9. dubna 2021

Rockeři na drbu - den 7.

 

Téma: Manuál francouzského líbání, symbolu chtíče

Dnešní vysílání pod taktovkou  Meisy, Heatha, Hitomi a Showa

Odkaz na článek: https://www.prozeny.cz/clanek/manual-francouzskeho-libani-symbolu-chtice-70206





Meisa: Udiveně se rozhlédne kolem sebe, když se tu z celé party sejde s jedinou další ženou a mile se usměje. Dobrý večer dámy a pánové. Všem yaoistkám asi právě klesly brady, ale věřte, že pikantních drbů máme s Hitomi dost. Znovu se rozhlédne. Tedy… Zrovna Heatha nikdy neviděla a toho kolouška vedle taky ne. Ahoj… Zavrká a začne si natáčet pramen vlasů na prst.

Heath: Asi umře vinou ďábelského smíchu, který dusí v sobě. Právě mu závidí všichni ostatní. Má tu obě krásky a nádherného kluka navrch. Ten článek nám o teorii francouzských polibků moc neříká, že? Co se řídit pokyny postelového krále a zkusit praxi? Tváří se nevinně s očima zapíchnutýma do papírů. Vlastně bych se asi moc styděl.

Hitomi: Dobrý večer. Zapřede rozverně a kývne Meise na souhlas. A co nevíme, to se ještě dozvíme a nebude to dlouho trvat. Dodá, když pozoruje, jak si Meisa hraje s vlasy. Sama si podepře bradu dlaněmi a na oba zamrká. Stydlivost je kouzelná vlastnost a ještě kouzelnější je, když se jí postupně zbavuješ.

Show: Páni, tady je horko během prvních pěti vteřin. Sahá po ovladači ke klimatizaci. I já vám samozřejmě přeji pěkný a zdá se, že hodně odvážný večer. Už jsme u praxe. Podívá se na Heatha. Něco mi říká, že je proti nám přešila. Smyslný úsměv na sebe nenechá dlouho čekat, jemu se to rozhodně líbí. A teď nemluvím o počtu. Možná nám dámy poradí, jak nešlápnout vedle.

Hitomi: Neporadím, klidně vám to rovnou ukážu. Záleží, kdo z vás má odvahu.

Heath: Stočí udivený pohled na Hitomi. To byl pokus ho svést? Neměla by být ta stydlivá spíš ona? Musí souhlasit s prohlášením Showa a posune židli víc k chlazení. Něco mi říká, že jde proti MNĚ přesila. Pousměje se, když vidí Showův úsměv.

Meisa: Z toho šimrá v žaludku i mě. Pochválí Hitomi. Něco mi říká, že jsi tichá voda, co břehy mele. Nic Heathovi nedaruje. Rozesměje se, když na to jde Hitomi tak zhurta a zapíská. Lidi začnou litovat, že tohle není televize.

Show: Asi mi to za chvíli přijde líto, že není proti mně. Prohodí s hraným smutkem a naznačí posunutí Heatha směrem k holkám.

Hitomi: Hm, díky za kompliment. Usměje se na Meisu. Trénovala jsem. Už vidí, jak se Show nadechuje. Na kom neprozradím, to je tajné. Přiloží si ukazováček na rty.

Show: To by rozhodně měli. Souhlasí s Meisou a už tahá telefon. Tak jim to aspoň natočíme, co dámy? Můžete trénovat spolu, to bude mít úspěch.

Hitomi: A nemáš tak náhodou strach, že to budeme zkoušet na tobě? Popíchne Showa s provokativním pousmáním. Určitě je, je mu to vidět na očích, jen se podívej. Poukáže na Heatha.

Meisa:  Neboj se, Show-chan, my bychom na tebe nikdy nezapomněly. Protočí očima. Všichni chlapi na světě chtějí vidět dvě holky spolu, ale co kdybychom chtěly my vidět vás dva?

Heath:  Tak vám to ukážeme… Decentně si odkašle.

Meisa: Prudce se k němu otočí a ukáže na něj prstem. Vidíte? A to je to, o čem mluvím. Žádné fůůůj. Tichá voda!

Hitomi: Musím znovu souhlasit, asi máme podobný vkus. Usměje se na Meisu.

Show + Hitomi: Nevěřícný pohled na Heatha.

Hitomi: Tomu se říká výzva. Teď už nemůžete couvnout, vypadali byste jako pitomci. Hecuje je klidně dál.

Show: Hlasitější polknutí. No já nevím, stejně to posluchači neuvidí, není to zbytečné? Začíná mu být vážně horko. Já jsem samozřejmě schopný všeho, ale...

Meisa: Vyprskne smíchy, když Hitomi bez obalu nazve pány jistými jmény. Baví ji její drzost. Copak Show-chan, Heath-san není tvůj typ?

Heath: Výraz v jeho tváři je až na decentní úsměv pořád stejný, když přeskakuje pohledem mezi všemi. Pak se prostě zvedne, svou typicky elegantní chůzí přejde k Showově židli, skloní se, dlaněmi ho vezme za bradu a podá si jeho rty v procítěně měkkém, ale dost hlubokém polibku jako by líbal nějakou velmi milovanou bytost.

Meisa: Nejdřív zadrží dech a pak začne plácat dlaní do stolu a výskat jako by byla na striptýzu. Wooow tohle jste měli vidět, kde mám mobil! Ještě jednu!

Show: Ne, ne to ne, jen...Asi nejsem ten správný exhibicionista jako vy dvě dámy. Pokusí se ještě o malou obranu. Mám radši soukromí. Snaží se to zamluvit a po očku pozoruje, jak Heath vstává. Polkne podruhé.

Hitomi: Nedýchají obě dvě, dokud se to prostě nestane. Hitomi začne tahat bankovky a posílat je po stole za nimi. Myslím, že jich mám málo.

Show: Otevře pusu na protest, ale vzápětí je umlčen a...Trvá to sotva dvě sekundy, než se nechá úplně zblbnout a strhnout. Ještě nikdo ho takto nelíbal a je to dost návykové. Místo, aby protestoval, jen při polibku sáhne do kapsy, vytáhne několik bankovek a položí je na stůl.

Hitomi: Možná bychom jim měli nechat soukromí. Vzápětí zavrtí hlavou. Ani náhodou. Opře se o Meisu ramenem a zasněně si povzdechne.

Meisa:  Už drží v ruce mobil a natáčí, zatímco Hitomi cpe pánům peníze málem za kalhoty. Vem si moje! Poslepu hledá kabelku a hází ji po ní.

Heath: Cítí napětí, které opadne během pár vteřin a jemně se pousměje. Teprve když se oddálí, všimne si stolu, pokrytého penězi. Kdybych přišel o prsty a nemohl hrát, možná vím, co by šlo dělat… Usměje se víc než nevinně.

Meisa: Ještě jednou! Neklidně poposedne a gestikuluje na ně rukama. Nestihly jsme detaily. Musíte předvést, co píšou tady v článku, za to vám platíme… eh platí v rádiu.

Hitomi: Pořád mám pocit, že je to málo a Show si to myslí taky. Poukáže na to, co provádí a u toho se culí.

Show: Sám by to jen tak neukončil a když to udělá Heath, vypadá, že spadl hodně z vysoka. Uhm no páni. Vydoluje ze sebe a přeostří na peníze. Nakonec by ti to vydělalo víc, než hudba. Přizná se k tomu, jaké to bylo. Dámy, tohle bohužel netrumfnete. Vrátí se mu řeč.

Hitomi: Klidně to můžete o hodně vylepšit, třeba za příplatek…Hecuje je taky. Hlavně, když bude co točit.

Show: Tak, když má být co točit. Prohodí, než sám pomalu vstane, vezme Heatha za látku trika na hrudi a přitáhne si ho pomalu k dalšímu polibku. Rozhodně mu dá mnohem víc smyslnosti, ve které se vyžívá.

Heath:  Nejdřív si všimne peněz na stole a potom Showova roztomilého výrazu. Ne, použil by spíš slovo sladkého. Usměje se na něj a pošle mu vzdušný polibek, než se shrne peníze a přepočítá je. To vypadá slušně, zaplatí nám to večeři.

Meisa: Všem čtyřem? Dělá, že neslyší to Showovo rýpnutí, co trumfnou a co ne.

Heath:  Trochu zlobivé blýsknutí v oku. Samozřejmě. Třeba mu to holky… ehm, vymluví? Jenže to už je Show u něj a je to on, kdo mu ukáže, jak hluboce a vřele se dá líbat. Ještě, že sedí! I tak má obočí vysoko a klín… nevýhoda kožených kalhot.

Meisa: Může si vykroutit krk, aby tam dohlédla a upozorní na to i Hitomi. Vážení posluchači, tyto polibky jsou natolik profesionální, že by to zničilo kameru…

Show: Úplně se zapomene a očividně mu pár minut polibků vůbec nestačí. Vyruší ho až hlas Meisy, která to komentuje pro posluchače. Rozhodně, tomu se říká léta praxe a...Ne, odříkání vážně ne. Mrkne na Heatha a zpátky se usadí, než se podívá na peníze. Pro čtyři je toho málo. Pokrčí omluvně rameny a teď je to on, kdo pošle vzdušné polibky holkám.

Hitomi: Asi jsme je přechválily, hlavně jednoho. Vyplázne jazyk na Showa. Zařídíme jim výdělek a ani na večeři nás nevezmou. Založí si ruce na hrudi a za chvíli si už zase podpírá bradu s krátkým povzdechem. Mě to rozhodně zničilo. A Heathovy kalhoty mě budou asi hodně rychle následovat. Znovu telefon v ruce a přibližuje, přibližuje a…přibližuje.

Heath:  Léta praxe? Kolik ti je? Podiví se a rovnou mu tak složí kompliment.

Meisa: Šokovaně otevře pusu a hledí na Showa s výrazem Ty syčáku, když jim řekne, že je na večeři s nimi rozhodně nevezme a chce mít Heatha pro sebe. Myslím, že jsem ještě nezažila, aby chlap odmítl pohled na dvě holky spolu. Jestli máte někdo trable s líbáním, napište Heathovi do poradny, v příštím sezení budeme zodpovídat vaše dotazy.

Heath:  Já mám poradnu? Udiveně. Věnuje Showovi skoro stydlivý úsměv.

Hitomi: Tak to jsem dvě. Koukne na Meisu. Tady jsou priority asi jasně dané. Ano ano, poradna, očividně dokáže na svou stranu přetáhnout jen díky líbání. To je trochu na zbrojní pas, s takovou všechny holky budou jen plakat.

Show: Moc ne, ale snažím se roky dohnat něčím jiným. Úklona Heathovi jako poděkování. Páni. Krátký povzdech na ten jeho úsměv. Ale nebojte se dámy, určitě vám zařídím nějaký skvělý doprovod. Hm. Sáhne po telefonu a listuje v kontaktech. Tady třeba Hiroto, trochu tradičněji založený, ale rozhodně bych to viděl na romantiku. Pokračuje v projíždění. Hm, Tora. Pro poznámku si nejde daleko ale za to, že se nudit nebudete, za to ručím. A pak třeba Nao, s ním ochutnáte i to, co ani nevíte, že existuje. Navíc, je vážně roztomilý.

Hitomi: Máme tu vytrénovaného dohazovače. Protáčí očima, ale už mu bere telefon a zkoumá fotky.

Show: Otočí se na Heatha. Tak všechno zařízeno. Myslím, že bych vyzkoušel tu poradnu. Mám hromadu problémů. Je z toho polibku úplně paf, chce další.

Meisa: Vyprskne smíchy na slova Hitomi, ale Show si o ně koledoval.

Heath: Je trochu v šoku z toho, že se Showem tak cvičí, ale je to rozhodně skvělý pocit, bude to dělat dál.

Všichni teď Showovi nahlížejí přes rameno, aby se podívali, koho to tam má.

Meisa: A co Saga?

Heath: Tady jsou asi priority taky jasně dané…

Meisa: Baka…! Plácne ho do ramene.

Heath:  Takže vážení posluchači, cvičte a posílejte nám svoje výsledky. My jdeme zavolat Sagovi a… vyřešit všechny Showovi...um…potíže. Mějte se!


2 komentáře:

  1. Tohle téma je hodně zajímavé a hodně na představivost... tak kdopak se nám s tím tady popere? Hmm, ze sestavy jsem trochu nesvá, jedná se o TU Hitomi? Já doteď měla za to, že ji máte jako OC pro Výročí :'D A na Meisu jsem zvědavá, s tou jsem se tu ještě nepotkala, takže vůbec nemám představu :D Ale nepochybuju, že bude o zábavu postaráno :33
    Já bych byla taky udivená, kdybych tam potkala další ženskou :D
    Ooo pikantní drby, začíná dobře!
    Heath to tentokrát vyhrál :D Ho úplně vidím, jak se dusí tím smíchem :D A hned praxe, to mu schvaluju :33
    Tohle vypadá na lov :D
    No že? Ta klimatizace se bude hodit...
    Praxe nadevše :D Co kolem kecat...
    Tyhle dvě budou všechno, jenom ne stydlivé :D
    Pokaždé by to chtělo televizi :D Nebo rovnou kino...
    Ehm... teď si sama nejsem jistá, jestli ba Kaiovi...? :D
    Ohohoo, Shou se taky nezdá, ale jen do toho :D
    Strach? Spíš naopak bych řekla :D Holky, nepodceňujte ho :D
    Skvělá poznámka, to beru! :33
    No k čemu cavyky, když vedle něj sedí něco takového :33
    Ale notak, Shou... nedělej se :D :33 A spíš se snaž, ať je to hezky slyšet...
    Ohohooo, tak to je pěkné, moc pěkné! :33
    Ty bankovky :'DDD
    Tak takové video bych rozhodně chtěla vidět :33
    Aaaa :33 Tohle vysílání se pěkně rozjelo :33
    ...a přibližuje... to musí být záběr :33
    Nebudou plakat, budou natáčet a slintat :33
    Takové kousky rozhodně nedají odmítnout :33
    A hezky to Heath uzavřel :D
    Další perfektní vysílání :D A málem mám škytavku :'D Už se nemůžu dočkat dalších hostů a témat :D Tohle je závislost :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, jedná XD Asi se tady bude hodit trochu představování a vysvětlování XD Nám totiž ty B-side postavy nějak přerůstají svůj původní prostor. Třeba Takeshi je tak strašně super, že už si krade celé povídky a Hitomi nás nakonec tak bavila, že nám bylo líto, že má jen pár kapitol. Meisa, nebo někdy Mirai, je postava z Draka, co si ale krade hlavní roli v plánované PS Company povídce a taky je v učiteli. A taky nás dost baví a v POR a Zboží ještě existuje chudáček Hideaiki (Katsu) a to je ti také zlatíčko... no nic XD
      Jako my ty postavy losujeme a obě se vlezly do jednoho rádia XD
      Navrch je tady Heath, který nám pořád unikal a tady se nám tak zalíbil, že si rveme vlasy, proč ještě někde nevystupuje XD
      To vážně nejsou, teda jedna to jenom trochu předstírá XD
      Zatím jenom na Kaiovi XD
      Show dělá zajíčka a při tom... XD Ale jak říkáš, tady musíš vystartovat, přece to nenecháš někomu jinému!
      To se nabízelo XD Taky jí chceš ten telefon vyrvat z ruky? XD A nechat si ho, samozřejmě!
      Holky překvapily, místo, aby se jich dotklo, že nejsou střed zájmu, našly si v tom svou přednost a dobře se baví XD Mě by to taky bavilo XD Asi jsou yaoistky XD
      Moc a moc děkujeme, tohle je úplně super, že tě to baví a nás to pak taky baví, další díl se rozhodně chystá! XD

      Vymazat