28. července 2019

Hromadné - Všechno je jinak...část 2.

(Klub)



Reita, Uruha, Hyde (Kei)

Reita se nebrání, myslel si, že dostane minimálně facku nebo ho prostě pošle někam, že se to nehodí, že by to dělat neměl. Nic z toho se nestane. Možná ale raději měl, protože s každým dalším pohybem rtů, nedokáže už vůbec myslet. Uvědomuje si, jak dlouho tomu podvědomě odolával a teď je s ním konec. Ví moc dobře o Rukiho známostech na jednu noc, on nechce být jednou z nich, ale možná to tak nakonec dopadne. Nesmí! Jakmile ucítí dotek jeho dlaní na své kůži, vydechne dlouze do jeho rtů se spokojeným zamručením. Možná za to i trochu může alkohol, ale rozhodně je to to, co chce on sám. Je mu jedno, jak dlouho tu jsou a kde jsou, nic kromě nich dvou teď neexistuje. Udělá krok směrem k němu, aby se alespoň na chvíli mohl natisknout na jeho tělo. Jakmile mu dojde dech, oddálí se, jen o kousek, aby si mohl opřít čelo o to jeho.
"Asi jsem se úplně zbláznil." Broukne ještě pořád trochu nejistě, teď ho může taky odpálkovat.
Hyde zatím u baru odloží panáka na stůl, aniž by spustil oči z Kaie a zamíří zpátky na pódium, kam se bez obtíží s drobným odrazem vyšvihne a pokračuje v druhé půlce koncertu. Už to na příliš dlouho nebude, ani to prodlužovat moc nechce. Potřeboval se v nejbližší době napít, nad tím uvědoměním stáhne obočí k sobě. Měl by se ostatním vyhýbat a to, co udělal před chvíli....bylo špatně, i když si nemohl pomoct. Mohl by mu ublížit, ošklivě ublížit a to by si nikdy neodpustil. Stejně se ale neubrání, aby jeho oči nezabloudily tím směrem a ne jednou. Táhne ho k sobě, stejně tak roste i jeho přesvědčení, že pro něj není dost...dobrý.
Uruha koukne na Aoiho s nadějí v očích, když mu tak hezky řekne, co by chtěl a spokojeně kývne hlavou.
"Ano, to bych si klidně nechal líbit. Budeš mi večer ťukat na dveře?" Pokračuje dál, jen tu poslední část řekne tiše, aby ji slyšel jen on. Nechává klidně svůj prst ve vězení těch Aoiho a koukne na Kaie, jak je tam sám chudáček.
"Pojď za námi Kai, než se ti vrátí." Broukne na něj s výrazem, který napovídá, že s ním naprosto soucítí a pak se pořádně narovná a snad poprvé se rozhlédne kolem. Aoiho si nechá na doma, teda do hotelu...nebo jak to říct.
"Reita tu taky není, že by rande na záchodcích?" Zamumlá s tichým smíchem a ani vlastně netuší, jak blízko je pravdě.
"Hele, co když si našel zase někoho...vždyť víš. Vážně ho chceš jít hledat??" Zeptá se Aoiho s mírně pozvednutým obočím, úplně ho vidí, jak by se tvářil, kdyby viděl, co by neměl.



Ruki, Kai, Aoi

Aoi je už na nohou a i když je Uruhovo vysvětlení taky dost dobře reálné, přece jen si to nenechá vymluvit.
"Budu hned zpátky. Jen se chci ujistit, že je v pořádku." Řekne mu a v očích má velkou starost. Dlouho Rukiho neviděl tak jako včera a zítra mají mít koncert. Vykročí spěšně rovnou na záchody, rozrazí dlaní dveře, mine nějaké lidi a rozhlíží se po něm.
"Ruki? Ruki, jsi tady?" Zavolá hlasitě. Co když se zhroutil někde v kabině? Jak ho odtamtud dostane? Těsně před jeho příchodem si Ruki vyměňuje trochu opatrné, ale neméně intenzivní polibky s Reitou, jehož hlas rezonuje v jeho uších, když si takhle agresivně mručí pro sebe. Agresivní, tak mu říkají nejčastěji, dává do všeho vášeň, proto je tak vznětlivý. Teď ta vášeň hrozí smést jeho samotného. Reita zničí vzdálenost mezi nimi a on stiskne jeho paže silněji, když cítí jeho tělo na svém. Naprosto hořící. Nakonec se od sebe docela udýchaně oddálí a on se nadechuje k nějaké odpovědi, když zaslechnou Aoiho hlas. Trhne sebou, div nespadne celá kabinka a střelí vyděšeným pohledem po Reitovi.
"Jsme tady, Aoi-kun!" Zavolá v odpověď, trochu si odkašle a nasadí obličej na jasného Oscara. Otevře dveře a odhalí tak, s kým je v kabině.
"Udělalo se mi trochu nevolno a nechtěli jsme dělat video u umyvadla." Zalže s přehledem jako profík a Aoi okamžitě vážně pokývá hlavou.
"Myslel jsem si to." Řekne jim Aoi bez špetky podezření.
"A teď už je ti dobře?" Strachuje se a když Ruki vyjde, vezme ho hned ochranitelsky kolem ramen.
"Ano, ano jsem v pohodě, Reita mi dal... eee... první pomoc." Zavtipkuje rozpačitě a společně vyjdou z WC. Show už pokračuje a oni se tiše posadí ke stolu.
Vymění si pohledy s Kaiem a Uruhou a poslouchají. Ruki se po chvíli natáhne prsty lehce do leva a konečky se dotkne těch Reitových. Oči má ale přilepené k vystoupení. Děje se to pod stolem. Aoi dosedne zpět k Uruhovi.
"Měl jsem pravdu." Šeptne mu do ucha a šampón je zpátky s obnovenou silou. Silně se opře do opěry židle a přemýšlí, jestli ho dnes znásilní nebo ne.
"Potřebuju ještě trochu alkoholu." Naváže na jejich předchozí rozhovor o klepání na dveře. A pak to udělá. Zaklepe mu na ně a změní tu jejich pomyslnou, slušnou hranici. Nejhorší je, že si všichni vzájemně slíbili, že kdyby se Gazette rozpadli, nikdy se už hudbou živit nebudou. A berou to všichni dost vážně. Takže se nesmí ani pohádat!!! Vztahy jsou nebezpečné, když jde o práci.
Kai je chudák opět úplně mimo veškeré dění, ale dneska si za to může sám a ono je to dobře, jinak by si asi poprvé v životě začal připadat navíc. Pokyvuje si nohama do rytmu, plácá se dlaněmi do stehen, je to jeho zlozvyk, není schopný přestat ani tady. Nahradí si bicí kdekoliv, jakkoliv. Snaží se na něj nezírat celou dobu, ale nejde to a pokaždé mu v břiše vzlétnou motýlci, když se na něj Hyde náhodou podívá. A pak jeho vystoupení skončí, on si v davu ostatních stoupne na nohy, tleská a píská a kluci postupně tleskají s ním. Nadšeně se po nich ohlédne, jestli se jim to taky tak líbilo. Aoi vypadá rezervovaně, ale to on vždycky. Nejradši by popadl květinu a běžel ho obejmout a vrazit mu ji, no nic, asi se zase trochu uklidní. Raději sáhne po koktejlu a pořádně se napije.




Reita, Uruha, Hyde (Kei)

Ještě jeden polibek, ještě jeden dotek, ještě chvíli být tak blízko. Nic víc Reita nechce, momentálně určitě ne. Nikdy by si nepředstavil, že by to mohlo být takové a ono je. Kouká mu do očí, ty jeho se usmívají stejně jako rty, takhle už se dlouho neusmíval. Jenže pak zaslechne hlas Aoiho. +Do prdele!+ Proběhne mu hlavou, když udělá trochu nejistý krok dozadu a ohlédne se po dveřích, jakoby čekal, kdy se otevřou. Kouká na Rukiho, jak bez většího zaváhání změní výraz. S tím svým, kterým jasně říká -Tohle mě budeš muset naučit.- Dlouze se nadechne a se svým naprosto zanedbatelným hereckým talentem, se pokusí udělat to samé. Raději se ale na Aoiho moc nedívá, určitě by to na něm poznal.
"To víš, pořád mám z vás nejsilnější žaludek." Rýpne si, v duchu se poplácá po rameni, že to nakonec přece jen dal a vydá se za nimi s rukama v kapsách. Cestou se neubrání sklouznout na jisté partie, které nikdy vlastně nikdy u Rukiho neobdivoval, až do teď. Usadí se na své místo, vlastně je všechno tak, jak bylo. Snaží se tvářit, jak jej vystoupení zajímá, jenže mnohem víc ho zajímá dotek Rukiho prstů. Shlédne na něj, usmívajíc se, než mírně poposune dlaň, aby ho mohl zlehka pohladit a pak ji zas vrátí na místo. Kai opět visí očima na Hydovi a Aoi sedá zpátky k Uruhovi, který je jak žvýkačka a znovu se, snažíc se být nenápadný, na něj přilepí. Hlavně, když mu šeptá, co se dělo a prsty mu poklepává na předloktí.
"Hmm...to zní jako plán." Mrkne na něj Uru, naprosto spokojený, že dneska evidentně nebude spát sám, teda pokud si to nerozmyslí. Nejspíš úplně nepřemýšlí, jaké by to mohlo mít následky, ale aby náhodou Aoi nezaváhal, položí mu ruku na stehno, když se zrovna nikdo nedívá, hodně vysoko a mírně stiskne.
"Ale přijď, co nejdřív." Pobídne ho ještě, než sáhne po svém drinku a řádně se napije.
Mezitím hudba dohraje, nebylo to dlouhé, ale i tak s tím počtem lidí kolem něj, no řekněme, že má Hyde občas plnou hlavu své podstaty.
Moc podnětů útočilo na jeho mysl, takže se několikrát ukloní, podepíše pár fotek a deníčků, než seskočí z podia a zamíří rovnou k baru. Potřebuje na chvíli vypnout. Kluky už dál rušit nechce, přece jen by o jeho společnost nemuseli stát. Jenže mu pohled zase zabloudí přes hranu sklenky, na jednu osobu u jejich stolu.+Přitahuješ ho jenom pro to, čím jsi Kei. Mysli na to, on si to nezaslouží.+ Proběhne mu hlavou, než do sebe panáka obrátí, nejspíš by měl raději odejít, bude to tak lepší. Pro oba...



Ruki, Kai, Aoi

Ruki cítí to opětování jeho gesta, když ho Reita pohladí po dlani a trochu ho to uklidní, že je ještě všechno pořád tak, jak bylo před chvílí a během celého dne. Když vystoupení skončí a v sále se znovu rozsvítí, začne něco jako místní diskotéka. Ještě zdaleka není tolik hodin, a i když zítra vystupují sami, zřejmě se zatím domů chystat nebudou. Mohli by to jít rozbalit na parket nebo tak něco, je si jistý, že Uruha a Kai půjdou. On by měl ale dál trochu přehrávat svou nevolnost, takže sedí jako přikovaný s nohou přes nohu a dokonce si objedná vodu, aby to teda vypadalo věrohodně. Samozřejmě Aoi s Uruhou a jejich hladinkou začínají být víc, než nápadní, evidentně se s tím tolik nepářou, jenže oni o nich vědí, že to tak sem tam mívají a dneska mají zdá se svůj den. Stočí oči na Reitu, zda to taky registruje a pousměje se. Jenže mezi nimi dvěma... to nevypadá jako taková občasná hra. Asi...?
Aoi už má zase oči u Uruhových prstů na vlastním předloktí a ani neví, jak k tomu došlo, že si slíbili, že za ním v noci přijde. Z toho už kouká hodně. Když na to kývne, dojde k tomu, tím si je jistý. Jak moc to změní pro ně dva a kapelu? Ne, že by o tom teď a s hladinkou byl schopný, kdo ví jak uvažovat. Nic mu na to neřekne, jen se usměje a pak kývne hlavou k parketu. 
"Troufáš si?" Pobídne Uru Aoi a vstane. Obrátí do sebe svůj drink a obejde stůl. Dostane se Kaiovi za záda a píchne ho z obou stran do žeber, až nadskočí.
"Pojď s námi tančit." Řekne mu. Kai se zatváří překvapeně, ale nadšeně a přikývne. Tak nějak je oba přinutí být na parketu tak, aby byli od baru dobře vidět a milerád udělá těm dvěma holku, okolo které se budou točit, jen aby to udělalo dojem na Hyda, jaký umí být sexy. Doufá, že umí... určitě u toho nešetří svým širokým úsměvem a co chvíli se v otočce ohýbá smíchy v pase. Podnapilí kamarádi ho vážně baví.
"Všímáš si, jak z našeho Kaie nespouští oči?" Zeptá se Ruki Reity, když spolu osamí u stolu a stočí k němu zrak, který právě přesunul z Hyda, zírajícího na Kaie.
"Co kdybychom si ho šli trochu otestovat. Přece nedáme Kaie jen tak někomu, nejdřív to musíme schválit my." Řekne rozhodně a zvedne se. Sáhne po nějaké nedopité sklence, je jedno čí a pořádně se na to napije. To by se na to podíval, najednou se v něm probouzí silný ochranářský komplex. Ne, že by Kai neměl holku. Ne, že by pořád nebrečel po té první, u níž si vztah sám posral. No ale tohle je kluk sakra a to je něco jiného. Svým typicky dlouhým, ale elegantním krokem zamíří rovnou k Hydovi, dlaní si podpírá sako na bocích a tváří se nepřípustně.




Reita, Uruha, Hyde (Kei)

Sedí vedle Rukiho s celkem spokojeným výrazem, ale jen když se nikdo nedívá, přece jen měl ještě do nedávné chvíle takovou svou, ne moc příjemnou náladu. Jenže to jde těžko, hlavně, když vidí, jak se ostatní baví a zvedají se pomalu, míříc na taneční parket. Cítí na sobě Rukiho pohled. Natočí tvář vedle sebe a koukne mu dlouze do očí.
"Když koukám na ty dva, trochu jim závidím." Broukne s nádechem pobavení. Všichni jsou dost daleko, takže prostě pod stolem chytne jeho ruku a bez váhání s ním proplete prsty. Ještě pohledem krátce zkontroluje kluky, jestli není žádná šance, že by to mohli vidět.
Uruha bez váhání přijal nabídku Aoiho na parket a vůbec mu nevadí, že sebou berou i Kaie. Není si úplně jistý, jestli by se bez něj dokázal držet od Aoiho v bezpečné vzdálenosti. Už tak mu to dělalo dost velké problémy, mohl se kolem něho motat, kdo chtěl, ale pro něj má vždycky slabost. Sem tam se kolem Kaie proplete směrem k němu s nějakou parádní taneční kreací a nenápadně ho třeba štípne do zadku, než se zase obratně vytratí o kousek dál. Tohle ho asi nikdy nepřestane bavit. Směje se, nejspíš ho bud pěkně bolet břicho.
Reita si vyslechne upozornění od Rukiho, který kývne hlavou směrem k Hydovi a mírně se vykloní, aby ho chvíli sledoval.
"Chvílemi to vypadá, jakoby ho chtěl sníst." Neodpustí si poznamenat s krátkým uchechtnutím a nakonec přece jen kývne. Pustí jeho ruku, když se zvedá a společně s Rukim vykročí k baru.
"Souhlas, je potřeba zjistit, co je zač. Nějak se mi to nezdá." Houkne podezřívavě, někdy to tak prostě má a teď tomu tak je.
Hyde zvedne ruku, aby si objednal dalšího panáka. Je si moc dobře vědom, že by se měl konečně zvednout a zmizet, jenže to prostě nejde. +Nejsem už dost starý na to, abych se dokázal přinutit?+Proběhne mu hlavou s jízlivým podtónem, když mu pohled opět padne na Kaie a zase nikam nejde. Protáčí sklenku mezi prsty, vytáhne z krabičky cigaretu, vložíc si ji mezi rty ale nezapálí, jen ji nechává v koutku, čistě ze zvyku. Provází jej pohledem až na parket, s jasným blýskáním v očích sleduje jeho tanec a snad poprvé v životě by neměl nic proti, se přidat. Už nad tím dokonce uvažuje, když zaregistruje pohyb svým směrem. Blíží se k němu Ruki a Reita.
"Mmm, začínám mít pocit, že jsem něco provedl." Broukne bez váhání hlubokým, příjemným hlasem, když jsou dostatečně blízko a zaregistruje Rukiho pohled. Vytáhne cigaretu z koutku, nechávajíc ji mezi ukazováčkem a prostředníčkem, než jim tou samou rukou pokyne k místům po svém boku. Zatím nic neříká, jen si je ještě jednou prohlédne. Tváří se, jak nějací agenti, co ho hodlají podrobit výslechu. Ne, že by něco podobného už neměl za sebou.




Ruki, Kai, Aoi

"Nezdá?" Zareaguje pohotově, protože když se to nezdá i Reitovi, je to prostě podezřelé a hotovo! Tím spíš, tam jde a je rád, že jde Reita s ním. Hyde to docela trefí, je to na nich asi dost vidět a on se opře ležérně o bar, když jim pokyne, aby to udělali.
"Chceme se jen přátelsky poptat, jestli ho chceš sníst nebo s ním máš v úmyslu něco jiného. Je to náš bubeník, záleží nám na něm." Vytáhne to bez obalu, ale pousměje se u toho. Jeho problém je, že když nechce, moc přátelsky nevypadá a on teď chce jenom trochu. Vlastně proti tomu zpěvákovi nic nemá, ale Reita říkal, že je podezřelý.... no a víte, co mu prošlo hlavou, když Reita něco říká...
Kai si samozřejmě po chvíli všimne, že jsou kluci u Hyda a myslí si, že si jen tak nevinně povídají, takže nemůže vynechat příležitost, nebýt tam s nimi. Po chvíli se klukům ukloní, poděkuje za tanec a přikluše udýchaně k trojici na baru. Prosviští rovnou mezi těmi dvěma a Hydem, čímž je rozpůlí vlastním tělem, zatímco se dál jako velká voda opírá o bar a objednává si další velké pivo. Jakmile ho dostane, chytne ho oběma rukama a půlku do sebe obrátí. Pak se k nim otočí čelem s tím neopadajícím okouzlujícím úsměvem a potem na čele. 
"Ahoj, o čem si povídáte?" Vyptává se zvědavě a když si všimne, že Hyde cigaretu jen drží mezi prsty, ale nic s ní nedělá, odváží se k malé drzosti a prostě se pro ni s nevinnýma očima natáhne. Sebere mu ji a vloží si ji mezi rty. Pak se k němu nakloní pro oheň a pořád se culí. Ruki zkřiví rty ve své typické grimase. Ano, Kai je roztomilý, ale rovnou by si mohl na čelo nalepit SEX ZDARMA. Aoi s Uruhou zase osamí, takže se s ním trochu víc ztratí v davu tančících těl, což v narvaném klubu není zas takový problém.
Chvíli Aoi s Uruhou prostě jen tak trsá, nakrucuje se, zády, čelem...a pak začnou hrát pomalou písničku. Povytáhne obočí, samozřejmě, že k němu hned přikročí, ale oba se srazí v pozici, kluk chce chytit holku. Rozesměje se a přechytí se s ním jinak a v závěru se na to vykašle a prostě si ho přitáhne do obětí ploužáku. Oba jsou hodně udýchaní a zpocení a taky s jasnou hladinkou a jím zalomcuje příjemný pocit, když spolu skončí v tom dost těsném obětí. Opře si při tanci čelo o jeho, výhoda stejné výšky, ruce propletené pod jeho a po různu přitisknuté na jeho zádech a po chvíli si začne dovolovat jistý komfort jejich putování po jeho tričku. Celá atmosféra klubu a toho všeho hrozně umocňuje tuhle situaci a je tu to dráždivé jiskření, že jsou na veřejnosti a kluci jsou poblíž.
Jenže po chvíli se otře nosem o jeho, piercingem ve rtu zavadí o jeho rty a v dalším okamžiku už ho opatrně líbá s očima pevně zavřenýma.



(Konec druhé části)


1 Bara-chan Bara-chan | Web | 10. února 2019 v 0:52 | Reagovat
Rei a Ru... jsou prostě úžasní :33 Až jsem měla chuť Aoiovi pleštit, že je přerušil :D
Ale pak si to u mě s tím Uruhou spravil :33 Pěkná představa a koukám, že se nechali jeden druhým unést :)
Kai a "Sex zdarma" na čele mě pobavil :D Ale pravda, že to tak působilo :D Jsem zvědavá, co Reita s Rukim, jestli zasáhnou, nebo se budou spíš starat o sebe a u těch dvou tomu nechají volný průchod :)
2 Akurai Akurai | 10. února 2019 v 21:06 | Reagovat
Troufám si říct, že budou mít RxR překvapivý konec!! XD Nějak se nám to zvrtlo, ostatně to se nám stává celkem často, nu což! XD Chudák Aoi za to úplně nemůže. XD Myslím, že Rei a Ruki se ještě budou divit, Hyde se jen tak nedá. XD
3 Jin Jin | 17. června 2019 v 19:50 | Reagovat
Dlho som rozmýšľala, ako to urobiť, aby som nezabudla na nič, čo by som rada povedala :D lebo by som sa vedela vyjadriť ku každej vete, ale potom mi napadlo, že veď ja si to tu môžem písať priebežne :D Takže, čo mi hneď utkvelo, že je super, tak to je ten plynulý prechod. Napríklad po časti Reita, Uruha, Hyde, to ako skončil svoj part Uruha, tak naň reaguje v druhej stati Aoi. Neviem, či to vysvetľujem ako dilino, ale jednoducho, že reaguje postupne, aj keď každá z vás má akoby tri postavy, tak nezačínate A, B, C - A, B, C, ale proste sa to plynulo prelína :D A už koniec štylistiky! Strašne som sa pobavila, keď Aoi prišiel do kabínky a  že mu Ruki nahovoril, že mu prišlo zle a tá pasáž "bez štipky podozrenia tomu uveril",a ešte, že Reita mu dal prvú pomoc! :D áno, dychanie z úst do úst - veľmi účinné :3 *devil  to bolo podarené :D (čítam ďalej) dokelu! oni sa dotýkajú pod stolom, to je krasnééé ... dobre, toto asi nebol dobrý nápad, lebo kým dočítam do konca, bude to kilometrová správa :D .... asi začínam dosť milovať Hyda a Kaia *angel ... také tie začiatky, keď po sebe ešte len pokukú, skúšajú, čo a ako, či áno alebo nie joj!! (čítam) aaaaa Uruha a Aoi! Toto sa mi inak tiež páči, že každý pár tam má vlastne iný príbeh, iný stupeň intimity, takže to je ako škála od hanblivého oťukávania cez poznávanie, nehu, skúšanie až po vášeň  :3
4 Tenshi Tenshi | Web | 23. června 2019 v 16:02 | Reagovat
[3]: Vím přesně, kam tím míříš. Máme body, kde to je tak, většinou, když se každá dvojice nachází někde trochu jinde na dané scéně, ale jak jsou všichni po kupě, snažíme se, aby plynule reagovali na sebe navzájem i mezi sebou a to stylem AB nejde, takže je někdy fakt síla se do toho nezamotat - viz ostrov, kde je pět párů v jedné scéně a vedlejší postavy XD
Chudák Aoi, takový narušitel, když on měl tak velkou starost o něho. Btw já je mám taky ráda XD Jsou spolu prostě nah, romantičtí a to nejsem romantik! Už asi jsem XD
Vidíš, ani mě nenapadlo, že někdo ocení, že je každý pár hozený do jiné fáze "vztahu" :)

Žádné komentáře:

Okomentovat