28. července 2019

Kaz x Aoi - Už jsem Tě zkazil - část 1.


(Kazův dům)



Aoi

Stalo se to, co si myslel... někdy v průběhu spánku spadli z gauče na zem mezi pohovku a konferenční stolek, který se odsunul kus stranou. Vzhledem k tomu, že večer tu došlo i k pádu lahve rumu a jeho kompletnímu vylití na podlahu, tento byt opravdu není zrovna vyvětrané místo. Jenže oni byli tak vyřízení, že to nevzbudilo ani jednoho z nich. Probere se nahý na podlaze s gaučem za zády, on je skoro na břiše, nalehlý na Kazovo tělo, který je pro změnu na zádech a stále objímá jeho bok. A spí... orientace mu chvíli dělá problémy, i když si velmi dobře vzpomíná na to, jak se sem dostal a co tady všechno dělal. Musí se pro sebe tiše rozesmát a jeho tělo se otřásá v pravidelných intervalech. +Bože, skončili jsme jak dvě ožralá hovada.+ Pomyslí si, když odlepí hlavu z jeho hrudníku. Ani jednomu zdá se nebyla zima i přes to, že leželi na chladné podlaze a deka skončila někde u jejich kotníků. Asi by se měl stydět za to, jak dopadl a jak se probudil, ale ten pocit se nějak nechce dostavit. Chce se trochu poposunout, ale je neskutečně rozlámaný a tiše si vzdychne, když se přetočí alespoň víc na bok s paží na Kazově břiše. Nechce ho budit a zároveň by potřeboval nějaké oblečení a nejspíš taky změnit místo z podlahy na něco trochu jiného. Olízne si plné rty a opatrně se nadzvedne na loket, aby si prohlédl rysy jeho tváře.
"To chci fakt vědět, co řekneš, až se vzbudíš a všechno ti dojde." Zašeptá pro sebe s havraními vlasy trčícími do stran.


Kaz

Možná i částečně procitl, když spadli v noci z gauče na zem. Jenže byl natolik vyřízený, že prostě okamžitě zabral znova a ani se za celou dobu nepohnul. Jeho kůži hřálo Aoiovo tělo a tak mu ani deka nechyběla. Ani se mu nic nezdálo, ale to už něj není až tak neobvyklé, když už odpadne, tak pořádně. Ucítí vedle sebe pohyb a krátce stáhne obočí sobě, protože to prostě zaregistroval, jelikož už je částečně i vyspaný. Zatím se ani nepohne. Jenže když ucítí další pohyby vedle sebe, začíná vážně procitat, i když oči má stále zavřené. Rozhodně mu ale neujde Aoiovo zašeptá, takže se ušklíbne.
"Nejspíš se Tě zeptám jestli jsem mrtvý, protože mám pocit, že už se nezvednu..." Zamručí, než pomalu otevře jedno oko a vzápětí i druhé, v tu samou chvíli se na jeho tváři objeví typicky přidrzlý úsměv a neubrání se si jej prohlédnout...zabloudí očima samozřejmě po celém jeho těle.
"A myslím, že radši nechceš vědět, co mě napadá jako druhé..." Vlastně se snaží svým osobitým způsobem zamluvit trochu nejistý pocit, který z toho všeho, co se dělo má. Hlavně z toho konce...přece jen on se takhle většinou nechová a tváří se, že to není nic pro něj. Jenže, když vidí Aoiovu tvář, které je po ráno vážně k sežrání a ještě tomu se na něj tiskne....úplně přemýšlet nedokáže.
"Tvářit nepřístupně se začnu hned, jakmile se pořádně proberu a ujistím se, že z tebe nebudu mít problém, který jde vyřešit sexem nebo studenu sprchou.." Dokončí svou myšlenku se svou typickou otevřeností a pokusí se pohnout. Blbý nápad, má pocit, že se v nejbližších třiceti vteřinách rozpadne na součástky...
"Myslím, že si místo podlahy pořídím žíněnky...jen pro jistotu..."


Aoi

Vnitřně sebou trhne, když Kaz promluví a je jasné, že ho vnímal, naštěstí ovládne svoje tělo, aby to neudělalo taky. Poslouchá jeho monolog s rýsujícím se úsměvem na tváři a pak se nepokrytě rozesměje, když se Kaz dostane k problémům, které jsou řešit sexem.
"To byl kompliment? Je fajn vědět, že po koncertu, flámu a spaní na podlaze v někom vzbuzuju touhu." Odpoví mu upřímně. Pak se ale zvedne do sedu, nebo spíš na svou pravou polovičku, jak je pořád zaklíněný, protože Kaz se snaží pohnout a on mu chce udělat místo. Sám se necítí moc ve své kůži, spát se mu už nechce, ale že by si připadal nějaký čerstvý a odpočinutý... naštěstí zkouška je až v pět. Do té doby bude dost času dát se do kupy. Povede se mu vysoukat do sedu na pohovku a opře se předloktími o kolena, když si prohlédne celé jeho nahé a stále ležící tělo na podlaze pod sebou. Vypadá dobře... opravdu moc dobře... ty kérky by mohl studovat samostatně, po svalech a... +Nekoukej mu tam takhle.... na férovku, to se nedělá....+Znovu se pro sebe usměje a radši se rozhlédne, kde přesně se nachází jeho oblečení. Triko leží opodál, takže mu stačí se pro něj natáhnout a navléct si ho. Hned se cítí o trošičku lépe, i přes fakt, že stále nemá kalhoty.... přece jenom se... neznají dobře... znají, ale ne... no však víte.


Kaz

+Byl to kompliment? hm...nejspíš jo..co já vím..?+ Začne se trochu hrabat ve své vlastní hlavě, ale jen do chvíle, než se Aoi začne zvedat a usadí se na pohovku. na chvilku měl opravdu skvělý výhled, jen co je pravda. Stojí ho to hodně přemáhání, aby ten problém opravdu neměl.
" Kdybych se mohl zvednout, tak ti nejspíš ukážu, jak moc to jde..." Zabrble upřímně, protože má problém pohnout jenom rukama, natož tak celým tělem, ale nakonec se přece jen zvedne do sedu a jeho výraz jasně napovídá, kolik bolesti při tom zažil. Zrovna se chystá natáhnou po svém spodním prádle, ležícím opodál, když si všimne jeho pohledu široce se usměje.
"Klidně se koukni já se nestydím..." Neodpustí si poznámku, než se konečně posbírá a natáhne si ten prokletý kus látky. Na zbytek kašle, on je zvyklý chodit jen tak.
"Mmm a co teď...? Hodláš s křikem utéct...? " Zeptá se ho, když si velmi opatrně, kecne zadkem na stolek a koukne mu do tváře.
"Anebo to vezmeme přes koupelnu a ložnici do kuchyně a třeba vymyslíš něco na snídani?" Položí mu několik otázek a rozhlédne se, co to tu tak smrdí. Pohled mu padne na flašku na zemi, chvíli musí přemýšlet, kdy že to spadla...
"Je na čase objednat úklidovou četu.." Broukne s pobaveným ušklíbnutím, volá ji vždycky, když to začíná být k nesnesení a ten okamžik právě nastal.



Aoi

Úsměv se změní na rozpačitý, když mu Kaz začne "vyhrožovat", co by mohlo být, kdyby se mohl hýbat, ale v další chvíli už vstává a sedá si naproti němu na stoleček.
"Říkal jsi, že mě odsud nepustíš, mělo by smysl utíkat? Nebo křičet?" Kontruje vlastní otázkou a pak se znovu hlasitě rozesměje.
"To nebude snídaně, ale oběd, když to bude přes koupelnu a ložnici. Navíc... před chvíli jsi říkal, že se nemůžeš hýbat." Natáhne se a plácne ho dlaní po hlavě, než vstane a sehne se pro své kalhoty. V nich je zamotané i jeho spodní prádlo, naštěstí tričko, co nosívá, bývá dost dlouhé. Přikývne na jeho oznámení o úklidové četě.
"Jestli přijdou teď, asi bys neměl být zrovna uprostřed... hm... aktu." Dodá, když vykročí směrem ke schodišti ze sklepa. Kuchyně je totiž nahoře a tu narážku jasně pochopil. Nepředpokládá, že by Kaz dokázal cokoliv uvařit a pizzu ztrestali v noci, takže se podívá, co se tady dá sehnat. Bohužel on večer říkal, že v podstatě nic, takže si není jistý, co očekává, že dostane k snídani. Nahoře mu bez okolků vleze do ledničky, aby se ubezpečil, že v ní najde tak možná pivo a sklenici s kyselými okurkami a zase ji zabouchne. Postaví a kafe a z kapsy kalhot vytáhne telefon. Nákupy do domu fungují. +Ty mě budeš stát plat.+ Pomyslí si a nadiktuje si základní košík a čerstvé pečivo. Bude to tu do hodiny. Do té doby musí Kaz vydržet.



Kaz

" Vím já...nebyl bys první, kdo by s křikem utíkal.." Neodpustí si poznamenat a je vážně těžko říct, jestli to myslí vážně nebo si jen dělá legraci v jeho podání to dost často splývá. Poškrábe se ve vrabčím hnízdě na hlavě, když přemýšlí, kam že to vlastně dal telefon. Se zamyšlení ho probere až Aoiův komentář.
" Ehm já se rozhýbu hodně rychle, když mám důvod..." Upozorní ho s provokativním blýsknutím v očích. Tak nějak se v jeho přítomnosti cítí uvolněně, i přes fakt co mu včera dovolil dělat, no možná právě proto.
"Proč ne?? Ty nemáš rád obecenstvo? Klidně jim řeknu, ať si vezmou transparenty..." Broukne ještě, když konečně najde telefon ve svých kalhotách a najde potřebné číslo. Všechno vyřídí během vteřin, jenže když zveden pohled Aoi už ve sklepě není.
"okey...tak na čísílko na kulečníku nebo ve sklepě to nevypadá.." Povzdechne si skoro až smutně, než se v prádle vydá nahoru.
"Já Tě varoval, že to nebude jednoduchý..." Prohodí mu nahlas do hovoru a zamíří ke kuchyni, kde z jedné z plechových krabiček vytáhne hromadu pomuchlaných bankovek a plácne s nimi na linku, stačilo by to minimálně na týdenní nákup. Je sice svéráz, ale platiti za něj přece nikdo nebude. "Úklidová čta tu bude za hodinu, jídlo taky tak nějak..." Začne pomalu, když se přiblíží až k němu a s jasně hranou nevinností jej uvězní mezi linkou a svým tělem.
" Co s tím časem provedeme??" Přece toho musí využít, dokud tu je...ještě se nevyděsil, ale to se taky brzo může stát..



Aoi

Znovu se zasměje, když ho provází očima s telefonem ještě přitisknutým na uchu a nakonec ho přece jen zavěsí. Je spokojený s tím, jak to zařídil a očima na chvíli prohlíží zmuchlané bankovky na lince. Je jich o hodně víc, než kolik bude potřeba. Sáhne po nich, přepočítá je podle ceny nákupu a zbytek mu tam zas vrátí, protože nechat je tu válet, když má za chvíli přijít někdo na úklid mu nepřijde jako dobrý nápad. Přikývne při zmínce o čase, aniž by tušil jakékoliv postranní úmysly a zrovna ukládá plechovku na její původní místo, když se Kaz připlíží až k němu, on se přetočí čelem k němu a ocitne se uzamčený mezi jeho pažemi.
"Ty jsi v té koupelně ještě nebyl.... ani večer ne." Připomene mu. Na rozdíl od něj, co si dával hodinovou vanu. Takže ho vezme pravou dlaní za ruku a odvede ho za sebou do koupelny. Má v plánu ukázat mu další výhody normálního vztahu s romantickou duší. Nechá ho chvíli stát jen tak, ohne se přes vanu, aby otočil kohoutky na správnou teplotu, přilije tam hromadu vonného oleje a pěny a nakonec se k němu zase vrátí. Začne si ho pomalu svlékat z jeho boxerek, ale místo jakýchkoliv nemravností při možném výhledu se zase narovná a tahem za dlaně ho do té vany pošle. Sám ze sebe odloží všechno, co si před tím oblékal, vleze si za ním a natáhne se po houbě, kterou evidentně nikdy nikdo nepoužil. Nalije do ní mýdlo, napění ho a přiloží ji na jeho hrudník, který tak začne masírovat a umývat. Jen letmo těkne temnýma očima k těm jeho a pousměje se.


Kaz

" Já tam měl v plánu jít..." Brání se, se skoro vyděšeným výrazem, když ho vede za ruku do koupelny. Umývá se denně, jen to zrovna nepřehání. Momentálně si připadá jako kočka, kterou se snaží vykoupat a vůbec nemá tušení, co od toho očekávat. Tohle celé je pro něj nové a dá mu hodně velkou práci, aby se tváři jako vždycky sebejistě, bezstarostně a naprosto šíleně. Teď vypadá spíš jako divoké zvířátko v ohrádce. To platí jen do chvíle, kdy se Aoi nakloní přes vanu a s pohledem na jeho pozadí, se mu v očích mlsně blýskne. Kdokoliv jiný by to třeba přešel jen pohledem ale on ne. Udělá několik kroků, než se natiskne klínem na jeho zadek, ruce dopadnou na štíhlé boky a trochu se zavrtí.
" Ale to by taky šlo..." Broukne ale ve chvíli kdy se narovná, tak ustoupí o krok a s jedním obočím pozvednutým sleduje každý jeho pohyb s jasnou ostražitostí vepsanou ve tváři. Hodně dlouho váhá, než se přece jen spustí do vany. Voda je příjemná...akorát...Když ucítí jemné masírování houbu, jeho výraz pomalu začne povolovat v závislosti na stupeň příjemnosti, který mu to způsobuje. Aoi ho tady krotí a on se klidně nechá a proč? Jenom kvůli houbě.? ...ale ty pohyby....Ještě chvíli si to vyloženě užívá a má co dělat, aby se nezačal spokojeně kroutit, než po něm drze hrábne a přitáhne si jeho tělo k tomu svému . Houba nehouba...Na tu bude čas později...umytý už je...Nejradši by si ho přitáhnul na klína, aby na něj dobře viděl, taky se o to pokusí; tak nějak tajně doufá, že se Aoi nebude cukat, když zatím v rámci možností poslouchá. No co, je hodný chce pamlsek.


Aoi

Vnímá dobře jeho nejistotu a váhání a přemýšlí nad tím, kde se vzala a proč. Udělal mu někdo něco, nebo je prostě jen od přírody trochu asociální v citech? Těžko říct a je hodně brzo se na to začít ptát. Samozřejmě, že s ním zahýbalo to jeho gesto, když byl opřený o vanu, ale... musí se držet své role a toho, čeho chce dosáhnout. Občas si zkontroluje výraz v Kazově tváři, jeho zvláštní tenké rty a oči jako trnky, to jak ho neustále ostražitě pozoruje. Jeden by řekl, že to bude spíš obráceně. Snaží se na něj působit co nejvíc klidnou aurou jakéhosi bezpečí... Ten klid nevydrží dlouho, ještě se nedostal ani na ramena a už cítí jeho dlaně na svých bocích a to jak ho vodou posouvá rovnou na svůj klín. Díky plné vaně navíc mizí jeho váha, takže za chvíli obkročmo sedí na jeho klíně a shlíží do jeho tváře z o trochu větší výšky. Mohl by mu vyčítat, že mu tady kazí pokus o jeho umytí, jenže se díky němu cítí hodně sexy a žádaně, když Kaz nemá myšlenky na nic jiného, než na něj. A to mu imponuje. Nabere po stranách jeho boků vodu do dlaní a než všechna vyteče, opatrně mu polije hlavu a v pohlazení dlaní směrem dozadu ji jemně zakloní, aby mu to všechno neteklo do očí. I přes to, že jasně cítí jeho mužství pod sebou se přes něj natáhne pro šampon a nalije si ho do dlaně, dřív, než se dostanou dál. Pak se začne prsty bořit do jeho krátkých vlasů a umývat je, zatímco očima neopouští ty jeho. Ani nemrká.



Kaz

Spokojeně sleduje, jak se přesouvá na jeho klín, tenhle pohled se mu moc zamlouvá. Dokonce se neubrání, aby dlouze nevydchl, když ucítí pohyb v jistých partiích, je to skoro jak na povel...ne, že by s tím někdy problém, ale tohle bylo hodně rychlé. Sjede z jeho boků pomalu na zadek, jeho dlaně zmizí tím pohybem pod vodní hladinou a znovu je vrátí na boky, které o něco silněji stiskne, v hlavě už má jenom jednu věc a té se hodlal věnovat. Jenže se ani nenaděje a má mokré vlasy a cítí vůni šamponu, když se mu začne probírat vlasy. Ne, není to nepříjemné spíš naopak ale neubrání se protočit očima v sloup, protože teď momentálně ho to zdržuje od mnohem příjemnější věcí.
" Tak fajn, teď jsem na řadě já..." Zamumlá s dlouhým výdechem, když pohne jeho klínem za boky proti sobě. Udělá to ale jenom jednou, protože se natáhne pro mýdlo, namydlí si ruce a tváří se, že hodlá dělat to samé, co Aoi před chvíli, prostě ho jen umýt. Jeho cíl ale jasný. S nic neříkajícím výrazem ( kromě cukání koutků, jak se snaží ovládnout úsměv), začne sjíždět z jeho ramen až k bradavkám, které jsou jeho první zastávkou a viditelným jiskřením v očích se jim věnuje dlouhou dobu. Pak už míří naprosto bez váhání až pod vodní hladinu, kde první jen nevině prozkoumá dokonalá stehna a skončí v jeho klínu.
"To je taky potřeba umýt..." Zamumlá bez okolků a začne zkušeně přejíždět po jeho chloubě, aniž by se staral, jestli ho to měl Aoi v plánu nechat udělat nebo ne. Však on si to jistě nechá líbit.



Aoi

Je to hodně příjemné cítit jeho dlaně na svém zadku a hluboce vydechne, zatímco se pokouší dlaněmi plnými vody opláchnout jeho vlasy. Už se nějakou dobu trochu nepřítomně usmívá, protože pod sebou cítí jasně vzpřímené Kazovo mužství a to jeho taky rozhodně není v klidu. Tiše se zasměje, když Kaz přistoupí na jeho hru a začne mu tuhle péči oplácet. Nepočítal s tím, ale líbí se mu to. Jenže při pohybu vlastních boků už si hlasitě vzdychne a musí se ho chytit za ramena.
"Budeš mít v očích šampón..." Napomene ho tiše, ale je pozdě, už je sám v pozoru. To Kazovo mydlení není tak docela mydlení. Spíš těmma kluzkýma rukama podporuje citlivost jeho pokožky a ve chvíli, kdy si hraje s jeho bradavkami už Aoi přestává vnímat, cože to vlastně chtěl... oplachovat mu vlasy... jenže místo toho dokáže jen svírat jeho ramena, hledět nepřítomně před sebe a tiše vzdychat. Vtáhne břicho, když ho na něm zalechtá Kazova sjíždějící dlaň a v dalším okamžiku už zaklání hlavu dozadu, když mu tiskne stehna a o vteřinu později i něco jiného. Všechny smysly má okamžitě vybičované na maximální citlivost. Propínání v zádech mu jde, dělá to rád.
"Jistě že..." Vydechne jen na to, co je potřeba umývat a vtahuje u toho spodní ret i s kroužkem, jak si začíná užívat slast, kterou mu Kaz právě poskytuje. Tohle nepřepere.... musel by přeprat sebe a proč by to proboha dělal?


Kaz

Vnímá jak se Aoiovo tělo poddává jeho dotekům, jak zaklání hlavu a v tu chvíli začíná vypínat mozek, teda pokud do téhle chvíle vůbec fungoval.
" Kašlu na oči.." Broukne odpověď na jeho slova, jen volnou rukou sáhne po ručníku a otře si tvář směrem nahoru do vlasů, než ho zahodí někam hodně daleko a narovná se do sedu, aby mu byl co neblíže. Musí chtě nechtě pustit jeho přirození, aby si mohl vychutnat blízkost Aoiova dokonalého těla a dlaně přesune na zadek, kterým ještě párkrát pohne proti sobě.
"Že ty dokážeš udělat i z takové blbosti jako je koupel...." Začne, když už dál prostě neodolá a uzme si jeho rty v prvním dnešní polibku. Je typicky divoký a vášnivý, tak jak má ve zvyku, i když v tomhle případě snad ještě víc pokud to jde.
" A copak ještě umyjeme...?" Vydechne otázku provokativním hlasem, když jedna j jeho dlaní zamíří mezi půlky a provokativně se prsty otře o vstup do jeho těla.
"Třeba tady..." Broukne mezi další vlnou polibků, kterou mu hodlá věnovat a dál ho v jistých místech provokuje a dráždí. Jenže vzápětí se ozve zvuk vysavače z vedlejšího pokoje, nejspíš z ložnice. Ale to ho rozhodně nepřinutí přestat.
"Hmm přijeli dřív..nepůjdou sem, když jsou zavřené dveře..." Oznámí vzrušeným hlasem a v duchu si děkuje, že ty dveře za nimi přece jen zavřel. Raději ale příliš neváhá a pokračuje v dráždění citlivých míst, protože by si to taky Aoi mohl rozmyslet a teď by ho nejspíš uškrtil.



Aoi

Bohužel nemůže vidět to dokonalé gesto s ručníkem, které Kaz právě předvedl, protože by býval musel otevřít oči a předklonit hlavu a toho není schopný. Místo toho na sobě brzy cítí jeho tělo a teprve poté se mu podívá do očí. Nedozví se z toho, co z toho dokáže udělat, protože se Kaz přitiskne rty na ty jeho a svojí větu nedokončí. Oplatí mu vášnivé vzplanutí, zatímco se jeho boky samovolně hýbou proti těm jeho vlivem Kazových dlaní. Dráždí ho a stupňuje v něm novou touhu. Hrdelně vzdychne do jeho polibků, když poslouchá jeho provokativní komentáře a mezi polovičkami cítí jeho prsty. V té vodě to klouže a jde snáz... je to neuvěřitelný pocit. Líbá ho a sám se tlačí pozadím proti jeho prstům, které ho dráždí v rytmických pohybech nahoru a dolů do okamžiku než i on zabere ten zvuk a je to hned za dveřmi. Odlepí se od jeho rtů a samozřejmě má vysavač a cizí lidi v bytě okamžitě jeho plnou pozornost. Nedokáže tady vzdychat a souložit, když jsou tam, to prostě....nejde... jenže Kaz nepřestává. Samozřejmě okamžitě začne kontrolovat svůj hlas a zapíchne se očima do těch jeho.
"Proč nezačali v kuchyni nebo dole." Sykne na něj, jako by to byla jeho vina. Je hrozně vydrážděný a zároveň není takové kamikaze povahy jako Kaz. Sice nikdo neví, kdo v koupelně je, ale... pro pána!






(konec první části)

Žádné komentáře:

Okomentovat