18. října 2020

Sena x Inoran - Líbil by se mi ten klobouk. - část 3.

(nákupní centrum)





Inoran


Na tváři se mu objeví spokojený úsměv, když mu Sena na to rande odpoví kladně. Jak kdyby si nepřál nic jiného. Zatím je pořád přesvědčený, že je to jen jeden večer, když si to užijí a on snad poprvé nebude myslet na to, že to není chování, které by normálně bral za své. Tohle nebyl jeho styl. Jenže Sena ho donutil změnit a jemu to přijde naprosto přirozené. Už dlouho se necítil tak skvěle, jako v jeho přítomnosti. Pozoruje každé jeho gesto a zkoumá povahu, kterou mu dává na odiv. Líbí se mu obě jeho stránky.
"Teď to jméno zní celkem hezky." Prohodí, když ho Sena vysloví znovu. Pozvedne nepatrně obočí a pomalu se vydá za ním do dámské části a pozoruje, jaký bude jeho výběr. Sám v parfémech není příliš zběhlý, podobné rozhodně nikdy nekupoval, tak mu do toho mluvit nebude. Sena očividně ví, co mu sluší. Mohl by se o tom přesvědčit? Ne, radši ne, ještě by to vypadalo, jako když ho tu cíleně svádí A chce, aby to tak nevypadalo nebo je to právě naopak? Jemně sevře jeho zápěstí a pomalu s očima zabodnutýma do těch jeho si přivoní. Dokonce trochu požitkářsky přivře víčka.
"Je to vážně nádhera. Skvělý výběr." Pochválí mu to naprosto upřímně a nechá se odvést do míst, kde by si měl vybrat on sám. Neunikne mu Senovo spontánní chytnutí za ruku, ale vůbec nemá chuť se mu vysmeknout, jen se spokojeně pousměje. To je přesně to, co by rád viděl, žádné přetvářky. Jen ať se klidně nehlídá. Teď jsou vidět asi rozpaky na něm. Nejspíš by sáhl po tom, co vždycky. Nebyl zvyklý měnit zažité věci. Většinou mu vyhovovalo, když byly věci tak, jak jsou.
"Když to říkáš ty, bude to nejspíš pravda." Odkývá mu to bez váhání. Sena už dokázal, že má prostě vkus. Nechá se jím dneska úplně změnit. Jen je zvědavý, co na to řeknou ve škole. Asi se budou hodně divit. Mírně se nakloní, aby si přivoněl a pak souhlasně kývne.
"Je skvělý, líbí se mi." Je mu vidět nadšení v očích i ve tváři a pak se upřímně rozesměje.
"Ještě pořád tu mám svou košili, ve které jsem přišel." Neodpustí si menší popíchnutí a neví, jestli by bylo vhodné reagovat na poznámku o svlékání.
"Nejsem si úplně jistý, že bych se tomu svlékání chtěl bránit, ale asi bych měl." Vyklouzne mu ze rtů bez přemýšlení. Prostě se to, co měl v hlavě, promítlo i v tom, co řekl. Další nevídaná změna.
"Hm, to bych si měl taky něco na oplátku vzít ale...Já nikdy nebyl na věci, ale spíš na zážitky." Odtuší jako první, než pomalu natáhne dlaň a vezme je opatrně za bok, aby si ho přitáhl k sobě. Je v tom něco zvláštního, vzrušujícího, když si ho k sobě opatrně přitahuje. Druhou dlaní zamíří mezi prameny, aby je odhrnul z bledé šíje a pak se začne pomalu sklánět. Nemíří však ke rtům a vyhne se jim, než skoro přitiskne špičku nosu na hebkou kůži těsně pod ouškem. Teď si naplno vychutná Senovu vůni, kterou si tady vybral a dlouze si povzdechne.
"Mnohem, mnohem lepší, než jsem si původně myslel." Broukne tiše, než se zase mírně oddálí a kouká mu zblízka do očí, aniž by ho pustil. Jestli ho někdo uvidí, bude s ním konec, ale to je to poslední, na co teď dokáže myslet.
"Kávu? Nebo snad ještě jeden parfém, abych měl další moment, na který se nezapomíná." Pozvedne obočí a je zvědavý, jestli půjdou ke kase nebo se tu ještě chvíli zdrží. Kavárnu tady už má v hlavě vybranou, je tam útulno, i když je to uprostřed nákupního centra, příjemná atmosféra a boxy, kde budou přece jen trochu skrytí.+Nad čím to přemýšlíš?+ Napomene se v duchu, ale usmívat se nepřestane ani na vteřinu. 

Sena


Čekal toho hodně, ale rozhodně ne smích. Taky mu unikne kmitnutí koutků nahoru, ale pořád předstírá, že něco zaujatě přerovnává v kabelce a u toho se rochní ve svých myšlenkách, když sklízel od Inorana jednu pochvalu za druhou. Voní mu, co mu vybral, voní mu on sám… skvěle! Kradmo k němu zvedne oči, když zmíní, že má s sebou tu nošenou košili. Mohl by mu o ni říct? Jako památku na to, že se potkali a strávili spolu jedno odpoledne? Mohl by na to vzpomínat ještě v důchodu. V duchu se zasměje svým vlastním myšlenkám. A pak to přijde v podstatě na férovku. To, o čem celé odpoledne přemýšlí. Sena se pořád snaží tvářit jako sebevědomá alabastrová panenka, ale kruci, starší, očividně při penězích, nesmírně sexy a jistě zkušený chlap mu tady říká, že by ho klidně rád svlékal? Kupuje mu dárky, bere ho na kafe… možná si ten flirt měl Sena rozmyslet, pokud se chtěl něčemu podobnému vyhnout. A chtěl? Nebylo už na čase přijít některým věcem na kloub? A nebude to s ním tisíckrát krásnější, než s někým, kdo by byl stejně mimo jako on sám? Pod zkušenýma rukama, hmm… Okusuje si spodní ret, zatímco se dusí sám v sobě a trochu před ním klopí oči. Volnou dlaní třepí všechny testovací papírky na užmoulané kousky a sklízí za to nevraživý pohled prodavačky, ale nevnímá ji. Dlouze se nadechne a doopravdy zčervená jako jablíčko, když Ino pokračuje a zmíní, že fant je málo, on chce rovnou zážitky. V Senově hlavě výstražně září tři písmena pořád dokola, zatímco po něm pokukuje koutkem oka a dělá trochu drahoty. Jenže mu to nevydrží dlouho, protože Inoran si ho začne pořádně otáčet čelem k sobě, on se samozřejmě nechá a pak se k němu začne sklánět. Sena málem vroste do země a zároveň se mu chce omdlít, už už si představuje, jaké budou jeho rty a jeho chuť a pak ho ta ústa minou a najednou ucítí jeho nos na svém krku. Citelně se zachvěje. +Já jsem si myslel, že jsem provokatér, ale vy v tom tedy umíte chodit, pane Armani.+ Pomyslí si, než se jeden druhému podívají do očí z té bezprostřední blízkosti. 
"Cože?" Několikrát zamrká, než mu dojde význam slova Káva a pak se nervózně zachichotá. Jedna nula pro Inorana a Sena byl dokonale přistižen při tom, jak to s ním cvičí. 
"A měl by být pro tebe nebo pro mě?" Vydechne. 
"Ne počkej, už vím." A je zase zpátky v sedle, když se mu jemně vymaní z pod rukou a zavede ho k poličce, kde jsou unisex parfémy. Vybere si Jo Malone Jasmine and Marigold a nabídne mu přivonění. 
"Co takhle jeden, co sluší oběma pro chvíle..." V ten moment se zarazí a kousne do jazyka. +Jako pro které, pro ty, kdy budeš s ním? Tak se vrať zase na zem. A máma tě zabije.+ Proletí mu hlavou. Teď zašel moc daleko a neví, kudy z toho ven. No a kdo by poznal, kdyby za ním sem tam zašel? A chce to on sám? Dovolil by to Inoran? A co jeho žena? Je přesvědčený o tom, že ji má. Nějaká rodina na úrovni, určitě! 

Inoran


Koutky se mu pozvednou, když ucítí zachvění těla ve své náruči. Dostal mnohem lepší reakci, než jakou by mu mohl Sena dopřát slovy. Není si jistý, co se probudilo v něm, ale ví, že podobných pocitů by si nejradši užil mnohem víc. Kde se to v něm bere? Ještě nedávno by si něco podobného ani nepomyslel a teď už v hlavě vymýšlí, kde ho potkat znovu. Stál by o to někdo jako Sena vůbec? A proč o to stojí on sám? Změnilo jediné odpoledne jeho pohled na podobné věci? Sám byl před tímto setkáním na straně japonské společnosti, ne tak odmítavý a tolerantní k ostatním, ale nikdy by ho nenapadlo, že mu bude tak skvěle ve společnosti tak nevšedního, mladého a navíc ještě kluka. To je neskutečná kombinace ale možná proto s ním tolik zamával. Nechce ho jen tak pouštět, vydržel by svírat drobné tělo ještě o chvilku déle, i když tolik riskuje.
"Chtěl bych tě vzít na kávu, chtěl jsi přece na dovolenou s kokosem." Připomene mu tiše, když udržuje pohled do očí a vůbec nevnímá, že se sotva viditelně přibližuje. Ještě chvíli a opravdu by ho nakonec políbil. Tolik si to přál a přitom měl obavy, co by se mohlo stát po tom.
"Byl bych rád, kdyby sis vybíral ty." Prozradí mu, co si myslí už nějakou chvíli a teď už pohled přitahuje Senovy rozpaky.+Je krásný.+ Proběhne mu hlavou a vlastně ho to trochu vyděsí. Tohle by si rozhodně myslet neměl. O to víc je překvapený sám sebou, když si připustí, že ho vyzkouší ještě někam pozvat. Ne dnes, na jeden den už mu Sena zamotal hlavu dost a jemu je už teď jasné, že to i příště bude žalostně málo. Krátce se zasměje, když ho z myšlenek vytrhne Senovo nadšení a pak si posmutněle povzdechne, jakmile o něj přijde. Zase mu utekl, je jak ještěrka. A pak mu dojde, jak to před sebou stáli a že mají pozornost všech prodavaček, které se tu míhají. Tak a teď zrudne on. Kruci. Snaží se je nevnímat a nezkoumat, jestli jsou pohoršené nebo ne. Radši zaboří ruce do kapes a vydá se Senovým směrem. Na pár vteřin se mu do hlavy dostane myšlenka, že by se měl rozloučit a nepokoušet své štěstí. Prostě to nechat jako jednu vzpomínku na úžasný večer a u toho taky zůstat. Všechno jeho přemýšlení rychle odpluje, jakmile se podívá na Senu a jeho nadšení. A ještě k tomu jeho slova. Nakloní se, aby si k parfému přivoněl a spokojeně pokývá hlavou.
"Myslím, že je dokonalý." Odtuší jako první a už sahá po dvou krabičkách. Každý svůj a možná...
"Pro chvíle?" Zeptá se jej s očekáváním v očích. Nejradši by si ho zase přitáhl k sobě.
"Budou i další? Třeba kdybych byl tak smělý a pozval tě v pátek, hm třeba na večeři?"+Co to děláš?+ Ozve se vyděšené podvědomí, ale svá slova rozhodně brát zpátky nechce. Vezme jej zlehka za zápěstí a vede jej k pokladně, aby všechno zaplatil a ještě si vyptá permanentní fix. Poodejde kousek stranou i se Senovou lahvičkou Jo Malone a chvíli se tváří soustředěně, než mu ji podá. Teď je na ní úhledně nasána část verše, který mu citoval a k tomu věnování přímo pro něj s přívlastky jako krásný a úžasný. Nakonec připojil i své jméno.
"Půjdeme?" Nabídne mu rámě.
"Čeká nás ještě ta káva a pak už ti jen popřeju dobrou noc a usadím tě do taxíku." Nastíní mu pokračování. +A přitom nejspíš vyptám číslo.+ Maluje si v duchu.
"V tomto patře je jedna skvělá kavárna, tu chuť už nedostaneš z hlavy, to ti slibuji." Usměje se na něj upřímně a vykročí daným směrem.
"Třeba tě zlákám i na nějaký zákusek." Broukne, než mu dojde, jak to zní.+Tak lákají hodní strýčkové malé děti. Na co si tu hraješ?+ Vynadá sám sobě v duchu, protože tu je pořád jeho věk, na který úplně zapomněl. Tahle nejistota se mu krátce proběhne po tváři. Neměl by se obviňovat, jemu nikdy nešlo prioritně o postel, právě naopak. Dokázal se svými známostmi dlouhé týdny jen proplouvat něžnostmi bez toho, aby se stalo něco víc a dost jich tím rozladil, ale takový on byl. Bude takový i tentokrát nebo by to bylo úplně jinak? Měl by nad tím konečně přestat přemýšlet.
"Prosím, posaď se." Vzpamatuje se, když dojdu až k místům, která vybral.
"Dej si cokoliv, co ti padne do oka." Pobídne ho ještě. 

Sena


"Na dovolenou s kokosem? To zní jako trochu delší rande." Očividně se v tom, co říkají, nehlídají ani jeden. Kdyby to bylo na něm, jel by hned. Dobrodružství s tajemným cizincem… Samozřejmě, že by ho rodiče nikdy nikam s nikým takovým nepustili, bude si muset ještě tři roky nechat zajít chuť. Jenže dojde na ty chvíle a on tam stojí s červenajícími se tvářemi, polapený do vlastní pasti. 
"No..." Mlaskne, jak se zamýšlí a snaží se vypadat zase sebevědomě, jenže očka mu ujíždějí ke dvěma krabičkám, které Inoran bere. +Stačila by nám jedna. Ke mě domů se stejně jen tak nepodíváš. Nebo budeme nosit v tašce každý svou, kdyby ji jeden z nás zrovna zapomněl, protože já k tobě se nepodívám taky?+ Běží mu hlavou místo odpovědi, ale Inoran to vyřeší za něho a rovnou ho pozve v pátek večer ven. Vrátí pohled do jeho očí a honem přemýšlí, co jak má a co kde slíbil. Kluci budou muset pochopit, že pro jednou nebude s nimi. Stejně většinou hráli na Play Stationu a on některému z nich soustředěně lakoval ne nehty na nohou se slovy Beru své studium maximálně vážně! Bude to zvláštní, trhnout se od nich, ale pro jednou? Kromě toho za žádnou cenu nechce přiznat, že má nějakou večerku a v kolik. To teď řešit prostě nebude a poradí si s tím v pátek. Mámě samozřejmě řekne, že je s klukama. 
"Tak dobře." Souhlasí s okouzlujícím úsměvem, když tu složitou rovnici ve své hlavě vyřeší a nemůže uvěřit faktu, že ho zase uvidí. Že s ním někam půjde. Kruci! Jen, co se s ním rozloučí, poběží domů uprosit mámu, aby mu dala kapesné předem a z domu rovnou zpět do města, aby si stačil koupit něco pořádného na sebe. Už teď ho bolí hlava z toho, jak nic pořádného nemají! Doprovodí ho zvolna k pokladně, kde trpělivě počká, až je nákup hotov a pak ho následuje stranou. Když natáhne dlaň pro svou krabičku, překvapeně zvedne obočí. 
"Páni..." Vydechne jako by koukal na autogram od Gackta. 
"Děkuju." Dárky si pečlivě uloží a teď ho následuje ke kavárně. Takže dnes ho má Inoran v plánu poslat domů… počestné rande. No proč ne, může přestat být nervózní. 
"Zvládnu to metrem..." Řekne mu, ale je mu jasné, že to mu Ino stejně nedovolí. A je za to rád. Pojede si v taxíku až před dům, rychle a pohodlně. Přikyvuje jeho slovům o kavárně, zvědavě se rozhlíží okolo, protože tady ještě nebyl a v duchu to komentuje vlastním popichováním o chutích, co by nemusel nikdy zapomenout. To proto, že teď už mu nic vážnějšího nehrozí. Inoranovy úvahy o zákusku ho úplně minou, on přemýšlí, jak si je nedat, kvůli své postavě, kterou vážně hodně řeší. Nechá se jím usadit na židličku a sáhne po nabídce. Pročeše ji očima a poklepe konečky prstů na salát. 
"Ale má medovou zálivku. A ořechy. A jahodové plátky a hrušky..." Obhajuje svou volbu zeleného listí. Snaží se u toho tvářit nevinně, ale nervózně kývá chodidlem nohy přehozené o koleno. Tady do tohohle boxíku není zrovna moc vidět. Jak blízko si Inoran sedne? A co si Sena počne, aby mu srdce nevyskočilo krkem ven? Skoro nedýchá, když po něm stáčí svoje oči. 

Inoran


"Já vím, že to zvládneš, ale byl bych raději, kdyby sis vybral to taxi." Sdělí mu bez váhání, protože toulat se po ulicích, mu nepřijde zrovna bezpečné. Prostě nedokáže přemýšlet jinak. Měl by víc řešit, co se tu děje, ale stejně má v hlavě jen jeho souhlas. Půjdu spolu v pátek na večeři.+Kam ho vezmeš? Kde to bude akorát?+ A má další téma na hodinové rozmluvy se svou vlastní hlavou. Asi už vážně žije moc dlouho sám. Jakmile dorazí do kavárny, jen krátce se rozhlédne, aby viděl, kde je obsluha a kolik budou mít času na výběr. Nakonec se usadí i on sám a očima krátce těkne k místu, které mezi nimi vzniklo. Pro tuhle chvíli přemohl nutkání si sednout dostatečně daleko. Jen pochybuje, že mu to dlouho vydrží. Sám se natáhne po nabídce, i když ví přesně, co si dá. Oblečení stejné, chování předvídatelné a objednávka v kavárně taky stejná. Možná, že Sena nakonec změní i tento jeho stereotyp. Pozvedne obočí, když si místo zákusku vybere salát. No, on by si ho nedal, možná proto, že podobné zdravě vypadající věci jí pořád. Dodržuj předepsaný jídelníček, aby se cítil dobře a fit. Jenže taky si snad nechá ukolébat a prostě si dá, na co má chuť a dneska to si bude stejné.
"Hm, tak já se podívám na ten tvůj výběr." Prohodí, když už několik minut nekouká do svého lístku, ale přímo do Senovy tváře. Oči mu sklouznou k místu, které tvoří určitou propast mezi nimi a pak se opravu zapře dlaněmi a poposune se po sedačce blíž. Vlastně se teď jejich stehna dotýkají. A to neměl dělat. Stačí jen vteřina, aby si uvědomil, jak moc na něj působí a neovládne se, když natočí tvář jeho směrem a mírně zaboří nos do vlasů.
"Hm, tohle je prostě návykové. Jeden by tak trávil hodiny a neměl by dost." Broukne mu do pramenů tiše a u toho spokojeně přivírá víčka. Zatím se neodváží ho dotknout. Přijde mu, že by tím mohl všechno ztratit, i když to se možná podaří i tím, jak blízko teď sedí.
"Já si myslím pro dnešek zákusek odpustím. Mě budeš stačit úplně ty." Pokračuje dál, ale není to úplně cílené svádění, jen prostě říká upřímně, co se mu prohání hlavou. Jeho zasnění mu vydrží přesně do chvíle, kdy se u jejich stolu ozve hlas s otázkou, co si dají. Ino sebou trhne a několikrát překvapeně zamrká, jak kdyby ho někdo přistihl spát na lavici.
"Uhm, pro mě to bude karamelové cappuccino a pro něj tento salát a..." Jakou kávu mu neřekl, stočí na něj tedy oči, jestli si ji opravdu dá nebo ne a oddechne si teprve, až se servírka odporoučí.
"Právě jsem upadl v nemilost a na samé dno společnosti. Tedy, co se jejich očí týče." Oznámí Senovi s krátkým zasmáním a ohlédne se vedle sebe. Má pocit, že je pořád blíž a blíž.+Jak dlouho potrvá, než sem tu kávu přinese?+ Kalkuluje v duchu a to už zvedá dlaň k jemně řezané tváři, aby ho konečky prstů pohladil po líci, pak ho zlehka vezme za bradu a přejede palcem po její hraně.
"Už nějakou tu chvilku přemýšlím, co se stane, až si dovolím příliš." Šeptá sotva slyšitelně a dívá se do průzračných očí naproti sobě.
"Uteče mi?" Mluví dál a s každým slovem se jeho tvář o kousek pohne.
"Dostanu facku?" Odtuší podruhé a zlehka se tomu pousměje. Klidně ji dostane, ale touha ochutnat jeho rty je mnohem větší.
"Anebo přijde jen souznění, to bych si moc přál." Dokončí a pak už prostě neodolá. Jeho polibek není dobyvačný. Je pomalý, zkušený ale pořád neztrácí nic ze své lehkosti a něžnosti. Tohle rozhodně není útok, ale jen vábení a opatrně vyčkávání, kam se tohle celé posune. 

Sena




Jak to myslí, že se podívá na jeho výběr? A proč se u toho dívá na něho a ne do menu? Pomalu k němu otočí oči přesně v okamžiku, kdy si Inoran měří prostor mezi nimi očima a vzápětí na to se vnitřně zachvěje, protože tam žádný nezbude. Vůbec žádný. Jejich stehna se dotknou a Sena se na to místo dívá ještě několik vteřin, než se rozhlédne kolem sebe. Jenže na co? Boxík všechno skryje. Když se Inoranův nos ocitne v jeho vlasech, tváře už má jednoznačně zrůžovělé a svírá okraje nabídky, až mu bělají kloubky na rukou. Je to hrozně příjemné a zároveň je z něj strašně nervózní. 
"Hodiny..." Zopakuje po něm trochu přiškrceným hlasem. Čím víc toho Inoran řekne nebo udělá, tím víc rostou Senovy rozpaky a to si původně myslel, že bude provokovat spíš on jeho. Je na čase trochu sebrat odvahu a všechno mu to pěkně vrátit, ať si nemyslí, že s ním nic není. Znal tyhle názory, že nezkušení jsou k ničemu a nechtěl by, aby o něm Ino takhle přemýšlel. Skryje smích do dlaně, když se Inoran skoro lekne obsluhy a zvedne k servírce na okamžik oči. Na první dobrou Sena vypadá jako děvče, takže si toho spousta lidí nejspíš ani nevšimne, ale druhý pohled už prozrazuje víc. Vlastně většině lidí stačí barva jeho vlasů. 
"Dám si to kokosové latté." Trvá si na tom, co si řekli, než se šli podívat na parfémy. Nemá ani ponětí, jestli se mu to k tomu salátu hodí, ale je mu to docela jedno. Když osamí, obrátí k němu oči a nakloní hlavu mírně k rameni. 
"A vadí ti to?" Zeptá se ho zlehka. Sena má věk, kdy ho netrápí vůbec nic. Nikdy si šikanu nezažil, jeho škola je tolerantní, rodiče v podstatě taky a nikdy si nevytrpěl odmítání například v práci. To mu život mohl přinést, ale zatím se to nestalo. Konec konců, Ino ho klidně mohl vzít někam, kde nikdo nebude, nemusel se s ním ukazovat na veřejnosti, ale dělá to. Dostane ale úplně jinou odpověď, než očekával. Totiž ne slovní. Poslušně otáčí tvář jeho směrem, nechá se pohladit po bradě a jakmile Ino pronese svá slova o tom, nad čím přemýšlí, Senovy vnitřnosti udělají několik kotrmelců. Nechá víčka okamžitě klesnout, když pocítí na rtech ty jeho, stejně jako ho nechá vést celý tenhle polibek po jeho. A je to něco docela jiného, než s vrstevníky. Ať už kvůli tomu, že těch polibků Inoran rozdal jednoznačně mnohem víc nebo proto, jak moc na něj tenhle charismatický muž působí a dělá dojem. Vychází mu svými rty vstříc tak dlouho, dokud celý polibek trvá a ještě chvíli a bude si na klín muset posunout tašku. Těsnost džín nic neskryje a tričko nad pupík už vůbec ne. Hlavou mu víří jeho slova o souznění a o tom, jak by si ho přál a příliš tomu nerozumí. Tak se přece nemluví, když někomu jde o pár setkání, možná pár nocí… nebo hledá stálejšího milence? Vůbec se v něm nevyzná, ale zatím se o to ani moc nesnaží. Nakonec se mu jen zblízka podívá do očí, než je vyruší obsluha s jejich objednávkou. Je úplně jasné, co tady dělali, ale Sena se na servírku ani nepodívá. Má hlavu plnou vlastních myšlenek, když rozechvělou rukou sahá po vidličce. Vypadá to krásně, ale zdroj jeho zájmu není na stole. Je vedle něho. Nejradši by si bříšky prstů přejel po rtech. Nepřijde ani facka ani nikam neutíká a dá tak najevo svoje stanovisko. Asi by měl něco říct? Najednou ho nic provokativního nenapadá. A tak se na něj prostě jenom usměje a snaží se nebýt tak moc mimo. 
"Promiň, trochu jsi mi vzal slova." Přizná nakonec.



Žádné komentáře:

Okomentovat