28. července 2019

Hromadné -Ty se mi snad jenom zdáš. - Část 1.

(párty na pláži)







Ruki, Kai, Aoi, Gackt, Hide


Když se Aoi s Hydem dozvěděli, jak to vypadá s jejich plánovanou koupí ostrova a následným udělením stavebního povolení na něm, byli hodně zklamaní. Věděli, že to nebude jednoduché a že počasí v těch vodách bylo nevyzpytatelné, jak zažili sami na vlastní kůži, ale nečekali, že jim to úřady nepovolí vůbec. Hyde se zlobil, diskutoval, dokonce měl chuť podplácet. Aoi byl za to všechno šťastný, protože se pro ostrov tahle nadchl jenom kvůli němu, ale neexistovala šance, jak to vyřešit. A to si zrovna včera listovali v katalogu o jachtách. Důvod odmítnutí byl prostý - na ostrově žily druhy vzácných ptáků, které by příhod kohokoliv ohrozil a ostrov byl v podstatě chráněné krajinná oblast, rezervace nebo tak něco. V ideálním případě by tam neměli lézt vůbec. Hyda ale napadlo jiné řešení. Co kdyby ostrov dotovali, založili si neziskovou organizaci pro ochranu těchto ptáků, najali odborníky a zoology a postavili tam jen malé pozorovací centrum, něco jako základnu, kde by samozřejmě nesměli bydlet, ale mohli by se tam alespoň jezdit dívat? Podle průzkumů jejich právníka to tak nereálné nebylo. Protože Kaz byl další Aoiho komplic a stěžejní zájemce o ostrov a Gackt zase jeden z Hydových nejbližších, šli s tou informací první za nimi. Asi nikdo by nepopsal úlevu v Gacktově tváři, když se o tomhle dozvěděl a zklamání v té Kazově. Jenže jakmile bylo jednou jasné, že Kaz na ostrově bydlet nebude, nadchl se i Gackt a začal vymýšlet, plánovat a obchodovat ještě čileji, než Hyde. V podstatě to pro ty své miláčky začali celé zařizovat spolu. Gackt si navíc vymyslel, že by si mohli poblíž místa jejich osudného popíjení a vymýšlení výletu na ostrov koupit dům, který by pojmenovali
Ostrov, a který by byl výletním a dovolenkovým místem pro celou jejich partu. Společné oslavy, svátky, nebo jen sólo víkendy podle toho, kdo by tam chtěl zrovna být? Obvolali s tou věcí všechny ostatní a brzy už správný dům vybírali i Ruki s Miyavim. A k tomu ten vlastní, ale o tom ještě nikomu neřekli. Byli první, o kom se to dostalo na veřejnost, způsobilo to zástavu srdce všem odpůrcům podobného vztahu a taky všem jejich fanouškům, kteří to naopak čile podporovali a okamžitě vznikly dva dohadující se tábory, ale oni si o tom četli před spaním a bavili se tím jako ničím. Kai se stačil přestěhovat k Reitovi a od té doby je viděli tak možná v nemocnici, protože jinak neměli čas na nic kromě sebe. Bylo toho hodně, co objevovat a zatím byli všichni v období rekonvalescence po tom, co se jim stalo a navíc Uruha stále nebyl schopný hrát. Hide byl v bezvědomí několik dní, měl zlomenou nohu a otřes mozku, ale jinak to bylo pověstné štěstí opilcovo. Kromě naprasklé klíční kosti, žebra a slabě natržené sleziny mu nebylo vůbec nic a jakmile se probudil, měl plný pokoj návštěv jich všech a své kapely od rány do večera. A jak došlo na velké plány a párty na pláži, popadl berle, začal se hrabat z postele a nic už ho v ní udržet nemohlo.
"Umřu o něco později, možná zítra!" Hulákal na sestřičky, zatímco mával berlí na rozloučenou a za ním se k zemi snášel podepsaný revers. Uruhovi zavolal, ať si pro něj přijede, ale když se Uru objevil, už si připaloval před nemocnicí, berle vražené v podpaží a zrovna nadával jak špaček, když mu zapalovač upadl na zem a on se pro něj shýbal, jednu nohu v sádře až po koleno pokrčenou a vzápětí přišla druhá série, když mu jedna berle upadla taky. Až se za ním děti a důchodci otáčeli!



Reita, Uruha, Miyavi, Kaz, Hyde

Tak tohle bylo něco na Hydeho nově objevenou ráznou stránku. Měl sto chutí podplatit půl světa jen proto, aby dostali svůj ostrov. Snažil se ze všech sil, aby to všechno dopadlo, jak si naplánovali ale co naplat. Musel se s tím smířit, stejně jako Aoi a Kaz. Ze začátku s alternativou příliš nesouhlasil a chtěl se ještě pokusit něco udělat. Nakonec svůj boj vzdal a začal se angažovat na zařizování všeho potřebného. Velkolepé plány, které rozjeli měl zelenou a jim nic nestálo v cestě. Nové místo pro jejich společné chvíle, pro všechny, celou jejich ostrovní rodinu. Nikdo z okolí nepochopil, jak spolu můžou ještě vycházet, když si museli lézt na nervy ale bylo to právě naopak. Co se týče rozvodu... Hned na druhý den po celém incidentu nastoupil s právníkem na svou bývalou ženu a tlačili na ni tak dlouho, než za nějaké…drobné, konečně rozvod podepsala. Jediný, kdo to těžce nesl, tedy hlavně ze začátku byl Kaz, ten se zabarikádoval v jednom z pokojů u Gakka a odmítal vylézt. Museli přijet i oni a vysvětlit mu, jak se věci mají. Nakonec se nadchl snad ze všech nejvíc a pravděpodobně by ho na tour teď nedostal nikdo. V den párty se domluvili, že pojedou společně a měli ještě vyzvednout Kaze, který měl být u sebe doma. Hyde ještě obvolával catering, který jim měl zařídit všechno občerstvení a mezitím po očku sleduje oblékajícího se Aoiho. Ne, že by se mu nějak vystavoval, ale on sám si popošel, aby na něj dobře viděl.
"Ehm ty partie…totiž party sety chceme taky." Protočí sám and sebou očima a skoro až nevině se usměje. Zahodí telefon, kde se ještě ozývá hlas ale to už je mu jedno. Nakonec se přece jen vyštrachají z bytu po cestě volá Kazovi, který je nečekaně úplně jinde, něž by měl být, už na cestě.
Kaz byl po většinu času v Gakkově rezidenci. Jednak tu měla Cami spoustu místa a očividně se jí tu líbilo a ze strany druhé... Kazovi se tu začínalo taky líbit. Do tisku zatím prosákly jen dohady o jeho a Gakkově možné spolupráci, když teď spolu trávili celkem dost času a oni je při tom nechávali. Ani jeden z nich neměli za potřebí s tím jít nějak do světa a užívali si jeden druhého. Kaze hrozně bavilo sledovat, jak se Gakku vzteká, když nešlo něco podle plánu. Po většinu času u toho seděl na lince a houpal nohama, pochechtávajíc se. Sám toho zvládl zařídit hodně, i když ho skoro k ničemu nepouštěl. V den párty se stavil doma, aby si pobral pár věcí a hlavně rybářskou výbavu, aniž by to Gakkovi řekl a než si stačil posbírat vše potřebné, už stálo před domem jeho auto a dostal pěkně vynadáno, kde se fláká. Místo toho, aby se s ním hádal mu vrazí do pusy jablko s protočením očí v sloup a nasedne do auta, aby se nechal odvézt až na pláž, kde byli samozřejmě první.
"Koukej co mám." Broukne směrem ke Gakovi s jiskrami v očích a loví z batohu zábavní pyrotechniku a u toho si připaluje cigáro.
Za chvíli se na pláži objeví i Miyavi a Ruki. Oba dva vypadají jak čerství novomanželé. Teda aspoň Miyavi se usmívá, jak kdyby právě vyhrál ve sportce a kráčí vedle Rukiho s rukou kolem jeho ramen. Popoháněl ho už od rána, aby přijeli v nějakou rozumnou dobu, už si začal zvykat na Rukiho časový posun asi od chvíle, kdy na rodinný oběd dorazili o hodinu později. Naštěstí jeho příbuzní měli pochopení snad pro všechno. Má skvělou náladu, protože jsou právě v zařizování jejich společného domu a hádky typu tohle tu nechci ale já jo, jsou na denním pořádku. Nutno dodat, že končí po většinu času v ložnici a Miyavi nakonec přece jen kývne na všechno. +Kdo by taky nekývl za takovou odměnu.+ Pohled mu padne na Kaze, který právě loví rachejtle a povytáhne obočí vzhůru.
"Hm, myslím se brzo srovnáme pláž ze zemí. Hele Gakku hlídej si toho opičáka, já bych nerad přišel o jakoukoliv část těla a toho Rukiho taky ne." Přitáhne si ho majetnicky do náruče, ve které se mu skoro ztratí a upřímně se rozesměje. Neopustí si ho zvednout několik centimetrů nad zem, i za cenu toho, že bude Ruki prskat, však on si ho udobří, to problém nebude.
Reita s Kaiem v podstatě nevylézali z bytu. Užívali to na maximum a jediné, co je dokázalo vytrhnout byly návštěvy v nemocnici a dnešní párty. K poutům přibylo ještě pár dalších hraček s Kaiovým jménem, a když je někdo viděl venku ani ve snu by ho nejspíš nenapadlo, co za zvláštní druh vztahu mezi sebou mají. Jakmile se ale zavřeli dveře….Oni dva dorazí na motorce v závěsu za Rukim a Miyavim a vypadají jako největší frajeři na světě. Rei se tak sebevědomě aspoň tváří. Nikdy by si nepředstavil, že bude tak šťastný a ono se to děje. Hide se zotavuje a všem to očividně zvedalo náladu.
"No teda pánové a kde máte jídlo, mám hlad jako vlk a Kai určitě taky. Schválně jsme celý den nic nejedli." Kecá ale proč by si trochu nerýpnul. Jakmile stočí pohled k občerstvení, které se právě vyskládává v očích mu mlsně zablýskne.
"Tak já jsem jasný."
Uru byl v podstatě pořád jen v nemocnici, pokud se nešel domů osprchovat. Dneska ale měl víc lítání, aby zařídil všechno kolem Hideho odvozu z nemocnice. Sháněl auto, to jeho totiž právě dneska ráno vypovědělo službu. Bylo to skoro jak naschvál. Poslední dny byl hodně v kontaktu s Yoshim, hlavně kvůli jejich společnému příteli, a když mu dneska ráno Yoshi volal a svěřil se mu s problémem a že hodlá volat ještě Reiovi, aby mu vytrhl trn z paty, nabídl mu své vlastní. Chvíli se s ním dohadoval, že to přece nejde ale zmlkl v okamžiku, kdy před domem zastavilo i s řidičem. Nasedl tedy a jel pro svého Miláčka, kterého viděl už z dálky. Upřímně ho v první chvíli jeho počínání pobaví, než nasadí hraně naštvaný výraz a vystoupí z auta.
"To jsi nemohl půl hodiny počkat?" Obviní ho s rukama založenýma na hrudi a protočením očí v sloup. Podá mu berli i zapalovač a místo toho, aby se na něj dál zlobil ho prostě políbí. Ať se všichni postaví na hlavu, když je u něj, přestává vnímat všechno kolem.
"Máme odvoz." Kývne hlavou k autu a pomůže mu dovnitř.
"Pořídím ti šňůrku na zapalovač kolem krku." Dobírá si ho se smíchem. Všeobecně má honě dobou náladu, od té doby, co ze Hide probral a ujistili ho, že bude v pořádku. Přijedou v podstatě zároveň a Hydeho autem, ze kterého vystoupí společně s Aoiem a vydají se směrem k ostatním.


Ruki, Kai, Aoi, Gackt, Hide

Gacktovo auto je naložené doslova po střechu vším možným. Samozřejmě dnes neřídí supersport, ale půjčené combi, protože jinak by toho zas tolik nepřivezl a vzali si za úkol stoly a židle, Kazovu výbavu, papouška, deky a podobné vybavení. Zrovna to všechno vytahuje a nosí na pláž, zatímco Kaz si hraje s nějakou bednou, jejíž obsah před tím neviděl. Jsou to rachejtle? Pobaveně k němu dojde, vezme ho dlaní kolem pasu a líbne na spánek.
"Moc hezký. Neubliž si." Řekne mu, zatímco mu opeřená dáma stihne jemně okousat obočí a zase se vzdálí. Kazovi je podobné chován typu Vraž mu jabko do pusy na uvítanou místo polibku, začíná si na to zvykat, hlavně, když ho přestala ohrožovat jeho volba žít na ostrově. Když se ohlédne přes rameno za zvukem motoru, uvidí přicházet Miyaviho s Rukim. Ti měli za úkol všechno jídlo. Miyavimu to zdá se nevadilo, dokonce se dva dny snažil hodně vařit sám a Ruki mu sekundoval, i když to neuměl. Povedlo se jim udělat jednohubky, nějakou paštiku, upéct nějaké maso a připravit steaky, a do toho všeho celý dům a jejich věčné kočkování. Kočkovali se i o to, zda budou spát u Miyaviho nebo Rukiho a přivezli s sebou i Korona, který se jim motal kolem nohou. Zasměje se Miyho poznámce a nechá se od něj olíbat, zatímco se nad nimi Gackt spokojeně usměje. Jakmile mají stoly rozhozené, začnou na ně vyndávat jídlo. Kai s Reiem dorazili na motorce, moc toho s sebou přivézt nemohli, ale oni zase zařizovali pronájem místa na dnešní noc a to, že sem nikdo nepoleze. Kai si sundá helmu z hlavy, zatřepe jí, aby rozhodil navlněné vlasy a pověsí ji na řidítko. Na sobě má černou koženou bundu a pod ní černé tričko s krátkým rukávem a hned se zasměje Reitově poznámce.
"Jo, šetřili jsme si místo v žaludku!" Škádlí ostatní a nechá se Reiem odvést rovnou ke stolům s jídlem. Hladově hrábne pro jednu jednohubku a ignoruje pohled Rukiho, který stojí půl metru od něj s rukama založenýma na prsou.
"Tak hele, ještě to ani nezačalo." Říká mu zrovna, když se objeví i Aoi a Hyde. Ti měli za úkol alkohol, v čemž se Hyde doslova vyžíval a měl tím narvané auto až po střechu. Samozřejmě měli i hodně nealka a i oni zabijí nějakou chvíli zdravením se a vynášením věcí z auta. Aoi zářil spokojeností, protože rozvod byl na spadnutí, jim dvěma to dokonale klapalo a plán s ostrovem šel taky moc dobře. Zatím tak trochu bydlel u Hyda v jeho apartmánu a nevadilo mu to. Nikdy nebyl vysloveně domovní typ nepotřeboval rezidenci. Byl ale ve skrytu nervózní z toho, co se dnes chystal udělat a nikomu o tom neřekl. Vůbec nikomu. Na sobě měl černé tílko i kalhoty, byla to prostě jeho barva, ale ve vlasech měl vpletené černé peří a divoce mu povlávaly kolem hlavy, když zafoukal vítr, což bylo tady na pláži skoro pořád. Po Uruhovi nic nakupovat nechtěli, protože měl hodně co dělat a navíc se musel postarat o Hideho, kterého dnes propustili z nemocnice. Všichni už se nemohli dočkat, až je uvidí. Uru měl jednoduše zajet do studia a přivézt aparaturu a hudební nástroje. V tom mu hodně pomohl Yoshiki, který mu to připravil a taky něco zapůjčil, ale sám oslavu odmítl se zdvořilým Mám práci a odeslal chlapce za zábavou. S Uruhou se dost sblížil za tu dobu, co byl Hide v nemocnici, a bylo to dobře, přece jen, byl zvyklý s Hidem trávit hodně času. Hide překvapeně pootevře rty, když se Uru ocitne přímo před ním, ale nechá se políbit a pak s úsměvem přikývne. Díky padajícímu zapalovači přece vyletěl i z okna. I on se mohl krásně vykašlat na celé okolí a taky někde hned cvakl fotoaparát. Asi to bude ještě ve večerních novinách, ale to ho netrápí.
"Chci tě vzít kolem pasu." Mračí se, když mává berlemi před sebou, ale pak se nechá dovést k autu.
"Ty jsi už taky X?" Zasměje se pobaveně, když vidí značku kapely a v autě si o něj musí alespoň opřít hlavu. Nemůže uvěřit vlastnímu štěstí. Přežil ostrov, vypadnutí z balkónu, hrál s X a dostal Uruhu. Neuvěřitelné. A jakmile se spolu objeví na pláži, pohledy všech se otočí přímo k nim a pak už se z pod nich nemůže vyhrabat. Tolik vítání, otlapkávání a ujišťování se, že je v pořádku. Trvá to dlouho, než se přivítají, všechno konečně připraví a pustí hudbu na plné pecky.
"Tenkrát jsem Uruhovi nestačil pozvracet boty!" Křikne Hide a rozhlíží se, co by splácal, aby to uskutečnil.



Reita, Uruha, Miyavi, Kaz, Hyde

Zrovna se Kaz chystal sáhnout po jedné z těch největších, když ucítí Gakkovu ruku kolem pasu a rty na spánku. Trhne sebou, jak ho tak blízko nečekal a cigáro mu upadne do bedny.
"Ty budeš moje smrt." Obviní ho se smíchem, když zaloví vevnitř, aby nebyl ohňostroj mnohem dřív, než si všichni mysleli. Naštěstí to stihne a vloží si ho zase do koutku. Nakonec nechá bednu bednou a ohlíží se po jednotlivých příchozích.
"Já věděl, že si mám vzít náčiní, půjdu na ryby, až to Rei všechno sežere." Neubrání se poznámce s protočením očí v sloup a jde k ohništi, aby založil pořádnou vatru. Málem u toho podpálí sám sebe, když mu pohled padne na Gakkův zadek, když se zrovna nahýbá.
"Tohle není fér." Zamumlá si pro sebe a vstane, aby taky šel přivítat Hideho. Dokonce ho i obejme, však ho má skoro nejradši, možná právě proto, že si dali do nosu.
"Vypadáš použitě." Rýpne si do něj a nejspíš mu tu sádru pěkně pokreslí. Rei už mezitím drancuje občerstvení za vydatné pomoci Kaie, když k němu dolehnou slova Rukiho, za kterým stojí Miyavi a kroutí nad nimi pobaveně hlavou.
"Nekoukej na mě tak, já za to nemůžu jsem ve vývinu a Kai taky." Brání se s plnou pusou a rozhodí ruce v obranném gestu, než sáhne za sebe, popadne jednohubku a zamává s ní Kaiovy před rty. Asi dvakrát mu ucukne se smíchem, než mu ji mezi ně opravdu vloží a přitáhne si o k sobě. Kai a jídlo, víc k životu nepotřebuje.
"Můžou být rádi, že nám chutná." Miyavi zatím ještě vytahuje poslední zásoby jídla a pak zůstane stát opodál, aby se mohl hned po Reitovi s Kaiem mohl přivítat s Hidem, který už hrozí Uruhovi pozvracením botů.
"Uru máš super vyhlídky, tomu se říká romantický večer." Neopustí si rýpnutí a sám se ujme láhve šampusu, kterou si hodlají připít, jež vytáhl z bedny na stole. Tu sem dotáhl Hyde a Aoi, i oni už mají vítání pavoučka za sebou a vypadají stejně spokojeně jako všichni ostatní. Vlastně byla pro všechny ty katastrofa přínosem.
"Ta co Myi, nejdeme na lodičky?" Vrátí mu to Uru i s úroky a na uvítanou ho obejme. Celou dobu v autě se navzájem s Hidem opírali o sebe, a když mu pípl telefon a otevře zprávy, kde měli společnou fotku, jen se tomu upřímně zasmál a ukázal mu ji i smskou od Yoshiho, že už je X i oficiálně. Na pláži už ale nikdo z fotografů není a můžou být stejně jako na ostrově úplně v klidu. Popadne dvě skleničky, jednu z nich podá své drahé polovičce s jasným výrazem, že ho nehodlá odsud táhnout i s berlemi a počká až si je všichni poberou taky.
"Opovaž se mi ty boty vážně pozvracet, jinak tě odvezu pěkně zpátky za Yoshim a to se pak zblázníš, má pro Tebe nachystanou nemocniční postel i u sebe doma." Zašeptá k němu Uru tiše, aby ho slyšel jen ona a je jen těžko říct, jestli to myslí vážně nebo ne. To už se k nim přidá i Hyde, který svírá Aoie za pas a spokojeně ho tiskne k sobě.
"Neskutečně ti to sluší." Boukne Aoiumu do ouška sametovým hlasem. Ne, pořád se ho nemůže nabažit a nejspíš o něm i něco napíše, jinak nebude moct klidně spát už nikdy.
"Takže pánové." Ujme se slova Hyde se svým typickým úsměvem.
"Rád bych připil na naši rodinu, kterou nejspíš nezničí už vůbec nic a vlastně bych mohl spíš předat slovo Gakkovi, ten je přece jenom hlava." Ohlédne se po Hidem, který si odkašle.
"Půlka hlavy naší rodiny a objasní nám, co se tu bude dít a co vlastně budeme pomyslně křtít." Pozvedne sklenku jeho směrem a užívá si nechápavé výrazy těch, který v tomhle zapleteni nejsou.


Ruki, Kai, Aoi, Gackt, Hide

V první chvíli si Gackt vážně myslel, že Kaz tu bednu odpálí celou a ještě se u toho zmrzačí, ale naštěstí se to nestane. Mohl by ho napomínat, že u rachejtlí kouřit nemá, ale copak to má cenu? Vyřídí si to s ním později doma, až bude škemrat, aby ho už nechal spát. Pak už se ale všichni přesunou k ohni, kolem kterého se rozestoupí, každý drží svou sklenku a většina taky svou polovičku a on si poslechne úvod Hydovi řeči, než jemu předáno slovo. Samozřejmě se musí ušklíbnout na Hideho. "Vidíš? Vybrali si přirozeně." Řekne, zatímco po něm Hide hodí mušli a trefí se. Pak si odkašle a s dlaní ležérně zasunutou do kapsy kalhot začne.
"Jak už všichni víme, na ostrově se zaplať pánbůh nedá bydlet." Další mušle, tentokrát od Aoiho a Kaze si pro jistotu přimáčkne k boku, aby neměl podobné nápady. Kai se hihňá, Ruki vyrušuje, když řeší Miyaviho límec, který mu narovnává, pak protočí očima a dělá, že poslouchá, protože se na něj Gackt přísně kouká. Gackt se nadechne a chce zase mluvit, ale skočí mu do toho Kai, který si ještě nepřestal s Reiem vyměňovat jednohubky a polibky. Zrovna mu něco říkal docela nahlas a bylo to slyšet. Gackt se dívá do země a snaží se je nezabít.
"Rozhodli jsme se založit neziskovou organizaci pro ochranu vzácného ptactva přímo na ostrově prázdninový dům pro nás ostatní. Hyde vám ukáže plány, fotografie domu a všechno ostatní, máme to s sebou." Začne vysvětlovat a pak mluví ještě docela dlouho, kluci se vyptávají, prohlíží si papíry, předávají si je mezi sebou a na konci si všichni s pořádným řevem připijí. To jejich kampai muselo být slyšet až na severním pólu. Hide si v mezičase stíhá špitat s Uruhou na téma To není fér, jste na mě s Yoshikim dva, ale tak nějak má strach, že Yoshiki tu postel doma fakt má a radši je zatím hodný. Uvnitř ho neskutečně hřeje, jak snadno zapadl Uru do jeho pomyslné rodiny a jak moc si rozumí zrovna s ním. Je to pro něj důležité. Zároveň je nesmírně rád za to, jak se změnil jeho vztah s Kazem a vlastně už se s Gacktem o to šéfování ani netahá. Aoi stojí na místě, Hydovu hlavu má na rameni a drží ho za jeho dlaně, které má omotané kolem pasu. Počká si, až bude všechno dovyprávěno, ale chce to udělat teď. Dokud má ještě pozornost všech, dokud se nezačnou bavit a popíjet.
"Když ještě chvilku vydržíte, mám něco, co bych rád řekl." Ozve se nebývale nahlas a vyslouží si tak možná víc pozornosti, než prve Gackt. To zas nebylo úplně nutné, ale dobře. Vymaní se jemně s Hydova obětí, popojde dopředu k ohni, jen asi krok od něho, otočí se čelem k němu a zatímco sahá do kapsy černých kalhot, poklekne na pravé koleno a podívá se mu do očí. V tu chvíli Kai hlasitě zalapá po dechu a Rukimu klesne brada od sebe. Hidemu vystoupá obočí, ale zatím nic neříká a Gackt zdá se ještě nechápe. Pomalu otevře krabičku ve své dlani a natáhne ji mírně před sebe, aby se Hyde mohl podívat, co v ní je. To už se Aoiho koutky mírně zvednou, i když je uvnitř neskutečně nervózní. "Chtěl jsem tě požádat o ruku. Je to nejkrásnější ruka v Japonsku. A navíc jsi říkal, že si tě vzít musím, takže nemám na výběr." Řekne a Kai se rozesměje. V krabičce je prsten z bílého zlata a v něm vsazené dvě perly. Jedna bílá jako Hyde a jedna černá jako on. Obě našel při potápění. Ruki už se nenápadně posunul blíž a nakukuje mu přes rameno, jak ten šperk vypadá. Je znát, že se mu líbí a že by se asi nezlobil, kdyby dostal podobný. Hide se tomu šklíbí a Gackt doslova visí na Hydových rtech. Jestli si ho fakt vezme, tak začne chodit veřejně s Kazem, opravdu ano!
"Vezmeš si mě, Hydo-koi?" Zazní ještě jednou Aoiho hlas.
"Protože tě opravdu miluju."



Reita, Uruha, Miyavi, Kaz, Hyde

Uru se tiše rozesměje, když po Gakkovi hodí Hide mušli a jen nad nimi protočí očima v sloup. Tohle jejich handrkování snad nikdy neskončí. Sám se snaží posléze vnímat i jeho slova i Hideho špitání ohledně spolčení s Yoshim. No jasně, že se na něj domluvili, jinak by se nejspíš zbláznil už po prvním týdnu a nejspíš na něj budou i oni dva krátcí.
"Budeš nás mít plné zuby." Stočí pohled k mluvícímu, který jim oznámí, že tu budou mít něco jako letní sídlo.
"No páni, tak to je super, budu jsem jezdit relaxovat až..." Houkne tiše, když se ohlédne vedle sebe a nedořekne to. Radši. Od vzájemného obírání upustí i Rei s Kaiem, protože tohle ani jeden z nich nečekal a je to paráda. Rei sice podvědomě tuší, že se sem jen tak nedostanou, tu budou muset první opustit jeho byt a to se v poslední době nestávalo moc často i nákupy si nechávali vozit, aby nikam nemuseli.
"No, tak za pět let, až se vyhrabeme…" Kousne se do rtu a věnuje Kaiovi naprosto nevinný úsměv, když se nahrnou k plánům, kolem kterých už je celkem obstojný hlouček a každý se snaží přispět svým názorem k dobru. Takže se za chvíli se smíchem přehadují a skáčou do řeči, jak banda puberťáků. Jediný, kdo se k nim připojí jen na chvíli je Miyavi. On už těch plánů má za poslední dobu plné zuby, samozřejmě v tom nejlepším slova smyslu. On sám si zatím vezme jen fotky, kterými se probírá a poškrábe se na zezadu na krku, čímž si zase ten límeček rozhodí, jak jinak. Z druhé strany, mu ho Ruki bude zase spravovat a to není špatné! Ta pravá pecka má ale přijít v další minutě. Hyde vůbec netuší, že by se mělo dít ještě něco navíc. Právě debatuje s Kazem na téma domek na stromě na Gakkově zahradě, snaží se mu domluvit.
"Kazi, jestli ti tohle dovolí, tak ti nejspíš postavím pomník." Dobírá si ho se smíchem. Kaz jen nafoukne tváře a vyplázne na něj jazyk. Tu poznámku ohledně neobyvatelnosti ostrova přešel, i když ho to stálo dost sebezapření. Připlete se ke Gakkovi a štípne ho do zadku, než na něj pošle Cami, aby mu hezky nadrobila slupky od oříšků do vlasů. Široce se na něj usměje a s pískání poodejde stranou. Tohle si ještě vyžere ale on moc dobře ví, jak a kde a tomu se rozhodně bránit nebude, vlastně….to dělá schválně.
Hyde se zamračí, když se mu Aoi vymaní z náruče a ustoupí od něj o krok. Poslední dobou je neskutečně závislý na jeho blízkosti a tohle se mu vůbec nelíbí.
"Kam…" Začne pomalu a vypadá hodně nechápavě, až do chvíle, kdy si před něj Aoi klekne na pravé koleno. Nadechne se prudce, pootevře rty a zůstanou tak asi dobré dvě minuty. Musí vypadat jak úplný blbec ale nad tím se momentálně nepozastaví. V hlavě se mu zrekapituluje poslední pár dní, jestli mohl něco podobného čekat ale…ne, nic tomu nenasvědčovalo. Kouká na Aoiho, má pocit, že právě prodělává srdeční zástavu. Ještě ani pořádně není rozvedený a už před ním klečí Aoi s žádostí o ruku. To, že si takhle představoval spíš sebe za pár let, to už je druhá věc. Tak je za dámičku a co?! Vadí to někomu? No jemu určitě ne. Pomalu se konečně dostane z hlubokých očí až na prsten v krabičce, který si zaujatě prohlédne a koutky už se mu zvedají nahoru.
"Hai…Shinju-Koi." Broukne první měkce, když mu vezme tvář do dlaní a skloní se k jeho rtům.
"Nic ve svém životě neudělám raději, než to, že si tě vezmu, protože Tě miluju a Gakku ani slovo." Upozorní ho, aniž by se na něj podíval a prostě Aoi políbí. Dlouze vášnivě, jak kdyby nikdo kolem nich nebyl. Však ať se klidně podívají. Špitání nešpitání, tohle je jejich chvilka a on si ji hodlá užít. Pak se mírně narovná a konečně si pořádně prohlédne prsten.
"Je vážně dokonalý, tak jako ty." Jediný, kdo z toho očividně radost moc nemá a snaží se to nedávat najevo je Miyavi, jemu se totiž hřeje doma v šuplíku podobní krabička ale teď s holt bude muset počkat, tohle už by nebylo originální, navíc musí vymyslet nějaká dokonalé místo, aby tohle trumfnul.
"Tak ale tohle musí být párty století." Ozve se Kazův smích, když už bouchá další lahev a málem trefí špuntem Hideho do hlavy.
"Uhm, promiň, tohle jsem vážně nechtěl." Omluví se mu a v očích se mu blýskne, očividně by se upřímně zasmál, kdyby se trefil.

(Konec první části)

Žádné komentáře:

Okomentovat