28. července 2019

Hromadné - Sex na pláži je nejlepší! - Část 1.

(okolí Okinawy - pláž)





Ruki, Kai, Aoi, Gackt, Hide




Měl to být jenom parádní výlet.

Všichni se sešli na akci uprostřed léta, festivalu, kde hráli snad všechny známé tváře. Tuto sezónu se pořádal u moře poblíž Okinawy, hodně na jihu v části země, kde bylo mnoho malých neznámých ostrůvků. Některé byly na mapě a jiné ne. Na některé se jezdilo lodí, na další nemělo smysl vůbec vstupovat a k jiným se dojet ani nedalo, protože tu moře bylo moc nepředvídatelné. Už měli za sebou dokonce i after párty, prostě jen posedávali na pláži u ohně, vyprávěli si, zpívali a hráli, někdo už odjel nebo šel spát… Zakecala se jich pěkná sebranka. Oni, společně s Vamps, Gacktem, Miyavim a několika dalšími muzikanty. Bylo neskutečné horko, dokonce i teď v noci, ale Ruki stejně zarytě posedával opodál s tričkem s dlouhým černým rukávem, odmítaje ukázat ze své kůže cokoliv navíc, než je krk, prsty a takové ty věci, co nejdou schovat. Aoi seděl blíž ohni a zaujatě poslouchal Miyaviho vyprávění o možnosti pronajmout si loď a podívat se na ostrovy, kam by se normálně nedostali. Stačilo jen podmáznout správného kapitána a na to měli všichni peněz dost. Gackt je varoval, že je období nepředvídatelných dešťů a bouřek a že by to na moři mohlo být dost nebezpečné, ale sám měl v očích jiskry adrenalinu a vypadalo to, že by si dal říct, kdyby do něj ještě něco nalili. Hecovali se navzájem, zatímco Kai se rozpačitě usmíval na všechny okolo a moc se mu
do toho celého nechtělo. Nebyl posera, jak se tu právě doslechl, ale byl to hrozný hazard, alespoň z jeho pohledu. Většina z nich už měla parádní hladinku a začalo se na vážno domlouvat, že si předělají program, ráno si dojdou sbalit na delší cestu pro strýčka příhodu, vezmou si i doklady a takové věci a sejdou se v přístavu. Miyavi se vytahoval, že kapitána sežene ještě před tím, než se tam potkají. Ruki na něj upíral ve tmě se lesknoucí oči, seděl stranou od nich a cumlal brčko zabořené v Tequila sunrise. +Jak já se budu smát, až ho všichni pošlou do háje.+ Říkal si zrovna, ale i tak už si v duchu balil a přemýšlel, jak velká ta loď bude. Kai stojí vedle sedícího Aoiho, drbe se ve vlasech a pak otočí oči k postavě přicházející ze tmy. Málem mu upadne pusa a všechno naráz, protože tuhle růžovou poznají všichni a všude. Hide, slavný kytarista X-Japan, ten před kterým se klaněl celý hudební svět, oni rozhodně. Na krku mu visela stejně šíleně růžová kytara jaké měl vlasy, jeho prsty po ní běhaly jako malí pavouci v neskutečně rychlém sledu a v příjemné tváři mu seděl lehce šílený úsměv. Podle skelných očí už měl dost upito. Co tu dělal? A kde měl ostatní?
"Nazdar kluci, nezbyla vám ještě nějaká vodka?" Vytáhne na něj, když na sebe strhne všechnu pozornost.

Reita, Uruha, Hyde, Kaz, Miyavi

Tak okey, to že celá tahle slezina neměla konce, to pochopil už rovnou. Jenže Miyaviho to prostě bavilo. Všichni, jak se zdá, měli upito, jen Ruki se pořád schovával ve svých hadrech a moc toho nepopil. Jen si je měřil pohledem a jemu z toho začínalo pomalu hrabat. Samozřejmě, že to bude on, kdo sežene kapitána na zítřejší plavbu, i kdyby se měl ostříhat nebo cokoliv jiného, už to jednou řekl a on nic jen tak rozhodně neříká!
"Hej nekoukej na mě tak." Ukáže na Rukiho prstem a hodí po něm hraně naštvaným pohledem. On si prostě neuvědomuje, čeho všeho je schopný, navíc už má trochu upito k tomu.
"Já jsem schopný z tebe nakonec i ty hadry sundat a ustřihnout ti rukávy." Rýpne si do něj, když se i s flaškou čiré tekutiny dobelhá k němu, kecne si vedle něj na zadek, málem se u toho natáhne do písku a natáhne se po jeho brčku, aby ochutnal drze, co že to tam vlastně má.
Rei mezitím sedí u ohně a popíjí svoje už asi páté pivo, začíná na sobě dost cítit, že alkohol dělá v hlavě svoje, ale rozhodně to zatím není nic extrémního. Tak trochu přemýšlí, co hned ráno udělá jako první, možná by si mohl jít zaběhat na pláži…ano to je dobrý nápad. Nakonec se přece jen zvedne z písku.
"Hele Kaii, co takhle ráno pár kiláku? Tady to bude běhat samo..." Houkne jeho směrem a pozvedne pivo na zdraví, než se odejde trochu projít směrem k moři, nějak mu hladinka podporuje myšlenky na věci dávno minulé a začne se v tom trochu ztrácet, jistě tváří se naprosto sebevědomě a nad vodou, ale přece jenom má svoje vlastní strašáky a s dalším pivem se mu víc a víc dostávají do hlavy. Nakonec se dostane až k hranici suchého a mokrého písku, zuje si boty a vydá se brouzdat mořskou hladinu. Pročistit plíce, vytříbit myšlenky, to je přesně to, proč se hodlá ráno vydat na pomalu maraton, ještě než někam pojedou. Stejně jsou šílenci, ale jede s nimi jen tak pro jistotu. Rei bude nejspíš jediný, kdo příchod Hideho zmešká.
Hyde oproti všem ostatním je skoro klid sám osobně. Sedí spokojeně v písku nohy natažené před sebou v ruce koktejl a spokojeně se vybavuje s Kazem, kterému se snaží vymluvit noční výlet na loďce kvůli rybám. Je to magor, vždycky byl a začíná mít pochybnosti, že se mu to vůbec povede. Jenže když znovu otvírá ústa, pohled mu padne na postavu mířící k nim. No teda, to je ten poslední, koho by tu čekal. Zrovna se nadechuje, že by mu odpověděl, kde co je, ale to už Kaz vstává, spíš se málem přerazí, když letí směrem k němu s flaškou, kterou mu vrazí do ruky. Může být šílený, jak chce, ale pro Kaze je to prostě přirozené; cestou ještě málem smete Gakka, kolem kterého se prosmýkl ani neví jak.
"Mmm tak se zdá, že o flašku už je postaráno…Tak vítej mezi námi." Broukne si s uchechtnutím Hyde.
"Taková star a tady u ohýnku?" Neodpustí si poznamenat, když se natáhne s rukama pod hlavou do písku, ani si neuvědomí, že pak bude nadávat na písek ve spletených pramenech. Prostě má svou nic nedělací náladu a přes to nejde vlak.
Za to Uruhovi se rozsvítí očka, když mu pohled padne na příchozího. Párkrát překvapeně zamrká s mírně pootevřenými rty a najednou je proti všem dokonale maličký. Na všechny ostatní slavné už si tak nějak zvyk, za tu dobu, co tu jsou ale Hide…..panebože vždyť je to legenda…+Měl bych si říct o podpis? No tak Uru zase začneme racionálně uvažovat.+ Okřikne se v duchu a nasadí svůj typický soustředěný výraz.
"Je toho tu mnohem víc, než vodka, stačí si jen vybrat." Prohodí s mírným pousmáním směrem k Hidemu a pohodí lehce hlavou směrem k celému zástupu flašek a všeho možného, co si sem kluci přitáhli. Je fakt, že by tím odrovnali nejspíš půl Tokya, ale proč ne.
Miyavi šťouchne bokem do Rukiho, když vidí, kdo to k nim přišel a vlastně ani nemrká, jen zírá s otevřenou pusou. Tohle je snad jeho stoletý sen se s ním potkat a on je tady.
"Štípni mě, jestli se mi to nezdá." Zamumlá, když si k tomu škytne.


Ruki, Kai, Aoi, Gackt, Hide

Ruki vytáhne vymalované obočí nahoru, když na něj Miyavi ukáže prstem a nasadí si nevinný obličej. +A sakra, upoutal jsi na sebe jeho pozornost, jsi v prdeli.+ Pomyslí si přiotráveně. Má ho rád, znají se, ale teď prostě nemá náladičku, už začíná být unavený.
"Prosím?" Pronese vzápětí. Proč řeší jeho oblečenost? Pár kluků se zasměje a on po nich střelí podmračeným a maximálně nechápavým pohledem. Prostě mu to celé uniká. Miyavi se zvedne a jde k němu a v ten okamžik odchází Reita. Zachvátí ho panika a touha běžet za ním, aby se Miyavimu vyhl, ale je to nezvratný osud. Už sedí vedle něj a co hůř, ten drzoun mu ocucal brčko!!!
"Hey." Strčí do něj a propíchne ho očima. Vezme brčko a hodí ho do jeho flašky. Pak už se ale u nich objeví Pink Spider osobně a polovina z nich málem omdlí na místě. Jasně, i on ho zbožňuje, ale nepočůrá se. Určitě ne... až doma kdyžtak. V očích mu zazáří a hned zneužije toho, co po něm Miyavi chce, když ho pořádně štípne do stehna. Dá si fakt záležet. Kai se přiměje na Hideho necivět a ještě chvíli hledá ve tmě zbytek jeho kapely, ale žádní členové už tam nejsou. Místo toho obrátí oči za Reitou a přikývne.
"Jasně. Tady to bude super." Souhlasí s ním, protože nic netuší o faktu, že poběží okolo celého Japonska. Chvíli poslouchá rozhovory okolo, když se zmateně ohlédne. Rei je pryč. Všimne si, že šel k moři a netuší, jestli chce být sám nebo ne, ale rozhodne se jít za ním. Zasune si dlaně do kapes kalhot a vítr si hraje s jeho delšími vlasy, když se pomalu docourá asi na dva metry.
"Ty na tu loď chceš jet taky?" Promluví na něj. Ani Aoimu neujde Hideho příchod a především reakce Uruhy. Je jako malé dítě, které právě dostalo štěňátko a jemu to vyčaruje úsměv ve tváři. Sám by se na kytaristu nejradši vrhl a zasypal ho teorií hraní a vším, co si o tom myslí a nemyslí, ale raději sklopí oči a napije se z lahve, kterou drží. Má v ní namíchaný koktejl, aby nemusel pořád lítat se skleničkami sem a tam. Od lahve stočí oči stranou na Kaze, který se zvedá a běží rovnou k Hidemu a od něj dál na Hyda v písku. Ať si říká kdo chce co chce, ty jeho rysy jsou vážně neskutečné. Prostě úplně jiné... Celosvětově. Uvědomí si, že na něj hledí už moc dlouho a raději se napije. Gackt zrovna prochází kolem ohně, v ruce plechovku piva, nohavice vyhrnuté pod kolena a gestikuluje, když něco vypráví Ju-Kenovi o zdejší geografii, kterou má samozřejmě báječně zmáknutou, protože už organizačně řeší zítřejší výlet. Kolem něj se prožene Kaz, div ho nesundá do písku, ale tak tak se mu uhne a ohlédne se za ním. Pobaveně se tomu zasměje, když zavrtí hlavou na znamení to snad není pravda počká si, až bude u Hideho místo, aby si s ním podal ruku. On samozřejmě kultivovaně nepřipustí, že by s ním jeho sláva zacloumala, je přece stejně slavný jako on sám. Kromě toho Hide je známá povodeň a teď vypadá, že má tak čtyři promile. Jak poznat legendu. Hide si zrovna strká cigáro do koutku, zatímco svou vypitou flašku s rozmachem hodí někam do písku na pláži, však oni tady ráno uklidí. Rozesměje se a udělá jim úklonu až k zemi, ale nedá to s rovnováhou a zaboří dlaně do písku.
"Do prdele..." Nadává, když hledá vypadlé cigáro, ale odmávne to rukou a loví z kapsy další. Div si nerozbil pusu o kytaru, co má pořád na krku. Pak vzhlédne, vezme si lahev, co mu podává nadšený Kaz a zasalutuje mu.
"Dík kámo, máš to u mě." Řekne mu a vyhrabe se na nohy. Obrátí oči k Uruhovi, který na něj mluví. Trochu nejistým krokem dojde až k němu a hodí mu paži kolem krku. Vlepí mu na tvář pusu, až to mlaskne.
"Jasně puso, já si vyberu, neměj strach." Vydechne a zase se odlepí, aby došel až k ohni a se všemi si podal ruku.

Reita, Uruha, Hyde, Kaz, Miyavi

Miyavi kouká na Hideho
, jak kdyby to bylo zjevení a přemýšlí, jestli by už s tím chlastem vážně neměl brzdit. Skoro si ani nevšiml, že mu Ruki vrazil brčko do jeho pití. Trochu to vypadá, že zapomněl dýchat, ale jen do chvíle, kdy ho štípne takovým způsobem, že málem vyletí z kůže.
"Hej ty potvoro, to bylo trochu moc…buď něžný." Rozhodí rukama, že ho skoro málem porazí, ale nakonec se po něm prostě ožene a povalí do písku, štípajíc ho všude, kam jen dosáhne, prostě mu nedá ani na chvíli pokoj, ať si třeba cvrkne, však co, on to ten písek vsákne.
"Pustím Tě, až mě poprosíš, abych byl něžný." Poznamená ještě se smíchem, který je slyšet na kilometry daleko a to, že Hide obchází všechny, nějak se mu to prostě vypařilo z hlavy no. I to se stává. Pak se nejspíš bude hodně mlátit do hlavy, jenže teď tam má jen pomstu Rukimu, který ho po tomhle ataku nejspíš zašlape do země. +No a co…bude to celkem hezká smrt.+ Proběhne mu ještě hlavou, než se nad tím skoro až šíleně uchechtne.
Rei už nějakou chvíli brouzdá vodou a obočí má mírně stažené k sobě. Dává si v duchu za úkol, že už příště tolik pít nebude, aby se vyvaroval podobným pocitům. Zrovna se hodlá sehnout a nabrat do ruky hrst písku pod vodou, aby zjistil, jestli společně s ním něco nevyloví, když za sebou zaslechne Kaiův hlas. Dokončí ten pohyb a v ruce mu zůstane malý kamínek, takový hezký, placatý, jemně opracovaný vodou.
"Chci, nechci…Nemůžu je nechat jet samotné, sám to moc dobře víš." Ohlédne se na něj s mírně pozvednutým koutkem, v náznaku zvláštního úsměvu a přehodí si kamínek do pravé, aby se pořádně rozmáchl a hodil. S blýsknutím v očích sleduje, kolikrát se odrazí do vody.
"Co ty tady? Máš obavy z toho zítřka?" Zeptá se jej a teprve v tu chvíli se k němu otočí celý a nakloní hlavu mírně na stranu, než se sehne a prohrábne prsty vodu, aby na něj dopadlo pár kapek.
Hyde se nakonec přece jen zvedne, aby si mohl podat ruku s legendou a kývne mu hlavou na pozdrav. Vypadá to na velkou vodu, která to tu rozvíří. Krátce se protáhne a s dlouhým nádechem se rozhlédne kolem. Pohled mu padne na Aoie stojícího opodál, nevypadá, že by ho příchod Hideho nějak rozhodil. Promne si rty o sebe, když si ho ještě chvíli prohlíží. Vlastně od něj čekal otázky ohledně hudby. Vloží si cigaretu do koutku a udělá pár kroků jeho směrem, cestou ještě popadne lahev rumu, kterou si tu někdo odložil. Natáhne k němu ruku s krabičkou cigaret, pak ji schová a připálí si.
"Tebe záře hvězd neoslinila?" Zeptá se ho nenuceným tónem, když nekouká na něj, ale na vodní hladinu opodál. Přešlápne z jedné nohy na druhou a krátce se poplácá po nahém břiše, on rozhodně v triku chodit nebude. Letní uniforma přece.
"Anebo potřebuješ ještě pár koktejlů?" Neubrání se rýpnutí, když k němu stočí koutek oka a mezi rty se na okamžik objeví špička jazyka v zaujatém gestu. Trochu sebou trhne, když se kolem něj prožene Kaz a v dlaních svírá želvu, kterou mu ukazuje, jenže když se nedočká okamžité reakce, letí zase za někým jiným.
Kazovým dalším cílem byl Gakku, který mu padne do oka jako první. Však on je potom obejde všechny, o tom není pochyb.
"Koukej želva, to je skoro jako žába, že jo?" Zvedne mu ji až před obličej se zvláštně zaujatým pohledem na želví krunýř. Ta chuděra radši zalezla hned.
"Hej, ty potvoro vylez, chci si tě prohlédnout." Zamručí nespokojeně a stáhne obočí k sobě, protože se mu vůbec nelíbí, že zůstává uvnitř. Koukne na Gakka skoro až s výrazem malého dítěte.
"Udělej něco, ať vyleze, no ták…" Pobízí ho a znovu začne zkoumat želvu, prostě ji chce vidět, jak moc se podobá žábě, a pak ji nejspíš pustí a najde si zase nějakou dobrou flašku.
Všichni, kdo zrovna koukali se upřímně zasmáli Hideho skoro pádu do písku, to nadávání nemohl přeslechnout nejspíš nikdo. Jen Uru se snažil tvářit tak nějak normálně, jen koutky mu cukaly, jak se snažil nesmát. Byl to skoro, až nadlidský výkon. Zatrne mu ve chvíli, kdy k němu přijde a hodí mu ruku kolem ramen. Otevře rty jako ryba na suchu a vůbec netuší, co by mu měl na to říct. +Vážně mi řekl puso? + Neví, jestli se má mračit nebo rozplývat.
"O tom nepochybuju." Zamumlá nakonec s rozpačitým výrazem, který ovládne během okamžiku a už se zase tváří jako typický Uruha. Však ho taky nerozhází nějaké oslovení, Hide už nejspíš někde popíjel, takže by to měl brát s rezervou. Ano, to bude nejlepší. Dlouze se nadechne, zajede si dlaní do vlasů a koukne kočičíma očima na nebe, než se usadí do písku a upije svého koktejlu. Ještě jeden si dá a bude se culit na všechny a na všechno a nejspíš něco vyvede, zná se.


Ruki, Kai, Aoi, Gackt, Hide

Ruki na Miyaviho jenom našpulí rty, ale v očích mu zlověstně blýská. On? Něžný? Proboha a proč? Elegantně se zakloní, aby se vyhnul jeho rozhození rukou, ale s čím nepočítal je to, co se stane vzápětí. Totiž, že ho Miyavi povalí do písku na záda a on mu tím záklonem dost pomohl. Teď v noci už je písek pěkně studený, má ho okamžitě úplně všude, hlavně ve vlasech a to je něco na něj. Chce začít nadávat, ale nezvládá se ani nadechnout. Bolí to! Jeho koktejl je dávno vylitý někde vedle nich, kluci z Vamps skandují jejich malému zápasu, evidentně na sebe obracejí pozornost. Jak to, že je tak mrštný, když je tolik opilý?
"Koukej mě nechat na pokoji nebo přísahám, že tě zabiju, hned jak k tomu dostanu příležitost!" Vrčí na něj vztekle, snaží se pochytat jeho ruce a bránit se, ale spíš se před ním choulí do klubíčka jako ježek, co čeká, až se jeho trýznitel unaví nebo unudí. Kai se usměje na Reitova záda a na okamžik sklopí oči. Až sem k nim nedoléhají hlasy od ohně, takže vůbec neví, že se jim někdo snaží umučit zpěváka.
"Jsou dost velcí, aby to zvládli bez tebe, ale chápu. To mi asi nezbude nic jiného, než jet s vámi. Přece nebudu sedět v hotelu, zatímco vy čtyři si budete užívat. To moc dobře víš." Použije jeho větu, aby mu alespoň trochu zvedl náladu, zatímco se jemně usmívá jeho směrem. Pak pokrčí jemně rameny. Co on tady? No on přece... on...
"Jen jsem si všiml, že se nebavíš tak jako ostatní, ale..." +On chtěl být sám Kaii, otravuješ ho.+ Pomyslí si. Už tak o něm říkali, že je ho všude plno.
"Promiň." Zvedne omluvně dlaň a naznačí bradou, že půjde, když ho Reita trochu postříká.
"Hey..." vydechne, ale kouzelně se usměje a zrovna moc neuhne stranou. Aoi sleduje zápas Rukiho s Miyavim a zcela úmyslně nechává jejich frontmana, aby se pořádně zapotil, zatímco ostatní z toho mají zábavu s uzavíráním sázek. Někdo na něj promluví dost blízko na to, aby pochopil, že to je na něj a tak obrátí tvář za hlasem a nejdřív se mu podívá do očí, než se usměje a sáhne po cigaretě. "Díky." Broukne, když si ji vkládá mezi rty a pak vzhlédne k bezmračnému nebi.
"Ale ano, oslnila. Vždycky mě oslní, hrozně rád se na ně dívám." Přizná, ale koutky mu zacukají, protože on moc dobře ví, na co se ho Hyde ptal. Aoi má na sobě lehkou letní, skoro průsvitnou černou košili, která na něm vlaje ve větru. Hyde se nedívá přímo na něj, když s ním mluví. Uvažuje, zda přišel jen proto, aby tu nestál tak sám nebo je v tom víc.
"Už jsem jich vypil až moc." Poznamená a ne a ne se v jeho přítomnosti uvolnit. +Jsi tak okouzlující Aoi, za pět minut z tebe umře nudou. A ty si doma vytrháš vlasy za to, že jsi nevyužil potenciál setkání s ním.+ Gackt sám popravdě neví, co má sledovat jako první. Jestli zápas těch dvou hrdliček v písku nebo Hideho snahu nespadnout do ohně a nepozvracet všechny okolo. Říkalo se o něm, že když se do toho dá, hodně pije. Pravý bohém, holky, alkohol, hudba až do smrti… Napije se piva a najednou je u něj Kaz s želvou v ruce. Je krásná, ale vyděšená.
"Cože, žába?" Zeptá se nechápavě, protože Kazovu povahu nezná. Od té doby, co je Hyde s ním, viděl ho leda v televizi nebo tak někde. Když ho Kaz poprosí a jemu dojde, že má upito možná ještě víc, než Hide, prostě si od něj nebohou želvu vezme a naznačí mu kývnutím brady, aby šel za ním. Odejde kus stranou, kde je klid a ticho a želvu postaví na písek. Přiloží si ukazováček na rty.
"V první řadě musíme být ticho, jinak nevyleze. Želvy jsou hrozně citlivé na jakékoliv vyrušení." Ponaučí ho moudře a dřepne si s předloktími na kolenou, aby ji pozoroval spolu s ním, až to udělá. Hide má za sebou zhruba takové nějaké kolečko kolem všech, už si ani nepamatuje, kdo se jak jmenuje a na koho mluvil a rozjařeně se rozhlédne kolem s jedním koutkem nahoru v jeho typickém úsměvu/úšklebku. Nějací kluci jsou u vody, dva jsou támhle a vypadají jak na záchodě a většina fandí zápasu na zemi. Podrbe se v růžových vlasech a přemítá, jak se sem dostal.
"Hele vy ale moc nekalíte." Obviní všechny kolem dokola, když si vzpomene na kytaru na krku a namíří prst ma Hyda s Aoim a následně i na Uruhu.
"Kdo zahraje rychlejc tohle..." Předvede jim, co přesně a i v tomhle stavu je jako šílený a dá si to bezchybně. Dal by to i v hrobě.
"Teď ty." Poručí Uruhovi a dojde k němu, aby se mu pokusil pověsit vlastní kytaru na krk, ale zapomněl si ji stáhnout z toho svého a málem je oba oběsí, když mají popruh kolem krku oba a ten je přitáhne k sobě. Zapře se dlaněmi o jeho ramena a jednu si pak přitiskne na rty. Chvíli to vypadá, že mu pozvrací boty.
"V pohodě hele, můžeš i takhle."



(Konec první části)







Žádné komentáře:

Okomentovat