25. dubna 2024

Hromadné - To se nikdy nestane, nedovolím to! - část 3.

(večírek)








Aoi, Gackt, Ruki, Aqui, Mana


Gackt křiví rty a sleduje Kamija, jak si užívá všechny ty provokace. Pěkně mu s tím leze na nervy, ale pokouší se ovládat. Teď tady mají důležitý úkol a nos mu může rozbít později. Kde vězí Mana, to je mu tohle celé jedno nebo co? Mana se nakonec objeví, ale ne proto, aby zachránil Hyda před Kamijem. Místo toho si úplně klidně povídá s Uruhou a Gackt musí protočit očima. Ano, Mana navrhoval oblečení. Měl vlastní gothickou značku, ale byla celkem malá a ne pro každého. Nechal si za ni slušně zaplatit, ale nebyl to zdroj jeho obživy. Tou bylo jeho neochvějné místo v Radě a v celé upíří společnosti. Jeho syn prý byl po něm. Šeptalo se o jeho tajemné schopnosti, kterou ale nikdy nikdo neviděl na vlastní oči. Aquimu prý stačila jediná myšlenka, aby se vtiskla na papír a vytvořila dokonalý obrázek a prý jeho představy často souvisely právě s oblečením. Kdyby chtěl, navrhl by takto cokoliv, třeba i drahé auto. Gackta by zajímalo, jestli by to svedl. Jedno takové by si objednal zase on. Oblečky ať si nechají ostatní. Mana chvíli vypadá váhavě, když po něm Uruha chce, aby se mu věnoval a povídali si o oblečení, je vidět, že tady má jiná jednání a témata k hovorům, ale nakonec se nechá svést a čím víc do všeho zabředávají a on pochopí, že Uruha není takový vidlák, za jakého ho měl, tím horší je s tím skončit. Ruki se za nimi stáhne trochu dozadu a chvíli je pozoruje. Přesně od toho tady Uruha byl a dokud stál před Manou, byl klidný, jenže oni budou muset začít něco dělat a Uruha začne flirtovat i s jinými. Ruki se začne na oko znuděně rozhlížet a u toho vyfukuje obrovské, nespolečenské bubliny ze žvýkačky, které praskají a znovu se objevují. Stín se tu objeví taky a kupodivu s ním po dlouhé době začne spolupracovat. Plíží se podél zdí a poslouchá rozhovory. Sem tam mu přijde říct, o čem kdo mluví a Ruki si uvědomí, jak silnou schopnost má a že nakonec vůbec není neužitečný. Sice stín neumí mluvit, ale umí znakovat a Ruki se do toho rychle dostává. Je to jako hra. Hra na telefonu… Nechá Uruhu svému osudu a vykročí domem, aby odposlechl koho jenom může. Aoi si toho všimne a cukne sebou, protože Ruki vypadá, že má stopu, ale Tora je pořád vedle něj. Nakonec se k nim ale připojí Kamijo a Tora okamžitě zmizí na bar. Aoi se po něm starostlivě podívá. Naštěstí tam není sám, ale narazí tam na Aquiho, který tam určitě není náhodou. Ještě, že je jich tolik. Hlavně nenápadně. Pokusí se vypadat společensky a trochu se s Kamijem bavit na té jejich úrovni, ale přijde si jako slon v porcelánu a je znát, že je nervózní. Uruha opodál už rozhazuje rukama a je v tom jako doma, ale on? 
"Nejsem zrovna zábavný společník." Málem před Kamijem červená. Aqui se tváří překvapeně, když se Tora objeví zrovna u něho a rovnou mu tyká. 
"Copak? Nelíbí se ti tady? Sluší ti to." Prohodí. Z tohohle by Tetsuyu taky kleplo. Zastrčí si pramen vlasů za ucho a nenápadně se ohlédne na otce opodál, aby naznačil, proč do baru rozhodně nemůže. O svém milém ani nemluví. 
"Myslíš, že mě nezvládneš bavit tady? Musí u toho být napliváno?" Pokusí se o kouzelný úsměv. Snad se Tetsu nedívá a spíš hledá lovce. 
"Dobře, mám teď všechno, víš?" Trochu se nakrucuje. Gackt pořád propaluje okolí pohledem. Sice na něj mluví asi dvacet upírek najednou, ale on přes jejich hlavy vidí na všechny, kteří pronásledují Hyda. Trochu sebou trhne, když na něj promluví Tetsuya a připomene mu jejich úkol. Už ho tady vážně potřeboval a to by si nikdy nepomyslel, že tohle řekne. 
"Nejvyšší čas." Upírky zmizí, jakmile Tetsuyu uvidí a oni mají konečně klid na práci. 
"Ruki někam zmizel. Má něco za lubem." Řekne. 
"Měli bychom se po něm podívat." Sám nikoho podezřelého zatím nevidí.

Tora, Hyde, Uruha, Tetsuya, Kamijo


Kamijo si moc dobře všimne, jak se na něj Gackt dívá a že mu není po chuti, co tu předvádí. Ani v nejmenším mu to nevadí, jen rád provokuje a daří se mu to. Nechce tady rozpoutat žádnou velkou rvačku, ale nemůže si pomoct, aby to nedělal. Dál si s Hydem povídá, po očku však sleduje Manu, pro kterého měl slabost vždycky. Uruhův zájem podle všeho leží úplně jinde a tak je uvnitř v naprostém klidu. Později si ukradne Manovu pozornost a věří, že to nebude jen na tento večer. Ostatně jeho velkolepé plány na dokonalou schůzku, prostě musí být uskutečněny. Uruha je v naprostém opojení Manovými slovy a rozhovoru o kouscích oblečení a značce. Přesto si však udržuje pozornost a stíhá sledovat i okolí, kdyby se někde něco šustlo. Kolem něj je spousta dalších upírů, které s Manou přivábili společně, a zdá se, že se rozhovoru s Uruhovým vzorem nehodlají vzdát. Je to dobře, potřebují podobné rozptýlení, aby jim ušly události kolem, které se nejspíš stanou. Uruha vypadá jako dokonalé společnost a někdo, koho chtějí mít doma. Jeho občasné mrknutí a svůdný úsměv má svůj efekt. Myšlenkami je však u Rukiho a doufá, že to zvládne. Opravdu má obavy, aby se to později nedostalo mezi ně, ale snad ne. Rozhodně to pak pořádně odčiní, Ru bude prosit, aby mu se svou láskou dal chvíli pokoj. Málem se nad vlastními myšlenkami rozesměje. Kamijo si najde další oběť a tou je Aoi. Vypadá, že se pořád drží trochu stranou a to s emu na jeho večírku zrovna moc nelíbí. Kamijo se příjemně pousměje a pak zavrtí hlavou.
"Kdybych si to myslel, nejsem tady. Jsem s tvou společností naprosto spokojený." Prohodí sametovým hlasem a natáhne se pro dvě sklenky, které je na tácu společně s ostatními míjejí. 
"Tento ročník je taky velmi oblíbený. Pro mě tady." Nabídne mu menší ochutnávku. 
"Je to znovu Francie, možná u mě už trochu fádní, ale nemůžu si pomoct. Byl jsi tam někdy, Aoi-chan? Můžu ti vyprávět, pokud budeš chtít." Už jsou zase sami a Kamijo dál pokračuje v menších provokacích. Tentokrát je míří na Toru. Jistě si brzo všimne. Tora se u baru krátce uchechtne a pak zavrtí hlavou.
"Na tyhle akce se dostávalo většinou jen moje zboží a ne já. Ne, že by mi to vadilo." Pak se trochu zarazí a málem mu zaskočí tekutina z panáka, když mu Aqui řekne, že mu to sluší.
"Uhm, díky, tobě taky a hodně." Teď si připadá jako pitomec, ale lepší kompliment není schopný během vteřiny vymyslet. Zarazí se a prohlédne si Aquiho úsměv, ale vzápětí se uvolní a nakonec pokývá hlavou.
"Dobře, asi to zvládnu i tady. Mají tu dobrý pití." Ujistí ho, že se tu s ním chvíli zdrží, pokud ho nevyžene. Tora se krátce ohlédne přes rameno a snaží se očima najít Tetsuyu, než svůj pohled zase vrátí k Aquimu. 
"To rád věřím a těší mě, že se máš dobře. Kdyby na tebe byl zlý, dej mi vědět, něco mu provedu." Tohle úplně neměl v plánu říct nahlas, ale pořád má pocit, že díky jejich plánu s Gacktem musí na Aquiho dávat pozor. To oni ho poslali k Tetsuyovi. 
"Občas vypadá, že by tě nejradši sežral." Vtipkuje na adresu veleváženého a nesnesitelného upíra. Hyde se drží stranou, a i když se baví se svými starými známými, stejně se má pořád na pozoru, ale to Tetsuya taky. 
"Vím, kdy se objevit." Utrousí ledově Tetsu a ušklíbne se. 
"Kupodivu jsi pořád v kurzu. Nakonec bude náš největší problém vzteklý Hyde." Ušklíbne se podruhé. 
"Ruki je v salónku." Prohodí, co vypozoroval. 
"Jeho stín je nakonec dost užitečný, asi si ho půjčím…občas." Klidně mu nabídne práci, bude se hodit. Pak ale do Gackta nenápadně dloubne loktem, když se na večírku objeví dvojce upírů a mezi nimi kráčí žena.
"Myslím, že máme vítěze. Už jsem je jednou viděl v Kalifornii. Nebudou tu sami, někdo k nim patří." Očima se střetne s Uruhou, který si jich taky všiml a pak se snaží v davu najít Aoiho. Musí se dostat blíž k Torovi, který…Tetsuya nemá daleko k tomu, aby celý plán zahodil jen proto, že Tora na baru flirtuje s Aquim. +No tak ho zabijí, to je toho. Ostatně co je mi po tom.+ Najednou má pocit, že by za něj špinavou práci mohl udělat někdo jiný. 
"Ani na to nemysli." Ozve se hlas Hyda, který se objeví za jeho zády a Tetsuya už protáčí očima.
"Jsi horší, než vlkodlačí štěně. Mnohem víc otravný." Vrčí na něj zpátky.

Aoi, Gackt, Ruki, Aqui, Mana


Aoiho uším to všechno znělo samozřejmě moc hezky, ale skepticky se pousměje a pokývá hlavou. 
"Protože pořádáš tento večírek a záleží ti na tvé reputaci, ani jednomu z hostů bys neřekl nic jiného, i kdyby ti sebevíc lezl na nervy. Promiň, ale tvoje slova se nedají brát vážně." Řekne mu a není v tom nic zlého. Kamijo nebyl ten typ, kterému by stálo za to se s kýmkoliv hádat, raději by to uhrál, to si prostě myslí. I tak si vezme od Kamija skleničku a sleduje ho, jak se mu snaží nabídnout rozptýlení. Proč to asi dělal? Protože se znal s Torou a chtěl mu nějak pomoct? 
"Ne, nikdy jsem tam nebyl." Přizná Aoi a obtáhne si jazykem rty. 
"Ale spíš by mě zajímalo, odkud se s Torou znáš? Proč si pomáháte?" Je zvědavý, ale nikdy by nečekal, že Tora půjde ven a přivede někoho takového. Jen tak, na lusknutí prstů. Musel vědět, že by se Mana Kamijovi líbil a tak… je kolem toho hodně otázek. Po očku pořád kontroluje Toru a dojde mu, že se vybavuje na baru s Aquim. Zrovna s Aquim a navíc… jak kdyby na něj ten Manův malý kluk cukroval??! 
"Hele, tvůj nový nevlastní syn provádí nepravosti!" Má v tom hned jasno a zamračí se. Aqui se opodál skutečně dobře baví, protože Tora je vtipný. Už v tom baru se mu líbil. Kdyby nepřišel Tetsuya, asi by udělal něco, z čeho by otec zešílel. Začal by si s někým takovým. Bylo v tom něco vzrušujícího, zase takovým jiným způsobem. 
"Hodně, vážně?" Vlastně ani neví, co to tady provádí, ale namotá si pramen vlasů na prst a upije ze skleničky. Sleduje Torův pohled, který si našel Tetsuyu a zase se vrátil. Aquiho by zajímalo, jestli je to proto, že z něj má respekt a nechce, aby si jich Tetsu všiml? Nahlas se ale nezeptá. Tetsuya zrovna mluví s Hydem a to se nelíbí zase Aquimu, ale pro dnešní noc to musí vydržet. Zatváří se udiveně, když mu Tora nabídne pomoc, kdyby ji potřeboval a navíc to vypadá, že ho hlídá. Vypadá to, že to myslí opravdu vážně, ne jenom jako nějaký svůj vtip. Ta náklonnost byla očividně vzájemná, i když ne pro tento neživot. Usměje se a přikývne. 
"Neublíží mi. Ale někdo jiný by mohl. Budu na to myslet." Děkovně se mu ukloní a ani netuší, že Aoi si už málem okousal všechen lak z nehtů. Gackt se zatváří udiveně, když mu Tetsu prozradí, že jejich cíl poznává, ale to bylo dobře. Zaměří se na ty, které mu ukazuje a přikývne na znamení, že rozumí. 
"Ruki ten zbytek najde, za chvíli bude tady." Řekne přesvědčeně, i když s ním není nijak domluvený. Ani ho nenapadne, čeho si Tetsuya vlastně všiml a čemu vzápětí zabrání Hyde, když se ocitne u nich a zakáže Tetsuyovi impulsivní chování. I on najde očima Toru a Aquiho a málem by se začal nahlas smát a tím k nim přitáhl pozornost. Mezitím se Ruki doopravdy vrátí, ale nejde za Gacktem a Tetsuyou jako šéfy operace, nýbrž za svým Uruhou. 
"Vím, kteří to jsou. Jsou vzadu. Někteří další vypadají podezřelí, stín ti je ukáže." Pošeptá mu, jenže Mana má uši jako Hydův netopýr. 
"Koho mu ukáže tvůj malý stín? Nechtěli byste mi něco vysvětlit?" Pronese a očima rychle najde Aquiho. Není pitomý, aby mu došlo, že se tady něco děje a nechce, aby jeho syn došel nějaké újmy. 
"Jestliže je Aqui támhle a směje se na Toru, zatímco Tetsuya je támhle a nepokouší se ho zavraždit, tak spolupracujete… ven s tím." Zavrčí na ně. Aoi to z dálky pozoruje a zatahá Kamija za rukáv.
"Konec vyprávění, Mana se začíná zlobit. Došlo mu to." Vybídne Kamija, aby tam šli. 
"Na to není čas." Zamračí se Ruki na Manu. 
"Uruha musí hned jít, dokud o nás nikdo neví." Snaží se Uruhu poslat pryč, ale z Many jde vážně hrůza. Kde jsou ostatní? Stín čeká opodál a Gackt s Hydem se dali do pohybu. Míří za tou ženou a jejím doprovodem. Ruki chce být u toho, ne se tady hádat s Manou!! Nikdo se nikdy nechce hádat s Manou a on navíc spěchá!

Tora, Hyde, Uruha, Tetsuya, Kamijo


Kamijo se tváří naprosto klidně, když mu Aoi připomene možný důvod, že je tu zrovna s ním. Je to pochopitelné, nejspíš by na tom mohla být trochu pravdy. 
"Ano, v tom máš pravdu, rozhodně mi záleží na mé reputaci." Souhlasí s ním v tomto bodě a očividně mu to nepřidělá ani jedinou vrásku, dokonce se pořád usmívá.
"A přesto je spousta možností, jak se nepříjemné společnosti vyhnout a pokud vím, přišel jsem já za tebou, i když jsme se už dneska pozdravili." Nadnese možný směr Aoiho myšlenek.
"Pokud by to bylo opravdu jen společensky přijatelná konverzace, jsem dávno pryč a s někým jiným." Ujistí ho, že jeho společnost mu není ani trochu nepříjemné. Baví ho Aoiho trochu neobratné chování. Podle něj by pod správným vedením byl králem večírků. Trochu tajemným, ale rozhodně obletovaným. Ano, pozve ho znovu, o tom není pochyb. 
"Co není, může být." Nadhodí a malý výlet, neměl by problém ho vzít s sebou. Možná i pasažéry navíc. Kdo ví, co ho k tomu vede, ale rozhodně jsou v tom další úmysly, které mé v hlavě. Ty mu však neprozradí. Krátce se zasměje, když Aoi narazí na Toru.
"S Torou se známe už docela dlouho. Vzhledem k jeho upířímu věku, vlastně dost." Začne pomalu.
"Samozřejmě jsme se potkali na večírku a jeho…schopnosti jsou nevídané." Ne, nemyslí jeho iluze, spíš umění namíchat cokoliv z čehokoliv.
"Ale není to jen obchod, jednou mi opravdu pomohl, snažili se mě zbavit. Zachránil mi neživot. Pak já jemu. To spojí i dva tak rozdílné upíry. A co si budeme, umí výt zábavný." Netají se s tím, že si s Torou rozumí, i když to bude nejspíš dost překvapení.
"Ale ne, s ním jsem nespal, s tebou by to bylo jiné." Prozradí mu něco, co chce určitě vědět a ta poznámka na konci…To si nemohl odpustit. Zarazí se a podívá se k baru. Nakloní hlavu na stranu a pak přeostří na Manu. Pak zase stočí oči zpátky na ty dva.
"Vypadá to, že se dobře baví." Pokrčí rameny, osobně v tom nevidí nic špatného.
"Snad nemáš strach, že by ti Tora utekl?" Dobírá si malinko Aoiho, z druhé strany Aqui vypadá kouzelně, je asi pochopitelné, že se bojí. Tora se zatím nechává malinko polapit Aquiho flirtem. No co, není imunní, a i když miluje Aoiho, tohle na něj prostě působí.
"Pak, že jsi hodný kluk." Obviní Aquiho se smíchem. 
"Jsi hrozný provokatér. Ano, přiznávám, že hodně, nevidím důvod, proč ti to neříct. Jenže oba víme, že je tu někdo, koho miluju a tím je to jasně dané." Ne, nepodvedl by Aoiho, ale to neznamená, že svá slova nemyslí vážně. Pak přikývne.
"Kdykoliv budeš potřebovat, dej vědět. Je dobré mít i takové přátele. Však víš, umím dobře vařit." Prohodí pobaveně a už jen ze zvyku si poklepe na kapsu saka, kde toho zase tolik není, ale nějaké věci si vzal přece jen s sebou.
"Tetsuya by mohl občas potřebovat třeba uspat." Klidně si dál rýpe do jeho přítele. Kdo ví, co by se Aquimu mohl hodit. Pak by s nimi mohl třeba do hospody. Tetsuya se podívá na Gackta, když si je jistý, že je Ruki najde a nepře se s ním. Už si všiml, co tu s tím stínem provádí a je to pro ně rozhodně bod k dobru. Pak se musí hodně držet, aby se nevydal k baru, ale zvládne to. 
"Půjdu obejít své lidi, ať jsou v pozoru u dveří. Ven se nedostanou, rozhodně ne v celku." Prozradí jim, co má v plánu, na chvíli se ztratí. 
"Já jsem stejně doufal, že na to nedojde." Povzdechne si Hyde a krátce Gacktovi stiskne předloktí. Jenže taky vidí, že Ru má s Manou menší problémy. Uru se rychle otočí na Rukiho a kývne. Teď je to na něm a je potřeba, aby zasáhl. Mana vypadá, že ho nepustí a Uru už začíná být netrpělivý.
"Mana-sama, vím, že nemáte nejmenší důvod mi věřit, ale prosím vás o to, abyste se na mě nezlobil. Vážně musím jít. Ru nebo Hyde vám to vysvětlí. Jde o Toru." Ví, že Man s ním slitování mít nebude a tím si nejspíš pošlape celý společenský žebříček, ale stejně s omluvou vyrazí pryč, aby následoval stín a zabavil dva muže, na které mu jejich temný přítel ukáže. A podaří se, dokonce z nich tahá rozumy. Během pár vteřin je má omotané kolem prstu. Hyde se objeví u Many.
"Chráním jen svého syna, oni mi pomáhají." Začne s vysvětlováním.
"Lovci ho chtějí, ale neví, kdo skutečně je a že na něj prokletí nespadá. To díky iluzím. Zachránil jsem ho poprvé, chráním ho celé roky a udělám to znova." Neprozradí zatím, jakou roli v tom hraje Tetsuya. Kamijo se nenechá Aoim dvakrát pobízet a přijde k nim. Zaslechne Hydova poslední slova.
"Haido-chan. Myslím, že je tu víc upírů, kteří mu pomůžou." Tora podle něj není špatný a ano, nemá problém mu s tím pomoci.
"Myslím, že mému úsudku, byste mohl věřit, Mana-sama. Aquiho ochráním sám." Připomene mu svou vlastní schopnost zaštítit cokoliv a kohokoliv.
"A bude mi potěšením."

Aoi, Gackt, Ruki, Aqui, Mana


Aoi trochu přivře oči a maličko se uculuje, ale už přestane Kamija trápit a pokusí se jednou taky věřit někomu jinému, než své rodině a především Torovi. 
"Tak proč jsi vyrazil zrovna za mnou, když ti to nikdo nedal za úkol?" Chce slyšet něco příjemného. Doma slyší spíš Rukiho štiplavé narážky. Pozvedne obočí, když Kamijo navrch dodá, že by mu mohl Francii ukázat osobně. Není si jistý, jestli by tohle Tora přežil a kdyby letěl taky, jestli by to přežil zase Mana. Byli by asi zajímavou skupinou. 
"Chci, abys to zrealizoval." Řekne, i když by si ještě před vteřinou nepomyslel, že by něco podobného vypustil z úst. Pak už musí Aoi jenom vytahovat obočí výš a výš nahoru, když se dozví, že tyhle vztahy začaly sice obchody, ale je v tom mnohem víc. Tora se nikdy o ničem takovém nezmínil. Ne o tom, že je s někým málem pokrevní bratr, protože si navzájem dlužili životy. Najednou má pocit, že ho nezná ani trochu a pere se v něm pocit, jestli mu to nemá za zlé. Jejich neživoty byly dlouhé, samozřejmě, že si ještě neřekli všechno, ale proč mu o tom neřekl ani po tom, co Kamija přivedl mezi ně? Nahlas nic neřekne, všechno si to nechá pro sebe, ale je vážně zaskočený. Aby toho nebylo málo, Kamijo mu sice řekne, že s Torou nespal, ale hned dodá, že s ním by to bylo jiné. Nepokrytě otevře pusu dokořán a zírá na něj jako na zjevení.
"Tak chodíš s Manou nebo ne?" Vypadne z něj, jako by to stejně nebylo jedno, když má on Toru. Založí si ruce na prsou a zamračí se. 
"Neutekl." +Už jenom proto, že by ho Tetsuya zavraždil.+ Dodá pesimisticky vůči sobě alespoň ve své hlavě. Aqui se mezitím zahihňá a zacloní si dlaní plné rty, když se krátce podívá jinam a pak zase na Toru. Oči mu při tom jiskří. 
"Kdo říkal, že ne? Jenom mi nedali prostor." Zašvitoří. Přikývne na Torova další slova. On je na tom úplně stejně. 
"Obstál bys, i kdybych tě sváděl, myslím si to." Řekne mu. Za to on aby se bál Hyda, co tu někde brousí. Znovu se rozesměje, když dojde na to vaření. 
"Pozveš mě někdy na večeři? Jenom mě?" Mávne dlouhými řasami. Zatváří se na oko káravě, když dojde na uspávání Tetsuyi a po očku si všimne, že se něco začíná dít. Tora si toho ještě nevšiml a jemu nikdo nedal pokyn, aby ho přestal zaměstnávat, takže toho zatím nenechá. Tady vedle něj je Tora zatím v bezpečí. Nikdo neohrozí jeho život ani lovci ne. Gackt s Hydem zůstanou mezitím sami. 
"Konečně s tebou." Řekne mu a rozpřáhne ruce, aby ho objal. Zvláštně ho uklidňuje, že Tetsuya zabarikádoval vchod. Asi se dá na dráhu upíří policie nebo tak něco, podobný adrenalin mu očividně chybí. 
"Dojde, bohužel dojde, ale ono je to dobře, konečně od toho bude klid." Řekne Gackt rozhodně. Hyde se dívá někam směrem k Manovi a Rukimu s Uruhou a jemu taky začíná docházet, o co tam asi jde. Oba dva tam vyrazí. Mana mezitím přivírá oči na ty dva před sebou, ale nestačí se ani nadechnout a Uruha udělá něco, co si ještě nikdy nikdo nedovolil. Prostě se k němu otočí zády. Kdyby to bylo jindy a jinde, použije svou schopnost a na místě ho obrátí v prach, ale promluví na něj Hyde a začne s překotným vysvětlováním. Mana tomu zase tolik nerozumí, ale už si všiml, že je do toho zatažený Tetsuya a nejspíš i jeho syn. Ani tohle se mu nelíbí a ze všeho nejvíc, že ho obešli. Jenže aby toho nebylo málo, přijde k nim i Kamijo a přidá se k téhle směšné hře. 
"Vypadá to, že jste se namáhal zasvětit všechny, kromě mě, Hydo-san." Řekne nakonec a věnuje Kamijovi jeden celkem zklamaný pohled. Neodejde odsud jedině díky Aquimu a ne, neznamená to, že tohle celé nebude mít dohru. Gackt kupodivu zůstává ticho, ale ta žena… vyrazí z místa, jak původně chtěl. Tetsuya je venku, on tady a Uruha zaměstnává zbytek. Ruki vyrazí taky, to aby ukazoval ostatním, kde co odposlechl. Mana zůstane s Kamijem sám. Dlouze se podívá do jeho očí. Už jenom kvůli svému postavení jim tohle nikdy nemůže odpustit. Vlastně ani není, co k tomu víc říct. Vykročí směrem k Aquimu a Torovi, popadne Toru za loket a vleče ho s sebou, takže se otočí celý lokál. Všichni, kdo jdou po Torovi se naježí a nakročí kupředu a tím se odhalí. Mana smýkne Torou vedle sebe, ale nepustí ho. 
"Tak vy si jdete v mém městě pro něco, co vám nepatří?" Rozzlobí se Mana a jeho modré oči se začnou měnit v blesky. Je jako medúza, která svým pohledem spálí všechno a všechny. A toru má teď jako pěknou návnadu. Aoi málem zešílí a rozeběhne se k nim, ale ta žena vystartuje po něm a pokusí se ho zneškodnit. Gackt je naštěstí jenom krůček od ní, strhne ji k zemi a v sále zavládne panika. Kamijo má očividně po večírku. Aoi se šokovaně dívá, jak se Gackt válí s tou ženskou po zemi. Málem mu ublížila! Jemu, Aoimu!!

Žádné komentáře:

Okomentovat