28. července 2019

Hromadné - Tak polez ty lachtane!- část 2.

(loď)






Ruki, Kai, Aoi, Gackt, Hide

Ruki si založí paže na prsou a tváří se nadmíru spokojeně, když se rozhlíží vítězně po okolí s výrazem Hey bitch get out of my way! Mohl by říct něco jako Sliby chyby, ale je si jistý, že by litoval, tak si jen užívá pocit svého momentálního vítězství, až dokud se Miyavi neocitne zase na palubě. Stočí k němu na oko unuděné oči, když si svléká tričko a neuvědomuje si, jak vytahuje obočí nahoru v návaznosti na pohled na vypracované břicho. +No do prčic, kde to nabral?+ Proletí mu hlavou, než mu dojde, že se na něj Miyavi chystá, zatváří se jako dítě nachytané u krabice s bonbóny a rozeběhne se po palubě pryč. Prožene se kolem Hyda a Aoiho a dupe po schodech dolů, odstrčí Hideho z cesty, div ho neshodí do záchodu, na který vstupuje a snaží se zasvištět za první dveře, které najde. Ne, strojovna! Zase z nich vyběhne a zkouší ty vedle, je to jedna z prázdných kajut, vletí dovnitř a chce za sebou přibouchnout dveře. Už se u toho ale hlasitě směje. Kai se ohýbá v pase smíchy, když Miyavi slibuje Rukimu pomstu a nenechá toho ani když si ho k sobě Reita přitahuje, aby ho ušetřil mokrého trička. Narazí zády o jeho hrudník, ale plynule se k němu otočí čelem, zapře dlaněmi o jeho ramena a směje se dál s obličejem pomalu v jeho kůži.
"Ne, nechtěl." Vrtí hlavou a směje se dál, aniž by zabral Reitovo rozpoložení, ale kluci už letí po palubě pryč, on se trochu uklidní a vystoupá očima do jeho tváře. Zatváří se skoro omluvně a najednou mu dojde, že tam na špici stojí jak Jack a Rose.
"É..." Protáhne rozpačitě a kousne se do spodního rtu.
"Promiň." Vyleze z něj, když mu konečky prstů opráší ramena na znamení, že to nějak samo, prostě...
"Rušno." Souhlasí Aoi, když se kolem něj prožene Ruki, což neviděl nějakých sto let a jen za ním otočí hlavu, aby vzápětí proběhl i Miyavi. Podívá se znovu na Hyda, naznačí rty Já je vůbec neznám, pousměje se a zpívá s ním. První píseň skončí a Hyde se na něj podívá takovým způsobem, že kdyby neseděl, asi prostě steče do jedné kaluže a už ho nic nedá dohromady. Vůbec se nestačí pozastavovat sám nad sebou. Trochu se začervená a pousměje, když sklopí oči.
"Jsi rád, když ti pro jednou zpívá někdo jiný?" Broukne. Mohl by mu zpívat třeba Gackt, má na to rozhodně lepší hlasivky... ale nakonec mu naznačí ať počká a dojde si pro vlastní kytaru. Posadí se na zem do tureckého sedu, sáhne do strun a začne jednu, kterou sám napsal. Radši se u toho na něj ani nedívá, protože by mohl začít mutovat nebo něco podobného, ani by se nedivil.
Gackt se dozví, že moře bude v noci rozbouřené a že není moudré kotvit v přístavu, kde chtěli, nejsou tam podmínky, ale nebude dle něj problém plout dál i v nepříznivějším počasí. Hold si odpustí jednu ze zastávek a vrátí se na ni až po cestě zpět. Zítra ráno už budou dost blízko opuštěným ostrovům, kde sice není civilizace, ale zato krásné koupání. Odsouhlasí si to s ním s tím, že to ještě probere s klukama a rozhlédne se kolem. Čtyři z nich jsou někde pryč, dva tokají na přídi, dva hrají, on je tady… Kaz vypadá, jako by mu někdo rozšlapal bábovky. Chvíli ho pozoruje a pak se mu ho zželí. Přejde s rukama v kapsách až k němu.
"Ty prý umíš dobře chytat ryby. Odpoledne můžeme zakotvit a zachytat si." Nabídne mu. Hide chce zrovna vyjít z toalety, do které málem spadl už jen proto, jak se loď kymácí, ale pak ho tam málem hodí i Ruki, který letí kolem. Tak tak do ní ustoupí i po třetí, když se kolem v těsném prostoru protahuje i Miyavi a sám zkusí dveře jedné z nich, aby se podíval jak kajuty vypadají. Jsou opravdu malé, jen ulička k postelím. Zase odsud vyjde a pokračuje útrobami lodi dál, když si všimne Uruhy v kuchyňce nebo co to je. Napadne ho samozřejmě milión scénářů, co s ním, ale už ho chce nechat taky dýchat. Zabuší pěstí do zdi na kluky.
"Hlavně u toho moc nekřičte, je tady všechno slyšet!" Zařve na ně a rozesměje se, když najde svou tašku s věcmi a zahodí na ni triko. Je vedro k padnutí. Odkopne to stranou, loď se zhoupne a on se zapře mezi stěny, když v předklonu loví z boční kapsy kraťasy, protože tady tohle nejde. Rozhlédne se do obou stran uličky a jednoduše ze sebe svlékne, co má na sobě. Úplně… protože on se v tom pak bude i koupat. Samozřejmě má v plánu obléct si ty kraťasy.


Reita, Uruha, Hyde, Kaz, Miyavi

Miyavi je samozřejmě hned za Rukim, i když neběží úplně na plno a je zvědavý, kam zapluje jako první. K jeho překvapení zamíří do podpalubí, kde mu moc nezdrhne. Blýskne se mu v očích a přidá trochu, aby se mu někam nezavřel, protože to by měl po legraci. Tak tak, že na poslední chvíli strčí nohu do dveří, aby mu je nemohl zavřít těsně před nosem a přetlačí ho bez větších problémů.
"Tak co teď s tebou?" Broukne provokativním hlasem, když za sebou ty dveře zavře, zamkne a vloží si klíč do kapsy kalhot, z jejichž lemu vykukuje kousek spodního prádla. Koukne krátce na triko ve své dlani, jak z něj kape voda a pak zase na Rukiho. Nechá triko padnout na zem a udělá několik pomalých kroků směrem k němu, až dokud bude chtít couvat. Shlédne mu zblízka do tváře a koutek, ke kterému je blíž piercing se nepatrně pozvedne.
"Věděl bych o spoustě věcí, které bychom mohli dělat…" Broukne už tiše a mírně poklesne v kolenou, aby mu mohl omotat paži kolem pasu a s narovnáním nohou ho k sobě přitisknout, takže Ruki stojí víceméně na špičkách.
"Zasloužím si aspoň pusu, pak na tebe budu hodný…a něžný, Ruki-chan."
Rei je hodně nesvůj z toho, jak je Kai blízko, k tomu se ještě otočí čelem a položí mu ruce na ramena. Je to skoro jak včera, jenže teď jsou k tomu na lodi na přídi a v podstatě sami. Pomalu mu shlédne do tváře s trochu nejistým výrazem.
"To." Začne pomalu, ale musí polknout, aby byl schopný vůbec ze sebe něco dostat. Nechápe, co se to s ním děje, ale najednou jakoby se něco změnilo.
"To je v pohodě." Dokončí nakonec, když se zahledí do jeho očí a dokonce se v nich úplně ztratí, aniž by si uvědomil, že zvedl dlaň k jeho tváři a odhrne pár pramenů, aby mu tolik nezakrývaly tvář.
"Zahrajeme si na Titanic?" Nahodí rádoby vtipnou poznámku a kývne hlavou směrem k přídi, musí nějak odlehčit tuhle atmosféru, jinak...+ jinak co Reii, dáš mu pusu?+ Hyde jen těkne pohledem za těmi tornády, která se tu prohnala, nějak se nemůže odtrhnout od Aoiho a ani se mu upřímně nechce. Když se mu nechce, tak to neudělá!
"Líbí se mi, když mi zpíváš ty." Odpoví mu naprosto upřímně, aniž by od něj odtrhnul pohled a mírně stáhne obočí, když se Aoi zvedne a zamíří pryč. K jeho úlevě, jen pro kytaru. Shlédne na něj, když se usadí do tureckého sedu na palubu a následuje jeho příkladu, usadíc se proti němu. Počká prvních několik tónů a hlavně až začne zpívat, než stáhne obočí k sobě. +Proč se na mě nedívá..+ Proběhne mu hlavou skoro až mrzutě. Neváhá ani vteřinu, položíc mu ukazováček na bradu a jemný tlakem ho donutí se na něj podívat, v očích má jasné vepsáno, že tak je to nohem lepší. Neubrání se tomu, aby palcem krátce nepřejel po jeho tváři, než ruku opět stáhne.
Kaze mezitím mírně přešla jeho mrzutost, i když se pořád netváří zrovna nadšeně. Brnká si neustále, i když nad sebou zaslechne Gakkův hlas. +mm tak přece přišel+ Nakloní hlavu na stranu, aniž by nějak dal najevo, co se mu prohnalo hlavou a v očích se mu zase rozsvítí. Ryby!!! To je skoro jak zaklínadlo. V tu ránu je zpátky široký úsměv, který už z jeho tváře nedostane snad nic. Prostě se vyhoupne na nohy a pověsí se mu šťastně kolem krku.
"Dobře ne…úžasně." Opraví ho naprosto sebevědomě, když ho něco napadne, odtáhne se mírně a trochu ostražitě si ho prohlédne.
"Nechceš mě utopit, že ne? Já za toho racka vážně nemůžu. Kdyby neuletěl, zabalím ho do mapy a utopím." Ujistí ho naprosto vážně, co kdyby si náhodou Gackt myslel, že ho navedl a pak ho na ty ryby nevzal, to by prostě nepřežil.
"A nemůžeme jít hned?" Zkusí ho trochu popíchnout, začíná být hrozně netrpělivý a nedočkavý. Nejradši by si zašel hned pro věci a šel chytat.
Uru už si konečně našel misku, do které si připravil nějaké kousky ovoce a jen se krátce ohlédl, protože kolem proběhli Ruki s Miyavim. Vůbec nechápe, co se tu děje a hlavně…RUKI UTÍKÁ!!
"A tohle je co za divný vesmír?" Prohodí si pro sebe pobaveně, aniž by se znovu ohlédl. Ještě si přidá pár kousků a hodlá se otočit, aby zamířil zpátky na palubu, kde si to všechno sní. Doufá taky, že mu to nikdo z kluků nebude chtít sežrat. Trhne sebou, když zaslechne Hideho hlas, ale raději se v první chvíli neotočí, jen mu koutky vystřelí vzhůru. Tak nějak doufá, že když se chvíli zdrží, bude už nahoře. Ještě si vezme lahev s vodou, když se otočí a kouká přímo na něj….bože on je nahý?!!!!!!!
"Ehm…Promiň." Broukne rozpačitě a neví, jestli má kolem něj proletět nebo se otočit a počkat, až se oblékne. Nakonec se přece jen otočí a zamumlá něco o tom, že si zapomněl ještě něco vzít a začne hrabat ve skříních, bylo by to jednodušší, kdy neměl jeho tělo pořád před očima sakra!!


Ruki, Kai, Aoi, Gackt, Hide

Je to v pytli, nestačil za sebou zavřít a teď kliku pustí, ustupuje dozadu, co to jde a nepokrytě se hihňá. Přestane v okamžiku, kdy cvakne zámek dveří za Miyaviho zády. Najednou je vážnost sama, když důležitě zvedne bradu výš, ale v poměru k jeho výšce je to houby platné gesto. Vnímá ten jeho pohled směrem k tričku a myslí si, že mu ho vyždíme na hlavu, protože tak přesně to vypadá, ale on ho upustí. Ruki už nemá kam dál couvat, za ním je jenom maličký stoleček mezi postelemi a Miyavi se pohne směrem k němu. Obezřetně se dívá do jeho očí, než jimi klesne na ten typicky se zvedající koutek. Nikdo jiný tohle gesto nedělá, jenom on. Jsou od sebe sotva pár centimetrů. Trochu si odkašle, když uhne očima a podívá se někam do strany.
"Tobě to asi hodně chybí, když si mě pleteš s holkou, ale jestli tě nikdy žádná nekopla mezi nohy, já to udělám." Odtuší, ale už ne tak sebevědomě jako jindy. Miyavi si pak dovolí něco do nebe volajícího, když ho přitiskne na sebe a vytáhne na špičky, jenže loď se zhoupne, oni nejdřív zacouvají a vypadá to, že upadnou směrem na Rukiho, než se zváhne zase na druhou stranu, společně narazí do hrany postele, zatímco se oba snaží chytit kde čeho a Ruki se skácí přímo na něj. U toho nadává jako malý ďábel a po podlaze se kutálí lampička. Kai tak trochu přijde o všechen smích, protože teď už jasně vidí jeho zvláštní rozpoložení a to, jak dlouho se na něj dívá. Vůbec neví, co se to děje, proč se to děje, ale oplácí mu jeho pohled, aniž by uhnul očima a je jasné, že v jeho vlastním pohledu svítí otazníky. Pomalu se zhluboka nadechne, když se Reita dotkne pramenů jeho vlasů. On si z něj určitě dělá legraci! Je to nový způsob, jak ho trápit! Ale proč takhle?
"Tak jo." Slyší říkat sám sebe, než se od něj pomalu odtáhne, udělá těch několik málo kroků směrem k přídi a vyleze si na první příčku zábradlí. Loď se docela houpe. Ohlédne se po něm, zatímco se jistí jednou rukou a chystá se rozpřáhnout ruce.
"Tak honem! Musíš hrozně řvát Jsem král světa! To ti půjde!" Volá na něj a už zase se směje na celé kolo. Loď se znovu zhoupne na vlnách a on se radši chytí oběma rukama.
"Rose v tom filmu přepadla přes zábradlí, tak ne, že mě pustíš!" Aoi zvedne oči k Hydovi, když zabere, že sesedl z lavičky, aby byl v jeho úrovni, ale jen na okamžik a zase je sklopí, protože v hlavě převrací jeho kompliment. On... když zpívá on? Neměl by mít sluch v pořádku? On opravdu není žádný talentovaný zpěvák s nějak speciální barvou hlasu, ale je to moc milý kompliment.
Vůbec nečeká jeho dotek na vlastní bradě, takže se do jeho očí promítne překvapení, když se na něj znovu podívá a poprvé po hodně dlouhé době se splete a sáhne na jinou strunu. Zaskočí ho to tak moc, že přestane hrát a hledí na svoje ruce, jako by nebyly jeho a někdo mu v noci přišil jiné. Těkne zmateně pohledem kolem sebe a kytaru odloží.
"Tohle mi úplně nevyšlo, co?" Hlesne, najednou ho popadne panika a nejradši by někam utekl. Kde je Uruha? Mohl by utéct za ním? Splést se před Hydem, no tak to je na skok do vln. Gackt sleduje proměnu nálady v Kazových očích, když dojde na ryby a samotného ho to přiměje k decentnímu úsměvu. Jenže v příští chvíli už má Kaze zase kolem krku akorát pro změnu z druhé strany. Ani neví jak, má dlaně položené na jeho pasu, když mu oplácí pohled do očí s mírně pootevřenou pusou a poslouchá jeho starost.
"Nemyslím si, že jsi se s tím rackem spolčil, aby nám zničil mapu." Ujistí ho a pokrčí rameny.
"Teď to nejde, jsou tu moc vysoké vlny." Řekne mu, ale po pravdě moc neví, co s ním. Ani si nevšiml, kdy ho přirozený výběr přiřadil zrovna k němu, protože ostatní něco zaujatě dělají. Hide se ohlédne po Uruhovi v kuchyňce s trochu nepřítomným pohledem, protože dvě vteřiny nechápe jeho promiň, než mu to začne spínat. Jak kdyby se kluci
nemohli převlékat, kde je napadne a všichni neviděli všechny, nejsou žádné ženské ne…? I když tady tenhle… Nejradši by jen tak došel až k němu a vyzvedl ho na tu maličkou linku, ale místo toho se pokusí nasoukat nohu do nohavice kraťas a málem se u toho přizabije, jak se loď zhoupne. Nakonec to na sebe nějak dostane a vydá se k němu, nechaje původní oblečení vedle tašky na zemi. Přes rameno mu nakoukne, co to tam dělá, natáhne se a hned ho okrade o pomeranč. Nacpe si ho do pusy a líbne ho zezadu na krk.
"Máš to dobrý." Řekne, stoupne si vedle něj a loví kafe. Loď se houpe pořád víc a jde to na nic, co chvíli do něj vrazí bokem a rozpačitě se zasměje, když se snaží postavit vodu v konvi a našlapat mu u toho na nohy.
"No do prdele, abych se to pak bál pít horký." Směje se nenuceně, jako by se nikdy nic nestalo, rozhodně ne žádné blbé narážky z jeho strany. Je prostě přirozený.


Reita, Uruha, Hyde, Kaz, Miyavi

Už už si Miyavi myslel, že to má dokonale v rukou, spíš teda v ruce obtočené kolem Rukiho těla, když se loď zkoupne a on ani nestačí zareagovat na jeho slova.
"Ou..." Vypadne z něj jen, když se nakloní na Rukiho a vzápětí už padá zády kamsi do prostoru. K jeho štěstí dopadne zády na malou palandku, no spíš tak na půl a tiše sykne, protože po tom placáku, který hodil do vody, to nic příjemného není. Bolest odezní přesně v okamžiku, kdy vzhlédne do tváře nad sebou a koukne Rukimu do očí.
"Tebe bych si s holkou nesplet, Ruki-chan." Broukne jemně s nádechem vzrušení v hlase, tahle poloha v něm provokuje různé představy. Bez váhání sjede dlaní z jeho zad na zadek, který stiskne a ještě, než stihne protestovat, druhou vjede do vlasů, přitahujíc si rty k těm svým. Políbí jej rychle, ale nedočkavě a vášnivě, než se odtáhne a s blýsknutím v očích se usměje, odtlačíc ho ze svého těla na nohy. Sám se hbitě vyšvihne do stoje a zamíří ke dveřím, které odemkne. Mezi nimi se ještě otočí a pošle mu vzdušný polibek, triko nechávajíc klidně válet na zemi.
"Tak zase příště, Honey." Zavrní s mrknutím, než zamíří chodbou zpátky nahoru za ním se rozléhá jen jeho smích.
Rei mírně pozvedne obočí, když mu ten nápad nebo spíš vtip Kai odsouhlasí. Je z toho všeho hodně na rozpacích už od včerejšího večera, ale samozřejmě se snaží tvářit, že to tak není. Vidí, otazníky v Kaiových očích a neví, co si o něm momentálně myslí. Sleduje ho s rukama podél těla, jak zamíří na příď, a aniž by si to uvědomil, vydá se za ním. Stoupne si za něj a uvězní ho mezi své tělo a zábradlí, připravený ho jistit, kdyby se náhodou hodlal odporoučet přes palubu. V momentě, kdy si opře bradu o jeho rameno se loď znovu zhoupne a on jej popadne kolem pasu, prostě má strach, aby vážně neskončil ve vodě. Nadechne se zhluboka jeho vůně a něco v jeho hlavě se přepne úplně jiným směrem.
"Nemám v plánu tě pouštět." Vypadne z něj dřív, než se stačí zarazit a trochu jeho boky víc stiskne. To, že by měl něco křičet, na to úplně zapomněl.
Hyde se jen mírně pousměje, když se Aoi splete. Doufá, že za to může jeho dotek, pochybuje, že by se splet jen tak. +Že bych začal být na stará kolena egoistický?+ Napadne ho s nádechem pobavení v hlavě. Stáhne obočí k sobě, když Aoi kytaru odloží a neubrání se úšklebku jeho směrem. Kolikrát on se v životě splet a to k tomu ani neměl důvod, to se prostě stává. Koukne mu upřeně do očí s mírným pousmáním, nakloní se do jeho blízkosti, aby mohl sáhnout po kytaře a na chvíli se zasekne uprostřed pohybu, když si uvědomí, jak moc blízko je jeho okouzlující tváři. Potlačí nutkání tak ještě chvíli setrvat, než se přece jen narovná. Usadí kytaru se zaujatým pohledem na jeho stehno, vezme jednu jeho dlaň, položíc ji na hmatník a pak druhou položí na tělo kytary s prsty na strunách.
"Dohraj to, prosím." Pobídne jej tichým hlasem velmi měkce a s letmým pohlazením stáhne dlaně na svá kolena. Nějak nemá vůbec šanci sledovat, co se děje kolem ani to, že momentálně Kaz visí Gacktovi kolem krku. Jak se zdá je s touhle blízkostí naprosto spokojený, kromě toho má ještě Gakkovy ruce na bocích…
"Takhle zblízka vypadáš fakt moc dobře." Řekne mu Kaz naprosto upřímně a racek je v tuhle chvíli úplně zapomenut. Stará se o něj, nenadává mu a ještě ho chce vzít na ryby. Ne, prostě ho jen tak nepustí, tady by se mohl mít dobře.
Mezitím se v podpalubí Uru snaží neotáčet, aby neviděl ještě něco navíc…i když už asi viděl všechno. Snaží se skoro až mistrně zakrýt svoje rozpaky, když se krátce ohlédne a vidí, jak se málem přizabije. Potlačí nutkání se rozesmát a raději se tváří, že chystá jídlo i pro ostatní. Však by se mohli nasvačit všichni. Jenže to už se Hide objeví a zase za jeho zády a vážně začíná mít obavy, že mu jednou střelí až se ho opravdu pořádně lekne. Ožene se po jeho ruce, která mu krade pomeranč, ale tu straku netrefí, je příliš rychlý. Nepatrně se ošije po jeho líbnutí a opravdu už mu naskočí husí kůže, sám neví, co se to krucinál děje, kdyby aspoň vypadal Hide jak holka, tak to pochopí, ale takhle? Koutkem oka na něj pohlédne, když si chystá kafe.
"Víš co, nachystej mi taky a omluva bude přijata." Oznámí mu naprosto klidně se zvláštním podtónem, než vytáhne i poslední tác s připraveným občerstvením, zbytek už vyskládal všude, kam se dalo.
"Pak to všechno dones nahoru a zkus to vcelku." Nadhodí s nádechem jasné provokace v hlase. +Když můžeš ty, tak já taky.+ Otočí se čelem do chodby, drcne do něj bokem s trochu rozverným mrknutím a vydá se pryč. Nejspíš se rozhodl mu to vrátit i s úroky a pak ho v tom nechá vykoupat, tak! Dojde až na palubu, kde jsou všichni pěkně rozškatulkovaní.
"Tak panstvo svačina!" Svolá je všechny a začne skládat jídlo, kam jen to jde.
Kaz ještě před tím, než se ozvalo Uruhovo zavolání, pustil Gakka a chtěl mu vrazit kytaru do ruky, aby mu něco zahrál. Proč taky ne, chce vidět, jak to umí. Jenže pak přijde na řadu jídlo a to si rozhodně nesmí nechat ujít.
"Bože mám hlad jako vlk. Krmit mě asi nebudeš co?" Hodí ještě nevinným úsměvem po Gackovi a rozejde se s rukama v kapsách směr jídlo. Musí tam být první, aby mu to náhodou nikdo nesnědl!


Ruki, Kai, Aoi, Gackt, Hide

Zapírá se dlaněmi vedle Miyaviho hlavy, když na něj kouká, paže napnuté, aby byl od něho co nejdál, ale boky má přesně mezi jeho nohama a je to jako puzzle. Což ho teda vážně točí.
"No tak, co blbneš?" Zavrčí na něj, ale v okamžiku, kdy mu Miyavi sáhne na zadek, celý se napne a zkrotne. Nutno dodat, že naprosto nádherný a do půl dokonalého těla svlečený Miyavi... Ne před ním se on rozhodně NIKDY nesvlékne!!! Propadl by se hanbou. Stačí se jen prudce nadechnout, když si ho k sobě nenásilně, ale nekompromisně přitáhne a šokovaně ho nechá, aby ho políbil. Oči má do široka otevřené, když ho Miyavi odloží stranou jako by nic a prostě si odejde. Chvíli konsternovaně zírá před sebe na stěnu kajuty a v tu ránu je na nohou. Úplně mine Hideho a Uruhu v kuchyni, vykráčí schody nahoru jako první dáma a chvíli se tam kouše do rtu, dokud se neobjeví Uruha a nepřiláká většinu ke svačině. Nakonec se pohne směrem k Miyavimu, poklepe mu na rameno a v okamžiku, kdy se na něj otočí mu jednu pleskne dlaní přes tvář, až ho zabrní konečky prstů. +Tak.+
"Já ti dám, líbat mě v podpalubí." Oznámí, než se otočí a odkráčí směrem k zádi. Kai jemně natočí tvář bokem, když se Reitovy paže ocitnou podél obou jeho boků, ale přece jen znovu rozpřáhne, když ho teď Reita jistí. Ještě, že tak, protože loď se zhoupne, on vypískne a křečovitě popadne první, co má pod rukama, což jsou jeho předloktí nad zápěstími. Ozve se Reitův podmanivý hlas a následný stisk na Kaiových bocích a Kaiovi najednou všechno dojde. Konečně. No, jemu vždycky všechno trvalo nejdýl. Vytřeští oči před sebe, zrudne a sundá nohu ze zábradlí, aby se postavil na palubu. Pod jeho
rukama se k němu otočí čelem a zírá do jeho očí jako by ho viděl poprvé.
"Um... to jako nikdy?" Pípne. Celá estráda u jídla mu dokonale unikla. Aoi poněkud fascinovaně sleduje Hydovy pohyby, když sahá po jeho kytaře a vrací ji zpět do jeho rukou. Je trochu jako ve snu, ani on nevnímá své okolí. Přikývne a začne znovu hrát, dokud je Uruha nezavolá k jídlu. Jenže u tácu s ovocem se stane ještě něco. Miyavi dostane lepáka, až to mlaskne a k tomu ten Rukiho komentář. Aoi vytáhne obočí nahoru a pak se rozesměje.
"Hmm...většina lidí si myslí, že Ruki je led, ale ve skutečnosti je žhavé magma, Miyavi. Dej si pozor, ať se nepopálíš." Poradí mu s úsměvem na rtech, než vrátí černé oči k Hydovi a mrkne na něj. Tak nějak se zapomněl pozastavit nad faktem, že Miyavi vyjíždí po Rukim a už asi dost na vážno. Má v hlavě trochu jiné... starosti... mají hříšný úsměv a nejkrásnější oči v Japonsku. +A žádný prsa...a jiný věci...+ Vzpomene si na svá mnohá interwiew, kde stále dokola opakuje různým lidem, že není gay. Gackt hledí do Kazových černých očí, když mu složí ten upřímný kompliment a v očích má jasně vepsanou otázku, o čem tohle celé je. Aby se mu tak doopravdy zalíbil? Zatím si tím není jistý, takže ho jenom provází očima, když Kaz zamíří za jídlem a do očí se mu dostane záběr s fackou.
"Ou." Vypadne z něj, když se mu rty začnou tvarovat do úsměvu a pak na Miyaviho udělá obličej Ty náš chudáčku. Ruki je teda oříšek. O kus dál na přídi se děje taky něco docela zajímavého, co uniká pozornosti ostatních. Zamračí se na zatahující se nebe nad jejich hlavami a zamíří za ostatními. Hide se jen zasměje, když ho chce Uruha plácnout a netrefí a na jeho výzvu o kafi nic neřekne, jen k němu přisune svůj hrnek a začne chystat ještě jedno. Povytáhne pro sebe obočí a našpulí trochu rty, když mu Uru dává za úkol, aby něco někam nosil. Bad idea… Uruha mu odejde i s tácem, on se zadívá na nové kafe a na to, co je na tácu, opře se levou dlaní o linku a pravou začne uzobávat. Tak nějak je toho po chvíli půlka a on pořád nikde… přemýšlí… přemýšlí nad novou skladbou a navíc… nad jedněma kočičíma očima.


(Konec)

Žádné komentáře:

Okomentovat