13. září 2019

Gackt x Hyde - Postarám se o tebe. - Část 2.

(Gacktova vila)



Hyde

Koukne na něj skoro až uraženě, když o jeho stánku mluví, jak kdyby na něm bylo něco divného nebo že by mu překážel. Jemu teda rozhodně nepřekáží a nemá v plánu ho pouštět. Už už by si začal zakládat ruce na hrudi a skoro byl rozhodnutý vstát. No, vstát nakonec vstane ale jen na něj kouká s pozvednutým obočím a mírně pootevřenými rty. Nechápe, cos e to kolem něj děje, vůbec tomu nerozumí, proč to pro něj vlastně dělá. Z jedné strany je neskutečně šťastný, mohl by být zase chvíli v klidu a neohlížet se za každý roh, jestli tam na něj někdo náhodu nečeká. Z druhé strany to nejspíš znamená, že je v domě s někým kdo je s mafií jedna ruka, což ho trochu…děsí. A za třetí, taky to znamená, že si pravděpodobně bude muset najít jiné místo, kde si bude muset hledat zákazníky, bez nich to prostě nemá šanci utáhnout. Znovu se nadechne, aby mu řekl, jak se věci mají a že si toho moc váží ale…Místo toho mu Gakku vyrazí dech po druhé a donutí ho zvědavě naklonit hlavu na stranu. Nikdy nechtěl nikomu patřit, vyhýbal se podobným -kšeftům-, zavánělo to city a ty si nemohl dovolit. Teď se není jistý, jak si to á v hlavě přebrat a nejspíš ho brzo začne bolest z toho přemýšlení.
"Tvůj?…ale…" Odmlčí se, sám totiž úplně neví, co mu chce říct. Chce ho poslat do háje a proč? Protože se mu líbí? A jde jen o práci nebo to myslí jinak? Tím by taky mohl všechno pokazit. Stojí uprostřed jeho ložnice, kouká na Gakkovu nahou postavu a vůbec neví, co by měl říct nebo udělat. Kruci, proč ho tak vyvádí z míry? Měl by mu poděkovat, chce mu poděkovat. +Mohl bych otestovat, jak to je..+ Proběhne mu hlavou a v očích se mu rozverně zablýskne. No co, maximálně ho pošle pryč a on bude mít jasno. Koutek se mu trochu zvedne vzhůru, když se rozejde směrem k jeho zádům. Položí mu dlaň na rameno a sjede podél páteře až na bedra a nechá ji tam, když si ho druhou dlaní za bok otočí čelem k sobě. Hrozně se přemáhá, aby se nekoukl dolů…a stejně se podívá, aniž by nějak přehnaně rychle vzápětí vystoupal pohledem nahoru. Dlaní vystoupá pomalu z jeho boku, samozřejmě se vyhne zraněnému místu až k šíji, kterou krátce pohladí. Zvedne se na špičky a krátce ale velmi smyslně jej políbí, dokonce při odtáhnutí přejede špičkou jazyk po jeho měkkém spodním rtu.
"Díky.." Vydechne sotva slyšitelně a pohlédne nahoru do modrých očí, skrze řasy. Je to trochu risk ale zkusit to musel, po tom všem…přece to nebylo jen tak.
"Jak Tvůj?" Vypadne z něj dřív, než se stačí zarazit a zatváří se nevinně, když si skousne spodní ret.+Tohle není dobrý.+

Gackt

Dělá, že neslyší to jeho mumlání a přeskakuje očima po oblečení. Už se chce natáhnout po dvou tričkách a zeptat se ho, o kterém si myslí, že je lepší, ale místo toho ucítí na bedrech jeho malou dlaň. Pěkně hřeje a netrvá to dlouho, ucítí i tu druhou. Přetočí se na místě čelem k němu s očima upřenýma přímo do jeho tváře a samozřejmě se stane svědkem toho, jak se mu Hyde podívá rovnou mezi nohy. Nehne u toho ani brvou, natož, aby se začervenal, jen chce vidět všechno, co se mu při tom pohledu odehraje ve tváři. Gackt se podle sebe samého nemá za co stydět a rozhodně j udržovaný, jak nejlépe to jde, takže... líbí? Nebo je na křoví? Nejde toho na něm zase tak moc poznat, ale pořád si prohlíží Hydovu tvář, když se jeho ruka vydá po Gacktově těle vzhůru. Ta rána na břiše ho příšerně štve a omezuje. A taky pěkně bolí. Neustále. A pak se to pískle přitiskne na jeho tělo a políbí ho a Gacktovi klesnou víčka k sobě, zatímco se jeho ruce instinktivně zvednou, obejmou ho v pase a přitisknou ho blíž. Je neskutečně štíhlý a křehký. Všechny ochranitelské pudy se v něm vybičují na maximum. Poděkoval mu, takže se nezlobí a souhlasí? To jde nějak hladce... A pak padne nová otázka a Gacktovi to sepne. Zajímá ho tohle? Je v tom tedy z jeho strany něco trochu víc? Chce Gackt, aby v tom bylo víc? A kdyby nechtěl, proč už ho dávno neposlal domů? 
"Můžou si myslet jen dvě varianty. Buď, že jsi vydržovaný a placený za to, abys zůstal jenom u mě nebo..." Znovu se odmlčí a říct to nahlas je najednou hrozně zvláštní. V duchu se mu promítnou Tetsuyova slova o tom, že Hyde už dostal i jeho. Koho dostal před tím a jak to dopadlo? Jemně pokrčí rameny. 
"Že jsi můj bez placení." Dokončí, co začal, protože teď rozhodně nemíní kličkovat a stydět se říct to, jak to je. Tedy jak to je... 
"Proč jsi mi posílal růže? Mohl jsi zapomenout, nechat to být. Ale nenechal. A já jsem přijel. V pravý čas..." Tohle zní jako otázka Věříš na osud?

Hyde

Trochu překvapeně vydechne, když si ho Gakku za pas přitáhne blíž k sobě. Má obavy, aby mu spíš neublížil vzhledem ke zraněné, které kvůli němu utrpěl a přesto není schopný sklopit pohled na obvaz a kouká mu neustále do očí. Hodně mu záleží na tom, co mu odpoví, už si to dokonce sám přiznává. +Pleteš se do toho Haido víc, než bys měl.+ Upozorní sám sebe v duchu a koutky se mírně pozvednou se zajiskřením v očích, když mu postupně sdělí obě varianty, které by si mohl myslet Řekl obě, to znamená, že uvažuje i nad tou druhou? Mohl by to být přece jen pravda a dostal i jeho? Není hloupý, moc dobře si uvědomuje, že na některé má neskutečný vliv ale až u něj mu na tom záleží víc, než kdy jindy. Jenže k tomu se v něm začíná probouzet i trochu té provokativní stránky, které doteď dřímala někde hluboko. Obzvlášť ve chvíli, kdy se ho Gakku začne ptát, proč mu posílal růže a tahat z něj jeho vlastní pohled na věc.
"Ano, to jsou možnosti, máš pravdu." Broukne jako první, když upře své ocelové oči někam doprostřed jeho hrudi a pečlivě rozvažuje nad další odpovědí. Totiž, co se růží týče.
"Říkal jsem, že růže mají své vlastní kouzlo." Zavrní měkce, když položí dlaně na jeho zápěstí a pomalu jimi začne klouzat až k ramenům a zase zpátky, pozorujíc ten pohyb s hlavou mírně na stranu a špičkou jazyka opřenou v pravém koutku o horní ret.
"Asi si to poděkování přebraly jinak." Pokrčí krátce rameny a znovu se na něj podívá, znovu se vyhoupne na špičky, otře se jemně mazlivě tváří o tu jeho a přiblíží se rty k jeho uchu.
"Možná je na čase, abych ti tvou starost vrátil." Broukne s dlouhým vydechnutí a je rozhodnutý mu ani na jednu otázku prozatím neodpovědět, však on na něm pozná, jak to myslí a teprve pak se mu možná svěří. Pořád má v sobě vyražené obavy, že by se mu díky němu mohl něco stát. Ta Hydeho starost je někdy k nesnesení. Sjede pomalu rty po hraně jeho čelisti a trochu vystoupí ke rtům, které si znovu uzme, uvězníc jeho tvář ve svých drobných daních a pomalu začne couvat k posteli.
"Ale musíš být hodný a nehýbat se nebo přestanu hm." Zavrní ještě, když se s ním pomalu a ladně otočí a nenásilně jej donutí usadit se na postel a sám si klekne mezi jeho nohy, u vany se mu to líbilo, pravděpodobně bude i teď. Dlaně mi položí na hranu postel s jasným vzkazem, že tam prostě zůstanou, věnuje mu několik polibků na stehno dlaněmi hladíc jejich vnitřní strany a pokud se pohne, odsune se po zadku po zemi s hravým výrazem v očích. Silně pochybuje, že má dost síly ho nahánět po celém baráku. Zvedne dlaň a ukazováček, se kterým zakývá ze strany na stranu ve stylu -ne, ne, ne -.

Gackt

"Ty růže si to tak přebraly nebo já?" Položí mu okamžitě upřesňující otázku, snažíc se z něj vymámit, jak to celé je, protože Hyde nevypadá, že by se zlobil za to, co Gackt provedl nebo řekl a že mu vlastně nařídil, aby zůstal s ním, ať už je ten důvod v pozadí jakýkoliv. Nespouští z něj oči a už vůbec ne po tom, co si Hyde opřel jazyk o koutek a zůstal tak. Je to velmi provokativní, hrozně mu to sluší a Gackt ví, že on to ví. Je to jedna z jeho zbraní, kterou na něj beztrestně používá, ale kdo by se bránil? Pokožka ho brní pod dotykem jeho rukou a když se Hyde vytáhne na špičky a jeho dech ho polechtá na uchu v tom jasném příslibu, znovu se pousměje, jen tentokrát velmi něžně. No, když mu chce vracet laskavosti na místo, aby se rozčiloval, že tady nebude a že musí do stánku, tak musí mít v hlavě přece tu lepší variantu, nebo ne? Kruci... takhle ještě nikdy v nikom netápal. Nechá ho, aby vzal Gacktovu tvář do dlaní a políbil ho a sám se nad něj skloní, aby jim to šlo lépe, zatímco ho Hyde začne nenásilně vést za sebou. Jde poslušně a jen neochotně přeruší jejich polibek, když na něj Hyde promluví a začne si klást pravidla. 
"Ty mi vyhrožuješ a vůbec ne pěkně... to mám za to všechno?" Zkouší to na něj, než dojdou k posteli a on se posadí. Ten pohled na něj dolů, když zaujme polohu mezi jeho stehny je naprosto neskutečný a jeho tělo na to začne okamžitě reagovat. Na první pohled je jasné, že má v ložnici někoho, kdo moc dobře ví, co má dělat, profesionála. Ale jemu to nepřekáží. Nepotřebuje mít pocit, že je prví, chce jeho zkušenosti, těší se na ně. Někdo tak nádherný a ještě k tomu tak velmi zkušený, to je prostě Gacktův Jackpot, ať si Tetsuya říká, co chce. Ten si bude muset tu svou perlu všechno naučit, o tom je přesvědčený. +Pokud perla nebude školit jeho...+ Ušklíbne se nad tím v duchu škodolibě a vrátí se myšlenkami k Hydovi, když mu pokládá ruce na hranu postele. Dotek jeho horkých rtů na stehnu vydrží přesně tři vteřiny, než se po něm natáhne. 
"Proč sis ty kalhoty vůbec oblékal?" Na oko mu vyčte a chce si ho přitáhnout k sobě a svléct mu je, ale Hyde mu uteče jako ještěrka a zamává na něj ukazováčkem. Gackt se usměje, povzdechne si a vrátí dlaně na postel. 
"Tohle bude samurajská zkouška trpělivosti a sebeovládání." Řekne mu pobaveně, ale tón jeho hlasu už začíná být trochu hrubší narůstající touhou. 
"Strašně ti to sluší..." Okomentuje prameny Hydových vlasů, které mu padají do tváře. Mluvit mu přece nezakázal, tak by ho mohl trochu vyvádět z míry.

Hyde

+Jenom trošičku.+ Okomentuje si v hlavě poznámku o tom vyhrožování a skoro by se nad tím pobaveně uchechtnul. Hrozně rád mu jeho náklonnost vrátit způsobem, který se mu bude pravděpodobně líbil a možná by si měl konečně připustit fakt, že tohle pro něj rozhodně práce není, vlastně o tom tak ani na vteřinu nepřemýšlel. Je mu s ním dobře, celou tu dobu bylo a hlavně celou noc. Koukat na něj jak spí, udělat pro něj snídani…má prostě v hlavě jen jeho a v duchu si připouští, že by mu nejspíš kývl na obě varianty, tajně ale doufá v tu druhou. 
"Abych si je mohl před tebou zase hezky svléknout, bude se ti to líbit když….budeš hodný." Zopakuje svoje slova s rozverným mrknutím Gakkových směrem a sleduje jak se jeho dlaně vrací na kraj postele. Ještě setrvává na svém místě dál od něj, krátce pokrčí rameny.
"Mám slabost pro samuraje." Nadhodí poznámku a přesune se na všechny čtyři, aby se mohl pomalu a líně skoro jako opravdový kocour přesunou zpátky mezi jeho nohy. Dlaně položí z vnější strany jeho nohou a pomalu jimi přejede přes celá stehna a pak trochu stiskne.
"Já vím." Zavrní sebevědomě, když ho políbí na špičku nosu a nehty mu ne příliš silně vytvoří několik zčervenalých cestiček až ke kolenům.
"Tobě taky." Ozve se jeho smyslný tichý hlas u Gakkova ouška, které několikrát políbí, když se pozvedne na kolena a břichem natiskne na jeho klín, krátce si pohraje s lalůčkem a vydá se po linii jeho krku a přes rameno, až k bradavce, kde se zataví. Očka mu krátce těknou k jeho klínu, který už je připravený na kde co, samozřejmě, že ho to potěší.
"Hm, tohle taky není k zahození ale ještě jsem si to nestihl pořádně prohlédnout." Okomentuje to, když dlaní sjede po vnitřní straně stehna a jen zlehka bříšky prstů zkoumá každá záhyb jeho chlouby. Skoro se ho nedotýká ale je přesvědčený, že ho připraví o vůli ovládnout se velmi rychle a jestli ne…ne, to prostě nehrozí. 
"Co se ti líbí nejvíc?" Ozve se jeho sametový hlas, když se mu zblízka podívá do tváře a špičkou jazyka přejede po jeho horním rtu, jen lehce a zase se na několik okamžiků odtáhne, aby mohl svůj pohyb zopakovat. Hrozně ho začíná tahle provokativní hra bavit a Gakkovi snad bude taky, jinak má trochu....problém. Hodně velký problém, jak s tím jednou začne, je rozhodnutý to dotáhnout do konce. No, možná ho vezme na milost, když je zraněný...možná.

Gackt

Okamžitě pozvedne obočí a překvapeně vydechne, když mu Hyde řekne, že má slabost pro samuraje. No to on taky, jen v trochu jiném slova smyslu. Jemu se líbilo bushido a pro Hyda by ho mohl dodržovat o to víc, že? Když mu tak pěkně prozradil, na čem by měl Gackt pracovat, aby byl spokojený a aby se mu líbil. Sleduje ho, jak se k němu vrací a něco v tom pohledu mu způsobí brnění v žaludku. Hydovy dlaně se propálí jeho kůží na stehnech a brzy má jeho rty opět u ucha. Cítí pokožku jeho břicha, jak se mu sotva znatelně otírá o špičku napřímeného mužství, když je takhle blízko a má z toho mrazení v zádech. Prudce se nadechne a tiše vzdychne, když se Hydovy nehty proběhnou po jeho stehnech, zatímco je tak sebevědomý ohledně sebe samého a pak se mu nadme hrudník, když taky obdrží kompliment. Však on ví, že vypadá dobře, ale většinou mu nezáleží na tom, kdo to pronáší. A pak už se Hydovo tělo celé přitiskne proti tomu jeho a jemu cuknou dlaně, na krátko se odlepí, protože ho chtěl obejmout, ale hned si v duchu vynadá a zase je vrátí zpět. Nespokojeně si u toho mlaskne, ale má pocit, že svým přirozením udělá Hydovi díru do břicha. Znovu musí vzdychnout a spokojeně zavírá oči, když se Hydovy rty procházejí po jeho pokožce, dokud nezastaví u citlivé bradavky a on musí prsty skoro drtit postel, jinak by ho ruce už zase neposlouchaly. 
"Proč nesmím?" Začne protestovat a smlouvat. 
"Neříkej, že by se ti to nelíbilo." Vábí ho na nové možnosti. 
"Určitě bych uměl něco, co neznáš ani ty." Pokračuje dál, dokud ho nezaujme Hyde, prohlížející si jeho menší já. 
"Není k zahození? To zní tak padesát na padesát." Protáhne ústa do podkovičky. 
"A neříkej to, je to on." Opraví ho hrdě, ale cuknou mu u toho koutky. Nevydrží mu to moc dlouho, protože motýlí dotek jeho prstů začne přejíždět po jeho penisu na všech možných místech a je to k nesnesení. Slastnému nesnesení. Dostane ze sebe jakýsi hrdelní zvuk, když zakloní hlavu a v tu ránu má ruku kolem té jeho, jak se ho snaží přimět, aby stisk trochu zesílil a přidal na tempu. Prostě to není schopný ovládnout a to má jinak excelentní sebeovládání! A v tomhle stavu chce, aby myslel a odpovídal na otázky? 
"Nestydaté chování..." Odpoví mu hned a už se zase usmívá. Najde očima ty jeho a odmítá pustit jeho ruku. 
"Neobvyklé věci... žádná rutina." Jeho ložnice je plná hraček, vystačilo by mu to na otevření vlastní pobočky Erotic City.

Hyde

"Líbilo." Odpoví mu skoro až něžným hlasem, pohrává si s barvou a tónem, umí s ním dost dobře pracovat, aby taky ne. Je to další jeho zbraň. Znovu vyhledá jeho ucho.
"Neskutečně by se mi to líbilo ale teď jde přece o Tvoje potěšení." Dobírá si ho hravě a smyslně. Jemně stiskne zuby jeho lalůček a usměje se spokojeně, když ucítí stisk jeho dlaně na té své, díky níž je v podstatě donucen sevřít jeho chloubu.
"On…mm…že bych mu dal i jméno, určitě si to zaslouží." Neodpustí si poznámku na adresu Gakkova menšího já, aby ho ujistil, že to tak rozhodně nemyslel s označením to.
"Tak nestydaté chování, Ga-chan." Pohraje si hlavně s jeho jménem, které vysloví s tichým zapředením, když se začne zkušeně pohybovat na jeho chloubě a využije okamžiku, kdy povolí stisk Gakkovy dlaně, sám ho chytne za zápěstí a položí ji zase na kraj postele.
"To abych si začal namáhat hlavu a vymyslel pro Tebe…" Začne tichým hlasem, kdy drcne jazykem do jeho bradavky a špičkou si následně razí vlhkou cestičku až ke kořenu jeho chlouby, aniž by pustil jeho zápěstí. Nemá tolik síly ale snad ho chvíli udrží.
"Něco dokonale speciálního." Blýskne se mu v očích, když je krátce zvedne k těmi jeho a s tichým uchechtnutím přejede jazykem po celé jeho délce a pak do něj špičkou drcne.
"Anebo si počkám, až mě budeš prosit." Pokračuje dál ve svém svádění hlasem a tentokrát vezme mezi své rty jen kousek Gakkova penisu a jemně ho ve svých ústech obkrouží jazykem. Vzápětí se oddálí a hbitě vstane, ustoupí od něj na dva kroky a promne si sovu vlastní šíji, než si vjede prsty do vlasů. Ani na vteřinu z něj nespustí svá očka.
"Málem bych zapomněl na ty kalhoty, jak se mi to mohlo stát?" Zeptá se ho s tím nejnevinnějším výrazem. Nejradši by u toho klína zůstal ale musí krotit sám sebe a trochu podněcovat tuhle atmosféru mezi nimi. Chce, aby s emu to prostě líbilo.
"Mám si je radši nechat?" Pohodí krátce hlavou, než ji nakloní k pravému rameni a dlaněmi sjede pomalu před hrudník až k zapínání a tam se zastaví. 
"Poprosíš mě, abych si je sundal?" Provokuje ho dál a jemně se pohne v bocích vpravo a pak zase vlevo, klidně by si k tomu pustil i hudbu, to by vůbec nebylo na škodu ale to si nechá třeba na příště…bude nějaké příště? Chtěl by nějaké příště? Hm, rozhodně ano.

Gackt

Zatváří se hodně spokojeně, když mu Hyde řekne, že jde především o něho, protože každý se rád cítí středem vesmíru a kromě toho, on je prostě egoista, vždycky byl. A navíc to přiznání, že by se mu to líbilo, nemohl by se cítit spokojenější, než je teď. 
"Stačí on, my budeme vědět, o kom mluvíš." Řekne mu pobaveně, protože by vážně nepřežil, kdyby si Hyde vymyslel něco vtipného a pak se toho nechtěl vzdát. "Hmmm...." Zavrní jenom v odpověď, když se Hyde ubezpečí, co říkal, ale bohužel už není schopný sestavit větu, protože ruka v jeho klíně se začne konečně pořádně pohybovat a je tak neskutečně malá a něžná, že ho to už teď začíná přivádět k šílenství. V uších mu zní barva jeho hlasu, nechápe, jak to dělá, ale je neskutečná a on jí začíná naprosto propadat. Hyde mu vrátí ruku zpět na okraj postele, což okomentuje rozčarovaným vzdychnutím. Úplně na to zapomněl a už si začínal myslet, že si bude moct začít dělat, co chce, ale to má tedy smůlu, zdá se. Hydovy rty se nebezpečně blíží dolů mezi jeho nohy a on z toho zatahuje břicho a stehna se mu nepatrně chvějí v očekávání, když konečně ucítí tu horkou vlhkost jeho úst. Znovu zakloní hlavu dozadu a vychutnává si to všechno s už poměrně pravidelnými povzdechy. Až dokud to nepřestane a Hyde se neocitne příliš daleko. V tu ránu má oči dokořán, zapíchne je do těch jeho a mírně pootevřené rty prozrazují jeho nechápavé rozpoložení. A je tady to prošení a nejhorší je, že k tomu nemá daleko a to ještě pořádně nezačali. Sleduje ho trochu fascinovaně, co dělá se svými vlasy i to, jak ho slovně dráždí. 
"Dolů s nimi." Řekne rozhodně, když se usměje a hledí na to jeho vrcení. Nejradši by vyskočil, hrábl po něm a skolil ho, ale asi by mu praskly stehy a bylo by po parádě. Tohle bude mít příštích šest týdnů pořád, než se rána zacelí? 
"Hmmm... dobře, prosím..." Zavrní a i on vloží do svého hlasu cosi smyslného, když použije jednu z jeho nejhlubších not. 
"Pojď zpátky." Láká ho k sobě, protože jednak chce, aby pokračoval a druhak ho chce už konečně přitisknout k sobě. A to i přes fakt, že pohled na něj je naprosto neskutečný, jenže on je ještě nevybouřený, příliš málo si na něj sáhl, příliš málo toho o oněm a jeho těle ví. 
"Neko-chan, pojď ke mě...." Vrní dál a jednu dlaň k němu natáhne. Už zase neposlouchá, ale chce svou krásku na klíně, chce ho u sebe v posteli, chce... ano, on ho chce chránit. Potřebuje Hyde chránit? Je to kluk, ne nějaká slečinka, ale...

Hyde

Vůbec mu neušel ten jeho pohled a úsměv mu to o dost rozšíří. Tohle překvapení chtěl opravdu vidět, aby si Gakku nebyl jistý, co ho čeká v příští chvíli. On si poradí i bez hraček a to se teprve rozehřívá. Nakloní hlavu z jedné strany na druhou, když mu skoro rozkáže, aby je sundal dolů ale u toho jen našpulí rty znovu se zavrtí v bocích s výrazem -takhle by to rozhodně nešlo- Oblízne si rty, když si vychutná jeho hlas, hrozně ho vábí k sobě a on by mu nejradši úplně podlehl ale něco v něm se zároveň dost krotí, aby to neudělal…ne hned. 
"To už je mnohem lepší." Pochválí ho se spokojeně přivřenými víčky, když se skutečně ozve slovíčko prosím a on udělá krok směrem k němu a vezme ho z jeho nataženou dlaň. 
"Uděláš to sám?" Zeptá se ho s jasně vepsanou touhou v očích, kterou už neodkáže tak obratně skrývat jako na začátku a natáhne si po druhém zápěstí, které uvězní mezi svými prsty a přitáhne k zapínání svých kalhot. Znovu se lehce pohne v bocích, když bříšky prstů lechtá jemnou kůži na pažích až k hraně čelisti. Zmapuje ten spodní palcem a krátce mu jím vjede dovnitř a zase ven. 
"Začínám mít trochu po krk té výchovy. Asi je na čase, začít trochu zlobit." Broukne rozverně, když mu druhou vejde do vlasů a sevře prameny mezi prsty, když ho mírným tahem donutí lehce zaklonit hlavu a přiblíží se k jeho rtům. 
"Sáhni si, kam chceš, Ga-chan." Zavrní vzrušeně, když mu obkrouží jazykem rty, než ho krátce vášnivě políbí a vzdychne si, jakmile kalhoty opustí jeho boky. Nebyly úplně těsné ale přece jen, to byl omezující prostor pro jeho klín. 
"Udělej co bys rád Ga-chan." Pokračuje dál ve svém svádění a vzdechne si podruhé, tak moc na něj působí jen jeho pohled a představa, co se za chvíli bude dít a že mu s radostí dovolí vlastně skoro úplně cokoliv. 
"Nebo uděláme, co bychom rádi oba..." Dokončí sotva slyšitelně, když se zlehka přidrží za jeho ramena, s koleny opřenými o postel u jeho boků se přesune velmi obezřetně na klín, než si vloží jeho prsty mezi své rty a zamíří s ním za jasným cílem. Je sice už hodně rozjetý ale přece jenom trochu přípravy nikomu neuškodí. Navíc vůbec nepochybuje, že si ji oba dva celkem užijí. 
"Kdyby Tě to náhodou bolelo." Skloní se k jeho krku, kterému věnuje několik polibků a lehké kousnutí, než se pohne klínem, aby podráždil jeho chloubu.
"Řekni, rád Ti to pofoukám." Poslední slovo se ztratí v dalším vzdechnutí do jeho ouška.

Gackt

To jeho nakrucování... Nejradši by se po něm natáhl, přitáhl ho sem a naplácal mu na holou, kterou ještě ani pořádně neviděl! Strašné. Hyde se ale nakonec přece jen slituje, pohne se směrem k němu a vloží svou dlaň do jeho, takže ho k sobě Gackt nenásilně přitáhne. Nemůže zabrat moc, protože břicho o sobě dává okamžitě vědět. Hrozně se mu líbí ten jeho rozverný výraz ve tváři, to jak si neustále hraje se svým jazykem. Určitě ho dovede používat ke spoustě věcí - rozhodně to v něm vzbuzuje představivost. Zvedne koutky nahoru, když mu Hyde položí tu otázku. 
"Rád." Odpoví jednoduše, zatímco pokládá i druhou dlaň na jeho tělo a posléze se jimi přesune do jeho klína, aby začal jeho kalhoty konečně rozepínat. Obejme rty Hydův palec, kterým ho po nich hladil a zvedne při tom modré oči do jeho. Na chvíli si podrží jeho pohled, než ho zase propustí z horkých úst a krátce se uchechtne poznámce o zlobení. Hyde by ho ani nemusel vybízet, aby si někam sahal, brzy by to udělal tak jako tak, ale to, jakým způsobem mu to říká ho žene nad hranice jeho vzrušení. Je z něj úplně hotový, Hyde mu připadá neskutečný, nediví se vůbec ničemu, že se kvůli němu všichni můžou zbláznit, on se taky zblázní jestli se na něj někdo jenom podívá. A co předvádí tady v ložnici, když ještě ni nezačali? Gakckt se tu snad udělá na místě jenom z toho, jak se mu dívá do očí. Je tu neskutečné horko, on sám je rozhicovaný a mohl by s ním v té posteli zůstat tak příštích šest až deset let. Vrhne se na jeho rty, jakmile je má dostatečně blízko, ale nemůže je mít moc dlouho. Hyde se začne přesouvat na jeho klín asi vteřinu před tím, než ho na něj chtěl sám stáhnout, ale ta drobná poznámka, kde zahrne je oba pro něj hodně znamená. Je to zvláštní, ale je to tak. V první chvíli si myslí, že mu řekne, že přestanou, ale když mu ten malý ďábel řekne, že mu to pofouká, roztáhne rty do stejně zlobivého úsměvu a obě dlaně už má pevně na tom jeho dokonalém malém zadku. Opatrně se i s ním na klíně posune bokem a klesne na záda, protože jinak by to teď ani nešlo. Nemůže zatínat svaly na břiše, nemůže s nimi skoro vůbec nic, ale stejně se jím nechá vést dozadu, kde se kluzkými prsty poprvé dotkne jeho budoucího vchodu lásky. 
"Připravuješ mě o všechny slova. O dech...." Řekne ochraptěle a něžně ho po těch místech hladí, zatímco volná dlaň svírá polovičku výrazně silněji a nevybíravěji. Dá si záležet, než se rozhodne dosáhnout až do jeho nitra a pozorně sleduje, jaké účinky to na Hyda bude mít. Vůbec si neuvědomuje, jak přerývaně už dýchá. 
"Neko-chan... pomyslel by sis něco takového, když jsi se mnou šel na tu večeři?" Začne na něj dorážet, zatímco stupňuje jeho dráždění a přidává prst. Už zase se culí od ucha k uchu."

4 komentáře:

  1. Líbí se mi, jak k tomu Hyde přistupuje - je z něj trochu nervózní, protože kdoví, co je tedy Gackt zač, ale co když je v tom jeho přivlastňování víc...? A z toho je vlastně nesvůj taky :33 Ale ať už je to, jak chce, prostě touží Gackta dostat a užít si s ním a třeba se při tom mimochodem dozvědět, kde je pravda :33 Místo údivů, dotčení, přehršle otázek a kde čeho prostě najede na provokativní režim :33
    A líbí se mi i ta nejistota u Gackta, jestli chce i něco víc a co vlastně víc, a jak si to přebral Hyde a jak kolem toho smýšlí... A taky se mi líbí to Gacktovo uvažování, že by nechtěl být jen dalším v řadě (on prostě musí být výjimečný, že jo... hm, ale hezká by byla výjimečnost, že bude v té řadě poslední a přiměje ho zůstat doma...) a zajímalo by ho, s kým vším Hyde zamával :D :3 (A mě by zajímalo, jak to ví Tetsu :D)
    A k tomu ty otázky kolem růží a Hydova strašně pěkná odpověď :33 Jeden na druhého se víc namotávají a pak už se to rozjíždí :33 A vážně moc hezky, Hyde umí být potvůrka :33 Ale moc hezká a sexy potvůrka :33 A něco mi říká, že nemít Gackt zašité břicho, prostě by ho povalil, protože vydržet to jen číst a nepřeskočit dál stojí dost sebeovládání :D :33 A k tomu ty poznámky o Gacktovu... ehm, zbrani :'DD
    Jako dost čumím, že pan egoista poprosil, jde vidět, jak až moc v háji je :33 No a opět utnuté takhle v nejlepším, to je týrání :D No moooc se těším, jak budou chlapáci pokračovat :33 Ta poslední věta svádí k odložení akce a zamyšlení :D Aaa snad nebudou dlouho napínat :D :33

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ano, chce to, nechce to? Chce, ale bojí se XD Jenže bude muset zariskovat. Gackt by mu neublížil, rozhodně ne takhle, což asi Hyde tuší, ale měl takové divné otázky už u večeře na téma, co všechno s tebou můžu dělat XD Jo no, jeden by čekal cokoliv a on na to jde přes svádění. Jako má pravdu, koneckonců jeho práce je ta nejstarší na světě XD
      No protože Gackt by nerad přešlápl a pak byl za pitomce a zároveň ještě nemá jasno v tom, zda si ho chce nechat se vším všudy nebo ne a pokud ano, jestli by ho Hyde chtěl. Kecá - má v tom jasno, jen zas dělá ramena XD
      Tetsu toho ví hodně XD Má hodně očí XD To zní divně - tarantule jedna.
      Hyde umí slastně týrat, ale myslím, že tahle hra se Gacktovi moc líbí, on by nesnel nudu a tohle není nudné ani trochu. To máš pravdu, vrhnul by se na něj klidně i s řevem, ale naštěstí zašitý je. I tak má ambice souložit tak minimálně 24 hodin.
      To je součást hry, to se prosit může XD Jenže v háji je taky. I kdyby prosit odmítl, stejně by pak za ním běžel až před barák, kdyby se Hyde rozhodl odejít XD
      No aspoň si hned přečteš další díl ❤❤❤
      Vyměnit akci za zamyšlení? Tohle není Aoiho díl XDDD Promiň Aoi! *Moc dotčený Aoiho pohled.* - To nevyžehlím.

      Vymazat
  2. Ja sa tu teraz škerím na celý monitor, že ani uhlopriečka nestačí, tak toto bolo úžasné! ♥♥♥ a viete, čo je na tom najlepšie? že to má pokračovanie! ♥♥♥♥ úplne ma oblialo teplo, teraz som to prečítala celé, pretože by mi to srdce nedalo, aby som si to posúvala dolu na komntár, keď som do seba vaše slová vsiakla a teraz mi tam dnu v hrudi roztápajú srdce ♥♥ najsilnejší moment pre mňa bol, keď si Gackt uvedomil, že túži Hyda chrániť a stalo sa to tak prirodzene, tak úžasne a krásne sa mu Hyde dostal pod kožu (hoci vieme, že to bude Gackt, kto sa najbližšie dostane poriadne hlboko pod Hydovu O:) ) a teda! vy ste masjterky stupňovania napätia, mne sa všetko odohrávalo pred tvárou v živých obrazoch, Hyde je malý pokušiteľ, omamný zvodca, veľmi sa mi páčilo, ako sa s Gacktom najskôr zmyselne hral, ako mu nedovolil, aby sa ho dotkol, až ku koncu a to sa už Gackt mohol zblázniť a tiež dúfam, že dostanú priestor aj tie Gacktove hračky 3:) a teraz mi napadlo! Ja nechcem, aby sa tento príbeh niekedy skončil :O nie, nie, nie, jednoudcho má tak úžasný potenciál, že dúfam, že bude mať milión častí, lebo to nie je len o sexe, ktorý je tu tak dychberúco zatiaľ v predohre, ale aj o tom, čo sa odohráva v nich a aké to musí byť pre Hyda, ktorý po celý čas dával svoje telo za peniaze a túžil po niečom skutočnom a teraz má Gackta, ktorý je ako skutočný princ, ale práveže nie taký tuctový ako z rozprávky, ale zo skutočného života ♥♥ a je skvelé, že je to na dve časti rozdelené, pretože si neviem predstaviť, že po takto dokonale vybudovam napätí by ste ich a nás ukrátali o všetky krásne detaily, na ktoré sa teším! 3:) ♥
    som veľmi rada, že tu môžem byť ačítať si ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme velmi pěkně ❤❤❤ Není nic lepšího, než si děj představit, jak říkáš, v živých obrazech, to je pro nás znamení, že to není špatně napsané :) Myslím, že se jim to vzájemně povedlo a jinak to už nebude, i když je čekají nějaké zkoušky, ale to každý vztah.
      Myslím, že tohle je přesně to, co se Gacktovi tolik líbilo, s jakou kreativitou ho uměl svést a skutečně ho poblouznit, protože on je velmi odolný a jen tak se to někomu nepodaří. Pořád hledal toho svého pana Top a ten je konečně tady a to nejen dokonalým vzhledem, ale i naprosto odpovídajícím chováním. Umí být křehký i hřšný zároveň a ví, kdy se stáhnout a nechat Gackta jednat. A zároveň to není oddaná ovce a kdyby to Gackt přepálil, pošle ho s tím někam, takže je pořád o co se bát.
      Tohle je úplně úžasné číst, ale musím ti prozradit, že takovýhle pocit máme u každé povídky, kterou dokončíme. Vždycky se do těch párů zamilujeme, najdeme si v nich to unikátní, rozjedeme přběh a pak je najednou konec a prostě to je pokaždé na panáka. Ale pokud by to konec nemělo, byla by z toho telenovela a navíc by nezbyl čas na další přběhy XD
      Neboj, my se o ty detaily neochudíme nikdy a proč bychom měli vás? XD Děkujeme ❤

      Vymazat