28. července 2019

Kai x Miyavi (Nagano) - Tiká... on tiká... to snad ne!!! - Část 2.


(Fuji-Q Highland)





Miyavi

Tak nějak si myslel, že aby jej od Kaiových rtů něco odtrhlo, musela by to být minimálně atomovka. Jenže stačí jedno prásknutí a hlasitý alarm, aby sebou trhl, jak se lekne a oddálil se od něj s pohledem kolem sebe. Drží se jeho ruky a v první chvíli ho poněkud neochotně následuje, prostě tam musí a jemu se tam nechce!
"Fajn...jdeme na to..!" Nadechne se zhluboka a kráčí za ním místností. Když se postava objeví znovu, už s ní tak nějak počítal a nelekne se skoro vůbec, za to Kai se rozběhne místností a zastaví se až o barikádu. On sám se otočí směrem k postavě, prohlédne si ji od hlavy až k patě a rozesměje se.
"Hele ono to nemá oči..." Jeho šílenost občas nezná mezí, hlavně když ví, že to může čekat a s tímhle už počítal. Jenže světlo znovu blikne a postava se objeví až u něj a dotkne se ho.
"Kurva..." Hekne vyděšeně a rozběhne se za ním, protože tady už nezůstane ani chvíli. Popadne Kaie za ruku a zamíří jediným možným směrem k dalším dveřím, které prudce otevře a zase za nimi zavře. Začíná se vážně modlit, aby už byli venku. Teprve za dveřmi se rozesměje.
"Doufám, že mi zítra neodpadne ruka..." Prohodí a zamíří další chodbou, která už mu po tom posledním zážitku nepřipadá tak děsivá. Čekají je ještě jedny dveře, kde jsou po stranách lehátka a na každém z nich něco leží. Pomalu se všichni zombíci začnou zvedat a on neváhá ani vteřinu, aby s Kaiem kolem nich proběhl. Za posledními dveřmi už je do očí praští denní světlo.
"Tak tohle bylo...dáme si to ještě jednou?" Zeptá se ho najednou s jasným blýsknutím v očích, protože teď už by věděl a rozhodně by těch temných míst víc využil. Jeho ruku, ale nemá v plánu v nejbližší době pustit.



Kai

"Už nikdy neříkej věty jako Ono to nemá oči!" Směje se na něj, když se objeví za dalšími dveřmi. "Sáhl na tebe? Parchant..." Směje se dál. Zbytkem domu už skoro proběhnou a venku zaskočeně zamžourá kolem sebe, zatímco se ho udýchaně drží za obě předloktí. Samozřejmě jim budou nabízet fotku s jejich výrazem a to si snad dokonce i rád nechá ujít.
"Ne! Ne...!" Vrtí hlavou a směje se.
"Znova už ne. Teď lodičky." Zavrtí hlavou. Tohle tedy bylo něco. Po cestě k další atrakci se pořád ještě vydýchává a nadšenýma očima se rozhlíží po všech lákadlech kolem sebe. To, že jdou za ruku, mu po strašidelném domě připadá tak nějak normální. Má toho domu plnou hlavu, pořád se k němu vrací v myšlenkách a velkýma očima dítěte si prohlíží všechny šílené horské dráhy a další věci.
"Na tohle by nám nestačil ani celý den." Říká mu, když dojdou ke stánku, kde si můžou objednat toho panáka. Obsluha se diví, že ho chtějí v devět ráno, ale oba ukážou na strašidelnou nemocnici, oni pochopí a nalijí. Přiťukne si s ním a pěkně to tam pošle. Snídali v autě, takže to není na lačno. Lodičky vypadají hodně mírumilovně, i když jezdí vysoko. Dokonce mají ještě jedny, které plavou na umělé řece. Taky dost v klídku.
"Jdeme na řeku?" Vybere si a už míří k atrakci. Je to takový malý nafukovací člun. Obsluha je varuje, že budou mokří. No a co, je nádherně. Nastoupí si jako první a usadí se dál od vstupu, sledujíc ho, jak leze za ním.
"Tady se snad nic nestane." Pronese spokojeně, protože jim ani nezapínají žádné pásy. Plavat oba umí... vestu jim nabídnou, ale s díky ji odmítne.



Miyavi


Směje se dál, když Kai odmítavě vrtí hlavou a natáhne ruku po fotce, kde mají nejspíš všichni ostatní vyděšené výrazy. Jenže...je to záběr z místa před prvními dveřmi a samozřejmě, je to vystihlo v ten nejlepší možný okamžik. Pořád si prohlíží fotku, aniž by ji Kaiovi ukázal, zatím si ji nechává pro sebe a jen krátce koukne na jejich ruce, které jsou pořád spojené. Takhle by sním klidně mohl chodit celý den.
"Možná, že za týden by to šlo stihnout všechno...Co takhle si udělat prázdniny po turné?" Láká ho, ale oči má pořád přilepené k fotce, až do chvíle, kdy se objeví u stánku a před očima se mu objeví panák. Ale jo...bude ho potřebovat.
" Vážně nám to tady sluší, koukej..." Otočí fotku jeho směrem, aby se na ni pořádně podíval a naprosto nevinně se usmívá, když jim objedná ještě jednoho. Pak vyrazí společně na lodičky, přijdou mu trochu nudné, ale co by pro něj neudělal. Ono po té nemocnici vypadá všechno jako nuda.
" Se mnou, aby s ti něco stalo? Ale prosím Tě, maximálně se zamiluješ..." Prohodí bez váhání a štípne ho do zadku, aby si pospíšil do člunu. Pohodlně se uvelebí a čeká, co bude. Pomalu se rozjedou po řece, zatím to vypadá celkem klidně, jenže najednou se to celé sváží do takového tunelu, kterým projedou, a když vyjedou ven, jsou celý zmáčení od vlny, kterou loďka vytvořila.
"Ehm....co, že jsi to říkal...?" Zeptá se ho se smíchem, když by si mohl klidně vykroucat copánky, jak je má nacucané. Vyštrachá se ven, popadne ho za ruku a táhne ho určeným směrem tentokrát on. Lodičky už nechce ani vidět. Nakonec se mu podaří zapadnout do síně se zrcadly.
"Huh...vypadám, jak žirafa..." Zasměje se a přitáhne Kaie před sebe.
"Koukej jsem vyšší..."




Kai


Zatím si fotky v Miyaviho rukou nevšímá, prostě jde vedle něj, ale moc dobře vnímá tu jeho opatrnou nabídku na společné volno. Pokud by s něčím takovým souhlasil, už by asi měl mít jasno v tom, koho chce. Ne, že by neměl. Pro pána! Rozpačitě, ale kouzelně se na něj usměje, když k němu pootočí tvář a pokusí se to přejít mlčením, protože si prostě vůbec neví rady s odpovědí. U stánku zrovna dopíjí prvního panáka, když mu Miyavi strčí fotku pod nos, on na ni přeostří a málem se udusí. Líbají se na ní a vypadají u toho, jako by byli v soukromé sauně a ne v domě hrůzy. Na první pohled jasný pár. Tahle fotka se nikdy nesmí dostat ven!!! Nesmí ji vidět nikdo a už vůbec ne konkrétní osoba, protože je na ní krucinál pamětní datum. Kdyby ji někdo hodil třeba na sociální sítě...!!! Snaží se nevypadat úplně vyděšeně, když mu to odkýve, že ano sluší a v duchu horečně vymýšlí, jak si to přisvojit, když ji prve nechtěl. Celkem vděčně díky tomu vypije i druhého panáka. Při jeho větě o zamilovanosti už vedle něj v lodičce sedí naprosto vykolejený a červený a oproti Miyavimu, mu nevadí, že se trochu zchladil. Nakonec spolu skončí v zrcadlové síni, která je částečně bludiště a částečně jim různě deformuje těla a obličeje. Okamžitě se rozesměje, když vidí, co to s nimi dělá a začne se nakrucovat, odstupovat a zase se přibližovat. Pitvoří se na sebe a dělá kraviny.
"Ne na dlouho!" Najde si zrcadlo, ve kterém je jednoznačně vyšší on, ale pro změnu v něm má hrozně krátké nohy a pak nevymyslí nic lepšího, než dělat na sebe pózy jako kulturista, dokonce si na to zahrne rukávy trička na ramena.
"Hmmm lepší, než Rei-chan." Pochvaluje si.




Miyavi

Celkem zdařile ignoruje celou tu dobu jeho skoro až vykolejený výraz. Dělá ze sebe troubu, ale moc dobře tuší, co se mu honí hlavou. Taky, aby ne, kdyby byl zmetek, mohl by s tou fotkou udělat hodně. Jenže to on není, ač si to někteří myslí. Kaiovi by neublížil, rozhodně ne vědomě. V bludišti se upřímně rozesměje, když se snaží být vyšší jak on a zmizí mu za jedním ze zrcadel.
"Když mě nenajdeš nejdeš zpátky..." Neubrání se trochu si do něj rýpnout a obejde ho s z druhé strany, aby si prohlédl jeho kulturistické pózy. Nakonec se přece jen vynoří z druhé strany za jeho zády a obejme je krátce kolem pasu, věnujíc u pusu na tvář.
"Rozhodně víc sexy, než Rei...." Dodá ještě, než se oddálí, plácne ho po zadku a zase zmizí za jedním ze zrcadel.
"Tak co budeš mě hledat...?" Nadhodí znovu a nahlas se rozesměje, prostě by si lepší den nedokázal představit, vždycky si jeho společnost užíval na maximum a dnešek není výjimkou. Ještě chvíli blbnou mezi zrcadly, než ho za ruku vytáhne ven a v půli kroku se zarazí, když se za jedním ze stánků něco mihne. Zaostří s bokem dlaně těsně nad obočím, pustí Kaiovu ruku a beze slova tam zamíří. Na chvíli zmizí za rohem budky, aby se vzápětí mohl vynořit s koťátkem v dlaních zvednutým před svým obličej a roztomile se na něj pitvoří.



"Koukej Sweetie...ten je skoro tak sladký jako ty..." Zavrní skoro až rozněžněle a nosem se přitiskne na ten prckův. Je sice šílenec, ale co se týče koček, je totálně mimo.



Kai

Přestane na sebe dělat pitomosti, když mu Miyavi řekne, že ho musí najít, rozhlíží se kolem sebe a zkusí asi dvě cesty, ale v dalším okamžiku už ho má za sebou a opět dost na těsno. Je z něj znát, jak moc si nemůže pomoct.
"To víš, že tě budu hledat, přece tě tady nenechám!" Směje se a pronásleduje ho bludištěm. Ne, nepřeslechl jeho kompliment, jen je to prostě stále to stejné dokola. Větší a větší provinění. I přesto, že vyložil karty na stůl a nic mu netají. Nakonec se spolu vymotají zase ven a Miyavi ho z ničeho nic pustí a někam jde. Musel něco spatřit, něco tak zajímavého, že se vzdal držení jeho ruky. Zastaví se, nechá dav, aby se chvíli přeléval přes něj a pak za ním zamíří. Miyavi mu zmizí za rohem nějaké boudy, na okamžik dostane strach, že ho mezi lidmi ztratí, a pak se objeví z druhé strany a drží neskutečně roztomilé kotě. Okamžitě se rozpustí taky. Přiskočí k němu, natáhne dlaň a opatrně si ho hladí, zatímco si ho Miyavi drží před nosem a otírá se o něj. Kočka by mohla být klidně prašivá, jsou oba jak malí.
"Je tak roztomilá, podívej na ty pacičky." Mrmlá s ním a za chvíli kolem sebe mají asi čtyři děti, které si jich všimly a kočku by si taky chtěli pohladit. Měli by ji dát na zem, někde má asi mámu a sourozence.



Miyavi

"Je úplně dokonalá....beru si ji domů..." Oznámí mu naprosto klidně a věnuje kotěti, ještě několik naprosto rozplývajících se obličejů, než si ho prohlédne, co je vlastně zač. Když se kolem něj objeví děti, trochu nakrčí obočí a majetnicky přitiskne kotě k sobě. Přeměří si všechny pohledem, jakoby se snažil odhadnout, jestli nějaký ten prcek není nebezpečný a vypadá u toho jako přehnaně starostlivá matka, která ho není ochotná pustit ani na zem.
"Já jim ji nechci dát...za tou boudou nic dalšího nebylo...navíc koukej jak vypadá podvyživeně..."Řekne naprosto vážně a upře na Kaie pohled ve stylu -copak to nevidíš-. Ta kočka by mohla mít klidně dvacet kilo a tvrdil by to samé. Ještě jednou si přeměří pohledem děcka a nakonec přece jen přidřepne a nechá je, aby si kočku taky pohladily, když chtějí. Jendo z nich ho dokonce zatahá za copánky.
"Nech si taky takové udělat, budou ti slušet..." Uchechtne se s upřímným úsměvem, když si stáhne kšiltovku z hlavy a dá ho prckovi na vrabčí hnízdo.
" Na vem si ji...já jich mám ještě mraky..." Dodá nakonec s mrknutím a krátce vzhlédne ke Kaiovi s pokrčením rameny a úplně nevinným výrazem. Ty děcka jsou nakonec úplně v pohodě. Dokonce se nechá ukecat, aby jim všem koupil cukrovou vatu a samozřejmě nezapomene ani na Kaie, je sice sladký až dost, ale trochu cukru mu taky neuškodí.




Kai

Zvedne k němu zaskočené oči, protože Miyavi to říká smrtelně vážně, ale v prvním okamžiku si myslí, že to jen tak pronesl, jako každý, kdo vidí opuštěné zvířátko. Jemu kotě podvyživené nepřijde, ale na druhou stranu, tady by se jen toulala, tak co. Skoro mu ji závidí, ale on má na starost celou kapelu, nemůže s sebou tahat ještě zvíře. Raději... měl by z toho černé svědomí, kdyby se mu dost nevěnoval. Tiše se rozesměje, když vidí jeho roztomilý obličej, když dětem nechce nechat kočku ani pohladit. Sám se po nich rozhlédne a pokrčí rameny, ale pak se stane něco, s čím nepočítal. Asi na něj jdou hormony nebo co, možná je to tím, že mu táhne třicet, vychovala ho babička a maminka a obecně je dost společenský, ale naprosto zjihne, když vidí klečícího Miyaviho, kolem kterého jsou děti v kruhu, společně hladí kočku a on pak jednomu z nich daruje čepici s tichým poděkováním jeho matky. Zírá na něj s ústy jemně od sebe a najednou mu připadá nádherný. Tiká... on tiká... to snad ne!!! V ten okamžik, kdy mu to dojde, se k němu Miyavi ohlédne a kolem Kaie jako by se vypnul svět. Jeho tvář mu splývá s tou Keiovou, vidí dva úplně rozdílné životy a... musí zamrkat a jen těžko se vrací zpět do reality. Stojí tam jako blázen až do chvíle, kdy mu dojde, že Miyavi a hlouček dětí stojí u stánku s cukrovou vatou. Děti trochu přibývají, každé ji chce, za chvíli jim koupí celý stánek... Promne si obličej dlaněmi a snaží se sebrat.


Miyavi

Najednou má kolem sebe dětí, jak smetí, ale vlastně mu to vůbec nevadí. Kotě mu zrovna drží jedno z nich, když se právě snaží spočítat, kolik cukrové vaty bude potřeba. Nakonec to vzdá, plácne na pult dost velký obnos, aby to stačilo na větší školku a řekne, aby si každý vybral, co chce. Krátce se ohlédne na Kaie, který stojí v povzdálí a s nakloněnou hlavou si prohlédne jeho výraz. Nějak mu nedochází, co se to s ním děje. Jenže ho nemůže dlouho pozorovat, protože jej za lem trika zatahá malinká holčička s copánky. Shlédne na ni s úsměvem a kývne hlavou, co že to potřebuje. Natáhne k Miyavimu ruce a on ji bez váhání zvedne do náruče.
" Copak se děje?" Zeptá se jí a cvrkne ji do nosu. Maličká mu vtiskne do dlaně lízátko s šišláním, že mu ho dává, aby nebyl smutný. Nakloní se k ní a pošeptá jí něco do ucha s mírným úsměvem, než se i s ní vydá za Kaiem.
"Štrejda říkal, še ho mám dát tobě še prý si ho zasloužíš víííc..." Protáhne děvčátko, když mu lízátko ve tvaru srdce podá, pak si utře nos, když ji Miyavi postaví zase zpátky na zem.
"Běž si ještě pro vatu a ať si pořádně zapatlaná princezno.." Broukne s tichým uchechtnutím, když vzhlédne ke Kaiovi.
"Chtěl jsem Ti vzít taky, ale nějak jsem se k tomu nedostal...jsi v pořádku?" Zeptá se ho s mírně pozvednutým obočím a jistou starostí v očích, která tam není příliš často a bez okolků se dotkne jeho paže.




(Konec druhé části)


1 Bara-chan Bara-chan | Web | 3. dubna 2019 v 19:42 | Reagovat
Ááá... tohle je vážně, ale vážně nebezpečné... Kai, na co to myslíš? I když ho na jednu stranu chápu, ale co ten kouzelný Kei? :D
Naah, kdo by Miyavimu s děckama mohl odolat, to by ani Kei nezvládl, to ale stejně není výmluva! :D
No já jsem zvědavá, kam tohle bude pokračovat no a hlavně jak to dopadne s Kaiem a Keiem... něco mi říká, že tohle bude ještě dost zajímavé...
2 Tenshi & Akurai Tenshi & Akurai | Web | 8. dubna 2019 v 17:59 | Reagovat
[1]: Chudáček Kai, moc jsme mu to Nagano neusnadnily. Miyavi je neřízená střela, o to líp se hraje, protože je všechno povoleno a fantazii se meze nekladou!!! Btw nápad s dětmi přišel po jedné z fotek s kotětem a odtud to vygradovalo až k cukrové vatě. Aneb jak nejlíp překvapujeme samy sebe. XD To, že se Kaiovi zblázní hormony...no to už vůbec v plánu nebylo. XD

Žádné komentáře:

Okomentovat