28. července 2019

Hromadné- Kdes to vyhrabal Kazi? - Část 1.

(Rukiho pokoj, Reitův pokoj)











(club - zkušebna)




Kai, Aoi

Noc u Uruhy byla pro Kaie stejně kouzelná jako ta, co spolu strávili naposled. Jakmile byli oba vykoupaní a vyškatulkovaní, vlezli do té postele samozřejmě zase spolu, i když tentokrát si dovolili zamknout dveře. Přece jenom to nebyla palanda jako u Kaie a byli v té malé postýlce okamžitě na ráně. A při škodolibosti jeho sester, ne to nemohli riskovat. Už tak riskovali dost, v poslední dny rozhodně. Kai se už ani neobtěžoval tričkem, chtěl na něj udělat trochu dojem svou postavou a dovolil by si říct, že se mu to možná i podařilo. Nejdřív byl nervózní z toho, jak začít, i když se na něj tak moc těšil, ale nakonec spolu skončili v těsném obětí pod peřinou rychleji, než by se mohlo zdát a brzy už si dopřávali podobnou zkušenost jako naposled. Ani dnes nešli dál, ale Kai si dovoloval tvrdit, že minimálně pokaždé odhalil nějaký nový kousíček jeho kůže, který před tím neznal. Připadal si jako objevitel, který přidává kousky na novou mapu světa. Jeho světa, kterým se stal Uruha. To, že jdou na zkoušku - tedy zahrát si s klukama na nástroje - nezatajili ani jeden, jen tak dočista neřekli kam. Kaiovým rodičům se ale líbilo, že když už doma tluče do bubnů, že to není na nic a zkusí si to i s někým jiným. A tak si zase dali budíka, oblékli se a zmizeli dřív, než opět kohokoliv potkali. I dnes museli čekat před klubem na Kaze, aby je pustil, jen o hodně zdrženlivěji, než včera v noci. I tak se ale vesele bavili a pohihňávali a v jednom kuse do sebe strkali, aby si tu lásku projevili alespoň nějak, tak jak to kluci dělávají. Aoi s Kazem se objeví za chvilku.
"Co je." Zeptá se Aoi skoro nedůtklivě, když na něj oba zírají jiskrnýma očima. Kai pokrčí rameny. "Nic, jen koukáme, jestli jdete za ruku." Řekne odvážně a zase se oba rozhihňají, kdežto Aoi se zamračí a vymění si s Kazem nevěřícný pohled.
"Vidíš je? Co je chytá, puberťáky. Hleďte si radši sebe navzájem." Řekne jim, ale pak se pro sebe pousměje a vydoluje cigára, aby si připálili. Nabídne i klukům. Přece jen čekají ještě na Reitu s Rukim. Kaz Aoiho překvapoval i celý zbytek večera. Neobešlo se to bez slovních narážek na jejich potencionální vztah, ale znovu ho čistě oblékl, postaral se o něj a pak ho skutečně poslal spát do postele. Samotného. Byla to Aoiho druhá noc v jeho bytě a v jeho ložnici a velkou část z ní propřemýšlel. Potřeboval to a hodně. Měl hodně témat na vyřešení, hodně co přehodnocovat a otáčet v hlavě a nakonec usnul spíš vyčerpáním, ale sny neměl špatné. Byly plné hudby, kytar a Kazovy písně pro něj. Ráno se spolu nasnídali, pořád trochu jako dobří kamarádi, ale Aoi potřeboval trpělivost a nenásilný přístup a taky je dostával, i když by tomu nikdy dřív nevěřil. A pak mu zavolala Kimiko. Byl s telefonem zavřený v koupelně snad patnáct minut a dokonce na ni zvedl hlas, což opravdu nesnášel, ale nedalo se s ní rozumně domluvit a on cítil, že za to může. Že ji prostě odbývá. A tím víc byl podrážděný. Nebylo to fér chování, nesnášel to na sobě a věděl, že se pomalu dostává do bodu zlomu. Ještě to nepřišlo, ale bylo to blízko. Kaz mu rozehnal zlou náladu až po cestě a dokonce se spolu o ní trošičku bavili. Aoimu to nepřišlo jako nejlepší nápad, vykládat mu o své holce, když věděl, jak to Kaz má ve vztahu k němu, ale byl toho zrovna teď plný. A když se podíval na kluky, záviděl jim jejich bezstarostnost a bezprostřednost.
"Sluší vám to." Vypadne z něj nakonec a tím si vyslouží jejich zaražené pohledy a taky nadšené úsměvy. Kai dokonce zčervená.


Reita Uruha, Kaz

Ten večer byl neskutečný. Jak kdyby každá společná chvíle Kaie a Uruhy byla o kousíček lepší, i když by se molo zdát, že už to nejde. Vedle Kaie se mu prostě spí nejlíp a Uru si moc dobře uvědomuje, že každý týden, kdy bude muset spát sám bude peklo. Někde v koutku duše se mu objeví drobná obava, jak daleko za chvíli budou zacházet ale není to vyloženě špatný pocit, jen strach z neznámého. Jednou k tomu dojde, těší se na to svým způsobem ale zároveň se toho děsí. Ráno už má ale plnou hlavu Kaie a samozřejmě i zkoušky. Ví, že Kaz jim slíbil i nástroje, tedy jemu a Rukimu, protože Rei má sovu novou basu a je za vodou. Trochu mu závidí ale i když se snaží šetřit se mu úplně nedaří. Popichuje se s Kaiem celou cestu a usmívá se od ucha k uchu, když konečně dorazí Aoi a Kaz. Zasměje se upřímně Kaiově poznámce a nevině pokrčí rameny, když to Aoi okomentuje.
"Hledíme ale taky občas koukneme i kolem." Opáčí mu Uru a raději si rychle vezme nabízenou cigaretu, kdyby si to Aoi náhodou rozmyslel. Kaz se taky usmívá. On sám spal jako v bavlnce, protože měl Aoiho u sebe doma a momentálně víc ke štěstí nepotřeboval. Hrozně mu to slušelo, když spal. Byl se na něj podívat ale až nad ránem, kdy ho vzbudila žízeň. Stál nad jeho postelí snad hodinu, potlačoval nutkání si ho vyfotit, než si došel pro foťák a několik jich opravdu udělal. Však mu na to nikdo nepřijede. Pak ho zase starostlivě přikryl a odebral se zpátky. Ráno trochu kousal to, že Aoi tak dlouho telefonuje s tou jeho holkou. Nejradši by tam vletěl, hlavně když slyší, jak se s ní hádá. Přece mu ho nebude tak vytáčet, to dá rozum! Nervózně popocházel po kuchyni, dokud s ní před ním nemluvit byl v pohodě, vypadalo to, že ta jeho sůva o něj příliš zájem nemá ale teď, když mu volá…Nedá jí ho, to prostě nehrozí! Kaz se usel hodně krotit, když mu o ní vykládal. Jasně, rád ho poslouchá ale taky by mu nejradši řekl, ať ji pošle do háje. Už už to skoro udělal, když se kousne do rtu. I on si uvědomuje, že tímhle chováním by si to moc nevylepšil a tak s rukama v kapsách párkrát přikývne.
"Je to sůva, vždyť potřebuješ žít a nejvíc žiješ s kytarou."+A se mnou, tam ta tam.+ Ne, tomuhle se ubránit prostě nemohl, musel mu říct, co si o tom myslí. Kdyby byla co k čemu, tak to přece vidí a podporuje ho v hraní ale to se očividně neděje.
"Nám by to taky slušelo." Přisadí si k Aoiho komplimentu na kluky, kteří se právě culí, jak dva puberťácí, zamilovaní puberťáci. On by se taky culil, kdyby na to byli s Aoim podobně ale to přijde!
Kdo se neculí a rozhodně se tváři zvláštně je Rei. Musí to na něm být vidět ž z dálky, že není ve své kůži. Pořád mu vrtají hlavou ty smsky od Rukiho. Nelíbí se mu to vůbec. Je přesvědčený, že se něco děje. Jenže dokud mu Ruki neřekne, kdy má přijít, mohl by mu pěkně zavařit a to nechce. Po cestě vykouřil snad celou krabičku, dokonce i basu nechal doma a musel se vracet. Pořád má tendenci kontrolovat telefon, jestli náhodou nemá zprávu od Rukiho ale nic.
"Ahoj."
"Čau Reii, kde máš Rukiho? Co se děje?" Zeptá se Uru starostlivě, když si vymění pohled s Kaiem. Napadne ho,že se třeba pohádali, možná za to může ten včerejší Rukiho taneček?
"Doma, dneska nepřijde, nemůže." Oznámí jim Rei prostě a nechce to příliš rozvádět, aby neřekl něco, co by Ruki nechtěl, aby věděli.
"Budeme to muset zkusit dneska bez něj." Dlouze vydechne a vyslouží si tím další Uruhův pohled s mírně pozvednutým obočím. To už je ale dovnitř popohání Kaz, aby tu nestáli na chodníku.
"Bežte si to nachystat, všechno je vzadu, Aoi vám to zapojí…já zatím začnu uklízet. Pak mi pomůžete, když to nedodělám." Mávne směrem k nim rukou a vloží Aoim klíče od místnosti. Však on ví, kde to je. Počítá s tím, že to zatím stihne dát do kupy, jen ať si zahrají pořádně, rád si je poslechne.


Kai, Aoi


I Kai se tváří starostlivě, ale už raději nic neříkají, protože vidí Reitův obličej a nechce mu přidělávat myšlenky na nic. Ani on by nechtěl na zkoušku bez Uruhy a kromě toho jim ten pátý prostě bude chybět. Tedy pátý... trochu si Aoiho přivlastnil, alespoň v duchu, ale přece nebude s Kazem duo? Slyšel Kaze mluvit o tom, že hodlá hrát sám a když viděl, jak dobrý Aoi je, probudili se v něm jakési touhy chtít ho pro sebe, pro jejich skupinu. Ano, už i on o tom přemýšlí jako o skupině a dokonce začíná mít jakési manažerské touhy a ambice. Přece jim zrovna Aoiho nevyfoukne někdo jiný? Vejdou za Kazem do místnosti, kde se dá zkoušet a nevycházejí z údivu. Je tady opravdu všechno, i když to není bůh ví jaká kvalita a nic z toho není nové, ale prostě to je. S pultem nikdo z nich ani neumí, ale má touhu se to jít hned učit. Ohlédne se po klucích a pak mu pohled padne na bicí soupravu. Okamžitě se k ní vrhne, celou ji proskenuje očima, prozkoumá bubny a jejich velikost a hned vytahuje paličky, aby si je vyzkoušel v rukou a obratně s nimi protočil. No, jak to tak vypadá, bubeník je doma, takže...
"Asi si to dneska zkusíme bez vocálu, ne?" Řekne, aby se hned z kraje vykroutil ze zpěvu, protože přece potřebují někoho, kdo jim bude udávat rytmus a Aoi se toho naštěstí chytí.
"To bude asi nejlepší, konec konců zazpívat si můžeme všichni." Řekne jim a otáčí se po Kazovi, který šel uklízet sám. Původně si s ním slíbili, že mu nejdřív pomůžou a pak půjdou hrát a on má teď nečisté svědomí, ale je z nich evidentně jediný. Dojde k rytmické kytaře, kterou už tady jednou měl v ruce a pověsí si ji kolem krku. Tím nenápadně naveze Uruhu do role lead kytaristy, na což jednoznačně nemá zkušenosti, ale slyšel ho v parku a s Kazem se domnívají, že by se to mohl naučit. Pro sebe si ladí a pobrnkává, zatímco s kytarou na krku projde do dveří a chvíli pozoruje otáčejícího se Kaze.
"Hned ti přijdu pomoct!" Křikne za ním a ohlédne se po klukách. Rei má svůj vlastní nástroj a basa vypadá moc dobře.
"Pojďte to připojit." Řekne jim a následně se asi hodinu hrabou ve všem možném. Jenom prozkoumat loopery jim zabere tolik času, že se dřív vrátí Kaz a vynadá jim, že místo zkoušení řeší techniku, ale oni to neznají a připadá jim, že den je moc krátký na to, aby si všechno prohlédli. Kai nakonec přece jen sedne za bicí a zkusí si nahodit jednoduchý rytmus. Jde to snadno.
"Pojďme si zkusit něco známého. Něco od Sex Pistols." Řekne jim a ostatní přikývnou, protože to znají všichni, hlavně Rei. Chce mu trochu spravit náladu, ale jeho by taky žralo, kdyby byl tady a Uruha o tohle všechno přicházel.


Reita Uruha, Kaz

Uru se nestačí rozhlížet, když vejdou do místnosti, která má být pro dnešek a snad i pro další dny jejich zkušebnou. Dýchá to na něj neskutečným kouzlem a v oči mu neskutečně září. Pak mu pohled padne na Kaie, jak se tváří, když obhlíží bicí a mírně pootevře rty. Tohle moc dobře zná, najednou mu dojde, jak moc Kaiovy bicí sluší, jak za nimi bude vypadat a jakou radost mít, když je u nich. V tom případě jim ale bude chybět vokalista. Nadechne se, že by mu odpověděl ale předběhne ho Aoi a on společně s Reitou přikývnou. Má pravdu, i když Uru už tuší, že takhle by to tak nějak mělo být. Sám překvapeně zamrká, když na něj zbude lead kytara. Tohle úplně nečekal.
"No nejsem si úplně jistý, že je to dobrý..." Začne pomalu ale jakmile ji má v rukou, už jsou jeho myšlenky úplně jinde. Teď už je mu úplně jedno, jestli se na to cítí nebo ne. Má kytaru v rukou a to je to hlavní. Třeba, když bude pořádně trénovat, mohl by…
"Jasně, že pomůžeme, však jsme to slíbili." Dodá Rei a začne vytahovat svou vlastní basu. Pohled mu padne na ozdobné R, hrdlo se mu trochu stáhne. Měl by jít za Rukim, zjistit co a jak a místo toho je tady. Taky ale ví, co by mu na to nejspíš řekl a tak si nechá myšlenky na něj v hlavě a už sám ladí nástroj, stejně jako Aoi a Uru.
Kaz nad nimi jen mávne rukou a odběhne, aby se jako tornádo proletěl po clubu a dal ho do pořádku. Už v tom má praxi a netrvá mu to dlouho. Ostatní se začnou zatím hrabat v kabelech a úplně přestanou vnímat, co se kolem nich děje. To už je zpátky i Kaz a stojí tam jak nějaký jejich šéf s rukama na hrudi a protáčí nad nimi očima.
"To abyste chodili dřív, když vám to bude tak trvat." Dobírá si je a jeho pohled patří prioritně Aoimu, kterému to zase neskutečně sluší, když je u kytary.
Kai se ujme vedení celé zkoušky, když nadhodí, co by mohli hrát a to už zasvítí v očích Reiovi, to je něco pro něj a jde to vidět. Dovolí si vděčný pohled směrem k bicím, než vyberou jednu z jeho oblíbených skladeb a začnou. Není to úplně ono, mají všichni ještě hodně co trénovat ale náznak něčeho skvělého, už jde cítit. Nasmějí se u toho a nakonec se jim ten kousek povede dát poměrně slušně. Kai za bicími úplně září a všimne si toho i Rei. Uru na něm občas doslova visí očima a sám se opravdu snaží, jak nejlíp dokáže.
"No teda pánové, z toho by něco mohlo být." Zatleská jim upřímně Kaz, který sedí na područce pohovky a spokojeně si podupává do rytmu.
"Myslím, že vám spíš chybí vokál jeho bych si tam nechal, je jak motorová myš." Kývne hlavou směrem ke Kaiovi a pobaveně se na něj ušklíbne. V Uruhovi taky vidí velký potenciál, bude rozhodně dobrej, když se na to nevykašle.
"Trénuj chlape, myslím že tohle je přesně pro Tebe." Pochválí ho upřímně s kývnutím hlavou.
"Zkuste ještě tohle, na této skladbě by měli víc vyniknout přechody a to, jak vám to ladí." Předává jim něco ze svých zkušeností, když navrhne celkem známou songu a neopustí si mrknutí na Aoiho. Pak pohledem obsáhne celou -kapelu-.+Snad vám to vydrží, byla by vás škoda.+ Zhodnotí si to ještě pro sebe a na chvíli je nechá, aby jim donesl něco k pití.
"Bylo to super, přijde mi, že to má energii." Dodá ještě Rei, který je očividně nadšený stejně jako všichni ostatní.



Kai, Aoi

Když skončí s první písní a Kaz jim složí kompliment, Kai se hlasitě rozesměje. Jemu to připadalo úplně strašné. Dvakrát byl mimo rytmus, pak mu utekli kluci bez ohledu na to, kde je on a i když to nikomu neujelo falešně, do sladěné kapely to podle něj mělo hodně daleko, ale neskutečně ho to bavilo a uměl by si představit, že to pilují horem dolem několik dní v týdnu. Mělo to slušné ambice ohrozit jeho fotbal a toho by se měl asi děsit. A hlavně, jak doma vysvětlí, že vyměnil oficiální školní kroužek a sport za tahání se s klukama po zkušebnách? A stejně se mu od těch bicích ani trochu nechce a tím spíš, že tu má přehled o všech klucích před sebou. Uru vypadá vážně kouzelně, jak si pohazuje hlavou, když do toho spadne a zapomene, že se někdo dívá. Tohle kdyby někde předvedl cíleně, tak jsou holky jejich. Což bude Kai muset nejdřív rozdýchat. Pravděpodobně to bude rozdýchávat s ním po nocích, jinak si to neumí představit. A pak se rozesměje podruhé, to té myši. "Ještě nevíme, jak hraje Ruki, on má bicí doma a vůbec ne špatné, mnohem lepší, než já." Řekne honem, ale co si bude nalhávat, jemu se na tomhle místě hodně líbí. Aoi taky pokyvuje hlavou, když si tam Kaie prohlíží.
"No, pokud si nikdo z nás na zpěv netroufne, je to zralé na vypsání konkurzu, protože bez zpěváka nebo zpěvačky..." Pokrčí rameny a ani si moc neuvědomí, že se tak nějak započítal do jejich skupiny, aniž by ho kdokoliv vysloveně pozval. Pozvali ho sem si to zkusit, protože patřil ke Kazovi a Kaz patřil ke klubu a zkušebně, ale neřekli si, že by byl jejich trvalou součástí. Pokud se tu něco trvalého bude vůbec tvořit. Nelze si nepovšimnout Kaiova hrdého výrazu, když Kaz chválí Uruhu a Aoi osloví i Kaze.
"A ty budeš kdo, náš manažer? Žádného nemáme." Prohodí a Kai se zase rozesměje.
"Průbojného manažera chceme!" Křikne od bicích a hraje si s činely. Zdá se, že Rei konečně trochu zapomněl na trápení s Rukim, takže si řeknou, že dají další, tu, co jim řekl Kaz a zdupou jí. Naštěstí tak, že se tomu zase všichni rozesmějí. Ano, byly na ní vidět přechody a jejich totální nezkušenost a neschopnost vyjít si vstříc, ale bylo to po čertech zábavné.
"Musíme se naučit, jaký kdo jsme, co dělat, když to ten nebo jiný zkazí." Řekne jim, když vstává od bubnů a šermuje paličkami ve vzduchu. Už si to míří rovnou k tabuli s fixkami a začne na ní cosi čmárat.
"Hele, tady jsme to zkazili tady a tady a kdyby Uru počkal - " Namíří na něj paličky.
"Aoi-san by ho dohnal, ale chce to cit. Budeme se držet bubnů. Teda,když nevypadnu z rytmu." Zase se řehní.
"Rei-kun, ty mě musíš sledovat nejvíc." Zase míří zpátky a když usedne, trochu se na to vydýchá. Zamane si, že teď to prostě bude o sto procent lepší. Odpočítá jim to a pojedou znovu.



Reita Uruha, Kaz, Hyde


Uru překvapeně vzhlédne, když dohrají. Sám by tak trochu mimo a zkazil hodně míst ale je to přece první zkouška. Trochu se začervená, když dostane pochvalu od Kaze. Přece jenom je na tom z nich nejlíp a navíc toho viděl a slyšel nejvíc, když je sledoval. K tomu se ještě přidá Aoi s konkurzem na zpěváka nebo zpěvačku. V očích mu znovu zasvítí, protože to vypadá, že tu vážně budou tvořit kapelu a i když je to hodně v plenkách, vnímá to nadšení ze všech stran, což je dobře a mohl by to být základ úspěchu.
"Viděl bych to spíš na zpěváka upřímně." Vloží se do toho Rei s krátkým pokrčením rameny. Kai je za bicími vážně skvělý, sedí mu to tam ale to znamená, že by se prali s Rukim. Hodně nad tím přemýšlí z druhé strany si vzpomene na barvu jeho hlasu a…
"Třeba ani konkurz nebude potřeba." Řekne nakonec, aniž by si uvědomil, že svou myšlenku vysloví nahlas. Kaz se zarazí, když padne zmínka a jeho činnosti v roli manažera.
"Takovou bandu…no já nevím, tohle bych si muset rozmyslet, jste jak pytel blech." Neodpustí si poznámku se smíchem a protočí nad nimi očima v sloup. On a manažer, to je tedy pěkný gól. To by si kluci moc nepomohli, není si úplně jistý, že by se na tohle dokázal dlouho soustředit. Jeho místo je na podiu s kytarou a představa, že jim něco bude domlouvat, no to by nejspíš dopadlo.
"Takovou sebranku." Dodá ještě a radši sebou plácne znovu na pohovku, aby si je poslechl podruhé. Ano přesně věděl, jak tahle skladba dopadne. Katastrofa ale ty náznaky jsou dobré, i když před sebou mají spoustu práce. Rei se rozesměje taky, když to tak dokonale zdupou a zrovna se nadechuje, aby k tomu něco taky dodal, když si vezme Kai hlavní slovo. Kouká na něj s mírně pozvednutým obočím a založí si ruce na hrudi s mírně pozvednutými koutky. Uru se tváří, že snad vidí samotného pána boha, má oči jen pro Kaie, který se toho ujmul s takovým nadšením a vervou, že ho snad ani nepoznává a zakuká se do něj snad ještě víc. Je hrozně sexy, když to začíná organizovat a vypichovat všechny nedostatky a dle jeho názoru má rozhodně pravdu.
"V tom máš pravdu Kai-kun. Jen by mě zajímalo, odkdy jsme si vyměnili role." Zasměje se Rei upřímně ale není v tom nic zlého. Jen byl zvyklý vždycky mít navrch a jak se zdá, Kai jen čekal na svou chvíli.
"Hotový Leader-sama se nám z Tebe stává, asi se urazím." Dobírá si ho dál a neodpustí si do něj dloubnou loktem, když kolem něj projde pro pití, které donesl Kaz. Skoro to ani nestihne a už je nahání, aby hráli dál.
"Tenhle kluk vás sedře z kůže, jen tak dál Kaii." Pochválí ho Kaz a sám už spokojeně pohupuje nohou do rytmu, když se zezadu klubu ozve volání jeho jména a velký povyk.
"Hned jsem zpátky." Houkne na ně, když vyjde a vidí své známé z Fukuoky.





Hned se ocitne v obležení a směje se chvíli s nimi, než je vezme za klukama a poslechnou si je všichni společně.
"Kdes to vyhrabal Kazi?" Dobírá si ho kluk s ocelově šedýma očima.
"Ale základ by tam nejspíš byl, i když jsou to písklata. A co ty už sis to rozmyslel? Jdeš do toho s námi?" Zeptá se ho s mírně pozvednutým obočím a jak se zdá, tohle si Kaz chtěl nechat pro sebe, protože se nervózně ošije.
"Říkal jsem ti, že zůstávám tady Hideto, mám tu…rozdělanou práci." Plácne ho po zádech a nenápadně těkne pohledem k Aoimu, už jenom kvůli němu by nešel navíc…Kaz a kapela…no to v žádném případě.
"Štveš mě ale co naplat, my jedem do Tokya, kdyby sis to rozmyslel dej vědět." Rozloučí se s nimi dá Kazovi kytaru, kterou přinesl sebou. Kaz se koukne na kytaru na Uruhu a zase zpátky. Je to starší elektrika, bude to chtít nové struny, trochu poladit ale účel by splnit mohla. Prostě ji vrazí Uruhovi do ruky.
"Dones mi ji v pondělí do obchodu, mrknem na ni společně." Prohodí, jek kdyby se nic nedělo. Uru se tváři hodně zaskočeně, když dostane kytaru a těká pohledam z Kaze na kytaru a pak i na ostatní.
"To přece nejde."
"Ne? Už ji máš v ruce, hodláš ji pustit na zem? Ne? No tak vidíš." Rýpne si do něj Kaz a gestem ruky je popožene, aby pokračovali.
"Tak se neflákejte bando líná, máme poslední půl hodiny."



Kai, Aoi

Kai se ohlédne po Reitovi, když zmíní, že by rád zachoval status pánské kapely, pokud by tedy bylo nutné někoho shánět. Asi by jim to sedělo líp, ale Kai má trochu strach, aby je ten potencionální nový člen hned neodhalil - tedy to, jak to teď mezi sebou navzájem mají. Bylo by mnohem lepší, kdyby jim zůstal právě Ruki. +Já nechci zpívat.+ Pomyslí si Kai už zcela jednoznačně, ale co když Ruki bude chtít být za bicími a jiná šance tady nebude? A pak se zazubí při Kazově poznámce o pytli blech. Ruku na srdce, těžko říct, zda by jim nahrávací společnosti vycházely vstříc, kdyby s sebou přivedli ještě neznámého a nezkušeného manažera a nikdo z nich na tom nebyl tak jako slavný Yoshiki, aby si mohli koupit vlastní studio. Na to nikdo z nich nebyl dost bohatý. A pak si všimne Uruhova obdivného pohledu a najednou zčervená a doslova ho polije horko. Zajede si dlaní do vlasů a rozpačitě se usměje. Přisadí si i Reita a vlastně ho pochválí úplně všichni. Vůbec si neuvědomil, že převzal vůdčí roli, nikdy takový nebyl. Kai byl vždycky hodný a dělal to, co se po něm chtělo a rozhodně se nestavěl do role vůdce party, od toho měli Reitu, ale teď mu to dokonale ujelo a dokonce mu nikdo neřekl vůbec nic zlého, právě naopak! Radši mlčí a jen se rozpačitě culí, když padají slova jako leader-sama a že z nich sedře kůži - on! Od vedle se ozvou nějaké cizí hlasy a Kaz je nechá na chvíli samotné. Všichni čtyři okamžitě zvědavě vykouknou ze dveří, aby se podívali, kdo to přišel. Kaz po nich chce, aby zahráli před nimi. Před cizíma klukama? Teď? Když ještě nejsou sladění? Nakonec se toho ujme Aoi, tak trochu si převezme od Uruhy lead guitar, protože je tady nejzkušenější a kývnou na sebe, že zahrají znova tu první, co jim docela šla. Najednou prostě nechce couvnout před cizími muzikanty, takže zahrají a ten cizí kluk začne něco o písklatech. Aoi se před ty tři postaví se založenýma rukama a kytarou pořád kolem krku a tváří se dost ochranářsky.
"Co ty pískle, co jsi za ročník, to co Kaz? To jsme totiž stejně starý." Setře ho rovnou, protože on ví kulový, že jejich nejmladšímu členovi je šestnáct. Kai pozvedne obočí a zatváří se uznale, ale sám se tváří jako že je mu tak třicet. Aoi nastraží uši, když ten kluk začne tahat Kaze někam pryč z města a přistihne se při ještě podmračenějším pohledu. Je moc hezký, kdo to je? Co s ním má? A proč to Aoimu vadí? Kaz mu ale dá vzápětí košem a Aoimu neujde ten kradmý pohled směrem k němu. Tak moment? Proč? Má to co dělat s tím, co je nebo spíš není mezi nimi? Měl by mu říct, ať nezahazuje svou budoucnost kvůli němu, ale… neřekne. A bude za to muset převzít zodpovědnost, nějak se k tomu konečně postavit. Tokyo… tihle kluci jedou zkoušet svoje štěstí. Svoje začátky mají za sebou a teď… Aoi by to nejradši dohnal ještě během dneška a jel tam taky. +Konkurenci nemám rád.+ Napadne ho. To velmi brzy! A pak Kaz daruje svou druhou kytaru. Tuhle Uruhovi, který zdá se vlastní nemá. A sakra ji bude potřebovat. Otevřou pusu asi všichni naráz, ale v tu chvíli se Aoi začne pro sebe usmívat a jak je Kaz vyžene, otočí se zády a popožene je tam taky. A nechá Kaze, aby se svými přáteli rozloučil sám. Měl by na ně být vlídnější, díky nim má Uru kytaru a on asi vlastně taky, ale oni ji nedali jim, dali ji Kazovi. Jim ji dal Kaz, tak je to, takže… gomen, gomen!




1 Bara-chan Bara-chan | Web | Pátek v 4:15 | Reagovat
A sakra... tak já se dnes vůbec nevyspím, co ten chudák Ruki? Že oni mu na ten noční výlet přišli? No bojim bojim o něj...
A vy víte, jak tohle rychle rozehnat, šup tam Uruhu s Kaiem a já se zas křením a rozpouštím :33 Jsou fakt sladcí a líbí se mi Uruhovy úvahy na pokročení dál... Hm, jestli budou ještě sladší, asi už se doslova uňuňám :33
A fakt se mi líbí, jak střídáte tyhle hezké, milé věci s těmi nemilými. Aoi, pošli tu Kimiko k vodě! No, jsem ještě zvědavá, jak to bude probíhat, troufám si říct, že je z toho pěkný trojúhelník... i když Aoi má srdíčkem rozhodně blíž Kazovi :33 Z Kaze jsem ale fakt až usnešená, jak Aoie pomalu kuje, a vůbec bych to do něj na začátku neřekla (a už vůbec ne, že mi při tom bude působit přirozeně) :33
Zkouška kluků mě dostala, jak si Kai hned uzmul bicí a pak se neohroženě (až na tu nesmělost pak :D) postavil do vůdčí role :) Dostala mě Uruhova kytara a Kazova hláška :D A líbí se mi, jak se k tomu všichni staví :33 Ještě dostat Rukiho ze spárů přísných rodičů a přimět ho zpívat :33
Aoiova žárlivost na konci byla jako třešnička na dortu :D Kaze je mi na jednu stranu líto, že nejel s ostatními zkusit uplatnit talent, na druhou stranu se mu před očima tvoří něco hezkého, co má vlastně na svědomí, a navíc tam má Aoie :33
No nemůžu se dočkat dalšího dílu :33
2 Tenshi Tenshi | Pátek v 20:15 | Reagovat
[1]: Nepovííímeeee... XD *Dělá drahoty.*
Jo Uru a Kai tady byli za veselé kopy, já bych Aoiho tolik nedráždila asi XD Děkujeme <3
No, vzhledem k tomu, že tohle není poprvé, co hrajeme KxA, tak musím říct, že jsem překvapená úplně stejně, protože tenhle vztah se odehrává jinak, než při jejich dospělých verzích. Ale máš pravdu Kaz ho cílevědomě tvaruje a odkrývá mu stránky, které na sobě neznal a myslím, že Aoi potřebuje pochopit. A moc děkuju za slova, že působí přirozeně, to je strašně důležité :) Opět poklona Aku.
Jinak Kai nás asi zaskočil taky všechny, ale není leader-sama pro nic za nic! A ano ochranářský Aoi, který vzal všechny pod svoje křídla a už na ně drží, i když se znají tak krátce. Asi to sám od sebe nečekal, ale jsou to prostě jeho kluci, jeho nová rodina a to se bere smrtelně vážně! :)
Však on se Kaz s Hydem někdy v daleké budoucnosti zase potká :)

Žádné komentáře:

Okomentovat