7. února 2020

Hromadné - A pak tě budu strašit, Ruki-san - část 2.

(Dům na pláži)



Aoi, Ruki

Aoi trochu překvapeně vydechne a zvedne oči k Inoranovi. Slyšel od Hyda, že by to mohl být podobný miláček jako on, ale že by je přijal takhle, když jeho láska málem přišla o život? To opravdu nečekal. Znovu prudce zamrká, když mu Ino vyjádří i obdiv a k tomu prozradí, že si myslí, že by mu to mohlo vyjít. V to opravdu moc doufal a pokud to nevidí jenom on sám? Třeba se to opravdu podaří. Provází ho pohledem, když jde nalít pro oba něco ostřejšího a s díky si sklenku převezme.
"Hai, to máš pravdu. Ruki-san nevypadá jako někdo, kdo by uměl odpouštět snadno, asi jsem Tetsuyovi nevybral nejlehčí úkol, ale je to nutné." Pokynu hospodyni si nevšimne. Tetsuya se před Rukim pomalu narovná a on z něj spustí svou dlaň. Pohled do jeho studených očí ho stojí hodně. Doslova mu z něj nabíhá husí kůže a ví, že by Inorana nikdy nevyměnil ani za nic, rozhodně ne za někoho takového. Prostě mu nedokáže věřit. Jeho slovu ale věří. Proč by před ním s tak vážnou tváří mluvil dokonce o vlastní smrti? Přikývne a v tu chvíli v něm všechny pocity toho, jaký je pán situace, naprosto vyprchají. Jakmile mu Tetsu pohrozí, že ho bude strašit, hned se zamračí a mimoděk udělá půl krok dozadu, ale Tetsuya se zdá se dobře baví a on nad ním zavrtí hlavou.
"Pak že mě je tady nejmíň." Řekne mu a společně se vrátí k těm dvěma u stolu. Zasednou na svá místa a chvíli ani jeden z nich nic neříká. Cítí na sobě pohledy obou zvědavých poloviček, ale jako by se s Tetsuyou škodolibě domluvili, že je v tom nechají chvíli koupat. Oba dva si hrají se svými skleničkami, a když to vypadá, že Aoi asi nervově zkolabuje, Ruki se konečně pohne a pokrčí rameny.
"Všechno je v pořádku." Potvrdí nahlas a Aoi na něj ještě několik dlouhých vteřin hledí jako by špatně slyšel. A pak se pootočí a doslova padne Tetsuyovi kolem krku, protože na téhle větě závisel jejich vztah. Když ho teď Ruki vidí, ani si nedovede představit, že by si býval postavil hlavu...



Inoran, Tetsuya

Ino se pomalu usadí zpátky na svou židli a krátce pozvedne sklenku na zdraví.
"Ne, ten mu to opravdu nedá zadarmo." Usměje se spokojeně, jak kdyby to byl, kdo na Tetsuyou měl vyhrát. V tuhle chvíli je na Rukiho povahu zase vyloženě hrdý a nikdo ho nepřesvědčí o opaku.
"Myslím, že raději nechci vědět, proč ses rozhodl měnit zrovna jeho." Prohodí konverzačním tónem a krátce se uchechtne.
"Hm, někdy je potřeba se vrátit do mladých let." Povzdechne si Tetsuya, ale on by ty roky opravdu nevrátil. Bylo to peklo, stejně jako jeho život do teď; Aoi mu dokonale otevřel oči a pozvedl v něm trochu jinou stránku.
"Mimochodem, kdyby se ti v casinu nelíbilo, dej mi vědět. Mám jeden club, který by potřeboval prořízlou pusu. Už mě nebavím jejich věčné výmluvy a nemám čas to tam celé rovnat." Povzdechne si znechuceně ale vidět, že svou nabídku myslí vážně. Někdo, kdo se nebojí mafianá, který ho otrávil? To je přesně žraločí mládě, které by při troše spolupráce, mohlo být dobrou investicí. A pokud club zkrachuje taky žádná hrůza, má ho dobře pojištěný.
"Ber to jako vyrovnání dluhu Inoranovi, jeho kampaň byla sice skandál ale vydělává dost. Porušil smlouvu, peníze nedostane ale…" Sdělí mu to v podstatě až na prahu dveří, než vejdou do místnosti, aby mu tím pořádně potrápil hlavu, stejně jako se teď trápí Aoi a Ino, kteří očekávají verdikt. Tetsu stočí oči na nalitou sklenku a pozvedne obočí.
"Když jsem tě viděl naposledy pít whisky děly se zajímavé věci, bude to mít pokračování?" Neodpustí si poznámku. Ruki má zdá se stejné sklony jako on, totiž trápit lidi.+Hodný kluk.+ Pochválí ho v duchu a jediné, co jej trochu prozradí je blýsknutí v očích.
"Jak se zdá, není nic, co bych nedokázal." Prohodí a přitkne Aoiho do své náruče. Tváří se jakoby přesvědčoval někoho dnes a denně.
"Mimochodem pozítří se stěhujeme. Varuj Růženku, že mám oči všude." Šeptne Aoimu do ouška, o které se otře rty a vůbec ho netrápí, že nejsou doma. No co, ať se ostatní otočí, když se jim to nelíbí.
"Ale asi ani nemám nárok se na to napít." Sjede pohledem hospodyni, když se od Aoio odtáhne, která zatím stojí bez hnutí a po jeho slovech si tiše odfrkne ale tu sklenku mu nalije.
"Stejně tak, jsem ti ji mohl nabídnout já Tetsuya-san." Tentokrát je to Inoran, který po něm střelí pohledem, aby se do ní nenavážel ale vzápětí se otočí na Rukiho a spokojeně se usměje. Konečně to vypadá, že se kvůli jeho nechtěné svatbě nebudou muset ohlížet přes rameno. Rozhodně se mu ulevilo, to je vidět na první pohled. Je to on, kdo nalije i tu poslední a naprosto ignorujíc pohled hospodyně ji vtiskne Rukimu do dlaně, po níž následně sjede tou svou.
"Zdržíte se na večeři?" Nabídne jim, i když ho to stojí značné přemáhání hlavně kvůli Tetsuyovi. To, že je všechno v pořádku přece neznamená, že ho bude mít rád no ne? Zaseje tu s ním Aoi a toho klidně rád pohostí, Tetsuyu nějak přežijí, to snad zvládnout oba dva. Ohlédne se na hospodyni a Korona. Všichni čtyři.



Aoi, Ruki

Ruki už sahal po klice ode dveří, když mu Tetsu udělal tu nabídku s prací v clubu. Prudce po něm otočil hlavou, ale víc už nestačil. Teď využívá každé volné vteřiny ve své hlavě, kdy na něj nikdo nemluví a nic po něm nechce, aby si v ní převrátil, co že mu to řekl. Nebyl si úplně jistý, jakou pozici měl na mysli, ani co to je za podnik, ale když se na něj díval, bylo mu jasné, že to je něco drahého. V osmnácti letech řídit club? To znělo o dost lákavěji, než pozice, jakou mu nabízel Gackt. Protože tam byl pořád zaměstnanec, kdežto tady by byl pán a bylo to podnikání. Doslova se mu z toho vaří hlava, protože Tetsuya byl pořád mafián a do toho on se nechtěl zaplést, ale... Opravdu si myslí, že Ruki by byl schopný to tam vést a ještě někoho rovnat? V tu ránu se na něj dívá úplně jinýma očima, než doposud. Bere ho vážně nebo ne? Kruci... A co byla ta poznámka o Inovi? To by měl jako takový plat? Aoi se po chvíli odtáhne, podívá se Tetsuyovi do očí a mírně se začervená.
"Já budu pít jenom maličko." Řekne a loupne očkem po Inovi, ale pravda je, že se teď cítí tak dokonale a povzneseně, že by si uměl představit, že v tom doma budou patřičně pokračovat hned za dveřmi. Možná by mohl schválně vypít polovinu lahve? Pak nakloní hlavu k rameni a je na něm vidět, že vůbec netuší o čem mluví, až dokud si nevzpomene na svou druhou záminku.
"Ty jsi koupil dům u nich? Doopravdy?" Teď už se doopravdy rozesměje a oči mu doslova září. Nejradši by vyskočil a začal se tu točit. Na to rýpnutí s Hydem v tento okamžik ani nedovede nic říct. Prudce se otočí po Inoranovi a nadšeně přikývne.
"To by nám bylo potěšením." Řekne a rozhodne tak za všechny, zatímco Ruki povytáhne obočí nahoru.
"To máme najednou přátel..." Odtuší trochu sarkasticky. Pak si ale převezme skleničku od Ina a usměje se na něj s hřejivým pohledem v očích. Hospodyni nezbude, než jít vařit, a to rychle. Ruki se pomalu posune k Inově boku a mírně se o něj opře, než si na jeho rameno položí i hlavu. Ještě mu neřekl ani o své předešlé pracovní nabídce, natož o téhle a umí si celkem domyslet, jak se na to bude tvářit. Hmm...



Inoran, Tetsuya

Tetsuya mírně pozvedne obočí nad Aoiho prohlášením.
"Druhou si otevřeme doma." Řekne naprosto vážně a nejradši by ho za ruku popadl a odtáhl domů. Tady už jsou taky dost dlouho, podmínku splnil, jak jednu tak i druhou tak proč by se zdržovali. Jenže Aoi to opět vyřeší za ně za oba a on se opravdu krotí, aby neprotočil očima v sloup. Tohle trápení má očividně i nějaké to stupňování.
"Já své sliby držím, Aoi-chan." Přitáhne si ho za pas k sobě a krátce zaboří tvář do jeho vlasů. Ta vůně ho svým způsobem krotí, aby neokomentoval jistě nedostatečnou večeři, když šla očividně hospodyně teprve vařit.+Jak ti tu chutnalo Gackt-san?+ Neopomene si na něj vzpomenout a byl by zvědavý, jak by dopadla, kdyby u nich bylo celé pohádkové sdružení. Zábavné, minimálně.
"Na přátele bych si dával větší pozor." Varuje ho Tetsuya s dlouhým pohledem do Rukiho očí a tentokrát jimi opravdu protočí, když se přitiskne k Inoranovi.+Chudáčku, ten ti dá pěkně zabrat. Ale, že bych mu trochu zavařil?+ Proběhne mu hlavou škodolibě, když na chvíli pustí Aoiho a vtáhne svou vizitku z kapsy, natáhne ji směrem k Rukimu.
"Možná se bude hodit." Dodá ještě, než pohodlně uvelebí na židli u stolu. Moc dobře tuší, jak se bude Ino tvářit. A taky, že se Tetsuya nespletl. Úsměv, který měl, když se mu Ruki objevil po boku a on jej vzal jemně kolem pasu, vystřídá naprosté zděšení a nevěřícný výraz, jakmile mu Tetsuya podá vizitku. Párkrát zamrká a probodne Rukiho pohledem a je jasné, že se ho ptá, jestli to myslí vážně.
"Zdá se, že máš přátele nějak lehce." Nadhodí trochu neutrální poznámku a taky se pomalu přesunou ke stolu.
"S podobnými výrazy bych rozhodně šetřil." Odpoví místo toho Tetsuya a skoro ďábelsky se pousměje. Ne, on už opravdu jiný nebude.
"Copak máš za školu Ruki-san?" Zeptá se s nádechem zvědavosti a uloží svou dlaň na Aoiho stehno. Ino se zatím mračí, čím dál víc. Tohle zavání problémem, on to prostě ví.
"Zajímáš se o něj, pro svou agenturu?" Zeptá se, když hospodyně začne pomalu prostírat a i ona se tváří, že by Rukiho nejradši popadla za límec a zavřela ho do pokoje, jen pro jistotu.




Aoi, Ruki, Gackt

Aoi se ještě nějakou chvíli nechá objímat, dokud nezačne mít pocit, že je to trochu nevhodné, když je tu tolik dalších očí a pak se narovná a pousměje. Bohužel má své slabosti a někdy se jim vzdoruje těžko, obzvlášť, když právě vyšlo úplně všechno, co si celou dobu přál. I on sleduje pohledem vizitku, kterou Ruki právě dostává a překvapeně pozvedne obočí nahoru. Je tohle to, co po něm chtěl? Nějaká práce? To se mu nějak nezdá. Podívá se do Inoranovy tváře a vidí v ní všechen ten nesouhlas, ale on pro Tetsuyu taky pracuje a nedělá nic špatného. Tedy... pokud reklamní firma nepere nějaké černé peníze, ale podle něj musí mít Tetsu nějakou počestnou práci, aby na něj policie a úřady nemohly. Ruki se odlepí od Inoranova ramene a natáhne ruku po kartičce. Přitáhne si ji před oči a chviličku čte. Později se bude muset podívat na internet, kde přesně to je, jak to tam vypadá, aby si udělal obrázek. Proleze nějaké recenze, a tak... Pak oči zvedne k Inoranovi a nechápe, proč se na něj tak dívá. Copak něco provedl? Dostal jenom vizitku. Rozhodí rukama do stran s němou otázkou a Aoi si decentně odkašle.
"Nemám přátele snadno." Zamračí se hned, ale Tetsuya se do toho vloží s dotazem a Ruki se mimoděk trochu začervená.
"Nedokončil jsem ji." Přizná nakonec barvu a ani nechce vědět, jaké dokonalé univerzity studovali všichni u stolu a jak moc pitomý mezi nimi je, ale co už? Stalo se...
"Potřeboval jsem odejít z domu dřív, než jsem mohl udělat zkoušky." Použije slovo potřeboval a ne utekl, nějak mu to zní líp. Asi jako když dáváte přednost jednomu kšeftu před druhým. Aoi se z ničeho nic začervená a napne, ale Ruki nechápe proč a nemá čas po tom pátrat. Musí honem schovat vizitku do kapsy, protože Ino si ještě nestačil přečíst, co na ní stojí a myslí si, že jde o focení. Začne se před nimi ocitat prostírání a příbory a Rukiho napadne něco ďábelského. Když si ho tady pořád všichni dobírají, jací jsou přátelé a nejsou přátelé... Z ničeho nic se zvedne od stolu a odejde do koupelny. Chvíli tam telefonuje, než se vrátí a pozdrží hospodyni s večeří. Ta na něj nechápavě kouká, ale Ruki se tváří, že snad něco řekl tak co jako. A trvá to opravdu asi jenom půl hodiny, než se domovní zvonek rozezní a Korona zase málem trefí. Hospodyně dojde otevřít a o pár vteřin později už dovnitř vchází Gackt s Hydem po boku, frajersky si stahuje brýle z nosu a teatrálně spráskne dlaně.
"Jeli jsme zrovna kolem." Prohlásí a spiklenecky mrkne na Rukiho, který se uculí a zadívá se nevinně do desky stolu.
"Když chcete být všichni pohromadě..." Řekne sladce.




Inoran, Tetsuya, Hyde

Tetsuya jen nepatrně pozvedne obočí, když sleduje výměnu pohledu mezi Aoim a Inoranem. Má sto chutí se pobaveně zasmát, protože je jasné, že Inovi se vůbec nezamlouvá možnost Rukiho práce pro něj. O to víc, se bude snažit, aby to klaplo. Bude mít oba dva a náramně si to užije. Pozoruje Rukiho, jak si prohlíží vizitku. Ino má v tu chvíli největší chuť mu ji prostě a jednoduše sebrat a roztrhat na malé kousíčky. Sám už si spřádá plán jak se vyvléct ze smlouvy, jenže tak snadné to nebude, samozřejmě ji má Tetsuya dobře pojištěnou. Snad poprvé v životě si zakleje ve své hlavě. Dokud se Ruki nahlas nepřizná. Otočí se na něj a upřímně se usměje. Je mnohem chytřejší, mazanější, než většina těch, kteří ty školy mají. On je totiž prohnaný životem tou nejhorší možnou cestou a za to ho obdivuje, musí mu to být vidět v očích jak moc je na něj hrdý.
"Potřeboval říkáš." Ozve se hlas Tetsuyi a je v něm jakýsi náznak zamyšlení, mezitím svírá ve své dlani Aoiho stehno pod stolem. Jemně jej mne a pořád se ovládá, aby ho prostě nepopadl za ruku a neodešel s ním hned. Jenže je tu ještě čeká jídlo, no výborně. +Prášek na spaní do určitých talířů a máš klid.+ Pomyslí si trochu zlomyslně.
"Vlastně jeto dobře, nejsi zkažený obecnými manýry dnešního vzdělávání." Myslí tím poctivost a podobné pitomosti, se kterými to jeden daleko nedotáhne. Nebo možná ano ale trvá to neskutečně dlouho. Nudné.
"Máš pocit, že tě škola může zkazit? Ruki přece může dostudovat kdykoliv, kdyby chtěl." Brání Rukiho možnou cestu Ino. Klidně mu další studium dopřeje, nějak to udělají. Podvědomě ví, že to nebude cesta, kterou se jeho drahá polovička vydá. Chce se na něj ohlédnout, ale to už o něj přijde a zmizí v koupelně? Asi. Hospodyně taky nikde. Začíná mít vážně obavy, co se tu bude dít.
"Asi se mu vidina další školy moc nelíbí. On není ty Inorane." Uchechtne se ledově Tetsuya a věnuje se spíš zaujatým dobíráním Aoiho, když mu šeptne pár nepřístojností. Užil si ho moc málo, aby si tohle dokázal dopustit. Uplyne asi půl hodiny, než se ve dveřích objeví Gackt a Hyde, který září jako sluníčko. Však taky proč by nemohl. Má za sebou první den v novém krámu, nedávno sex v autě a nejlepší na tom je, že na ulici prostě nemusí. O matku je skvěle postaráno, dokonce v sobě dokázal zabít ten největší smutek, i když uvnitř něj pořád někde je. Protáhne se kolem Gackta, kterého štípne do zadku s nevinným pousmáním a už je zase v podřepu, aby se přivítal s Koronem, který zaútočil na jeho nohy.
"No ne, ty jsi vyrostl." Prohlásí jako tetička a hned jak se narovná, zamíří k Inovi, aby si s ním podal ruku a krátce ho objal.
"Za to ty vůbec."  Neubrání se poznámce Tetsuya a trochu se odtáhne, jak čeká minimálně ránu do žeber od Aoiho. S mírně nakloněnou hlavou na stranu si Hyde prohlédne i Rukiho, že by s ním provedl něco podobného a přemýšlí, jestli by to spíš neodnesl ale to by nebyl on, aby to nakonec nezkusil.
"Když se sejde rodina." Broukne si melodicky a jakmile mu šedá očka padnou na Tetsuyu pošle mu vzdušný polibek. Bez váhání a i za cenu vlastního života se vydá k Aoimu, aby ho řádně objal.
"Záříš, moc ti to sluší. K nakousnutí." Pošeptá mu do ouška, s tichým smíchem se oddálí a prohlédne si celé osazenstvo.
"Bude párty, třeba…s whisky?" Promne si rty o sebe, když mu v očích ďábelsky zasvítí a těkne pohledem za sebe ke Gackotvi, co on na to.
"Víš, jednou jsem ti radil vodítko, neplánuješ jeho koupi. Mohl bych ti něco sehnat za dobrou cenu." Řekne Tetsuya směrem ke Gacktovi a pohledem propaluje Hyda. Jestli se od Aoiho neodlepí, asi se vážně neudrží.
"Copak, nepili jste whisky spolu, že je tak při chuti." Narazí ještě na Gackotvu slabou stránku a vítězoslavně se ušklíbne.




Aoi, Ruki, Gackt


Rukiho docela překvapí, že Tetsuyovi nevadí, že nemá žádnou nóbl univerzitu ani střední školu, vlastně ji nejspíš nemá ani jeho drahocenný Aoi, podle toho, co slyšel, odkud je. No tak aspoň něco, jinak už by ho vážně něčím přetáhl.
"Jeden by si myslel, že máš slabost pro špínu z ulice." Mazlivě se usměje a Aoi se trochu zarazí, ale tu utěrku z bistra pořád má schovanou. No a co. Oni vlastně jsou špína z ulice, s Hydem jsou na to celkem hrdí. Někdy by si mohli zapouličnit jenom tak, vyspat se v krabicích... Ještě, že mu nikdo nevidí do hlavy. Ruki zvedne oči k Inoranovi, uvidí jeho hrdý úsměv a na místě roztaje. Předkloní se, aby ho mohl líbnout na rty, ale jak dojde na to, že by se měl snad zase začít učit, znovu se zatváří, jako by tu ani nebyl. Právě dostal dvě skvělé nabídky, aniž by musel umět cokoliv, proč by proboha měl zabíjet čas učebnicemi? Ino to asi viděl jinak.
"Já si nemyslím, že je špatné chtít se něco dozvědět, když už to není kvůli práci." Vloží se do toho Aoi a obrátí oči na svou lásku, aby Inorana trochu podpořil.
"Svět je plný zajímavostí a všechny se nenaučíš z běžného dne."Že by do té školy vlezl on? Třeba jenom tak dálkově? Tetsu se mu rozhodne zavřít pusu po svém, když mu mačká stehno a šeptá mu všechny ty věci, ze kterých se červená, ale on to nezapomene, stejně jako králíčka. Později se s ním o tom pobaví. A pak se objeví ti dva. Aoi vyskočí na nohy a běží Hydovi naproti. Pevně se obejmou, nehledě na to, co si jejich polovičky myslí kvůli těm fotkám a Aoi se spokojeně zubí a červená po tom komplimentu.
"Ty jsi v jeho péči taky ještě krásnější, než kdy dřív. To je tím drahým makeupem." Řekne mu měkce, ale vypadá to, že Hyde žádný nemá. Chvíli jim trvá, než se od sebe odlepí a Gackt mezitím protáčí očima a shání se po něčem k pití. To se budou obírat a skládat si komplimenty pokaždé, když se sejdou? Jako třeba i u bazénu nebo tak?
"Ty se objímat nepůjdeš?" Rýpne si do Rukiho.
"Jste přece tři princezny. Popelka, Růženka a Sněhurka." Řekne mu.
"Zavři pusu, jó?" Vyjede trochu Ruki a sklidí obočí vzhůru. A ať mu ani neříká, že ho teď sám pozval. Uraženě si kecne vedle Inorana. Sněhurka??? Kvůli té otravě... pitomec. Gackt mezitím razantně přikyvuje na Tetsuyovi návrhy ohledně vodítka. Jak se na to tak dívá, opravdu ho potřebuje. Nakonec je to on, kdo vezme Hyda za ramena a na půl násilím ho odvede od Aoiho, aby ho posadil přesně na druhou stranu stolu. Ruki se u toho dusí smíchy a kýve nohama ve vzduchu. Aoi se taky vrátí na své místo a trochu se mračí.
"Co je?" Šeptne na Tetsuyu, přece se jenom vítal? Hospodyně má mezitím nachystané jídlo a nanosí před ně jejich talíře.
"Vypadá to, že je všechno urovnáno a v nejlepším pořádku." Prohodí Gackt.
"Teď už zbývá jenom jediné." Připomene Tetsuyovi. Vlastně by to mohli trochu probrat, jak si to vlastně představuje. Sáhne po hůlkách a pustí se do jídla.




Inoran, Tetsuya, Hyde

"Ne Aoi-chan, to je dostatkem sexu." Zazubí se na něj a ještě chvíli si spokojeně prohlíží jeho rudé tváře, než stočí oči na Rukiho.
"Nebo má snad třetí princezna jiný názor? Snad tě bráška moc nezanedbává." Dostojí Hyde své bývalé profesi a hlavně tomu, že on si na špičku jazyka rozhodně nevidí. To už chytá protočení v sloup od Inorana, který se tím tak trochu baví a zároveň neví, jestli se mu to náhodou nezdá.
"Tohle téma bych u jídla asi vynechal." Ozve se jako starší bratr, dostal se do role rychleji, než by si býval pomyslel.
"No co, mám je starost o hm…" Zamyslí se Hyde a poklepe si ukazováčkem na rty.
"O rodinné štěstí, samozřejmě." Pokývá hlavou na potvrzení vlastní slov a trochu protestuje, když ho Gackt tlačí ke stolu. Stejně tak se ke stolu vrátí i Ruki, k Inově úlevě a ten si ho přitáhne na židli trochu blíž k sobě. Tady je to samý sex a začíná mít vážně obavy, kam tyhle rodinné vztahy povedou. Když se tak rozhlíží po těch čtyřech, asi by se nedivil ničemu.
"Nechoď ode mě moc daleko." Broukne Rukimu blízko ucha s jistou obavou v hlase. Představa, že by mu na něj někdo sahal je příšerná. A vůbec. Jak se stalo, že Gakct s Rukim tolik rozumí? Tohle se mu taky vůbec nelíbí. Testuya mezitím trhne židlí po podlaze, aby měl majetnicky Aoiho, co nejblíže.
"Nic, jste sladcí jak med. Příšerné." Zamručí nesouhlasně a propálí krátce očima Hyda, který se jen nevinně uculí a podpírá si skoro zasněně bradu dlaněmi.
"Počkej, až budeme řádit v bazénu, to teprve bude." Provokuje smyslným hlasem toho mrzutého mafiána. Měl by se ho bát ale má vedle sebe Gackta a důvěru v to, že mu nedovolí, aby komukoliv z nich ublížil. Teď už určitě ne. Krátce na něj stočí očka.
"Máš pocit, že mě stůl může zastavit? S tím vodítkem to můžeme klidně vyzkoušet." Dobírá si ho s oblíznutím horního rtu ale to už se všechno rozplyne s příchodem hospodyně.
"Ne, stůl bych neřekl ale jídlo ano." Okomentuje to Ino a spokojeně se usměje, když se pohoštění rozvoní místností. Nebýt toho, co se stalo, asi by se bavil taky. Proti Gacktovi nic nemá, protože vůbec neví, že Rukimu taky nabízel práci ale Tetsuya to je jiná. Ten má u něj vroubek na dost dlouho.
“Pro tebe bych taky mohl mít novou práci." Střelí ledovým pohledem Tetsuya k Inovi.
"Ale bože, přestaň se tvářit jako armáda spásy, kdo to má vydržet." Zavrtí nad ním hlavou.
"Žijeme všichni, co víc chceš." Mávne zápěstím okázale ve vzduchu a i on sáhne po hůlkách, když se ozve hlas Gackta.
"Díky Ga-san, právě jsi mě připravil o chuť k jídlu." Protočí očima a hůlky zase odloží. Stačí, že má za sebou jeden skoro pohřeb ve formě omluvy Rukimu a on teď vytasí i další rodinou akci.
"Myslel jsem si spíš, že to probereme u něčeho dobrého a ne u…" Zarazí se uprostřed věty. Zlý pohled od Inorana a hospodyně. Pozvednuté obočí od Hyda a ne, na Aoiho se raději nepodívá. Teď by si otevřený střet se svou mafiánskou rodinou klidně rád dal.
"Jednoduše. Zbavím se hlavy a tělo padne." Usměje se chladně a vloží si první sousto mezi rty. Chtěl to slyšet, tak tady to má.




Aoi, Ruki, Gackt


Ruki stiskne čelist k sobě a skloní oči do desky stolu. Vlastně to bylo jenom jednou, ale viník nesedí vedle něho, viník sedí naproti stolu, protože ho zavřel do nemocnice, pak se musel zotavovat, pak se klepali strachy o život, samé pak! Až odsud dneska všichni vypadnou, prostě Inorana znásilní a bude to dělat celou noc. Je mu osmnáct, je nadržený a on mu ukázal, jaké to s ním může být. Stýská si po tom. Inoran to trochu zamlouvá, ale on křiví rty na všechny strany a zdatně ignoruje pohled hospodyně. Vždycky je tak zkoumavý, když dojde na milostné věci mezi nimi, pořád si zvyká na jejich věkový rozdíl.
"Vy jste spolu spávali, než jste je poznali?" Probere se Ruki, protože to pochopil celé po svém a uvalí na Aoiho s Hydem překvapené oči. V tu chvíli všechno ztichne a Aoi se nervózně zasměje, když si vjede dlaní do vlasů.
"Budete teď spát spolu všichni čty..." Málem to dořekl, ale normálně nafasuje políček od hospodyně a do ruky jsou mu vraženy hůlky. Vrhne po ní vytočeným pohledem, zatímco si ho Ino přitahuje k sobě blíž, asi kdyby se k nim chtěl přidat. To potvrdí i jeho další slova a on se na něj podívá s jiskřením v očích. Hyde se toho chytí, rozvine představy o bazénu a Gackt si zapře dlaní bradu.
"Normálně bych tu představu označil za dokonalou, ale moc dobře víš, proč není. S tím vodítkem to rozhodně vyzkoušíme, budeš škemrat, abych tě už nechal." Slíbí mu. Oba vědí, že je to pravda. A až mu dojdou síly, jeho hračkám rozhodně nedojdou.
"Kolik orgasmů vydržíš? Tři? Osm? Patnáct?" Pokračuje Gackt, hospodyni něco upadne a Aoi na něj třeští černé oči. Od tématu je naštěstí odtrhne Ino a jídlo na stole. Jakmile si Hyde zacpe ústa, chvíli je klid zbraní, jen kdyby se Tetsuya nezatvářil tak kysele. Gackt si okázale povzdechne a Ruki znovu natáhne zvědavě uši. Aoi ustrne na místě a zamračí se. Ten den by nejradši škrtl z kalendáře a při tom ví, že se mu nevyhnou. A aby toho nebylo málo, Tetsu pohaní jídlo hospodyni a vyfasuje opravdu zlé pohledy od celého stolu.
"Ty jsi miláček." Prohodí Gackt a stočí oči na kuchařku.
"Mě to chutná." Klidně jí zalichotí a otře si rty do ubrousku.
"Ahá, takže tam prostě přijdeš s katanou a setneš mu hlavu? Umíš ji vůbec držet v ruce?" Pokračuje jako o počasí a Aoi odloží hůlky.
"Musíte se o tom bavit u jídla a zrovna teď." Vydechne silně rozčarovaně a odsune se od stolu. Jen ta představa, že to Tetsu musí udělat a strach, že to nepřežije... Rázně odejde na terasu vzadu, najde tam ležet Rukiho cigarety a zapálí si.
"To se vám povedlo. Máte po sexu." Prohodí Ruki.




Inoran, Tetsuya, Hyde

Jakmile padne otázka o spaní s Aoim s Hydem zase zašijí všichni čerti. Ruki se mu líbí čím dál víc, mohl by provokovat víc podobných narážek a upřímně, tohle je přesně šálek pro něj.
"Ne, bohužel." Usměje se naprosto upřímně a pohodlně se opře do židle. Díky jídlu však zapomene na všechno kolem a vychutnává si požitkářsky každé sousto. Spolehlivá metody jak ho trochu uklidnit. Polkne sousto, když se podívá na Gackta vedle sebe. Čert ví proč, má potřebu ho pořád provokovat.
"Nemáš rád vodu?" Zeptá se ho s nevinným zamáváním řasami a pošle mu vzdušný polibek. Okázale ignoruje Aoiho nervózní pohled, jak kdyby si povídali a politice.
"Hai, to budu ale ty to nechceš jinak Ga-chan." Zavrní měkce a očividně mu nevadí, že nejsou u stolu sami.
"Dvacet, abys to neměl tak jednoduché. Přece tě nebudu nudit." Vloží si další sousto mezi rty a spokojeně zavře víčka. Je to ale spíš jen další provokace směrem k jeho lásce. Samozřejmě u toho má výraz, která viděl nejde Gackt ale už i Aoi při pořizování jistých fotek. Tetsuya při Hydeho představení jen drtí zuby o sebe a šeptá si tiché kletby na jeho adresu. A vedle něj má žít? Někdo dlouho žít nebude. Naštěstí ho rozptýlí Gackt.
"Já vím, že ano." Zatváří se sebevědomě.
"Úplně stejný jako ty." Zareaguje s protočením očí nad komplimentem hospodyni. Odmlčí se krátce a rýpne hůlkou do jídla. Vážně přemýšlí, jestli je na to jeho žaludek stavěný. Bude se muset překonat, aby byl Aoi spokojený.+Bude tvoje smrt.+ Prorokuje si s nádechem zvráceného pobavení. Ino mezitím vzdal chuť k jídlu, protože tady snad plánuješ další vraždu nebo se mu to jenom zdá? Cloní si dlaní oči a nejradši by si zacpal uši. Jediné, co ho drží na místě je Ruki, který si neodpustí přispět s vlastní poznámkou.
"A my po jídle." Znatelně cítí, jak se mu obrací žaludek a je druhý, kdo se zvedne od stolu a prostě odejde. Tohle on poslouchat nebude. Nejradši by je zdvořile vyprovodil a rychle. Jenže je tu Aoi, který za nic nemůže a Hyde, který se taky netvářil zrovna nadšeně. Bez váhání zamíří na terasu, kde vytáhne svoje cigarety z kapsy, připálí si a opře se předloktími o zábradlí. Už zase vypadá na svůj věk.
"Příště si ty dýchánky rozdělíme." Povzdechne si ale ne, vůbec není nadšený, co se v jeho domě děje. Je ale vidět, že to rozhodně nedává za vinu Aoimu.
"Hm, a je po chuti." Přidá se k Rukimu Hyde ale očividně tím myslí oboje, jak sex tak jídlo. To druhé už si nejspíš nedá, k tomu prvnímu se vrátí velmi rychle až ho…někdo rozptýlí. Zatím ale zůstává sedět jak přikovaný, protože tuší, že by se v tom Gackt mohl nějak angažovat. Umře o něj strachy, no vážně.
"Díky Ga-san, tohle jsem teď opravdu potřeboval." Výmluvně mávne paží směrem k terase.
"Já tady půl odpoledne na něčem pracuju a ty to sestřelíš." Vytasí na něj prostředníček a vzápětí i ledový úšklebek.
"Kdo to má pořád žehlit?" Vyčte mu to přímo a vůbec ho netrápí, že o sundávání hlav mluvil on sám.
"Jen nechápu, ze které doby jsi. Dneska jsou mnohem lepší možnosti, než katana, že Ruki?" Stočí oči na jmenovaného a pozvedne pravý koutek.
"První potřebuju trochu odvrátit pozornost, mám ji na sobě příliš. Chtělo by to nějaký velmi zajímavý obchod." Nakloní se nad desku stolu po té, co odsune talířek a zapře se předloktími.
"A já myslím, že vím, kdo by mi v tom mohl pomoct." Upře na něj chladný pohled. Nejradši by šel za Aoim ale když už to Gackkt nakousl.
"Opovaž se." Nafoukne tváře Hyde, když si založí ruce na hrudi a propaluje očima Gakka. Už zase je načuřený.
   

Aoi, Ruki, Gackt

Ruki zaskočeně provází Inorana očima a nechápe, co to do něj vjelo. No, jich se to stejně netýká, tak co?
"Až do teďka jsem si myslel, že by byl radši, kdyby se ti to nepovedlo." Rozhodí rukama, když se dívá na Tetsuyu a Gacktovi zaskočí limonáda, jak se začne smát. Hospodyně mu vrazí mezi lopatky, až si hrkne a on po ní vrhne podrážděný pohled, ale nic neřekne. Aoimu na terase se zřetelně chvějí ruce, když se vedle něho ocitne Inoran a dělá to samé, co on. Taky ho to podráždilo? Jenže jeho přítel to přežil a v tom, co se má stát už roli hrát nebude. Za to jemu reálně hrozí, že o něj přijde a to velmi brzy. Projde si tím stejným peklem, až mu ho přitáhnou na práh polomrtvého? Přikývne na jeho větu, ale ještě chvíli mu to trvá, než je schopný začít mluvit.
"Omlouvám se, tohle nabralo nečekaný rozměr." Řekne, ale on sem Gackta nepozval. A nečekal, že do toho takhle veřejně rýpne. Jak se zdá, každý se zlobili na někoho a začínal z toho být had, kousající se do vlastního ocasu. Gackt mezitím obrát tvář k Tetsuyovi a ušklíbne se.
"Ale prosím tě, tohle téma je víc, než neodkladné, myslíš, že kdybys mu to šeptal doma v posteli, bude ta reakce lepší? Musíš to udělat a to co nejdřív a on by na to měl být radši připravený. V opačném případě tě měl nechat jít po svých." Pronese docela tvrdě, tak jak to umí nad jenom on, ale ví, že jeho přítel se díky tomu nerozsype. Ruki mezi nimi přeskakuje očima, hltá každé slovo, protože tady se mluví o mafiánské válce nebo co a navíc mu připadá, že ti dva jsou k sobě docela drsní. Překvapivé. Pak střelí očima po Tetsuyovi, který si do něj tak hnusně rýpne.
"Hm, ale já už mám pokus o druhý břeh za sebou, ty ne." Připomene mu andělsky, ale pak se začne řešit opravdový plán. Ruki si připadá jako v detektivce. Jakmile Tetsuya požádá Gackta o laskavost, stočí Ruki oči pro změnu na něj. Ten se zasměje jako by to čekal a zapře se dozadu do opěry židle. Nadechne se, ale do řeči mu skočí Hyde a tváří se jako by se mu chystal vyhlásit měsíc bez sexu. Zasměje se ještě víc a pokrčí rameny.
"Je to jenom obchod, Neko-chan, samozřejmě, že našemu příteli pomůžeme. Nezapomeň, že tím pomůžeme i Aoimu." Řekne a Ruki vyskočí na nohy. Vrátí se s velkým papírem a fixkou.
"A co přesně to bude za strategii?" Zajímá se a nadepíše papír velkými znaky PLÁN ÚTOKU.




Inoran, Tetsuya, Hyde

Inoran stočí překvapený pohled na Aoiho, protože se omlouvá ten poslední, co by měl a v dnešní den se to děje už podruhé.
"Ale no tak, víš co jsem ti řekl." Usměje se na něj vřele a krátce mu položí ruku na rameno, aby ji vzápětí zase stáhl.
"Nemáš se za co omlouvat, navíc to Ruki je sem zavolal." Sdělí mu holý fakt, nejspíš s něčím podobným měl opravdu počítat.
"To je poprvé, co si říkám, jestli jsem se opravdu nezbláznil ale..." Odmlčí se krátce, potáhne si a v očích mu zasvítí, jak kdyby mu bylo dvacet.
"I kdyby, tak mi to rozhodně nevadí." Prohodí s nádechem pobavení, než se ohlédne přes rameno.
"Dávej na sebe pozor. Myslím, že už si to celé odnesl víc, než dost.“ Popustí uzdu své všudy přítomné starosti a zvedá se v něm i stejný pocit ohledně Hyda. Podvědomě tuší, že tohle se nakonec dotkne jich všech.
"Dneska je zvláštní den, nikdy jsem tolikrát po sobě neměl chuť se pořádně napít." Sdělí mu s protočením očí v sloup ale je upřímně rád, že z debaty uvnitř nic neslyší.
"Samozřejmě, ty sám bys měl vědět nejlíp, že v posteli se věci vysvětlují mnohem snáz." Vrátí mu okamžitě poznámku Tetsuya stočí oči na Hyda, kterému se očividně celé téma vůbec nezamlouvá.
"Nebo ho jeho profese znudila natolik, že máš po…chtěl jsem říct ptákách ale to by bylo až moc trefné." Uchechtne se ledově, než se nakloní nad desku stolu a zapře se o ni předloktími. Znovu mírně pozvedne tvář, jakmile Gackt má touhu mu zase říkat všechno na rovinu ale upřímně, tohle si na něm cení snad nejvíc. Taky talent trefit se přímo do černého.
"Nemám chuť rodinou večeři odkládat, čím dřív tím lépe." Sdělí mu jednoduše a z jeho slov si pranic nedělá, to by ho nesměl znát. Pomalu stočí ledové oči na Rukiho a pozvedne pravé obočí.
"Ne? Myslím, že jsem tam málem byl víckrát, než si vůbec dokážeš představit, Usagi-chan." Narazí záměrně na jeho věk a ten papír co napíše, to jen potvrdí. Do toho už se ale vloží i Hyde. S rukama založenýma na hrudi si měří Tetsuyu zkoumavým a trochu nenávistným pohledem.
"Pořád si nejsem jistý, jestli by mu nebylo líp bez něj." Mlaskne si ale přesvědčený o tom není, jen si to prostě nemohl odpustit. To už Tetsuya okázale stočí oči na Gackta.
"Začínám uvažovat nad nějakou pěknou návnadou, když to chceš vědět." Výmluvně se zase podívá na Hyda a ten si odfrkne.
"Vidíš, co jsem ti říkal. A tomu chceš pomáhat, klidně by mě jim hodil, ani by nemrkl." Ruki má na celou věc očividně úplně jiný názor.
"Vem si příklad z něj." Poukáže na holý fakt Tetsu, než se pohodlně zapře o opěrku židle.
"Pravidlo číslo jedna. Nic si nikdy nikam nepiš." Varuje ho sebejistě a zformuje rty neslyšné slovo –děti-. Je na něm ale vidět jak přemáhá koutky, aby se nevyhouply nahoru.
"Poslední dobou se hodně rozmohl obchod se šperky. Jako první mě sice napadla otrava, měl bych si zpravit reputaci ale…z druhé strany si začínám pohrávat s myšlenkou, že bych využil služeb nejmenovaných stínů." Narazí najmutí nějakého šikovného vraha, aby měl čisté ruce.
"Pokud mě s tím nikdo z rodiny nespojí, budu moc zdědit post a pak ho předat někomu dalšímu a s klidným svědomím odejít na zasloužený odpočinek.Vylákat ho pod záminkou pěkného obchodu na ideální místo a pak….Nejspíš si zopakuju párty u tebe v casinu, jen vyměním čepel za kulku, pak by mi mohli věřit." Zakončí to celé klidně, jak kdyby nemluvil sám o sobě. Je to riskantní ale má na výběr?




Aoi, Ruki, Gackt

Aoi se jemně usměje.
"Raději si zvykej, je to tvůj bratr. A já jeho přítel. Myslím, že tuhle smyčku už nerozpleteme a pokud se někteří z nás chtějí bavit s jinými, budeme se muset naučit akceptovat i naše polovičky." Uculí se a sklopí oči ke špičkám nohou. Ruki se jevil jako nejmíň konfliktní polovička, i přes množství jeho narážek, ale kdo ví? S nimi tam uvnitř? Podívá se tím směrem a skrz sklo uvidí papír a tužku v jeho ruce a taky to, jak se tam sklání nad stolem ze stoje. Radši na to Inorana neupozorňuje. Hyde vypadá docela rozzlobeně. Neměl by jít za ním a pomoct mu? Pak se tiše zasměje.
"Otočí ti život vzhůru nohama. Všichni tři nám ho otočili..." Vydechne a znovu se na něj usměje, když ho Ino nabádá, aby byl opatrný.
"Pojďme raději dovnitř." Řekne mu nakonec.
"Je tam alkohol..." Můžou se napít spolu a ignorovat je. Gackt krátce stočí oči na Hyda vedle sebe.
"Profese ho omrzela, sex ne." Odpoví místo něj a zamračí se.
"Čemu se směješ!" Vyjede po Rukim, který se začne hihňat, ale pak schytá označení Králíček a teď se směje Gackt. Ruki pohodí hrdě hlavou.
"Pořád lepší, než být jednou nohou v důchodu. Dej pozor, máš mladého milence, aby si neodskočil." Výmluvně se podívá z Tetsuyi na Hyda a pak zvedne oči k přicházejícímu Aoimu. Pánové nejdou k nim, baví se u baru a nalévají si. On honem zmačká ten plán, přece si nemá nic psát?
"Ale no tak." Mlaskne Gackt, když dojde na Hyda jako návnadu a následně Hydovo prskání, že by ho Tetsu obětoval. Gackt trochu protáhne obličej, ano má klenotnictví, ale nerad by, aby jakýkoliv takový vražedný předmět pocházel zrovna od něho. A pak si založí ruce na prsou, zatímco přemýšlí.
"Nevím... casino ti klidně půjčím, ale nájemná vražda? Někoho jako je tvůj strýc? Myslím, že o to už se snažil kde kdo. Neprojde to, přijdou na něj..." Vyjádří svůj názor. Kdyby to bylo tak snadné, byl by ten muž dávno po smrti, kolik měl nepřátel.
"Ten záměr s odpočinkem je ale ideální řešení. Uděláme to takhle... Uspořádáme velkou akci u mě v casinu. Pro celou tvou povedenou rodinu a zajistíme, aby tam přijel. Budeme se bavit až do rána a přichystáme si takový plán, abys ho mohl zavraždit tam. Budeme mít čas vymyslet jakou cestou i čí rukou, protože stopy by opravdu neměly vést k tobě. Musíš být hrozně zdrcený." Obličejem předvádí herecké vystoupení a Ruki na něj zírá s jemně pootevřenou pusou.
"Copak, Ruki-chan, budeš tam zrovna v práci, až se to stane?" Řekne měkce a Ruki střelí očima k Tetsuyovi. Teď se všichni dozvěděli, že dostal nabídku od Gackta, do teď to bylo mezi nimi a to i před Inoranem. Velmi pomalu otočí hlavu jeho směrem, jestli poslouchal a jestli ano, je další na řadě, kdo by mohl jít žehlit. Gackt si mezitím zamne bradu.
"Musíme to promyslet... kdo... jak..." Uvažuje nahlas.
"Jiný pokus už nebude." Nechce mít na rukou krev, jinak by se nabídl, ale do teď se mafii vyhýbal a Tetsu chtěl jít přece na odpočinek.




Inoran, Tetsuya, Hyde

Neubrání se úšklebku, když Aoi poukáže na holý fakt. Jak by to taky mohlo být jinak. Pojí je toho tolik, že to vlastně ani jinak nejde. Bude mi muset zvyknout a na co přesně? Pokud to celé dopadne, jak má, tak nejspíš nebude ani potřeba nic řešit. Kromě toho, že bude mít pořád za zlé, že mu chtěl otrávit Rukiho a k tomu zlanařit na práci.
"Hai, máš pravdu, věci jsou dané a nedá se s tím příliš udělat." Pokrčí krátce rameny, než se zasměje.
"Vlastně jsem žil příšerně nudný život, dokud mi do něj nevstoupil Ru." Sklopí krátce pohled ale koutky na a ne dolů a jen přikývne.
"Myslím, že bude lepší, když budeme vědět, co se na nás řítí." Přikývne podruhé a odlepí se.
"Ještě, že je tam alkohol, mám pocit, že bez něj to nepůjde." Povzdechne si s nádechem zvláštního pobavení a už upírá pohled na Rukiho nad stolem. Ne, tohle se mu vůbec nelíbí ale nic neřekne, co by taky mohl. Tetsuya jen mírně pozvedne obočí, nad poukázáním na svůj věk.
"Já myslím, že my dva si ohledně věku nemáme příliš co vyčítat, že Ga-san. Jaká je pravděpodobnost, že Aoi narazí na někoho lepšího a jaké, že Hyde už takového potkal." Vrátí mu to i s úroky a sleduje hihňajícího se Rukiho. Ovšem vzápětí ho zaujme plán, který Gackt přednese. Nabízí mu svoje casino. Ano, tam by se spousta věcí dala využít a pokud bude zábava v plném proudu, bude to o to jednodušší.
"Hm, možná to s tou otravou nebude tak marné, pokud se napijeme ze stejné lahve." Blýskne se mu v očích, obstará si protijed, to není problém. Horší bude, když se mu ho nepodaří vzít včas. Ohlíží se po hospodyni, která očividně raději utekla do kuchyně. No, teď by si rozhodně nějaký ten alkohol dal. To už se ale zvenku vrací Aoi a Ino, který je očividně zaskočen nečekaným zájmem o svou drahou polovičku.
"Není ho na krupiéra škoda?" Nadhodí, aby Rukiho nalákal spíš k sobě a vyzývavější si měří Gackta pohledem.
"Víš kolik lidí by mohl spráskat na hromádku, když dostane dobrý trénink?" Naznačí, jaký potenciál v něm vidí on.
"Pro tebe je ho škoda." Ozve se konečně Hyde, kterému se nelíbí, že by se to mělo celé stát v Gacktově casině. Co když si to pak s ním někdo spojí a bude mít terč na zádech? Mimoděk střelí očima k němu, stiskne mu stehno. Dokonce mu i došli poznámky, kterých má jindy plnou hlavu. Sám se zvedne od stolu, mine procházejícího Aoie a Ina a zadívá se z okna ven. Pohled na moře jej uklidní. Pak se jeho ocelově šedé oči stočí přes rameno. Přijde o matku, nebude to trvat dlouho, nechce přijít ještě o něho. Pak se poposune na Aoiho, který stojí s Inoranem u baru a vybírají lahve. Z druhé strany…kvůli němu nebude nic namítat. Tetsuya věrohodně zopakuje výrazy Gackta, jak moc zdrcený dokáže být. Vzpomene si na dobu bez Aoiho a jde to samo.
"Začínám mít pocit, že společně něco natočíme. Rozhodně by to mělo úspěch. Nejspíš mi ani nebude líto peněz za pohřeb." Uchechtne se ledově. Nakloní se trochu blíž ke svému dlouholetému příteli a kývne hlavou směrem k Hydovi.
"Nejspíš nebudu jediný, kdo něco bude žehlit." Troch si ho dobírá.
"Kdybys pro něj chtěl nějakou pěknou kolekci, stačí říct. Za tvoje casino." Kývne hlavou, protože to, co hodlá provést se může šeredně zvrtnout. Tak trochu mu platí předem, pak se narovná.
"Tak co Ruki? Plácneme si?" Uhodí na něj a dokonale ignoruje Inoranovo nevěřícné - cože?




Aoi, Ruki, Gackt

Proti tomu nemůže Gackt vůbec nic namítat a tak jenom rozhodí rukama v letmém gestu. Samozřejmě, že jsou chlapci jako víno, dokonale zralí, přitažliví a s prostředky. Tak snad jim proboha ty jejich srdíčka nikdo neodloudí? To by asi vraždil nejen Tetsuya. A pak mu to docvakne úplně. Nakonec to spolu vymysleli zase úplně geniálně. Předkloní se na židli dopředu a opře si bradu zamyšleně o dlaň.
"Ano. Prostředek i vraha už máme. Jinak to nepůjde, Tet-san, budeš se muset napít taky a doopravdy se nechat otrávit, až dokud ti někdo nezaujatý..." Otočí oči pomalu na Rukiho, nepodá protilék.
"Nezaujatý pro ně... někdo úplně cizí a nepravděpodobný. Mě i Aoiho už příliš znají, ale Rukiho nikdo nezná." Práskne dlaněmi o sebe, jak to dokonale vymyslel. Obrátí modré oči do těch Rukiho a ten vypadá opravdu zaskočeně. Neřeší, že by tam měl jít s nimi a byl u toho.
"Ty mi chceš vážně svěřit jeho život? Po tom, co mi udělal?" Zeptá se a najednou je vážný a celkem tichý. Teď zase on stočí oči na Tetsuyu.
"Ano, chci." Řekne Gackt nekompromisně.
"Budu tam, ochráním tě, ale... i kdyby přišli na to, že jsi přítel Hydova bratra, máš všechny důvody mu nepomoct. Jen tak uvěří, že v tom Tetsuya nemá prsty a zdědí celou organizaci. Nikdy o tom nikdo nebude pochybovat. Vlastně je to geniální manévr. Co se může pokazit?" Natáhne se po sklence a spokojeně se napije, když se zase opře a přehodí nohu přes nohu. V tu chvíli nastane ticho. Hospodyně vypadá, že omdlí. Aoi ani Inoran nic z toho zdá se neslyšeli, ale Hyde ano. Gackt k němu pomalu stočí oči a dlouze se podívá do těch jeho. Zareaguje ale jen na to o krupiérovi.
"A proč ne? Víš kolik si v tak luxusním casinu vydělá? A nic mu tam nehrozí. Bezpečnost nade vše." Zdůrazní, aby to Inoran dobře slyšel. Pak se ale s chutí zasměje vtipu o natáčení filmu a o tom, že klidně zaplatí honosný pohřeb.
"Klidně zaplatím hostinu, jen když to bude z krku." Dělají oba velká gesta, pod stolem však najde Hydovu ruku a stiskne ji zpět. Tuší jeho obavy, ale zatím do toho tolik nevstoupil, byl z ulice přeci jen asi zvyklý na hodně. Na tu kolekci pokývá hlavou.
"Asi mu ji koupím i bez žehlení." Řekne a pak se pozornost vrátí k Rukimu. Ten rychle zalétne očima k Inoranovi. A to ještě neslyšel o jejich plánu.
"Um, co kdybychom to nechali, až jestli přežiješ? Vypadá to totiž, že to dost záleží na mě... budu pak mít u tebe dvě službičky?" Okamžitě kupčí Ruki a Gackt se rozesměje.
"Z toho kluka něco bude!" Zamává ukazováčkem ve vzduchu, ale Aoi už se zase hodně mračí.
"Ani snad nechci vědět, o čem jste se bavili, ale jeho do toho nezatahujte..." Ozve se jen co do sebe otočí skleničku naráz. Ne, že by si snad myslel, že si z toho ti dva budou něco dělat. Gackt mlčí a poklepává prsty o desku stolu, ale pro sebe se culí. Tohle si přece Ru rozhodne sám, no ne?



Inoran, Tetsuya, Hyde

Testyua v první chvíli úplně nepozná, kam tím celým míří. Jen do okamžiku, kdy se oči stočí na Rukiho. Chvíli si ho měří pohledem od hlavy až k patě a přemýšlí, jaká je pravděpodobnost, že díky němu přežije. Ohlédne se ještě na Gackta.
"A já myslel, že mě máš rád." Nadhodí ironicky ale v očích se mu blýskne a je vidět, že s tím nápadem souhlasí.
"Podívej se na zajíčka, jak zkrotl. Jeden by řekl, že bude mít radost, když mě uvidí umírat." Uchechtne se krátce se svým typicky ledovým podtónem. Poklepe prsty na desku stolu, když si onen plán znovu a dokola promítá v hlavě. Gackt má pravdu je to naprosto geniální. Po tom, co Rukimu provedl, by si nikdo při smyslech nemohl myslet, že by mu třeba mohl pomoct a s ním si to spojovat vůbec nebudou.
"Souhlasím a musím říct, že bych tě pochválil Ga-san, jen nevím, kdo by potom unesl tvé ego." Neodpustí si rýpnutí.
"Budou to brát jako mstu rodině, když to odnesu i já." Odmlčí se, protože reálně hrozí, že by to mohl slyšet Aoi, tomu by to nejradši řekl pěkně v soukromí a možná…o některých detailech pomlčí.
"Hm dobře, promluvíme si až po naší velké párty." Pomalu vstane, protože tuší, co se bude dít a taky, že ano. Vloží se do toho Aoi.
"Aoi-chan, u nás se bude mít dobře. Ty to přece víš." Usměje se na něj vřele, samozřejmě tak, aby ho nikdo neviděl.
Ino se mezitím mračí dál a vůbec se mu nelíbí, co se tu děje. Ru se do toho začíná nějak moc zaplétat a očividně si s nimi víc, než rozumí.
"Zdá se, že pokusy přemluvit tě budou víc, než marné." Vydechne krátce a pošle mezi své rty notnou dávku alkoholu a vypadá už hodně rezignovaně, když se posadí na židli ke stolu.
"Budete moje smrt." Obviní určité osazenstvo v místnosti. Umře o Rukiho strachy, no opravdu.
Hyde se střetne pohledem s tím Gackotvým ale jeho výraz vůbec nepovolí. Vypadá úplně v klidu, možná až příliš. Slyšel to celé a taky viděl, co mafie dokáže. Na ulici viděl jejich oběti.
"Ať řeknu cokoliv, stejně to neovlivním že?" Zeptá se jej s dlouhým povzdechem.
"Asi mi nezbude, než vám popřát hodně štěstí." Tentokrát je to on, kdo rezignuje ale Gakkovu ruku nepustí, jen si položí na své vlastní stehno.
"Začínám mít pocit, že nejlepší nápad tohoto odpoledne bude se opít." Zamumlá si pro sebe ale nepatrně s pousměje.
"Už na tom pracuju." Pozvedne sklenku Ino a postaví na stůl celou lahev.
"Chceš tu pít s nimi nebo budeme pít spolu?" Řekne Tetsuya Aoimu. Nejradši by si užil jeho blízkost, co kdyby se to náhodou celé zvrtlo?
"Jen mi neříkej, že chceš pít s ním." Varuje ho předem a pohodí hlavou směrem k Hydovi.
"Tolik se ti to líbilo, že na to pořád narážíš?" Neodpustí si Hyde a konečně má zase koutky nahoru. Tohle prostě přeslechnout nemohl.
"Vidíš, ty fotky se mu líbily. To bude chtít asi celé album." Prohodí.
"Fotky?" Zeptá se Inoran očividně vůbec nechápe a pak si uvědomí, že možná chápat nechce. Čert ví, co mezi sebou mají.
"Nafotil jsem s Aoim tutoriál správné konzumace whisky. Nemám pravdu Aoi-chan?" Odpoví mu Hyde obratně a přisune se i s židlí k Gactově boku, už má zase chuť se pořádně přitulit.
"Nechceš mu vrazit jazyk do pusy Ga-san? Byl by konečně trochu užitečný." Ozve se poznámka od Tetsuyi ale majetnicky si Aoiho strká za záda.
"Moc se nesměje Ino, počkej až si vyhlédne třeba Rukiho. U něj není nic nemožné po tom, čím se živil." Sjede Tetsu pochechtávajícího se Inorana a jen se trochu zarazí.
"Čím se živil?" Pozvedne obočí.
"Hm, že by rodinné tajemství?" V ledových očích se potměšile blýskne. Taková menší odplata za to, co prováděl s jeho perlou. Tohle se Tetsuyově princezně nedělá, třeba by mu to konečně došlo.



Aoi, Ruki, Gackt

Všichni tři na sebe kývnou, že detaily proberou později. Ruki už je v podstatě rozhodnutý, ale rozhodně si neuhne z nějaké pěkné odměny, na kterou mu Tetsuya vůbec neodpověděl. Jestli si myslí, že tohle bude levné, tak to ani omylem. Proč by mu měl žehlit potíže? Gackt se spokojeně usměje pochvale, ale jakkoliv to teď zní, podle plánu nemusí jít nakonec nic. Stačí, aby se k Tetsuyovi nedostali včas a nenápadně, stačí, aby někdo nepřišel a někdo jiný přišel, stačí aby někdo něco rozpoutal... A kdyby pak podezřívali nesprávné osoby... A taky se mu nelíbí, že to všechno slyšela hospodyně. Jakkoliv jí rodina věřila, to nemuselo trvat věčně. Kradmo se po ní ohlédne a poprvé v životě ho napadne totéž, co Tetsuyu, totiž cosi o odstraňování svědků. Tohle by je všechny dostalo za mříže a to si nemohli dovolit. +Vážně bys dal příkaz k vraždě?+ Zeptá se v duchu sám sebe, ale jemně se usměje na Hyda vedle sebe.
Aoi rozhodí neurčitě rukama. Co on ví? Bude, pokud bude dělat něco jako on a nebude, když to bude něco mnohem víc na hraně zákona. Tetsu mu sice slíbil, že přestane... Nic na to neodpoví, protože by to znamenalo, že mu nedůvěřuje. Jeden po druhém rezignují všichni, kdo měli na začátku něco proti a nakonec to vypadá, že je téma uzavřeno. Aoi se nadechne, aby řekl, že už tu obtěžovali až moc dlouho, ale dojde na ty fotografie a on okamžitě naprosto zčervená. Kmitne očima mezi všemi, až zakotví u Inorana, který se toho chytil. Fotky - model - jednoduchá rovnice.
"No já..." Vykoktá, protože ve výmluvách není dobrý ani z deseti procent jako Hyde. Gackt vezme Hyda kolem ramen, jakmile se u něj i s židlí objeví a přitiskne ho víc k sobě.
"Neříkej dvakrát Tet-chan, ale nevím, chceš se dívat zrovna na tohle?" Vydechne, zatímco se culí nad tím, jak si jeho přítel schovává Aoiho za zády. A pak praskne něco, co asi Hyde nechtěl úplně veřejně říkat. Gackt se ošije, přece jen jde o jeho lásku, která teď cítí nepohodlí. Aoi to vnímá úplně stejně.
"Myslím, že půjdeme pít domů, koneckonců mi máš hodně co vysvětlovat." Řekne měkce Tetsuyovi, aby to zapovídal. Jak se na začátku těšil, že se opije, aby byl povolný, tak má teď spíš úplně rozhozenou náladu. Proboha, co to spolu ušili...? Gackt se z ničeho nic zvedne taky.
"Výborný nápad, Aoi-chan. Je na čase vyrazit. Moc děkujeme za pozvání na večeři. Příště už doopravdy u nás." Řekne a zvedá Hyda na nohy, aby mu u dveří oblékl kabát. On mu snad i ty boty nazuje, hlavně, aby byli rychle pryč. U dveří se s mnoha úklonami rozloučí, na příjezdovce poté i s Aoim a Tetsuyou a pak se každý odeberou do svého domova.



4 komentáře:

  1. Ale je dobře, že se prcek tak snadno nedá, nerozklepe se a honem ze sebe nevyhrká nějaké neupřímné odpuštění, jen aby Tetsu co nejdřív vypadl... A jsem ráda, že i Ruki mohl vidět Aoiovu reakci na to odpuštění :33 Muselo to pro něj být hrozně těžké, překonat strach a zlou zkušenost s ním a opravdu mu odpustit...
    Hmm, sotva se vyřídí podstatné, hned se zase popichuje :D A mě to na nich prostě baví :D Stejně tak se mi líbí, jak by se o Rukiho přetrhli - prý žraločí mládě :D Ale je to pravda, Ruki, jak je mladý, tak má tu pusu prořízlou, odvahy v sobě taky sebere dost a ambicí má ještě víc :D
    Wow, ale zdržení na večeři mě fakt překvapilo... :D A očividně nejsem sama :D
    A líbí se mi i to Tetsuyovo myšlenkové rýpání do Gackta :'DD A samotnou by mě ještě víc zajímalo, jak by vypadala taková schůze všech šesti :D Ale něco mi říká, že by se z nich ta hospodyně asi zbláznila :'D Každopádně pohádkové sdružení zní víc než skvěle :D
    Hm, Tetsu musí taky hned popichovat... Určitě je mu jasné, že debata mezi Rukim a Inoranem na tohle téma nebude zrovna klidná a moc se mi nezamlouvá, že se to té potvoře tak líbí... někdo by mu ho měl zase trošku zkrotit :D
    Oooo, Rukiho prostě žeru! :33 POHÁDKOVÉ SDRUŽENÍ, OHOHOO :D Ruki je úžasný ďáblík :'D A už to lítá, to se mi líbí, to se mi fakt líbí! :D
    Aaa, Ruki, který se vrhne po Inoranovi a znásilní ho, to zní velmi dobře :33 Hmm :33
    OMG :'D Ruki je teda taky pěkný zabiják :'DD Pistoli bych mu do rukou nedala, on si vystačí se slovy :'D Ale teda, nemůžu ze všech :'D Tady smíchy odpadávám za PC :'D
    Hm, začíná se to trochu rozpadat, to si opravdu nevybrali vhodnou dobu na takové téma...
    Já tuhle povídku fakt žeru :D V jednu chvíli se člověk směje, jak padá hláška za hláškou, ve druhé je nervózní, pak má strach, a pak to zase někdo rozseká něčím, jako je třeba papír a fix :'DD
    Ale teda, plánují tam vraždu a kecají o tom, jak kdyby řešili, kam si zajedou na výlet a co podniknou... No, snad se jim ten plán nezvrtne, jako posezení u Ina a Rukiho...
    Ale teda vůbec se mi nelíbí to Gacktovo nadhození, jestli bude Ruki zrovna v práci... Sice je jasné, že jsou nerozlučná sebranka a všechno má vliv na všechny, ale teda Rukiho, Aoie I Hyda by z takových akcí měli vynechat...
    Ta otázka "Co se může pokazit?" mi nahání husí kůži... Ten plán se mi vůbec nelíbí, hlavně ta část, že by tam měl být Ru... Ještě si budou myslet, že se mstí Ruki a půjdou po něm, to tedy ne... Vy fakt víte, jak mě vynervit...
    A opět si to žehlíte dávkou provokativní konverzace (A vzpomínáním na Aoiovo a Hydovo focení konzumace whisky :33 :D ) Hm, a na to už zase dávka v podobě odstranění svědků, nebo tedy Rukiho a Inovy hospodyně...? Hm...
    Fuuha, tak to tedy byla návštěva... To bylo pohádkové sdružení, co vytvářelo hororový plán... Tak se bojím, jak celá ta pohádka nakonec dopadne... U vás jeden nikdy neví...
    Už se ale nemůžu dočkat pokračování a jsem zvědavá a zároveň se bojím, jak to celé proběhne a co vyjde a co nevyjde... a těším se na další hlášky a popichování :D :33

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těžko říct, jestli mu opravdu odpustil někde uvnitř sebe, ale oficiálně ano. Viděl za tím určitý zisk a tak srovnal situaci, jinak by si asi tak lehko říct nedal. A vidět Aoiho, to pohnulo s nejedním, i s paličákem, jako je Ru XD
      Nás to baví taky a po pravdě jsme nečekaly, že se zájem kolem Rukiho tak rozhoří, chudák Inoran. Říkaly jsme si, že Ru docela opanoval tuto část povídky XD Myslím, že právě tahle kombinace jeho povahy pánům tolik ipmponuje a vidí v něm potenciál pro svůj byznys.
      To víš, podej Tetsuyovi prst a ukousne ti celou ruku XD Známé pořekadlo a v jeho případě to platí stonásobně XD
      Pohádkové sdružení, hospodyně v sanitce s infarktem, Rukiho rýpačky a všech šest najednou!!! Konečně XD Divím se, že jsme to zvládli nějak vyperlit XD
      Ruki má svůj věk a už mu to je dlouho odpíráno, přijde si zaťukat na Inoranův poklopec a už to nebude dlouho trvat XD
      Jsem hrozně ráda, že ti ten díl připadá zábavný a že se u něj nasměješ! <3
      No, někdo... *Všichni se podívají na Rukiho.* Prostě tahle scéna je jeho, tady je asi na Oscara nebo Zlatou malinu já nevím, ale vládne tomu XD
      Protože dva jsou hovada a jeden neví, o čem mluví XD
      Oni a vynechat je? Ty svoje ještě, ale ty další klidně zahrnou XD Říkám, že to jsou hovada XD Tu větu jsem tam prostě musela napsat, protože když víš, jaká jsou štístka, tak prostě... XD Good luck!
      Ta scéna je nezapomenutelná, že? XD Asi jako ta trojka z Lavic XD
      Kdyby chudák hospodyně věděla. A kdyby věděl Ino, ten by se zlobil! XD Ruki by se asi smál, dokud by mu nedošlo, že to nebyl vtip.
      No to byl takový ten Spooky Box XD Však tradiční pohádky jsou pěkné horory XD Čtvrcení princů a tak... XD

      Vymazat
  2. Tak toto bola teda poriadna nálož! :D :D :D Všetci princezné a princovia v kope, to je ako recept na molotovov kokteil a že nálady tam párkrát mali blízko k explózii, a to nielen po vražednej stránke, ale aj po tej vzrušujúcej ♥ Rozmýšľala som, ako načať tento komentár tak, aby som vystihla všetko a na nič nezabudla, pretože to bola dlhá časť a veľa vecí sa tam dialo a keby je tá možnosť, dokázala by som okomentovať každú vetu ♥ Tak to asi zhrniem postupne a celkovo, pretože si myslím, že ste si písanie tejto časti užili a ja som si to potom rovnako užívala pri čítaní. Navyše, kedy inokedy, než na svadbách všetkých! to je jasné :D sa táto skupinka ešte stretne, jedine ak na pohrebe Tetsuyovho strýka :D :D
    Ruki! Ten malý diablik s prezývkou Usagi! :D To som náhodou hneď vedela, čo v japončine znamená a začala som sa hneď smiať, ako to na neho sadlo, ale Ruki nie je len taký Usagi, ale tento zajačik by dokázal prevrátiť mesto hore nohami :D je možné nezamilovať si ho? Podľa mňa nie, veľmi sa mi páči, v akej miere sa v ňom mieša taká tá miestami škodororadostná detinskosť, nevinná chlapčenskosť a zároveň vážnosť, keď ide do tuhého ♥ Keď zavolal Gackta s Hydem, ja som si až ruky pomädlila, že toto bude! :D :D a aj sa to ukázalo, nedá sa opísať, ako som sa bavila všetkými tými poznámkami, čo tam padali na ich fotoalbum a keď sa Ruki opýtal, či budú spať všetci spolu :D :D Alebo tá poznámka o bazéne, ale okrem tých vtipných tam už boli aj také poznámky na hrane ako mal Tetsuya a Gackt, ale presne vidieť, že oni sú tí tvrďasi, čo sa neboja pomenovať veci pravým menom, bolo mi ľúto Aoiho, lebo sa o Tetsuyu bojí a ozaj zase pekne vidieť, ako Hyde vníma, že ak sa Tetsuya chce dostať z toho von, musia urobiť aj také veci, čo by obyčajne ani nezvažovali, dokonca aj Gackt už rozmýšľa ako pravý zločinec a to sa mi páči ♥ O:) "hospodyne" by si mala dávať pozor :D :D ale ozaj, joj, teraz som zvedavá, ako sa toto skončí, lebo veta "čo by sa tak mohlo pokaziť" mi vždy evokuje veľa možností a že sa to vždy aj nejako pokazí :D :D ale Tetsuya si ma získal, asi som na tých zloduchov, ale keď on nie je zloduch, jasné, že je priamy a rázny, ale zároveň má v sebe taký šarm, že mu človek aj vraždu odpustí :D a nápad, že by mu mal protilátku podať Ruki? :D :D :D skladám klobúk, tak to ste už lepšie ani vymyslieť nemohli, ten nápad je perfektný už len preto, lebo vždy rada sleduje, ako opisujete vývoj postáv a ich vnútorné myšlienky
    Inoran, aký je zase ochranársky a veru, Ruki mu obráti život hore nohami, ale neviem si predstaviť, kto by sa k nemu hodil viac a veľmi dúfam, že už ozaj nejakú chvíľku budú mať spolu O:) smiala som sa, keď Ruki myslel na to, že ho bude celé hodiny znásilňovať :D ♥
    Na Gacktovi sa mi páči jeho humor, jeho neutíchajúca vášnivosť, to, aký sú s Hydem na neudržanie a zároveň na zjedenie, Hyde vie, čo obnáša život na ulici a Gackt ho prijíma takého, aký je, teda navzájom, lebo to tam bolo dobre povedané, že ak chcú spolu vychádzať, musia sa navzájom prijať takí, akí sú ♥♥
    Ďakujem, že si môžem čítať a tešiť z vašich podmanivých, zmyselných, vtipných a originálnych príbehov, kde je presne tá dávka napätia, drsnosti, sexu a lásky, ktorá je podľa mňa perfektná a zakaždým ma dostane ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O exploze u nás není nouze :) Jsem ráda, že tento díl vzbuzuje tolik emocí, že by jeden rád komentoval všechno, to je moc dobře <3
      Oni tak sice Rukimu rádi říkají, ale já bych byla s výběrem přezdívky opatrnjší. Neznám králíka, co umí zuby odervat maso a tento by to dokázal oo Neměli ho dráždit, takhle mají o návštěvu víc XD
      V jeden velmi ujetý okamžik jsme si dokonale dovedly představit, jak kluci spí všichni spolu nebo minimálně jak se svatá trojice princů dívá na hrající si princezny. Ovšem něco mi říká, že Ino by to nedal. Vlastně by to dal asi jenom Gackt a ještě by se ostatním dvěma smál, že mají nervy na houby.
      Protože Gackt je pravý zločinec, jen chodí pořád po hraně a nenechal se úplně strhnout na tu temnou. Hyde to ví a navíc kde co zažil, takže se o něj asi bojí o maličkato méně, než Aoi o Tetsuyu. Přece jen Gackta nikdo zabít nechce.
      Žádný plán nikdy nejde podle toho, jak si to člověk namaluje. Ani když sedíš doma a říkáš si, co povíš příště někomu, kdo tě naštval XD A to platí i tady.
      To je tak hezké, že má Tetsu fanoušky, co by mu odpustili i něco takového XD Myslím, že teď vstává a uklání se všem J-rockerům, co na něj a tebe zuděšeně zírají.
      Kdo jiný, než ten, kdo by se mu mohl chtít nejvíc pomstít :)
      A divíš se mu? Je mu osmnáct a ještě si skoro nevrzl. Ino mu to ukázal a pak nic! Chudák!
      Ti dva se pro sebe narodili, o tom žádná XD Vynikne to vždy a všude.
      To my děkujeme, že stále čteš a vracíš se k nám. Je to pro nás hodně důležité <3

      Vymazat