29. března 2020

Boogie x Shinya - Chceš zkusit to lízátko? - část 1.

(Výroční párty)

Shinya

Dorazil se značným zpožděním. Ono to prostě chvíli trvá, než se jede řádně připraví a on by prostě nenechal nic jen náhodě. Celé to musí mít do detailu promyšlené, jinak by byl celý večer nesvůj. Když konečně sedá do taxíku, je dokonale upraven. Vlasy má pečlivě srovnané podél tváře. Oči zvýrazněné tak akorát a rty se mu jemně lesknou a vypadají mnohem plnější, než kdy jindy. Na sobě má lesklý svetřík černé barvy, který postrádá zapínání s rukávy mnohem delšími, než by mít musel. Pod ním bílý top, který přiléhá k tělu a končí někde v půli stehen, tedy na pravé straně na té levé je o dost delší. Černé upnuté kalhoty těsně obepínají štíhlé nožky a schovávají se ve vysokých botách, zašněrovaných až po vrch na nízkém podpatku. Nepotřebuje být vysoký, jemu jeho výška bohatě stačí. Nesměle se usměje na taxikáře, když zastaví před clubem a vtiskne mu do dlaně nějaké bankovky, než se vsouká z auta, na hlavu nasadí klobouk se širokou krempou, který mu trochu stíní tvář a nechává zářit jeho oči ze stínu, podtrhnuté modrou barvou kontaktních čoček. Vytáhne z malé kabelky rudé lízátko a vloží si ho mezi rty, než ladným krokem vykročí přímo do jámy lvové. On se snad jako jediný na tuhle párty těší. Bude tu tolik známých, věcí k vidění, asi si najde hezký koutek a bude se kukat, kde se co šustne. Uměl být zvědavý a snažil se to obratně maskovat. Club je plný lidí, dokonce se tu potkal i s Toshiyou, který si do něj neodpustil rýpnout a poplácat jej po tváři, že je neskutečně roztomilý a koho hodlá sbalit, aby se nechal rozmazlovat. Pak ho ještě popostrčil k neznámému mladíkovi a vypařil se.
"Jak jinak." Pípne si pro sebe sotva slyšitelně a nenechá se prohlížet dlouho, prostě mu uteče k baru, kde sežene po dlouhé době sklenku bílého vína a i s ní se proplete davem k jednomu z prázdných stolků. Tady se mu bude líbit, má tu opravdu skvělý výhled. Vnímá hudbu a přemýšlí, že by si přece jen šel zatančit. Trochu se nechat unést atmosférou...proč by nemohl? Zrudne jen při té představě. Lízátko má pořád mezi rty a nakonec se přece jen odhodlá, odloží klobouk tak, aby na něj viděl a vykročí k parketu. Tam si ho brzo najde několik známých. Jeho pohyby nejsou nějak přehnané ale ví, jak pohnout, aby to vypadalo dobře. Ví, že bude, i když se tváří, že si tím jistý zrovna není. A pak do něj někdo drcne. Někdo mnohem vyšší a větší a ještě se na něj oboří. Jenže Shin to jen tak neustojí a udělá několik kroků dozadu, když je to on, kdo do někoho vrazí, až mu málem to lízátko zaskočí.
"Oh, gomen, já jsem..totiž on do mě a pak já." Vykoktá ze sebe, když je čelem k mladíkovi a u toho zrudne, že by onomu lízátku mohl konkurovat.
"Moc mě to mrzí, nestalo se ti nic?" Zeptá se starostí v hlase a dlaní uhladí jeho svršek na těle, jak kdyby mu ho pomuchlal. Jakmile s uvědomí, co dělá tak dlaň rychle stáhne a zapíchne pohled do země. Na odpovědi si ale počká, rád mu třeba koupí drink, jako omluvu. Hlavně, jestli mu třeba nešlápl na nohu, to by asi nepřežil.

Boogie

Už jsou tu nějakou dobu a i když mu jeho partner ve zbrani Sena utekl skoro okamžitě a to pravděpodobně na lov a Zyean zmizel před chvílí, zůstal mu alespoň Ricko, který ho dost obratně protáčí v kole. Je u toho hlasitý a excentrický jako vždycky, všude je ho dobře slyšet a zároveň dělá zábavné grimasy, kterým se Boogie řehní úplně pokaždé. Když je s klukama, jde jeho stud většinou hodně stranou a dovede se bavit dost uvolněně. Zrovna se pokoušejí o nějakou verzi rocknrollu v páru, i když ani jeden z nich tančit neumí, tedy ne tak, jak se má. Boo se nechává vodit v rychlých otočkách div u toho neupadne, až dlouhé vlasy létají všude kolem, ale Ricko ho nepustí a nutí ho k dalším salvám smíchu, až z toho má rudé tváře. Dneska to nepojal tak slavnostně jak by asi měl, má na sobě prostě bílé kalhoty, tenisky stejné barvy a draze vypadající černé tričko, ale pořád jenom tričko. Vlasy má vyčesaného do vysokého ohonu s několika prameny podél tváře a když přišel, měl ještě bílou kšiltovku, ale vůbec netuší, kde skončila. Nejvíc pozornosti věnoval decentním koženým doplňkům a makeupu. Na modrou v očích už je zvyklý až moc, takže čočky má taky. A tím skončil. To Ricko naproti němu má lesklé sako a vypadá trochu jako Elvis.
"Nemůžu z toho, jak se ti na hlavě vlní ta kremrole!" Směje se mu zrovna, až se láme v pase, když do něj někdo vrazí, on udělá krok stranou a Ricko už ho neudrží. Naštěstí se zarazí o někoho cizího, komu se rychle omluví a ještě u toho stačí chytat toho, kdo drcnul do něj. Drží ho oběma rukama za paže a hledí do jeho tváře, zatímco se mu Shinya omlouvá.
"Hele, jste v pohodě?" Už u nich stojí i Ricko a oba si starostlivě měří, ale Boogie rychle přikývne. Poznají ho okamžitě a oba dva. Jeho nejde neznat a nejde si ho splést, jenom Boogie má pocit, že ještě spí.
"Ty bláho, já tady celu noc lítám, sháním koho můžu a ty vrazíš zrovna do něho. Tohle by měl vidět Zyean." Vypadne z Ricka, ale za rukávy už ho tahají nějaké slečny, aby s nimi pokračoval v tanci. Kluci vypadají v pohodě, takže...
"Zvládneš to?" Poplácá ještě Boogieho po rameni, ten znovu přikývne a Ricko s vědoucným pohledem zmizí v tančícím davu. Někdy tou dobou Boogiemu dojde, že mu Shinya dlaní uhlazuje triko na prsou a málem omdlí jenom z toho gesta. Je tu kravál, že není slyšet vlastního slova, takže mu naznačí, aby šli stranou na okraj parketu. Protáhne ho za sebou a tam se konečně opře dlaněmi o kolena a trochu se vydýchá z toho tance.
"Jsem v pohodě, ty taky?" Zeptá se ho s úsměvem, když se zase narovná. Vypadá hrozně moc mladší, než by měl být! Co má dělat? Jak s ním má normálně mluvit? Smí se to vůbec, nezavřou ho za to?
"Máma říkala, že s lízátkem nemám běhat, natož tančit." Řekne mu asi to nejpitomější, co by mohl vymyslet a okamžitě ho zalije horko. Ani neví, jestli má na rovinu říct, že ví kdo je a že je z něj mimo nebo dělat, že no a co, všichni jsou jen lidé. Jenže nejsou! Tohle je Shinya! S postupujícími vteřinami se mu z něj začínají třást kolena a nemůže ani uvěřit tomu, jak nadpozemsky vypadá i mimo všechny videoklipy. Tohle není fér! Jemu je pět a dvacet a nevypadá jako on! Kolik bude Shinyovi, za chvíli čtyřicet?
"Můžu tě doprovodit někam do bezpečí?" Usměje se nakonec trochu bezradně. Přece ho tu nenechá jen tak stát.

Shinya

Trochu sebou trhne, když se vedle nich ozve ještě jeden hlas a mírně se pousměje Rickovým směrem. Nedokáže ze sebe momentálně dostat ani slovo, takže jen kývne hlavu a téměř neznatelně se uculí, když ho táhnout pryč. Ale ano, jsou to ti, které před chvilkou po očku pozoroval, jak tady málem zbořili celý club. On by do něčeho takového rozhodně nešel. Minimálně proto, že to jeho vlasy rozhodně nezvládly. Ty černé, které má kluk před ním, vypadají tak jemně, že je snad nerozcuchá nic. A tím skončí i jeho celé prohlížení, protože se na něj dívá a očividně ví, kdo je. Nebo se mu to jen zdá?
"Spíš já jsem vrazil do tebe." Opraví Rickovo tvrzení a spojí dlaně před tělem, než lehce pokrčí rameny. Nechtěl ho opravovat ale prostě to z něj vylítlo a už zase rudne. Ano, tohle se úplně nepovedlo a musí trochu ustoupit, protože tady opravdu překáží. Vytáhne lízátko z úst a nechá ho ve svých prstech. Jemně jím protáčí, aby se zaměstnal. Celkem ochotně se přesune společně s ním k okraji parketu a krátce se ohlédne, co se tem děje. Jeho kamarád očividně zase řádí a jemu to mírně pozvedne koutky, než začne zvedat ruku s lízátkem zase ke rtům. Zastaví se uprostřed pohybu, podívá se krátce na lízátko a pak Boogiemu do tváře, než se zatváří úplně nevinně.
"Mě to má říkala taky ale na párty se vždycky dělá to, co se nesmí nebo ne?" Usměje se na něj mile a skoro to vypadá, že nejistě, v očkách se mu však blýskne. Dokončí pohyb s lízátkem a nechá ho proklouzávat mezi svými rty. Je z něj nervózní? Vypadá to tak. Je to příjemná změna, většina byla na tom mnohem líp, než on sám. Nebo se tak aspoň snažila tvářit.
"Můžeš mě doprovodit ke stolu." Přikývne krátce, než se vydá směrem, kde seděl a po dvou krocích zjistí, že nemá Boogieho vedle sebe.
"Můžeš jít klidně vedle mě." Pobídne ho měkce a snad i stydlivě skloní oči k zemi, než ho pobídne letmým gestem dlaně.
"Ale první ti asi něco objednám, určitě budeš mít žízeň a vlastně ti to trochu dlužím. Můžeš mě chvilku počkat támhle, až mi prozradíš co si dáš?" Ukáže lehce paží k jednomu ze stolů, kde odpočívá jeho klobouk a nechá Boogieho až se rozhodne. Kdyby měl alespoň malou radost, že si můžou popovídat bude spokojený, stejně by měl odčinit to, že do něj vrazil. Počká, jestli mu řekne, co si vybral a i kdyby ne, stejně se vydá k baru a něco dobrého mu vezme. Má v hlavě nějaký barevný koktej, určitě s nějakým paraplíčkem. To by bylo roztomilé. Nakonec se vrátí ke stolu a elegantně se usadí s nožkou přes nohu, než sáhne po své sklence. Společně s drinkem pro Boogieho si přinesl i lahev vína, aby měl co pít, v jeho sklence už zbývá sotva lok.
"Chceš zkusit to lízátko?" Zeptá se jej s mírně zrudlými tvářemi a v očích se mu zatřpytí hvězdičky.
"Trochu potrápit mámu." Usměje se s téměř neznatelným nádechem rozvernosti a natáhne k němu štíhlé prsty, kde je už dost maličká kulička, která z lízátka zbyla.
"Jméno máš?" Nakloní hlavu k rameni, až se mu světle prameny přes něj přelijí a zakryjí pravé oko.

Boogie

Stojí tam a oba dva asi vypadají podobně. Několik dlouhých vteřin na sebe zírají a pak z jednoho nebo druhého vypadne cosi...
"To asi záleží, jak jsi zodpovědný." Prohodí Boo bezděčně, když rychle kmitne rukama do stran od těla. On nedělá ani v klubu věci které se nesmí, ale vzhledem k tomu, s jakou kapelou vystupuje Shinya a kolik je mu let, asi už bude za ty roky o dost odvážnější. Samozřejmě ho nechtěl napomínat, ale to si uvědomí až teď a jemně se při tom kousne do rtu. Pak ale rychle zamrká, když mu Shinya dovolí, aby šel s ním k jeho stolu. Než se stačí pohnout, už je o pár kroků napřed a taky to patřičně okomentuje. Boogie se začervená a honem ho doběhne. Poblíž baru dojdou společně, on si rychle vybere Mojito a odejde ke stolku, který mu Shinya ukáže. Pořád se cítí jako žák, kterého vzali na speciální výlet do zoo v době, kdy je jinak zavřená. Usadí se na kraj pohovky s koleny u sebe a dlaněmi spojenými v klíně, červená se a rozhlíží po klubu a snaží se uvědomit si, že nespí. Shinya se vrátí, samozřejmě si nese elegantní víno, jak by ho asi mohl tipovat i sám a Boo po něm pokukuje, dokud mu Shin nepoloží tu zvláštní otázku. Nepokrytě pootevře pusu a hledí mu do očí, než mu na plno doteče, cože mu to říkal.
"Promiň, cože?" Přeskočí očima na lízátko a uvažuje, jestli si z něj dělá legraci nebo ne. To mu má jako ocucat lízátko, které právě jí? A pak s ním co? Zase mu ho vrátí? Že se na koncertech rozhazují nakousané banány a rozpité flašky s vodou, o tom ví, ale co je tohle za gesto? Obzvlášť, když se u toho Shinya tak červená? Nejistě k němu natáhne ruku, asi chce, aby to udělal? Převezme si tyčinku.
"Boogie." Prozradí mu, než zasune lízátko mezi vlastní rty a přijde si jako v nějakém hodně divném filmu. Vážně nesmí přemýšlet nad tím, čí sliny na tom jsou. Ještě nejistěji ruku natáhne zpět, aby mu ho zase vrátil. Někde je skrytá kamera? Raději si k sobě přitáhne blíž svůj drink a upije z něj, než se usměje a zavrtí nohama. Jak se baví bubeníci slavných kapel?

Shinya

Sedí tiše nedaleko něj s rukou nataženou a čeká se zvědavým nádechem v očích, jestli to opravdu udělá. Někdy byl těm dvěma ze své kapely podobnější, než se na první pohled zdálo. Ale většina to měla za známku roztomilost a ne urýpanosti, jak to vypadalo u Die a Toshiyi. V tomhle mu jeho vzhled dost pomáhal. Teď to není jiné. Boogie vypadá, že se rozmýšlí, jestli to udělat nebo ne a Shin se u toho náramně baví. Samozřejmě ve své hlavě. Možná trochu ho prozrazují jemně pozvednuté koutky.
"Boo." Ozve se jeho jemný hlas, když si to lízátko opravdu vezme a vloží ho mezi své rty. Těká očima od desky stolu k němu.
"Zatím jsem ho měl v puse jen já." Oznámí mu úplně klidně a sáhne po své sklence vína, aby trochu zaměstnal ruce, než si to lízátko vezme zpátky a pohrává si pro změnu s ním. Někdy by to mohl označit za sexy ale on to rozhodně tak nevnímá. Nebo se podle toho alespoň tváří.
"Kdepak ses tu vzal? Kdo jsi?"+Měl bych tě znát?+ Zeptá se ho s nepatrným pousmáním a jen po očku ho sleduje, když bříškem ukazováčku přejíždí po okraji sklenice. Kdyby tu byl menší hluk nejspíš vydá typický zvuk.  Trhne sebou, když mu někde položí ruce na ramena a tvář Toshiyi se objeví vedle té jeho. Poznal by ho podle rukou, možná spíš podle povědomého náramku. Rozpačitě se usměje, protože přesně ví, co bude následovat.
"To jsi ulovil úplně sám?" Zeptá se ho s blýsknutím v očích Toshi a krátce se uchechtne, než zmerčí lízátko.
"Ty si s tím nedáš pokoj." Napráská ho bez mrknutí oka.
"Dávej si na něj pozor, sice rudne po každé druhé větě ale mít vedle něj pokoj by jsi nechtěl." Kdo ví, co je na tom pravdy. Shinyovy tváře ale na nic nečekají a jemu je najednou příšerné horko.
"To není pravda." Brání se dost chabě a v jeho očích se objeví něco, co by v nich teď být rozhodně nemělo. Cvrkne jej do nosu, s tichým smíchem, aby mu dal pokoj. Jeho tady zrovna nepotřebuje, byla by to samá narážka a on by se nic nedozvěděl.
"To, že ty si neumíš s někým povídat neznamená, že to máme všichni stejně." Pípne sotva slyšitelně a k jeho štěstí se Toshiya opravdu narovná a zamíří pryč. Skoro to vypadá, že někoho zmerčil.
"Gomen, on většinou neví, kdy přestat. Tak kde jsme to...Ano, už vím." Poposune se nenápadně a elegantně blíž k němu.
"Špatně bych tě slyšel, je tu hrozný hluk. Při tomhle se moc povídat nedá bohužel. Tak už můžeš." Usměje se na něj mile a upře na něj modré oči s jasný očekáváním v nich vepsaným.

Boogie

"Tak to se mi ulevilo." Řekne mu upřímně, protože by byl docela nerad, kdyby jedno lízátko sdílel hned s několika cizími lidmi. Shinya mu pak položí svoje otázky, ale než na ně stačí nějak zareagovat, objeví se za ním ještě jedna známá tvář, Boo k ní vystoupá očima a strne. Jestli byl doteď vykolejený z Shinyi, právě se to vystupňovalo na level dva tisíce ze sta. Po slovech Toshiyi se musí nutně začervenat znovu a prsty na sklenici mu skoro zbělají, jak silně ji stiskne. Dobírá se je oba? Nebo je to pravda a lízátko je nějaká Shinyova oblíbená technika, jak se dát s někým do řeči? A pak řekne Toshiya cosi, co ho donutí rozesmát se a honem si zaclonit dlaní ústa. Nebere ho tak úplně vážně, ale bylo to docela úderné a on honem stočí oči na Shinyu, co on na to. Víc toho nestihne, protože už jsou zase sami, Shinya se poposune blíž k němu a díky broukovi v hlavě, kterého mu do ní nasadil Toshiya a jeho slova, začne Boo horečně uvažovat, jestli to dělá schválně nebo ne. Mohl by mu doopravdy nějak padnout do oka? Blbost... To poslední, co by potřeboval, je ztrapnit se v tomhle směru a obzvlášť v rámci jedné branže.
"Přišel jsem s klukama z kapely na pozvání známých, co dostali oficiální pozvání." Přizná, že se s nikým s Gaze osobně nezná, ale to přece nevadí.
"Kdo jsem?" Tiše se zasměje, zatímco si z nervozity pohrává s prameny dlouhých vlasů.
"Jiluka, basa." Upřesní, protože to jediné ho napadne, že chce asi Shinya znát. Vlastně asi může být rád, že Toshiya odešel, co kdyby se ho ptal na něco ohledně kytary? Připadal by si jako u maturity. To radši nééé. Mile se na svého společníka usměje a doluje v mysli, co by mu ještě mohl říct.
"Ten kluk z parketu je náš zpěvák." Zasměje se krátce.
"Jinak z davu nijak nevyčnívám." Prohlíží si jeho tvář.
"A kdo jsi ty?" Položí mu úplně stejnou otázku, která není tak snadná, jak se zdá.

Shinya

Pozorně poslouchá, co mu Boo řekne. Všiml si, jak se směje na Tohiyovu poznámku a přemýšlí, jak si to celé přebral. Věřil mu nebo vůbec? A chce, aby si to myslel? Ne, to rozhodně ne, jenom z té představy  by mohl utéct. Jemu samotnému se mu v hlavě prožene jakýsi náznak představ a nechá to radši být. Ještě by mu mohlo uklouznout něco, co by si mohl Boogie přebrat úplně jinak. Raději se zaposlouchá do jeho slov a u toho protáčí sklenkou, společně se zápěstím. Je roztomilý, jak si pohrává s vlasy. Vlastně by to taky klidně zkusil a pak by se ho nejspíš zeptal, jaký používá šampon. Ale to už by na něj bylo příliš drzé, to si prostě nedovolí.
"Basa, hm...tak to tu mohl Toshi chvíli zůstat že? Ale myslím, že jsem vás ještě neviděl, ukážeš mi něco?" Neodpustí si poznámku a tiše se zasměje, zvědavost je mnohem silnější, než on. Klidně mu ho zavolá zpátky, když si to bude přát. Určitě by ho přemluvil ale není si jistý, jestli by to Boogie ustál. On má i po těch letech, co dělat, aby si jeho slova nebral příliš vážně. A pak se uculí a sklopí oči, když mu řekne, že z davu nevyčnívá. On by řekl pravý opak ale...
"Nemyslím si, že nevyčníváš." Pokrčí krátce rameny a raději se na něj ani nepodívá. No, možná by očku mohl, jen opatrně.
"Tipoval bych tě spíš na kytaru, upřímně." Sdělí mu svůj vlastní názor ale pravdou je, že je rád, když to tak není. Možná trochu všeobecná představa o basácích. Tím se pro něj stává Boogie hodně osobitým. Přejede si zamyšleně lízátkem po rtech.
"Ale ano, umím si tě představit s basou. I když na živo by to bylo jistě lepší." Uculí se skoro nevině a ukáže na něj lízátkem.
"Kdo jsem? Vždyť mě všichni znají." Pokusí se to zahrát na všeobecné mínění o něm. Pak s pohledem upřeným na své ruce pokračuje.
"Jsem bubeník." Rozverně se uchechtne a stočí očka na Boogieho, co on na to.
"Hm, já vůbec nevím, co bych ti na to odpověděl. Na to se mě nikdo, nikdy nezeptal." Vypadá hodně rozpačitě, když se mu přizná.
"Ehm, jsem lechtivý." Práskne na sebe to nejméně důležité.
"Proč se mě na to ptáš?" Mírně pozvedne obočí.
"A co bys vlastně chtěl slyšet? Co rád snídám?" V očkách se mu blýskne s jistou hravostí a skousne si spodní ret.
"Můžu se tě pak zeptat na to samé a na spoustu dalších věcí? Třeba..." Poklepe si ukazováčkem na bradu, jak kdyby přemýšlel.
"Jak ti chutnalo moje lízátko?" Rozesměje se tiše a položí mu krátce ruku na stehno, než ho po něm poplácá a radši zase vezme svou sklenku, ve které se málem utopí. Tohle znělo, jak kdyby se ho ptal na...Snad to Boogieho nenapadne. Ne, že by si to neuměl představit ale...ne tohle přece vůbec myslet nemůže, proboha!


2 komentáře:

  1. Huráá, aspoň Shinya se na party těší :D Ale teda nevím, jestli se toho nemám spíš obávat :D Hm, zatím se ale zdá, že je to nevinné natěšení, prostě party, ať už ji pořádá, kdo chce :) Přichystal se na to parádně, a to by bylo, aby někoho nesbalil :D Se na něj musí lepit i bez toho fintění :D :33 No a ještě to lízátko... a představa, jak se nechává na parketu unášet hudbou... :33
    Aww, jak se stará, jestli dotyčného neporazil, i když by to dotyčný mohl klidně brát jako čest, když se na něj navalí někdo takový :D :33 Je to od něj hezký :33
    Aaa, Boogie s Rickem musejí být fakt zlatí a k sežrání, jak to tam roztáčejí :D :33
    "Kremrole" :'D Já padám :'D
    Ricko obratně vyklízí pole a Boogie má prostor pro málem omdlení ze Shinyi... hm, tohle vypadá moc dobře :33 A ještě jak mu Shin uhlazuje tričko :33 Kdyby tak oba věděli, jak a s kým skončil Zyean... :'D
    Boo je strašně zlatý, jak je z něj rozhozený :33 Plácne první věc a je z něj mimo ještě víc :D Aww :33 A je ještě zlatější, jak rudne i sám Shinya... tohle začíná být vážně zajímavé :D :33
    Hrozně se mi líbí, jak je Boogie mimo s tím lízátkem, ale teda, kdo by nebyl, obzvlášť v hlasitém klubu, kdy si tuplem nemůže být jistý, jestli rozuměl dobře... a od Shinyi, který se ještě před chvilkou červenal, je to docela přímý krok, a teď otázka, jak nevinný je... :33
    Ale notak, Totchi, neruš :D Na druhou stranu výhoda pro Boogieho, že vidí někoho ze "svého oboru" :3 A trošku ví víc o Shinyovi, ačkoli si musí sám vyzkoušet, jak až to je, nebo není pravda :D
    Kdo je Shinya... tak teď přemýšlím, jestli je Boo tak mimo, nebo jestli se chce dozvědět něco víc a doufá, že si Shin domyslí...
    No, nevím, jestli by byl dobrý nápad, aby Toshiya zůstal :'D Asi by Boo dostal úplně jiné info, než by si přál :'D
    Teda koukám, že ti dva se v tom hezky plácají, ale vážně, moc moc moc hezky :D :33 Sladcí jak to lízátko :D :33 Ten závěr je geniální :'DD No teda, snad se brzo pročtu i dalšími díly, tihle dva se mi taky moc líbí :D :33

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chudák Shinya je totiž z jiné planety a v té kapele je úplnou náhodou, alespoň to tak na nás působí z jeho rozhovorů Oo Ano, to máš pravdu, moc neřeší, čí je, ale je to člen Diru, co nechápe dohady se členy Gaze XD On je kocourek a s lízátkem... Asi podněcuje hodně představivosti, jen to černovlasé trdlo je v tomhle trochu zamrzlé, takže to napadlo mě a ne jeho Xx
      Měla jsem je živě před očima, to se ještě Boogie smál. Pak spatřil Shinyu a zemřel na místě XD Obdivem, samozřejmě. Shin mu asi potřeboval osahat prsa, jestli za to stojí XD Holka by mu dala facku XD To jo no XD Tomu je úplně jedno, že Aoi nebubnuje XD
      Ho tam moralizuje XD Aku tvrdí, že to není pravda, ale já říkám, že Shin má rudnutí naučené a dělá to schválně jako součást balení! Polibek se mu asi zdá moc, tak si chce sliny vyměňovat takhle! Aha, doktore Watsone?!
      Prý Totchi neruš XD Jo, jdi rušit ty víš koho XD
      To víš, že chce jen vědět víc. Měla to být obratná odpověď, ale moc mu to nejde XD
      My se sázíme, jak dlouho potrvá, než něco bude, ale já ti říkám, že překvapí! XD

      Vymazat