12. září 2019

Gackt x Hyde - Postarám se o tebe. - Část 1.

(Gacktova vila)



Hyde

Hyde usnul za několik hodin po Gakkovi. Celou tu dobu jej zpoza dlouhých řas pozoroval a přemýšlel, co to všechno vlastně znamená. Nechci si příliš připouštět myšlenku, že by v tom mohlo být třeba něco víc, než jen nějaká lítost nebo soucit. Ale…všechno tomu nasvědčovalo, jenže to se přece nestává.+Aoimu se to stalo. To by přece byla velká náhoda ne?+ Debatuje sám se sebou v duchu, než nakonec usne, když už je venku šero. Vzbudí se ale kolem čtvrté ranní, ještě je za okny tma jak v pytli. To je prostě síla zvyku, a pokud nepřijde nad ránem, nedokáže spát déle. Pomalu se odtáhne z jeho obětí, aby ho přece jen nevzbudil a pohledem sjede celou jeho postavu, než zakotví v klíně, který…tak nějak nespí. Hyde si pobaveně promne rty o sebe a v očích se mu zvláštně blýskne. O tomhle rozhodně nemá sílu přemýšlet jako o práci a možná s tím přece jen něco udělá, jak mu slíbil večer, když bude hodný samozřejmě. Celkem hbitě se vyhrabe z postele na nohy, natáhne si přes hlavu triko, které od něj dostal včera a jen tak se vydá na obhlídku jeho domu. Ne, nemá v plnu šmejdit, jen by mu rád udělal něco na snídani. Trvá to skoro půl hodiny, než tu kuchyň opravdu najde a skoro mu připadá, že obešel půl Tokya. Protočí nad tím faktem očima v sloup a nakoukne do ledničky. Je to trochu drzé chování ale účel světí prostředky takže….Pustí si rádio a dá se do vaření. Věci, které v lednici v životě neviděl raději nechá být, jen prozkoumá etikety, aby se taky něco nového dozvěděl a sem tam něco ochutná, takové ty věci, u kterých to nepůjde poznat, s požitkářsky přivřenými víčky. Nakonec vytvoří míchaná vejce se slaninou, k tomu lívance různých tvarů na chuť se šlehačkou a ovocem. Samozřejmě nezapomene ani na kávu do teplo držící konvice. No, zasekne se v kuchyni minimálně na dvě hodiny, takže když se vrací i s velkým tácem v ruku do Gakkovy ložnice(nutno dodat, že dvakrát zabloudí a vleze do posilovny a do koupelny) je už skoro sedm hodin. Opře se pomalu ramen do dveří a v první chvíli se ani nepodívá, jestli spí nebo ne. Ten tác už se začíná hezky pronášet, takže má v úmyslu ho odložit na nejbližší volné místo. Teprve potom se se svým mírným, typicky okouzlujícím ale upřímným úsměvem ohlédne na postel, aby si ho prohlédl. Je přesvědčený, že Gakku bude ještě spát a možná by si za ním mohl ještě na chvíli vlézt, než se probudí, a než ta pohádka skončí.

Gackt

Na to, že má v břiše bodnou ránu a spoustu stehů, se mu nakonec spalo dobře. Bude pravděpodobně hodně rozlámaný, protože se z tohoto důvodu nemohl v noci ani otočit a navíc podvědomě věděl, že vedle sebe a taky na sobě někoho má. Hydovo tělo hřálo jako malá kamínka, až mu bylo v noci horko, ale ani to, ani bolest ho nepřinutili spát neklidně. Probere ho až pohyb pod peřinou, to jak si za ním Hyde zalézá zpět do postele. Vůbec netuší, že někde byl. Byl prostě moc vyčerpaný. Nakonec se zavrtí, probere a jeho hlava si začne plně uvědomovat blízkost rozehřátého těla, jen ty nožky má studené, jak tady ťapal bez pantoflí. Trvá mu přesně pět sekund, než rozklíčuje, kdo u něho zůstal a taky, jak se sem spolu dostali. A ano, že to břicho pekelně bolí. Trochu se zamračí a zvedne dlaň, aby se toho místa lehce dotkl a pak se povytáhne trochu výš. Odkryje svou část deky a prohlédne si obvaz. Potřeboval by vyměnit. Pak si povzdechne a otočí na něj modré oči. A stejně jako jeho vůni si uvědomí i vůni kávy a lívanců. A něčeho dalšího. Odlepí se od postele a najde očima zdroj toho všeho. 
"Ty jsi byl udělat snídani?" Zeptá se ho překvapeně. Rozhodně mu nebude kazit snahu tím, že mu řekne, že snídá zeleninové smoothie. Jednou ho to nezabije, i když je jinak naprosto šílený z každého gramu, který přibere. 
"Můžu tě požádat ještě o jednu věc? Tamhle v tom šuplíku pod zrcadlem jsou prášky na bolest." Řekne mu. Musí do sebe dva dostat, jinak se nebude soustředit na nic jiného. Při tom si prohlíží jeho překrásnou tvář a ramena, která jsou schovaná v Gacktovu tričku. Hmmm, jestlipak pod ním ještě něco má? Ani si nevzpomíná, když šli spát, co měl a neměl na sobě. Jako by to bylo moc dávno a ne včera. 
"Jak, že se jmenovali ti chlapi, co ti chtěli ublížit?" Napadne ho potom. Rád by zavolal Tetsuyovi a zeptal se ho, jestli ví, kdo to je.

Hyde

Nakonec se mu podařilo vlézt si až za ním pod peřinu, když se Gakku začal budit. Musel se mírně pousmát, když viděl jeho rozespalou tvář a snažil se mu pomoct trochu nahoru, aby si nějak neublížil. Sám se usadí do tureckého sedu a vlastně má jen spodní prádlo, naštěstí triko je dost dlouhé, takže se nikde nic nerýsuje, za což je vděčný. Ne, že by se styděl ale…nemusí být taky hned všechno vidět. 
"Hai, promiň, že jsem ti chodil po domě ale nic lepšího mě nenapadlo. Narovinu, jeden by potřeboval mapu, dvakrát jsem zabloudil." Přizná se bez váhání a s kývnutím hlavou vstane a dojde mu pro ty prášky.
"Kde máš lékárničku?" Zeptá se ho a nechá se nasměrovat tím směrem, rána by se měla převázat, minimálně. Vrátí se za chvíli zpátky i s náhradním obvazem a pomůže mu na kraj postele a znovu si klekne mezi jeho kolena, tak jako včera u vany. Moc se snaží nezabloudit pohledem do jistých partií, které zahlédl nad ránem v pozoru a culí se u toho, i když se snaží tvářit vážně. Konečně se mu podaří Gakka vymotat z obvazu a s mírně staženým obočím si prohlíží ránu, na dotaz na jména zatím nereaguje. Má strach mu je říct, aby se do toho ještě víc nezapletl. Vždyť jak to skončilo včera a to je jen potkal.
"Nevím, neznám je jménem." Pokusí se zalhat, když už má obvaz hotový a vstane hbitě, aby mu donesl snídani.
"Snad ti něco přijde k chuti hm." Pokračuje dál se svým odváděním tématu od těch zmetků, kteří ho mají v merku už nějaký ten pátek. Snad už se ho Gakku dál ptát nebude.
"Můžu taky udělat ještě něco jiného, kdybys chtěl." Zazubí se upřímně, protože tu kuchyň by už určitě našel a pravděpodobně hned na poprvé. Natáhne se z druhé strany na postel, podepře si dlaněmi bradu a s kmitajícíma nohama sleduje, jestli mu bude chutnat. Není bůh ví jaký kuchař al něco už vařil a tohle snad nezkazil. Jestli to zkazil, bude mít hodně co napravovat. 
"Spalo se ti hezky? Nezdálo seti nic…ehm špatného?" Zeptá se ho narovinu a v očích mu provokativně jiskří, snaží se u toho tvářit jako andílek, ale i přes křídla vytetovaná na zádech, aby mu to nejspíš nevěřil nikdo.

Gackt

Pousměje se. Líbí se mu, že se mu omluvil, i když to nebylo nutné. Tak nějak mu to ukazuje, že Hyde není, jak to říct... někdo z ulice, kdo by hned zneužil všeho, co dům nabízí. Nemá z něj pocit, že by se musel bát o svoje věci. 
"To nic, nevadí mi to." Ubezpečí ho a usměje se ještě o něco víc. 
"Hmm, a kam jsi zabloudil?" Zajímá se pobaveně, než natáhne ruku po tabletách a vodě a rovnou si dvě pošle do krku. Za chvíli od toho bude mít pokoj. Pak mu popíše, kde je lékárnička a s jeho pomocí se přesune do sedu na okraj postele. Přijde si až moc nemohoucí, ale když si Hyde zase klekne mezi jeho kolena, hned to přehodnotí. Dívá se na jeho tvář a vlasy, zatímco se natahuje po jeho obvazech a jemně se usmívá. Líbí se mu Hydův něžný úsměv, vypadá spokojený. Dezinfekce pálí jako čert, ale jen se podívá upřeně před sebe a pouze zatnutá čelist prozrazuje, že ho něco bolí. Hyde mu zalže a vstane, aby odešel pro snídani. Není si jistý tím, že to neví, ale myslí si to. Oni rozhodně věděli, koho hledají. Položí se zpět na postel a nechá si přes nohy položit snídaňový stolek. 
"Tohle je až dost, opravdu." Řekne mu měkce s úsměvem a pustí se první do vajíček, dokud jsou ještě trochu teplá. Nedokáže sníst celou porci, ale dost za to může Hyde s komíhajícíma nohama, který se u toho tvář jako holčička a je k sežrání víc, než celá snídaně. Co chvíli mu za ním ujíždějí oči. 
"Chci, aby jsi taky snídal." Řekne mu po pár soustech a naznačí mu,
aby si vzal hůlky a pomohl mu s tím. 
"Spalo se mi dobře. Byl jsem tak vyčerpaný, že ani nevím, jak se to stalo, že už je ráno." Odpoví mu i na tuhle otázku a přemýšlí, co se mu asi honí hlavou, že je v takové náladě. Přehlédl by to jenom slepý. Ještě večer chtěl odtud zmizet, připadal si, že tu nemá, co pohledávat a Gackt mu to zakázal. Teď už nespěchá. 
"Když mi to neřekneš ty, zjistím si to jinak, ale už to nenechám být." Elegantně se vrátí k původnímu tématu a ochutná lívanec. 
"Vaříš moc dobře." Ohodnotí to jen tak mimo původní větu. Opravdu mu to chutná. Hyde ho s tím překvapil.

Hyde

"První jsem skončil v posilovně a pak v koupelně. Teda ne v té, co je taky ale té druhé..nebo kolik jich vlastně máš." Mávne nad tím rukou a jemu to prostře přijde zábavné Nikdy nebyl v domě, kde by měl tendenci se ztrácet a tady by mu to hrozilo nejspíš třikrát denně, než by si…ne, na tohle by si rozhodně zvykat neměl. Je tu jen jako společnost, dluží mu, aby tu nebyl sám, když je zraněný, Gakkovi to zdá se nevadí a jak bude v pořádku, už ho nebude potřebovat, pravděpodobně. Překvapeně zamrká, když ho pozve k snídani, chvíli opravdu váhá, jestli smí a jestli mu náhodou nebude chybět, když se do toho pustí taky.
"Najedl bych se doma." Oznámí mu upřímně. Jenže zase se nenechá dvakrát pobízet. Taky kdy zjistí, jak chutnají tak luxusní vajíčka, vždyť ty slepice musí být minimálně ze zlata, když jejich vajíčka stojí tolik kolik viděl na cenovce. Tohle asi nikdy nepochopí. Poslušně se však přisune a popadne hůlky, aby si nabral první pár soust a spokojeně u toho přivírá oči. Z takových dobrých věcí se vaří vážně samo a většina soust se mu dokonale rozplývá na jazyku. Leží pořád na břiše, nohama pořád komíhá a jen si podepírá bradu dlaní a natahuje krk, aby si pořádně vybral další sousto.
"Ano, spal jsi hodně tvrdě ehm." Okomentuje jeho spánek, a aniž by chtěl prostě vyprskne smíchy a raději hůlky i s dalším soustem odloží a snaží se neutopit v kávě.
"Ehm, nic jsem neřekl." Zamává dlaní a smích ho přejde přesně ve chvíli, kdy téma samovolně stočí k těm chlapům. 
"Myslím si, že už jsi je vyděsil dost, Haku je už určitě nepošle znovu. Ehm totiž..." Práskne minimálně jejich šéfa, ale za to může Gackt v jeho přítomnosti se vůbec nehlídá. Zamračí se sámnand sebou, než se poposune ještě kousek položí mu dlaň na předloktí.
"Prosím, nech to být…Už tak jsi to odnesl víc, než bys měl." Upře na něj trochu vyděšené oči, protože on už viděl, co se na ulici může stát a rozhodně by si nikdy neodpustil, kdyby tak dopadl zrovna on.
"Nechtěl bych, aby se ti ještě něco stalo." Dodá naprosto vážně a těkně očima dolů a kouše si u toho spodní ret, jak je nervózní, jak kdyby přiznat, že se o někoho bojí bylo něco špatného.
"Děkuji, vařím jen to nejnutnější, abych neumřel hlady." Zareaguje na jeho kompliment a modlí se v duchu, aby téma ulice bylo zatím zažehnáno.

Gackt

"Jistě." Odtuší nezúčastněně na to jeho najedl bych se doma, ale spokojeně ho sleduje, jak se pouští do snídaně a to v poloze, u které mu hrozí, že mu zafláká povlečení, ale asi by se na něj ani nezlobil. Už jenom pro ty jeho blažené obličeje, které dělá. Vlastně z něj od začátku ještě nespustil oči a už se asi tisíckrát přistihl při myšlence, že snad nikdy neviděl nikoho krásnějšího, než je on. Tu jeho narážku pochopí okamžitě a začne se nepokrytě tak moc smát, že prudce střelí dlaní ke svému břichu, které bolestně protestuje, a málem u toho porazí snídani on sám. Na tácu všechno nadskočí a drcne, ale se snaží překonat bolest a zároveň ovládnout smích. 
"Hmm, důkaz, že všechno funguje tak, jak má. Ty jsi spal tvrdě?" Oplatí mu to nevinným tónem hlasu a zalituje, že to neviděl. Hyde je tak rozkošný, určitě má i rozkošného... no nic. A pak Hyde najednou zvážní, když se Gackt rozhodne nenechat ulici být. Pozorně ho sleduje a jméno Haku mu stačí. Zase tolik jich v téhle čtvrti nebude. Tváří se pořád stejně neutrálně, když se Hyde podřekne, ale nakonec popadne stolek za uši a odloží ho ze svého klína stranou, když se k němu Hyde přitáhne blíž a vypadá opravdu ustrašeně. Co mu ti syčáci chtějí celou tu dobu udělat? Nakonec zvedne pravou dlaň a dotkne se jí jeho tváře, když ho jemně vezme za bradu a pozvedne si ji trochu výš k sobě. 
"O mě neměj starost. Mám tužší kořínek, než se může zdát." Řekne mu velmi něžně a pak jeho oči nekompromisně ztvrdnou. 
"Nevyjdeš odsud, dokud to nebude bezpečné. Řeknu ti, až ten problém bude vyřešený." Oznámí mu jako majitel zeměkoule a pomalu ho pustí, zatímco se podívá před sebe a dá tak najevo, že na téma Haku už domluvili. Uměl být nesnesitelně umanutý, když na to přijde. 
"Hmm... počkej tady chvilku, zavolám si." Řekne mu a se všemi obtížemi se vysouká z postele. Najde v kalhotách ze včerejška, které jsou stále vedle postele svůj telefon a zatímco vytáčí Tetsuyu, kráčí na terasu a tiše za sebou zavře. I tak je trošku slyšet jeho hlas, když začne mluvit. 
"Ohayo, Tet-kun, omlouvám se, že ti volám tak časně, potřebuji s tebou mluvit. Musíš mi říct, kdo je Haku ze čtvrti, kde jsi přišel o mustanga." Už ani neví, jak se ta díra jmenuje.

Hyde, Tetsuya

Povede se mu jen pobaveně protočit očima v sloup, nad jeho otázkou, kterou mu to hodlá vrátit. No, tohle téma by asi měli nechat chvíli být, když se řeší hlavě ulice a Hyde má sto chutí mu ty chlapy vymazat z hlavy úplně a že by věděl jak. +No tak praxi už máš hm.+ Pobídne sám sebe v duchu, jenže vzápětí už všechny myšlenky zapomene. Stačí jen, aby ucítil dotek na své bradě a už mu kouká skoro až zhypnotizovaně do očí a dlouze vydechne. Vidí to odhodlání v očích a je mu jasné, že to tak Gackt nenechá.
"Ale já mám starost." Zkusí se s ním hádat, jenže to už mu padne brada, protože mu v podstatě nakáže, že tu musí zůstat. Ale vždyť on má kde bydlet, má svůj stánek, tam taky musí jít a zaobstarat, přece tu nemže jen tak ze dne na den zůstat, nemá sebou ani žádné věci.
"To nejde, vážně. Nemůžu tu zůstat, musím k růžím, nemůžu tam nechat stánek jen tak ležet." Pokusí se protestovat a pak zmlkne, když se pomalu přesune do sedu a založí si s nafouknutými tvářemi ruce na hrudi. Tak starost o něj je jedna věc ale copak ho tady může držet násilím. Jestli neotevře zítra ráno stánek, přijde o dva dny tržeb a to si prostě nemůže dovolit. Pořád se tváří trochu načuřeně, když se Gackt zvedá a jde telefonovat. Trochu naštvaně přeskládá na tácu zbytky snídaně, na stolku nedaleko nechá jen kafe a zbytek donese do kuchyně, kde to všechno prostě umyje ručně, aby se zaměstnal. V hlavě už vymýšlí způsob, jak ho přemluvit, aby ho pustil, utíkat se mu opravdu nechce.
Tetsuya je už samozřejmě na nohách protože ho dneska čeká oběd s Aoi a pak nějaké to focení. Spousta představování a pořád dokola bude omílat svou vlastní vizi a k tomu má ještě večer schůzku ohledeně…ano, svého druhého života i tak by se to dalo nazvat. Polovina města je jeho a má pod sebou asi deset dalších bossů, který tu šéfuje, někdy je to dost náročné ale zatím se mu daří. Stejně jako se mu dařilo držet svou druhou tvář před Aoim v tajnosti, ani tetování ještě neviděl, naštěstí. V kapse s emu rozezní telefon a on táhne obočí k sobě.
"Ohayo Gackt-kun, jsem ranní ptáče rozhodně mě nebudíš, to bych Ti dal pěkně sežrat." Odpoví mu bez přemýšlení a krátce se uchechtne.
"Haku…hm, ano vím, o koho jde. Brzo ho vyměním není schopný si ani udržet pořádek s pobíhají mu tam plonkovní rajdy. Máš s ním problém? Nebo snad máš zájem přidat se k nám a vzít si ten kousek?" Zeptá se ho narovinu, samozřejmě, že ho bude lanařit k sobě a vůbec mu nedochází, že by to právě kvůli jedné plonkovní rajdě mohlo být.

Gackt

Hned se zasměje a drží telefon mezi uchem a ramenem, když si kolem pasu zavazuje měkoučký bílý župan. 
"Zníš podezřele mile, takže ses v něm nespletl? Bude ti vydělávat?" Narazí samozřejmě na jeho černou perlu, o které se spolu už bavili. Kdo ví proč byli velcí přátelé a Tetsuya mu toho hodně svěřil, i když by možná neměl. Zrovna jemu, který nebyl ani oficiálně zapletený, ale možná právě proto. 
"Uhm, takže on patří k tobě? Včera dopoledne mi zařídil pěknou díru do žaludku." Hned ho práskne a je celkem rád, že ho Tetsuya nebude postrádat, protože jinak by jeho přesvědčování mohlo být mnohem náročnější. Pak se znovu společensky rozesměje. ¨
"Tet-kun, Tet-kun, vážím si tvých nabídek, jak víš, ale moje casino a jeho, hmm tržby už jsou tak až moc pod dohledem agentů. Pamatuješ tu kauzu, kdy mi zabavili laptop i telefon? Jsem pro ně příliš známé jméno, to bychom neuhráli." Vysvětluje mu už asi po sté a u toho se ohlédne skrz sklo do ložnice. Hyde tam není. +Kam šel? Jestli mi utekl, roztrhnu ho i s tím jeho stánkem.+ Napadne ho a olízne si rty. 
"O jeden kousek odtamtud skutečně zájem mám. Pamatuješ si ho z bistra. Je to jedna z tvých plonkových rajd. Řekni si cenu a zavolej mi." Navrhne mu, protože ho chová v dostatečné úctě na to, aby chtěl Hyda pro sebe jenom tak. Navíc Tetsu by mohl chtít zpět, co je jeho a on chce mít od tohohle pokoj. Nechce se bát o jeho život, kdykoliv ho pustí z očí.

Hyde, Tetsuya


"Ano, máš pravdu, mám dobrou nálad. Pochybuju ale, že mi vydrží déle, než cestu výtahem." Odpoví mu svým osobitým vtipem a u toho popíjí kávu a usadí se na barovku ve své kuchyni.
"Díru do žaludku? Gackt -san, to mě opravdu mrzí, to se rozhodně nemělo stát, samozřejmě hned sjednám nápravu a pošlu ti nějaký moc pěkný dáreček jako omluvu. Viděl jsi už koncept nového Ferarri, šlo by ti k brýlím." Samozřejmě, že se ho musí pořádně předcházet, protože tohle je jeho kůň, na kterého hodně sází a jejich obchody mu zajišťujíc legální obživu už dost dlouho. "Ano já vím, ale mít Tě po pravé ruce v tom bordelu, hm…k nezaplacení vážně."  Složí mu upřímný kompliment, pořád se potýká s hromadou neschopných idiotů a jeden z mála, který není, toho na svém písečku mít nemůže, jak mrzuté.
"Takže ta malá myška s velkýma očima uhnala nakonec i Tebe. Nevěřil by si kolik problémů mi nadělal v revíru." Mlaskne nespokojeně a protočí očima v sloup. Možná by mohl zabít dvě mouchy jednou ranou.
"Víš co, místo Ferarri dostaneš tu rajdu ale zajistíš mi, že už mi kazit kšefty nebude a budeme si kvit může být?" Nadhodí možné řešení jejich problému. No co, on nebude mít v revíru škodnou a jestli se Gackovi líbí, tak ať ho klidně nakvartýruje domů, na tom už mu nezáleží. To už se Hyde vrací zpátky do ložnice rozhodnutý jít prostě a jednoduše domů. Je mu tu dobře a chce se o něj postarat ale taky se musí postarat o svou obživu, jinak to může rovnou zabalit. Střelí pohledem k terase, kde ještě pořád stojí s telefonem a dlouze si povzdechne.+Tak Haido, konec pohádky a zpátky do reality. + Pomyslí si trochu posmutněle a sáhne po svých kalhotách, do kterých se začne soukat.

Gackt

Zasměje se tomu výtahu, protože si umí živě představit, jak to bude vypadat a že se to doopravdy stane. Už ho přece jenom docela zná. Tetsu vypadá upřímně rozčarovaný tím, že se stal terčem toho útoku a to ho vnitřně potěší. U toho starého mafiána jeden nikdy neví, kam až jeho náklonnost sahá nebo nesahá, ale Gackt se domnívá, že směrem k němu je upřímná. 
"Hmm Tet-chan, někdy si říkám, jestli jsme to neměli dát dohromady my dva." Zavrní, když mu nabízí to Ferrari. 
"To nebude nutné, jediné, co chci je... ano ta malá myška a její bezpečí." Řekne mu, ale pro sebe si nespokojeně mlaskne. Zdá se, že Hyde má dlouhé prsty a pobláznil kde koho a Gackt se nerad chová jako každý v řadě. Možná mu neměl tak snadno propadnout? Jenže si nějak nemůže pomoct. 
"Zlámu nohy každému, kdo se na něj odteď pokusí sáhnout." Zavrčí a umane si, že s tou jeho prostitucí je konec. Prostě konec, ať se mu to líbí nebo ne. 
"Někdy mi o tom budeš muset vyprávět." Doopravdy ho zajímá, co všechno se Hyde navyváděl, aby měl konkrétní představu s kým má vlastně tu čest, ale jedno ví jistě. Začíná ho bavit čím dál tím víc. Očividně je v něm víc, než se zdá. A on by ho rád krotil. Tu něžnou křehotinku. 
"Samozřejmě, že ano." Řekne spokojeně Gackt. Tenhle obchod se mu líbí. Ještě přinutit Neko-chan, aby byla rozumná. Je to velká loterie, když nemá ani ponětí o tom, jestli se mu doopravdy líbí nebo ne. 
"Měj se, Tet-chan, uvidíme se." Rozloučí se s ním nakonec a típne hovor, když se ohlédne skrz okno do ložnice. Hyde tam zrovna balancuje na jedné noze a souká na sebe oblečení. Gackt okamžitě stáhne obočí k sobě a otevře posuvné dveře, aby vkročil do pokoje. 
"Kampak?" Štípne ho tónem svého hlasu, zatímco se trochu mračí a je evidentní, že se mu jeho konání ani trochu nelíbí.

Hyde, Tetsuya


Tetsu se jen krátce zasměje a protočí očima, kdy mu Gackt potvrdí, že tu malou potvoru chce. Co na něm všichni vidí, to by ho opravdu zajímalo. Na něj nějaká rajda dojem rozhodně neudělá…navíc, on mám momentální zájem a …oči, někde úplně jinde.
"Nebudeš muset, ode mě mu nic nehrozí, takže je v bezpečí, když se nebude zbytečně toulat, takže si ho dej na vodítko." Neopustí si pobavenou poznámku.
"Výborně, to mě těší. Je Tvůj ale mašličku Ti na něj vázat nebudu. Přece nebudu takhle ránu sentimentální." Odfrkne si s nádechem pobavení do telefonu.
"Úspěšný den Gakku-chan, uvidíme se rozhodně brzo, máme spoustu práce." Rozloučí se s ním a Tetsuyova nálada je zase o kousek lepší. Zabil dvě mouchy jedno ránou a jeho ego se zase kousek vyšplhá nahoru, tohle vypadá na velmi úspěšný den. 
Hyde vážně málem spadl, po ránu není rovnováha jeho silnou stránkou a k tomu ho Gaku pravděpodobně viděl. Trhne sebou a máme opravdu spadne, když na něj uhodí jedním slovem. Střelí po něm pohledem a párkrát překvapeně zamrká, když zadkem dosedne na postel s kalhotami tak napůl oblečenými.
"No…já...mm, totiž měl bych jít pomalu, už je moc hodin. Vypadáš, že je ti dobře a…já musím do práce." Vykoktá ze sebe nakonec, když sám nad sebou protočí očima. Chová se jak patnáctiletá holka, které v pokoji našli kluka bože!
"Musím k růžím, nechal jsem stánek jen tak."+A navíc už jsem tě dost ohrozil i tak.+ Proběhne mu hlavou a v šedých očích se smutně zablýskne, když od něj odvrátí pohled, kousek se do rty a začne zase soukat nohu do nohavice. Ne, nemůže na něj už déle koukat, jinak by se mu myšlenky úplně rozutekly a on už by asi nikam nešel. Koutkem oka se na něj podívá a mírně se pousměje, když si ho úplně nenápadně prohlédne o hlavy až k patě. Vlastně se mu odtud vůbec nechce ale přece mu tu nezůstane na krku, on by to o to určitě nestál. S jeho předešlým životem, s jeho minulostí.
"Navíc, ty by jsi měl odpočívat." Upozorní ho ještě, jak kdyby Gackt sám nevěděl, že ho před několika hodinami bodli.

Gackt

Nasadí velmi rozčarovaný pohled, když si dá ruce v bok a trochu se ušklíbne. "Stánek, stánek, pořád jenom stánek..." Vydechne hluboko posazeným hlasem a znovu se na něj podívá. Jeho oči jsou velmi přísné a rysy tvrdé, ale uvnitř se rozplývá nad tím, jak je Hyde roztomilý, když vypadá, že z něj má skoro strach. V duchu převrací, kudy na něj. Má mu to říct na rovinu? Nebo to zkusit přes nějaké osobní přání? Přes peníze? Co vlastně kluk jako on doopravdy chce? Nakonec se rozhodne postavit se k tomu čelem. Narovná se v ramenou a podívá se mu přímo do očí. 
"Už ti dají pokoj. Ale nesmíš jim dělat průvan v revíru." Našpulí na okamžik rty, když jasně naznačí, s kým před chvílí mluvil a jaký vliv na toho někoho nejspíš má, když se mu povedlo tuto dohodu uzavřít. Taky tím v podstatě sdělí, že nebude žádný andílek, když má kontakty na muže, jako byli oni. 
"Řekl jsem jim..." Na okamžik se odmlčí a koutky rtů mu mimoděk laškovně kmitnou vzhůru, když mu v očích začne jiskřit jako malému klukovi. 
"Řekl jsem totiž, že jsi můj." Uculí se ještě o něco víc, i když se to snaží přemoci. Přivlastnil si ho, aniž by mezi nimi cokoliv bylo, aniž by to byla pravda a niž by věděl, jestli s tím Hyde bude souhlasit nebo ne. 
"Zavolej tomu doktorovi a pošli ho kčertu..." Vzpomene si ještě na jeden trn v patě. Na to, jak po něm hladově koukal, zatímco Gacktovi šil břicho. Na to jejich službička za službičku. Zvedne se v něm cosi majetnického a nemá na to právo, ale k čertu nebesa vědí, že jestli za tím doktorem Hyde půjde, nastane zemětřesení. Nakonec se k němu otočí zády, vykročí ke své šatně a po cestě si začne odmotávat pásek od županu. Látka se rozevře a pár vteřin na to klesne, zatímco odhalí jeho záda a pozadí. Gackt otevře dveře šatny a tak jak je si začne vybírat oblečení pro dnešní den.



4 komentáře:

  1. Hmm, krásná představa, jak tam spolu spí :33 I když teda ne "všichni" spí :D Omg, úplně vidím ten Hydův výraz, že tohle prostě musí vyzkoušet :D A jak tam bloudí po tom jeho království... no obdivuju ho, že do té kuchyně trefil a vůbec našel lednici a něco, v čem a jak by uvařil :D Ale s tím tácem a opět bloudící je ještě víc k sežrání :33 Mám takový pocit, že ten tác musel být pomalu větší, jak on :D :333
    Aaa, já si říkala, co asi Gackt na tu snídani řekne, a co tak normálně baští :D Ale je zlatý, že se překonal, a jsem ráda, že mu chutnalo :33 A ani se neprořekl, že normálně snídá něco jiného :) A Hyde je zlatíčko, jak se o něj stará :33 Je to hrozně hezké, jak jsou tam takové ty roztomilé chvilky a do toho troška toho chilli :D Ty jejich narážky ohledně tvrdého spánku a Hyde jak klečí Gacktovi mezi nohama... Aww, tohle číst a obzvlášť po ránu (ehm, spíš "ránu") je fakt radost :33
    Jsem ráda, jak rychle se vyřešila ta věc kolem Hyda a Tetsuyových kumpánů, ale stejně mám o něj starost... a stejně tak o Aoie, s tím, u jakého mafiána to žije a komu vlastně propadá...
    Hmm, Gackt nám žárlí na růžičky :D :33 No, ale není divu, s jeho egem... Hyde na něj kouká a stejně mu ten milion jiných věcí nedostane stánek z hlavy :D Jsem mooc zvědavá, co mu Hyde řekne na to, jk si ho přivlastnil, jak se mu to vůbec bude či nebude líbit... No a taky, co si pomyslí o jeho temnější stránce, něco mi říká, že to možná ze své zkušenosti trošku očekával, ale uvidím :) Každopádně už se nemůžu dočkat další části :33

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna si říkám, že Gackt menší nespí asi nikdy XD (*Ignoruje Gacktův vražedný pohled za spojitost slov Gacktova zbraň a menší.*) No ještě, že se Hyde nerozhodl třeba v tu chvíli trénovat řazení na řidičák XD
      No mě by asi stačilo, kdybych neuměla ani zapnout jeho hi-tec sporák, natož kdybych nacházela potraviny, o kterých nevím, že existují XD
      To asi byl a taky byl těžký XD
      No až mu podobná snídaně přistane po třetí v týdnu a on přibere 200 gramů, tak už se asi ozve hele XD
      On je celý takový pečující, to se o to s Gacktem poperou, ale oni jsou každý po jiné stránce a chilli v tom bude tolik, že to propálí žaludek i Texasanovi XD
      No hrozné, jeden malý stánek a Hyde už pomalu jednou nohou z baráku, to přece Gaa-chan nemůže dopustit XD On chce být přivlastněný, ať nelže! XD
      No to jsem zvědavá taky, co na to řekne, Hyde má zatím takové opatrné, nicméně už značně růžové brýle a Aoi, ten má rovnou voperované čočky XD

      Vymazat
  2. Gackt a Hydeee! ♥♥ bez ohľadu na to, koľkými inými dielmi by som si čítanie preložila, okamžite sa mi vybaví posledná scéna medzi týmito dvoma a začínam sa veeľmi široko usmievať a veeeľmi tešiť! ♥♥

    tak som to vydržala, ale! písala som si poznámky bokom! :D :D a teda, mňa tu klepalo na stoličke, aby som na nič nezabudla, ako prvý ma rozosmial ten postreh o tom, že hoci Gackt spí, tak jeho lono nie! :D tak to bolo tak skvelé a vy ste to tam potom neskôr rozviedli sadou úžasných doberaní, že som sa tu uškrnňala a hovorila si, že toto je jedna z vecí, ktoré vážne vážne hltám na vašom písaní a Hyde urobil Gacktovi raňajkyyyyy, to bolo tak nádherné gesto! ♥♥♥ a podarené, ako sa stratil v tom veľkom dome, keď mňa ustavične fascinujú aj také detailíky, Hyde je ako v novom svete a na Gacktovi zase vidieť ten vplyv toho prostredia a navyše som si zapísala poznámku "princeznička" k nemu a veľký smajlík, lebo tie jeho starosti s pribratím a starosť o posteľnú bielizeň, aby ju Hyde neokydal, tak to ma pobavilo :D :D Jednoducho, Gackt má rád pekné veci a pekne udržiavané :D ♥
    časť s Tetsuyom ma dostala tiež a to odhalenie, že Gackt do toho vidí! :O tak totoooo, na druhej strane, som vlastne vôbec prekvapená? Veď žijú v takom luxuse a pritom ten je ťažké podľa mňa udržiavať úplne legálnou cestou a pretože takéto charaktery u postáv ma viac fascinujú, tak mne sa to na nich páči, dvaja zlí chlapci, ktorí dokážu púšťať hrôzu, ale na svoje lásky sú ochranársky ako skupina ninja pomstiteľov a ja mám teda slabosť na tieto ochranásrko majenícke pudy, mne to odjakživa prišlo vždy vzrušujúce, takže vyhlásenia typu: "teraz si môj" mi vyvolávajú úsmev na tvári a spokojnosť spolu so vzrušením, zatiaľ čo Hyde asi nebude veľmi šťastný :D :D :D úpplne mám v hlave animovanú predstavu toho ako kreslený Hyde prichádza k dverám, kreslený Gackt, sedí pokojne, ležérne na pohovke, jedna noha vyložená, prevracia si stránky časopisu, nejakého módneho žurnálu alebo katalóg najnovších Ferrari od Tetsuya a odrazu len luskne prstami a dvere sa zamknú ako trezor v Gringot banke, potom si Hyda omotá povrazom, zapchá mu ústa a takto poviazaného ho usadí vedľa seba na pohovku, zatiaľ čo Hyde sa tvári otrávene a len si povzdychne, ale pritom sa mu to páči ♥ koniec krátkeho imaginárneho kresleného obrazu :D :D
    A teda ďalšie prekvapivé zistenie: najskôr som myslela, že Tetsuya a Gackt sú väčší kamoši, ale vlastne ide len o obchod, akože nie, že by sa nepovažovali za sympošov a prechovávajú k sebe očividnú úctu, ale i tak je ten vzťah medzi nimi motivovaný viac menej obchodne

    slovo načuřene sa mi páči aj keďsi viem len domyslieť, čo znamená, ale je skvele :D :D

    A teraz skvelé vety♥♥♥♥:
    než zakotví v klíně, který…tak nějak nespí.

    Nedokáže sníst celou porci, ale dost za to může Hyde s komíhajícíma nohama, který se u toho tvář jako holčička a je k sežrání víc, než celá snídaně.

    Ano, spal jsi hodně tvrdě ehm. / "Hmm, důkaz, že všechno funguje tak, jak má.

    Řekl jsem totiž, že jsi můj."

    Tak teraz som zvedavá, čo Hyde povie na to, že Gackt nie je taký nevinný ako sa zdá a hlavneee, niekto by mal Gacktovi spáliť celý šatník, pretože inak bude môcť chodiť stále nahý pred Hydom O:) :D ♥




    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ranní erekce je věc známá a to by bylo, aby to u něho nebylo XD To kdyby mu někdo řekl, že to nebylo, tak snad nevim, co by sám se sebou dělal XD A to by zase nebyl Hyde, ay mu hned neřekl, že si toho samozřejmě všiml XD
      Ano, to má a taky má rád bten pocit, jak dobře vypadá. XD Kdyby tě povlečení stálo to, co jeho, tak by ses taky bála, aby ti ho někdo nepokecal a Hyde vypadá jako žhavý adept na někoho, komu huba fakt netěsní XD Gaa-chan je jenom snobsky opatrný.
      Gackt není vysloveně bad guy, on to casino vede legální cestou, ale občas pro Tetsuyu rád bokem něco udělá a Tetsu zase pro něho, ne všechno se odepíše z daní a kdesi cosi... hlavně kšfty kolem finanční sféry. A i když jsou především obchodní partneři, víc než přátelé, vlastně jsou i nejlepší přátelé, protože Tetsu si nemůže dovolit kohokoliv pouštět blíž k tělu. Gackt moc dobře ví, co on je zač, ale zatm se mu daří balancovat na hraně a nenechat se strhnout vysloveně jenom tou cestou.
      A Hyde, tomu vlastně nic moc jiného nezbývá, ale on toho ještě hodně neví. Myslím, že nějakou majetnickost zkousne rád, jen to nesmí zajít moc daleko. Gackt si z něj nesmí udělat věc, ale myslím, že takový on není.
      No, to je jako naštvaně, ale tak jo lépe podané. Víc s komickým podtextem XD
      Spálit šatník, blázníš??? Ty chceš, aby chodil půl roku naštvaný? To by měl Hyde pěkně otravnou domácnost XD Kromě toho, že se rád hrabe v Gacktových věcech XD V té šatně by šly strávit hodiny XD Můžou se tam kluci klidně vzájemně převlékat XD

      Vymazat