29. července 2019

Vamps Tour 2012 - Vol. 2

Perličky z vamps tour 2012 vol 2






No tak jestli jste si posledně mysleli, že to bylo všechno, tak to byste se spletli XD Jak se říká, v nejlepším se má přestat, takže se k tomu teď vrátíme a nadopujeme se další dávkou drog. Do příštího absťáku seženeme další drby :) So…



Jakmile má místo pořádání koncertu dvě patra, hned se toho zneužije. Buď se na něm objeví Kaz a kropí fanoušky dole vodou nebo se na něm ocitne Hyde s kytarou a davy na balkóně omdlévají. Tak jako tak se to lidem moc líbí. Tak mě by se to taky líbilo mít ho kousek od sebe a polévat by mě mohl čím chtěl. Jsme fakt pacienti… Byla tam i epizoda s Hydovým dvojníkem, který zůstal na pódiu, zatímco Hyde vlítl do davu na balkóně. Ohoh, nevím, co bych dělala, mít lístek dolů a vidět, o co jsem přišla. Kluci po sobě taky rádi malují, dělají si navzájem make-up a čert ví proč, během zpívání jedné ze skladeb se Hyde podíval na Ju-Kena a začal se jeho vzezření tak moc smát, že nebyl schopný pokračovat ve zpěvu. No tak ale Hyde! Proč jsi ho na to pódium teda takhle pouštěl? XD








Kaz sbírá žáby. Ne všechny, musí to být takový určitý typ, ale prý jich má tolik, že by si s nimi mohl otevřít obchod. Jak to jednou fanoušci zjistili, zasypali ho žábami a chudák už nikdy nic jiného nedostane XD






Jen taková malá vsuvka - pořád něco žerou, protože Hyde je hrozný hladovčík a když je ve stresu, jí ještě víc. Ale nejčastěji plody moře a jehněčí. Osobně bych asi umřela hlady… Hyde je prý velmi důkladný, když popisuje chuť jídla, dává si na tom záležet, takže pokud to odbude, něco je jinak.



Příjezdy na místo konání koncertu jsou kapitola sama o sobě. Jeden den Hyde dorazil ve svém Ferrari a Kaz na skateboardu. Pánové… nechcete se domluvit? Jindy na skateu přijedou oba, rádi také přijíždějí na kolech nebo vyčnívají z otevřené střechy vozidel a mávají. To mávání je prý hrozně náročné a Hyde z toho často mívá namoženou ruku, chudáček. Život celebrity je strast!







Další malá vsuvka - Kaz si koupil světélkující tkaničky do tenisek a měl z nich tak velkou radost, že v nich samozřejmě nejen hrál, ale i chodil po ulici. Jak málo stačí…







O Kazovi je též známo, že je vášnivý rybář a během září 2012 vytáhl na ryby i kluky z kapely. Navštívili spolu Shiraito Falls a samozřejmě tam sežrali na co přišli. Kazovi se od té doby říká King of vamps fishing a nechci vědět, co s těmi rybami teda dělá, jestli je jako vysává za syrova nebo co, ale umí si je i vykuchat, hodit na oheň a sníst na místě. Šikovný chlapec.







Nevím nic o tom, jak to vzniklo, ale Hyde má takovou prupovídku, kterou rád říká všem na potkání včetně celého koncertního sálu. Pořád všechny nabádá, aby byli hodní a myli si krk, a že on pozná pokud nebudou. A uslyšíte to fakt často. K fanouškům i členům kapely a taky k sobě samému.

Citace: "I'll be back, thank you again, Nagoya! Wash your neck and wait until then!" "I'll play tomorrow. I'll wash my neck like a good boy!"



A jak strávit volný čas? Hraním si samozřejmě! V Japonsku existuje věcička s názvem Photobooth a funguje to podobně jako snapchat třeba. Pointa jsou vtipné fotografie s nepřirozeně velkýma očima, což tam má přímo svůj konkrétní název a jde to upravovat speciálním perem. Fotku si pak vytisknete a jdete. Další volnočasovou aktivitkou je hraní basketbalu. Jako myslela jsem si naivně, že pány najdu na hřišti v dravém zápasu a ehm… podívejte se na fotku. Skóre: Hyde první, Ju-Ken druhý, Jin třetí a Kaz čtvrtý.








Jedním z výletů ve dnech volna byla také návštěva chrámu Ise. Kaz měl nějaké osobní věci na práci, takže se od kapely oddělil, ale Hyde na tomto místě nikdy nebyl. V areálu rostou obrovské cedrové stromy, ze kterých lze čerpat energii, což Hyde také okamžitě udělal. Přiznejte se, kdo si přeje být cedrovým stromem? Nebo Kazem, protože Hyde mu tady koupil suvenýr, když nemohl být s nimi. Říká se tomu kappa keychain a Kaz si ho ihned připnul na batoh. To na obrázku není ten konkrétní, ale vypadá asi nějak takhle.



HYDE: "Yes, present."

K.A.Z: "Thank you. Ah, cute!"






Posledně jsme to zakončili skateboardy tak je nutno dodat, že kluci milují také snowboardy a Hyde obecně má nejraději zimu. Na turné si jeden prostě z ničeho nic koupil, protože už se nemohl dočkat.






Zdroj: https://vampsxxxusa.wordpress.com





Žádné komentáře:

Okomentovat