23. listopadu 2022

Gackt x Hyde - Vím, sám jsem ho chytil. - část 3.



(Hydův byt)



 Hyde


Hyde se tiše rozesměje, když se papíry rozletí do všech směrů. Podobné tvoření nepořádku, měl hrozně rád a bude to pak klidně sbírat hodinu. No možná to spíš nechá ležet a pak se v tom bude takto přehrabovat a hledat dokumenty, které zrovna potřebuje. Může se jen modlit, že se nic neroztrhne, to by asi do složky už vracet neměl. Ga ani na chvíli nebrzdí a to je něco, co se mu hrozně líbí. Podobné výbuchy vášně si opravdu užívá a je jasné, že se mu líbí a stačí jen malá provokace, aby prováděli něco podobného. Musí opatrně hlavně v práci. Jediný, kdo by to tam nejspíš pochopil, by byl Takeshi. Teda myslí si to, podle toho, jak ho za ty roky zná. Ostatní by to viděli, úplně jednoduše, totiž vyhazov na hodinu.
"Kde všude tě můžu takto provokovat?" Zeptá se ho mezi jednolitými polibky. Zatím ještě zvládá být malinko ukecaný, ale je mu jasné, že ho to brzo přejde. Rozhodně měl vybrat trochu lepší místo, protože se tu vážně dost mačkají, ale to by nesměli tak pospíchat a dát mu prostor nad tím vůbec přemýšlet. Pozoruje Gackta, jak z něj rve oblečení a je to zatraceně sexy. Mohl by ho u toho pozorovat hodiny a hodiny, než by toho měl dost. Jenže by to tak musel první vydržet a to by byl rozhodně nadlidský výkon.
"Jde ti to." Usměje se na něj svůdně, než nakloní trochu hlavu na stranu. 
"To bych ti asi neudělal." Ujistí ho, i když ne úplně přesvědčivě, že by ho tu kvůli jídlu nenechal. Je to jen dobíraní, to je něco co by nedokázal ani on. Kdyby si měl vybrat mezi jídlem a sexem, rozhodně by byl pro tu druhou variantu. S Gacktem určitě. Jednou mu to řekne, až bude hodný. Trvá mu chvilku, než mu dojde, co s ní Ga provádí a najednou už není na pohovce, ale sedí mu na klíně. Hříšně se mu zablýskne v očích a pak jen zlehka rozpohybuje své boky, aby ho ještě trochu vydráždil. Ani jeden z nich to nepotřebuje, ale co by ještě nepřilil do ohýnku, když tak hezky plápolá. 
"Nepořádek mi nevadí, on to vždycky někdo uklidí." Provokuje ho dál, ale pravda je, že by si představil jiné jídlo, které by na něj mohl servírovat a nudle to rozhodně nejsou.
"Nechám si to na příště." Ujistí ho, že si dá na jídlo malou přestávku, nají se a můžou pokračovat do rána.
"Příště obstarám svačinu já a uvidíš, jak skvělé může být jídlo přímo z kůže." Oblízne si rty a znovu se pohne v bocích, než se vrhne na jeho rty. Je rád, když Ga příliš neotálí a pospíchá. Sám jeho prstům vychází vstříc, když se přibližují k bodu, který ho donutí vypnut všechny ostatní myšlenky během vteřiny. Když ho opravdu najde, trochu se prohne v zádech a pak nahlas zasténá.
"To je ono." Zavrní si spokojeně a ještě spokojenější je, když do něj Ga začne vstupovat. Dosedá možná až příliš rychle, ale bolest necítí. Zatíná nehty do jeho ramenou s každým dalším milimetrem, kdy ho cítí uvnitř sebe. Další zasténání na sebe nenechá dlouho čekat. Dopřeje si jen pár vteřin, aby si na něj opravdu přivykl, a pak už se rozejde na plné obrátky. První ho stíhá trochu líbat, ale pak to vzdá úplně a užívá si neskutečnou jízdu. 
"Ga-koi." Vydechne jeho jméno po chvíli, když se mu upřeně podívá do očí. Jednou dlaní zapluje mezi jeho prameny a utlumí své další povzdechy v jeho rtech. Boky už nezastavuje a nechává si je oba užít, co nejvíc to jde. Tohle je vážně rychlovka, ale nic jiného by teď stejně nesnesli. Vydrží ještě chvilku, než se musí znovu přichytit za jeho ramena a jakmile se Ga dostane na vrchol, během vteřiny ho následuje se svým vlastním výbuchem. Tohle bude vážně asi všude, hlavně jakmile vstane. Opře si čelo o Gacktovo, když se snaží trochu vydýchat, ale jde to špatně. Má pocit, že mu plíce hoří a přesto má na tvář neskutečně spokojený výraz. Trhne sebou, když se ode dveří ozve zvonek.
"No výborně, právě včas." Zasměje se tiše., opatrně z něj sklouzne a sáhne jen po své košili, kterou si hodí přes ramena a zapne na pár knoflíků. Rozhodně mu z ní trčí, kde co.
"Aaa výborně jídlo, už mi vyhládlo." Usměje se na poslíčka takovým způsobem, že mu to jídlo málem upustí na zem. 
"Zaplatí on, pozval mě na večeři." Kývne hlavou do nitra bytu, kde se rozvaluje Gackt. Sám se přesune s jídlem na kuchyňskou linku, na kterou se usadí a začne rozbalovat obsah sáčku.

Gackt



Jak to myslí, kde všude? Rád by mu na to něco kreativního odpověděl, ale byly chvilky, kdy dokonce i on nedovedl sestavit kloudnou větu a moment, kdy byl uvnitř něj, byl jednou z nich. Existoval dlouhý seznam povolených míst stejně jako dlouhý seznam těch zcela zakázaných. Gackt byl odvážný, udělal by to ledaskde, ale taky miloval svou pověst. Některé věci byly prostě tabu. Nechat si kvůli tomu zničit kariéru? Prostě spoléhá na to, že Hyde sám by něco podobného nedopustil. Gackt mohl tvrdit, že by se nenechal vyprovokovat, ale s ním zažíval chvíle, kdy si vážně nebyl jistý. Někdo z nich dvou občas přemýšlet prostě musel. Jak ohleduplné to od Hyda bylo, že tohle by mu nikdy neprovedl, ještě bylo otázkou, zda mu to vůbec věřit. Prý někdo… Gackt si nevšiml, že by sem chodila nějaká uklízečka nebo někdo, komu by souloží platil za úklid. 
"Na to zapomeň." Stihne ho varovat, že on, syneček z vysoké rodiny, uklízet nikdy nebude. Rozhodně ne nudle rozházené po podlaze. Musí se na chvíli zastavit ve vší činnosti, když mu Hyde řekne, že příště sežene jídlo, se kterým by si sex mohli doopravdy užít. Dlouze se mu podívá do očí. Něco mu říká, že by si dal gastronomicky vysoce záležet a že by to mohl být jeden z nejlepších zážitků jeho života. Teď je to on, kdo má co dělat, aby ho nevykopl za dveře a neřekl mu, že pokračovat se bude, až se s podobným jídlem vrátí, ale ne… tohle dodělá a kromě toho, takový večer by si rád připravil v příjemném, prostředí, navoněný a skvěle oblečený. Prostě nic neodbýt a neuspěchat. Líbí se mu, když ho Hyde beze studu navádí a říká si, kde je to lepší a čím by to Gackt mohl ještě vylepšit. Sám si věřil dost na to, aby to zvládl i bez toho a zkušeností na to měl taky dost, ale zároveň měl rád odvážné partnery, kteří věděli, co chtějí a tím Hyde rozhodně byl. Cítí, že Hyde spěchá, jeho touha je spalující a jen Gackta popohání k vlastní nepříčetnosti a on ho příliš nešetří. Je opatrný, ale už se miloval i něžněji. Hyde mu zatíná nehty do ramen, až z toho roztouženě vzdychá a snaží se nenechat si uniknout výraz jeho tváře. A pak Hyde rozpoutá opravdový tajfun. I kdyby chtěl něco dělat, ze své pozice zase tolik nemůže. Jenže teď si doopravdy užívá svoji indispozici a fakt, že ho může nechat dělat si, co chce. Hyde je divoký a nespoutaný, žene se za vlastním vrcholem doslova bezohledně a Gackt je z něj tak paf, že si ani neuvědomuje, jak rychle se dostává na vlastní vrchol. Je to něco šíleného, vždycky o tom měl přehled, ale teď? I kdyby stokrát chtěl má smůlu. Nechá se tím malým ďáblem doslova smést a pak mu hlava padne dozadu, aby mohl udýchaně zkusit popadnout dech. Hrudník se mu zvedá velmi rychle, ani si neuvědomuje, co dělaly jeho ruce, jenom cítí mokro na břiše a když se rozřinčí zvonek, je to až moc brzy a navíc má pocit, že mu z toho upadnou bubínky. Není horší pocit, než když mu Hyde po podobné akci sleze z klína a na něj padne okolní zima. Zamračí se a nadává sám sobě za ten pitomý nápad s jídlem. Poslouchá jen tak na půl ucha, co se u dveří děje a je rád, že si Hyde vzal alespoň tu košili, ale pak periferně zahlédne, jak se dveře otevírají dokořán a Hyde říká, že Gackt zaplatí. Málem spadne z gauče, jak sebou trhne, hrábne po Hydových kalhotách u kotníků a doslova si je hodí do klína. Obvykle platí kartou a rovnou, proč to u všech čertů dneska neudělal? 
"Peněženka je tamhle!" Ukazuje na hromádku oblečení, které nechal na zemi, než šel do sprchy a teď si s ním Hyde může doslova dělat, co chce. Zaplatí to, nebo ho v tom parádně nechá vydusit? A vůbec! 
"Můžeš si to upravit? Tamhle?" Ukazuje Hydovi, kde má nadzvednutou košili a jen těžko potlačuje žárlivost v hlase. A co to dělá? Proč vylézá na linku, vyhrnuje tu zatracenou látku ještě víc a začíná se cpát? Gackt vyskočí na nohy, s kalhotami před klínem vztekle dojde k oblečení, které málem roztrhá, jak hledá peníze, pak po tom nebožákovi hodí balíček bankovek ani neví jaký a zabouchne. Do prčic...Opře se zády o dveře a když konečně otevře oči, propálí Hyda žárlivým pohledem.

 Hyde


Rozesměje se upřímně, když ho Ga ubezpečí, že na nějaký úklid z jeho strany může klidně zapomenout. Jemu to vážně nevadí, a když už jeho byt vypadá vážně hrozně i pro něj, vždycky si někoho objedná, aby mu uklidil. Ostatně, když je tu tam málo místa, má to své výhody a zas tolik to nestojí. Nesnáší uklizení, a jak jinak moc neutratil, za tohle si klidně zaplatil. 
"Možná by za to mohly být odměny." Láká ho na něco, co by pro něj mohl vymyslet, ale je to jen škádlení, zas tak vážně to opravdu nemyslí. Obočí mu jde nahoru, když si všimne, že Gackta jeho nápad s jídlem zaujal. Nakonec si asi poprvé vezme volno a nepůjde do práce, až to všechno skončí a vyzkouší všechno, co si kdy představoval, že by se mohlo dít. Hlavně s tím jídlem toho tolik za sebou zase nemá a Ga vypadá hodně zaujatě. S ním by to rozhodně šlo.
"Napíšu si to do diáře." Slíbí mu, že na to rozhodně nezapomene. Možná si to spíš napíše na ledničku a bude se bavit tím, až uklízečka přijde a bude si číst jeho poznámky. Vymyslí jich klidně víc, to je ten nejmenší problém. Gackt je naprosto nádherný, když se nechá strhnout jeho tempem a je jasné, že se mu to líbí. Hyde by nemohl být spokojenější. Všechno je jak má a oba si užijí dokonalý vrchol. Na tohle bude vážně těžké přes den nemyslet. Než se ozve zvonek ode dveří, stihne ho jen pohladit po tváři. Ohlédne se přes rameno, aby viděl jeho vykolejený výraz a má co dělat, aby se nezačal smát. Je vážně kouzlený. Později mu řekne, jak moc mu to slušelo a vezme to rovnou jako příjemnou provokaci. Na ty byl vždycky expert. Teď, když na to není sám, to půjde ještě snadněji. Není nad to mít jeden velmi sexy objekt, na kterém si to všechno může klidně zkoušet. Nenapadlo ho, že by to pro něj mohlo být ta žádoucí, ale s Gacktem je všechno jiné a začíná mu to pořádně docházet. O to větší o něj bude mít strach, ale to k tomu bohužel patří. Jen po očku se ohlédne ke dveřím, aby viděl jeho reakci, a jen tak tak uhlídá výraz ve své tváři. Poslíček se netváří ani o trochu lépe, než Gackt a očividně je to poprvé, kdy něco podobného vidí. Hyde už je spokojeně uvelebený na lince a ani na vteřinu ho nenapadne, že by měl jít k té hromádce oblečení a cokoliv platit. Jen ať se Ga bude muset zvednout a udělat to sám. Pěkně si ho u toho prohlédne a další oči navíc mu očividně nevadí. To by tu neseděl, jak tu právě sedí.
"Ano, tam nejspíš bude." Odsouhlasí mu, jak kdyby se ho právě na tohle ptal, a u toho se nevině culí. Zatváří se překvapeně, když ho upozorní, že by si měl něco zpravit. Shlédne na svůj klín, který je z tohoto pohledu dostatečně zahalený a udělá ze sebe úplného idiota. On nic totiž nevidí. 
"Kde si mám co zpravit?" Zeptá se Gackta, který vypadá už malinko naštvaně, hlavně krásně žárlí a to se mu líbí. Trochu sebou trhne, když Ga zabouchne dveře. Samozřejmě má skvělý výhled na jeho pozadí, které si dostatečně prohlédne. 
"Copak? Je ti zima?" Zeptá se ho, když se na něj Ga podívá. 
"Mě je tu fajn." Usměje se, jak kdyby mu nic z toho nedocházelo.
"Byl to celkem sympatický kluk, toho jsem tu ještě neviděl." Mluví dál, jak kdyby se u toho bavili o počasí, a už do sebe láduje nudle. 
"Asi jsem i čekal, že uteče, když jsi takovým způsobem prohrabával oblečení. Skoro to vypadalo, že ho chceš zastřelit." Provokuje Gackta dál. 
"Ale vydržel. Zajímavé, co v dnešní době lidé neudělají pro peníze." Dál nad tím vším polemizuje a je mu jasné, že velikost dýška ten kluk viděl poprvé. 
"Dal jsi mu tak polovinu platu, s radostí přijede znova, možná nebude rychlejší, než dnes. To se nám ale moc nehodí co?" Už má v sobě snad víc jak polovinu nudlí. 
"Dáš si taky, máš hlad?" Nabídne mu ze své vlastní krabičky. Asi zapomněl, že pod ním ve skříni jsou talířky a misky. Co si budou, skoro vůbec je nepoužívá.

Gackt



Vytáhne obočí nahoru v přísném pohledu, když se ho Hyde zeptá, jestli je mu zima a má chuť ho vážně roztrhnout. Samozřejmě, že ho trápí úmyslně, ale stejně není nutné, aby každý věděl, jak Hyde vypadá nahý. 
"Sympatický kluk, hmm..." Prohodí a zní to docela nebezpečně. 
"Spíš bych se divil, kdyby nezavolal na policii a neobvinil nás z exhibicionismu. Kdyby to udělal, mohli bychom mít docela nežádoucí problémy, nemyslíš?" Snaží se vypadat jako ten zodpovědný, ale před chvílí se tak zrovna moc nezachoval. Snad to množství peněz, které po tom klukovi hodil, bude stačit na to, aby mlčel a nikde o tom nemluvil. Hyde má pravdu, třeba si bude myslet, že to tady dostane vždycky a pokud bude Gackt poblíž, nejspíš si to ještě párkrát pojistí. Pomalu zavrtí hlavou, že hlad nemá a vykročí přímo k němu. Celé objednávání jídla byl sice jeho výmysl, ale no a co? Prudce se zapře dlaněmi podél Hydových boků a podívá se mu rovnou do očí. 
"Vím, že mě trápíš rád a stejně tak dobře vím, že se ani trochu nestydíš. Nejsi vůbec slušný policista, jenom si na něj hraješ, ale takhle se mladí kolegové nevychovávají, nemyslíš?" Od něj to tedy sedí, když se před nedávnem učil zpaměti číslo na J a pak pálil jeho vizitku a po nocích nebyl na pivu s kámošem, ale s největším psychopatem v Tokyu, ale co Hydova duše neví, to ji taky nebolí. Hyde podle něj neměl, jak by se to dozvěděl a Gackt se už zítra dostane na stopu něčeho mnohem většího, než si oba představovali. Vystřelí kariéru jich obou raketově vzhůru a budou se mít lépe, než si kdy mysleli. +Jen počkej ještě malou chvilku, zajistím tě tak jako nikdo.+ Slíbí mu v duchu. Vlastně získává novou posedlou motivaci – Hyda. Jenom jejich vztah bude muset kvůli práci navždycky zůstat v utajení, ale kdyby snad nechtěli, jeden z nich by mohl dělat něco jiného… A Gackt si musí přiznat, že by se jen těžko rozhodovali kdo. Hyde tím byl posedlý celé roky a Gackt se toho taky nechtěl vzdát. Ani omylem ne. Ale jako gay by asi musel. Vůbec si nedovede představit, co by na to kdo řekl, ještě kdyby věděli s kým. Ne, to teď řešit nebude. Teď tady má jeden mnohem důležitější problém. Sáhne po Hydově misce a prostě ji odloží stranou. Je si jistý, že za to vyfasuje jeden z těch jeho načuřených pohledů, ale pak znovu zaútočí na jeho rty s takovou razancí, až se Hyde musí na lince zaklonit dozadu. Má takový dojem, že je nejvyšší čas na další kolo a tak ho vezme dlaněmi pod koleny a prudce si ho přitáhne proti sobě. Sám je naplno vzrušený a špičkou se škádlivě opře proti jeho vchodu. Teď to nebude takový problém, ale stejně by ho nikdy netrápil jenom tak. Jednou rukou ho pustí a konečky prstů vsune mezi jeho rty. Chvíli se kochá pohledem na to, co s nimi Hydě dělá a pak ho dole pěkně navlhčí, aby to bez odkladů šlo. Před chvíli spáchali jednu rychlovku a teď se schyluje k další. Gackt sám si myslel, že to druhé kolo bude romantické a konečně v posteli, ale za tohle si Hyde vážně může sám. Vstoupí do něj a nechá se pohltit spalujícím peklem jeho těla. Byt protne jeho melodický, hluboký hlas a na chvíli zakloní hlavu, aby si všechno víc užil. Tohle bylo k nesnesení. S Hydem to všechno bylo jako kdyby se vrátil do puberty, nešlo tomu poručit a jejich dny se skládaly jenom z tohohle, ale proč ne, když si tak byli nejblíž a tolik po sobě toužili? Kdo potřebuje číst, jezdit na kole nebo dělat jiné pitomosti? On ne, rozhodně ještě dlouhou dobu. Začne s pravidelnými pohyby proti jeho tělu a zamračí se na hodiny za jeho ramenem, když si všimne, jak moc noc pokročila. Jestli chtějí alespoň trochu spát, budou toho brzy muset nechat a spát by vážně měli… 
"K čertu s tím..." Zavrčí tiše a ještě přidá.


 Hyde


Hyde se vážně snaží neculit, když vidí Gacktův výraz. Je mu jasné, proč to tak je a ano, opravdu ho baví jej trochu trápit. Nejspíš taky proto, že Ga vystupoval tak sebevědomě a že ho nic nerozhází. Co si budou, Hyde už taky není nejmladší a líbí se mu ten pocit, že na něj žárlí někdo jako on a ještě v jeho věku s tvářičkou, kterou by mu mohla závidět polovina planety. 
"Tobě se nelíbil?" Provokuje ho dál a naráží na vzhled poslíčka, jak kdyby se ho ptal na názor, jestli jsou ty nudle dobré nebo ne. Tváří se, že to není vůbec nic neobvyklého a že si absolutně neuvědomuje, jak to mohlo vyznít. Nahodí hraně zamyšlený výraz, když mu Ga připomene, kým jsou a co by se mohlo stát, ale v tomto ohledu umí být vážně dost lehkovážný a nebere to jakou nějakou možnost. 
"Ještě mě za ty roky nikdo neudal." Pokrčí nenuceně rameny a naznačí možnost, že to nebylo poprvé, kdy něco podobného udělal.
"Navíc jsem měl košili a ty kalhoty. Přehozené. Je to jako v lázních." Vyřeší to během vteřiny a vypadá to, že ho vůbec nic nerozhází. Podle toho, jak na něj ten kluk koukal, by ho rozhodně neudal, a kdyby se trochu snažil, nejspíš se k nim přidá, takže ne, vrásky mu to rozhodně nepřidá. Rýpe se ve svých nudlích, ale najednou musí pohled zvednout, když má ve své těsné blízkost Gackta. Jen to mu stačí, aby byl znovu připravený na všechno. To příjemné mrazení podél páteře a oči, které ho nutí po něm skočit, mu bohatě stačí, aby znovu přestával přemýšlet o jídle. S ním to jde vážně snadno. Obočí mu jde nahoru.
"Vždycky byla hra na dobrýho a zlýho poldu. Ty jsi ten dobrý." Uculí se na něj s hranou nevinností v očích.
"Ale jestli tě mám začít vychovávat…Že ty jsi lhal v životopise a jsi ještě mladší, než jsi mi přiznal? Rád tě naučím všechno, co znám." Dobírá si ho z jiné stránky a zároveň je v tom skrytý kompliment, že by mohl má na dokladech klidně ještě o pár let méně a nikdo by se tomu nedivil. Prudce se nadechne, když mu Ga vezme misku s nudlemi a nahodí káravý výraz.
"Nic jsem tě nenaučil. Jak kdybys nevěděl, že mi jídlo nemáš brát." To je tak všechno, co stihne říct, protože se na něj Ga vrhne a připraví ho o dech ataky veškeré myšlenky. Dobře ty nudle zase chvilku počkají, a i když studené už nebudou tak dobré, stejně si je ještě před spaním dá. Nějak musí vykompenzovat všechnu energii, kterou svému milenci věnuje. Je hodně udýchaný, jakmile Ga opustí jeho rty. Podívá se mu do tváře a musí se rozněžněle pousmát. Je úžasné, jaký výraz kvůli němu má a klidně si bude sebevědomě myslet, že takový nikdy neměl. Je fakt, že takovým způsobem by si jejich vztah rozhodně přebírat neměl, jenže to nejde ovládnout. 
"Jsi zase tak nedočkavý." Usměje se na něj svůdně a ne, není to výtka. Je znát, jak moc se mu to líbí. Bez váhání přijme jeho prsty mezi své rty a začne si s nimi pohrávat. Dokonce si přichytí jeho zápěstí, aby je bez mrknutí vsunul mnohem dál do svých úst a ukázal mu, že toho umí mnohem víc. Pak už ho ale musí zase pustit a je jasné, co se za chvíli bude dít. Tohle rozhodně nebude něžné, ale on by to v tento okamžik ani nechtěl jinak. Vezme ho za boky, když se do něj začne dobývat a s hlasitým zasténáním ho přirazí k sobě mnohem rychleji. Už ví, co si může dovolit, aby si neublížil, a klidně se s tím pochlubí. 
"Zítra mi budeš ve svém osobním volnu masírovat zadek." Naordinuje mu program na volné chvilky, protože z té linky rozhodně bude otlačený, ale vůbec mu to nevadí, jen mu to musel říct. Protáhne paže kolem Gacktova krku, jednou dlaní mu vjede prudce do vlasů a silněji je stiskne, aby si ho mohl přitáhnout Kadaním vášnivým polibkům. Pohrává si s jeho rty, užívá si jejich hebkost a nechce je jen tak pustit. Občas vážně musí, aby se dokázal nadechnout, a pak jeho tělo pohltí další vlna dokonalé extáze a nechá se vystřelit na vrchol. Čekal, že vydrží mnohem déle, ale to místo i styl, jakým si ho Ga vzal, mu nedovolil, aby to skončilo jinak. Zůstane napůl opřený o stěnu za sebou, ale pořád se drží Gacktových ramen.
"K čertu s čím? Budeš roztomilý, až budeš ráno ospalý." Uchechtne se snad i roztomile, když si ho prohlíží a prohrabuje se jeho prameny. Už chvíli mu dochází, že to není jen o fyzické přitažlivosti. 
"Půjdeme se lehnout, Ga-chan. Někdo mi ráno musí nachystat snídani." Pohladí ho po hrudníku a sjede na prsa, aby ho od sebe nenásilně odtlačil, a pak sklouzne z linky. 
"Sprchu si dáme ráno, líbí se mi, že voním tebou." Broukne, když se na něj přes rameno ohlédne, jak ho vede ke schodům do postele.

Gackt



Gackt má momentálně až moc práce na to, aby odpovídal na Hydovy provokace, ale to neznamená, že se v duchu nestihne přebírat jeho slovy o tom, že ho za ty roky ještě nikdo neudal. Mohl to plácnout jenom tak, ale to si Gackt nemyslí. On je opravdový exhibicionista, všechno je mu jedno, i přes jeho zodpovědné povolání a podobných situací muselo být v jeho životě bezpočet. Ať už byl u toho sám, s kamarády nebo se svými ex milenci. A těch muselo být taky hodně. +S tím je konec. Rozumíš? Konec!+ V návaznosti na svoje rozzlobené myšlenky dává do jejich milování ještě o to víc, až se diví, že se linka nerozklížila a šroubky nevyskákaly z všech svých umístění. 
"To vůbec není jako v lázních." Zafuní rozzlobeně. V lázních spolu očividně nesouloží dva chlapi před očima všech.“ Odsekne mu svou verzi pohledu na celou událost. Hyde má příšerné výmluvy. Nikdy by nemohl dělat obhájce u soudu. Málem mu zaskočí vlastní slina, když mu Hyde řekne, že z nich dvou je on ten hodný policista. Kdyby jenom tušil. To Hyde byl ten zásadový, ten, kterého Takeshi vychoval jako svého nástupce, ten který by nikdy nešlápl vedle, ten který zlo a hnusné skutky prostě vůbec neměl v sobě. To Gackt byl ten, kdo kontaktoval mafii, začal s ní spolupracovat a díky její pomoci se hodlá dostat nahoru, takže jí bude nekonečně zavázán až do konce svých dní. A oni si to budou vybírat, on ví, že budou. A nevadilo mu to. Nikdy by neublížil civilistovi, ale nevěří, že by to udělal i Hakuei. Yakuza měla svůj kodex cti. Ne všechny rodiny a klany ho dodržovaly, ale ta Hakueiova ano. +Kromě J.+ Rýpne si do něj hlásek v hlavě, ale Gackt mu nevěnuje moc pozornosti. J byl nekontrolovatelný, jenom blázen se s ním pobratřil a Gackt to udělal. 
"Myslíš, že potřebuju doučování?" Dává do jejich spojení úplně všechno. Hyde je samá drzost, je to čím dál tím horší. Místo, aby krotl, je to jako by Gackt přiléval olej do ohně. 
"Nic nebude, vůbec si to nezasloužíš. Tohle je trest." Odsekne mu znovu a skloní na chvíli hlavu. Z ofiny mu do čela stéká štiplavý pot a paže se mu napínají, až žíly hrozí prasknutím. A pak se to konečně stane a on ucítí Hydovu horkost na svém břichu. No konečně! Už se bál, že to snad déle nevydrží. Sám si dovolí prožít další neskutečnou slast a pak ho konečně pomalu pustí. Ještě z něj úplně nevystupuje, jen se udýchaně snaží zkoncentrovat. Hyde si všiml jeho pohledu na hodiny a taky si to správně odvodil. Aby ne, je to vyšetřovatel. 
"Ty budeš ospalý. Vyliješ si kakao do papírů. A jsem zvědavý, jak vysvětlíš ty pomuchlané složky." Mávne dlaní okolo nich. Hyde zavelí k odchodu do postele, je to překvapivě zodpovědné a na okamžik je to Gackt, kdo se nadechuje, že by snad i začal odmlouvat. Možná by na něj mohl ještě chvíli dorážet přímo tam? Ale Hyde měl pravdu a on nestudoval univerzitu proto, aby pak skončil hned z kraje. 
"Hmm..." Zahučí jenom a nechá jídlo nedotčené. Dokonce i Hyde tam nechal nudle jenom tak stát a on musí udělat krok dozadu, když klouže z linky dolů. Propletou spolu prsty a Gackt se jím nechá pomalu odvádět směrem k posteli, do které se oba dva skoro zhroutí. Těžko popsat ten Hydův pohled, když se po něm otáčel a říkal mu, jak rád jím voní, ale Gacktovi to vyčarovalo upřímný úsměv ve tváři a nekonečný klid v duši. Rozvalí se na zádech, nechá ho, aby se k němu přitulil a nařídí budík asi za dvě a půl hodiny. Je to nešťastně málo, ale tohle za to stálo. Vždycky stojí. Ještě chvíli hledí na strop a přebírá se celým dnešním večerem, ale pak najednou usne a ráno si ani nebude pamatovat, kdy přesně se to stalo.



Žádné komentáře:

Okomentovat