28. července 2019

Gackt x Reita - Projedeme se? - část 3.


(Gacktova vila)


Reita

Se zvláštně nejistým a částečně i plachým zábleskem sleduje jeho tělo, jak se pomalu přesouvá nad něj na posteli. Do náručí jej přijaly velmi měkké pokrývky a jeho kůže je jim za to vděčná. Dlaněmi pomalu míří z šije po hrudníku, razíc si cestu až k bokům, které stiskne přesně ve chvíli, kdy ucítí dotek nahých těl. Poddává se pomalu tomu pocitu, že jeho rty jsou najednou všude, cítí jak mu po jejich doteku zahoří kůže a chce víc. Tělo mu s každým polibkem vychází vstříc, nastavuje krk k laskání, které jej donutí dlouze vydechnout a přivřít spokojeně víčka. Jakmile doputují až k bradavce pohne se proti němu celým hrudníkem v návalu slasti, kterou mu způsobí a jeho rty opustí první zatím ještě tiché zasténání. Dělá s ním divy, každý jeho dotek, jakoby v něm spouštěl další a další přívaly vzrušení a má pocit, že tohle přece nemůže dlouho vydržet. Kroutí se po jeho pečlivostí, jakoby to snad bylo poprvé, kdy je s někým v posteli, jenže tohle je úplně něco jiného. Má pocit, že jestli se ho brzo nedotkne na jistých partií, tak asi umře na neskutečnou, nenaplněnou slast...tohle je mučení! Dlaň zaboří roztouženě do jeho pramenů a mírně stiskne pěst v návaznosti na polibky, když se zvedne na loket, aby na něj viděl. Je to trochu sebevražda, protože pohled na něj je neskutečný. Jakmile se ale ocitne v tříslech, padne do pokrývek, znovu se neubrání propnout boky vzhůru a tentokrát už svůj hlas neovládne.
" Gakku..." Vydechne jeho jméno zastřeným hlasem.




Gackt

Vnímá každý záchvěv Reitova těla, zatím je pořád plně v režimu naslouchání jeho dnešní společnosti a sebe ještě vůbec řešit nezačal. Mučí ho, ví to, chce to tak. Chce být to nejlepší, co ve své posteli kdy Reita měl a co jen tak někdo jiný nepřekoná. Vzal si do hlavy, že ho nechá zešílet pod vlastními zkušenými ústy. Vyhne se jeho vzpřímenému mužství, když z něj dlouhými prsty začne stahovat i jeho kalhoty a prádlo, až ho má celého vybaleného ze všeho, co na sobě nosí a pak ho škádlivě kousne do kotníku levé nohy. Obejme je dlaněmi a smyslně je tře o jeho kůži, když jede po lýtkách zase nahoru. Od stehen výš má už zase hodně práce a navíc jsou ta stehna dvě... kůže ani jednoho z nich nemůže zůstat ušetřena, obzvlášť zevnitř. Škádlí jí, líbá, kouše ho do ní a nakonec už zbývá jen malý kousek k tomu, aby pootočil tvář a poprvé ho políbil na to, co chtěl celou dobu tak moc vidět. Nechává dlaně položené na jeho tříslech, přibíjejíc tak jeho boky k posteli, zatímco se sám sklání nad jeho penisem v horkých jednotlivých polibcích, které se postupně mění v laskání jazykem. Do úst ho vezme až na samý konec, zatímco má hlavu skloněnou mezi lopatky. Klesne na lokty, jednou dlaní si přidržujíc jeho pravou nohu pod kolenem a tou druhou si pomáhá v jeho rozkroku a kolem jeho vchodu. On žádné lubrikanty rozhodně nepotřebuje. Vylíže si ho do připravena.



Reita

Má pocit, že už to nevydrží ani chviličku, nic lepšího snad v životě nezažil a zároveň má pocit, že ještě chvíli a zešílí. Normálně mu přeskočí z toho, jak příjemné pocity v něm probouzí. Cítí látku svých kalhot, jak sjíždí po kůži dolů, stejně jako spodní prádlo a je za to jen rád, bylo mu nich už celkem těsno, i přes fakt, že jsou volné. Co ale nečeká, jsou jeho rty nevynechávajíc ani jediný milimetr, dlaně silně tlačí jeho vzdorující boky k posteli a on se zmůže jen na zmučené sténání a zatínání prstů do peřin. Myslel si, že už to lepší být nebude, ale to se hodně spletl. V okamžiku, kdy ucítí polibky na svém přirození a následně i jeho jazyk, má pocit, že jestli neumře teď, tak už nikdy. Sténání se stává, čím dál hlasitějším, jeho tváře rudnou v závislosti na stoupajícím vzrušení a jediné co chce, je jeho tělo v blízkosti svého. Nechce nic jiného, než ho cítit ve svém nitru. Nikdy ten pocit nezažil, jenže jeho myšlenky mu nedávají prostor chtít něco jiného.
"Chci tě." Vyjde z jeho rtů s dalším zasténáním.
"Hrozně tě chci..." Ano, on ho tady prosí, jakmile mu tenhle fakt dojde, nejspíš se sežere za živa ale teď je mu to jedno.



Gackt

"Taky tě moc chci." Broukne mu v odpověď, když uslyší Reitův hlas, ale na to je ještě pořád čas. Nevyhoví mu hned, přesune se jazykem níž a začne si hrát s jeho vchodem, zatímco jeho penis svírá jemně v dlani a kdyby snad pocítil to jasné cukání a pochopil, že se Reita chystá dojít na vrchol dřív, než mu to sám dovolí, prostě ho stiskne jako v návleku a zastaví to. Musí být obezřetný, aby ho nepředržel, ale věří si na to dost. Teprve když z jeho hlasu dostane dojem, že se v příštích vteřinách už vážně zblázní, pomalu se nad ním narovná. Nechce na něj nalehnout, chce si ho podat za boky nahoru na svůj klín, zatímco Reita bude pořád ležet lopatkami na posteli. Budou na sebe mít výhled navzájem a on bude moct dobře řídit svůj průnik a to, co s ním bude dělat stejně jako se kochat pohledem na jeho vypracované tělo. A taky, že to hned udělá. Dostane ho do téhle pozice, levou dlaní si ho v ní přidrží a druhou ho ještě pohladí po jeho břichu, když i ji vloží na jeho druhý bok, sklouzne očima k tomu místu jejich spojení a pomalu si ho začne tlačit proti sobě. I jeho tvář už je velmi roztoužená a navíc je to prostě porno pro jeho oči, asi se udělá jenom z toho. Nesmí... Zavře je, protože na něj útočí Reitova nepoznamenaná těsnost. Jestli bude myslet na to, že je první, kdo ho takhle má, vážně je s ním konec hned na začátku.




Reita

Jeho slova v něm rozpoutávají hotové peklo. Jenže v okamžiku, když už si myslí, že dosáhne vrcholu a ucítí pnutí v jistých partií, stiskne jeho chloubu a zmůže se jen na tiché vzrušené zakňučení, při kterém se mu zatmí před očima a zatáhne za látku pod sebou tolik, že se ozve hlasitý zvuk trhání. Má pocit, že se mu za chvíli rozsype celé tělo, jestli už ho nenechá dosáhnout orgasmu, jenže ten se s jeho stiskem zase na chvíli oddálí. Otevře oči a koukne se na něj, když si ho začne přesouvat zadkem na svůj klín, vypadá naprosto božsky (ano za tohle se nejspíš taky bude nenávidět). Nikdy by si nepomyslel, že se mu bude zamlouvat, když ho někdo bude mít ve svém moci, ale je to tak. Možná opravdu potřeboval trochu zkrotit, sám neví, jak mu tohle dlouho vydrží. Když do něj začne pronikat, ucítí mírný tlak a záchvěv bolesti, která se ale dokonale promíchá se vzrušením. Prudce se pokusí natáhnout vzduch do plic, když hlavu mírně zakloní, nejradši by vyrazil jeho bokům naproti, jenže Gackt si určuje vlastní tempo a on se z něj za chvíli rozhodně zblázni.
"Dělej." Pobídne ho se skousnutím spodního rtu, jakoby mu říkal, že jestli ho neposlechne, tak se mu vsákne rozkoší do peřin nebo prostě umře, obě dvě možnosti jsou dost pravděpodobné.



Gackt

Po tváři se mu rozlije roztoužený úsměv a můžou za to dvě věci. Reitovo naprosté pohlcení momentální situací a jeho nitro kolem Gacktova vlastního penisu. Býval by ho rád mučil ještě tímto směrem, ale nejdřív to bude muset dokončit a pak si ho dát po druhé, jinak to nedokáže. Poslechne ho a v okamžiku, kdy se v něm ocitne na doraz, dopřeje mu jen pár klidných a něžných pohybů, než si ho začne proti sobě přirážet silněji, rychleji... přesto najde sílu k tomu, aby ho vzal za jeho pravou dlaň a položil mu ji do Reitova vlastního klín, to aby dráždil sám sebe pro jeho oči, zatímco on má plné ruce práce s jeho boky a jeho narážením na ně. Stud je to poslední čím trpí, miluje sex a je schopný dělat hodně prasečinek, hlavně, aby se navzájem uspokojili. Chce se dívat, chce ho cítit, jestli něco nesnáší tak je to zhasnuté světlo v ložnici. Potřebuje vnímat výraz v jeho tváři, slyšet jeho vzdechy a klidně ať u toho trhá povlečení, tím líp. Pořídí jim jiné na každý sex v každém dni. Jemu samotnému už se vlasy lepí na čelo a pot stéká mezi lopatky, protože si z toho nakonec udělal slušný sport a po pravdě nečekal, že spolu vydrží tak dlouho hned v prvním kole.



Reita

V prvním okamžiku , kdy se v jeho nitru ocitl celý, ho chytí za zápěstí a ještě víc se natiskne k jeho klínu. Je to neskutečný pocit, být jím vyplněn tak dokonale. S každým dalším pohybem se dotýká místa v jeho nitru a způsobuje mu neskutečnou slast, přidá k tomu ještě pohled do jeho tváře, kde je roztoužený úsměv a ví, že už nechce vidět nic jiného. Tohle poprvé, rozhodně nikdy nedostane z hlavy a nic míň už chtít nebude...Překvapeně vzhlédne, když ucítí svou vlastní dlaň v klíně a znovu zalapá po dechu, tohle by jej samotného nenapadlo, ale s ohnivým blýsknutím v očích, rozpohybuje sovu ruku, chce vidět jeho výraz, když to uvidí. Stačí jen pár pohybů a jeho zpocené tělo se napne a roztřese s vlnou vyvrcholení, která ho dokonale smete společně s vykřiknutím Gakkova jména. Trvá to dlouhou dobu, než se jeho svaly přestanou třást a na tváři se mu objeví naprosto spokojený úsměv, kterým jasně dává najevo, že několik dlouhých minut hodlá být úplně mimo.



Gackt

Je fascinovaný jeho napínajícími se svaly a rýsujícími se žilami na jeho pažích a hřbetech dlaní. A když ho Reita poslechne a bez okolků začne dělat dobře sám sobě, nepotřebuje už k vrcholu nic víc. Byl by asi zklamaný, kdyby se tu před ním styděl, tohle se mu líbí a tohle chce. Tohle jeho živelné chování, které dovede probudit, jak doufá, jenom on sám. Zavrtí odmítavě hlavou, když ucítí, že i na něj přichází orgasmus. Nechce, ale sprška Reitovy slasti vystříkne tak vysoko, že ji provází tichým zasmáním a stahy kolem jeho penisu ho odešlou v jeho stopách. Sám hlasitě zavzdychá, když zakloní hlavu a silně stiskne jeho boky. I on se potřebuje trochu sebrat, protože i přes vlastní vysoká očekávání... tohle bylo vážně skvělé. Hluboce vydechne, několik dlouhých chvil ho hladí po bocích a stehnech a s něžným úsměvem si prohlíží jeho tvář bez sebe slastí, než z něj opatrně vyklouzne ven a konečně se položí na záda vedle jeho těla. Zajede si dlaní do vlasů a chvíli upírá modré oči na strop. Uvolnění je dokonalé. Hrozně to potřeboval.



Reita

Cítí jeho doteky na svém těle, je to víc, než příjemné. Má pocit, že kdyby ještě chvíli pokračoval, klidně se zmůže na druhé kolo, i když by pak nejspíš opravdu umřel. Koukne na něj s jasným blýsknutím v očích, když spatří jeho výraz, líbí se mu ten něžný úsměv, dává mu pocit, že je přesně tam kde má být. Nechtěl by být ani nikde jinde, tohle uvědomění ho v tuhle chvíli zastihne trochu nepřipraveného. Jenže mu to nevydrží dlouho, protože se ubrání jen tak tak, aby nenahodil smutný výraz, kdy opustí jeho nitro a lehne si vede něj. Sám kouká chvíli do stropu, když na něj koutkem oka pohlédne, snažíc se maskovat zvláštní rozpoložení, které ho přepadlo v tuhle chvíli mísící se s pocitem naprosté spokojenosti.
"Uhm, až se trochu vzpamatuju asi tě naštvu ještě jednou." Broukne nakonec uvolněně s krátkým uchechtnutím, těžko říct, jak se bude tvářit až mu to úplně dojde nebo až ho odsud vyhodí s tím, že je po všem, jenže teď momentálně nemá na ty negativní myšlenky vůbec žádný prostor. Tohle byl dokonalý zážitek, ještě pořád je jím polcen a nemá sílu se vlastně ani zvednout, ne v tuhle chvíli.




Gackt

Obvyklý standard bývá Tamhle je koupelna, ten bílý ručník, dej si čas pro sebe a řidič čeká za hodinu... sayonara... Teď místo toho otočí tvář směrem k té jeho vedle sebe, jak tak leží na posteli bok po boku a při jeho slovech se pousměje.
"Přemýšlel jsem nad něčím podobným ještě když jsem byl uvnitř tebe." Řekne mu upřímně. Nemá ho dost, nepošle ho domů. Kromě toho nedošlo na žádné sentimentální pohledy typu Je po všem, teď mě odkopneš... místo toho si řekl drze o přídavek. A jemu se líbí, že od něj chce přídavek. Reita mu hraje na ty správné struny, aniž by si to sám uvědomil. Přetočí se na bok čelem k němu, podepře si hlavu dlaní a chvíli si ho prohlíží. Před jeho domem se válí rozbitá kytara i jeho telefon, Reitu má tady v ložnici... ve svojí posteli... a byl moc dobrý.
"Řekni, že tě před tím nikdo takhle neměl." Začne se majetnicky dožadovat odpovědí, které nezná. Volnou dlaň zvolna natáhne k jeho klínu a motýlím dotykem ho kloubky prstů pohladí rovnou v těch místech, sledujíc pozorně záchvěvy v jeho tváři.
"Řekni... iie, Gakku-san... jenom ty." Diktuje mu měkce, co má říct a spokojeně se u toho usmívá. Mohl by vypadat skoro zamilovaně.



Reita

Musí se upřímně pousmát, když mu prozradí, že myslel na to samé. Tak nějak mu tím vyhoupne ego celkem vysoko a jeho to...ano těší. Kouká ještě chvíli do stropu mnouc si rty o sebe a poklepávajíc si prsty do peřin, když spočívají vedle jeho boků. Slyší tichý pohyb vedle sebe, ale zatím se na něj nepodívá. Nechává ho, aby si díval, dokud bude chtít, však on se za své tělo nestydí, nikdy se nestyděl, proto cvičil, aby si tenhle pocit mohl dopřát. Neodpoví mu hned, jen se začne pobaveně culit, což mu taky nevydrží moc dlouho, protože ucítí lehký dotek jeho prstů ve svém klíně. Musí se zhluboka nadechnout a mírně přivřít oči, je na takové doteky v tuhle chvíli strašně přecitlivělý. Teprve pak se ohlédne jeho směrem a ten výraz....spokojeně s emu blýskne v očích, když ho tak vidí.
"Mmm, chtěl by jsi to slyšet?" Broukne s nádechem provokace v hlase, najednou mu to jde úplně samo, i přes fakt, že je v ložnici s chlapem, kterém nemohl přijít na jméno. Natočí se čelem k němu do stejné polohy v jaké je on sám a klidně mu pohlédne upřeně do očí.
"Co za to, když to řeknu?" Nadhodí druhou otázku tichým hlasem s mírně pozvednutým koutkem, najednou je celý hravý a baví ho to. V očích se mu zračí ovšem kromě provokace i jistá náklonost, jenže mu to přece neřekne jen tak, to je jasné.


Gackt

"Ano, chtěl... proto jsem to řekl..." Pokračuje dál stejně měkce, i když být někdo jiný, hned by mu s ním došla trpělivost. Nechá ho otočit se tváří k němu a pak protočí modrýma očima, když dlouze vydechne nosem.
"Co za to? Nepřivážu tě k posteli a neseřežu ti ten zadek, jak jsem ti sliboval..." Vnímá to jiskření v Reitových očích, jeho celkové uvolnění a ještě před pár hodinami by si nepomyslel, že toho docílí. +Stejně jsi borec, Gackt-san...+ Pochválí sám sebe. Znovu ho polechtá konečky prstů rovnou mezi nohama. Zároveň s tím gestem tam klesne očima a znovu jimi vystoupá až k těm jeho. I jeho výraz je hravý. Pak se dotkne dlaní jeho hrudníku a zatlačí do něj tak, aby ho otočil znovu na záda. Přisune se blíž a tak trochu ho zalehne. Svou levou rukou si najde jeho pravou a začne mu ji posouvat nahoru nad hlavu, kde ji za zápěstí přibije k matraci vlastním stiskem. Rty se přiblíží k jeho oušku, polaská ho a pak se posune níž, kde ho celkem bolestivě kousne.
"Tak řekni..." Vydechne hrdelně se rty už zase na jeho lalůčku. Další posun jeho těla, koleno mezi Reitovýma nohama a vzhůru jede i jeho druhá paže.








(Konec třetí části)

Žádné komentáře:

Okomentovat