27. července 2019

Vamps Tour 2012 - Vol. 1

Perličky z Vamps tour 2012 vol 1



Zdravíčko,
padl mi do ruky blog, který vnímám jako osobní poklad. Nějaké dobré duše z Hydova okolí si vedli poznámky o celém turné a jiná dobrá duše je přeložila do angličtiny. Je to dlouhé jak týden před výplatou a já rozhodně nemám v plánu kopírovat materiál a jiné speciality, ale spíš mi v průběhu čtení utkvěly v hlavě zajímavosti, o které bych se ráda podělila s každým, koho to zajímá, protože jak známo, o Hydovi se moc neví. So… lets go!

Udělalo na mě dojem, když jsem v každém odstavci o jednotlivém dnu četla, že členové kapely každý den otevírají všechny dárky a dopisy od fanoušků, alespoň, co jim čas dovolí. Chodí jim toho taková kvanta, že nevím, co s tím pak dělají, ale mají tím oblepenou celou šatnu a taky koridor k ní. Hyde se u vzkazů zastavuje pokaždé, když prochází a čte si. Jiné místo, jiná šatna a jiná kvanta dárků. Pane jo.





O Hydovi se říká, že je Sunny man. Má jednoduše kliku na počasí. Zatímco chudáčci členové The Gazette pláčou před každým koncertem, že prostě pokaždé prší, jemu pršet přestane, jakmile vyleze na pódium. A pokud se tak nestane, s Kazem mívají starost o fanoušky a zařizují jim vpuštění do areálu dřív. Nejsou to miláčci?
Jestli někdo věděl o existenci česnekových injekcí, já o nich nevěděla. Je to nějaká nakopávka, která přidá až 100 násobek energie a Hyde s Kazem se tím dopují, když už jsou vyčerpaní. Někdy i pět dní po sobě. Je v nich hodně vitaminu B, který pomáhá odbourat kyselinou mléčnou a využívá se to ve sportu. V Japonsku je to velmi rozšířené a prý sto procentně bezpečné. Buď upírům česnek nevadí nebo je mě líto, ale jsou to smrtelníci XD Fanoušci plačte!
Hyde i Kaz jsou velké hračičky, kromě sbírání všemožných plyšáků a dělání pitomin v šatně si samozřejmě pořídí každou hovadinu. Třeba tenhle vozík na dálkové ovládání. Hyde na něj nakládá hračky a vozí je po šatně nebo na něj dávají kameru a motají se s ní lidem pod nohama. Moc sukní tam asi nechodí XD


Aby to nebylo samé ach a och o tom, jak jsou úžasní, Hyde má taky nějaké celebrita manýry. Například, když má svůj den, je schopný svléknout a obléknout deset kostýmů a nic není dost dobré. Většinu jeho příjezdů na místo konání doprovází mávání fanouškům a jejich zdravení, ale občas má den, kdy prostě prosviští okolo s nepříjemným výrazem a není z toho nic. To musí být fakt den D, když ho nemůžete vídat pravidelně Xx
S tím souvisí i jiná perla, která je ale v Japonsku také celkem rozšířená, a to je zákaz dělání kraválu. Jako vážně. Fanoušci stojí ve špalíru, očekávají příjezd svého boha a kdo pípne, ten je vyhozen. Žádné řvaní, omdlévání a vyšilování a Hyde sám k tomu nechal vyrobit ceduli, bohužel u ní nebyl překlad, ale prý to je ono. Jednoduše žádost o to, aby se chovali jako lidi a nevypištěli mu díru do hlavy, jen se ukáže.





Při jednom z posledních dnů tour se hodně natáčelo, kamery byly i v šatně, fotilo se a podobně. Je známo, že Hyde tyhle věci bere hodně vážně. Jakmile někam dorazí, okamžitě jde kontrolovat od světel po zvuk, sleduje členy kapely z pod pódia při hraní a když mu něco nesedí, opakuje se to znovu a znovu a znovu, dokud to není skvělé. Žádný den se neobejde bez neustálého vývoje a posouvání se dál. Kaz bude asi daleko větší pohodář, protože je schopný pustit si na notebooku hru na piáno, dát si čaj a užívat si svůj tea time se vší grácií. (Kaz, čaj a piáno??? Je kawaii, ale nenapadlo by mě to XD)
Závěrem prvního dílu bychom si dali sérii slintání nad Kazem a jeho skateboardem. Kaz ho prostě miluje, jezdí na něm skvěle a jezdí na něm všude. Úplně všude. Po parkovišti před místem koncertu, po chodbách a v šatně, pod pódiem těsně před příchodem fanoušků, po městě, ve kterém zrovna jsou… Když na něm nestojí, sleduje videa nebo si s Hydem koupí malý skate, naloží na něj plyšáky - jak jinak - a blbnou. Nutno dodat, že Hyde ho má taky a občas spolu pořádají závody. Oni ho vlastně asi mají skoro všichni, protože jsem našla fotku, kde jich je několik na kupě a klečí nad nimi i ostatní a něco tam řeší.




A ano, Hyda máme taky:








Zdroj: https://vampsxxxusa.wordpress.com





Žádné komentáře:

Okomentovat