15. listopadu 2019

Hromadné - Kytara, hudba, hraní…Země volá Hyda.- Část 1.

(Hydův byt, zkušebna)

Sena

To ráno se probudí na břiše, s jednou dlaní svěšenou dolů z malé postele a s druhou někde pod tělem toho, kdo leží vedle něho. O většinu přikrývky přišel ve spánku a zakrývá mu v podstatě jen nahý zadek a část stehna, jinak ji má na sobě Hyde. Když otevře oči, hledí někam do nitra cizí ložnice a div z postele rovnou nespadne, jak se chce pohnout a netuší, kde je její okraj. Trvá to jen pár vteřin, než se mu do paměti promítnou všechny sladké chvilky strávené s ním, usměje se a velmi opatrně se přetočí na záda, aby se mohl podívat na spící tvář vedle sebe. Je nádherný, i když se mu tužka maličko rozmazala pod očima, to asi tím, jak byli zpocení. Vypadá neskutečně klidně a velmi mužně. Zvláštní... Ještě dlouho se prostě jenom dívá, než tiše vyklouzne z postele, ještě tišeji najde koupelnu a zaběhne si na toaletu, kde si trochu upraví obličej. Měl by si vyndat ty čočky, alespoň na chvíli, ale ještě to vydrží, teď prostě nemůže vypadat jako někdo jiný! Půjčí si jeho hřeben, trochu se učeše, malinko si omyje to neuspořádané líčení, vypláchne si ústa jeho ústní vodou a zase cupitá zpátky. Nemůže dopustit, aby vypadal příšerně, až Hyde otevře oči. Nejradši by se v odrazu telefonu nějak naaranžoval, aby jako že spal co nejvíc okouzlujícím způsobem. Jemně si popotáhne deku blíž, aby se pod ní vešli oba a konečky prstů na nohou opře o jeho holeně, aby si je zahřál. Jenže už má oči jako tenisáky, rozhodně nechce spát a Hyde vypadá, že s ním jenom tak něco nehne. No tedy... stihl by i sprchu. Zahřeje si dlaně třením o sebe, pak volnou levou rukou zajede pod peřinu, protože tu pravou má složenou pod hlavou a naprosto bezostyšně ho pohladí po podbřišku a ještě o kousek níž. Je to něžný dotek, nic násilného a dravého, až se u toho zatetelí a zahihňá a ucítí okamžitou odezvu.

Hyde

Ne, že by jindy spal nějak špatně, ale tuhle noc odpadl, jak když ho do vody hodí, vlastně hned po Senovi. Vydržel na něj koukat asi pět sekund, než ho únava prostě skolila. A to si chtěl natáhnout budík a ráno ho překvapit, samozřejmě příjemně.  Ani ho neprobudí, že se vedle něj někdo vrtí ani to, že Sena vstal z postele. Prostě se mu spí naprosto dokonale a nemá v plánu se jen tak probouzet. Dokonce i ty sny stojí za to a některé z nich by si nahrál a pak si je nejspíš pouštěl…no, až by byl sám. Prostě tuhle noc nedokáže dostat z hlavy ani ve spánku. Trochu se zavrtí a zavrní, když se pod jeho deku zasune i on, ale ani to jej prozatím nepřiměje otevřít oči. Co už jej pravdu probudí je dotek na podbřišku, pak kousek níž a to už se mu koutky zvedají nepatrně vzhůru a s nimi i něco trochu jiného.
"Hodláš mě znásilnit?" Zeptá se jako první, aniž by oči otevřel, jen se boky pohne proti jeho ruce.
"Jestli řekneš, že ne tak ti tu deku asi seberu." Dokončí a krátkým uchechtnutím a mlsně si přejede jazykem po horním rtu. Pomalu otevře jedno oko a za ním hned druhé. Je snad ještě krásnější, než večer, pokud je to ještě vůbec možné. Ani si nechce domýšlet, jak musí vypadat právě teď on sám.+Kruci.+ Bez váhání natáhne ruku k jeho šíji, za kterou si jej jemně přitáhne k sobě a ucítí nepochybně ústní vodu.+Kruci podruhé, takhle mu ani pusu dát nemůžu.+ Nejradši by se plácl do čela.
"Přiznej se, jak dlouho jsi vzhůru?" Neodpustí si poznámku a nejradši by tou koupelnou proběhl taky, jen kdyby neměl ruku a ta hmm…
"Takovýto budíček si nechám líbit, čím mě probudíš zítra?" Zeptá se nakonec zvědavě a pohrává si s pramene jeho dlouhých, růžových vlasů, které sad voní pořád stejně. +Jak to dělá?+ Ptá se sám sebe v duchu a snad poprvé v životě si připadá…no prostě to není ono.

Sena

Rychle zvedne oči k jeho rtům, které vykouzlí potěšenou reakci a ta slovní je ještě lepší. Chtěl by mu hned odpovědět, ale jakmile ucítí jemný pohyb proti dlani, jen tiše vzdychne. Potkají se očima a Sena si ani neuvědomuje, jak se u toho po celý čas hříšně usmívá. Ochotně se k němu nakloní, ale na polibek nedojde.
"Jen malou chvilku." Hlesne v odpověď, ale celý se jemně zachvěje, když mu Hyde dá jasně najevo, že počítá s jeho dnešní přítomností. Takže z ničeho z toho, co si šeptali večer v zápalu vášně, nesešlo? Pořád to takhle chce?
"Jsem docela kreativní, něco vymyslím." Slíbí mu a pak dokončí pohyb směrem k němu a políbí ho. Na rozdíl od Hyda, jemu to vůbec nevadí, že v té koupelně nebyl. Ještě pořád má ruku pod pokrývkou a zatímco ho něžně líbá, opakuje svoje pohlazení po jeho sametové pokožce v klíně. Vlastně už s tím nepřestává, i když i tohle je velmi něžné a jemné. Má dojem, že oni dva nikdy nemohou dělat nic jiného, jsou pro sebe navzájem prostě moc přitažliví a jediné z čeho by mohl mít obavy je, aby to nevyprchalo a pak nezjistili, že si vlastně nemají, co říct, ale na to je ještě opravdu brzo. Mírně se nad něj naklání, jak se opírá o pravé předloktí a jeho dotek trochu zintenzivní, když se začne probouzet i jeho vlastní klín. Ráno může mnohé změnit, především takovou tu noční rozjívenost, vyprchá alkohol, lidé vypadají míň dokonale... ale to se mu teď nestalo. Přetočí dlaň, aby ho pohladil i víc vzadu a po stehnech a přisune se trochu blíž k němu, víc už to na té malé posteli ani nejde.
"Ještě jsem nesnídal..." Prohodí, opustí jeho rty, líbne ho na bradě, olízne mu klíční kost a pak se jeho hlava ztratí pod pokrývkou, jen proto, aby vzápětí Hyde ucítil jeho rty rovnou v těch místech, se kterými si před chvílí hrál. Měl by mu přece nějak oplatit, co s ním v noci prováděl. Naštěstí je dost malý a skladný, aby se mezi jeho stehna vtěsnal a na druhé straně mu z pod pokrývky vykouknou nožky, které spokojeně překříží v kotnících a rozverně s nimi zakývá, zatímco ho bere do úst.

Hyde

Tu malou chvilku mu skoro ani nevěří. Ne, že by si myslel, že po ránu vypadá jinak, ale tak nějak ho podezřívá, že si jej ještě chvíli prohlížel, jak spí. Teď je opravdu vděčný, že nemá ve zvyku slintat nebo třeba chrápat. To by se asi musel hanbou propadnout. Možná trochu mluví ze spaní ale jak to tak vypadá, neřekl nic, co by ho třeba odradilo.
"Lepší větu jsem opravdu slyšet nemohl." Opáčí mu na jeho kreativitu a vlastně to patří i tomu, že tu nejspíš chce zůstat i do zítřejšího rána. To je moc dobře. Chce protestovat, když se Senovy rty blíží k těm jeho, ale jen první dotek stačí, aby mu podobné myšlenky úplně vymazal z hlavy a jeho ruka v klíně, ta to jen umocňuje. Spokojeně si vzdychne, aniž by krotil jakkoliv své hlasivky. Chtěl by mu moc jeho pozornost oplatit, ale to už se prsty přesouvají jinam i na stehna a on zvládne jen zintenzivnit polibek.  Trochu se zarazí, když připomene snídani, je ve stavu, kdy by nejradši hned vyskočil na nohy a nějakou zařídil, jak by se o něj chtěl postarat a druhé já by ho k té posteli nejradši přikovalo.
"No o jedné věci bych věděl." Broukne nakonec provokativně, ale to už Sena mizí pomalu pod pokrývku a jemu se na tváři objeví roztoužený úsměv. Vlastně ani nic říkat nemusel a jakoby si navzájem četli myšlenky. Sleduje pohybující se pokrývku s očekáváním, kdy to přijde a trochu sebou cukne a zároveň zasténá do ticha v ložnici, když konečně pocítí jeho horká ústa kolem své chlouby. Prohne se mírně v bocích, jak moc chce prostě víc. Jediné, co mu kazí radost je fakt, že ho prostě nevidí. Plynulým pohybem sáhne po pokrývce a prostě ji odhodí stranou snažíc se o nevinný výraz, který by mu kdokoliv mohl věřit jen stěží.
"Nevidět tě u toho by byl hřích, ne hříšné je, tě sledovat." Další zasténání.
"Byla by to blbost." Vypadne z něj nakonec, když se prsty zatnou do povlečení a musí chtě nechtě zaklonit hlavu a popustit tak své vzrušení a slast, jejž mu způsobují jeho rty na odiv. Pravou rukou  přestane svírat peřinu, sáhne jemně do jeho vlasů a odhrne mu je trochu stranou, aby na něj lépe viděl. Přitom se snaží udržet víčka otevřená a užívat si každý okamžik. Následně se jimi začne prohrabovat a u toho se kroutí podle toho, na jaké citlivé místečko zrovna narazí.
"Já ale říkal, že budeš zpívat ty." Dobírá si ho se slastným úsměvem a jeden part právě předvede v plné kráse. Ještě chvíli se přemlouvá, aby to vydržel, aby se neudělal příliš brzy. Nakonec se přece jeho drobné tělo napne, mírně sevře dlouhé prameny mezi svými prsty a s vyřčením jeho jména vyvrcholí se zatměním před očima do těch sladkých, horkých úst.
"Ještě pár takových rán a pravděpodobně si kleknu já." Broukne silně zastřeným hlasem a radši mu nebude prozrazovat, že to není poprvé, kdy ho něco podobného napadlo.

Sena

Jednou dlaní si ho přidržuje u kořene, aby mu snad nevyklouzl a tu druhou má volně položenou na jeho boku, po kterém ho štíhlými prsty jemně hladí. Brzy se dostane z anonymity peřiny, když je odhozena stranou, naštěstí směrem ke zdi, takže nespadne na zem, ale Hyde dostane výhled na jeho natažené tělo a polovičky, jak si tam spokojeně lebedí. Mírně se pousměje, ale musí to ovládnout, protože by se mu blbě dodržoval tvar písmene O. Hyde krásně sténá, má takový rozvibrovaný hlas, když chce a teď se na to ani nemusí soustředit. Znovu se jemně usměje, když mu odhrne stranou i vlasy, očividně se chce dívat vážně moc a on mu nebrání, nestydí se před ním ani teď ráno. Cítí, jak se jeho slast stupňuje, jak se začíná vrtět víc a víc a jeho hlasový projev nabírá na intenzitě. Jediné, co chce, je dostat ho na vrchol, takže ho nešetří, ani to neprodlužuje. Chce, aby si užil příjemné, pohodové ráno, dostal svoje uspokojení a byl šťastný. Na vytrvalost si můžou hrát v noci. +Jsi dokonalá manželka...+ Zašklíbí se v duchu. Nemá čas mu odpovědět, má zrovna plná ústa práce s jeho vrcholem a nečekal by, kolik toho po té noci bude. V uších mu zní vlastní jméno smísené s extází, ale střelí k němu rychle očima nahoru, když Hyde zmíní to o klekání, jako by mu před chvílí viděl do hlavy. Nechá ho opatrně vyklouznout ze svých úst a znovu se usměje, když si otře bradu o prostěradlo.
"Ale no tak, tak mladý a hrnul by ses do obroučky kvůli troše sexu?" Broukne, ale v duchu se tetelí nad tím, co řekl. +Ano!!!+ Zatne pomyslnou vítěznou pěst, protože mu tím vyjádřil, jak moc
dobré to pro něho bylo a pomalu se vytáhne na jeho tělo k němu. Položí se na něj a nechá se sevřít, když si opře hlavu o jeho hrudník. Neměl by pro něho být vůbec těžký, snad mu to nebude vadit, protože jemu je takhle dobře. Maluje mu obrázky na rameno dlouhým nehtem ukazováčku a probírá se vším, co mu Hyde šeptal v noci, když šli společně sem do toho bytu. Marně přemýšlí, kdy se cítil tak moc dobře, kdy nespěchal domů, neutíkal nebo prostě nechtěl odejít, protože přece bylo po všem. Trochu se bojí, tolik se do toho zaplést, jenže z toho přestává být cesta ven.

Hyde

+Trocha sexu, ale jakého…bože jdeme se vzít.+ Proběhne Hydovi hlavou už opravdu skoro šíleně. Protože jestli tomuhle, tedy hlavně tomu provedení večer a i teď ráno říká trochu sexu, tak by ho zajímalo, co bude následovat, až ho bude trochu víc. Celým tělem mu projede jemné spokojené mrazení, když si to jen představí a rychleji oddechujíc si jej přitáhne do své náruče. Vůbec mu nevadí, když se mu uvelebí na hrudníku a on mu přejíždí bříšky prstů po zádech až na boky a vlastně kam až dosáhne a zase pomalu nahoru. Je to lehký dotek, jak kdyby měl mezi prsty pírko a jím se ho snažil ulechtat.
"Myslím, že pro trochu sexu s Tebou bych byl schopný všeho." Zavrní nakonec naprosto upřímně a jemným tlakem na rameno jej donutí si lehnout na záda a on se částečně opře o jeho bok. Několik minut mu beze slova hledí do tváře a zkoumá každý její jednotlivý detail. V ocelových očích je toho hodně, ale hlavně pocit, který v něm jen pohled na něj vzbuzuje. Takhle rychle někomu propadnout a zrovna on? Aoi byl krásný anděl, Kaz byl jeho slabostí po dlouhé roky, ale Sena se vyhoupl daleko nad všechny, možná je to zlé po tom, co mu dovolili, ale on to nedokáže ovládnout. A Tetsuya…pro něj něco jako city stejně neexistovaly, Hyde je o tom opravdu přesvědčený. Pomalu se skloní k bledému krásnému hrudníku, když jej několikrát zlehka políbí kolem bradavky, do které vzápětí cvrkne špičkou jazyka a nevinně se uculí.
"Hm vodu tu mám, ale jak dlouho vydržíme bez jídla?" Zeptá se jej s nádechem smyslného pobavení, když mu jasně naznačí, že se mu z postele rozhodně vstávat nechce a má v plánu je tu zdržet klidně i několik dní. Možná by si měl uvědomit, že je před nimi tour a rozhodně nějaké zkoušky.+Nezvládneme to i bez nich?+ Proběhne mu hlavou a sám nad sebou by se nejradši uchechtl, místo toho si razí vlhkou cestičku od jedné Senovy bradavky k druhé.
"Víš, kdybys neměl spolubydlícího na pokoj do hotelu nebo spíš do postele, přednostně bych si to místo zamluvil."  Pokračuje dál ve svých slovech, ani si neuvědomuje, jak moc na sebe prozrazuje a kolik pro něj celá tahle noc znamená.
"Jsi vážně krásný." Broukne do ticha, když vzhlédne k jeho tváři a zmapuje ji prsty, než se trochu vytáhne a znovu jej políbí. Dlaní paže, o kterou se neopírá, mezitím hladí jeho tělo a míří bezostyšně do připraveného klína, kde jeho chloubu jemně sevře mezi prsty a palcem pohladí špičku několikrát za sebou.

Sena

Opravdu šťastně se usměje, když uslyší jeho reakci a zároveň si spokojeně vrní nad motýlími doteky na svém těle. Teď je rád za to, jak je malý, protože Hyde dosáhne hodně daleko a hýčká velkou plochu jeho těla. Nechá se přetočit s trochu líným výrazem v očích a podívá se do těch jeho, když se opře zády do peřiny mezi Hydem a stěnou.
"Jsem rád, že to považuješ za tak dobrý sex." Řekne měkce a tiše a oči se mu jemně třpytí v ranním slunci. Dnes bude krásně. Sleduje rysy jeho tváře, jeho oči, jak přeskakují po té jeho a nechává ho, aby se v klidu díval, i když už ho na jazyku tlačí otázka, nad čím asi přemýšlí. Tiše vydechne, když ho na hrudi polechtají Hydovy vlasy a vzápětí i jeho jazyk. Jeho bradavky se okamžitě napřímí a s nimi se připomene i lechtivý pocit v klíně.
"Zase tolik nejím..." Ozve se, když mu dlaní ty vlasy prohrábne, pořád stejně líně. Znovu vzdychne, když ucítí vlhkost jeho rtů i na druhé bradavce a znovu se tiše zasměje.
"S hotelovými pokoji bývá potíž, nikdy nevíš, jaký dostaneš, ale v mojí posteli je místo vždycky. Co je do ní ostatním?" Nadhodí a byl by toho opravdu schopný. Chudák ten, kdo by měl spát s nimi v pokoji. Asi by si to dobrovolně vyměnil s Hydem.
"To ty taky." Hlesne, když se na sebe znovu podívají a vzápětí se políbí. Vezme jeho spanilou tvář do dlaní a přidrží si ji u sebe po celou dobu polibku, až dokud není nucen pootevřít rty a zalapat po dechu, když ho Hyde tak něžně pohladí tam dole. Znovu otevře oči, aby se podíval do jeho a Senova připravenost je okamžitá. Spustí pravou dlaň, co měl na jeho tváři, sklouzne s ní dolů a dotkne se jí té Hydovy v klíně. A pak s ní pohne víc a u toho si vzdychne. Ne, dneska opravdu nedojdou ani pro snídani.

Hyde

"Ty snad ne?" Broukne s nádechem smyslného pobavení, když si dál pohrává s jeho kůží a věnuje jí maximální pozornost.  Krátce se odtáhne, když mu řekne, že zase tolik nejí. Prohlédne si jeho postavu a je vidět, jak je hubený, i když on by na něm nezměnil ani kousíček.
"Že bych si tě časem trochu vykrmil, až na to bude prostor." Opáčí mu ještě, když spokojeně přivře víčka pod dotekem jeho prstů ve vlasech. Tohle by si klidně nechal líbit i hodiny.  Olíbá kůži na jeho stehně a jemně ji skousne mezi zuby, když se nevině uculí.
"Takže si můžu zabrat půlku?" Pobízí ho dál, aby mu dal jasnou odpověď a sleduje, jak se štíhlé prsty ovinou kolem jeho dlaně a pohnou se nahoru a dolů.
"Chceš mi radit?" Uchechtne se pobaveně, když se skloní rty k jeho chloubě, ale tu mine a místo toho vezme mezi rty jeden z jeho prstů a obkrouží ho jazykem.
"Slíbil jsem ti to zpívání že?" Pokračuje dál ve svých provokacích a znovu se skloní, vymaní jeho chloubu ze sevření spojených dlaní a přejede po celé délce jazykem.
"Tak ukaž, jaký by z tebe byl zpěvák." Zavrní, když svůj pohyb zopakuje, ale tentokrát od špičky ke kořenu, tam se však nezastaví a zamíří tak nízko, jak mu to jen jeho stehna dovolí. Spojenými dlaněmi mezitím stoupá přes jeho bříško až na hrudník, užívá si sametovou pokožku a nevynechává ani milimetr, víc protře bradavky postupně jednu a druhou, než zamíří po linii až k bokům a dál na stehna, kam mu to jen délka Senovy paže dovolí.  Sám už je zase schopný a  připravený na všechno, jak na něj jeho vzdechy a celá jeho osoba působí.
"Ty mnohem víc." Zareaguje ještě, skoro to vypadá, jak kdyby byli čerstvě zamilovaný páreček a přehadují se o pitomosti ale ono to tak vlastně je.

Sena

Celkem razantně zavrtí hlavou.
"Ne, ne, nechci přibrat ani gram." Řekne mu nečekaně vážně.
"Nelíbilo by se ti to, věř mi, když se ti líbí tohle." Hyde už se zase sune dolů tak jako včera v noci, zdá se, že se mu tam nebývale líbí nebo mu chce oplatit jeho laskavost stejným způsobem.
"Vejdu se i na míň, než je půlka." Odpoví mu, když mu naskočí husí kůže z jeho polibků a pak se tiše zasměje pod tím napomenutím.
"Jen trošku..." Hlesne, ale slastně přivře oči, když Hyde vsaje jeho prst. Je to sladké škádlení, on začíná být neskutečně nadržený a mohl by si tu jeho hlavu prostě vrazit mezi nohy, ale snaží se to neudělat. Hned na to hlasově doprovodí jeho olíznutí, zatímco si moc užívá společné hlazení jeho vlastního těla. Je na tom něco velmi dráždivého. Jeho hlas se rozezní pravidelně, když si Hydův jazyk najde cestu na různá místa v jeho klíně a neupřednostňuje jen to hlavní. Hladí ho u toho ve vlasech volnou dlaní, zatímco tu druhou nechá propletenou s jeho prsty a u toho zvolna pokrčí kolena výš, aby je mohl dát dál od sebe. Kdo by si pomyslel, že svůj volný den stráví celý v posteli. Tedy až do okamžiku, než mu zazvoní telefon v kapse mikiny a nahlas se rozezní vzkaz od Ricka, který zní jako po týdenní opici. Dožaduje se času dnešní zkoušky a přinutí Senu vyzvednout obočí k linii vlasů, když padne dvanáctá. Rozhodně nemá čas odpovídat a pochybuje o tom, že je tolik, aby to kdy stihli, ale místo, aby zastavil to, co se mezi nimi právě děje, vzdychá dál a u toho se široce a ďábelsky usmívá. Oni počkají... všechno počká... existuje jenom on, Hyde a tahle postel...

Hyde

"Však bych se zasloužil o to, abys to pak hmmm vysportoval." Prohodí měkce, když krátce pozvedne hlavu a jen těžko se mu přestává v dosavadní činnosti. Prostě ho to neskutečně baví, a když se Sena nekrotí…to je něco pro jeho uši. Spokojeně si zavrní, než si krátce opře špičku jazyka do koutku a přemýšlí, které místečko ještě řádně nepolaskal. U toho se pomalu přesouvá do mnohem lepší pozice, aby dosáhl všude, kam jen potřebuje.
"Ukážu ti, že vážně nemusíš." Zavrní odpověď, když se ložnicí rozezní telefon. V první chvíli je skoro naštvaný, že si je někdo dovoluje vyrušit, když ho napadne ďábelská myšlenka, hodna Senova výrazu.
"Zmeškáme zkoušku." Zavrní sladce a promne lehce mezi rty špičku jeho chlouby. Poslouchá Rickův hlas a celý vzkaz, aniž by jej přestal laskat, když se nepatrně oddálí, už zase, vlastně to je taky trochu cílené napínání.
"Ty to nezvedneš? Chudák Ricko, bude se zlobit, že si na něj neuděláš čas." Obviní ho něžným, vlastně spíš zamilovaným hlasem a snaží se o káravý výraz. Znovu se věnuje chvíli jeho přirození, jak kdyby to byla ta nejlepší hračka na světě, než jej nechá vyklouznout ze svých rtů a ohlédne se po mikině, hbitě vstane a zamíří k ní, aby vylovil telefon a zase se vrací rychle zpět, aby ho třeba nenapadlo vstávat. Hodí přístroj na postel ale tak, aby na něj nedosáhl a sám se vrátí mezi Senovy nohy a pokračuje dál ve své důkladné péči, zatím jen prsty.
"Hey, Siri." Houkne dost hlasitě, vlastně to jen zkouší a doufá, že se mu to podaří. Vzápětí následuje další příkaz z jeho rtů, aby hovor přijala a dala na hlasitý odposlech. V očích se mu nepokrytě blýskne, když se ložnicí rozezní Rickův hlas znovu.
"Tak šup, přece nenecháš kamaráda čekat." Pobídne Sena šeptem a sám se skloní k jeho klínu, aby vsál jeho chloubu mezi své rty. Prsty, které si předtím naslinil, zabloudí o hodně níž a jemně obkrouží jeho vchod, však on se tam za chvíli podívá i jazykem, ale…a za chvíli, když zvládne odolat něčemu mnohem lepšímu. Myslel si, že má lepší vůli, ale nezvládne to. Nakonec se přece jen zvedne, plynulým pohybem a něžně ho skolí do peřin na břicho a hladíc ho po jeho dokonalém zadečku, olíbává hebkou šíji, když poposune telefon blíž. Pokušení je to pro něj neskutečně a dotek jeho klína, jak se o jeho polovičky otře, na sebe nenechá dlouho čekat.

Sena, Ricko

"No a co...měli se domluvit včas!" Vydechne prudce, zatímco se pod ním kroutí a oddechuje jako při běhu. Pak ale prudce otevře oči a shlédne na něj dolů, jestli to opravdu myslí vážně, že by si teď měl jít vyřizovat telefony.
"Jestli mi budeš utíkat z postele, až ti někdo zavolá, tak bude scéna!" Varuje ho, ale Hyde se naštěstí vrátí ke své předešlé činnosti a on se brzy zase ponoří do slasti. Jen kdyby chtěl Ricko zavřít pusu, což mu obecně jde dost těžko a zdá se, že toho má dneska dost na srdci, i když Sena neodpovídá. A pak mu Hyde z ničeho nic uteče. Upře nevěřícný pohled na strop a zvedne se na předloktí, aby se podíval, co to pro pána dělá.
"Ne, nezvedej to!" Natahuje po něm ruce, ale Hyde mu telefon nedá a odloží ho stranou. Vůbec to nechápe, ale když ho začne zase laskat, začne mu to být dost jedno. Až dokud Siri nedostane příkaz a... cože, ona nepoznala jeho hlas a chytla se? Už zase ta chyba!!!
"No konečně!" Ozve se Rickův už dost naštvaný hlas.
"Co ti tak trvalo? Cože, co jsi říkal?" Reaguje, když slyší nezřetelné Hydovo šeptání a zatím mu vůbec nedochází, co se děje. Sena si dokonce umí představit jeho výraz a to, jak teď mhouří oči. A v ten okamžik ho Hyde zase začne laskat a jemu to celé dojde. Připlácne si obě dlaně na ústa a ze všech sil se snaží nesténat, jenže to vůbec neumí a čím je Ricko rozčilenější, tím je on ve větší extázi už jen proto, že je jeho přítel poslouchá. Vyráží ze sebe tlumené hrdelní vzdechy, Ricko už se pěkně vzteká a brzy skončí na břiše, tak jak si v noci přál. Vůbec nevnímá posun telefonu, jen Hydův penis mezi svými polovičkami a brzy to je mnohem víc. Jakmile do něj Hyde vstoupí, už to nedokáže a spustí ten pravý koncert. Na druhé straně se rozhostí zaskočené ticho, pak výkřik, jestli to myslí vážně, několik jadrných nadávek v japonštině i angličtině a prásknutí a vzápětí telefon utichne. Jenže to už se Sena slastí usmívá, vystrkuje zadeček proti Hydovu klínu a snaží se nevyřvat sousedům díru skrz strop, ale má pocit, že nic není dost blízko, aby to bylo dost a jako by chtěl sám sebe narazit na Hydovu zbraň.


Žádné komentáře:

Okomentovat