29. července 2019

Vamps Tour 2013 - Vol. 2.

Vamps Tour 2013 - Vol. 2.





Dear BLOODSUCKERS,
Please wait to wash your necks!
Posledně jsme Kaze opustili při nažehlování záplat na kalhoty. Ta metoda se neosvědčila, ale on se nevzdal! Sehnal si nějaké alternativní pomůcky k připevňování a zdobí si čepici. Já si říkám, kde ty hadry kupuje a ono je to z poloviny home-made XD Na koloběžkách už nejezdí jenom Hyde, ale rovnou celá kapela. Fanoušci měli velkou radost a proběhlo i nějaké focení.



A poslední den v Zepp Nagoya se Jinovi stala malá nehoda. Jin rád hází ručníky během vystoupení, jeden z nich chtěl hodit Ju-Kenovi na ramena a trefil se na LED osvětlení. V tu chvíli měl prý bledý výraz a stažené polovičky, kvůli možnému naštvání stage directora, ale… skončilo to smíchem :) Kluci jsou docela vycepovaní, co? Drsní rockeři… XD
Od purikury (fotečky s velkýma očima) se kluci přesunuli k aplikaci Moreru, což je něco jako snapchat, ale pro holky s typicky holčičími doplňky. O Hydovi bylo řečeno, že on se upravovat nemusí, protože už je dostatečně Moe sám od sebe. (Doporučuji najít slangové slovo na wiki, ve zkratce je to manga/anime roztomilost zejména u dívčích postav, ehm. Promiň Hyde, tenhle dojem vyvoláváš ve všech.) Autor tam píše o Kazovi, že je handsome dost na to, aby si upravoval fotky - SOUHLAS.








Zákaz hluku. Koukají jak puky a musí držet klapačky. Škodolibě se směju u PC XD




Ta podprsenka není dárek od fanynky, to jsou bikiny, co se mají prodávat na Beast Party, ale Hyde na to kouká, jak kdyby nějaké viděl prvně v životě. A o kousek vedle Kazem milovaná žába, jako vždycky dostala nějaké místo k odpočinku. Třeba chudák čeká, že se z ní stane princezna Oo Údajně ji s sebou tahá už opravdu všude. V tom bláznivém Japonsku se traduje, že pokud je venku horko, měl by se jíst úhoř, protože dodává energii a takové nějaké věci… jako jedí ho tam fakt poctivě a všichni a pořád si z toho dělají prdelky, že je venku horko - máme úhoře tradáááá! Eh… proč?

"Since K.A.Z-kun ate eel today, energy will circulate more than usual"
HYDE said during his MC.
And who was showing off his guitar spinning today: K.A.Z.

Tak vidíte…







Není nad to jít kalit a přehnat to večer před tím, než si pozvete člověka z nahrávací společnosti na produkci Best alba. I na to mají v Japonsku zaručený recept, a to je Shijimi clam miso soup. Asi jako naše česnečka XD
Někteří z vás možná znají fotky s rozbíjením melounu. Konečně jsem se dopátrala, co s nimi dělali. V Japonsku je totiž normální v létě rozbíjet melouny jako součást hry. Vamps je dostali od fanoušků a samozřejmě si šli okamžitě hrát. Všem se zavázali oči a zatočili se jako u slepé báby a hádali, kde ten meloun je. Nejsem si jistá, jak se to hraje, jestli si jako vezmete basebolku a doufáte, že netrefíte spoluhráče??? XD Asi je dost zábavné sledovat chudáka, co je na řadě, jak mlátí kolem sebe pět metrů od melounu XD To zkusím taky!


Zatímco Hyde tvrdě pracoval na blížící se Beast party, Kaz si šel vyzvednout dárky od fanoušků a dostal… oliheň? Proč? XD Můžu mít taky jednu? Jinak pánové si dělají i takové naschvály, že při MC vyhodí Ju-Ken Kaze z konceptu tím, že přeruší hru a vydechne Vamps. Kazi, ty ještě nemáš trénink od téhle sebranky? On prý ale nebyl moc ve své kůži, dokonce se ani nesmál s ostatními, když sledovali nějaká funny videa. Kluci často dostávají květiny a Hyde miláček, je nechává dávat do vody a nosit na stage během vystoupení, aby bylo vidět, že si jich váží. To je hezké.



Jak si jistě pamatujete z perliček 2012, byla tam velká akce u moře. Letos se konala u jezera Yamanaka a Hyde zase nahodil svou letní uniformu. Ano, to chceme. Na té židličce u stage sedí Hyde a takhle si jako pan král kontroluje ostatní kluky při zkoušce. Učte se od mistra! Prý bylo 37 stupňů a on se dokonce opaloval, neuvěřitelné. Jinak se rybařilo, jezdilo na segwayích a jedla se ledová tříšť, of course. A nechybělo ani Hydovo kropení davu vodou z hadice, ale tentokrát zkropil i své kamarády a personál a to tak, že jim prý byla zima. Jak škodolibé chování… Kaz si chudák na rybách pěkně spálil krk a měl ho do ruda jako ráček. To muselo bolet, dejte si pak na něj pás od kytary. Co se mi fakt líbilo bylo, že se tam prodávalo jídlo a dělali další akce a výdělek ze zisku šel na oběti tsunami z roku 2011 a rekonstrukční práce po katastrofě. Jako obvykle se tam strhl nečekaný liják těsně před live, ale protože - už je to trapné - sunny man, pršet přestalo a dokonce se objevila duha! Na obrázku dole západ slunce a hora Fuji!




Zdroj:https://vampsxxxusa.wordpress.com



Žádné komentáře:

Okomentovat