28. července 2019

Hromadné ( Nagano) - Inside Beast - Část 1.


(bowling)




Rei, Uruha, Hyde (Kei), Miyavi

Poslední den v Naganu…vlastně to uteklo až příliš rychle a Rei by si v tomhle hotelu ještě chvíli pobyl. No co, bude odtud mít ty nejlepší vzpomínky, hlavně na jistou situaci, o které už ví vlastně všichni. Chvíli bojoval s rozpaky, než si uvědomil, že se to prostě stalo a stejně s tím nic neudělá, takže bez větších obtíží pálkuje různé narážky. Většina pozornosti se stejně točí kolem Kaie, který byl včera před koncertem v podstatě nezvěstný. Samozřejmě se to z něj snažili páčit a nakonec i něco málo naznačil ale jak byl mluvný jindy, tak to z něj prostě nelezlo. Na dnešní den se nakonec domluvili na bowlingu. Chvíli prohraboval věci, než se oblékl a šel otravovat Rukiho do jeho pokoje, aby se nemohl soustředit. S naprosto nevinným úsměvem sledoval, jak se pěkně vzteká a málem byl doslova vykopnut do společné místnosti, kde už čekal nachystaný a hlavně natěšený Uru. Neuplynula ani minuta, co by neházel pohledy na Aoie a očividně si užíval jeho přítomnost. Není si jistý, jestli to kluci postřehli, ale dnešní noc strávil v pokoji Aoie a tentokrát už neutekl. To on ho držel nad vodou a nenechával ho ani na chvíli myslet na setkání v restauraci, byl mu za to vděčný. Jako vždycky je jediný uvědomělý a volá velké taxi, aby je na bowling odvezlo.
Když se tam konečně dostanou, nechají si nastavit všechny jména a jako první je na řadě Rei, který si neodpustí divadélko, jak moc jsou jeho svaly viditelné s mrknutím směrem k Rukimu.
Nikdo by ani v nemenším nečekal, že se za nějakou chvíli objeví ve dveřích Miyavi, který bůh ví kde zjistil, kde jsou a vydal se za nimi. Nutno dodat, že před tím do sebe obrátil celou flašku a rozhodně má parádně nakoupeno. Pro něj byly poslední dva dny neskutečné mučení. Nemohl spát, nemohl fungovat, prostě se nemohl smířit s odmítnutím, které pro něj Kai měl. Hrozně by ho zajímalo, kdo to je, že se ho Kai nechce vzdát. Ne, prostě to nemůže pochopit a snaží se to přepít. Včerejší koncert dal jen díky podpoře všech a studené sprše, kterou mu dopřáli před samotným vystoupením, nebylo ale z těch lepších. Vřítí se na bowling jako velká voda s rukama široce rozpřaženýma a hodí širokým úsměvem do okolí.
"Zlatoooo jsem doma…" Protáhne dlouze a netrápí ho, jak moc hlasitý je nebo ne.
Po posledním telefonu s Kaiem, byl Kei nervózní. Měl o něj vážně obavy, protože opravdu nezněl moc dobře. Dnes už ho čekala jen schůzka s Gakkem a tu se rozhodl přesunout do Nagana, prý to problém nebude. Ulevilo se mu, protože to znamená, že mohl vyrazit na cestu za ním. Cesta autem pro něj byla nejbezpečnější, i když značně dlouhá, ale jak doufá, stihne dorazit v nějakou rozumnou večerní dobu. Sebou si veze kufr, pokud bude Kai chtít hodlá s ním pokračovat dál, podařilo se mu ukořistit další čtyři dny volna. Sice bude muset pracovat, ale stačí mu k tomu notebook. Když uvidí ceduli Nagano, jakoby mu něco obrovského spadlo z hrudi, ještě chvíli a bude u něj. Ještě chvíli a zjistí, co se stalo.



Kai, Ruki, Aoi, Gackt (Sho)

Ruki nesl narážky na domácí porno mnohem hůř, než Reita, který vypadal značně nad vodou. Vůbec by se nedivil, kdyby se tím nakonec začal ještě chlubit a ponaučovat ostatní, jak se to dělá. On je toho názoru, že by je rozhodně měl, co učit, ale nahlas mu to neřekl, aby snesl jeho ego. Místo toho si nasadí vražedný obličej pokaždé, když něco dolehne k jeho uším a kluci toho nechají. Mnohem větší starosti mu dělá Kai, jehož výkon nebyl po jeho výletu z nejlepších a který se sice plaše usmívá, ale v jeho očích je rozhodně vidět smutek a rozčarování. Jenže se jim nesvěřil a on to z kluků nikdy netahal. Aoi se snažil víc, ale neřekl to ani jemu. Teď už jsou s klukama v bowling baru, mají objednané pivo a občerstvení a Reita se zrovna chystá na první akci. Předvádí se u toho a oni se smějí. Zase tolik lidí nekouká, takže se sem tam drží s Uruhou za konečky prstů nebo mu něco šeptá do vlasů, zatímco Ruki stojí se založenýma rukama vedle dráhy a víc, než kriticky sleduje Reitův postoj. U toho žvýká žvýkačku a vypadá jako malý bůh Nezájmu. Kai nemá nejmenší tušení, v kolik Kei dorazí, protože ani on sám netušil, jak mu program vyjde. Byl rád, že jdou s klukama ven a on nebude ležet v posteli a nadávat si za to, jak zkazil koncert a co všechno se událo. A pak už bude s ním, přenese se přes to a všechno bude v pořádku. Sedí na sedačce u dráhy a zrovna si v předklonu zavazuje bowlingové botky, když uslyší ten hlas. Okamžitě pozná, že je opilý a když otočí tvář, zjistí, že je tady sám. Bez kluků. Žaludek se mu sevře a to si ještě ani nedomyslel, komu patřilo to Miyaviho zvolání. Pomalu se narovná a nejradši by si zalezl mezi Uruhu a Aoiho. Ruki líně obrátí oči za tím kraválem a vytáhne úhledné obočí vzhůru. A prošvihne tak Reitův hod. A to naštvě! Okamžitě se zamračí směrem k narušiteli.
"Hey, my tady máme důležitý turnaj!" Houkne a Aoi už se taky otáčí s pusou zaskočeně pootevřenou. Tohle vypadá docela na divadlo.
Gackt nemohl uvěřit vlastnímu štěstí, když mu agent přiřadil účinkování v pořadu rovnou s Keiem. Když od něj odcházel, vypadalo to, že se na příštích několik let vidí naposled, ale japonský hudební píseček evidentně nebyl zase tak velký. Samozřejmě, že to přijal a Kei přijal taky. Přece k sobě nezačnou být neuctiví. A když mu pak sám volal, aby se sešli někde jinde, než bylo naplánováno, samozřejmě souhlasil. Oba to měli v tu chvíli na půl cesty a tak na sebe oblékl bílé kalhoty, bílé tričko a rudou koženou bundu a vyrazil před vchod do baru, kde se s ním měl setkat. Je tam na čas, zatímco Keiovo auto tu ještě není, ale taková cesta se dá jen těžko předvídat. Nechal svoje luxusní auto stát na hlídaném parkovišti a došel ten kus pěšky, zatímco mezi prsty protáčel klíčky. Měl výbornou náladu, jak by neměl. Však uvidí svou panenku.


Rei, Uruha, Hyde (Kei), Miyavi


Rei ještě naposledy koukne na Rukiho a výraz nezájmu s ním absolutně nezamává, však on ví, že se kouká a taky trochu egoisticky předvídá, co se mu honí hlavou. Zrovna udělá několik rychlých kroků k začátku dráhy a rozmáchne se, aby hodil, když za sebou zaslechne hlas, skoro to vypadá, jakoby mu to tu patřilo. Samozřejmě ho to mírně rozhodí a trefí jich jen pár, přesněji asi tři. Skoro až naježeně se narovná a ohlédne, když k tomu ještě zaslechne hlas Rukiho. Okamžitě oba dva vyhledá pohledem s přivřenýma očima a udělá několik kroků směrem k nim.
Uru na rozdíl od Kaie má celý den naprosto skvělou náladu. Využívá každé volné chvilky, aby mohl trochu popíchnout Aoie a ani Bowling bar toho není výjimkou. Letmé doteky a gesta ho činí ještě spokojenějším a rozhodně nebere vůbec v potaz pobavené pohledy Reie, který si sem tam neodpustí poznámku ohledně vrkání. Však mu ji taky celkem obstojně oplácí. Narovná se mírně, když zaslechne hlas a vidí, že Ruki je taky pěkně v ráži.
"Tohle nedopadne dobře..." Broukne tichým hlasem Aoiovi a je jasné, že je v pozoru, kdyby se cokoliv semlelo. Hodlá je bránit zuby nehty, i když by byl raději, kdyby se případné konflikty vyřešili v klidu.
Miyavi se pomalým, rozhodně vratkým krokem, blíží k nim s úsměvem od ucha k uchu. Nad Rukiho poznámkou jen mávne rukou a zasalutuje mu, ve stylu slyšel jsem Tě ale mi to totálně jedno. Pohled mu padne rovnou na Kaie, který zatím sedí na sedačce.
"Aaaa mám Tě…" Ukáže na něj prstem, když se bokem opře o hranu stolu, trochu mu nevyšel krok.
" Ups..ty jsi tu být neměla" Osočí se smíchem židli, která mu stojí v cestě a nakonec ji přece jen obejde, míříc za jasným cílem.
" Jsem si říkal…Sweetie, že se s Tebou přijdu ještě rozloučit, než mi zase zmizíš…" Zamumlá jeho směrem a obočí se v tu chvíli sáhne k sobě, jak se zdá, pořád se s tím vůbec ale vůbec nesrovnal, právě naopak je to pořád horší.
"No tááák…vem si mě seboooouuu…budu hodný vážně..!" Začíná na něj doléhat fakt, že ho vidí.
Kei mezitím v autě už trochu neklidně poklepává prsty na rám u okýnka. Dnes příliš oblékání neřešil. Na sobě jen černé volné kalhoty, bílou košili trochu nedbale nedopnutou a kabát složený vedle sebe. Vlastně si pobral jen to nejnutnější, aby se příliš nezdržoval. Dokonce zakázal řidiči, aby pro tuto chvíli pouštěl hudbu a celou cestu se noří do svých vlastních myšlenek. Nakonec přece jen auto zastaví před barem a on z něj vystoupí, přehazujíc si kabát přes ramena, když mu pohled padne na Gakka stojícího před vchodem. Vlastně ho tu nečekal tak brzy. Vytáhne z kapsy krabičku a připálí si, než udělá několik kroků jeho směrem.
"Rád Tě vidím.." Řekne naprosto upřímně a mávne rukou na řidiče, že prozatím může odjet, však on si jej kdyžtak zavolá, až bude potřeba.



Kai, Ruki, Aoi, Gackt (Sho)

Trvá to jen chvíli a už má Reitu po boku. Samozřejmě, že se s ním cítí jako pan ředitel zeměkoule, když ho má vedle sebe a tak nechává ruce dál na prsou a žvýká, zatímco si měří Miyaviho. Jsou kamarádi z dřívějška, ale teď je Miyavi tak navátý, že jestli na Kaie jenom sáhne, jednu mu pleskne jako první. A pak se rovnou udá manažerovi.
"Sweete..." Zopakuje po něm kysele a vymění si významný pohled s Reitou.
"V poslední době se to na něj slétá jako vosy. Jeden lepší, než druhý." Dodá a pak zvýší hlas, když to patří zase Miyavimu.
"Až tohle uvidí Hyde, budeš muset emigrovat." Oznámí mu skutečnost, o které neví, že ji Miyavi nezná a totiž identitu Kaiova nabíječe.
Aoi to celé sleduje ze svého místa u stolku, po boku má Uruhu a přikývne na jeho starostlivou poznámku. Oba dva jsou taková máma a táta kapely a samozřejmě si kluky pohlídají, ale jak se zdá, Ruki má chuť provokovat, Reita se nedá krotit, když vzplane a Miyavi se nedá krotit nikdy. Ani jemu se tahle situace nelíbí, ale prozatím zůstává sedět, aby nepřiléval do ohně. Ostražitě sleduje celé dění a pak se ozve sám.
"Hey Ruki-kun, nech ho, on si to vyřeší." Pokusí se odvolat alespoň jednoho, ale vyslouží si Rukiho totálně nechápavý pohled a jeho poukázání na Miyaviho stav. Aoi v reakci na to začne hledat cigarety. Začíná mít fakt blbý pocit.
Kai zírá na Miyaviho, který se k němu blíží, a když málem sejme židli, kolem které jde, vstane, aby ho zachytil, kdyby třeba padal, ale není to potřeba. Nejistě se pousměje a zaskočeně se ohlédne po klukách. Musí na okamžik zavřít oči, když uslyší obsah Rukiho slov. Teď už je samozřejmě všem zúčastněným jasné, kdo posílal srdíčka a s kým kde byl. Cítí se vážně na rozpacích a navíc se po nich otáčí i další hosté.
"Miyavi-chan... pojďme...pojďme si promluvit... já..." Rozpačitě se poškrábe ve vlasech a zasměje se, ale v další chvíli Miyavi zase zakopne a on mu tak tak nastaví náruč.
"Pro boha!" Vyrazí ze sebe, když se snaží udržet jeho váhu nad podlahou a taky neupadnout. Aoi je na nohou a míří k nim, Ruki protáčí očima a vyfukuje velkou bublinu, která se mu obtiskne na nose.
Gackt si prohlédne Keie a věnuje mu okouzlující a velmi upřímný úsměv, když ho obejme. Vypadá vřeleji, než posledně v bytě a to je moc dobře.
"I já tebe." Vydechne jenom hluboce, když nadechne jeho osobní vůni. Zvedne dlaň s mnoha prsteny a kloubky prstů ho jemně pohladí po tváři.
"Jak jsi se měl, panenko moje..." Broukne, zaujatý jeho tváří, než mu s povytažením obočí nabídne rámě, aby mohli
vejít do baru. Zorientovat se uvnitř není těžké, v předu je pult a stoly a o kus dál jsou bowlingové dráhy. A heleme se, kdo je u nich. Celá partička chlapců z The Gazette. To proto chtěl jet sem, ale proč ho zval s sebou? To mu zůstává absolutní záhadou.
"Máš zvláštní smysl pro humor, Keii." Řekne mu tiše a je druhý v pořadí, kdo vytáhne obočí nahoru, když uvidí Miyaviho, padajícího do Kaiovy náruče. I toho zná a dost dobře. Pěkné éro.
"Zdá se, že tady za chvíli budeme všichni. Nějaká sešlost J-rockerů?"


Rei, Uruha, Hyde (Kei), Miyavi

Rei už stojí po boku Rukiho a v návaznosti na to, co se děje si zakládá ruce na hrudi. Měří situaci pohledem a mlaskne, když vidí, jak se Kai snaží Miyaviho zachytit. Momentálně jeho vlasy v zadu tvarované do bodlin, dokonale vystihují jeho náladu. Však ať na něj zkusí sáhnout nějak špatně nebo nedej bože prohodit nějakou poznámku na Rukiho. V tuhle chvíli stačí jen škrtnout a pěkně vzplane.
"Asi to začnu eliminovat nebo co.." Zareaguje ještě na poznámku Rukiho a střelí pohledem na Aoie ve stylu mám to pod kontrolou. Uru ten pohled taky zaregistruje a neubrání se protočit oči v sloup.
"Jestli se do toho pustí Rei, tak to určit nedohrajeme..." Neubrání se poznámce a dlouze si povzdechne, tohle je teda sebranka a kdo to bude zase klidnit? Samozřejmě to zůstane na něm a na Aoiovi, který už se zvedá z pohovky. Neváhá ani vteřinu a udělá to samé, aby byl připravení vyřešit případný konflikt společně s ním a hlavně v KLIDU.
Miyavi se zrovna chtěl otočit za tou prokletou židlí, ale krok mu znovu nevyšel a ocitl se v náručí u Kaie.
"Jééé ty jsi mě chytil…" Broukne skoro až rozněžněle, když mu koukne do očí. V tomhle stavu mu rozhodně nedochází, co dělá a nedělá. Popadne ho kolem pasu a přitáhne k sobě, rozhodně ho v nejbližší době nehodlá pustit.
" Tak za to si zasloužíš alespoň pusu a vy kušujte...nevidíte, že s ním …mluvím... a že ho sakra miluju nebo co?" Ožene se slovy po ostatních, kteří už míří jejich směrem.+Co se do toho motají pořád.+ Proběhne mu hlavou rozmrzele.
Kei se mezitím před barem nechá obejmout a dokonce mu celkem vřele jeho objetí oplatí. Je rád, že ho vidí, i když při tom oslovení si musí dlouze povzdechnout. Jak se zdá, Gakka to pořád ještě nepustilo a je mu jasné, že toho ještě využije.
"Poslední dny byly náročné…ale proto jsme tady Gakku-chan…" Oznámí mu zcela klidně, když se přeci jen zavěsí do jeho nabízeného rámě a vejde společně s ním dovnitř, kde je víc živo, než by čekal.
"Jsem tu kvůli Kaiovi…hlavně kvůli němu a…" Oznámí mu naprosto upřímně, když ještě chvíli kouká do jeho tváře, než stočí pohled za rozruchem uvnitř. Pohled mu padne na Kaie s Miyavim v náručí. Moc dobře slyší jeho slova a obočí se mu stáhne k sobě. Najednou se v něm zvedne nepopsatelná vlna vzteku, kterou snad nikdy nezažil. Jeho povaha, jindy klidná jak vodní hladina najednou vypadá, jako po nájezdu dvaceti motorových člunů. Osten žárlivosti najedou přetne řetěz bestie uvnitř něj a on ji nedokáže dál zkrotit. Je mu jedno, kde je, je mu úplně jedno, kdo ho uvidí nebo ne. Z jeho hrdla se vydere zavrčení společně s blýsknutím v očích a během vteřiny je u Kaie s Miyavim. Toho jednoduše odtrhne z Kaiovi náruče, popadne pod krkem a přirazí ke zdi několik centimetrů od země. Z očí mu šlehají blesky, jeho hlas nepoznamenaný zuřivostí, která ho momentálně ovládá a má sto chutí jej minimálně zakousnout na místě.
"Nikdo..nikdo na Kaie nebude sahat…" Zavrčí vztekle odhalujíc své špičáky bělostně s lesknoucí v záři osvětlení baru.
Miyavi mu nestačí ani nic říct, najednou je silně přiražen ke zdi s vyraženým dechem a zatmí se mu před očima po ráně do hlavy. Jakmile se mu podaří trochu zaostřit, částečně vystřízliví, protože ho za prvé drží nad zemí u zdi Hyde a za druhé….sakra on má vážně zuby jako upír!!!




(Konec první části)

1 Bara-chan Bara-chan | Web | 21. dubna 2019 v 22:33 | Reagovat
Upřímně mě rozesmála představa Reity, jak pořádá kurz točení domácího porna :'DDD
Bowling mi zněl jako super akce, ale jakmile se tam přimotal Miyavi, bylo mi jasné, že se to neobejde bez nějakých výstupů. Klobouk dolů před Kaiem, že je tak hodný nebo ehm... naivní? že mu ještě jednu nevrazil a mám pocit, že chybělo málo, aby mu vrazil někdo z kluků :D
No a Hyde... Abych pravdu řekla, čekala jsem, jak na to zareaguje. Bude Kaie podezřívat, vyčiní Miyavimu nebo se otočí na patě a půjde si srovnat ven myšlenky (zatímco Gackt k tomu bude mít nevhodné našeptávající poznámky...)? Ale teda toto jsem nečekala, že se předvede ve vší své upíří kráse... Ale je to pěkné, když si člověk uvědomí, že je to vlastně z lásky ke Kaiovi...
Ale teď jsem sakra zvědavá, jak na to ostatní zareagují, no a taky jak zareaguje Kai...
2 Tenshi & Akurai Tenshi & Akurai | Web | 22. dubna 2019 v 9:31 | Reagovat
To mě taky rozesmálo. Z druhé strany, když se ohlédnu na jejich super chvilku by klidně mohl. XD
Kai je prostě zlatíčko, já bych ho nejspíš vyvedla za límec a poslala prvním taxíkem domů. XD To bych byla ještě hodná. XD
No a Kei ani já sama jsem v podstatě netušila, jak na to zareaguje. Byl nějaký určitý plán, že by se něco semlít mohlo, že se takovýmto způsobem neovládne a pustí  bestii na světlo a málem Miyaviho zakousne jak králíka, to mě tak úplně nenapadlo.

Žádné komentáře:

Okomentovat