28. července 2019

Hromadné-Tak polez ty lachtane!- část 1.

(loď)









Ruki, Kai, Aoi, Gackt, Hide

Jak Miyavi slíbil, tak udělal a toho kapitána vážně sehnal. V podstatě je měl vzít na takovou okružní plavbu, ukázat pěkné malé ostrovy, někde se vykoupat, jinde přespat, prostě několik dní pohodičky. Skončili v počtu deseti plus posádka, takže to nebyla úplně malá loď, ale fakt v ní neměl každý kajutu.
"Jachta to zrovna není, ale aspoň bude zábava." Prohlašuje zrovna Gackt, když na přídi roztahuje mapu souostroví a společně se členem posádky se nad ní skloní, aby naplánovali průběh plavby. Na nose má stylové brýle, bílé plátěné kalhoty a tílko stejné barvy, plátěné nazouvací botky a jasné ambice na vůdce výpravy. Plaví se s nimi taky jediná žena, původem číňanka, členka posádky a několik dalších chlapů. Ruki má na sobě asi tak všechno, co může mít, i když látka je lehoučká. Dlouhé kalhoty, černé tričko s dlouhým rukávem, klobouk se širokou krempou, velké sluneční brýle a v ruce cigaretu. Usadí se na lavičce na samé špici s pohledem upřeným do dálky a snaží se dělat, že se netěší, ale on se těší. Kai se brzy ocitne poblíž něj a sedne si na lavičku naproti. I on má sluneční brýle, ale vlasy mu volně vlají ve větru a zrovna si maže paže opalovacím krémem s vysokým faktorem. Rukávy šedého trička má ohrnuté nahoru na takové tílko a bicepsy se mu na slunci pěkně lesknou, když s Rukim probírá, co budou dělat během plavby. Ruki se k němu spiklenecky naklání a šeptá mu něco o tom, že je potřeba hodit Miyaviho přes palubu. Až to bude nejmíň čekat a nebude to nebezpečné samozřejmě. Hide si ráno volal s Hydem a Gacktem a domluvil se s nimi, že by jel taky. Slyšel to totiž od kluků z Gazette u snídaně a i když se mu nepodařilo přemluvit ostatní členy X - hlavně Yoshikiho - rozhodl se vyrazit i tak. Na sobě má kalhoty barvy námořnické modři a bílé tílko s nápisem Radioactive v křiklavé žluté, když se i s Hydem a Kazem objeví na palubě a nadšeně se rozhlíží. Pořád je mu neskutečně blbě a moře tomu asi nepomůže, ale to ho nezastaví. Všichni, kdo můžou s sebou mají samozřejmě kytary a Kai nafasoval i ruční bubínky, aby si měli večer na co zahrát. Jakože oni budou hrát. Všude! Aoi se zrovna proplétá mezi ostatními po boku lodi, sám je tradičně v černé, ale i on má dneska tílko a prameny podél tváře sepnuté dozadu, zatímco zbytek má rozpuštěný. Nohy už má bosé, je horko k padnutí a tady je nepotřebuje. Ohlédne se po hlasech a všimne si, kdo to nastupuje. Jemně se kousne do rtu a projede jím malý záchvěv očekávání, zda budou věci alespoň vzdáleně podobné těm v noci nebo ne.
Když se ráno probudili, byli hodně překvapení, že je Hide u nich v předpokoji, ale už byl vzhůru a docela rychle se vypařil pryč. Spíš proto, že je nechtěl rušit, než že by se styděl. To, že možná nechtěl někoho potkat Aoiho napadnout nemohlo.





Reita, Uruha, Hyde, Kaz, Miyavi


"Tsech a pak, že nikoho neseženu!!" Vytahuje se Miyavi a neubrání se tomu, aby vyplázl jazyk na Rukiho samozřejmě. Však on viděl včera ten pochybovačný výraz. No, musí si ale přiznat, že jeho žaludek na tom není zrovna nejlépe, naštěstí netrpí výpadky paměti a moc dobře si pamatuje na každý okamžik včerejška, včetně toho, jak vypadal Ruki povalený do písku, stejně jako na svůj příslib. Chvíli jen tak pobíhá po palubě sem a tam a kouká, kde co je, než dokonce vyskočí na zábradlí držíc se za jeden z provazů a kouká do dáli. Je to parádní pohled. Nakonec přece jen seskočí a rozejde se s rukama v kapsách a už hořícím cigárem směrem k Rukimu, který už sedí s Kaiem a opře se zezadu a jeho ramena. Bude se čertit, to ví, ale…ne nemohl si to odpustit.
"Hele to, že budeš zahalený až po palce u nohy, neznamená, že si to rozmyslím, to máš smůlu." Zamumlá tiše, aby ho slyšel jen on a pak se znovu zase narovná, aby se usadil vedle něj se svým širokým úsměvem.
"Tak co Kai, už se nemůžeš dočkat až někde ztroskotáme?" Zeptá se ho pobaveně, když si stáhne z očí sluneční brýle a posadí si je na kšilt.
Rei měl ráno celkem pohodové, s Kaiem si šli zaběhat, ale pořád nemohl dostat z hlavy tu večerní chvilku. Mělo to vážně kouzlo a čím víc nad tím přemýšlel, tím víc se do toho zamotával. I on si neodpustil kolečko po palubě s krátkou zastávkou u Gakka, aby mu nahlédl přes rameno, kam že to vlastně poplují, ale úplně jejich nadšení nesdílel. Tak trochu to bral jako nutné zlo. Nakonec si přece jen přetáhne nátělník přes hlavu a přemýšlí, kde vezme opalovací krém, jelikož by opravdu nerad skončil jako rak, když mu pohled padne na Kaie. +Zrovna on?+ proběhne mu hlavou rozpačitě, ale nakonec přece jen zamíří jeho směrem.
"Půjčíš mi trochu, asi jsem ho ráno nechal v jedné z hromádek v pokoji." Zatváří se naprosto nevinně a je mu úplně jasné, jak se na to bude tvářit pořádku milný Ruki, když na něj stočí pohled. 
"Ani slovo!" Varuje ho se skoro až nebezpečným výrazem.
Za to Kaz a Hyde to málem nestihnou. Protože ještě čekali na Hideho, který měl zdravou zelenou barvu už když přišel; Kaz na tom nebyl o moc lépe. Všichni si nesli kytary a rozhodně je nehodlaly nechat v klidu. Hyde se usadí na jednu z laviček, ve tváři má trochu zvláštní výraz. Ráno se prostě nemohl za boha rozhodnout u skříně, co si vezme na sebe. Po té, co se asi dvacetkrát převlékl, si stejně triko hodil přes rameno a prostě vyšel jen tak. Dlouhé, volné plátěné kalhoty mu přece jen stačí. Výraz se změní ve chvíli, kdy mu pohled padne na Aoiho a kývne mu zlehka hlavou na pozdrav, připojíc k tomu i svůj úsměv. Usadí se na volné místo, položí si kytaru na stehno a začne brnkat první tóny, ke kterým zanedlouho připojí i svůj hlas zatím jen s broukáním. Ten svěží vzduch mu rozhodně dělá dobře i jeho počáteční náladě.
Kaz se ani příliš nerozhlíží, jen těkne pohledem ke Gakkovi a počká až se na něj podívá, aby mu mohl ukázat zvednutý palec jako poděkování za to, jak ho večer dovedl do pokoje, sám by rozhodně nedošel. Trochu se mu zvedne žaludek, když se loď zhoupne a raději se usadí rovnou doprostřed paluby na zem a doloží kytaru vedle sebe.
"Tohle byl ale blbej nápad! Chtělo by to panáka na spravení." V prvních chvíli, by se nejraději rozplácl na palubě, ale pak přece jen vstane a zamíří ke Gakkovi, kterému se přilepí na záda a zaujatě zkoumá, co tam studují.
"A tohle je co? A tohle?" Ukazuje na jednotlivé věci na mapě a ptá se na každou blbost, ale když ho to vážně zajímá!
Když se Uru ráno vzbudil, byli už kluci na nohách. Taky z nich šel spát nejpozději. Hide už v pokoji nebyl, ale vlastně byl svým způsobem rád, protože se vyhnuli trapné chvíli, alespoň on si to myslel. Na lodi už byli skoro všichni, on sám byl v podpalubí a zkoumal pokoje, hlavně kolik jich je a přemýšlel, jak budou vlastně spát. Nakonec přece jen vyjde na palubu a vánek se opře do bílé košile a jedním plynulým pohybem si stáhne sluneční brýle z hlavy na oči, aby je ochránil před pražícím sluncem. Nepatrně se ušklíbne, když vidí jak se tváří Hide, je trochu škodolibý, ale za ten večer si to zaslouží. Vždyť se s ním táhl takovou dálku!
"Hele, je tu pět kajut. Budeme se muset zmáčknout, pánové. Leda bychom se nasáčkovali k personálu." Prohodí s nádechem pobavení a dokonce si neodpustí uchechtnutí, když přejde k zábradlí a opře se o něj předloktími nechávajíc si prameny poletovat kolem tváře. Je to vážně nádhera.



Ruki, Kai, Aoi, Gackt, Hide

Ruki si zrovna šušká s Kaiem a po očku se po Miyavim podívá přesně v okamžiku, kdy na něj vyplazuje jazyk. Semkne rty a zavrtí hlavou jako by mu chtěl říct, proboha s prvňáčky se nebavím a pak se u nich objeví i Reita. S klukama se hned cítí bezpečněji a odvážněji. Obrátí elegantně tvář směrem k moři vpředu a volnou rukou si přidrží krempu, aby mu ve větru klobouk neodfoukl z hlavy. Zrovna Kaiovi přikyvuje na nápad, co si kde dají k večeři, když se jeho ramen někdo dotkne. Podle toho, jak se Kai podívá a roztáhne rty do úsměvu, je mu to jasné okamžitě a Miyaviho hlas to vzápětí potvrdí. Nepatrně se začervená, když mu zašeptá do ouška tu provokaci a v další chvíli už ho má vedle sebe. Proč on? Proč je terčem on? Vždycky je terčem Kai! +Asi proto, abys věděl, jaké to je, když někoho šikanuješ?+ Pomyslí si kousavě na svou vlastní adresu. Kai se rozesměje a zavrtí hlavou.
"Vůbec mi takové věci neříkej. Myslím, že jsem jediný člen výpravy, kterému se sem zase tak moc nechtělo." Přizná se, zatímco krouživými pohyby přejíždí po svém pravém rameni. Rei se u nich objeví taky, už je do půl těla a ptá se ho na krém.
"Jasně, chceš namazat záda?" Zářivě se usměje i na něj a natáhne se po něm, aby si kecl a otočil se. Vyplácne si krém do dlaní a začne ho natírat. Ruki zkřiví rty a ovládá se, aby tu poznámku na Reitův účet spolkl a zase se zadívá dopředu na moře, když se dá loď do pohybu. Vyrážejí. Kai soustředěně maže každý kousíček Reitových zad, aby se nespálil a asi to dělá o něco déle, než by měl, ale po pravdě to vůbec neví. Jen si říká, jak se ty jeho svaly pěkně napínají pod pokožkou.
"Měli bychom si dát něco jako welcome drink na zahájení naší plavby." Prohodí. Aoi se potká
očima s Hydem a také mu kývne na pozdrav. Nechce se k němu hned vrhat, obzvlášť, když má s sebou své přátelé, tak využije toho, že zaslechl Kaie a welcome drink a vyrazí do podpalubí ukořistit dvě lahve šampaňského a nějaké skleničky. Naskládá to na tác a vrátí se. Loď už se houpe na vlnách a občas je horší držet rovnováhu, ale nakonec tác položí vedle Gacktovy mapy a obě lahve postupně bouchne, aby všem nalil.
"Tak si pro to pojďte!" Vyzve je všechny se spokojeným úsměvem. Jestli je Gakct, šéf nebo táta pluku, on a Kai asi nafasují mámu. Pak si sám vezme dvě sklenky a trochu opatrně s nimi zamíří k hrajícímu Hydovi. Nemá přece čas si pro to dojít sám, že? Zastaví se nad ním a ruku se sklenkou k němu natáhne. Gackt už má jasně rozplánováno, co, kam a kdy a kde je co k vidění, když vedle něj Aoi pokládá tác a bouchá šáňa a sám si vezme skleničku.
"Kampai." Prohodí Gackt k ostatním a napije se. Je moc dobré a vychlazené.
"Opít se na sluníčku hned z rána..." Nechá to vyznít do ztracena. Usměje se na Kaze, který na něj zvedá palec, ale zaslechne jeho poznámku o panáku a jelikož právě nějaký alkohol drží, vezme jednu sklenku a dojde s ní k němu. Podá mu ji a chvíli na něj shlíží dolů, než si s ním přiťukne.
"Zvracet přes palubu." Prohodí. Sám se cítí naprosto skvěle a srší okouzlujícími úsměvy. Nejradši by si šel zaposilovat. Reita vpředu vypadá, že by si to mohl dát s ním. Nějakých pár sérií… Pak si ale vzpomene ještě na něco u mapy a vrátí se k ní. Odloží sklenku v pravý čas, protože v tu chvíli má na zádech Kaze, který se ptá snad na každý bod na mapě, ale protože on rád něco někomu vysvětluje, ochotně mu odpovídá. Hide se protahuje kolem Uruhy přesně v tu chvilku, kdy pronáší to o kajutách a vypadá naprosto nezaujatě, jako kdyby žádný včerejšek neexistoval.
"Já se vyspím klidně tady na tomhle místě." Oznámí svou momentální polohu a samozřejmě míří ke skleničkám, protože nutně potřebuje vyprošťovák jako Kaz. Obrátí ji do sebe najednou a rovnou si nalévá další. Nemá v plánu pokračovat, jen je mu prostě fakt šoufl. Radši se odejde posadit na zem naproti Hydovi a opře si vlastní akustiku o stehno. Dohodne se s ním jakou dají, ale přeruší je příchozí Aoi. Zvedne k němu oči a pak se obrátí na Uruhu, který se vystavuje u zábradlí jako na focení.
"Nebo můžeš spát se mnou, puso." Vrátí se ke svému včerejšímu tématu a zazubí se. A je to zpátky. Jenže teď za střízliva. V podstatě si ho jen dobírá a čeká, co na to ostatní kluci. Pravda je, že Uruha je tady asi nejkrásnější holka. Podle něj určitě. Ruki je moc dámička a Hyde… neví, ale na něj žensky zas tak moc nepůsobí. Hrábne do strun a začne, než se k němu Hyde připojí, pokud se teda nenechá zastavit Aoim.



Reita, Uruha, Hyde, Kaz, Miyavi

V Miyaviho očích se naprosto viditelně zablýskne, když postřehne jemný nach v Rukiho tvářích. Tohle se mu zamlouvá, mohl by ho dostávat do rozpaků mnohem častěji. Hned si to samozřejmě dá za úkol. 
"Ale no ták Kai. Přece nebudeš posera. Co se může stát? Máme tu Gakka a ten tomu všemu samozřejmě rozumí." Rýpne si a úplně neřeší, jestli ho slyší nebo ne, však už se znají dlouho. Pak k němu dolehne i Uruhův hlas s počtem kajut a dostane naprosto brilantní nápad. I když je malá pravděpodobnost, že by mu to vyšlo, ale…on má přece vždycky štěstí, tak proč ne tentokrát.
"Tak si losneme, kdo s kým bude spát." Vyhlásí nahlas, aby ho všichni slyšeli a upřímně se usměje, tohle byl nápad nad všechny nápady.
"Třeba budu mít štěstí." Broukne už o něco tišeji a koutkem oka pohlédne na Rukiho, jestli to mělo ten správný efekt.
Reiovi se mihne ve tváři rozpačitý výraz, když mu Kai nabídne namazání zad. Ještě včera by to úplně neřešil, ale teď se mu hlavou prožene asi milion věcí a ani na jednu z nich by rozhodně neměl myslet. 
"Ehm, jasně. Díky, to budeš hodný." Vypadne z něj, vážně se snaží, aby jeho výraz byl naprosto ideální a zamyslí se nad tím, kdyby opravdu losovali, kdo s kým bude spát, jak by zvládl sdílet jednu kajutu s Kaiem. +Rei!!!+Napomene se v duchu, když si sedá zády k němu a ten dotek je pro něj hodně příjemný. Začíná se v tom trochu ztrácet.
"Ha drink, to je dobrej nápad." Pochválí ještě Kaie, když se chce zvedat, aby pro ně zašel, ale jak se zdá Aoi je rychlejší. Hyde měl podobný nápad, jenže v trochu jiném smyslu. Moc dobře totiž viděl, jak Aoi mizí v podpalubí a tak nějak ho napadlo, že by mohl jít za ním. Chvíli jej dole třeba…zdržet, popovídat si samozřejmě. Pořád je pro něj tak trochu záhadou, ostatní odhadne celkem dobře, ale u něj by si přál vědět víc, proč tomu tak je…na to ještě nepřišel. Přijde k němu Hide a překazí mu všechny podobné myšlenky. Jenže, než stačí domyslet úskočný manévr, už je Aoi zpátky a bouchá šampus. K jeho překvapení a spokojenosti zamíří následně k němu. Nespouští z něj pohled, aniž by přestal hrát a úsměv se mu o něco rozšíří, když se usadí vedle něj. Vezme si od něj skleničku a volnou rukou se opře o tělo kytary. Dohodli se sice s Hidem na písničce, ale on by si mnohem raději povídal.
"Arigato. Zazpíváš si s námi? " Zeptá se Aoiho s blýsknutím v očích, než mírně pozvedne sklenku, napije se a odloží ji stranou, aby mohl hrábnou do strun a kolem se rozezní první tóny. Je vážně zvědavý, jestli bude zpívat nebo ne.
"Já nezvracím...NIKDY!" Ujistí Kaz naprosto vážně Gakka, který mu donesl sklenku a teď mu momentálně všechno vysvětluje. Je naprosto spokojený a v očích mu tancují spokojené plamínky, protože tolik trpělivosti s ním němá ani Hyde. Ten umí být pěkně protivný, když nemá den. Ráno na něj byl taky mrzutý…roztahoval se tolik, že musel spát na gauči, asi si to u něj bude muset vyžehlit. Po prvním loku bublinek žaludek nejdřív zaprotestuje, ale nakonec se přece jen uklidní.
"Mm, lok poslední záchrany." Vydechne spokojeně, aniž by se odlepil od jeho zad a po poznámce Miyaviho se pobaveně ušklíbne.
"Já nechci losovat, já spím s ním, on mě aspoň z postele nevykopne." Prohlásí na celé kolo, když kývne hlavou směrem ke Gakkovi a ještě zvedne sklenku do vzduchu s upřímným smíchem.
"Jé hele racek a on " Odmlčí se, protože zrovna dopadne doprostřed mapy jistý ehm exkrement…
"Jsme ztraceni, uvidíme hovno..." Prohlásí skoro až zmučeně a rozhlíží se, kdo to jako uklidí, on to dělat nebude!!!
Uru jen zavrtí hlavou, když si v hlavě přebírá Hideho slova. +Noo, berme to pozitivně, není to tak daleko, jako z pláže.+ Neubrání se pobavené poznámce ve své hlavě a dál s klidem pozoruje vodní hladinu, kterou rozráží trup lodi. Mohl by se kochat klidně i týden a neměl by toho dost. Čeho ale začíná mít dost, je oslovení Hideho. Možná by to skousl líp a tolik by se nad tím nepozastavil, kdyby mu tak neříkal přede všemi. Protočí oči v sloup a odejde si pro sklenku. Teprve pak se k němu natočí čelem a pozvedne ji s trochu ironickým výrazem.
"Ne díky, včera si sice nezvracel, ale já to riskovat nebudu…Dneska spíš na palubě." Oznámí mu naprosto klidně a ještě na něj pobaveně mrkne, než se vrátí na své původní místo, ale uši má nastražené, aby postřehl každý tón. Později si taky určitě zahraje a rád. Trochu sebou trhne, když kolem něj proletí Miyavi tam a zase zpátky se zbytkem sklenek, aby obsloužil Kaie, Rukiho a Reie, samozřejmě taky sebe.
"No tááák, nebuďte poserové. Bude sranda!!! Vy se prostě bojíte!" Rýpne si do všech, protože on by do toho klidně šel, na to je dost velký blázen.



Ruki, Kai, Aoi, Gackt, Hide

Ruki vrátí oči zase zpět k ostatním, když se začnou bavit mezi sebou o kajutách a Miyavi hecuje pro změnu Kaie. Raději dělá, že nic z toho neslyší a uvažuje, jestli třeba nepůjde čůrat, ale tam by byl sám. Nebo... by mohl jít zpívat on? Po chvíli sleduje Miyaviho vzdalující se záda, protože jim jde pro tác se skleničkami a vymění si pohled s Kaiem. Kývnou na sebe a Kai přestane mazat Reitova ramena a vstane. Zamávají nahoru na můstek, aby kapitán zastavil loď a ta zavrčí a silně zpomalí. Dělají, že si něco ukazují, počkají, až se Miyavi vrátí a tác položí a za nechápavého pohledu Reity ho oba popadnou za ramena a v pase a s huronským smíchem ho přehodí přes palubu z boku lodi. Ozve se hlasité šplouchnutí a oba dva už visí přes zábradlí, aby se podívali, jak se tam pěkně máchá.
"Já jsem ti to sliboval!" Zavolá za ním Ruki a uletí mu klobouk. Dopadne do vln daleko od lodi, ale on se stejně pobaveně šklebí a ostatní se smějí s nimi. Hide dokonce vstane a zatleská.
"Chudáček Miyavi, vždyť jsi mu zničil make-up!" Zavolá, ale už míří k boku lodi, aby mu shodil dolů schůdky.
"Tak polez ty lachtane!" Zahuláká za ním dolů. Ruki si plácne s Reitou a Aoi to celé provází nesouhlasným pohledem. Zase jako malí... to bude pořád. Co kdyby se třeba bouchl o bok lodi? Kai se rozesmátě otočí na Reitu.
"Ruki mi vyprávěl, že ho Miyavi včera celou noc balil, musel jsem ho zchladit." Vysvětlí mu, pokrčí rameny a pořádně se napije ze své skleničky. Aoi počká až ustane všeobecné veselí kolem Miyaviho nedobrovolného koupání a jen co se vydrápe na palubu, vrátí pozornost k Hydovi. Ne, že by se před ním nestyděl, ale pravdou je, že na koncertu zpívá taky, i když jen vokály a tady jsou všichni muzikanti.
"No tak jo." Rozpačitě se pousměje, když si zajede dlaní do vlasů a nechá se ukecat. Jenže Hide místo, aby hrál s nimi, už je zase někde jinde. Pozná první písničku a velmi tiše se k němu připojí. Zatím si dávají takový malý soukromý duet. Jeden by neřekl, že na jedné maličké lodi toho bude pro ostatní tolik k vidění a dělání. Gackt se ohlédne po tom rozruchu, ale víc jim nevěnuje pozornost, protože má stále na zádech Kaze, který navíc pronáší jakési dvousmyslné narážky. Udiveně pozvedne obočí nahoru.
"Nevyhodí, vážně?" Stačí říct, než jim racek znehodnotí mapu a on tak tak ustoupí o kus dozadu, protože se to rozstříkne. Celkem jadrně zanadává, když ze sebe Kaze nenásilně odmotá a podmračeně mapu zmuchlá. Ne, ani on to tady nehodlá rozpatlávat kapesníčkem, má přece mobil.
Honem si mapy najde a stáhne, až nebudou mít signál k internetu. Štěstí přeje připraveným a on viděl všechny díly s Bearem Grillsem. Tu Kazovu poznámku radši nekomentuje, ale byla trefná. Jenže on je zrovna teď hodně naštvaný. Odejde ke koši a mapu do něj hodí. Na tohle je moc velká fajnovka. Radši se pořádně napije bublinek a nahodí u zábradlí pózu s jednou dlaní ve vlasech, když se zády k němu opře volnou dlaní o kov a zadívá se dramaticky do dálky. Pak mu mobil pípne v kapse, on ho zase vytáhne a zamračí se. Z ničeho nic změnili předpověď a k večeru to vypadá na velkou bouřku. Kapitán už o tom ví taky a jde k nim, aby se poradili o změně plánů. Tady se může stát problém jedna báseň. Hide počká, až Miyavi vyleze z vody a nahoře mu ještě podá dlaň, než se loď dá zase do pohybu.
"To jsou pěkný kvítka, co?" Okomentuje chování Rukiho a Kaie, než zneužije situace a velmi potichu se přikrade za záda do dálky zahleděného kocoura. Obejme jeho tělo z obou stran pažemi, když se dlaněmi zapře o zábradlí a přiblíží se rty k jeho oušku.
"Včera jsem tě musel naprosto vytočit. Možná znechutit? Odpustíš mi to? Slibuju, že ti nic nepozvracím." Zasměje se, když se mu hravě zakousne do ramene a pak ho pustí. Pleskne ho po zadku, až to štípne a hravou chůzí se odporoučí do podpalubí, protože prostě musí na záchod. Už… hodil by to přes zábradlí, ale nahoře u kormidla je dáma…



Reita, Uruha, Hyde, Kaz, Miyavi

Sotva se stačil vrátit se sklenkami, už ho chytají pod pažemi a ani v podstatě nestačí nic říct, jen hlasitě vyjeknout a už letí přes palubu. Bude mít určitě rudá záda, protože hodil pořádného placáka a celkem to bolí!!! +Ruki ty potvoro…jen počkej..+ Zanadává si v duchu, když se snaží dostat nad hladinu a nakonec se mu to i povede, aby mohl vykuckat celkem obstojné množství vody.
"Já ti taky něco sliboval a teď sis podepsal ortel." Zavolá na něj z vody a prohrábne si vlasy, aby je odstranil z tváře, než kraulem doplave až k boku lodi, kde se objeví schůdky.
"Lachtane? Připadám si spíš jako nějaká potápka. Však jim opadají okvětní lístky." Zamumlá se smíchem směrem k Hidemu a vděčně ho poplácá po rameni. Pohled mu padne na Rukiho a nespouští ho z něj, ani když si stáhne promočení triko přes hlavu.
"Tak tohle je na odplatu, Ruki-chan." Řekne se špičkou jazyka na horním rtu a rozběhne se jeho směrem, aby mu to triko pěkně vykroucal na hlavu. Však on si to příště rozmyslí, házet ho přes palubu.
Ani si nevšimne, jak se mu Rei směje a samozřejmě si klidně plácne s Rukim, tohle byl nápad za všechny peníze a nakonec je i rád, že se na tuhle plavbu dal. Ustoupí klidně o krok a stáhne k sobě i Kaie, protože se právě k nim blíží Miyavi s mokrým trikem a on mu hodlá dát prostor. Za prvé má čerstvě namazaná záda a za druhé…chce vidět mokrého Rukiho!! Ale dle jeho názoru to Kai schytat nemusí. Jenže mu nedojde, že když ho za pas přitáhl k sobě, zůstal na moment přilepený zády k jeho hrudi. Krátce se nadechne a polkne.
"Ehm, nechtěl jsi být mokrý, že ne?" Zeptá se na úplnou pitomost a radši pomalu stáhne ruku z jeho pasu.
"Je tu celkem rušno. Zajímavá sebranka." Prohodí Hyde s upřímným smíchem, když kouká, co se na palubě všechno děje. Nakonec začne přece jen hrát a s prvním tónem upře oči do tváře Aoiho. Neuhýbá pohledem a za krátkou chvíli k němu připojí i svůj hlas, ale jen velmi tiše, aby mu neušel ani kousíček z toho jeho. Je to skvělý okamžik pro něj, v podstatě je to mnohem lepší, než by si kdy dokázal představit. Když dokončí první skladbu skoro až zasněně si položí bradu na předloktí opírající se o tělo kytary a dlouze vydechne.
"Mm, budeš mi ještě chvíli zpívat?" Skoro až zavrní svým hlasem a krátce přiloží sklenku ke rtům. Modlí se jen, aby ten rozruch zůstal, tam kde je a oni měli chviličku soukromí. Zatím to vypadá, že by to štěstí mít mohl.
Gakku vypadá dost nabroušeně, dle názoru Kaze a to ho donutí se mírně zamračit. Blbý racek a ono už to vypadalo, že bude mít kde spát!!! Skoro až nabručeně si sedne na zem, založíc si ruce na hrudi…očividně má po zábavě a po mapě. Na co se teď bude ptát? Koutkem oka po něm ještě loupne, když tak kouká do dáli a nakloní hlavu na stranu, když si ho prohlíží. Vážně se povedl, to se mu musí nechat. Jenže dlouho koukat nemůže, protože se začnou radit s kapitánem a tváří se u toho hrozně vážně. Tam nepůjde, nejspíš by se unudil k smrti. Odporoučí se tedy i se svou sklenkou pro kytaru a usadí se pěkně někde na samotce s trochu rozmrzelým výrazem. Kdyby toho racka viděl znova, nejspíš ho tou kytarou rozmázne, trefil by se určitě!! Jen si tak brnká a něco si mumlá pod nos, nevnímajíc nic, co se kolem něj děje.
Uru jen s pozvednutým obočím stočí pohled k dění na palubě. Krátce se uchechtne, protože tohle by mohlo napadnout jen je. Chudák Miyavi, je mu ho celkem líto, ale když vidí, jeho nálet na Rukiho, jen mírně zavrtí hlavou a zase kouká před sebe. Málem přepadne přes zábradlí, když se za jeho zády objeví Hide. Tak nějak doufá, že už si ho třeba všímat nebude. Jenže v jeho blízkosti ho zabrní v celém těle a mírně pootevře rty. Nejradši by si nafackoval. Zaskočí ho, když se mu omluví a on jen zvládne mírně pootočit tvář jeho směrem a vyvalit oči nad jeho kousnutím do ramene.+To mě tu jako vážně balí nebo co?+ Proběhne mu hlavou nechápavě. Nadechne se, že by přijal jeho omluvu. Vážně ho to celkem dostalo. Po plácnutí po zadku ho ale všechny podobné nápady přejdou.
"Co to zase…" Začne naštvaně, sleduje už jen mizející záda v podpalubí. Vloží si mezi rty cigaretu a rozhodne se taky zamířit do podpalubí, aby si dal něco malého na zub. Od rána skoro ještě nic nejedl a začíná mít opravdu hlad.




(Konec první části)

Žádné komentáře:

Okomentovat