29. července 2019

Vamps Tour 2012 - Vol. 3

Vamps Tour 2012 - Vol. 3


Ano, ano, ono to vydá i na třetí díl. Surprised? Me not a jsem za to ráda XD Bohužel už toho není tolik, takže bude výrazně kratší, ale za to je tu nějaký obrázkový materiál polonahého Hyda, tak nám to snad něco vynahradí :)




Partička výletila i v letních měsících a dorazila na místo zvané Laguna Beach. Opět se potvrdila Hydova přezdívka a bylo nádherné počasí, takže když zrovna nejezdili venku na kolech (a skateboardech), Kaz chytal ryby, nebo se řádilo na buginách na pláži. Jak víme, Hyde umí hrát také na harmoniku a tento den na ní hrál stále. Nahoře bez, což je prý letní uniforma. Ohoh vezmeme ho a odstěhujeme se s ním na tropické ostrovy. I když nesnáší horko a pocení. Má smůlu. Dozvěděli jsme se také, že kluci rádi ledovou tříšť. Snad mají v Japonsku lepší, než ten náš jaderný odpad. Kluci tam na to mají mašinku, hajzlíci, takže je určitě dobrá. Kazovi chutná.





Na pláži se konala také módní událost, kam měli Kaz a Hyde přijít jako překvapení. Podívejte se, co těm chudákům v hledišti prováděli. No ale bylo horko. Mě by z nich bylo horko i Norsku uprostřed zimy.



Znovu se mi potvrzuje, že Kaz je hrozný miláček. I když pánové vypadají jako solidní bordeláři, pokud prší a překazí jim to plány, Kaz například zametá!!! Ano, on zametá. Důkaz níže. Bohužel mu to špatné počasí dělá taky špatnou náladu, takže se nechce fotit ani být jinak obtěžován a bolívá ho hlava. Prší při zkoušce, prší těsně před koncertem, koncert začne a co se stane? Aaaa? Vy nevíte? Sunny man, vážení! Jako vážně.





Oblíbenou součástí merche jsou nálepky na tělo. Tak si Hyde nějaké vystřihl a nalepil je na sebe. Good idea! On which places?



Některé letní koncerty byly zakončovány ohňostroji, musela to být vážně nádhera a Kazovi to vyčarovalo takový zvláštní výraz ve tváři, že to sem prostě musím dát.



No a to je bohužel všechno. Nicméně, tohle bylo jen jedno turné a já se určitě podívám na zoubek i těm dalším. Je to jedinečný způsob, jak nakouknout do zákulisí kapely a vidět je trochu jinýma očima, pokud člověk zrovna nehltá jejich DVD a skopičiny na nich. To taky stojí za shlédnutí, takže doporučuju, na youtube je to všechno.





Zdroj: https://vampsxxxusa.wordpress.com





Žádné komentáře:

Okomentovat