28. července 2019

Hromadné - Ty se mi snad jenom zdáš - Část 2. + Epilog

(párty na pláži)




Ruki, Kai, Aoi, Gackt, Hide

Chvíli to trvá, než se Hyde vzpamatuje, ale on celou tu dobu trpělivě vyčkává i přes fakt, že mu Ruki dýchá za krk, jak je zvědavý a jak těká očima z prstenu na Hyda a zase zpět. A pak se Hyde usměje a přikývne a Aoi si konečně může v duchu oddechnout. Nakonec to nebylo tak těžké jako se bál a ze všeho nejvíc ho děsilo jeho odmítnutí, ale odvážil se po jejich společných chvilkách po odchodu Megumi. Hyde se k němu skloní, on se nestihne ani usmát té poznámce na Gackta a jejich rty se potkají v polibku, který spolehlivě zastaví čas a na chvíli přinutí ostatní, aby neexistovali. Pomalu a rozvážně se postaví, přejde k němu a ten prstýnek mu navlékne. Chvíli si prohlíží jeho dlaň ve své a pak ho obejme a přitiskne se k němu, jak kdyby před chvílí Hyde požádal jeho. Gackt se sice nadechoval, že tohle celé nějak okomentuje, ale pak jen zvedne dlaň na znamení, že přece mlčí, pootočí se tělem do strany a zajede si dlaní do vlasů. Před chvílí si něco slíbil a protože je chlap, hodlá to dodržet. I když to neřekl nahlas. Odežene Cami, vytřepe si oříšky z vlasů, zasune si obě dlaně do kapes a přesune se k němu, když odbouchne šampus.
"Až to doslavíš, mohl by ses prosím tě nastěhovat?" Zeptá se ho tónem hlas jako by se ho ptal jestli má radši pistáciovou nebo jahodovou. Tváří se jako nevinnost sama, když mu hledí rovnou do očí. Ruki si počká, až se Aoi odlepí od Hyda a pak jim oběma podá ruku, aby jim pogratuloval. Hned toho využije, otočí si Hydovu dlaň hřbetem nahoru a pořádně zblízka si ten prstýnek prohlédne.
"To jsi navrhoval ty?" Zeptá se Aoiho, který přikývne a ohlédne se po Miyavim, jestli to taky vidí. Vypadá jako někdo, kdo by se nezlobil, kdyby byl druhý na řadě. Nakonec Hyda pustí a odloudá se k Miymu, kterého vezme oběma rukama kolem pasu a zaboří mu obličej do hrudníku. Má z toho
dojatý pocit a nechce, aby to někdo viděl.
"Aoi se vdává." Potáhne nosem, když huhlá do jeho trička a ignoruje fakt, že Aoi se rozhodně žení a ne vdává a ještě to by on, kdo klekl. Kai se šťastně usmívá, zatímco se Reiem nechává objímat zezadu, jak si spolu prohlíželi plány a navzájem se na sebe culili a špitali si cosi o tom, že jsou zalezlí doma naprosto spokojení. Aoiho žádost ale dojala i jeho a sice zatím není tak docela ve vdavku chtivé fázi, ale rozhodně ho naprosto dostalo, že to čeká jejich přítele. Nechá je zatím, až si popřejí s ostatními, otočí se k Reiovi čelem s rukama kolem jeho krku a šeptá mu rovnou do ucha, že by si taky přál jeden kroužek. Míří ale na něco úplně jiného. Je mu celkem jedno jestli to bude obojek, pouta nebo jiné podobné věci, ale když se od jeho ucha poodtáhne, v očích mu zajiskří, pak se ho pustí a odkráčí si pro skleničku. Po cestě se po něm ještě ohlédne, naprosto provokativně na něj mrkne a odejde taky gratulovat. Hide tak tak uhne hlavou do strany, když kolem něj prolétne špunt a na oko Kazovi pohrozí gestem podříznutí krku, ale pak se taky zasměje a obrátí pozornost na Uruhu.
"Hmm, támhle ti se berou a ty přemýšlíš, jak si ode mě odpočineš..." Broukne si, když si dá ruce v bok a prohlídne si jeho nádherný obličej.
"A navrch jste teď na mě dva. Kdo by to řekl, jak si padnete do oka, to jsem nedomyslel." Na oko se zlobí, ale pak si s ním přiťukne a jemně se kousne do spodního rtu. Nejradši by ho k tomu oltáři odvláčel taky, jen tak pro případ, aby mu snadno neutekl. Všichni kromě nich dvou už jsou v podstatě sestěhovaní, támhle u těch dvou opičáků je to na spadnutí, jak se právě doslechl a oni? Sehne se, zapíchne skleničku do písku a pak si ho k sobě přitáhne za obě zápěstí a hned na to ho obejme v náručí, když si opře rty o jeho ucho.
"Koupím ti celé patro v nejvyšší možné budově v Tokyu a poletíme..." Šeptá mu.
"Koupím ti letadlo a cestu kolem světa a poletíme..." Pokračuje, když vypne všechno kolem nich a vnímá jenom jeho.
"Na střeše bude zahrada orchidejí… a poletíme."



Reita, Uruha, Miyavi, Kaz, Hyde

S naprosto spokojeným a dojatým výrazem, možná i slzička se mu v koutku objevila (Je přece za holku momentálně, tak co.) si nechá Hyde navléknout prsten a uzamkne Aoie ve svém obětí. Lepší večer už by si opravdu nedokázal představit.
"Já bych jel domů, chci trénovat na svatební noc." Zavrní smyslně v blízkosti Aoiho ucha ale moc dlouho jim -soukromí- Nevydrží, protože už se k ni hrnou gratulanti a on je radostí přijme. Usmívá se, jak kdyby ho někdo postavil na pomyslný stupínek prvního místo a i hvězda by mu mohla závidět, jak teď září. S hrdě pozvednutou bradou nechá Rukiho prozkoumat prstýnek a snad se i dme pýchou, že má na ruce něco tak úchvatného. Ozval se celebrity mód a on si ho momentálně dokonale užívá. Ani nepostřehne výraz Kaze, který se málem přerazí, když se zrovna snažil přiložit a od Gakka k němu dolehla ta slova o tom, že se má přestěhovat. Narovná se, otočí se celým tělem jeho směrme a přemýšlí, jestli si z něj dělá legraci nebo to myslí opravdu vážně. V tmavých očích už mu svítí neskutečné plamínky, které vždycky patřili jen jemu a nakloní hlavu na stranu.
"Promiň dneska mám nabitý program ale zítra by to nejspíš šlo, hned po rybách." Oznámí mu naprosto neutrálním tónem hlasu, když vykročí jeho směrem, po cestě zahodí poleno stranou a nehledí, jestli někoho trefí nebo ne, popadne ho za ten akorátní zadek a za hlasitého skřékání Cami si ho přitáhne k sobě.
"Možná, že ryby počkají." Zamumlá nakonec s krátkým pokrčením rameny, než svým osobitým, dravým způsobem políbí a ještě chvíli a nejspíš ho stáhne sebou do písku. No, možná si opravdu počká, až všichni zmizí a pak to udělá.
"No jo vypadá parádně." okomentuje Miyavii kroužek na Hydeho prsteníčku a našpulí u toho rty tak, aby ho Ruki neviděl. Uzamkne ho ve své náručí, když začne opravdu přemýšlet, jak by tu udělal taky. Ne, nechtě být druhý, chtěl být první a ten barák, který už se rýsuje, měl být první krokem. A teď? Má být druhý po Aoim? Ne to prostě nejde. Vtahuje piercing mezi rty, udělá to, později. Jenže už taky pár dní uvažuje mnohem dál do budoucnosti.
"Už to tak bude, uděláme další velkou párty." Dodá ještě, než se rozhodne říct Rukimu, co se mu honí hlavou už chvíli.
"Co takhle kdyby nás bylo o jednoho navíc?" Zašeptá mu do vlasů a usměje se. Ne, nemusí to být zítra ale rozhodně by byl rád, kdyby Ruki o rodině minimálně uvažoval.
Za to Rei stojí, jak solný sloup, když se k němu Kai natiskne a jeho dlaně sevřou štíhlé boky. Spokojeně vydechne, když mu sdělí svůj vlastní pohled na věc. Odtáhne se, aby viděl to jiskření v Kaiových očích a je zase dokonale ztracený. Tahle kluk bude jeho slastná smrt ale on by si nepřál nic jiného. Jenže to už o něj přichází a ještě na na něj mrkne. Založí si ruce na hrudi.
"Kaii okam-"+-žitě pojď zpátky+ Dokončí si v duchu rázným hlasem a propaluje ho takovým pohledem, že mu musí být úplně jasné, co ho doma čeká. Takhle tohle na něj zkoušet nebude a klidně kvůli tomu koupí těch obojků moc, na každý den v roce jeden. Prostě se hned usadí před počítač a objedná je a může mu říct, že se mu nelíbí. Dostane…na holou. Pogratuluje taky samozřejmě a počká si na správný okamžik, než popadne Kai za zápěstí a přitáhne si ho k sobě.
"Zlobíš Kai-chan, myslím, že ti ukážu k čemu je tak skoba na stropě." Zavrní ledovým hlasem a otře se rty o jeho ucho, aby mu aspoň trochu vrátil jeho provokaci, než ho pustí a odejde si nalít další sklenku. Počká si na vhodnou příležitost a odtáhne ho nejspíš někam stranou, na chvilku…
Uru si skoro ani nevšiml špuntu, který proletěl kolem Hideho hlavy. Měl oči jen pro Aoie s Hydem s opravdu nestačil koukat. Ne, že by to na nich nebylo vidět ale tohle opravdu nečekal. Už jim chtěl jít pogratulovat, když se uprostřed kroku zastaví a ohlédne se s mírně pozvednutým obočím.
"No, neplánuju si tě nechat na rok nebo dva, takže budu muset asi odpočívat." Prozradí mu, jak to myslel a na zmínku o Yoshim nasadí naprosto nevinný výraz a upře na něj kočičí oči s hlavou mírně na stranu s výrazem -Nedělej, že ti to vadí- Znovu se chystá vykročí k Hydemu, když ucítí dotek na svém zápěstí a s úsměve se nechá přitáhnout k němu do náruče.
"Už ti bylo smutno?" Zeptá se ho s nádechem provokace a spokojeně vydechne nad blízkostí jeho těla. Bez váhání protáhne paže kolem jeho boků a přitiskne si jej co nejvíc k sobě. Pevně stiskne víčka k sobě a usmívá se čím dál víc, když mu začne říkat, jak poletí. Zaboří si rty do jeho ramene a prudce se nadechne, než si položí velmi jemně bradu na rameno.
"Poletím každé ráno, kdy se vedle Tebe probudím…" Odpoví mu nakonec upřímně jednoduše a přitiskne se rty na na jeho šíji, aby mohl skrýt svůj neskutečně šťastný úsměv. Ani mu v první chvíli nedojde, co mu tu říká. Trvá to přesně minutu, než se odtahne a nasadí výraz -to myslíš vážně?-, než párkrát zalapa po dechu.
"Hide-Chan, to přece nejde... To to... Ty se mi snad jenom zdáš." Dokončí, než se upřímně rozesměje a padne mu kolem krku, že ho pravděpodobně sundá k zemi sádra, nesádra, písek je měkký. +Yoshi by mi pěkně vynadal. +



Ruki, Kai, Aoi, Gackt, Hide

Aoi se v jeho obětí celý zachvěje, když mu Hyde pošeptá ta dráždivá slůvka. Chce mu říct, že to přeci nemohou, když mají dnes v noci výjmečnou oslavu s ostatními, ale už to ani nestihne, protože se musí pustit a se všemi si potřást rukou. Přesto je mu jasné, že i kdyby odsud odjížděli sebeunavenější, nepůjdou doma hned spát. Doma... už tak jeho apartmánu v duchu říká, i když to není proto, že by si tam chtěl cokoliv přivlastňovat. Vždycky potřeboval nějaké své pomyslné hnízdo a zázemí a Hyde z toho místa sálá do všech směrů. Vidí na něm, jak celý září a je z toho neskutečně šťastný. Pro sebe pokývá hlavou na znamení, že je dobře, že to udělal, zatímco pozoruje jeho usmívající se profil. "Vzpomínáš, jak jsme se šli projít támhle, když jsme tu spolu byli poprvé? Nemohl jsem vymyslet ani jednu větu, kterou ti řeknu. Připadal jsem si jako hrozný hlupák, ale nešlo to, ani když jsi otázku položil ty." Řekne po chvíli. Gackt sebou trhne, když se Kaz málem přerazí a natáhne ruce jeho směrem, ale naštěstí to není potřeba. Zase je vsune zpět do kapes, když se k němu otáčí celý tělem a čelí jeho pohledu. Z něho může vypadnout opravdu cokoliv. Třeba taky Nic mezi námi dvěma není, to už tady jednou bylo. Pak ho ale odvleče s sebou násilím. Stiskne rty a skloní hlavu, když si z něj Kaz začne dělat dobrý den, ale hned za tím se ukrývá souhlas a když oči zase zvedne, jiskří mu v nich. Natáhne po něm ruce, když Kaz míří rovnou k němu a přitiskne si ho na svoje tělo, zatímco mu Kaz jde už zase po pozadí, ale nechtěl by to jinak. Střetnou se spolu v polibku, před kterým musí ostatní rozpačitě odvrátit hlavu.
"No proto..." Vydechne. Patří to těm rybám i možnému odmítnutí. To by asi nepřežil.
"Odpálíme ohňostroj? Myslím, že tohle všechno si ho zaslouží." Usměje se na něj. Ruki odlepí obličej od Miyaviho hrudi v okamžiku, kdy zmíní druhou velkou párty.
"K jaké příležitosti?" Zeptá se ho, ale Miyavi se skloní k jeho tváři, potkají se spolu očima a pak mu řekne něco, co ho přinutí otevřít pusu a koukat na něj několik dlouhých vteřin, jako by právě dešifroval mandarínštinu. O jednoho víc? Jako kde? Co? DÍTĚ????? +Chodíš s Miyavim, čemu se divíš, říká se to o něm. No ale já nejsem ženská! Mám plno práce! Mám rád klid!+
"To jako..." Naznačí dlaní někoho docela malého výškou, aby si to ujasnili. Tady jde o adopci, evidentně. Povolí stát něco takového? Proč nad tím přemýšlí? V hlavě se mu to točí tak zuřivě, že z toho za chvíli snad dostane migrénu. Hledí do těch jeho velkých očí a je mu jasné, že Miyavi
to bez dětí nepřežije. Rozešel by se s ním, kdyby řekl ne? A je to pro Rukiho tak nereálná myšlenka? "Nikdy jsem nepřemýšlel nad tím, jaké by to bylo mít… děti..." Hlesne měkce. A pak se zamračí. "Nevařím! Po pískacích hračkách chodit nebudu, takže si to uklidíš! A ne, že u nás bude tchýně každou neděli!" Zvedne varovně prst, ale pak se mu v očích vystřídá něco velmi láskyplného a něžného, když se zrovna tak pousměje.
"Miy… pro tebe se stanu i otcem. Ano." Řekne mu nakonec docela tiše. Kaie samozřejmě ani nenapadne, aby se vracel. On ví, že Rei zbožňuje příležitosti, aby mu měl co vyčinit, takže si v poklidu potřese rukou s oběma oslavenci, než ho Rei popadne za zápěstí a odtáhne kousíček bokem. Cupitá za ním, ale u toho se culí jako sluníčko. Skoba na stropě ho nevyděsí ani omylem. Naopk - v očích mu okamžitě zaplane.
"A já jsem si říkal, proč tam je. Myslel jsem si, že tam býval lustr." Prozradí mu a v hlavě má pár představ, co se s ní asi dělá, ale nic konkrétního. Bohužel se na tu výhrůžku spíš těší, než aby se bál. Na okamžik sklopí cudně a poslušně oči, dokud ho Rei zase nepustí a pak mu dojde, že oni ale vůbec nefotí!!! Hned vytáhne z kapsy telefon a začne to napravovat. "Nemáme sice video, na kterém Aoi poklekl, ale za to uděláme plno jiných. Nemá někdo pořádný foťák?" Křikne do prostoru, zatímco všechny obchází a nutí je mluvit do kamery.
"Podívejte jak se Ruki tváří. Copak jsi mu Miy udělal, hm?" Doráží na první dvojici. Hide je docela rád, že si ho Uruha přidrží u sebe, protože berle se válí někde v písku okolo a stát s těžištěm na jedné noze tak dlouho není vůbec žádná legrace. Takhle se může opírat alespoň o špičku nohy v sádře a o něho.
"Jasně, že se mi stýskalo, byl jsem kdo ví jak dlouho v nemocnici, mám absťák. Víš, že kvůli nim padám z oken, takže nikam nechoď." Říká mu zrovna. Brzy ucítí jeho rty na svém rameni, zatímco mu šeptá a nad jeho konstatováním kmitne obočím. Myslel to tak, že celý jejich život bude let nebo tak, že ho čeká sex každé ráno? Bere obojí! Čím dál tím víc si uvědomuje, jak naléhavě ho potřebuje, jak bez něho není schopný ani dýchat. Takhle zamilovaný nikdy nebyl. A pak Uruhovi asi dojde, co všechno mu vlastně Hide říkal, vidí mu to na očích. Nenuceně pokrčí rameny jako by se mu snažil říct, že to je maličkost. Není zrovna milionář jako třeba Gackt, ale klidně za něj utratí všechno, co má.
"Budeš si od Gaze muset vzít trochu delší dovolenou, ale jak se tak dívám, budou ji potřebovat úplně všichni." A pak už se na něj Uruha pověsí, on se zváhne dozadu a zády napřed padne do písku s ním na svém těle. Hlasitě se rozesměje, nepustí ho ani o kousek a v tu ránu mají nad sebou Kaie, který všechno natáčí na telefon a taky se směje.



Reita, Uruha, Miyavi, Kaz, Hyde

Tiskne se k Aoiimu, jak kdyby to bylo naposledy, co se vidí. Jenže si prostě nemůže pomoct. Miluje vůni jeho těla, miluje barvu jeho hlasu, pokaždé, když dolehne k jeho uším. Prostě každý sebemenší detail, kdyby to bylo jakkoliv jinak, nikdy by na jeho žádost nekývl. Mírně se odtáhne, koukajíc mu do očí a nepatrně se pousměje.
"Vzpomínám, už tehdy jsem věděl, že nejsi jen obyčejná osoba a viděl jsem mnohem víc, než sis o sobě myslel ty sám. Ale popravdě, chvíli jsem si myslel, že se se mnou trochu nudíš." Oznámí mu se smíchem a krátce pokrčí rameny.
"O to víc, jsem k tobě chtěl mít blíž." Odmlčí se na krátkou chvíli, než svůj pohled upře na pláž. Ne, že by s ostatními nechtěl strávit víc času ale…tohle je jejich večer.
"Půjdeš se se mnou projít, prosím?" Zeptá se jej s mírně pozvednutým obočím.
"A klidně se můžeš tvářit, že ti zase dělá problémy mluvit, byl jsi roztomilý." Neubrání se poznámce, když si počká na souhlas a vezme jej za ruku, aby se šli trochu projít, však je můžou na chvilku postrádat. Zastaví se několik metrů dál, kde je výhled na molo, kde kotví lodě, zastaví se a přitáhne si jej vedle svého boku. Zvedne bradu, aby mu ji položil na rameno a nakloní se rty k jeho uchu.
"Vidíš tu loď támhle vzadu na konci mola." Ukáže mu ji volnou paží.
"Jmenuje se Shinju." Broukne skoro až smyslně.
Kaz si užívá onen polibek, který je skoro jako ten první na ostrově. Dostává ho do kolen, i když by to nahlas nejspíš nepřiznal.
"Děláš, jak kdyby sis tím nebyl jistý, že na to kývnu." Dobírá si ho ještě chvíli a koutkem oka zahlédne pohled procházejícího Hydeho který se tváří…no jak kdyby viděl někoho se líbat poprvé. Hodí po něm výrazem, tak se to dělá; popadne Gakka za ruku míříc s ním k bedně s rachejtlemi. Vybere ty největší a kousajíc si ret vybírá to nejlepší místo.
"Tohle bude pecka, prý je to jen pro zkušené." Dodá ještě, jiskrným pohledem si prohlížejíc tu, co má v rukách a ohlédne se na Gakka.
"S tím my asi problém mít nebudeme." Dokončí, než se jí pokusí ukotvit v písku ale asi bude muset chvíli hrabat, vystavujíc své pozadí, kde komu.
"Ještě, že už tu nejsou želvy." Vzpomene si na jejich dřepění, teda spíš jeho válení po něm a jak ho pak táhl na pokoj.
"Stejně jsi ze mě byl hotový už tehdy." Zamumlá, jak se mu ta myšlenka prohání hlavou a ohlédne se s egoistickým výrazem, kterým se ho snaží napodobit, je spíš k smíchu ale o to vlastně jde.
Miyavi se kouká na Rukiho, v očích má zvláštní odlesk, snad i trochu strach, jestli to na něj nevybalil moc brzo. Ale prostě si nemohl pomoct a Ruki už by taky mohl být zvyklý na jeho nápady, které mu vpálí hned, jak se pro ně rozhodne. Kývne hlavou, když se ho gestem zeptá, jestli myslí na to samé a koutky mu trochu stoupnou vzhůru. Vykolejil ho, je to na něm vidět ale…nevypadá to na úplné odmítnutí snad.
"Já nad tím přemýšlí už od té doby, co jsme si tak blízko Ruki-chan. Děti jsou super, no vážně a ty bude ten nejlepší táta, vím to." Snaží se ho ujistit a myslí to opravdu vážně. On to v něm vidí a může se ho kdokoliv snažit přesvědčit o opaku.
"Budeme mít dům, zahradu a pár špuntů." Trochu si ho dobírá s tím slovíčkem pár a koutky mu cukají. Teď by si z toho asi úplně legraci dělat nemusel ale rozesměje se opravdu upřímně, než mu začne vyjmenovávat, co dělat nebude. Oči se mu zaplaví láskou k jeho osobě a bez váhání ho uzamkne v náruči a pak i zvedne ze země, když mu to v podstatě odsouhlasí.
"Jsi to nejlepší, co mě mohlo potkat, teda spíš přivést k vědomí." Vzpomene si na okamžiky na pláži.
"Společně dokážeme cokoliv a víš, jakou bude mít máma radost, vždyť mě ani nenechala si s tebou pořádně promluvit na obědě." Ruki miláček jeho rodiny, nečekal tak dokonalou reakci ale byla tam. Pak k němu odlehne hlas Kaie.
Já nic? Jen se nejspíš Ruki bude učit vařit." Opáčí mu s dalším smíchem a přitiskne si Rukiho víc k tělu.
"Co ty Kaii, kdy budeš mít závoj? Až se vám podaří vylézt z bytu?" Dobírá si ho dál a to už k nim míří i Rei, které daleko od Kaie stejně nevydrží dlouho, hlavně má v hlavě představy na úplně jiné věci.
"Nezáviď Miy, ale myslím si, že horší, jak ti dva v písku nebudeme.Ty neuvidíme ještě dlouho." Kývne hlavou směrem k sádře vykukujícíc zpoza těla Uruhy a už k nim míří i Kai s telefonem. Připlíží se k němu, objeme ho kolem pasu a v očích mu rozverně zablýskne.
"Netušil jsem, že má voyerské sklony, můžu ti dom pořídit ještě malou kamerku." Neodpustí si poznámku a kouká mu přes rameno, jak zachycuje nezapomenutelný okamžik, kdy se Uru válí v písku a očividně mu to nevadí. No, možná začne, až si uvědomí, kde všude písek má. Uru se opře lokty vedle Hideho hlavy a upřeně mu kouká do očí.
"Promiň to samo." Prohodí s mírným pousmáním a naprosto nevinným výrazem, když se krátce ohlédne po jejich společnosti.
"Ehm…běžte si po svých, tohle není pro dětská ouška." Odežene je mávnutím rukou s protočením očí v sloup ale nemá v plánu se rozhodně zvedat, jen se hodlá trochu poposunout, aby ho netlačil ale to mu Hide nedovolí a on si…no stěžovat si nebude.
"Další dovolená, neměli jsme jednu nedávno." Naráží na jejich pobyt na ostrově.
"Mimochodem." Odmlčí se krátce a skousne si spodní ret.
"Zmizte vy dva." Houkne ještě na Kaie s Reiem, kteří se se smíchem odporoučí.
"Zítra ti převezou do Tokya tvou loď Hide-chan a pravděpodobně v celku. Měli bychom ji..." Odmlčí se znovu, když se skloní k jeho rtům o které se jemně otře.
"Pokřtít." Bože, dělá s ním hrozně věci ale on se nebude kontrolovat a přemýšlet and tím, jestli je to dobře nebo špatně. Málem o něj přišel a znovu to dopustit nehodlá. Bude ho hlídat, jak oko v hlavě, až mu poleze na nervy. Zblázní se z něj a Uru si to bude užívat. V tu samou chvíli, jak se jejich rty spojí se na obloze rozprskne první rachejtle za hlasitého povykování Kaze, kterého to málem odpálilo stranou, a když udělal pár kroků zpátky a narazil do Gakkova těla, při dalším odpalu už ho nejspíš i porazí ale rozhodně mu to vadit nebude.


Ruki, Kai, Aoi, Gackt, Hide

Aoi se zatváří skoro provinile, když mu Hyde řekne, že ho podezříval, že se s ním nudí. To nechtěl, tak to nemyslel, ale teď mu to připadá roztomilé.
"Byl jsi vykolejený z toho, že se s tebou někdo nudí?" Doráží na něho. Je to hrozně sympatické takhle si povídat o tom, jak spolu vlastně začali a co si mysleli. A pak ho Hyde požádá, aby se šli projít jako tenkrát a on souhlasí. Vloží dlaň do té jeho, jdou skoro stejným směrem a on se při tom dívá na třpytící se vlnky na moři. Už je tma jak v pytli. Zastaví se po jeho boku a společně se zadívají na lodě opodál v přístavu. Některé svítí. Jsou tam rybářské bárky i malé jachty a na jednu z nich mu Hyde ukáže. Přivře trochu oči, zacloní si je dlaní, jak mu vítr fouká vlasy a pírka do obličeje a přikývne, že ji vidí.
"Shinju, opravdu." Přikývne, když si nápis taky přečte a pak teprve mu to dojde. Otevře pusu dokořán rychle se na něj podívá a v očích se mu odrazí prudká radost. V tu samou chvíli jim nad hlavu vylétne Kazův ohňostroj.
"Hydo-koi... ty jsi ji koupil." Vydechne, když ho obejme kolem krku a přitiskne své tělo na jeho. Pak ho políbí, pomalu, ale se vší vášní.
"Miluju tě." Vydechne do jeho rtů. I Gackt si povšimne Hyda, který na ně zírá, jako by měl právo jediný s někým chodit a oni byli nějací asociálové, které nikdy nikdo s nikým neviděl. Společně s Kazem dojde k bedně a nechá ho vybrat rachejtle.
"Tak si u toho hlavně nezapaluj." Řekne mu, když mu pomáhá s instalací a pobaveně se uchechtne nad jeho poznámkou.
"Možná by na ně měli rovnou napsat, že jsou pouze pro Gackta a Kaze. Nenecháme si navrhnout nějaké vlastní?" Napadne ho. Mohl by pro něj uspořádat soukromý ohňostroj. Nějaký opravdu obrovský. Narovná se s očima na jeho zadku a pousměje se znovu.
"Ty želvy, co jsi o nich tvrdil, že jsou žáby." Vzpomíná si až moc dobře. V té době ještě netušil, co ho s ním čeká. Už tehdy ale byli podvědomě stále spolu. S tím uvědoměním si promne kořen nosu. +Sudičky se fakt vyřádily.+ Pomyslí si. A pak otevře pusu a vrhne na něj nevěřícný pohled?
"Cože? Lepil ses na mě kde jsi mohl a pak jsi mi dal košem!" Střihne mu jednu výchovnou, až mu načechrá vlasy, když se na něj tak dívá, ale pak Kaz rachejtle odpálí, pozadu mu padne rovnou do náruče, Gackt si díky tomu i s ním kecne na zadek do písku a zatímco sedí s koleny od sebe, jeho má mezi nimi zády k sobě, objímá ho a dívá se s ním na tu nádheru se rty u jeho ucha.
"Řekni, že mě miluješ." Zašeptá s očima upřenýma na nebe. Ruki se zatváří trochu pochybovačně, když mu Miy říká, že bude skvělý otec. Představuje si, jak za ním budou běhat caparti a jak bude mít ve své zlaté kabelce ještě pití pro ně a kdo ví, zda ne pleny… Koron se jim stále motá pod nohama, před chvílí ho Kai krmil a teď štěká na Hideho s Uruhou a na ohňostroj, ale on na něj při tom všem skoro zapomněl. Miyavi taky prohodí slovo děti v množném čísle a on se zatváří ještě o chlup vykolejeněji, ale to už ho Miy zvedne do vzduchu, jako už tolikrát. Dělá to strašně rád a Ruki už si na to zvykl a nebrání se. A pak se znovu celý rozpustí, když se ho pevně drží kolem krku s obličejem zabořeným do jeho krku a Miy mu říká to všechno. A jakmile začne o jeho milující rodině, která ho tak nadšeně přijala bez jakýchkoliv předsudků a ve finále se s ním bavili pomalu víc, jak s Miyavim, do očí mu vstoupí dojaté slzy a začne tiše natahovat. Mluví na ně Kai, ale on se není schopný ani ohlédnout, jen se pro sebe šťastně usmívá. Kai se rozesměje.
"Ruki náhodou docela vaří, hlavně špagety. Nenech si od něho namluvit, že to neumí!" Radí Kai Miyavimu a na ten závoj se zakření.
"To bude trvat ještě hodně dlouho, takže ze mě asi nevěsta jen tak nebude." Ani se nebrání tomu, že by jí měl být on. Taky Rei a se závojem? Ohlédne se po něm vyprskne smíchy. Pak se přemístí ke klukům, které chvíli natáčí, až dokud ho Rei neobejme zezadu a on telefon na chvíli vypne. Zakloní se smíchem hlavu a přetočí se v jeho rukách čelem k němu.
"Budeme si natáčet sami sebe a pak se na to dívat? Konečně si uvědomím, jaký na mě jsi a pošlu tě s tím do háje."Dobírá si ho. Uru se je snaží odehnat a tak se spolu vzdálí o kousek vedle a pak už začne práskat ohňostroj nad jejich hlavami. Je to nádhera, kolem lítá Koron, všichni jsou šťastní, i oni a hlavně zamilovaní.
"Rei-chan..." Vydechne po chvíli.
"Chci abys věděl, jak šťastným jsi mě udělal. Opravdu." Zase ho obejme kolem krku a přitiskne se na něj celým tělem, když se mu naléhavě podívá do očí. Vezme jeho tvář do dlaní.
"Viď, že mě neopustíš." Vydechne. Hide se válí na zádech, na sobě má Uruhu, kolem hlavy jim lítá Koron a doráží a ještě Kai do toho. Smíchy se sotva popadá za břicho, ale jakmile si vybojují trochu soukromí a Uru mu řekne, že zařídil převoz jeho lodi… Podívá se mu do očí úplně zaskočeně. Docela na ni zapomněl, po tom všem, co se dělo.
"Ty ji přivezeš?" Vydechne a vypadá jako dítě pod vánočním stromečkem.
"Uru-chan..." Zašeptá, podrží si jeho tvář před očima a chvíli hledí do jeho očí. Ty jeho jsou obrovské, zamilované, naprosto ztracené. Znovu se rozesměje při jeho návrhu.
"Na jedné takové lodi ti uvízla nožka mezi prkny. Chtěl jsem ti šáhnout na zadek a ty jsi utekl. Doufám, že na téhle ti budu moct sahat na co mě napadne." Škádlí ho, když jednu dlaň přesune do jeho vlasů a začne mu je rovnat za ouško. A pak ho konečně procítěně políbí, zatímco jim nad hlavou září obloha všemi barvami. Je to opravdu nádhera.
"Máme sebe. Máme X. Máme novou ostrovní rodinu. Myslím, že víc si ani přát nemůžeme." Řekne po chvíli tiše.









Párty na pláži to začalo ale párty na pláži to rozhodně nekončí, to ani náhodou. Každý z nich našel to, co v životě hledal, i když si to v první chvíli mnozí neuvědomovali. Ohňostroj by mohl značit ten pomyslný milník v jejich životech ale tím hlavním bylo neštěstí, které stálo lidské životy a pro ostrovní rodinu znamenalo novou etapu, po většinou naprosto neočekávanou.

Hádky, boje, láska a neskutečná touha, to všechno dokázal jeden ostrov dostat na povrch a oni ho o to víc hýčkají ve svých srdcích.

Aoi a Hyde, jejichž láska nemá hranice v reálném světě a dostává se do pohádkových končin, půjdou na společné fotce rovnou doprostřed.

Kaz a Gackt, kteří v bludišti, stojíc každý na jiném konci, našli cestu k sobě, i když to vypadalo, že se to nikdy nestane, stojí po jejich pravici.

Ruki a Myiavi, jejichž plánovaná rodina vezme dech celému světu a oni mu ruku v ruce dokážou, jak moc můžou svým dětem dát, po levé straně.

Rei a Kai, se svou netradiční láskou, která posouvá hranice běžného lidského vnímání a oni by to ani jinak nechtěli; jejich svět pro některé nepochopený a pro ně, ten nejdokonalejší. Budou na jednom konci.

Jako poslední Uru a Hide. Jejich vlastní svět plný oblohy a létání. Jak moc odlišní můžou motýl a pavouk být a přesto se dokonale doplňovat? Kolik je potřeba rozdílu, aby k sobě přesně zapadli a svět jim padl k nohám?

A pak...

Jen tiché cvak objektivu fotoaparátu na stativu a nová, mnohem lepší část jejich života může klidně začít. Nádherné okamžiky na pláži, dokresluje východ slunce, stejně jako vychází v jejich srdcích a oni mu jdou vstříc, stejně jako pohledy do něj upřené. Sedíc vedle sebe jako velká rodina, každý objímá svou lásku a není potřeba dalších slov.

Svět patří nám, připíše Gackt na všechny fotky ve své rezidenci za měsíc po párty na pláži a rozešle je všem společně s pozvánkou na oslavu k příležitosti otevření hotelu jménem








Žádné komentáře:

Okomentovat