27. března 2020

Aoi x Zyean - Tohle dělají většinou holky... - Část 2.

(Výroční párty)

Aoi

"Jo, byl to super pocit." Odsouhlasí mu s dalším upřímným úsměvem. Je to docela osvěžující, bavit se s někým, kdo vypadá, že má podobný zápal a vášeň. Znal samozřejmě kluky, co taky chodili na ryby, ale většina z nich to nebrala tak vážně jako Aoi a když se díval na Zyeanův profil, viděl na něm, jak u toho vypadá.
"Na úlovky." Řekne souhlasně a přiťukne si s ním pivem, než se pořádně napije a otře pěnu do ubrousku. Musí, protože na rukou má ty rukavičky a ty nemusí být cítit jako hospoda. Vymění si s ním pohled a pak stočí oči na lahev, než se zasměje.
"Vzal jsem ji, abychom tam za chvíli nemuseli znovu, protože to tam vypadá šíleně a když vezmu šest piv, spadne nám pěna a zvětrá." Pokrčí rameny, aby obhájil tu lahev na stole. Zyean se rozhodně nežinýruje, když ho požádá i o fotku, ale teď je v dobré náladě, fotí se přece kde s kým, i když většinou organizovaně.
"Dobře, ale žádný instagram a podobné věci, prosím." Požádá ho, protože svoje soukromí a všechny fotky v oběhu si snažili všichni z nich hlídat. Ne, že by byl problém, kdyby měl někde fotku s kamarádem z oslavy, ale prostě tak... Zyean se k němu přisune blíž, prohodí ten svůj dvousmysl, ale s tím, jak mu jede pusa a jak bezstarostně vypadá, už si Aoi začíná domýšlet, že prostě jenom bude takový. Takže si neodsedne, i když je z té blízkosti trochu nervózní. A pak se odehraje několik věcí najednou. Protože zatímco se snaží podívat do displeje telefonu a zatvářit se nějak normálně, ucítí i jeho dlaň na noze, kde by rozhodně být neměla a blesk cvakne přesně ve chvíli, kdy se Zyean tak nečekaně otočí tváří až velmi blízko k jeho vlasům. Nestačí vůbec zareagovat, takže se na té fotce dívá dopředu, upřímně se usmívá a opravdu to vypadá jako kdyby tady byli na rande. Překvapeně zamrká, jakmile je po všem a nejradši by mu jednu střelil. 
"Ty ale co to má být?" Zamračí se na něj káravě a klesne očima na tu jeho ručičku. Dá ji elegantně stranou a potáhne si, zatímco se mu upřeně podívá do očí.
"Měl bych ti tu fotku smazat." Řekne, než se natáhne po pivu a neví, jestli se má cítit dobře za to, že tu po něm někdo vyjíždí nebo to blbě pochopil nebo ho má seřvat a vyhodit. Tsss, drzý kluk.
"Ani jsi mi neřekl jméno a už bys mi sahal kdo ví kde..." Prohodí o něco tišeji, zatímco očima kmitá po klubu. Je jím tak rozhozený, že to pivo vypije dost rychle a brzy před ním žádné není.

Zyean

Ani si není úplně jistý, co ho nutí se chovat takto. Nikdy si příliš nedělal hlavu s tím, jak by mohly být věci pochopeny ale je pravda, že normálně podobné věci nedělal. Tedy rozhodně ne s někým slavným a s klukem taky ne. Tedy ne, že by s nimi žádnou zkušenost neměl. Tohle si ale prostě nemohl odpustit. Je připravený na všechno od rány pěstí až po překvapené otázky či vyhození od stolu. No k jeho štěstí, to na tu poslední variantu nevypadá. Kochá se fotkou a na tváři mu hraje hodně spokojený úsměv.
"Ehm, fotka?" Stočí k němu pomalu pohled a znovu se vrátí zpátky k obrázku na displeji.
"Sluší nám to." Pokrčí krátce rameny, jak kdyby to vysvětloval úplně všechno.
"Ta ruka nebyla v plánu ale líbilo se jí tam víš. A ne, kdybych ti chtěl sahat kdo ví kde, udělám to ale toho už sis stačil všimnout." Odpoví mu vlastně celkem měkce a je vidět, že tentokrát si legraci nedělá.
"Ale no ták, je to jen fotka a chtěl jsem, aby trochu vypadala. Vážně ji nikam dávat nebudu, vždyť jsem ti to slíbil." Odmlčí se na chvilku a telefon radši rychle schová, aby to Aoi opravdu neudělal.
"A když, tak mě budeš muset přeprat a ten telefon si vzít, tohohle se jen tak nevzdám. Pamatuješ, co jsem říkal o diamantech. Tak tohle mám mnohem větší cenu, ale jen pro mě." Odtuší a připomene mu, co by schopný udělat pro piercing. Kdyby měl chránit tuhle fotku...klidně i vlastním životem, tolik je s ní spokojený.
"Jsem Zyean." Odpoví mu vzápětí a znovu se zazubí.
"Už si můžu sáhnout?" Nadhodí ale vzápětí se upřímně rozesměje, aby bylo jasné, že tohle byl vtip, i když....kdyby mu a to Aoi kývl, tak se asi dlouho ostýchat nebude. Navíc si ještě ani kousek neodsedl.
"A už taky vím, proč jsi vzal celu tu flašku." Odkašle si decentně, když Aoi svoje pivo dá skoro na ex. Tak moc ho rozhodil? Je to vůbec možné? Vždyť by  na podobnou pozornost měl být zvyklý.
"Tak se mi zdá, že jsem tě rozhodil víc, než jsem měl původně v plánu, gomen." Zatváří se trochu provinile ale oči ho zase prozrazují a je vidět, že mu to příliš líto není. Poznává ho z jiné stránky a ta se mu opravdu začíná zamlouvat. Vytáhne znovu telefon, najde onu fotku a strčí mu ji před obličej.
"Tak se na sebe podívej." Prohodí měkce a tiše, když se nakloní víc nad stůl, trochu se na něj z boku rozvalí, aby mu byl dostatečně blízko a zároveň mu viděl do tváře.
"Kdo by si podobnou příležitost nechal ujít a teď úplně pominu to, že jsi slavný." Kývne hlavou přesvědčeně a pak i k fotce.
"Tak za prvé. Koukni na ty oči, jeden by se v nich ztratil." Mluví, jak kdyby se bavili o tom, co budou za chvíli jíst. Ano, něco k jídlu by si taky dal ale na to bude čas mnohem později.
"Svítí do dálky jak průzračné moře. Ale ty tmavé mám mnohem raději. Taková osobní a nekonečná tma." Promlouvá k němu a sleduje výraz v jeho tváři, kdy se objeví náznak, že to na něj zapůsobilo.
"Jemné linie tváře, které se rozzáří, když se usměješ. Jak světla reflektorů při nástupu." Pokračuje dál ve svém výkladu a u toho se ani nezačervená. Není důvod, není totiž jistě sám, kdo ví. Jen Aoi vypadá, že mu to příliš často neslyší a to on prostě nechápe.
"Mám pokračovat nebo už jsi to pochopil hm?" Nahodí jistým hlasem ale fotku mu nechává pořád před očima, on sám se na ni nemůže vynadívat.

Aoi

Čekal jakékoliv vysvětlení ohledně jeho chování nebo při nejmenším omluvu a místo toho se na něj Zyean podívá líně jako kočka a řekne, že jim to sluší. Aoi zamrká jako paní učitelka, které žák na dotaz co je to a poklepání na tabuli odpoví - tabule. Kromě toho mu naprosto narovinu řekne, že se mu na jeho stehně líbilo, ani se nezačervená a ještě si klidně dodá, že by si sáhl i výš? A kde je nějaký výraz, který by mu napověděl, že si z něho tropí žerty? Jeho sliby jsou mu na nic, vůbec se neznají a navíc to vypadá, že jeho společník už před tím hodně pil. Nebo je takový, ještě na půl v pubertě a Aoiho pošramocené nervy z něj za chvíli prasknou.
"Nech toho..." Vydechne a zavrtí nad ním hlavou, když mu tady vykládá něco o ceně diamantů a znovu se rozhlédne kolem, ale jen proto, aby zamaskoval vlastní nervozitu. Když sem šli, vůbec by si nepomyslel, že se někdo tolik obuje do jeho balení, protože jinak to prostě pojmenovat neumí.
"NE!" Řekne naprosto rázně na to sahání a posune se o dva centimetry dál. Teď se na něj doopravdy mračí, ale je to proto, že neví, co má čekat. Měl čekat všechno. Má naproti sobě malé šedovlasé tornádo a vůbec by to do něj nejdřív neřekl.
"Už je pozdě." Pohodí hrdě hlavou na to o omluvě, ale natahuje se při tom po lahvi, aby ji otevřel a nalil si panáka. Jeho musí prostě nějak zapít, přepít, cokoliv... U toho stočí oči zpět k displeji, podívá se na fotku a nalije půl panáka na stůl. Teď už mu ale vážně jednu výchovnou za ucho dá, protože tohle je jeho vina a lahev s jasným dunivým zvukem odstaví na stůl, zatímco se a něj už zase mračí. Na co se má asi tak dívat, sebe zná a jeho má vedle sebe v živém rozměru. Takže těká očima od fotky
všude kolem a zase zpět, ale snaží se vypadat nepřístupně. Oči... naschvál si vzal čočky, aby mu tu žádná slečna nevisela na krku a nemluvila o jeho očích! +Nemáš je radši, nekoukáš na ně, když jsi doma. Naše setkání byla ryzí náhoda...+ A taky se neusmívá! Skoro vůbec. Znovu se na něj rozzlobeně podívá, když se k němu natočí celým tělem.
"Nepochopil. Vůbec jsem nepochopil, o čem tu celou dobu mluvíš, kam tím směřuješ. Co mi chceš vlastně říct? A kdo proboha jsi?" Dobrá otázka, když nezná odpověď ani u sebe. Sáhne po panáku a pošle ho tam taky. Moc rychle na příliš mnoho piva. No a co? Rozhodit ho jde snadno a Zyeanovi se to moc povedlo.

Zyean

Aoi, jak se zdá na podobné věci není vůbec zvyklý a  to vážně nečekal. Anebo to prostě nedokáže snést? Tak trochu si myslel, že mu tím udělá radost, že ho přesvědčí, proč se pro takovou fotku rozhodl ale očividně ne. Trochu se sám zarazí, když si odsedne ale vidí, jak kouká na to fotku. Jak to, že to kruci nevidí? Nečekal by, že ho dokáže tolik vyvést z míry. Pořád měl v hlavě pocit, že hvězda jako on, tohle snese a přejde mávnutím rukou, ale to se neděje. V jeho tváři se objeví zamyšlený výraz a není vůbec jisté, co se mu právě teď prohání hlavou. Ani jeho slova nezabrala a to se mu zdá zvláštní. Jak kdyby tomu Aoi prostě nevěřil. Jindy by se zasmál jeho přelití panáku ale tentokrát ne. Stáhne obočí o kousek víc k sobě a natáhne ruku po ubrouscích za stálého mlčení. Tohle přece nechtěl a rozhodně neměl v plánu ho naštvat. S jistou rozvahou a klidem uklidí spoušť na stole a teprve pak se podívá jeho směrem.
"Kam tím směřuju?" Pozvedne nepatrně obočí a ne moc nadšeně sleduje, jak do sebe kopne panáka. Tohle, že má na svědomí on a jeho povaha. No, tak to má celkem problém, jak se zdá.
"Chtěl jsem tím jen říct, jak tě vidí sto procent tvých fanoušků a já taky." Vysvětlí mu to úplně jednoduše.
"Takoví, kteří vypadají jako ty, nosí nos pěkně nahoru ale ty takový očividně nejsi a to mě překvapuje." Ne, že by to z videí vidět nebylo ale...Jeden nikdy neví, co se za nimi skrývá. Aoi ale vypadá jako někdo, koho trápí víc věcí a to mu začíná docházet až teď.
"Kdo jsem?" Zopakuje po něm a krátce se uchechtne.
"Vedle tebe nikdo ale ten pocit musí mít nutně každý." Pokrčí krátce ramena na chvíli sklopí oči k desce stolu a mírně se pousměje. Teprve potom sáhne po lahvi a nalije i sobě panáka, aby si dopřál trochu alkoholu a pak lahev postaví zpátky.
"Poslouchej." Prohodí měkce, když se k němu zase trochu nakloní a velmi opatrně mu položí ruku na rameno. Není to však žádný z dotyků jako předtím, je to spíš gesto ujištění, že svá slova myslí upřímně a vážně.
"Opravdu jsem tě nechtěl tolik rozhodit a mrzí mě to." Omluví se mu opravdu upřímně ale tím rozhodně nekončí.
"A ne, nenapadlo by mě, tě balit, protože to jistě zkoušel kde kdo ale upřímně, i kdybys byl obyčejný kluk rozhodně se kouknu a nejspíš to zkusím." Chtěl přece po něm aby mu řekl kdo je, tak tady to má. Ryzí upřímnost ale není si úplně jistý, jestli tím spíš nepřilije do ohně. No snad ne. Pustí pomalu jeho rameno a sáhne znovu po lahvi, aby jim, nalil oběma a poposune panáka zpátky před Aoiho.
"Budu rád, když tu s tebou budu moct ještě chvíli posedět. Můžeme probrat hudbu, ryby nebo cokoliv jiného a pokud tě to uklidní, tak tu fotku klidně smažu, i když dost nerad, protože je vážně skvělá. Ale nemám v plánu dělat nic, co by ti bylo proti srsti a pokusím se být hodný." Další slib, tenhle bude dost těžké dodržet vzhledem k jeho povaze.
"Můžem se třeba bavit tím." Odtáhne se od něj, narovná se na svém místě a opře se zády o opěrku s rukama založenýma na hrudi.
"Jak kdo je jak moc opilý a co za chvíli vyvede." Kývne hlavou do nitra clubu, kam mají skvělý výhled ale jeho prioritní zájem je někde jinde chce, aby se Aoi znovu uvolnil a nebral jeho osobu jako útočníka.
"Podívej." Dloubne do něj zlehka loktem a sáhne po panáku, když očima sleduje kluka tak v jeho věku, jak vrávorá podél baru.
"Zakopne o tu barovku za tři..dva..jedna.."A skutečně se stane, jak řekl, když kluk zakopne o nohu židle a je kupodivu, že se neodporoučí k zemi.
"Jsi na řadě." Zazubí se na něj a sám vyprázdní sklenku. Je sice škodolibý ale on jim neříkal ať pijí, tak proč by se teď nepobavil.
"Když to trefíš nemusíš pít." Pobídne jej s klukovským pousmáním a jiskrou v oku.
"Bude zábava, uvidíš. Schválně jaký máš odhad. Tak třeba." Kousne se do rtu a vybírá potencionální oběť.
"Ten s tím kloboučkem, jak se opírá o bar a nabaluje tu holku." Kývne hlavou jejich směrem a je vidět, že dotyčný už má taky hezky nakoupeno.

Aoi

Očekává odpovědi hned, jakmile se na ně zeptá, ale Zyean nejdřív v klidu utře stůl, což ho samozřejmě překvapí taky, protože to vůbec nemusel dělat a pak teprve konečně promluví. Aoi se tváří pořád stejně zmateně, když mu konečně začne povídat o tom, jak by ho někteří lidé mohli vidět a že mu podle něho nepřijde nafoukaný. No, on má zase plno jiných špatných vlastností v repertoáru, jak by mu jeho kapela jistě povyprávěla.
"Prosím..." Vydechne a skloní hlavu, když mu do tváře napadají delší černé vlasy. Vedle něj, že je prý nikdo... Přesto k němu stočí modrý pohled, když se ho Zyeanova ruka dotkne na rameni a doopravdy poslouchá. Musí se pousmát, když ho tu přesvědčuje, že by se za ním otočil, i kdyby vůbec netušil, kdo je.
"Nemusíš ji mazat." Řekne najednou výrazně smířlivěji, zatímco si k sobě dvěma prsty přitáhne nově nalitého panáka a poslouchá jeho nabídku na možné pokračování večera. Zdá se, že mu stačí získat pocit, že to Zyean myslí vážně, netropí si z něj žerty a k tomu ta omluva. Uvolněně se opře a podívá se směrem, který mu ukazuje. Mladík na baru málem sestřelil nějaké děvče a vylil polovinu koktejlů v okolí a Aoi měl co dělat, aby ovládl smích a nevyprskl na celé kolo. Posune pohled na nově zmiňovanou dvojici.
"Tak dobře." Souhlasí s novou hrou, chvíli na ně mhouří očima a pak promluví.
"Podle toho, jak se slečna tváří mu to pivo chrstne do obličeje..." Její gesta jsou podle něj odmítavá, vypadá docela naštvaně, něco si tam říkají. A pak se na sebe vášnivě vrhnou jako by kolem nebyli žádní lidé. Aoi si dlouze povzdechne.
"Tohle předvídat nešlo. Už nebudu hádat, když je v tom ženská." Zasměje se a vypije na ex svého panáka. Pokračují v té hře dost dlouho na to, aby se upravil do stavu, ve kterém hodně dlouho nebyl. Kluci se za celou dobu neobjeví, viděl jenom projít Kaie, ale Reita ani Ruki nikde v klubu nebyli. Teď, když má snad dvě promile, už hýří úsměvem a uvolněností.
"Musím na záchod. Doufej, že tam nezakopnu o nového instalatéra." Prohlásí, když vstane s dlaněmi opřenými o desku stolku, málem ho převrhne a s ním i sebe. Vypadá na to, že nedojde nikam, natož až na toaletu. Něco v hlavě mu říká, že by měl jet domů a už toho nechat, ale dneska si nebude schopný ani sbalit věci. Buď to udělá někdo z kluků nebo se vrátí zítra, stejně tu většina jejich věcí včetně dárků a květin zůstane. Místo na toaletu zamíří k nejbližším dveřím ven. No a, když tam nikdo nebude, takhle to dělali jako mladí kluci a teď se na to cítí dost rozpustile.

Zyean

Aoi si nejspíš nevšiml, jak se spokojeně pousmál, když jeho omluvu nakonec přijal. Uměl se dost rozjet ale taky si uměl uvědomit, kdy jsou hranice překročeny a vrátit se zase zpátky za ně. Jeden krůček teď očividně stačil  a to je dobře. Zas tolik to nepřepískl. Občas by se měl opravdu krotit. Zavrtí hlavou, když začne Aoi odhadovat. Není si úplně jistý, že to tak dopadne. Holky vždycky dělají drahoty a pak to dopadne přesně takhle. I když takovou show by asi nečekal ani on.
"Jedna nula pro mě." Zahlásí spokojeně a přitáhne si paži se zatnutou pěstí k tělu na znamení vítězství, než se rozesměje.
"Ale nechali se teda pěkně unést." Zkonstatuje nakonec, když se přestane smát.
"Myslíš, že je lepší, když je v tom chlap?" Zeptá se jej pobaveně a lehce plácne dlaní do stolu.
"Já bych neřekl." Vtipkuje dál a baví se nad každým dalším Aoiho odhadem. Je v téhle hře naprosto příšerný a podle toho taky za nějakou dobu vypadá.
"Musíš víc trénovat. Jinak dopadneš vždycky stejně." Dělá si z něj legraci a pak zvážní a zamračí se na ně.
"Tak to ani nezkoušej, to bych..." Neodřekne, protože ho celkem hbitě začne podpírat, aby neskončil rovnou pod stolem.
"Počkej." Křikne na něj od stolu a uchechtne se, když vidí, že Aoi má už dost nakoupeno. Ne, on taky není střízlivý ale je na tom podstatně líp. Jeho pár piv a panáků zas tolik nerozhází. Zvedne se od stolu, spěšně posbírá Aoiho věci, které nechal na stole včetně cigaret a vydá se za ním. Už je od něj skoro na krok, když se proti nim vyřítí podobně zřízený mladík a Aoiho málem porazí. Naštěstí Zyean zvládne ještě celkem hbitě přiskočit a podepřít ho, aby se to přece jen nevyválel.
"Teda, ty jsi jako magnet." Sdělí mu pobaveně, objímajíc jej paží kolem pasu a nemá v plánu ho pro jistotu pouštět.
"Trochu si pomůžu a venku se otočím, neboj." Zasměje se.
"Vzal jsem tvoje věci  a zavolal taxi. Myslím, že v nejlepším je třeba přestat, můžeme si to klidně za pár dní zopakovat." Nabídne mu bez váhání a před vchodem jej pustí, aby si našel hezké místo a opravdu se k němu otočí zády. U toho si už připaluje a vyhlíží taxi.
"Kdybys padal, tak křič, přijdu tě zase zachránit, na to jsem expert." Houkne jeho směrem a jen po očku se ohlédne, aby věděl, že opravdu pomoct na nohy nepotřebuje. Taxi je tu dřív, než se stačí ohlédnout zpátky. Otevře mu galantně dveře a nasouká se za ním na zadní sedadlo.
"První ty a pak pojedu domů já." Rozhodne.
"Nebo můžeme jet ke mě. Mám sice jen malý podnájem ale za to velkou televizi, dost her a filmů k tomu. Taky se dá vylézt na balkon a pozorovat opilce, jak se snaží trefit na chodník." Nabídne mu klidně, kdyby chtěl ještě Aoi v započatém večeru pokračovat. Jemu se rozhodně spát nechce.
"Anebo se můžeme vloupat do naší provizorní zkušebny a trochu si zahrát." Blýskne se mu v očích, když vyloví z vnitřní kapsy kožené bundy klíče a zacinká jimi.
"K tomu je tam spousta CDček a nikdo nás tam neuslyší." Rozvíjí dál svůj návrh, tam by se klidně mohli rozjet. Ne, že by ho nenapadlo, že by tam, byli sami a vlastně se celkem modlí, aby Aoi opravdu nechtěl domů a sám. Je mu s ním vážně dobře, možná až příliš.

Aoi

On rozhodně čekat nemůže, takže na něj udělá jenom gesto dlaní, že to zvládne sám a trochu vratce vykročí ke dveřím. Když do něj strčí ten kluk, zvládne se jenom zapřít dlaněmi proti jeho tělu, ale rozhodně nezvládne pohotově uhnout a náraz ho vyvede z rovnováhy. Naštěstí je za ním rytíř Zyean, který ho chytí kolem pasu a on se o něj opře. Jinak by se tu válel hlavní oslavenec po zemi, ne že by ho ten kluk poznal. Dokonce se ani neomluvil. Aoi si pro sebe zamumlá něco o neslušnosti, ale čím víc se hýbe, tím je snad jeho opilost horší, jak mu alkohol proudí krví. Přesto se kouzelně usměje na Zyeana, když dojde na magnet a na okamžik si opře hlavu o jeho rameno. Kýve na jeho slova o taxi a o tom, že zas někam půjdou, i když je zase tak moc nevnímá a venku se musí zapřít o zeď klubu. +Hlavně si nenačůrej na boty...+ Pomyslí si pobaveně, než se dostaví slastný pocit úlevy. Jestli si na tohle zítra vzpomene, asi bude chodit kanály, ale spíš si nevzpomene. Nakonec to zvládne celkem hravě a zhroutí se rovnou do přistavěného taxi. Taxikář vyjádří jasnou obavu o pozvracené sedačky, ale Aoi ho ujistí, že je naprosto při smyslech, i když dalších pět minut není schopný vyslovit vlastní adresu. Nakonec rozhodí rukama, ať jedou prostě někam. Zyean pořád něco vypráví, jemu to připadá hrozně milé, sesune se na sedačce tak, aby měl opřenou hlavu a snaží se vidět jenom jedny klíče.
"Neuslyší, hmmm...." Broukne asi tak to jediné, co si pořádně přebere v hlavě, rozesměje a až moc přítulně se znovu zapře temenem o jeho rameno. Rukama si obejme tělo a uvědomí si, jak pohodlná může sedačka taxíku být. Dlouze si zívne s dlaní před pusou. Je dokonale uvelebený a je mu upřímně jedno, co s ním bude. Přece není sám, jeho doprovod se postará. Snad.


2 komentáře:

  1. Tihle dva jsou taky moc hezké úlovky :33 I když zatím se zdá, že spíš Aoi pro Zyeana... ale uvidíme, situace se může kdykoli změnit :D :3
    Aoi s pivníma fouskama! Jaká maličkost, ale jak mě ta představa dostává... :D :33 Ale nějak mu nevěřím, že by vzal whisky jen kvůli tomu, aby jim nespadla pěna z šesti piv (popřípadě, aby brzo znovu neskončili na záchodě :D) Na druhou stranu, možná automaticky zafungovala Aoiova laskavá a hostitelská dušička a opravdu se nechce se Zyeanem opít... :D Každopádně při focení zafungovala určitě :33
    Ajéje, Aoi se začíná durdit, i ta urážlivá stránka se začíná trošku probojovávat na povrch... Notak, Aoi, pálí tu po tobě takový kus, mělo by ti ego letět nahoru :D
    Ten Zyean je boží :'DD "Už si můžu sáhnout?" :'DD Na to, jak byl uvnitř před Aoiem nervní a cítil k němu jakýsi respekt, se fakt rozjíždí :'D Ale když on je Aoi očividně moc hodný na to, aby ho jednoduše poslal do háje, a sám snadno znervózní, i když by si místo toho mohl nahánět ego a levou zadní by Zyeana mohl dostat pod stůl i beze slov... :33
    Žeru Aoie, jak je celý rozházený, naštvaný, mračí se (což je u něj snad ještě víc cute, takže proč ještě nepřiložit pod kotel :33 Nehledě na to, že i kdyby se neudržel, kolik lidí by pak mohlo říkat, že dostalo od Aoie pěstí? :'D) ale stejně neodejde ani Zyeana nepošle pryč. On je prostě zlato :33 A ano Aoi, všichni milujeme tvoje tmavé hluboké oči :33 Zyean ho na té fotce fakt nádherně popsal :33 A chudák za to ještě málem dostane sodu :D
    Je supr, že se Aoi zase uvolnil :33 Teda, ale s tím, co vypil,aby na ten záchod došel a neplazil se místo toho po čtyřech :'DD
    Aaa a ten závěr... Zřízená princezna Aoi a rytíř Zyean, co se o ni postará :D Teda, tenhle pár taky stojí za to :33 No jsem teď ještě zvědavější na další díl :33

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak říkáš, tady není nikdy nic jisté XD
      Ohoh, když se líbí maličkosti, to je to nejlepší XD Jeden by jim ani nepřikládal váhu a hle! Aoi ti vzkazuje, že jsi kovaná yaoistka a vidíš věci, kde nejsou XD On jen nechtěl, aby se pořád tlačili na baru. *Odkašlává si, jak mu to taky nevěří.*
      To zafungovala, on je kavalír. Čekaly jsme to, jak se ti to bude líbit, až začne dělat bubu XD To, co jsi teď napsala, bude předmětem mnoha jeho myšlenek XD
      No on je vážně jak mlýnek na maso, nenechá ho vůbec oddechnout XD Aoi se buď zblázní nebo si zvykne XD Ale zároveň ví, kdy skončit, aby to nepřetáhl. Aoi lítá v problémech XD Asi je to všechno silnější, než on XD
      Jo to mohl, stačil by pohled ani ne dotek a měl by ho v posteli a to pako tam vymýšlí jak je nesexy a kde co. Prostě kleplo by tě.
      Vystihuješ je úplně dokonale XD A ano, mračení mu rozhodně nepomáhá, spíš naopak XD Tvl XDDD Zyean druhý den foto na insta a nadšený srdíčkový komentář o tom, jak má od něj barevné oko XD
      Nevděčný Aoi - fuy, že se nestydíš! XD
      Zřízená princezna Aoi, já tady umírám XD

      Vymazat