18. října 2019

Hromadné - Přiznej se, na co myslíš? - Část 2.

(Club)

Reita, Uruha, Kaz, Hyde

Tento koncert, jak se zdá, všechny nakopl ke skvělé náladě. Dokonce i Tetsuya vypadá trochu, no v jeho případě o hodně přívětivěji, když se dokonce pousměje a připije si společně s nimi.
"Nebyli jste nejhorší." Nakonec ale přece jen sbalí kluky teda všechny kromě Hyda a zmizí se slovy, že se jdou bavit po svém. Za to Hyde si rozhodně nenechá ujít příležitost ještě Aioho trochu potrápit. To červenání se mu hrozně líbí a Kaz se může třeba stavět a hlavu ale tohle si přece nemůže nechat ujít. Sám se uvelebí na pohovku s nohama na područce a cpe se hrozny, hezky kuličku po kuličce, když poslouchá nadšení všech. 
"Kai-chan, přiznej si, ty už jsi něco pil." Ukáže na něj sklenkou Kaz a pořád se tak nějak podvědomě ohlíží po Aoim, pořád jim nad hlavou visí ta stáž a on to prostě nedokáže úplně pustit z hlavy. Skoro to vypadá, jak kdyby měl Aoi odjet zítra na deset let a ne na půl roku. Hyde má prostě teď momentálně smůlu a je odsunut někam na druhou kolej. I když…+Že by u nás přespal?+ Neubrání se myšlence a na jeho tváři se objeví úplně nevinný výraz, jak kdyby mu někdo mohl vidět do hlavy, k jeho štěstí to možné není. Uruha si mezitím užívá Kaiovi plné pozornosti, je jak utržený ze řetězu a jemu se to neskutečně líbí. Ještě by ho klidně pobízel ale místo toho se nechá se zamilovaným pohledem krmit a ještě u toho spokojeně přivírá víčka.
"Já s tebou klidně slavit budu." Zazní od něj pobaveně a namočí ukazováček ve své sklence, aby mu mohl s ním přejet po horním rtu. 
Rei už by taky nejradši sáhl po sklence ale zarazí se uprostřed pohybu, když se u jeho ucha objeví Rukiho rty. Hned mu naskočí husí kůže a pak se ušklíbne, když samozřejmě řeší hraní. Tak tohle bude zkouška jeho trpělivosti, jestli se mu podaří vydržet sedět a nevrhnout se na něj. Obzvlášť, když budou v pokoji a sami, tohle nedokáže příští deset let, to už ví. Paži mu automaticky omotá kolem štíhlých boků a přitáhne si jej víc k sobě.
"Zkusit to můžeme ale neručím za výsledek." A pak se trochu zarazí, když přijde Kaiovo nabádání ke slavení. Střelí pohledem od něj k Rukimu a vidí ty jiskry v jeho očích.
"Nechci, aby ti znovu ublížili Ru-chan." Broukne se starostí v hlase. Jistě, on by taky rád slavil se všemi a klidně až do rána. Jeho máma by to pochopila, pokud by něco nevyvedli ale…Rukiho rodiče rozhodně ne. Snaží se vymyslet, jak to zaonačit.
"Mohli bychom zavolat dědovi, ať brkne vašim, že se mu porouchalo auto a že zůstáváme u něj a už spíme. Jenže je to dost riskantní." Nadhodí svůj první nápad s pokrčením rameny a stáhne ho sebou do křesla, když už mají oba dva své skleničky, div se jim to nevylije a už boří svou tvář do jeho vlasů.
"Chm…tak to vypadá, že jsem zůstal na ocet." Zamumlá skoro uraženě Hyde ale snad poprvé mu to tak úplně nevadí. Celkem se mu v jejich společnosti líbí, jsou hodně uvolnění. Mohl ukecat Tetsuyu, aby tu s ním zůstal ale ten nevypadal, že by se s nimi tak bavil jako on sám. Z druhé strany ,to Tetsu nevypadá nikdy. Svým prohlášením vyfasuje od Kaze pohled s pozvednutým obočím. Vydrží mu to asi pět sekund, protože ucítí Aoiho ve své blízkosti a spokojeně si zamručí. Čeká opravdu všechno ale tohle? Překvapeně se po něm otočí se rty od sebe a zavrtí hlavou, jak kdyby přemýšlel jestli se mu to náhodou nezdá. Pak už vůbec nepřemýšlí, co dělá. Prostě zahodí sklenku, naštěstí nikoho netrefí, popadne Aoiho kolem pasu a zvedne ho několik čísel nad zem.
"Už zase Vánoce." Zahuláká radostí a pomalu ho postaví na zem. Vezme jeho krásnou, dokonalou tvář do dlaní a políbí ho takovým stylem, že by na sobě měli mít cedulku mládeži nepřístupno.
"Na tohle se koukat nemůžu." Ozve se samozřejmě Hyde, když se natáhne po flašce.
"Jinak by to dopadlo jako u vás." Dodá, aniž by si uvědomil, že jsou tu vlastně všichni a řádně si cvakne. Tohle je na jeho apetit prostě moc, nechtěl jim kazit chvíli, jenže jak to má vydržet. První se po něm ohlédne Rei a přeměří si všechny tři pohledem a pak se přidá i Uruha, který se zasekne v půli pohybu, kdy chtěl setřít palcem kapku šampaňského ze rtu.
"A jak to dopadlo? A jaká stáž vlastně?" Zeptá se nakonec Reita, který má paže omotané kolem Rukiho pasu a v hlavě vymýšlí nějakou lepší výmluvu, aby tu mohli zůstat všichni společně. Jenže jak má přemýšlet, když se tu děje tolik věcí, to je mu záhadou. 



Aoi, Kai, Ruki


Kai se zatváří celkem zklamaně, když se Hydova kapela přece jen rozhodne odejít, místo, aby tady zůstali s nimi. Otevřeně se jich zeptal, zda to neoslaví společně a oni mu dali otevřeně najevo, že o to nestojí, takže si teď připadal trochu jako pitomec, ale zůstal alespoň Hyde. Nejspíš kvůli Kazovi a jejich přátelství…
"Tohle tak úplně nevyšlo..." Hlesne směrem k Uruhovi a kmitne obočím. Nejspíš pro ně byli pořád ta malá písklata, se kterýma nic není. Zvedne dlaně v obranném gestu, když na něj Kaz zavolá, že už pil a roztáhne úsměv od ucha k uchu, ale jen do okamžiku, než je svědkem toho, jak Uru máčí svůj prst v šampaňském, aby mu vzápětí přejel po rtech a uvrhl do fascinovaného tranzu. Rty si pomalu oblízne jazykem kolem dokola a v dalším okamžiku už dělá krok blíž k němu, aby mu vjel jednou dlaní do vlasů a druhou položil kolem jeho pasu. Vzápětí přitiskne svoje rty na jeho a okázale přejde Rukiho jedovatý komentář na téma Zvládl bych to lépe. Rukiho pozornost přeskočí k Reitovi a skoro zaraženě pootevře rty, když vidí starost v jeho očích. Moc dobře ví, čemu patří, moc dobře ví, jak moc mu na něm záleží a stejně ho to trochu dojme, když to vidí takhle na vlastní oči. Zvedne dlaň, jemně ho pohladí po tváři a pousměje, i když je trochu rozmrzelý kvůli tomu, že je jediný, kdo pořád bojuje s právem někam chodit. Jenže Rei už začne vymýšlet výmluvy a jemu se na tváři objeví úsměv hodný Grinche.
"A proč je to riskantní?" Zajímá se Ruki, zatímco ho Rei táhne na svůj klín. Ani neví, kde se vzala v jeho dlani sklenička, ale trochu vycákne na nohy jim oběma a volnou rukou ho obejme kolem krku. Prudce se nadechne, když ucítí jeho rty ve svých vlasech, najednou plaše se rozhlédne po ostatních, protože on není zdaleka tak odbržděný, pokud jde o tyhle projevy před ostatními, ale každý má svého dost – zdá se. A tak se pousměje a loví z kapsy Reitův telefon, aby ho přiměl zavolat dědovi. U toho se mu skrz kapsu otře prsty o klín – omylem, samozřejmě! - a v očích mu zajiskří. Aoi věnuje úsměv Hydovi, který ze svého místa komentuje fakt, že tu zbyl na ocet, ale to už se k němu obrací Kazova plná pozornost. Vidí, jak se mu rozsvěcují oči, v dalším okamžiku už se jeho chodidla odlepují od země, on trochu vypískne, jak se ho pevně chytí za ramena a skončí spolu ve velmi vášnivém, skoro dravém polibku, kdy ani sám nestačí konkurovat jazykem tomu Kazovu. Jde u toho mírně do záklonu jako v filmu a brzy ho Kaz dokonale připraví o dech. Až do chvilky, než se znovu ozve Hydův hlas, Aoi se vymaní ze sevření jako ještěrka, naprosto zrudne a nastaví ostatním rameno a bok, jak se odvrátí mírně zády, aby na něj neviděli. +Já ho zabiju!+ Proletí mu hlavou, když se snaží ukonejšit srdce, které divoce bije. To je jak tuhle na zkoušce s tou jejich poradnou. A zase on! Ticho prolomí až Reitův hlas a Aoi se vděčně chytne toho druhého tématu.
"Ve škole mi nabídli stáž ke stipendiu, ale je to mimo město a na půl roku. Okamžitě bych se tak dostal mezi přední studenty a měl velké výhody k ukončené studia a nabídkám práce." Řekne jim, zatímco si levou dlaní objímá pravé zápěstí a věnuje Hydovi velmi dlouhý pohled do očí na téma Nepřej si mě! Rukimu klesne brada a má v tom okamžitě jasno.
"Fuy. Další učení a místo kytaristy premiant univerzity." Vyleze z něj a Kai se rozesměje na celé kolo. Trvá mu to, než zvážní.
"Neřekl jsi ano, že ne?" Vypadne pro změnu z něj a Aoi si promne dlaní obličej.
"Jsem moc rád, že mě všichni podporujete na mojí zářivé cestě k budoucnosti." Povzdechne si. To už se Ruki hrabe na nohy, aby k němu došel a podíval se mu zespoda do očí.
"My tě podporujeme na tvojí cestě k zářivé budoucnosti. Tady. Takhle." Dá si ruce v bok a vypadá to, že mu jednu střelí, pokud jim řekne, že škola je přednější. Pak se otočí na Kaze.
"Můžeš mu nějak vysvětlit… ne, nemůžeš." Zakončí to, když vidí jeho výraz, který hlásá Pro Aoiho cokoliv, i kdyby to byla největší pitomost na světě. „Už ani nemusí.“ Ozve se po chvíli Aoi a všichni se na něj ještě pět vteřin dívají, než jim dojde, že tu školu asi fakt hodí za záda.
"Tak teď už se opít musíme!" Křikne Kai a natahuje se pro další lahev.
"Já chci taky!" Dupne si Ruki a nasadí nešťastný výraz.
"Taky se na to chci prostě vykašlat!" Mračí se jako čertík a Kai se řehní ještě víc.
"Nespočítáš si ani struny do Reitovy kytary!" Dobírá si ho, ale Ruki si zakládá ruce na hrudi a umanutě si kecne na opěru Reitova křesla. Aoi si trochu oddechne, protože to vypadá, že se ten jejich románek krásně zakecal. Pro jistotu do sebe obrátí obsah vlastní skleničky. 



Reita, Uruha, Kaz, Hyde


Když Hydovi dojde, co že to vlastně řekl, stočí okamžitě ocelové oči k Aoimu a nevině se ušklíbne. V první chvíli mu to opravdu nedošlo ale když už to řekl. Rozhlédne se po klucích a Rei je tím, kdo se toho chytne. Taky jak jinak. Rozhodí rukama s gestem já nic, já tu vlastně ani nejsem a další pozornost je už věnovaná Aoiho stáži. I Rei i Uruha se v první chvíli vyděsili, když přišlo na odjezd Aoiho. Přišli by o kytaristu a lhali by si do kapsy, kdyby neřekli, že o velmi dobrého kamaráda, tak to prostě je. Naštěstí to vypadá, že se rozhodl zůstat i za cenu problémů ve škole a to je vnitřně potěší.
"Ne, že bych nepřál skvělou studijní kariéru Aoi-kun ale…" Začne Rei s nádechem dobírání a uchechtne se.
"Nepřeju." Dokončí pobaveně, když se za Aoiho zády zvednutý palec od Kaze. Ten by totiž Aoimu nebránil, šel by s ním až do pekla ale upřímně, je rád že nikam nemusí a nepřijde o něj. Hyde je prozatím na několik minut zapomenut a tak se zvedne a zamíří ven z kutlochu, aby se vrátil s náručí plnou lahví. Samozřejmě, že jich měli dost ale byl to skoro samý šampus a víno. Za to on přinese rum a další flašky s tvrdším alkoholem.
"Chtěli jste slavit a bez tohohle to přece nejde." Blýskne se mu v očích se skoro ďábelským podtextem. Uruha se pořád sotva drží na nohou po Kaiově polibku, ze kterého se mu dost roztřepaly kolena a nedokáže momentálně myslet na nic jiného, než na Kaie a postel, tedy spíš v tom nejideálnější případě Kaie v posteli. 
Rei už svírá v dlani svůj vlastní telefon a překvapeně se na Rukiho podívá. Ten dotek byl neskutečný a v něm to probudilo, skoro všechno, co probuzeno být mělo, o to hůř si připadá, když Ruki z klína vstal a odešel k Aoimu. Prostě si radši přehodil nohu přes nohu, aby náhodou nic vidět nebylo. Nic jiného po ruce nemá a nechce dělat nic podezřelého, aby na sebe neupoutal víc pozornosti, než by bylo potřeba. Hyde se jen culí a tváří se, že vůbec neviděl Aoiho pohled ale…on si to moc rád vypije, někde stranou třeba společně s Kazem. Hmm.
"Studium můžeš dohnat kdykoliv ale v tomhle druhou šanci dostat nemusíš Aoi-chan." No jak se zdá, Hyde v tom má taky jasno. Aby taky neměl, když on sám se do toho pustil po hlavě, je přesvědčený, že to ani jinak nejde. 
"Jdeme slaviiiit." Vypískne Uruha, který už se zase lepí na Kaie a sám se natahuje po jedné z lahví, která se ocitla na stole a tak něj s rukama kolem jeho boků se snaží rozlít do panáků. Pravděpodobně toho víc skončí mimo, než ve skleničkách. U toho se pochechtává jak puberťák a sem tam olíbává Kaiův krk.
"Aby z toho něco zbylo." Drcne do nich bokem Hyde, který po očku sleduje, jak se Rei zvedá i s telefon z křesla a jde volat někam do klidu, aby zařídil Rukimu večer s nimi.
"Tak dobře Reii ale jestli něco provedete, budu muset s pravdou ven." Oznámí mu děda do telefonu s jistou starostí vepsanou v hlase. Chce jim dopřát chvilku společně ale je vidět, že ho to věcné lhaní už taky začíná zmáhat, je to přece jen starší pán a po většinu času dost dbal na poctivost.
"Já bych byl rád, kdyby to bylo jinak ale …" Broukne trochu posmutněle Rei do telefonu a opírá se zády o stěnu v chodbě.
"Já vím. Netrap se tím." Utne jeho pochybnosti starý pán a popřeje jim hezký večer. Rei zavěsí a ještě chvíli kouká na displej telefonu s trochu smutným výrazem. Ví, že tím přidělává dědovi starosti a jak ho pak tíží svědomí a o to je mu hůř. Povzdechne si, než se pokusí o stejně bezstarostný úsměv, když se vrátí ke klukům, už vypadá jako při odchodu. Kousek ode dveří mu vtiskne Kaz do ruky panáka, z druhé strany svírá pas Aoiho a za chvíli budou nejspíš jako siamská dvojčata, jak ho odmítá pustit. Z druhé strany se k nim připojí Hyde a obejme ho taky.+Ale sluší nám to.+ Proběhne mu hlavou pobaveně, než sám zvedne ruku se sklenkou do vzduchu.
"Na Aoiho a jeho chuť vykašlat se na školu." Připojí svůj osobitý přípitek a nakloní se k Aoimu.
"Můžeme to pak ještě oslavit společně, když ti ta rebélie tak jde." Popíchne ho dobře mířenou poznámkou a začne nalévat další kolo.
"Co vy tři mezi sebou máte?" Zeptá se zvědavě Uruha, když vidí, jak se k sobě mají, to přece není jen tak. Hyde k němu pomalu vystoupá pohledem, když naplní i poslední sklenku, svírajíc hrdlo se vydá jeho směrem a zastaví se v jeho těsné blízkosti.
"To je trochu mládeží nepřístupno." Dobírá si ho s blýsknutím v očích a zastaví se pohledem na jeho zvláštních rtech. Ne, že by se mu nelíbil ale..on má prostě slabost pro ty dva za ním.
"I když…" Neodpustí si rýpavou poznámku, než rozhodí rukama, protože čeká hlavně Kaiovu reakci a nerad by dostal pěstí do zubů. 
"Můžeme tu zůstat Ru-chan." Broukne Reita směrem k Rukimu, kterého si přitáhne zpátky k sobě do křesla a střelí pohledem k ostatním.
"Co blbnou?" Zeptá se s pozvednutým obočím. 



Aoi, Kai, Ruki


Kai se pořád směje, jak se k němu Uru mačká a sleduje jeho pokus o nalévání a po chvíli ztratí rovnováhu úplně, když do nich bokem drcne ještě Hyde. Oba dva se na něj zubí, ale Kai u toho přivírá oči a občas zalapá po dechu, jak ho Uru líbá na krku bez ohledu na všechny kolem. Nebrání se, na to je dneska moc utržený ze řetězu. Oba jsou. Ruki provází Reitu očima, když jde vyřizovat telefon a sám nemá ani ponětí o tom, že by mohli mít trošku problém a že děda začíná mít potíže s jejich věčným krytím. Rei mu o tom zatím nic neřekl a on žije ve sladkém neuvědomění. Aoi se nechá obejmout Kazem kolem pasu, udělá to samé a z druhé strany mu najednou přistane Hyde. Podívá se z jednoho na druhého, trochu se začervená a uvědomí si, že mu to zase tak moc nevadí. Začíná vidět zalíbení, jaké v něm Kaz musel mít, nejspíš stále má a kdo ví proč si připadá stále méně ohrožený. Asi proto, že mu oba dávají na vědomí, že on je ten jejich opečovávaný benjamínek. Na téma přípitku se rozesměje, pozvedne sklenku a obrátí ji do sebe, zatímco mu Hyde dolévá další. A pak se ozve Uru s konkrétní otázkou. Hyde vykročí k němu a jak Aoi vidí, jak si ho prohlíží, trochu se v něm něco ozve. Radši se pousměje a sklopí pohled, než ho obrátí ke Kazovi. Padne to Hydovo I když a v tu ránu je Kai střízlivý, jeho oči víc, než bdělé, když je zapíchne do Hydových, jediným krokem dojde Uruhův bok, vezme ho za pas a postrčí za sebe.
"Už jsi měl paličku v nose? Nebo zkusíš jiný otvor?" Ozve se a sice to nemyslí vážně, ale ještě jedna narážka a vytáhne ho před klub, i když jsou jeho předskokani. Normálně by ho praštil, úplně klidně, protože na Uruhu je extrémně žárlivý.
"Jestli si tam vy tři něco domlouváte, tak tady ti to rozhodně nedopadne, to ani náhodou, na něj nebude sahat nikdo jiný!" Jasně mu vymezuje hranice a diví se, že tohle Kaz skousne. On by to teda nedal a ani by nechtěl. Zavřít pusu by mu mohl jedině Uruha, kdyby chtěl opak, to by asi vypadal jak nakopané štěně. Ruki se pro sebe pobaveně šklíbí, když to celé pozoruje. No on by Reitovi dopřál, ale pak by tajně objednal nájemného vraha na toho, s kým by ho pustil. A byla by to moc ošklivá smrt. Radši se jím nechá odvést zpět ke křeslu, znovu se mu posadí na klín a obejme ho jednou paží kolem krku, než se otře nosem o jeho.
"Arigato… možná konečně, poprvé v životě, uvidím tvůj pokoj po tmě a ne jen z poza psacího stolu?" Nadhodí, kde by spolu mohli skončit. Chodil se k nim doučovat, ale pokaždé tam bylo moc lidí, moc očí a nikdy tam nespal.
"Myslím, že Kaz, Aoi a Hyde spolu něco měli… Hyde má asi rád cokoliv s kýmkoliv." Kývne bradou na jeho počínání u Uruhy s Kaiem.
"Aoi nic neříká, ani se nebrání, Kaz nežárlí, jsou podezřelí." Dokončí Ruki svoji analýzu a pokrčí rameny. On by něco podobného asi nevymyslel, jednak by se styděl a jednak by žárlil k uzoufání. Pro jistotu zmapuje konečky prstů Reitovu tvář a opře si bradu do jeho vlasů nad čelem. 



Reita, Uruha, Kaz, Hyde


Kaz se ušklíbne, když vidí, jak se Hyde motá kolem Uruhy. Na tohle nemusí být bůh ví jak zběhlý v povahách a pocitech, aby věděl, že tohle se Kaiovi nebude líbit. Oni jsou z jiného těsta a když těkne pohledem k Uruhovi, vidí jak se na Hyda mračí. No jistě taky jak jinak, na některé věci musí být člověk stavěný a to ani jeden z nich nejsou. On by to před nedávnem ani do Aoiho neřekl ale tak nějak ho podezřívá, že si jejich opečovávání užívá. No co, jemu to rozhodně nepřekáží, navíc zná Hyda, který je v jednu chvíli tam a pak zas jinde. Hyde nebyl majetnický a nikdy si nikoho přivlastňovat nechtěl, Kaz je o tom přesvědčený. Popadne Aoiho a společně s ním se vyvalí na pohovku i s flaškou a proplete s ním svoje prsty. Vlastně to vypadá na skvělý divadlo, tak co by se nekoukl. 
Uruha couvne o krok od Hyda a nechá se přitáhnou blíž ke Kaiovi, aby byl v bezpečí, tam je vždycky v bezpečí. Hledí na Kaie zamilovanýma očima, když si ho tak brání a jemu to rozhodně vůbec nevadí. Ne, že by rád viděl, jak by se rvali ale zase...vidět ho přitom asi by se neudržel a šli by někam…do soukromí.
"Nebuď tak hrozně sexy." Broukne mu do ouška, když už je zase u něj v obětí.
"Kašli na něj, mě stejně nezajímá nikdo jiný." Ujistí ho naprosto vážně. 
Rei se pochechtává nad tím, co se kolem děje. Jeho by něco podobného ani ve snu nenapadlo. Stačilo jak tehdy vyváděl v klubu, když se ta holka na Rukiho lepila. Bože, vždyť vyvádí, i při debatě o Rukiho imaginární přítelkyni. Přitáhne si jej k sobě blíž v návaznosti na svých myšlenkách a nadechne jeho vůně.
"Hm, chtěl by jsi ke mně do postele? Zatím jsem tam nikoho jiného nepustil Ru-chan." Broukne mu v odpověď a jeho dedukce ho dostane do kolen. Jeho by to vlastně ani ve snu nenapadlo. Hlavně tohle a Aoi? Svět se úplně zbláznil.
"Takže teď žijete v kutlochu ve třech…?" Zeptá se jich s dalším rýpnutím a Rukiho očividně nemá v plánu pouštět, co kdyby mu ho chtěl náhodou někdo ukrást? Přivře spokojeně víčka pod jeho dotekem a přitáhne si jej za bradu k procítěnému polibku, který po chvíli nabírá na intenzitě. On sám by klidně domů šel..ale chtějí slavit.
"Nemáš podobné nápady, že ne?" Zeptá se Rukiho tiše a narovinu jak kdyby z toho vážně měl strach. 
"Hm, že by." Houkne Hyde na poznámku o společném bydlení ale sám ví, že by asi dlouho na jednom místě nevydržel. Ne, že by mu s Kazem a Aoim nebylo dobře a neměl je rád víc, než kohokoliv jiného, jen není nejspíš ten typ, který by to dokázal. Myslí si to. Jakmile na něj ale Kaz mávne, aby šel k nim popadne další flašku, krabičku cigaret a připojí se k nim na gauč. No co, Ru to na ně stejně práskl.
"Každý máme rád svoje." Odpoví jim nakonec s pokrčením rameny a je mu jedno, jestli něco prozradil nebo ne. Sám se vyvalí na gauč a zabere jeho zbytek, pokládajíc si hlavu do Aoiho klína.
"Zakouříš si?" Zeptá se ho s blýsknutím v očích a sice mu nabízí cigaretu ale propůjčí do hlasu jistou smyslnost a vyslouží si uchechtnutí Kaze a prohrábnutí vlasů, mezitím co se tiskne bokem k Aoimu a propletenýma rukama jej hladí po boku stehna.
"Ty si taky nedáš pokoj."
"Ne a proto mě tak milujete nebo ne?" Zamračí se naoko Hyde, jak kdyby si ani nepřipouštěl, že by to mohlo být jinak. 



Aoi, Kai, Ruki


Kaiovi se hodně uleví, když se Uru sám stáhne za jeho záda a dá tak jasně najevo, jaký je jeho postoj k tomuhle všemu. Kai je rád, že připadá krásný i jiným klukům, má doma skutečnou trofej, ale zároveň ho hřeje, že se sám schovává zrovna u něho. V další chvíli už se spolu zase objímají a líbají, zatímco se Kai spokojeně culí do jeho rtů po tom ujištění, že ho nikdo další nezajímá. Ani neví kolikátého panáka pije, nepřipadá si opilý ani trochu, ale je, oba jsou. Ze všech tady rozhodně nejvíc. No a co, když jim společně chutná? A ani se nemusí snažit o opak, protože Uru je doma sám a můžou si přijít jak hlučně se jim bude chtít. Zrovna mu o tom šeptá něco do ucha, protože ještě chvíli a opře ho tady o ten stůl s občerstvením. Nemůže si pomoct, není schopný jít si sednout a bavit se se všemi. Ruki se pro sebe usmívá stále více ze široka, když se ho Rei zeptá, jestli by chtěl k němu do postele. Všechno se v něm zatetelí, i když má už zase tu svojí trému.
"Ano, chtěl." Zašeptá, když skloní rty k jeho uchu a jakmile se dozví, že si tam ještě nikdy nikoho nepřivedl, zvedne mu dvěma prsty bradu a podívá se mu do očí. Chvíli v nich hledá všechny odpovědi, ale sám má v očích hvězdy a nikdy by nevěřil, jak mile ho taková věta překvapí. Rád by zůstal jeho první a jediný, opravdu by rád. Pak se ale pozornost zase přesune k podezřelé trojici. Ruki se zahihňá téhle poznámce, jenže se ani jeden z nich nebrání. Zamračí se a už to chce okomentovat, ale Rei mu zacpe ústa svými a on mu okamžitě podlehne. Jejich polibek trvá opravdu dlouho a je v něm přesně tolik citu, kolik je teď u stolu vášně. Je to trochu legrační. Aoi zvedne oči k Hydovi, který vykročí k nim, když tak bez zábran prohodí, že by bydleli společně. Má to jeden háček, oni bydlí v Yokohamě a on v Tokyu. Možná by měl ale vymyslet dvacet jiných háčků, než zrovna tenhle. Radši oči zase sklopí a nechává se Kazem konejšivě hladit po stehně, zatímco si uvědomuje, že už všichni všechno vědí, i když pořád nepotvrzeně a že se… on se prostě nebrání. No, vždycky byl mizerný lhář. Hyde se k nim přidá na pohovce a rovnou si položí hlavu do jeho klína, zatímco ho Kaz pohladí ve vlasech. A on – nežárlí. Prostě to tak je, to gesto mu nevadilo. Zhluboka se nadechne a podívá se někam nad ně. Něco se s ním děje… Možná by se jich měl zeptat, proč spolu dávno nechodili oni dva? Cuknou mu koutky, když mu Hyde dvousmyslně nabídne cigaretu, ale vezme si ji od něho a nechá si připálit. Pak si vymění pohled s Kazem, když dojde na slova  o lásce. Říká se, že má hodně podob, ale on si nemyslí, že by se zrovna Hyde nechal podobně polapit. On svůj vztah s Kazem myslí naprosto vážně, se vším, s bydlením, s dělením se o věci, o starosti, o výdaje, udělal by pro něj všechno, teď už ano. Ona ta jejich trojice byla vlastně jedním z těchto projevů. Už na začátku mohl vědět, jak moc je Kaz jiný a tohle k tomu patřilo. "Hmm..." Broukne konečně z ničeho nic.
"Co kdybychom nechali ostatní, aby to tady jednou uklidili, zašli si ven na cigáro a pak vás poslali do těch vašich postelí? Když vás všechny vidím, máte v hlavě jenom tři písmena." Oznámí do prostoru a po chvíli se všichni posbírají, zabalí si svoje věci, ujistí se, že tady nic nenechali, i když tady Ruki nechá stát kosmetickou taštičku a Kai zase náhradní tričko a zapalovač a společně vykročí před klub. Takhle v noci už je pěkná kosa a je to trošku zchladí. Jdou společně každý velký kus cesty, než se musí rozdělit. Popřejí si dobrou noc, obejmou se a ještě na sebe hulákají různé rýpance a připomínky, dokud na sebe vidí a pak už každý míří do vlastního hnízda. A nikdo z nich sám – to se nestává zrovna často.

2 komentáře:

  1. Noo, to by nebyl Hyde, aby chudáka Aoie nepotrápil... A ještě to podřeknutí nahlas :D No to potěš... :D Ale nemůžu z toho Aoie, jak rudne :33 Jakože není divu, ale červenající se Aoi, to je prostě představa k totálnímu rozpuštění :33 Obzvlášť po tom všem, co se dělo :D :33
    Hmm, těžká zkouška pro oba... Reita bude to nejlepší publikum :D Jestli před ním dá Ruki řeč takovou, aby to fakt sám dokončil a aby tím Reitu upoutal, má vyhráno :D Oh a opět výmluvy na dědu... ještěže ho mají :'D Ale teda aby je i takto kryl, to už by mu fakt musela růst svatozář :D Hm... a opět jim prokáže službičku :D Achjo, všichni by mu měli pořádně poděkovat, protože tohle je fakt mistrovský výkon...
    Aww, ještě aby Kaz neměl takovou radost :33 Div že tam Aoie na místě neumuchlal a ještě něco jiného :D Jsem fakt ráda, že to Aoi nepřijal, a hrozně se mi líbí, jak na tu stáž reagují i ostatní, a hlavně ta Rukiho poznámka o podpoře k budoucnosti :33 A pak to krásně zabil s tím, že to chce taky zabalit a to o Reitových strunách :'DD No co, na zpěv a psaní textů to nemá vliv! :'D
    Ajaj... Hyde a kopa tvrdého alkoholu, to není dobrá kombinace ani v nejmenším :D Ale tedaa, zdá se, že to zase u Kaze doma (anebo někde dřív) zase dopadne na trojku... no hlavně, aby si Hyde nezačal přivlastňovat, to už by tak dobré nebylo...
    OMG a ta Kaiova reakce je k nezaplacení :D Něco mi říká, že se to Hydovi líbí, ale teda měl by si dávat bacha :D
    Aww, ten jejich hromadný rozchod :33 A jak si jdou všichni popárovaní... no, někde ve trojičce :D Jsem dost zvědavá, jak tahle "zábava" vlastně skončí, nebo jestli bude jistým způsobem pokračovat... A taky mám starost o Reitu s Rukim, nebo teda hlavně o toho Rukiho :( Děda je nebude moct věčně krýt a k tomu doma trable s "přítelkyní"... A jsem taky hrozně zvědavá na ty maminy u Uruhy a Kaie, jak to nakonec vezmou :)
    Hmm a Ruki v Reitově posteli, to se mi taky moc líbí :33 Stejně jako představa Kaie u Uruhy doma a už se zase nemůžu dočkat dalších dílů :33

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A chudák Aoi je tak bezelstný, že ho až do toho okamžiku vůbec nenapadlo, že to Hyde takhle práskne. A mělo! Kaz ho měl varovat! XD Máš pravdu, jen si představím ty jeho tváře a jdu do kolen s tebou.
      Já myslím, že Ruki se bude snažit, hodně mračit a házet po Reitovi kartáč na vlasy, peněženku i polštáře a stejně v nich nakonec sám skončí a nic nedopoví XD No ani dědovi se nechce lhát věčně a je pravda, že kluci si na to trochu zvykli, ale na druhou stranu oni prostě nemají jinou možnost.
      XD Ostatní by byli sami proti sobě, kdyby ho tam poslali a Ruki se toho nejvíc nebojí. On sám by o nějaké stáži neuvěžoval ani vteřinu a moc nechápe, proč to Aoi vůbec zvažuje. Jsou některé Aoiho myšlenkové pochody, které jdou komepletně mimo něj a tohle je jeden z nich XD Ru je stejného názoru! XD
      Ehm, myslím, že v této fázi blogu a příběhu už mohu prozradit, že Hyda brzy zaměstná někdo jiný a klukům taky dojde, že v trojce se žije blbě, když něco myslíš vážně XD To ale neznamená, že už napořád nezůstanou něčím trochu víc a někým, kdo si je tak njak bližší. Zase trochu jinak, než jak to je s klukama z kapely.
      To by měl, možná by se Hydovi líbilo krotit Kaie a jako třešničku na doortu si dát vydobytého Uruhu, ale Kai se bude prát! XD Ale představa je to zajímavá, že?
      Jsme moc a moc rády, že je toho tolik, na co se těšíš a příběh pořád baví ❤ Pokusíme se, aby byl nadále tak poutavý jako doposud.

      Vymazat