28. července 2019

Hromadné ( Nagano) - Inside Beast - Část 2.

(bowling)




Kai, Ruki, Aoi, Gackt (Sho)


Ruki souhlasně přikývne, když Reita zmíní, že budou ty Kaiovy milence prostě rovnou odstřelovat. Co s nimi, když se tak kupí? A pak se ozve to Miyaviho Miluju ho a jemu vypadne žvýkačka z pusy, jak otevře ústa. Cože říkal? O to tady jde? Někde spolu byli zašití, Miyavimu přeskočilo a proto se Kai tvářil tak smutně? Tohle je lepší, než telenovela. Přejde ke stolku, nabere si hrst chipsů a cpe si je do pusy. Postrčí dlaň i k Reitovi, ať si taky nabídne, ale na druhé straně baru se objeví Hyde. Hyde a Gackt??? O co tady jde? Neviděl, jak se Hyde dostal ke klukům, prostě to nedokázal postřehnout. Vidí jenom, jak drží Miyaviho třicet centimetrů nad zemí, ten chrčí a navíc se ošklivě bouchl. Hned se zamračí a vystřelí k nim.
"Hey, to stačí, rozumíš?! Pusť ho, vždyť ho udusíš!" Křikne na něj a chce ho vzít za rameno. Aoi s Uruhou zírají dost podobně, když se Hyde mihne hospodou, ani oni nepostřehli, jak to udělal, vidí jen, co se děje vzápětí a jak Kai málem omdlí. I Aoi vyrazí k nim, ale je jich tam až dost a tak chytá spíš Rukiho, než se po něm Hyde ožene a praští ho, protože pak rozpoutají další hospodskou rvačku. Ruki se vzteká a zmítá, Kai piští, aby toho nechali, Gackt stojí opodál a připaluje si, jako by měl na všechno několik desetiletí času.
"To jste se všichni zbláznili?" Okřikne je Aoi.
"Jedny noviny vám nestačily?" Kaiova dlaň vystřelí k jeho ústům, když z Miyaviho veřejně vypadne přiznání jeho citů a je mu jasné, že se snažil přepít to, co před ním skrýval, totiž jak moc ho jeho odmítnutí sebralo. Je mu ho neskutečně líto.
"Přece tě nenechám upadnout." Vyhrkne jenom, ale pak se strhne malé peklo. Někdo mu vyrve Miyaviho tělo z náruče a pak už zírá na Keiovu tvář, jeho jasně viditelné špičáky a jen on ví, co se děje. On a Gackt???? Proč je tu sakra s ním? Střelí po Gacktovi pohledem a pak se vrhne z boku na Keiovy ruce.
"Pusť ho pro pána! Vždyť ho udusíš!" +Všichni tě uvidí, Kei, budeš mít obrovský problém, prosím, mám strach!+ Prožene se mu hlavou, když se do jeho tváře dívá s obrovskou prosbou a obavami. Viděl, že to Miyavimu neušlo, jak by mohlo, když ho vidí z takové blízkosti? A co to přemístění? Gackt v klidu poslouchá slova o tom, jak je tu kvůli Kaiovi, jistě, jistě... v nejmenším ho to nemůže rozhodit nebo odradit, je to jako Keiova mantra, aby ujistil sám sebe. A pak se stane něco, co už dlouho neviděl. Pro sebe se pousměje a připálí si, zatímco Miyavi visí nad zemí. Tohle se panence vymklo z ruky a Kai uvidí bestii tak, jak doopravdy vypadá.
Lekne se a uteče sám. Dobře… Pomalu k nim ke všem dojde, sundá nejdřív Rukiho dlaně, pak Kaiovy a nakonec je neskutečně konejšivě položí na Keiovy a posune je silou dolů, aby se Miyavi dotkl nohama země. Už byl docela modrý…
"Keii..." Broukne mu konejšivě do ucha.
"To stačí, pojď ke mně..." Dlaněmi obejme ty jeho na Miyaviho krku a odlepí prsty od bílé kůže. Pak jeho otočí proti sobě a sevře ho v náručí. Dělá, že nevidí naprosto šokované Kaiovy oči.


Rei, Uruha, Hyde (Kei), Miyavi

Rei vytřeští oči ve stejné chvíli, jako Rukimu vypadne žvýkačka. Tohle by dostalo kohokoliv a tohle divadélko začíná celkem nabírat obrátky. Poodejde k míse chipsů a cpe si je do pusy, aniž by odtrhl oči od dění, které má hodně brzo dokonale vygradovat. Uru zůstane hledět stejně jako Rei a Ruki, protože tohle opravdu nečekal. Takové přiznání a ještě přede všemi. Svým způsobem si připadá jako idiot, když zrovna on s tím tolik otálel. Zarazí se uprostřed pohybu a kouká na ty dva, jak si padnou do náruče díky Miyaviho opilosti a zavrtí nad tím hlavou. Kai, jak se zdá plete hlavu na každém kroku.
Jenže pak to přijde..Najednou je Miyavi u zdi a zničehonic je v baru i Kei, který ho nehodlá jen tak pustit očividně. Zamíří směrem k nim, je jich tam sice dost, ale jaks e zdá pořád málo na to, aby ho od něj někdo dostal. Pořád ještě nevěří vlastním očím, že se to opravdu děje.
Kei nevnímá nic kolem sebe, všechno je momentálně v režii bestie uvnitř něj a ta si to vyloženě užívá. Jsou v něm dvě různé osoby a tuhle nikdy nepouští ven, jen na kousíček, když se potřebuje najíst. Ten pocit ho ale zastihl nepřipraveného a to se projevilo. Stačilo by jen nepatrné sevření a zlomil by mu vaz.
"Zmlkni…" Zavrčí směrem k Aoivoi, aniž by dokázal spustit ocelové oči od těch, které se momentálně mírně protáčí v sloup, v závislosti na nedostatku kyslíku. Zvrácená spokojenost se mu promítne, až do rtů, jejichž koutek se zvedne v nepatrném pousmání, to ale jen do chvíle, než se na jeho paže pověsí Kai. Ruce ostatních zdařile ignoroval, ale jeho vůně se dostává až do nitra jeho hlavy stejně jako hlas, který by poznal kdekoliv. Krátce se ohlédne do Kaiových očí s mírně pootevřenými rty a v těch jeho je pořád znatelný vztek, ale ne něj. Znovu se koukne na Miyaviho, visícího v jeho objetí a nakloní hlavu mírně na stranu, když jeho tvář znatelně bledne. Zkřiví tvář, jakoby jej něco bolelo, jak se snaží potlačit bestii ve svém nitru, je to těžký boj a dost patrný. Najednou se ale cítí podivně volný, když jsou všechny ruce z jeho ramen sundány a objeví se jiné, které ho donutí postavit už skoro bezvládné tělo na zem. Cítí Gakkovu sílu, i když ji nevyužívá naplno. Pomalu povolí sevření prstů a ve tváři se mu objeví opravdu nešťastný výraz. Jen na několik okamžiků ho nechá, aby jej objal, než se odtáhne na délku paží a nakonec od něj o krok ustoupí.
"Díky ale to stačí…nic to nemění…" Řeknu mu bez okolků možná trochu necitelně, ale v tuhle chvíli to nejde jinak. Pomalu stočí pohled ke Kaiovi a zatváří se opravdu nešťastně. Tohle mu přece nemůže odpustit…nikdy.
"Je mi to líto…já…omlouvám se..zklamal jsem Tě." Prohrábne si blonďaté prameny v naprosto zoufalém gestu rozhlédne se po okolí. Příliš mnoho očí, příliš moc lidí…musí pryč a hned…
"Měl bych…" Nedokončí, ještě chvíli hledajíc v Kaiových očích odpověď, než raději vykročí pryč, pravděpodobně zavolá Miyavimu pomoc.
Miyavi se sveze podél zdi, když povolí stisk a jeho víčka zůstávají zavřená. Prostě omdlel, tak trochu hrůzou, tak trochu nedostatkem kyslíku, podpořený k tomu hladinou alkoholu v krvi. Když pomalu začne přiházet k sobě, nedokáže se skoro vůbec pohnout. Neskutečně ho bolí hlava a krk.
" Co to…" snaží se ze sebe vydolovat ale hlasivky celkem kvalitně chraptí a na víc se nezmůže.



Kai, Ruki, Aoi, Gackt (Sho)


Aoi dostane zpraženo a to jenom prohodil, aby neblbli. Ruki Hyda radši pustí a vrhne po Aoim rychlý, vyděšený pohled, protože tohle začíná být moc i na něho. Nikdo z baru si jich nevšímá a on nechápe jak to. Copak nikdo nevidí, že tu někdo škrtí jiného kluka? Kai se odmítá pustit Hydovy ruky a nakonec je to Gackt, kdo ho přiměje, aby postavil Miyaviho na zem. Místo toho, aby se staral o málem mrtvého Miyaviho, objímá útočníka a Ruki nechápe už vůbec nic, stejně jako Aoi po jeho boku. Kai sám vidí všechny emoce střídající se v Keiově tváři. Tolik by mu chtěl říct, že ví, jak se cítí, jenže před klukama nemůže, aby nic neprozradil a navíc, Miyavi potřebuje pomoc pro pána! Jakmile se sveze k zemi, klekne si k němu, obejme ho a přitáhne k sobě do náruče.
"Miyavi-chan, jsi v pořádku?! Miyavi-chan!" Mluví na něj roztřeseným hlasem, ale on mu neodpovídá. Kaiovi se natlačí do očí slzy a začíná být lehce hysterický. Aoi si k němu přiklekne a snaží se konejšivými slovy Miyaviho taky probrat a po chvíli to zafunguje, zatímco uslzený Kai vzhlédne nahoru k omluvu mumlajícímu Keiovi. Odchází? Prostě je tady nechá? Jeho tady nechá?
"Kei!" Skoro vykřikne jeho jméno, když se k němu upír začne otáčet zády, ale není to nic platné. A on prostě nevěří vlastním očím. Ne proto, co udělal, ale proto, že ho málem zabil a teď je tady prostě nechá! Oba!!! Jenže Ruki tomu nepomůže.
"Jo to bys měl! Myslím, že bude lepší, když odsud vy dva vypadnete a možná budete rádi, když se Miyavi rozhodne tohle neřešit a nebudete si v rámci branže vyjíždět po krku!" Řekne mu s jasnou stopou averze v hlase. Tohle bylo sakra krucinál moc! Kai je úplně na kaši a Miyavi málem mrtvý a proč? Gackt Keie na požádání propustí z obětí, ale nenávistná slova Rukiho a neskutečný smutek v očích Kaie mu dávají tušit, že on bude jeho jediný utěšitel. Jemně se Keie dotkne dlaní na zádech a zatlačí, aby spolu vykročili ven z baru. Měl by jim možná něco říct nebo se omluvit, ale věnuje jim jenom pohled, pak sklouzne očima k ležícímu Miyavimu.
"Myslím, že na sanitku je vás tady dost. Ozvu se mu a vyrovnám se s ním včetně omluv." Poukloní se a prostě rozhozeného Keie vyvede ven z baru. Venku vytáhne cigaretu, kterou připálí a podá mu ji. Kai stále klečí s Miyavim v klíně, Aoi volá sanitku, Ruki šílí a pere se s Uruhou o telefon, protože chce volat právníka a Miyaviho tým, samozřejmě s horkou hlavou. "Miyavi-chan... řekni, že jsi v pořádku." Brečí Kai. Ještě, že zítra nehrají, to by prostě nezvládl. Teď s ním lomcuje strach o toho, koho má u sebe, stejně jako strach z toho, že Keie už nikdy neuvidí. Kdo ví, co si vezme do hlavy… a navíc… +On mě tady vážně nechal… mě i jeho...+


Rei, Uruha, Hyde (Kei), Miyavi

Rei stojí kousek od toho všeho a tak rád by něco udělal, ale v podstatě ani nedostane příležitost Málem Keiovi jednu natáhl, když okřikl Aoie. Všechno je to postavené na hlavu.
"Táhni k čertu ….oba dva…" Sekne ostrým hlasem směrem k odcházejícímu Keiovi a Gakkovi, jak se zdá má jich plné zuby už jen od pohledu. Raději se přidá ke konejšení Kaie a probouzení Miyaviho, který konečně začíná otvírat oči a částečně komunikovat, to je dost dobré znamení. Uru se mezitím odebere k baru a snaží se sehnat něco ledového na Miyaviho krk a nejlíp ještě sklenku vody lepší nápad prozatím nemá.
Miyavi začíná trochu vnímat okolí a dávat si do kupy, co se vlastně stalo. Najednou má pocit, že je skoro úplně střízlivý, jen se mu příšerně motá hlava. Pohledem sklouzne na Kaie, který ho drží v náručí a nepatrně se pousměje.
"To…" Pokouší se na něj promluvit, ale příliš se mu to nedaří, hlasivky, jakoby odmítaly poslušnost. Je mu ale jedno, Kai je tu pořád a s ním, vlastně to v jeho nitru rozlije příjemně hřejivý pocit.
"To je dobrý, budu v pořádku.." Broukne tichým hlasem, který se mu nakonec podaří vydolovat z hrdla.
"Co to bylo za magora…?" Zeptá se, se staženým obočím a zavrtí velmi neznatelně hlavou, když se pokusí zvednout dlaň a promnout si zadní stranu krku. Zvedne krátce pohled za odcházejícími postavami a nejradši by tomu parchantovi něco řekl. Určitě něco ve stylu, že si někdo takový Kaie nezaslouží. A taky, že mu to řekne, hned jak bude mít příležitost. Momentálně je rád, že vůbec dýchá.
Kei se po pár krocích zastaví a ještě se ohlédne s výrazem, kde se mísí zoufalství společně se znechucením nad sebou samým. Zničil všechno, na čem mu záleželo a proč? Protože nedokázal ovládnout svou vlastní podstatu. Měl si uvědomit, že to tak jednou dopadne. Měl to předvídat a nepokoušet se o nemožné. Bestie přece nemůže žít s člověkem. Pro něj právě věčnost ztratila smysl, světlo zhaslo a nechalo jej ve tmě. Ale on ví, kde ho najde, konejšivé světlo….je jen jediné místo, jediná doba, kde by ho mohl znovu spatřit, poprvé a naposledy. Po cestě ke dveřím zvedne telefon a chvíli přemýšlí, co by napsal. Chce toho Kaiovi tolik říct, nakonec jen spustí ruku znovu podél těla. V podstatě vůbec nevnímá to, že Gakku jde společně s ním. U dveří se ještě zastaví a naposledy ohlédne. Teprve pak pohlédne do telefonu znovu a venku před barem ještě napíše smsku.




Schová telefon, nechá si připálit od Shoa a zavolá si své auto, které je tu během pár minut. Podívá se Shoovi do tváře a smutně se pousměje.
"Vyrovnání zařídím sám…ale děkuji..díky Tobě jsem ho nezabil…Musím jít Sho-chan a sám…opatruj se …a …."Nedořekne větu, než dlouze vydechne a nasedne do auta s jasným cílem. Už totiž nedopustí, aby se někdy něco podobného stalo. Napáchal za svůj dlouhý život už dost škod. Dospěl k rozhodnutí. Jeho tvář ještě osvítí majáčky přijíždějící sanitky. +Přijeli rychle, to je dobře.+




(Konec)

1 Bara-chan Bara-chan | Web | 21. dubna 2019 v 22:48 | Reagovat
Chudák Kai, taková telenovela na krku a Ruki s Reitou u toho křoupou chipsy :DD
Ale teda... Brr, toto jsem vážně od Hyda nečekala... Ne to rupnutí nervů a přizabití Miyaviho (věřím, že kdyby někdo sáhnul na Rukiho, určitě by tak jednal i Reita, a Aoi v případě šáhnutí na Uruhu, a to ani nemusejí být upíři) ale ten chladný odchod? No chudák Kai, bojím se zjistit, v jakém bude stavu...
Trochu jsem se bála, jestli se na Hyda Gackt ještě nenalepí, no ale naštěstí nebyl Hyde až zas tak rozrušený a ujel mu...
Ale teda ty myšlenky, s jakými ujel...
Kai, honem za ním, rozmluv mu to!
2 Tenshi & Akurai Tenshi & Akurai | Web | 22. dubna 2019 v 9:42 | Reagovat
Heh, že telenovela. XD ALe v podstatě máš pravdu a Ruki si samozřejmě musí přisadit, to by nebyl on.XD
U Keie jeto se mnou vždycky trochu složitější. V jeho případě se vždycky musím rozložit na součástky, abych se dostala na úplnou podstat jeho chování a pokusila se to alespoň trochu přiblížit do reply. Upřímně tohle bylo peklo, už když jsme to psala a pak jsem chvíli čučela do prázdna, abych se zase poskládala zpátky a o tom, co následovalo ani nemluvím. Už tehdy mě děsila (v tom směru, že budu bulet jak želva) představa, že to musím přečíst ještě minimálně jednou a taky jsem se nespletla! Nutno dodat, že tohle už na panáka opravdu bylo, takže jsme si prostě s Tenshi nalily a pěkně uklidnily nervy.XD

Žádné komentáře:

Okomentovat