28. července 2019

Gackt x Miyavi - Přijď za mnou, až budeš...hotový. - Část 1.

(Gacktova vila)


Gackt

Prostě si do té postele nemohl lehnout. Připadal by si, jako by mu odkýval žádost o ruku. Byla to blbost, ale taky to bylo moc zamilované a on se momentálně užíral tím, jak silné to nakonec bylo. Myslel si, že bude pracovat... pravda byla taková, že většinu noci proseděl v křesle naproti posteli a pozoroval ho. Taky byl v koupelně a ano, dotáhl to ještě jednou sám se sebou a pak byl na terase. S křeslem otočeným proti sklu a místo do notebooku zíral na něj. Bylo několik okamžiků, kdy usnul v jednom nebo druhém křesle, ale nakonec i po tom koncertu a výkonu skoro celou noc probděl a ráno už měl za sebou běhání a další sprchu, když vešel potichu do ložnice a v ruce třímal termohrnek s kávou. Byla zavřená, aby se nevylila, ale stejně voněla po celém pokoji. On sám měl na sobě bílé volné lehoučké kalhoty na doma a tričko stejné barvy, po sprše zůstal bos a vlasy měl ještě trochu mokré, když si lehal vedle něj. Od té doby opět, zase a znovu pozoruje jeho klidný spící obličej, nakonec náústek odklopí a nechá mu ze spaní přivonět. Koutky mu vystoupají vzhůru a čeká, až ho to přivede k životu. Je už taky skoro jedenáct dopoledne.
"Doufám, že jsi někde neměl být a nevyhlásili po tobě celostátní pátrání, docela ti zvonil mobil. Nějaká... hm... slečna. Ayaka-chan..." Brouká mu a jestli to není sestra, vypadalo to minimálně jako někdo, kdo má jeho číslo a je s ním v užším kontaktu. A taky dost slušně a... tradičně... hezká, ale ani náhodou modelka nebo herečka. Něčí movitá dcera spíš. Panna? Určitě... ty takhle vypadají. A její malý tygr u něj v posteli. Kousne se jemně do rtu a pak ho vtáhne dovnitř, aby se nezačal smát. +Miy srdíčko, ty jsi mi neřekl, že se ti blíží zásnuby nebo kdo to k čertu je.+ Pomyslí si. Zatím je to náramná legrace. Přece jenom tipuje.


Myiavi

Ani neví, jak usnul ale spal celou noc téměř bez hnutí. Byl totálně vyšťavený a ani jednou za celou tu dobu neprocitl. Nikdy nebyl ranní ptáče a po tom, co se dělo večer to absolutně nehrozilo. Něco málo se mu zdálo, ale jsou to takové ty sny, kdy po probuzení člověk neví nic. Najednou ho ale v nose příjemně zašimrá vůně kávy. Jako první stáhne obočí k sobě, protože si pořád není jistý, jestli se mu to nezdá. Zavětří ještě jednou skoro jako mlsný pes, když ucítí kolečko salámu a pomalu rozlepí jedno oko a následně ho zase zavře. +Ehm jsem vážně ještě u něj?+ Proběhne mu hlavou se zvláštními rozpaky, jestli je zcela při smyslech nebo ještě pořád spí, než otevře oko znova a vzápětí i druhé. Slova, která mu řekne, zatím postrádají význam, nedokáže si je v hlavě přeložit na svůj rozespalý jazyk. Koutky mu ale samovolně vystoupají vzhůru, protože pohled na Gakka s ještě trochu vlhkými vlasy, jak tu vedle něj leží a ještě mu donesl kafe…to je ale probouzení dle jeho gusta. Výraz mu nepatrně zmrzne, když si uvědomí, co že to vlastně řekl a čí jméno vyslovil. Vyhrabe se na předloktí a znovu si jej pomalu prohlédne v hlavě už má ale milion a jednu myšlenky úplně jiným směrem. Začíná se v tom hezky motat. Měla to být noc jako každá jiná, sex, po kterém se prostě zvedne a odejde a pak si dá s Ayakou oběd nebo večeři a bude se tvářit, že o nic nejde. Nikdy o nic nešlo jen o uvolnění, vypustit páru a pak vrkat někde jinde a dost vážně vrkat. Jenže si začíná uvědomovat, že tohle nebylo jen tak. S každým dalším zkoumáním tváře, kterou má teď před sebou mu začíná pomalu ale jistě docházet, co že se to vlastně děje. Navíc si moc dobře vzpomíná, jak mu večer Gakku řekl, ještě, než usnul a převrací si, jak to bylo myšleno.
"Nooo…celostátní pátrání asi ne." Odpoví mu nakonec tichým hlasem a drze se natáhne po kávě, aby si dopřál doušek a nějak si to všechno srovnal v hlavě. Ani se pořádně nestihne napít a telefon se rozezní znovu. Přetočí se na bok a začne ho pohledem hledat, až ho najde na nočním stolku a na chvíli zavře oči, protože mu volá znova. Nejradši by si to vzal někde jinde, bylo by to tak nejlepší. Usadí se na kraj postele a hovor přijme.
"Gomen…byl jsem trochu utahaný k tomu ten večírek po benefici." Protočí, sám nad sebou očima, protože se vymlouvá jak nějak puberťák a je mu Ayaky líto, snad poprvé za tu dobu.
"Hai, bylo to super, dost se to povedlo…dobře, sejdeme se v šest, objednám stůl." Dokončí svůj hovor a dlouze si povzdechne +Tohle není dobrý, tohle vůbec není dobrý...+ Proběhne mu krátce hlavou, když se ohlédne na Gakka a tak nějak neví, co se sebou.
"Ehm…snídaně by nebyla?" Zeptá se snažíc se o svůj typicky naprosto přidrzlý a bezstarostný výraz ale moc mu to nejde. Začíná v sobě mít bordel větší, než kdy jindy a může za to Gakku!!!+Bože ty jsi zmetek Miy, větší, než obvykle!+


Gackt

Sleduje jeho chvějící se víčka a neochotu se probudit a usmívá se nad ním doslova jako zamilovaný pitomec. Jenže se nevidí, takže si to neuvědomuje. Miy nakonec vytáhne jednu ruku z pod přikrývky a hrábne po kávě tak rychle, že si ji nechá sebrat a jen ho stačí varovat.
"Pozor, je horká, vždyť se op...." Ale on už upíjí. Stiskne rty a udělá na něj káravý obličej, ale telefon se znovu rozezní a Miyavi vystřelí do sedu a zády k němu. Samozřejmě zalétl očima k displeji, ale nestačil to přečíst a pak začnou klasické výmluvy. Protočí oči v sloup. A je po romantice, ale takový starý pardál jako on to přežije. I on se odsune z postele a postaví na nohy. V okamžiku, kdy si s ní Miyavi začne domlouvat večeři, už se pro sebe šklíbí. +Jen si to zkus, já už ženatý byl. Přijdeš mě odprosit, že jsem tě neunesl na Sibiř.+Pomyslí si. Už nikdy! Po druhé už prostě ne! Nad čímkoliv celou noc přemýšlel a lámal si s tím hlavu, je to pryč a na své místo se vrátí jeho obvyklé já. O nic víc tu přece evidentně nešlo. Kdo o to taky stojí? Ani jeden z nich. Nejradši by ho se ho zeptal, jak se mu bude v manželství dařit, když mu Ayaka nebude chtít poutat kotníky a strkat vibrátory do... no nechá si to pro sebe a otočí se k němu čelem už s okouzlujícím úsměvem.
"Jistě. V kuchyni je na co si vzpomeneš." Odkáže ho mile, ale chladnokrevně tam a dá mu tak najevo, že tou kávou přípravy snídaně z jeho strany skončily.
"Pak tě hodím, kam potřebuješ. Koupena je támhle.Ručníky pod umyvadlem jsou čisté. Přijď za mnou, až budeš..."Kmitne očima výmluvně k jeho pasu.
"Hotový." Vlčácky se usměje a vykráčí z ložnice. Nesmí mu dát vůbec žádnou šanci začít mluvit a zaplétat je do toho. Někdo z nich to useknout musí. Cokoliv to v noci bylo. V kuchyni pustí rádio, udělá si proteinové smoothie a misku ovocného salátu a bez zvuku pustí taky zprávy na obrovskou plazmu na stěně. Zrovna v ní běží záběry ze včerejších koncertů a jsou tam i ty ostatních. Rozhodně zajímavá podívaná. Přitáhne si pod zadek barovku, aniž by odlepil oči od televize a cpe si po slepu do pusy lžíci ovoce. Ten Ruki se nezdá nějak vedle Laruku vystrčil růžky. Ne, že by kluci z Gaze byli špatní, ale nebyl to moc mainstream. Kombinace Hyde, Hide a Yoshiki s tou Hydovou partičkou to je snad ještě horší. A stejně byli lepší a hotovo. On má lepší rozsah, než Hyde, Yoshi je moc kalsický, když zrovna netříská do bubnů a Miy je lepší kytarista, než ti ostatní a přes to nejede vlak. +Miyavi, jmenuje se Miyavi.+


Myiavi

Párkrát překvapeně zamrká na jeho chladnokrevnou reakci. Naštěstí se hodně rychle vzpamatuje a věnuje mu jeden ze svých typický úšklebků typu -jasně, jak jinak-.
"Super díky, mám hlad jako vlk..." Opáčí mu jen na téma snídaně a kuchyně.+A co jsi čekal, společnou snídani nebo, že ti ji donese do postele?? S někým sis ho spletl?+ Vynadá sám sobě v duchu a v hlavě si pořád přehrává včerejší večer. Hlavně jeho poslední slova, kdy mu popřál dobrou noc. Tváří se klidně, tak jako vždycky, dokud neopustí ložnici. Ztěžka vydechne, když se zapře předloktími o kolena.
"Jak se mi to mohlo stát." Broukne si pro sebe trochu nešťastně, protože si začíná uvědomovat, jak moc se mu dostal pod kůži. Není v podstatě zlý, nikdy nebyl…věděl moc dobře, kde jsou určité hranice a dokud to byly jen úlety, bylo to okey, ale teď?? Zavrtí sám nad sebou hlavou a znovu si povzdechne, než vstane a zamíří do koupelny. Je tam dlouho, déle, než obvykle a v hlavě mu probíhají dvě konkrétní tváře. Ayako, která je hodná, milá, udělala by pro něj první poslední a navíc tlak rodiny…z druhé strany Gakku, od kterého neví, co by měl čekat a stejně ho má pořád plnou hlavu a i jiná místa. Nakonec se opláchne studenou vodou, aby se donutil, trochu se vzpamatovat, než vyjde ven jen tak, nemá se přece za co stydět, navíc Gakku už ho viděl, tak co. Kalhoty ani prádlo nemá, vždyť mu je včera roztrhl…bože…Jen si na to vzpomene, může se do té studené sprchy vrátit znovu. Po cestě z koupelny si suší vlasy a chvíli bloudí po domě, než najde kuchyň a v ní sedět Gakka na barovce. Krátce střelí pohledem na plazmu a pozvedne obočí.
Nebyli tak dobří jako my." Houkne sebevědomě, než přehodí ručník, který svíral v dlani přes nejbližší židli a bez váhání přejde k němu, vezme mu lžíci z ruky a nabere si sousto pro sebe z jeho misky.
" Máš to dobrý." Zahuhlá s plnou pusou a vzápětí se zarazí, protože mu dojde, co to vlastně dělá. Tohle by neměl dělat! Ještě včera by mu to přišlo úplně normální, ale dneska? Po tom co má ve svých myšlenkách?
"Ehm..nešlo odolat." Pokusí se to nějakým způsobem zahrát do outu a místo toho, aby mu tu lžíci vrátil, zkusí mu do misky hrábnout znovu. To, že se tu promenáduje s holým zadkem, to už je úplně mimo jeho kapacitu, to je prostě on a lepší už nebude.


Gackt

Ani se od televize neohlédne, když se ozve Miyaviho hlas za jeho zády a jen souhlasně přikývne, zatímco dál očima rentgenuje záběry z koncertů. Vytrhne ho z toho až okamžik, když se Miy, ehm Miyavi!!! ocitne až u něho, strčí mu mokré vlasy do výhledu a rovnou ho obere o lžíci a část snídaně. Zaskočeně se na něj podívá a v další vteřině už ho nezajímá televize, ale jeho nahé tělo. Přišel si sem jenom s ručníkem v ruce a nechal ho na židli. Ano, ano úplně mu zapomněl dát něco na sebe. Mimoděk se pousměje, protože tohle je prostě on a jemu se to na něm strašně líbí. Vzápětí na to ho plácne přes dlaň a lžíci mu vytrhne, ale jen proto, aby jí zabořil do ovoce a otočil ji proti němu, aby mu to sousto sám vložil do úst, zatímco se mu krátce podívá do očí a pak je skloní trochu fascinovaně na jeho rty. To něco, co se v takové síle objevilo včera v noci, je najednou zpátky. Ne tak silné, ale pomalu si to razí cestu jeho vědomím a ovládá to celou tuhle situaci. No ale pokud Miy nespěchá, proč by ho měl vyhazovat? Protože je někde nějaká Ayako, se kterou má jít na večeři? A co on s tím? Odloží lžíci, sáhne po jeho bocích a stáhne ho k sobě na klín. Přiblíží rty k jeho oušku a snaží se nemyslet na to, jak moc Miyaviho zadek hřeje na jeho kolenou, když promluví.
"Škoda, že na tu dnešní soukromou akci ohledně benefice nepřijdeš. Pořádá jí Sugizo, měli byste si co říct. Ohledně kytar a tak, víš...? Kromě toho, kdyby se ti tam nelíbilo, měl jsem domluvený přesun na party na Toshiho jachtě. Myslím toho z X." Brouká mu medově. Byl to přesně ten druh akce, kde se dělo cokoliv s kýmkoliv a nikdo o tom nikdy nikomu neřekl.


Myiavi

Všimne si toho úsměvu, když Gakku zpozoruje, jak se sem odvážil přijít. V první chvíli mu to ani nepřišlo, stejně neměl na výběr ale v té druhé, vlastně by ho mohl trochu vyprovokovat. Chce strašně moc vědět, jak hluboko se dostal on pod kůži tomuhle egoistovi. Musí to vědět nebo se hodně rychle zblázní. Zamračí se jako dítě, kterému sebrali lízátko, když mu lžíci vytrhne z ruky a otevře rty, aby mu to jeho gesto pěkně okomentoval, ale nestihne nic, protože ho začne krmit sám. V očích se mu spokojeně zablýskne a to, co má následovat večer, je dokonale zapomenuto. Chudák Ayako, momentálně mu na ni v hlavě nezůstala ani myšlenka. Pomalu s blaženým výrazem žvýká jeho ovocný salát a s hlasitým smíchem se nechá stáhnout k němu do klína. Skoro to vypadá, jak kdyby tu spolu žili už nějaký ten pátek a ne, že je tu první noc.
"Ehm já bych si dal ještě." Prohodí s nádechem provokativního pobavení, aniž by si byl sám úplně jistý, jestli pořád mluví o tom ovocném salátu. Musí se hodně krotit, aby nebylo vidět, jak moc na něj působí jenom Gakkův dech na jeho uchu. Kouše si u toho spodní ret, jak moc je z něj u vytržení a k tomu ho ještě láká na takový večírek.+Mohl bych to uhrát na benefici…to půjde snad.+ Začíná se mu těžce nelíbit, co tady plánuje a měl by se prostě zvednout a jít. Stočí pomalu tvář k té Gakkově a kouká mu upřeně do očí.
"Zveš mě na V.I.P. rande?" Nadhodí, když si oblízne horní ret a v další vteřině už to prostě nevydrží, protáhne ruce kolem jeho krku a prostě se na ty jeho dokonalé rty přilepí. Chutná, jak ten salát nebo to je pozůstatek na jeho vlastním jazyku, těžko říct a je mu to jedno.


Gackt

Najednou má Miyaviho smíchu plné uši a samotnému se mu to vnitřně hodně líbí. Vyhoví jeho přání a znovu sáhne po lžíci, aby mu mohl vsunout do úst další sousto, zatímco ho nechá přebrat v hlavě plány na večer. Pozoruje jeho profil z bezprostřední blízkosti, jeho kousání do rtu a pak se podívají jeden druhému do očí. Bylo to spíš pozvání na VIP párty, i když... čeho tím vlastně chce dosáhnout, když ho přiměje, aby mu dal přednost před ní? Toho, že vyhraje nad malou holkou? Nebo ho začíná chtít trochu víc, než jen na hraní?
"Ano, zvu." Řekne mu jednoduše, aniž by uhnul pohledem a pousměje se. A ucítí jeho ruce kolem svého krku a jeho rty na svých. Okamžitě zavře oči a polibek mu vrátí, zatímco si ten jeho štíhlý pas přitiskne proti sobě. Je sladký... včera po čokoládě a dnes po ovoci. A sám po sobě. +Mohl bych napsat román Padesát příchutí pana M... byl by lepší,než ten od té ženské...+ Projde mu pobaveně hlavou, ale nepřestává ho líbat. V televizi už dávno běží něco jiného, teď jsou tam zprávy ze světa a počasí. Nevnímá to. Stoupá dlaněmi po Miyaviho zádech, hladí ho po nich a do bříšek prstů si vštěpuje pocit jeho husí kůže.
"V tomhle domě se vůbec oblékat nemusíš." Broukne do jeho rtů, když jednu dlaň přenese na jeho stehno a začne ho ze sebe tlačit dolů. Ale jenom proto, aby si ho pak stáhl zase na sebe. Obkročmo... Ani na vteřinu u toho ale neopustí jeho rty.





(Konec první části)

Žádné komentáře:

Okomentovat