21. ledna 2021

Hromadné - Kdo ti píše nekrolog? - část 2.

(chata)



Ruki, Die, Ricko


I když Tora Rukiho vybídne, že může Ricka přece jen obejmout, stejně se Ruki zatváří nepřípustně a radši odstoupí víc k Reitově boku. Je to prostě zvyk být pořád blízko něj nebo vědět, že ho hlídá a blbě se to odnaučuje i s Dieho očima přilepenýma ve vlastní tváři. No jo, Ledová královna konečně zabírá a začíná taky žárlit. Ruki ale statečně předstírá, že to nevidí, aby ho úmyslně potrápil. Za tu restauraci se bude mstít ještě chvíli, oba si to s Toshiyou zaslouží. Pak se ale konečně zasměje, když dojde na jejich hlasový objem. To by mohlo být hodně zajímavé.
"Slyšel jsem tě na záznamu, zní to slibně." Pochválí Ricka trochu osobitě. Jednak na živá vystoupení nechodí a jednak přece hned neřekne, že je skvělý. Co on ví, když ho neslyšel na živo? Nad tou myšlenkou mu vyraší malinkaté rohy, ale dál dělá, že si nic neuvědomuje. Ricko se decentně ukloní. 
"Díky, od tebe je to pocta." Usměje se a přenese svou pozornost na Toru a Die. Jeho očima vypadají jako dva lidé, kteří se zase tolik nemusí, což je s podivem, vzhledem k tomu, jaká nafukovací Anča leží u Tory doma v obýváku. Die má vlastně pravdu, Ricko mu vážně není podobný ani trochu. Asi opravdu vůbec v ničem, ale při pohledu na něj se trochu diví, že se Torovy preference tolik otočily. Buď jak buď pro něj jedině dobře! Die ohrne nos. 
"Měl bych s tím mít problém? Myslíš, že bys tady byl Koneko-chan?" Zapřede a podle svého gusta převrátí jeho přezdívku vzhůru nohama. Ricko pobaveně vyprskne a zatahá Toru za pomyslné chloupky. 
"Koneko-chan, hmmm?" Die se spokojeně usměje. No dobrá, možná vezme Ricka trochu na milost. Ricko se už usmívá na všechny strany, když ho Rei tak vřele přijme do party. 
"Rád, klidně oboje." Dá najevo, že se nezlíská tak snadno, jako většina Japonců a Die vytáhne obočí nahoru. 
"Takhle za bílého dne?" Pronese. Ano zrovna on, co už má v sobě asi tři piva. Ruki se tomu zasměje. 
"Die tím maskuje, že už vám všechno vypil." Hned ví, odkud vítr fouká. Ricko už se zase řehtá, když dojde na Senu a udělá na Toru gesto, že to je v pořádku. 
"Už jsem si zvykl, má dlouhé nehty, ale jinak je to dobrák od kosti." Na Senu si stěžovat nemůže, ale jak je malý, tak umí být vzteklý, když jde o práci. 
"Jeho specialita jsou pranky… wasabi v cukroví a tak, něco z toho mě nemine." Vysvětlí a už se těší, co Sena vymyslí. Ruki si pomyslí něco o tom, že to by Senu asi zabil a není sám, protože Die se tváří úplně stejně, ale všichni už se přesouvají k baru. Tedy dokud jim Toshiya nezastoupí cestu. Ani Rukimu nedojde, že tahle zbraň visí na stěně jejich pokoje, podobným věcem nevěnuje moc pozornosti a podle výrazů kluků okolo není sám, kdo si chvíli myslí, že je pravá. 
"Vážně jsem si nevšiml, že ji balil?" Prohodí a teď vyprskne Die. 
"Žádnou nemá, jenom berettu." Ruki se šokovaně podívá na Die. 
"On má zbrojní pas? Takový magor?" Ukazuje na svou vlastní lásku na schodech. Tak teď už se vážně začíná bát o holý život. 
"A já na něj šel s pánví..." Odtuší a Ricko neví, jestli se smát nebo raději ne. 
"Ty kecáš!" Udeří Ruki na Die, ale ten vrtí hlavou. 
"Má ji v trezoru, ale o něm ještě asi taky nevíš." Vrká dál. 
"Jsi vůbec jeho přítel?" Pustí se hned škodolibě do Rukiho a ten se začne nebezpečně mračit, ale Toshiya promluví a vypadá, že to myslí dost vážně. U něj jeden prostě nikdy neví, takže se Ru nechá celkem ochotně schovat za Toru, zatímco Ricko neustále vykukuje a vypadá, že hledí na úplnou senzaci. Padne další označení magor a Ruki rozhodí rukama. Prostě to tak je, co už, stejně ho miluje. Die se nechá taky schovat, ale jenom proto, že už nevěnuje pozornost jim, ale televizi. Ru probodne Reitu očima, když o Toshiyovi řekne, že patří za katr, ale… co na to má říct? Tora se přidá vzápětí a Rickova ústa klesají hodně daleko od sebe. To už Ruki protáčí očima. 
"Už zase hodnotíte můj vztah a sami…." Obsáhne je všechny gestem dlaně. Die je jasný případ a Ricko… no ten určitě taky. Ricko se zatváří užasle. 
"No dovol, já na nikoho zbraní nemířím?!" 
"Ale měl bys." Řekne Ruki s ohníčky v očích a je jasné, na jakou zbraň míří, takže se všichni rozesmějí. Ruki přecupitá k Toshiyovi, obejme ho kolem pasu, protože výš stejně nedosáhne a opře si spánek o jeho bok. Tak, vyřešeno. V tu chvíli Die zařve gól, že to málem serve střechu a on se neskutečně lekne. Všichni do jednoho se na Die vyčítavě podívají. Ten k nim těkne očima a zvedne obočí. 
"Co je?" Vydechne napůl nepřítomně a už zase vrací oči k obrazovce. Ruki vytáhne obočí nahoru, když Toshiya namíří na Toru a Ricko se dokonce natáhne po hlavni a skloní ji stranou. Kdyby snad náhodou vážně byla pravá. Tady jeden prostě nikdy neví, jak už zjistil. 
"Kde jsou vůbec kluci?" Zeptá se, když si uvědomí, že nikde nevidí svou kapelu. 
"Na procházce." Odpoví zadumaně Die, než rozhodí rukama a vyrazí Toshiyovi zbraň z ruky. 
"Viděli jste ten faul? No viděli jste to???!" Začne se rozčilovat a už míří k televizi jako by toho trenéra mohl sám vytahat za límec. To, že o něm Reita zrovna mluví, vůbec nevnímá. Za to Ruki už se zase mračí. 
"Jo? Tak prdel? My tady ale vůbec nemusíme být." Nafoukne tváře a hledí na Reitu způsobem To neuděláš, kdyby mu to snad chtěl potvrdit. Je jasné, že tady končí sranda. Ricko radši ucucává pivo, které dostal a přeskakuje mezi nimi očima. 
"Co podnikneme, když už jsme tady? Je to jen jedno odpoledne a vypadá to, že je tu hodně možností?" Zeptá se jich všech. Die už se válí u televize, asi v tom má jasno, ale jemu to připadá jako škoda. Býval by šel klidně na tu procházku, kde jsou i ostatní. Kolik je tady vůbec lidí? 

Reita, Toshiya, Tora


"Já bych řekl, že zníš víc, jak slibně." Neodpustí si Tora komentář, co se Rickova hlasu týká. On jeho slyšel a teď zrovna nemyslí zpívání na koncertu a klidně by si ho poslechl znovu. Zatváří se naprosto nevinně, ale pouštět ho zrovna nemá v plánu. Přes jeho rameno vybírá lahev a po chvíli se přistihne, že spíš neustále inhaluje jeho parfém a přestává malinko přemýšlet. Pak se zarazí a podívá na Die.
"Ko-...co?" Pozvedne obočí a chvíli vypadá opravdu vykolejeně. Tohle nedokázala ani Toshiyova brokovnice.
"Je vidět, že jsme spolu nespali, mluvil bys jinak." Odpálí mu přezdívku úsměvem, ale už protáčí očima, když to Ricko vezme za své. Asi se toho jen tak nezbaví, když se toho chytil i on.
"Začínám být přesvědčený, že se toho jen tak nezbavím. Moc díky, Die-chan, ale znáš mě, já se klidně pozvu sám, když na to přijde a nechtěj, abych začal s komplimenty. Víš, jak výbušně to pak dopadá, když Rei má kvůli tvým nohám chuť vraždit." Střelí očima k Reitovi, kterému se žárlivost okamžitě připomene v plné síle. Jen po tom, co viděl Dieho výraz, když byl v blízkosti Rukiho….No, jak to jen říct, asi brzo odletí jen fakt, že mu to očividně není jedno, je naprosto skvělý. 
Toshiya si nepokrytě užívá Rukiho ve své náruči a už nezvládá vnímat, jak by se u toho mohl tvářit. Narážka na Dieho nohy mu ale neujde.
"Hm, kdo by kvůli těm nohám nevraždil. Ty stehna taky stojí za to, co Čumáčku?" Tak trochu jim vrací jejich ranní rituály a hlavně to, že má Ru potřebu být Reitovi pořád blízko. Asi ten jejich vztah bude muset nějak rozdýchat nebo mu z toho regulérně přeskočí. Celé dny by asi nedělal nic jiného, než se vztekal. +Ale opovaž se na něj sáhnout víc.+ Vyhrožuje mu klidně v duchu a tváří se u toho tak nějak spokojeně. 
Rei už se stará o to, aby bylo co pít, když obratně vytahuje jak pivo, tak i nějakou tu flašku a rozlévá panáky, aby měl každý jednoho.
"Je přece potřeba začít brzo, navíc. K televizi...Zápas." Vyjmenovává jedno po druhém.
"Ještě nevypil, i když se o to pokoušel." Neopustí si poznámku na adresu svého miláčka, aby taky nebyl úplně pozadu.
"Moc času jsem mu k tomu nedal." To už konečně zabere zase malinko Tora.
"Hm, pustíte nám na tu televizi něco malinko jiného?" Zatváří se skoro až zvědavě. Na Reitu by asi kukat nemusel, ale Die, to je jiná liga. Zarazí se, když mu dojde, koho se pořád tak nějak drží.
"Právě jsem dostal naprosto skvělý nápad." Rty se mu roztáhnou do skoro nebezpečně hladového úsměvu. Ono je snad i vidět, na co právě myslí.
"Počkej, on rve wasabi do sladkostí, aby vás napálil? Tak toho rozhodně chci poznat. Ne, že bych ti to přál." Prohodí ještě, než si ukradne jeho pozornost debata o zbrani. Toshiya jen pokrčí rameny, jakoby se vůbec nebavili o něm.
"No co, zbraň má kde kdo." Mračí se na všechny kolem.
"Možná jsem ji na tebe měl vytáhnout a byl by klid. Vyřešil jsem to úplně jinou zbraní." V očích se mu blýskne, protože nakonec stačil on, jeho stůl a…
"Ta ti zatím vůbec nevadila, tvoje vzdychání moc jako stěžování nevypadalo." Dodá ještě, protože mu to malinko chce vrátit a třeba pořádně zrudne. Už jen za toho magora. Stejně se pořád tváří, že žvýká šťovík.
"Navíc, s těmi návleky jsi přišel ty, tak kdo je potom magor." Pokrčí rameny a sahá po panáku, aniž by Rukiho pustil. Teď už mají zaručeně pozornost všech, kromě Die, který právě obsadil televizi.
"On mířit nebude, to budu já." Přijde Tora, jakmile by měl Ricko na někoho mířit zbraní.
"Nebo ty snad míříš na pana Nabručeného?" Zeptá se Rukiho bez známky ostychu a všichni se jako na povel otočí na Die. Toshiyovi pomalu stoupá obočí, za to Rei už úplně nevnímá, co se za ním děje.
"Cože?! A já to neviděl." Překoná opěradlo pohovky a je jasné, že už s ním nic moc nebude. Přijde výkřik o faulu a už je u nich i Tora, zapírajíc se dlaněmi o opěradlo a začne se vztekat taky.
"To teda a jaký, on je snad slepej, idioti." Už je to jak na tom zápase a jsou jedna banda. 
"Může mi někdo vysvětlit, co vidí na dva a dvaceti upocených magorech, kteří se honí za kulatým nesmyslem?" Podívá se první na Rukiho, pak na Ricka a vzápětí i na ty tři i pohovky.
"Neruš." Okřikne ho Tora s Reitou.
"Vůbec tomu nerozumíš." Ohradí se Rei znalecky.
"Je to naprosto geniální hra." Ozve se sborově od těch dvou a už to zase žerou.
"Nikam nechoďte. Víš, že tak jsem to nemyslel." Zvládne se na chvíli ohlédnout Rei a už zase kouká na televizi. On od toho jen tak oči odtrhnout nedokáže.
"Nám by bez vás bylo smutno." Prohodí úplně spontánně a Tora vyprskne.
"Jasně, hlavně bez pana Krále." Rýpne si do Toshiyi. Jakmile dojde na výlet, zatváří se zmučeně i on nejen Toshiya. V tomhle s pány naprosto souhlasí a dobrovolně ho na vzduch nebo na procházku nikdo nedostane.
"Neblázni. Tolik čerstvého vzduchu by mě asi za dvě vteřiny zabilo." Prohodí Tora a je vidět, že od televize ho nikdo jen tak nedostane. Možná, kdyby tam nebyl zápas. Jenže Ricko vypadá, že by nějakou tu aktivitu uvítal. Ohlédne se přes rameno a chvíli přemýšlí, jak ho zabavit. No věděl by o jednom způsobu, ale taky by asi došlo na obvinění, že na nic jiného nemyslí. Ona je to pravda, stačí se na něj jen tak podívat.
"Mám nápad." Usměje se malinko vypočítavě.
"Měla to být zábava jen pro nás, ale...Uvidíme, kdo má kolik odvahy." Rýpne si do všech a Toshiya se už tváří ve stylu, jsem schopný všeho.
"No, když myslíš." Ušklíbne se Tora, než na chvíli zmizí z chaty a zajde do auta pro svůj batoh. Měl to být dáreček pro Ricka, ale možná by to mohlo být pro všechny. Vrátí se s taškou a užívá si výrazů. Vytáhne z tašky krabici a ukáže ji na světlo.
"Dáme si malou hru. Něco jako ruleta, první kdo s kým a pak co se bude dít." Prohlédne si pomalu všechny do jednoho.
"Ale jestli se vám to zdá moc, pochopím to." Dobírá si je všechny do jednoho. Toshiya už chytá Rukiho za zápěstí tahá ho k sobě.
"Nikdo na něj sahat nebude." Zavrčí na něj.
"Máš strach, že ti pak dá košem? Je tam i soft verze, tanec, možná pusa a nic víc. Samé pitominky, když se na to necítíš. Ale víš, je to jen hra." Pokrčí nevině rameny a už kouká na Reitu.
"Není to vůbec dobrý nápad." Prostě se mu nelíbí, že by někdo sahal na Die.
"Copak? Máš strach, že by někdo zaujal Dieho víc?" Odmlčí se na vteřinu Totchi s pobaveným výrazem.
"A že by se mu to líbilo, co Čumáčku?" Pozvedne obočí.
"To si asi moc jistý nejseš." Neodpustí si ještě dodat.
"Jsem, jsem si jistý, ale kdo mi zaručí, že až sáhnu na Rukiho neskončím s nábojem v hlavě?" Vrátí mu to Rei i s úroky.
"To ty jsi donesl brokovnici." Připomene mu bez váhání.
"Je to jen hra." Vloží se do toho Tora.
"Nebo si to nemyslíš?" Podívá se na Ricka, jestli mu to náhodou není příliš proti srsti nebo si nemyslí, že by mu na něm záleželo. 

Ruki, Die, Ricko


Die se od televize pobaveně šklebí a protáčí očima. 
"Řekni mu, Čumáčku, změnil bych názor nebo ne?" Rozhodně ne, i kdyby měl v gatích celou tygří smečku. 
"Čumáčku?" Baví se dál Ricko. Když Die zaslechne kompliment ohledně jeho nohou, pootočí se na pohovce tak, aby přes ni mohl přehodit paži a podívá se na Toru. 
"Takže mám stejně nejhezčí nohy široko daleko? Promiň Ricko-kun, na to jsi málo vyrostl." Spokojeně se usměje a zase se vrátí k televizi. Ruki nad tím vrtí hlavou. Co on ví, jaké výhody mají malí kluci. Očividně velké, když on má Toshiyu a Ricko zase Toru. Sbalili fakt luxusní kousky. Nevěřícně zakloní hlavu, když ty Dieho nohy začne chválit i Toshiya a pomalu stáhne obočí. 
"Když tolik stojí za to, proč si nejdeš sáhnout?" Pokusí se mu vymanit, ale je to jako snaha dostat se ze svěrací kazajky. Na opěře gauče se laškovně objeví Dieho nožka, když ji přes ni zahákne za kotník. 
"Někdo rád tepláky, někdo trička pod zadek, mám se převléct?" Houkne a Ru stiskne rty. +To je taky pěkný pitomec...+ Pomyslí si, ale jen potichu. Kdo ví, jestli by se na něj Rei nezlobil. 
"Chceš?" Ozve se zase Die, když zaslechne Toru, jak mluví o domácím pornu. Zatím žádné nemají, jen nějaké fotky. 
"Prosím tě… utekl by ti přítel..." Odmávne to. Ricko ten slovní ping pong mezi všemi skoro nestíhá a to je v jeho případě co říct. Přikývne, když dojde na Senovy vtípky. 
"Jojo. On se nezdá, vypadá jako slečinka, ale klidně vezme do ruky obrovského brouka." Řekne jim a nemá ani ponětí o tom, že Tora s Reitou mají panickou hrůzu z hmyzu, hlavně ze švábů. Ruki vyprskne jako první, protože si umí domyslet ty obličeje a i když si není jistý, jak moc by pištěl Uruha, něco mu říká, že hodně. 
"Co je?" Zajímá se pobaveně Ricko, ale Ruki honem vrtí hlavou, že nic, protože tenhle prank by se určitě uskutečnil a na to snad nemá ani srdce. Úsměv mu opadne, když se dozví, že Toshiya tu pistoli opravdu má a ještě k tomu tu začne hlásat do světa, jak moc Ruki vzdychá v posteli a jaké hračky při tom používají. Kluci začínají vyzvídat, jak to mají v posteli a jestli on náhodou neohýbá Toshiyu. 
"Vypadám na to, že bych na něj vůbec dosáhl?" Rozhodí rezignovaně rukama. To by bylo asi vážně komické a navíc… jemu se v jeho roli líbí. Rád se nechává dobývat, rád se schovává v jeho náručí a k tomu je to pohodlnější! Ricko se zatváří skutečně hloubavě. Ani jemu jeho pozice nevadí, ale uměl by si představit, že by si to třeba otočili… Jenže jakmile se podívá na Toru a jeho výraz, je mu jasné, že by ho musel minimálně strašně opít. No… zatím do toho nebude moc rýpat nebo se rozejdou ještě dřív, než spolu vůbec začali. Zdá se, že představa Die jako slečny přijde všem okolo zarážející, ale on ho zatím jinak vidět nedokáže. V další vteřině už jsou kluci nalepení na obrazovce a on si s Toshiyou vymění stejně nechápavý výraz. 
"Mě se neptej, já chodil na golf..." Práskne na sebe, aniž by si uvědomil, že by toho mohlo být zneužito, ale ne, fotbal ani podobné sporty ho nikdy nebavily. To spíš navrhování oblečení a tohle má Toshiya naštěstí úplně stejně jako on. Však on ví, proč chodí zrovna s ním a když se tak kouká na Die a Reitu, už chápe i tohle. Nejspíš jsou pro sebe opravdu stvoření. Pro sebe se tomu upřímně a spokojeně usměje. 
Ricko vypadá jako někdo, kdo stráví úplně všechno a Tora u televize ho z míry očividně vůbec nevyvádí, ale chvíli to vypadá, že se rozdělí na dvě skupiny a oni půjdou snad vážně na karaoke. A pak se Tora z ničeho nic odlepí od televize a někam zmizí. Když se vrátí, vytahuje na koberec před televizí nějakou krabici. Ruki zaostří na nápis na ní a… 
"No tak to ani náhodou." Už mizí někam ke schodišti do patra a začíná litovat, že nechtěl jít na výlet. Kluci ho nepustí. Prý Nevinné hrátky. To je typicky japonský název pro něco, co pochází přímo z pekla a nevinný na tom nebude ani ten karton. Skoro se lekne, když si ho Toshiya stáhne k sobě jako panenku a v duchu děkuje všem Kami za jeho žárlivost, která ho z tohohle vysvobodí bez ztráty kytičky. Ani Reitovi se to nelíbí, uf, nic se hrát nebude. 
"Jdeme na to karaoke..." Řekne honem a ani si neuvědomuje, že svou předešlou myšlenku vyslovil nahlas. 
"A ne, s ničím si nesrovnávám mikrofon..." Zahučí, ale to už se Die obrací od televize a v očích mu zahoří, když uvidí tu hru. 
"Copak to tady máte?" Celou předešlou konverzaci vůbec neposlouchal, ale teď už slézá z gauče a rovnou si kleká ke krabici na zemi, aby odklopil její víko. Opravdu je tam malá ruleta nebo spíš něco jako kompas. Ukazuje na rozdílné barvičky na dvou stranách. Každý budou mít jednu a ruleta jim řekne, kdo s kým. 
"Mě se to líbí, Čumáčku, sedni." Zavelí a už si přivlastňuje rudou pásku na zápěstí. Ricko pokrčí rameny. 
"Pusa ještě nikoho nezabila." Přiklekne si k Die, který zvědavě otáčí horní kartičku, na které stojí pikantní úkol s olizováním bradavek. Radši to schová a nedá to na sobě nijak znát, jinak uteče i Toshiya. 
"Tohle je soft verze." Řekne, když chystá kartičky. Honem, než ostatní přijdou na to, že kecá. Ricko to viděl, ale drží s ním basu. 
"Na tohle mám příliš mnoho krve v alkoholu." Řekne Ruki a chce zase odejít, ale Die ho propíchne takovým pohledem, že si celý bledý sedne na paty a sáhne po fialové pásce. +Třeba nic nepadne...+ 
Ricko si vezme žlutou a pak vyskočí na nohy, aby donesl celý arzenál alkoholu. 
"Tohle bude potřeba." Zubí se. Nikomu z nich nedojde, že jsou v hlavní místnosti a kdykoliv by se mohly vrátit děti. Hitomi je jednoduše zabije…už zase. 
"Chci začít!" Hrne se k tomu Die a roztočí ruletu, než bys řekl švec. Hrozně se rozesměje, když jako první dojde na něho a Toshiyu. Plnit úkol má jeho přítel. Sáhne po kartičce, aby mu přečetl, co s ním má provést. 
"Hmm..." Protáhne, olízne si rty a dělá chvíli tajemného. 
"Koneko-chan nelhal, je to vážně jen o polibcích. Tak poslouchejte: Namažte si navzájem rty čokoládou a potom se obdařte sladkým polibkem, při kterém ji slíznete. Jednoduché, příliš jednoduché. Tak, co Totchi-chan, ale hořkou nechci!" Kýve mu bradou směrem ke kuchyni. Jen ať si pro nějakou doběhne. Ruki zbledne. Toshiya tu bude přede všemi líbat Die??? 
"Co-cože?" Vypadne z něj a kmitá mezi nimi pohledem. 
"Klid, tohle přece nerozhází někoho, kdo napsal My devil on the bad, nebo ano?" Pronáší Die jako by se tu bavili o úkolu typu očisti mi boty.
"Škoda, že tu není Shinya!" Lituje hned Die. 
"Nebo Sena..." Dodá Ricko, protože ví, o čem mluví… 

Reita, Toshiya, Tora


"Vypadá na to, že by utíkal?" Prohodí Tora skoro hrdě na adresu Ricka. On by s ním na to porno klidně koukal nebo se plete? Chvíli si ho zkoumavě prohlíží, jestli by na něco podobného opravdu koukal a zda by mu to vadilo. Bude se ho muset na podobné věci vyptat, ale když vidí, jak nadšený je z hry...+Dobře jsem si vybral.+ Pochválí jeho a vlastně i sám sebe. On se rozhodně stydět nebude. Hlavně za zavřenými dveřmi. 
Toshiya to má zdá se podobně, protože ho ani nenapadne se ostýchat a klidně jim sdělí spoustu pikantních detailů a že jich společně s Rukim mají. Když vezme v úvahu, jak dlouho spolu uhm chodí, tak je jich požehnaně. Tentokrát je to on, kdo málem vyprskne smíchy, jen nad tou představou, že by se na něj Ru sápal úplně jiným způsobem, než jsou zvyklý doteď.
"Vypadám jako někdo, kdo by to vůbec dovolil?" Střelí po ostatních pohledem, aby bylo jasno, že podobné narážky nemají ani zkoušet. Jemu to tak naprosto vyhovuje a byl by značně nesvůj, kdyby se ho protějšek snažil dostat dolů. Asi by se z toho hodně rychle osypal. A ty brouci…To je snad ještě horší. Teď už vypadá snad i malinko vyděšeně, když přijdou na řadu. Sena? A tohle? Nečekaně se setká s pohledem Reity, který se tváří dost podobně.
"Výborně, teď si budu všechno čtyřikrát kontrolovat." Prohodí Rei potichu, aby ho nikdo neslyšel a nějaký ten vtípek opravdu nepřišel. Asi by Totchiho o tu zbraň poprosil, když by se probral z infarktu. Zápas je u konce a on konečně stihne vnímat i to, co se děje kolem. Tedy až se dokouká na Die a jeho opěvované nohy a to mu bude ještě trvat. Je asi poslední, kdo zaregistruje hru a nebýt Toshiyova dobírání, asi by byl ještě opožděnější.
"Já si jsem jistý." Sekne po něm výhružně, ale představa, že na Die bude někdo sahat, se mu dost příčí. Toshiya se sice tváří, že by do toho šel, ale stejně nepřestává tisknout Rukiho k sobě. Tohle je peklo. Jedna jeho stránka by si to náramně užila a ta druhá vraždí při představě, že mu na něj někdo sáhne. Rei už se nadechuje, aby protestoval, ale to už je u nich Die a ten...To si mohl myslet.
"Já..no…" Stáhne obočí k sobě, když přijde rozkaz, aby si sedl a nohy jdou automaticky za Diem.
"Tohle vůbec není fér." Zamumlá si pro sebe a okázale ignoruje Totchiho pobavený výraz. Už se směje i Tora, no výborně.
"Co je? Já se toho nebojím." Brání své vlastní ego Rei, aby bylo jasno, že on žádný podpantoflák není. Tora se proti němu usmívá a hladově kouká na Ricka, který už dávno sedí a bere si barvu. On sám si vezme jednu z barev a připevní si ji na zápěstí.
"Začínám být vážně zvědavý, čeho všeho jsi schopný, Ricko-chan." Zavrká naprosto zamilovaně a podívá se na Die.
"Vidíš, říkal jsem ti, že je pro mě úplně dokonalý." Rýpne si do něj a kývne hlavou na Reitu, který moc nadšeně nevypadá. Přesto všechno i on sahá po jedné z nezabraných barev.
"Až se navzájem povraždíme, můj nápad to nebyl." Dál si mumlá pro sebe a skoro hledá pomoc u Rukiho. Ten se v první chvíli snaží vypařit, ale nakonec skončí v kolečku taky. A Toshiya na tom není o moc lépe.
"Možná mi nakonec bude líto, že je to soft verze." Zavrní nebezpečně k Rukimu, aby bylo jasno, že je to jen odplata za to jejich dobré ráno, kterým ho hodlají asi ještě dlouho štvát. Podá mu flašku, aby si mohl řádně cvaknout, ale tu mu z ruky vytrhne Rei, který do sebe trochu obrátí a s mírným šklebem polkne.
"Na tohle bude potřeba opravdu hodně alkoholu." Ne, jemu se to ani náhodou nezačne líbit. A pak padne první dvojce a jemu ten panák zhořkne snad ještě víc.
"Skvělý, vážně skvělý. Tohle už není ani vtipný." Nezní nadšeně a pozoruje Die, jak se do toho hrne. Tora se náramně baví, protože on a Ricko je zatím v relativním bezpečí. Pochybuje, že to dlouho vydrží.
"Něco mi říká, že tohle bude moc pěkně představení." Tváří se nadšeně a čeká, co z toho bude. 
Toshiya už se usmívá taky. Tohle byl žně dobrý nápad a vlastně je to i beztrestná příležitost, jak si to užít. Ne, zatím mu nedochází, jak rychle se to může otočit proti němu.
"Hm, čokoláda. Tu mám poslední dobou na jídelníčku dost často." Podívá se provokativně na Rukiho.
"Shinya by vám všem ukázal, jak se tohle hraje. A o jistých úkolech by věděli na druhém konci lesa." Dobírá si ještě jejich bubeníka, než vstane a zamíří do kuchyně. Čokoláda nikde, ale naštěstí narazí alespoň na topping, který vlastně bude mnohem použitelnější. Prostuduje etiketu a zas taková břečka to není. Zdá se, že si dal někdo s výběrem surovin záležet.
"Tvá dieta je v troskách, Die-chan." Prohodí, když se vrací k němu a zůstane nad ním stát. Obratně protočí lahvičku mezi prsty a pak Die vezme za bradu, aby ho donutil se na něj podívat.
"Dobré ráno, Die-chan." Zavrní hlasem, kterému dá náznak touhy a dravosti, než jeho rtům dopřeje akurátní dávku. Palcem ji ještě malinko rozetře a je vidět, že si užívá dotek palce, který vzápětí nechá zmizet mezi těmi svými. Poklekne vedle něj, aby mu jeho péči mohl klidně vrátit. Pak už se opravdu nakloní a pustí se do Dieho rtů, které jsou s čokoládou snad ještě sladší. Vůbec se nekrotí a je vidět, že jim hodlá předvést, jak moc vášnivé to může být, když se do toho pustí zrovna oni dva. A rozhodně to není polibek, který by cokoliv postrádal. Malinko se jím nechá unést, když se stane ještě víc dobyvačným a dravějším. Pár minut se nad tím rozhodně zasekne, dlaň už má v Dieho pramenech a druhou rukou si jej k sobě tiskne za pas. A asi by ho začal pokládat na zem, kdyby se neozval hlas Reity.
"To už by stačilo, ne?" Nemá daleko k výbuchu a nakonec vezme Toshiyu za rameno, aby je od sebe odtrhl.
"No ták, Rei-kun, je to jen hra." Prohodí Tora, které oslovený vzápětí počastuje nenávistným výrazem.
"Jsi na řadě, kámo." Pobídne Reitu, aby bylo jasno, že teď by si měl zatočit on.
"Já na to kašlu." Zavrtí nad tím hlavou a vůbec se mu do toho nechce. Nakonec ale přece jen ruletu rozpohybuje a dojde na něj a Rukiho. Je to Rei, kdo by teď měl být na řadě s plněním úkolu. Teď pro změnu trne Toshiya.
"Podvádíš, zatoč znovu." Obviní ho vzápětí. Tohle taky už není ani vtipné. Je mu jasné, že teď mu to vrátí i s úroky.
"To vy jste chtěli hrát." Prskne po něm Rei, ale usměje se na Rukiho. Je rád, že to není Tora, s Rickem by asi problém taky neměl.
"Tak fajn." Hledí na kartičku.
"Masáž je příjemně zpestření. Opřete si partnera o hrudník a dopřejte mu hýčkání v podobě masáže stehen. A tady je k tomu ještě dodatek, že chtějí a rozptýlení v podobě rtů na šíji, dokud prý nedostanu patřičnou odezvu." Dočte a koutek se mu zvedne.
"Tak pojď Ru-chan. Je na čase, aby se o tebe taky někdo postaral." Narazí bez známky studu na Toshiyovo chování a usadí se pohodlně, aby ho mohl přijmout do své náruče. Protáhne ruce kolem pasu a pohladí ho po stehnech. Tváří se skoro vyzývavě a je jasné, že jim to chce celé vrátit. Nosem odhrne vlasy z Rukiho krku a věnuje mu několik jemných přejetí rty. Prsty mezitím zlehka masíruje jeho stehna.
"Výbuch přijde za tři…" Pošeptá mu do ouška pobaveně, když vidí, jak se Toshiyův výraz začíná měnit. Vůbec se nebrání tomu, aby dlaněmi nezamířil dost vysoko a pokračuje v masáži tam. Rty už mapuje v letmých polibcích kůži pod jeho ouškem a očima vyhledá Die, aby viděl, jak se mu to líbí. Jestli nebude aspoň malinko žárlit, tak už vážně neví.
"Už vím, proč je všichni párujou k sobě. Dost jim to sekne." Okomentuje to Tora. Pak přijde na řadu Ricko a je vážně zvědavý, kdo na něj padne a co to bude. Ty úkoly jsou zatím celkem v pohodě.
"Tak a dost." Zavrčí Toshiya a chce je rvát od sebe. Rei se zarazí uprostřed pohyb a podívá se na něj.
"Ještě jsem to nesplnil, nemám žádnou odezvu. Asi budeš muset malinko zavzdychat Ru-chan, abych dokázalo, že jsem úkol splnil. Anebo to mám zjistit jinak." Podívá se Rei Toshiyovi do očí a je jasné, kam by v tu chvíli sáhl.
"Stačí, že se zavrtěl no ne?" Podívá se Toru, aby rozsekl.
"Nevšiml jsem si, asi bude muset být přesvědčivější." Baví se nad tím naprosto královsky.



2 komentáře:

  1. Žárlící ledová královna :33 Líbí se mi, jak je Ruki chce trestat za restauraci, ale přitom to byl on a Rei, kdo provokovali v pokoji :'DD
    Bude duel? :D I když... pokud by to mělo pokračovat i s ostatními, asi by ta chata fakt spadla :'D
    Ta Anča mě dostává ještě teď :'DD Ale možná ještě víc to, že ji tam Tora pořád má a ještě tak v obýváku :'D
    Tak jestli se Sena bude motat v kuchyni, tahle sebranka, co doma zůstala, asi nic jíst nebude :'DD
    Prý "takový magor" :'DD Jak je Ruki hezky upřímný :DD Tohle vážně hezky sedlo :D :33
    To jejich popichování vážně žeru :'D A jsem ráda, že se Ricko chytá :D Bez toho by nepřežil :D
    Ten Totchi všechno vysype :'DD Achjo :'DD Být tam všichni, tak už vidím Hitomi, jak si rozdělá velkou tabuli a všechny ty perličky vypisuje :'DD (I když ona a Kai mají taky co říkat...)
    Tak to je Tora hodně odvážný s takovou hrou... aby ten nekrolog nepotřebovali všichni :'D
    Prý "Vypadám na to, že bych na něj vůbec dosáhl?" :'DDDD Hm, můžeš si ho položit :'DD Ale i tak by to byla zajímavá představa... :D
    To bude všechno, jen ne Nevinné hrátky :'DD
    OMG Die! :'DD
    To néé :'D Tohle nee :D Ostatní se vrátí z výletu a budou moct jít leda pro lopaty, aby zakopali mrtvoly :'D
    No, pravda :'DD Jestli nebudou mrtví do té doby, zabije je sama Hitomi :'D Pokud nevylosuje nějakou nevinnou oběť - chůvu, a nepřipojí se...
    Tohle vážně není dobrý nápad :'DD Je to sice super představa :33 Ale tohle nedopadne dobře :DD Kde je Sena s nějakými brouky, aby je mezi ně hodil dřív, než začnou? :'DD
    Hmm, ale ty poznámky se Shinyou... a taky se Senou... hm...
    Naaaaah... Na jednu stranu si říkám "Do toho, chlapáci!" na druhou "Radši to ani nezkoušejte" :'DD Já se fakt bojím, jak tohle dopadne, ale stejně musím pořád číst dál :'DD
    AAAA ODPLATA! :DD A Tora tomu dal korunu :DD
    A konec? Konec?! No ještěže je tu pokračování :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je co říct, co? Ale sluší mu to i s tím ohrnutým nosem XD No tak to je věc, o které se Ru odmítá hádat XD Určitě by vyšťoural nějaký důvod, kvůli kterému si to kluci zasloužili a oni se s Reiem jenom bránili XD
      Duel je velmi lákavý, že?
      Jo, to mě taky XD Ještě, že je Ricko tolik splachovací, nejspíš si s ní hrají oba, protože jinak by si o tom vážně mohl myslet svoje. Leckdo by to asi nepochopil a nerozchodil XD
      Sena se nafukuje a ptá se, co tím chceš říct? XD Jako jestli neumí vařit? Pokud míříš jinam, je spokojený XD
      Bohužel to jinak hodnotit nejde, i když ho miluje XD
      Na to je jedna pověstná scéna z českého filmu, že? XD
      Tora chce vidět všechno v akci a asi nejde jenom o polibky a pletky. Možná by si klidně dal i přímý přenos světového poháru v boxu XD Třeba by překvapil i jiný favorit, než Totchi? XD
      Zajímavé to je rozhodně, ale stejně trochu vtipné a to by Rukiho ego asi neuneslo XD
      Die miluje, když ve spojení s jeho jménem někdo říká OMG, Rei by si to prý měl natrénovat do postele XD
      Já bych je nechala za trest tlít na sluníčku XD
      Já bych Hitomi ještě trochu popíchla a zapojila do hry Kaie. Její výrazy by mě vážně zajímaly, i když by to chtělo asi ještě nějakou ženskou. Kde je Mirai, když jí člověk potřebuje?
      To by byl řev a zlomených nohou, kdyby tam Sena ty brouky hodil XD Pánové Lovci mamutů XD
      Naprosto ti rozumíme, ale my máme rády krev a maso takže... do toho chlapáci! XD
      Pomsta bude velice sladká XD

      Vymazat