29. července 2019

Vamps Tour 2013 - Vol. 3.

Vamps Tour 2013 - Vol. 3.






Zdravíčko,
kdo si neumyl krk, nesmí číst dál.
Chudáčci pánové zažili ve městě Fukuoka opravdový tajfun, který se posléze změnil v tropický cyklón. Ještě, že byl s nimi Sunny man. Bohužel Kaz se nakazil jeho manýry a dneska to byl on, kdo trpěl neschopností vybrat si kostým. Údajně to bylo obrovským vedrem a vysokou vlhkostí, no ale… nevěřím! Pak se celá vamps partička přesunula do Tokya, kde celé ráno pršelo a Hydův příjezd na místo provázely co? No sluneční paprsky. Začínám si myslet, že jeho personál zaplatili, aby nám o tomhle lhal, protože to snad není možné. Takhle Hyde šmíruje z auta když jede kolem.


Mimochodem Arimatsu si nechal udělat novou kérku, ale Hyde s Kazem ji ani nemohli najít, jak je potetovaný. To jednoho nepotěší, když se s ní chce pochlubit XD Co mě ale zaujalo mnohem víc je fakt, že při speciálním koncertu v Tokyu Kaz zpíval!!! A dokonce tohle: http://www.youtube.com/watch?v=eQe8Xpb7Yjw Proč jsem u toho nebyla? Kde se googlí zpívající Kaz?
Další zajímavost je, že při speciálním koncertu Beauty and the Beast jsou muži a ženy v hledišti odděleni na poloviny nebo patra. A co je perla největší? V Tokyu bylo možné navštívit jejich šatnu! Oh dear! Stejně si určitě všechno odnesli a zamkli, ale poválet se na stejném gauči, to chceš! Další speciální koncert je pro lidi pod dvacet let a Hyde si na něj nasadil králičí ouška. Přísahám, že zfalšuju občanku! Další kostým představuje pana učitele. Hyde opět schytal označení Moe. Dnes ale nejen on, ale také Kaz.








Mimochodem pátého dne v Tokyu si Hyde přijel svým novým vozem, viz obrázek. Matte black color a auto obecně všem vyrazily dech a sázeli se, že se v okamžení přeskládá do robota a samo odejde.

"I will play the guitar wicked fast today!"

Chlubil se Hyde. Asi měl prostě dobrý den a skvělou náladu.
Ten další chutný obrázek není Kazova sebevražda oběšením, to jenom protáčí svou kytaru kolem těla a prý to bylo dost agresivní. Si ten krk spálí sám, když to neudělá slunce. Nevím, jestli Hyde zkoušel to samé a nepovedlo se nebo co to tam dělá, ale vypadá to zajímavě XD



Chudáček Hyde chtěl udělat ostatním radost a nakoupil mraky tenisek jako dárek a poděkování. Bohužel neseděla velikost, botky byly všem moc malé. Údajně to spletl dodavatel. To bude asi tím, že je pátek třináctého. Všichni se rozhodli obléct jako ďáblové a Hyde vytvaroval rohy ze svých vlasů.
Yes, devil-kun!



Osmého dne v Tokyu měli Vamps přijít na Kishidan Expo a sorry, ale byl hlášený tajfun a jim svítilo sluníčko??? Já být klukama z Gaze, tak Hyda unesu prostě. Hyde si taky pořídil novou kytaru a prý hraje moc pěkně. Trable s oblékáním, pánové už v tom jedou spolu. Hyde dokonce za celé turné nenosil jeden kostým dvakrát, ale v Tokyu už mu došly variace a musel si jeden vzít znovu. Prý byl z toho nervózní a třásl zápěstími. Holčička naše…
Pěkná zajímavost je, že Kaz si čte dopisy od fanoušků a pokud to nestačí udělat v šatně, bere si je s sebou poctivě domů. Nevyhazuje je, good boy!



Před vystoupením Hyde usnul na gauči v šatně, což se prý normálně vůbec nestává, ale jsou na turné už třetí měsíc a všichni členové jedou na česnekových injekcích. Byl prý velmi vyčerpaný. Na dalším snímku si Kaz chladí zlomený prst v kýblu s vdou, protože se mu ta ruka nechce zahojit. Aby taky jo, když s ní hraje jako by žádné zranění neměl. Kdo o tom neví, prý to nepozná, ale asi to muselo sakra bolet, když s tím tohle dělá. Já prst zlomený měla a vůbec mě nebolel.



Poslední den na domácí půdě se odehrál v Sapporo a pak se celá párty odebírá za hranice Japonska. Protože byl koncert v blízkosti obytné zóny, samozřejmě platil zákaz řvaní a tak si fanoušci vyrobili cedule.

"Look right!"
"Remove your sunglasses!"
"Chu and wave!"

Já bych na ní neměla Sundej brýle, ale spíš Sundej kalhoty!
Ehm, věděli jste, že když si Hyde vybírá obrázky od fanoušků, které si věší kolem zrcadla, že prioritu mají ty erotické? Heleme se kluk jeden! Btw v tom deníku stálo něco jako, že Kaz a Hyde jsou úplně sjednocení, sladění… milovníci Reituki pochopí, co v tom vidím já. Hehehe!






Zdroj: https://vampsxxxusa.wordpress.com



Žádné komentáře:

Okomentovat