29. července 2019

Vamps Tour 2013 - Vol. 4 -World

Vamps Tour 2013 - Vol. 4 -World




A je tu Evropská část turné.

Vamps se nalodili do letadla a přemístili se do Barcelony. Druhý den se vybalovalo, zkoušelo a hoši si udělali výlet na místa, která dříve nemohli vidět. Například Guell Park. Vygooglete si, mě to zas tak nezaujalo a je asi taky ne, protože prý byli jak tygři v kleci, že nemohou hrát na své nástroje. Jakmile jim dal personál vědět, že jsou k dispozici, vrátili se na místo koncertu a Hyde hrál a hrál a cvičil anglické texty. Koncert prý dopadl výborně. Odtud se kluci přesouvali do Paříže, kde se jim moc líbilo. Říkali, že šatna i prostory jsou velmi útulné a dobře vybavené, a že celé místo podněcuje rockovou atmosféru. Kaz tu byl požádán, aby podepsal kytaru, která měla zdobit zdejší bar. Fanoušci poslali hodně růži tak, jako se to dělá v Japonsku a Hyde byl nadšený. Posílal do davu vzdušné polibky a házel po lidech okvětní plátky. Prý se to neslo docela v romantickém duchu, ohoh, takže s Vamps do Paříže?




Dalším místem byl Berlín a Hyde s Kazem si vyšli k Berlínské zdi, kterou chtěli vidět. Bylo prý docela zima a foukalo, kluci šli vedle sebe tiše a po návratu si šli odpočinout, i když neusnuli. Asi to byla předzvěst, protože Hyde onemocněl a mohl stěží mluvit. Všichni se opravdu obávali, jak to bude dál. V Německu se klukům hodně líbilo, protože lidé tu prý byli vstřícní a tišší, stejně jako v Anglii a u nich doma a jim to přišlo příjemné. Na to, jaká jsou sebranka, asi fakt nemají rádi fanynky urvané ze řetězu, ne nadarmo se říká, že Japonky jsou tiché a elegantní dámy. Taky dostali tento krásný dortík. Hyde se rozhodl vystupovat, i když jeho hlasivky nebyly v pořádku a publikum to prý velmi ocenilo a přijalo. Když se vám v Německu tak líbilo, tak šup tam, my to máme z Čech kousek!



Pánové se přesunuli do Londýna, což byla poslední zastávka v Evropě. Dělalo se tady hodně rozhovorů a fotografií a jeden takový rozhovor se konal ve studiu, kde Vamps dávali do kupy svoje album SEX BLOOD ROCK N' ROLL. Na zdech visely plakáty všech, kdo tady natáčeli nebo se tu pohybovali a Kaz si všechno fotil. Hydova zdravotní situace se moc nezlepšila, ale odmítal zameškávat všechno, co chtěl a tak se pracovalo a fotilo. Užene se nám, chlapec. Starost o něho narůstala, ale neposeděl ani, když měli volno a chtěl navštívit Hyde Park, protože to byl prostě jeho sen. Odmítal zrušit cokoliv ze svých povinností a došlo to tak daleko, že se první koncert musel zrušit. Druhý den se vystoupení ukončilo a bylo bohužel posledním v Evropě. Kluci se kvůli tomu cítili špatně, ale nedalo se nic dělat.



Následovalo asi měsíční volno a skupina se přemístila do L.A. Jako první se tu samozřejmě musel sežrat hamburger. Hledala se restaurace, která umožňovala namíchat si burger podle svého, protože do Hyda nikdo nedostane carbohydráty, takže bez housky, prosím. Restaurace se nacházela na Sunset Strip a jmenuje se The Counter. Následovalo interwiew a nakupování, lépe řečeno shánění dárků. Vedle místa koncertu byl taky bar a pánové se tam trochu přiopili. Hyde byl druhý den dost ospalý a fakt to nebylo kvůli pásmové nemoci XD I když tou prý taky chudáci trpěli a měli nateklé oči. I tak šli do hospody, kde Hyde zpíval Jin hrál na piáno.



A je tu poslední zastávka a tou je New York. Zde se měl oslavit konec turné, podávalo se luxusní bílé víno a ústřice. Jelikož byl prosinec, celé město bylo vánočně vyzdobené a kluci ho takhle viděli poprvé. Sice trochu mrzli, ale říkali, že je to tam nádherné. Šli taky na procházku do Bryant Parku poblíž Times Square. Arly tu slavil narozeniny a Kaz s Hydem mu v LA koupili oblečení na snowboard.






Zdá se mi to nebo mimo domácí půdu kluci hodně zvážněli a makali jak diví? Není to taková prča, jako ty předešlé díly, ale je na tom vidět, jak vážně to berou a co to pro ně znamená :) Love you my dears!

A to je všechno! Tady dády tady dadáááá! To je konec!

zdroj: https://vampsxxxusa.wordpress.com



1 Jin Jin | 28. června 2019 v 8:54 | Reagovat
Klobúk dolu, veď toto je písané, akoby si tam bola niekde s nimi :O ale vážne, to si bežne človek len niečo prečíta v novinách alebo vidí plagát +Taký a taký koncert tam a tam+, ale keď si to takto človek vezme, je to skoro ako cestovať s nimi a vidieť, ako veľmi ich zbožňujete :) Mať takýchto fanúšikov musí byť skvelé :3
2 Tenshi Tenshi | Web | 28. června 2019 v 20:45 | Reagovat
[1]: No já jsem, ale jenom duchem XD Nevím, zda by to kluci ocenili a spíš jim z nás jde asi hlava kolem, ale nás to baví XD Nicméně perličky mě fakt bavilo tvořit a to mi připomíná, že už jsem je dlouho nečetla celé XD

Žádné komentáře:

Okomentovat