29. července 2019

Vamps Tour 2013 - Vol. 1.

Vamps tour 2013 vol 1






A je to tady zase. Znáte to, když vás něco hrozně chytne a mě chytli kluci a jejich zážitky, takže doufám, že i tohle turné jich bude plné. Celé to začalo 28.6.2013…

Kaz se na to nechal ostříhat a přijel v dost rozčarované náladě.
"I guess I should go to the live with a cap on today."
Okomentoval svůj nový hair style. Hyde na tom byl se svým příjezdem mnohem líp, mával a třásl si rukama s fanoušky a dokonce posílal vzdušné polibky. Na sobě měl věci, které pomáhal navrhovat pro tour a sám je pak nosil a propagoval.
"Maybe I ought to have a snake pattern this year because it is the Year of the Snake."
Prohlašoval Hyde a jako obvykle si vyměnil kostým několikrát. Den před zahájením měl Ju-Ken narozeniny, takže dostal dokonce dort. Mimochodem, to maloval Kaz osobně! Jako vážně.







A po čem se ptá Hyde jako první, když někam dorazí? Po seznamu skladeb a po menu! Žrádlo, zase žrádlo a curry hamburger v kurzu.

Poprvé měli kluci 3D Led promítání a moc se jim to líbilo. Když není léto a nedá se na fanoušky stříkat z hadice, dá se to dělat z vodní pistole a tvrdit, že jde o svěcenou vodu. Chudáčci Bloodsuckers.




Čtvrtého dne ukázal Hyde nějaké své celebrity manýry, protože nebyl schopný vyfotit se na kameru tak, aby to bylo hezké, dělal u toho duck face a tři minuty před vystoupením pořád nevylézal z šatny s uspokojivým kostýmem. Postě mu všechno trvalo věčnost a děsil s tím personál XD Možná bych mu zkusila udělat to samé, ale asi bych riskovala Final death on the sun.




"I can't decide…" Ano, ano další koncert a hádejte, kdo pokračuje ve své náladě.

Šestého dne Hyde prozradil, že Kaz si něco provedl s prstem, ale že to není nic vážného. Drazí moji, samozřejmě, že se natáhl na skateboardu a zlomil si prst! Měl na něm parádní otok, ale hrál i tak. Můj válečný hrdina! Vzpomněla jsem si na Aoiho ruku z jejich turné, kdy mu tekly slzy bolestí a přesto dál hrál. Kluci jsou dokonalí. V případě Kaze šlo o levou ruku, kterou zafixovali a šlo to.





Jedním z dárků od fanoušků byl i parfém na obrázku. Všichni fanoušci Vamps samozřejmě vědí, jaká fotka Hyda a Kaze se s tímhle pojí a dotyčný fanoušek jim k tomu napsal, že už ví, odkud pochází jejich inspirace. Hyde s Kazem se dušovali, že o existenci tohoto kousku neměli tušení.



Na čem přijet mezi fanoušky, když už tady bylo úplně všechno? Koloběžka zní skvěle!




Připojíme taky Kazovu oblíbenou žábu a ano, je to kvůli těm růžovým botičkám. A to pitíčko před ní je Perrier, údajně to pije pořád. Nejroztomilejší zpráva ze všech, co jsem zatím psala: Kaz připravil žábě s botičkami ručník, který smotal jako futon, aby měla kde spinkat. Bože! Kazi vezmi si mě. A na dalším obrázku si Kaz žehlí??? Vezmi si mě po druhé! No, ale abychom přiznali, co žehlí… nažehluje si něco na kalhoty, nějaký obrázek a ta mrcha nedrží. Nakonec to prý vzdal… zkus šití, Kazi!



Tento vstup do nového turné bych zakončila pár momentkami. Jako třeba Zkus si obléknout tohle, Hyde, když si nejsi schopný vybrat kostým. Dál tu máme Hyda za bicími… co tam dělal, nikdo neví. Asi přemýšlel. To se prý stává… Na dalším je Kaz, protahující se před vystoupením. Vypadá spíš jako by něco ztratil nebo schovával pirátský poklad. A chlapci při vystoupení ❤ Hyde´s flight to Mars, maybe?






Zdroj:https://vampsxxxusa.wordpress.com



Žádné komentáře:

Okomentovat