28. července 2019

Hromadné - Jen trochu romantiky - část 1.

(zkouška)





Hyde (Kei), Reita, Uruha

Rei už stojí před budovou, kde si ho všichni podezřele prohlížejí, protože prostě vystoupil z auta, které tu není každý den. V ruce dřímá krabičku, bůh ví s čím a poplašeně sebou škubne, když na něj Gackt ještě zatroubí. Zavrtí hlavou s protočením očí v sloup a zabrble si několik poznámek pod nos, než přece jen zvedne ruku nad hlavu a mávne s ní. Ale neotočí se, to rozhodně ne! Ještě, než se rozejde, shlédne na své triko pod bundou, které vlastně není jeho, koukne na krabičku a přemýšlí, jestli ji nerozbalit rovnou. Jenže pořád je tu moc očí, tak se raději rozejde do budovy, kde mu padne pohled na výtah, ne po téhle noci a ránu, rozhodně po schodech jít nehodlá na to se má moc rád. Nastoupí a nechá se vyvézt do určeného patra, je v něm sám, což je super, protože může pohledem zkontrolovat brvy měnící flek na své klíční kosti.
"No super…tohle jestli někdo uvidí…" Natáhne si zase límec trika o kousek výš a raději se rozejde do zkušebny, kde je překvapivě první. Usadí se na židli a začne pomalu zkoumat svůj dárek. Zrovna trhá papír, když se dveře otevřou. Tak teď už to nezakecá a bude to muset před klukama rozbalit. +Vážně dobrý, jsi kus vola opravdu!+ Pomyslí si o sobě a vzhlédne ke dveřím.
Dovnitř se vřítí Kai s Uruhou a jak to tak vypadá, ani jednomu z nich není po včerejší špatně anebo to dobře maskují, protože se smějí na celé kolo. U Kaie by to pochopil ale Uru?
Pro něj bylo ráno naprosto pohodové. Hned jak vylezli z postele a on Kaie přesvědčil, že opravdu chce, aby večer přišel znovu. Dostal královskou snídani, kterou snad v životě neviděl a to jen z těch pár věcí, co doma měl. Byl to zvláštní pocit, když si uvědomil, kolikrát takhle ráno trávili společně, jenže teď to bylo jiné. Přemýšlel hodně, jestli je to tak správně, ale čím déle trávil ve společnosti Kaie tím mu bylo jasnější, že to jinak momentálně nechce. Ale taky nebyl úplně připravený s tím jít do světa. Řekl mu o svých obavách, a jak doufá, nezmění to nic. Celé dopoledne se váleli doma a klidnili žaludky po včerejší noci, aby byli na zkoušku v pohodě. Možná, že jim tak zle nebylo díky noční a taky polední rozcvičce, kterou si nakonec neodpustili a po obědě ve městě a pár toulkách a návštěvě u Kaie doma, kde si vzal věci, míří oba dva na zkoušku. Ještě si neopustí šťouchnout Kaie do žeber, když vpadnou do dveří, kde je zrovna Rei a něco rozbaluje.
"Ale ale ty něco slavíš, že dostáváš dárky..? Co ta včerejší párty jaké to bylo?" Vyzvídá zvědavě, přitáhne si židli do jeho blízkosti a obkročmo se na ni usadí, aby viděl, co tam má. Jenže to nedokouká a Rei mu ani nedopoví, protože se dveře otevřou znova. Je to Ruki a nečekaně s Hydem.
Oni dva si mezitím prožili své první novomanželské ráno. Nakonec jim objednal čerstvou kávu a pro jistotu i nějaké to pečivo, kdyby si to náhodou nový pan Takarai rozmyslel a chtěl snídat. V noci se tiše vytratil z postele a vyběhl si ven, byl pryč asi půl hodinky, kdy v temných ulicích potkal svou dnešní večeři. Byla to úleva, protože už začínal mít pocit, že žízeň ho začíná ovládat a rozhodně by nezvládl být v Rukiho přítomnosti, když se probudí. Jak to tak vypadá prospal jeho odchod. Po společné kávě a jeho pokusech nakrmit to úžasné stvoření, co se mu válelo v posteli se přece jen vyhrabali a začali dávat dohromady nějaké podklady ke koncertu. Moc se nesoustředil, po oné noci si nemohl odpustit častější doteky a chytání kolem pasu, až byl počastován takovým pohledem, že se musel na chvíli odklidit do vedlejší místnosti a zapálit si. Nakonec se mu povedlo jej přece jen popíchnout ke společné sprše, no prostě se mu tam nakonec vměstnal sám a bez pozvání a následně si vyslechl pár poznámek, že pak prostě nestíhá. Nakonec si jej udobřil obědem, kdy nechal dovézt všechny možné druhy ryb připravené v té nejlepší restauraci v okolí a společně chutnali všechno možné. I když Hyde jen velmi střídmě, spíš jen krmil Rukiho. K jeho velkému překvapení měl s ním odjet na zkoušku a předeslat všem návrh na společný koncert, takže se hodil do gala a mohli vyrazit, cestou přes Rukiho byt, venku bylo naštěstí zase zataženo. Měl by se začít modlit za přízeň počasí. Projdou společně budovou, kde si ho všichni prohlížejí.
"No vidíš, ještě budeme slavní.." Neodpustí si mu brouknout do ucha, než vyjedou nahoru a nechá jej jako prvního projít do místnosti, kde už jsou všichni kromě Aoie. Podívají se na něj s pozvednutým obočím a jasným vzkazem, co dělá na jejich zkoušce. Nic neřekne, jen rozpřáhne dlaně a ukáže na Rukiho se smíchem, než odejde stranou, otočí si židli opěradlem dopředu a obkročmo se usadí s bradou položenou na předloktí, snažíc se tvářit, že je vzduch.



Ruki, Aoi, Kai

Pro Kaie to bylo ideální ráno. Vzbudili se tak nějak společně, díky vrcení toho druhého vedle sebe a s už čistými hlavami od alkoholu si tak nějak uvědomili, co to prováděli. Od flirtování v klubu, po jejich tahanice o trička a postel, až po... sladké milování. Oba byli v noci hodně rozpačití, oba si nebyli jistí a nevěděli, co dělat, ale stalo se to a Kai má pusu od ucha k uchu, jen se na Uruhu podívá. Necítí se překvapivě nijak divně ani zahanbeně, prostě jen velmi přirozeně. Kai byl nabitý pozitivní energií a chtěl Uruhovi nějak zpříjemnit den, takže vyskočil z postele jako kamzík a připravil mu teplou snídani včetně svých pověstných francouzských toastů. Snídali společně, povídali si o všem možném a trochu to vypadalo jako by spolu tak pět let žili, ale... oni spolu vlastně žili od založení skupiny, jen se teď do toho vkradlo ještě něco trošku jiného. Po cestě na zkoušku se smáli jako puberťáci, kde čemu a kde jakému vtípku, pošťuchovali se a letmo se dotýkali jeden druhého, skoro jako na prvním rande. Když vpadli do dveří zkoušky, Reita už byl uvnitř, zatím sám a něco rozbaloval.
"Jé, ty sis něco koupil? A proč to má mašli? Vždyť nemáš narozeniny!" Zavolá na něj rozverně Kai, trefí se do toho, co Uruha a znovu se rozesměje. Už visí Reitovi přes rameno, aby se podíval do papíru, co to je. Natáhne přes něj pravou ruku a odhrnuje papír stranou z krabičky. V další okamžik už se všichni tři otáčejí ke dveřím, do kterých vejde novopečený pan Takarai, vlastně oba dva. Ruki vejde po boku Hyda do dveří zkušebny, tváří se přísně a očima rychle přeskenuje ty tři a jejich výrazy.
"Co to tam máte?" Zeptá se hned, jakmile si všimne, že Reita něco drží. Aoi zatím nikde není. Sám měl od rána přesně dvě kafe a dvě cigára a jinak nic, i přes Hydovy marné snahy něco do něj nacpat. Odmítal jíst tím spíš, čím víc ho Hyde škádlil, že je u jídla roztomilý a odháněl jeho pokusy nacpat mu nějaká sousta do úst osobně. Na sobě nosil celé dopoledne Hydovu košili, velikost v jejich případě opravdu řešit nemuseli a ponořil se spolu s ním do práce tak moc, že úplně zapomněli sledovat čas. Oběd, jaký pro něj Hyde tajně nachystal, ho opravdu potěšil. Věděl od něho, co jí a co ne a nechal mu toho nanosit tolik, že si připadal jako císař. A to se mu moc líbilo. Snědl toho překvapivě docela dost a mlsně si olizoval prsty, když do sebe nacpal ještě kus humra. Dokonce tolik pookřál, že se od něj konečně trochu krmit nechal. Ta společná sprcha mu trochu vyhnala vítr z plachet, protože teď byl den a úplně jiná situace a on už se zase hrozně styděl. Nedošlo na úplně to samé, co v noci, ale něžností při tom bylo dost a nutno dodat, že Hyde ve sprše, s jeho postavou, roztomile rozcuchanými vlasy a novými tetováními na pažích… vypadal prostě dobře. Ruki byl překvapený, když souhlasil, že s ním na zkoušku pojede, vsadil by si, že bude mít práce nad hlavu, ale neodmítl ho a jeho císařský pocit ještě vzrostl. Tohle všechno kvůli němu - good! Kluci chvíli vypadají, jako by jim někdo vylízal všechnu smetanu, když se tu Hyde objeví s ním, ale on je zdařile ignoruje. Chce počkat na Aoiho,než začne vysvětlování.
Aoi sám už je ve výtahu s Kazovou kytarou v ruce, na sobě nové oblečení a ve volné ruce krabičku s parfémem a pořád propuká v nekontrolovatelné záchvaty smíchu, když si promítne svou noc a následující den. Ty nákupy… Kaz sám o sobě… to všechno, co spolu dělali. On, nejrozumnější člen kapely. Má za sebou asi tolik sexu, co normálně za několik týdnů, do toho kabinková scéna a nejspíš plno vysvětlování. Nakonec z výtahu vystoupí už s normálním výrazem, jen oči mu září a jiskří a když otevře dveře, první uvidí Hyda. Kdyby tohle Kaz věděl, určitě by neodjel a něco mu říká, že se načuří, až mu o tom řekne. Znovu si přiloží dlaň na ústa a snaží se ovládnout pobavení.
"Ahoj." Vydoluje ze sebe nakonec, když dojde až k nim. Projde kolem kluků, se kterými si podá ruku, nakonec ji podá i Hydovi a snaží se nevidět jeho výraz, až mu dojde, že to pouzdro s kytarou je jeho… jeho… ex?
"Co svatební noc?" Nevymyslí nic lepšího, než aby od sebe odehnal pozornost a Kai se rozesměje. Hned na to mu sdělí, že se snaží připravit Reitu o věc, kterou rozbaluje a Aoi k ní stočí oči, ale sám vybaluje půjčenou kytaru. Ruki do ní poklepe prsty.
"Ty jsi nakupoval?" Zamračí se jako bůh zkázy, když Aoi propukne v záchvat smíchu, který nechápe vůbec nikdo kolem a dá si ruce v bok.
"Co je?!" Vrčí Ruki, Kai zírá s pusou připravenou k dalšímu záchvatu smíchu a Aoi se snaží posbírat příčetnost.





Hyde (Kei), Reita, Uruha

Rei začíná těkat pohledem kolem, protože je kolem něj najednou příšerně živo a ještě k tomu se nahrnou k němu a snaží se mu kouknout pod ruce. Hodně mu zatrne, protože pořád neví, co by v tom balíčku mohlo být. Jenže, když si vzpomene na všechny detaily včerejšího večer.+ Bože ať tam není ze sex shopu..prosím..+ Proběhne mu hlavou, a kdyby mohl nejspíš si klekne na kolena a začne se modlit.
"Nekoupil, to jsem dostal..přece si nebudu vázat na věc, kterou jsem si koupil mašli…" Plácne se do čela, když nechá papír papírem a majetnicky balíček přitiskne k tělu.
Uru už natahuje prsty po papíru, že by mu s tím klidně a velmi rád pomohl. On sám má dárečky celkem rád a navíc, Rei se nějak podezřele ostýchá, takže tam bude určitě něco zajímavého. Nakonec ale musí chtě nechtě stočit pozornost k Rukimu a následně i k Hydovi.
"nevím, nechce to ukázat…" Broukne skoro až naštvaně k nim a založí si ruce na hrudi.
"Taky je to můj dárek" Zareaguje okamžitě Reita a střelí nenávistným pohledem po Hydovi, který se chechtá, jak puberťák a ani se to nesnaží skrývat. Je na něm vidět, že by si nepomyslel, jaká s nimi může být ve zkušebně zábava ale má opravdu, co dělat, aby se nerozesmál na celé kolo. Jsou chvilkami jak malí. Nakonec jen zavrtí hlavou a stočí pohled na Rukiho, než se musí ohlédnout na příchozího Aoie, který drží v ruce pouzdro,které už někde viděl.
"Já bych neřekl, že byl nakupovat Ruki-chan, alespoň co se kytary týče." Blýsken se mu v očích a koutek mu bezděky vystřelí vzhůru,když poukáže na logo na obalu, on moc dobře ví, odkud kytara pochází je spíš překvapený, že ji vidí jinde, než u Kaze doma. Pokud si dobře pamatuje, svoje miláčky nedal nikomu do ruky.
"Tak to vypadá, že proběhl ještě jeden obřad pokud se nepletu…Aoii…naše svatební noc byla super, ale co ta Tvoje..mm," Rýpne si do něj s úsměvem, ale dál nic neříká, nebude to víc rozvádět, však už si rýpl dost a nemusí vůbec zabíhat do detailů. Možná by mohl cítit nějaké bodnutí, že Kaz byl s ním, ale z druhé strany, on sám se oženil a pokud ho zná dobře, což nejspíš ano; má to pro Kaze jistou hodnotu. Všechny své myšlenky si nechá pro sebe, jen si opět položí bradu na předloktí. Trne sebou jemně, protože se zrovna celou zkušebnou rozezní další pro něj velmi známý hlas a line se z nového telefonu, který drží Reita v ruce a jenž rozbalil, jen jak měl trochu soukromí a pozornost byla stočená směrem k Aoiovi.




Telefon ztichne a Rei na něj hledí jen s otevřenou pusou a výrazem, jakoby právě viděl oživlou mrtvolu. Jako to, že mu dal nejnovější model I-phonu, to už bylo samo o sobě překvapení velké jak kráva, ale tenhle vzkaz, která navíc hodně neprozřetelně nevypl, protože byl zvědavý a úplně v transu zapomněl, že tu není sám, slyšeli všichni. Jeho polknutí, by nejspíš slyšeli až na druhém konci Tokya a opravdu přemýšlí, jestli se vsákne do židle nebo prostě zdrhne jako malá holka.
"Já ho zabiju…normálně ho vykuchám čajovou lžičkou…" Zavrčí skrze zaťaté zuby a s rukou v pěst, jenže v jeho nitru se odehrává něco úplně jiného; potěšilo ho to…a za to by si taky nejradši nafackoval. Konečně se donutí vzhlédnout s plameny v očích.
"Přísahám, že jestli někdo řekne slovo ohledně tohohle, tak se neznám…" Upozorní je všechny a odloží nový telefon, co nejdál od sebe s rukama založenýma na hrudi a výrazem zrovna chrlící činné sopky.
Hyde nestačí koukat, protože Aoi evidentně spal s Kazem, o tom vůbec nepochybuje. Ale k tomu ještě blonďák očividně strávil nějaký část s Gackem, kterého zná moc dobře taky. Tenhle vzkaz je přesně jeho styl.
"mm…sbíráš speciální kartičky Gakku…" Broukne si pro sebe, což nejspíš uslyší, jen ten, kdo je v jeho bezprostřední blízkosti a v očích se mu mihne zvláštní stín. Trochu nepřipraveného ho zaskočí vzpomínky na dobu, kterou trávil po jeho boku, je to dávno…ale jsou tam.
,,Tak to vypadá, že z Reie se nám stala vydržovaná milenka…" Broukne Uru, když se mu Kai přimotá do blízkosti, ale samozřejmě tiše a do ucha, protože říct to nahlas, vůbec nepochybuje, že ho minimálně přizabije..ne udělá z něj mastný flek. Jenže to moc nepředpokládal, že na něj zaútočí jeho vůně a raději se zase na chvíli odtáhne, snažíc se udržet si vážný výraz, jen si oblízne rty.



Ruki, Aoi, Kai

Aoiho ten smích celkem rychle přejde, když Hyde pouzdro v okamžení pozná a pronese přede všemi něco, co odtrhne jejich pohledy od Reitova dárku. Najednou má na sobě oči všech, Kai zírá s otevřenou pusou a Ruki má obočí ve vlasech a na obličeji výraz Ale, ale ale.... Aoi se rozvážně nadechne a jemně si olízne rty, než se na Hyda podívá.
"Pročpak by z toho měla být svatební noc? Pilo se, povídalo, hrálo... a?" Vykrucuje se a teď už je Kai u pouzdra a zkoumá logo.
"Cože? Ty? S ním? S tímhle tím bláznem? Tedy... promiň Hyde-kun, ale..." Znovu se rozesměje a nejradši by si sedl Uruhovi na klín a dal mu ruku kolem krku, ale... o nich zatím taky nikdo nic neví. Kouše se do rtu, když se na Uruhu ohlédne s jiskřícíma očima a ptá se ho beze slov, jestli si taky uvědomuje, co se všechno v noci semlelo a ne jen mezi nimi. Ruki mezitím propaluje Hyda pohledem, protože jim tu na plnou hubu řekl nejenže svatební noc byla, ale taky jaká byla! V obličeji má červenou barvu, která ho usvědčuje ještě víc a Aoi se tomu culí, že by mu snad nejradši jednu plácl.
"Aspoň spím se svým právoplatným manželem." Odsekne naježeně a Kaiovi klesne čelist. Oni vážně... to? Znovu se rozesměje na celé kolo. Nikdo z nich už nevěnuje pozornost Reitovi a jeho dárku, tedy do okamžiku, než telefon začne přehrávat video vzkaz. V tu chvíli se otočí všechny hlavy za hlasem a nastane hrobové ticho. Přeruší ho Reitova slova a nadávky a hned na to Kaiův neskutečný smích, když se přepůlí v pase a držíc se za břicho mu tečou po tvářích slzy smíchu. Nemůže ani mluvit, jak dokonalá tahle situace je. Ruki zírá na Reitu a na telefon, taky zapomněl zavřít ústa a pak z něj vypadne.
"Gackt? To byl Gackt?" Musí to zopakovat, protože... První krátké zasmání jeho osobitým způsobem.
"Kdo přeřízl koho? Ne, nech mě hádat! Podle toho vzkazu! Ty????" Další uchechtnutí.
"Jak se tohle stalo?" Aoi těká očima z jednoho na druhého, přiloží si dlaň na rty, vypadá jako by jeho sousedka vyhrála milión, v jakém je údivu a snaží se to nekomentovat, protože Reita už má asi dost i bez něho, ale... no do prčic, to v noci létalo práškovací letadlo, co je všechny přimělo jednat jako urvané ze řetězu? Reitova výhružka moc na úrodnou půdu nedopadla, protože Ruki se zpátky rozhodně nedrží a Kai brečí smíchy, teď už na podlaze. Aoi radši vezme kytaru, poodejde s ní stranou a začne si brnkat, ale zády k nim se snaží přeprat vlastní smích. Otřásají se mu v tichosti ramena a při tom si prohlíží Kazovo trsátko ve vlastní ruce. Je na něj trochu tvrdé. K Hydově smůle, Ruki má uši všude a zrovna k němu se založenýma rukama na prsou stáčí oči, když zaslechne tu jeho poznámku a uvidí divný výraz v jeho očích.
"On nebo ty?" Dovtípí se okamžitě a vrhne po něm pohledem říkajícím Se kterým slavným muzikantem jsi nespal???? Kaie trochu přejde smích,když prohlásí.
"Berete to fakt hákem, svatba, sex a pár hodin po něm první manželská hádka?" Ruki po něm střelí smrtonosným pohledem a Aoi přidá na hlasitosti při hraní, ale ramena se mu otřásají stále. Kai se radši odklidí za Uruhu, aby se cítil trochu víc v bezpečí před těmi šílenci tady, ale koutky mu cukají, po té jeho poznámce.
"Čekal jsem, že dominantní bude on." Šeptne mu zpátky. Sleduje při tom, jestli s ním jeho blízkost něco dělá. Chce provokovat. A tak se k němu nakloní znovu.
"Zůstali jsme jediní neodhalení… víš jak by nám bylo, kdyby nic nebylo?"


(konec první části)



Žádné komentáře:

Okomentovat