16. října 2022

Hromadné - Tentokrát mě nedostaneš. - část 3.


(bojiště)




Boogie, Mana, Hide, Taiji, Aoi, Kai, Kaoru


Hide se Shinyou už se názor Kaoru nedozvědí, protože ten prostě odlétne a vřískot, který se okolo něj nese, se stane trochu snesitelnějším. Za to tady ještě pořád zůstává Uruha. Ta jeho odhalená kost hrozně přitahuje pozornost a i když se Hide snaží na ni nezírat, nejde to moc jinak. Viděl by ji, i kdyby se ji Uruha snažil skrýt, ale teď to ani nechce. Ještě mu na jeho domněnky nechce odpovídat, protože si není jistý, co je zač a nechce, aby na ně Uruha hned zaútočil. Hide si myslel, že je to upír, ale jeho schopnosti vypadají jako něco docela jiného a díky Shinyovu poutu ví i on, že má ještě další podstatu. Démonickou. Je to pokus… ten Hydův pokus, kvůli kterému Hyde tak zuřil, takže je tu velká šance, že je tu jako Hydův nepřítel. Jenže když vidí, jak Kaoru krouží nad bojištěm a pomáhá Manovi, všechny jeho naděje se začnou zase rozplývat. Neví, co je zač to malé dítě vedle Uruhy a nelíbí se mu to. Připomíná mu to všechny pitomé japonské horory, ze kterých pak nespíte do konce života. +Co ti to tak vadí, když spíš s démonem?+ Musí se zeptat sám sebe, ale pak se stane ještě něco. Na bojišti se objeví Hyde a Uruha najednou vypadá tak rozlíceně, že o jeho záměrech už není pochyb, ani kdyby se jim snažil nalhat něco jiného. Jeho doprovod vypadal dost stoicky, ale to Uruha nebyl a Hide se v duchu usměje. Konečně začíná mít maličko dobrý pocit a optimističtější náladu. Zůstává v bezpečné vzdálenosti od jeho stínů, kterým se nechce postavit do cesty. Uruha se konečně rozhodne říct pravdu, tedy snad a Hide přikývne. 
"Ale jak? Jak ji chceš odkrýt?" Zeptá se ho, jenže upír nepočká, aby mu odpověděl, vstoupí do stínů a zmizí. Krátce na to ho opustí i Shinya a Hide zůstane na skále sám. A najednou to ví. To on má přece dar odhalovat podstatu bytostí mezi lidmi. Jenom on. Musí tam dolů, dostat se k Hydovi co nejblíž a odkrýt ho ve chvíli, kdy bude Uruha dost blízko, aby ho zabil. Nebo kdokoliv jiný z těch, kdo se o to snaží. 
"A odtud se mám dostat jak???" Zanadává jim, že ho tady nechali. Než tohle seběhne, bude pozítří.
Kdyby se Mana mohl soustředit jenom na Inorana, je si jistý, že by ho dostal, jenže pod nohama se mu prohání mnohem víc nepřátel a kromě toho je tam Kamijo. City byly vážně jenom na překážku… Jakmile šlehne Inorana do tváře a vzduch naplní andělská krev, je vážně zvědavý na reakci všech upírů v okolí, zlověstně se usměje a vzhlédne nahoru nad svou hlavu, kde krouží Kaoru. 
"Vítej, příteli." Řekne mu a sleduje, jak nářek jeho duší ničí bubínky všech kolem. Rozesměje se, ale vydrží mu to jenom malou chvilku. Dole mezi stromy je totiž ještě stále Aoi a i když ho útoky na jeho lásku neskutečně bolí, stane se něco, čeho musí využít. Ino utrpí velké zranění, ale jeho krev nesmí přijít nazmar. Aoi si vzpomene na Torovu lahvičku, otevře ji a pošle si její obsah mezi rty. Okamžitě ho zachvátí příšerná agónie, která ho nutí popadnout se oběma rukama za hlavu a klesnout na kolena. Má k temnotě tak blízko, že několik děsivých vteřin hrozí, že jí podlehne. Tohle si měl vzít někde v bezpečí, protože kdyby teď někdo přišel na to, kde je, zbavil by se ho. Jenže se to nestane a jakmile se jeho mysl začne projasňovat, přivolá k sobě všechnu Inoranovu krev, která kaje z jeho rány. Lahvička způsobí, že začne vidět věci kolem sebe jako negativ. Neví jak to, jestli teď vysává Inorana nebo ne, ale vidí. Všechnu andělskou krev pošle prudce proti Manovi, který se věnuje Inovi a zasáhne ho vší silou. Mana se zapotácí, výrazně se zmenší a klesne mezi stromy, až jich několik pokácí. Lesem se nese děsivé úpění, které zdatně sekunduje duším Kaoru. Tím však Aoi odhalí svou pozici a děsivý pták se mu snese rovnou na hlavu. Ve stejný okamžik Aoi ucítí, jak Inoran padá k zemi a že se mu stalo něco vážného. Natočí tvář jeho směrem, zakryje si obličej předloktím a vzápětí ho do spárů popadne obrovské ptačí tělo. Kaoru se divoce rozesměje, když nese slepého upíra nad korunami a pak ho jednoduše upustí.
Kai se Hyda snaží doslova rozcupovat na kusy. Nehledí nalevo ani napravo, velí mu jenom instinkt a jeho zničení je všechno, do čeho upírá svou veškerou energii. Chvíli se mu to doopravdy daří a vypadá to, že ho snad roztrhá, i když mu ani trochu nechutná, ale pak ho Hyde přemůže a ta chvíle mu stačí na to, aby začal otevírat nějaké portály. Kaiovou tělo je odmrštěno stranou a trvá to, než se mu přestane točit hlava a zase je schopný postavit se na nohy. Jenže ta malá chvíle Hydovi stačí na to, aby proti nim přivolal mnohem víc nepřátel. Mnoho silnějších nepřátel. Kai dutě zavrčí, ale pak ho něco napadne. A může za to Hyde. Jsou se Zyeanem vlčími ochránci a pakliže Zye umí povolat veškerou živou přírodu a život samotný, pak on dovede… Několika skoky se přesune mezi stromy, kde je ve větším bezpečí a pak se lesem ozve táhlé, dlouhé zavytí, které se zařezává do morků kostí a na chvíli přemůže hluk, který dělá Kaoru. Obřímu ptáku se to vůbec nelíbí, ale to není všechno, co se stane. Kai chtěl původně zkusit přivolat vlkodlačí smečku, ale on přeci jednu má. A počet jejích členů je téměř nekonečný. Dlouho se nic neděje, ale pak se lesem začne plížit lezavá zima, jinovatka začne rosit všechny rostliny a chlad se vplíží mezi větve. Společně s ním se blíží i něco dalšího. O pár minut později se mezi stromy proženou první vlci, tvoření jakousi zelenou energií. Jejich padlí předci. A jsou jich desítky. Desítky a stovky dávno mrtvých vlků, kteří přicházejí a budou přicházet tak dlouho, dokud je Kai bude volat a bude na to mít sílu. Nejdřív přibíhají ti obyčejnější a slabší, běžní vlkodlaci, kteří se střemhlav vrhají do boje a sápou Hydovy nestvůry, ale po nich začnou přibíhat i silnější a Kai ví, že někde tam v dálce jsou spící Strážci a pokud je probudí…
Taiji je uprostřed střetu s Boogiem. Ví, že většina by ho ráda zachránila, ale on je odhodlaný prostě mu setnou hlavu, když to jinak nepůjde. Má k tomu hodně blízko, ale jde po něm ten pitomý had a kvůli tomu, musí udělat krok stranou a nechat Boogieho energii, aby vyšlehla proti němu. Ve stejnou chvíli naštěstí zakročí taky Zyean a v podstatě Boogiemu podrazí nohy, takže ho nezasáhne. Taiji se chvíli brání hadím uštknutím, Boogie se hrabe zpátky na nohy a jakmile se mu to povede, začne v dlaních formovat nějaké kouzlo. Taiji nemá ani ponětí, co to je a popravdě to ani nechce zjišťovat, ale Zye zaboduje podruhé, když Boogieho trefí kládou do hlavy a pošle ho mezi kytičky, co právě vyrostly na zemi. Je v tom kapka ironie nebo snad sarkasmu. Taiji se rozesměje a rád by si se Zyeanem plácl. 
"Jsme skvělý tým!" Křikne po něm hrdě, ale zaútočí na něj nějaká příšera. Chvíli to trvá, než se jí zbaví a to je čas, kdy se ohlédne za sebe, aby si všiml, co to Boogie vyčaroval. On totiž otevřel nějaký průchod, ale ne proto, aby z něj něco vylezlo, ale aby do něj něco začalo padat.
Taiji se zamračí a vrhne pohledem po Zyeanovi, který se válí na zemi omotaný hadem a očividně se dusí. Chce mu pomoct, ale ten otevřený portál ho začne vtahovat směrem k sobě a je to čím dál tím silnější. Taiji se proti tomu brzy musí doslova zapřít oběma nohama, jako když se do něj opírá silná vichřice a je si jistý, že jestli ho to pohltí, už se nikdy nevrátí. Na moment ho napadne, že takhle nějak nejspíš dopadl Yoshiki, že někde bloudí ztracený, sám a možná taky na věky a že jeho čeká stejný osud. 
"Zye-koi!" Vykřikne a tentokrát je to proto, aby ho na sebe upozornil, ale Zye má sám co dělat. Taiji povolá všechnu svou plamennou sílu, ale Boogie se začíná probouzet a společně s ním sílí i jeho portál. 
"Zye!!!" Křikne Taiji už trochu zoufale.
Kai skáče z místa na místo, chňape kolem sebe a snaží se útočit na Hyda stejně jako na jeho armádu monster. Kolem něj pobíhají mrtví vlci a zdatně mu pomáhají a když se ještě k tomu vedle něho objeví i živý Tora, šťastně se usměje.
"Ani nevíš, jak moc." Pošle mu myšlenku, protože vlčí tělo nemá hlasivky jako člověk, ale zároveň zaslechne zoufalé Taijiho volání. 
"Jdeme!" Křikne na Toruv myšlenkách, protože Kamijo i Mana jsou teď mimo hru a Hyda zaměstnává Uruha. Dlouhými skoky běží mezi stromy a je to právě včas, aby viděl bratra, jak ho dusí had. Vrhne se na něj, zakousne se mu za krk jedné hlavy a začne s ním smýkat ze strany na stranu. Boogie v tu chvíli málem zešílí, mrští po Kaiovi svou energií a odešle ho i s Tamakim v hubě někam mezi stromy, ale sám cítí, že se Tamakimu nic nestalo a jakmile Kai narazí a upustí ho, honem se plazí podrostem pryč do bezpečí. Boogie se celý rozlícený doširoka rozkročí a podívá na narušitele. Tora měl čas Taijimu pomoci, portál se vinou Boogieho šoku zavřel, ale Boo nevypadá, že by přišel byť jen otrošičku energie. 
"Tak dost!" Křikne po nich Boogie, jehož oči rudě žhnou. Skočí po něm několik vlků, které hravě odhodí stranou, až zmizí zpátky v říši smrti a začne otevírat mnohem větší bránu. 
"Touhle bránou jsi měl Hyda poslat zpátky do jeho říše!! Ne nás!" Křikne po něm Taiji, ale Boogie teď rozhodně není ve stavu, kdy by mohl poslouchat. Chce je vysát všechny. Jako nepříjemné smetí.
Mezitím se Hidemu konečně podaří seběhnout lesem, proplést se mezi bojujícími vlky a přízraky, vyhnout se létajícímu démonovi i všem dalším nástrahám a proběhne kousek od místa, kde na zemi leží polámaný anděl. Žije, ale něco se mu stalo, možná si zlomil křídla. 
"Shin-chan!" Snaží se na něj upozornit svou lásku a běží dál. Potřebuje se dostat až k Uruhovi, aby mohli odkrýt Hydovu podstatu. Další kus odtud leží jiné tělo. Nehýbe se a vypadá jako mrtvé. Je to upír, kterého Kaoru upustil z velké výšky a dýchá jenom proto, že je jeho tělo napuštěné nějakými Torovými přípravky. Hide zaváhá. Měl by mu pomoci? Proč to Kaoru udělal? O kus dál je vidět i kvílícího Manu, který se ještě nevzpamatoval a jehož úponky se zoufale snaží zvednout Kamijovo tělo. Je to jako nějaký pitomý film. Jako jeho hnusné sny. 
"Shin-chan." Zavolá ho znovu, aby ho upozornil i na dalšího padlého. Rychle se blíží k místu, kde se Hyde stále pře s Uruhou. Vypadá to, že ho jeho vlastní výtvor nakonec zaměstnává ze všeho nejvíc. +Sám sebe pošleš do záhuby.+ Pomyslí si na jeho adresu. Už je skoro u nich.

Hyde, Uruha, Kamijo, Shinya, Zyean, Inoran, Tora, Tamaki

Uruha doufá, že se Hide rozhoupe a přijde mu pomoci. Může Hyda ještě chvíli zdržovat, ale i jemu je jasné, že nemá dost síly, aby to prodlužoval. Drží ho ve stínové říši a snaží se ho co nejvíce oslabit. Jeho stínoví přátelé mu pomáhají taky. Jsou součástí jeho podstaty, a i když patří k Hydovi, tak ho neposlouchají. Uru se bál, že to bude jinak, ale naštěstí ne. Jsou spojení s jeho myslí, a proto dělají to, co by si Uru nejvíc přál. Kolem Hyda se vlní jen málo viditelná těla. Narážejí do něj, proplouvají jím, ale zdá se, že to není k ničemu. 
"Vážně si myslíš, že mi můžeš ublížit, Uru-chan?" Vysmívá se mu Hyde, který tu zůstává snad jen proto, aby se podíval, co se všechno jeho výtvor naučil. Myslí přitom na Boogieho a možná by se měl hrnout za ním, ale věří mu a taky věří v jeho sílu. Má s sebou Tamakiho, takže se mu nemůže nic stát. Opravdu tomu věří. Nechává se svírat od Uruhy, ale pak ho to prostě přestane bavit a vysmekne se mu, aby ho tentokrát mohl sevřít on. Je čelem k němu a vůbec mu nevadí, že musí trochu vzhlédnout, aby se mu mohl podívat do tváře. 
"Krásně jsi vyrostl Uru-chan. Myslel jsem, že tě Kaoru přesvědčil, aby ses přidal k nám, když ti to tak sluší, ale nejspíš jsem se spletl. Ano i já." Ušklíbne se pobaveně. 
"Chceš mě zabít hm? Tak to nezbude nic jiného, než abych zabil já tebe." Stiskne ho o něco víc a pomalu přitahuje své objetí s plánem, že o nakonec rozdrtí svou silou, jak fyzickou tak i svou mocí, kterou posílá proti němu a nechá ji jím prostupovat.
Inoran po chvíli v podrostu opravdu otevře oči. Cítil, jak si Aoi bral jeho krev, ale neoslabil ho tím. Jeho podstata ho nakonec zachránila, aby si nevzal příliš. Cítí se slabý, ale je to spíš pádem, než že by to Aoi přehnal. Prudce se nadechne, jakmile se chce pohnout. Hrozně to bolí, nemůže se vůbec pohnout. Vůbec si neuvědomuje, že u něj někdo byl a že se k němu žene někdo další. Hledí jen do korun stromů a snaží se jakkoliv pohnout, ale prostě to nejde. Nedokáže pohnout ani malíčkem a to je děsivé. Cítí skrze pouto, že Aoi není při vědomí a to je snad ještě horší. Nejradši by se zvedl a rozběhl se za ním, aby ho mohl zachránit. Trochu víc se nadechne, aby mohl zavolat někoho, kdo je poblíž, aby mu pomohl vstát, ale nevyjde z něj ani hláska. Stiskne víčka víc k sobě a v koutcích se objeví slzy. 
"Ještě je na slzy brzo, Inoran-san." Ozve se hlas, který nakonec přiřadí k Shinovi. Ten samozřejmě zaslechl volání Hideho a vydal se hledat raněné. Neví, jestli je jim schopný pomoct, ale může je donést do bezpečí. A zdá se, že podle Hideho volání nebude je jeden.
"Aoi-…" Zvládne Ino vydechnout a chce mluvit dál. Shin ho však zastaví. 
"Jen šetři síly. Pro Aoiho se pak hned vrátím." Podívá se Inoranovi do očí a donutí jeho tělo svou mocí, aby dokonale ztuhlo. Pak ho zvedne bez větších obtíží, přitiskne ho do své náruče a přenese na vyhlídku, kde by mohl být v bezpečí. Není schopný ho vyléčit, ale mohl by pro Toru a ten mu snad pomůže. Vrací se zpátky k místům, kde Vycítil Aoiho. Povedlo se mu to díky Inoranovi a díky tomu, že se mu dostal do hlavy. 
"Aoi-san." Pošeptá mu, aby se ho pokusil probudit, ale je to marné. Je úplně mimo sebe. Musí si opravdu pospíšit, jinak nepřežije ani jeden. 
"Jen vydržte." Vstane, aby se rozhlédl, kde jsou. Místo toho uvidí Manu a zjistí, že je to on, kdo tak kvílí a vidí i Kamijovo tělo, které podléhá účinky jedu. Musí něco udělat, ale Tora mu tady nepomůže. Rozhodne se během vteřiny, že přece jen jeden rituál vyzkouší. Dostal Shinyu do svého světa, jeden léčivý přece zvládne. Najde v sobě ztracenou sebedůvěru a doufá, že mu Mana pomůže. Slétne k nim a podívá se na svého dřívějšího ochránce. 
"Pomůžeme mu, Mana-sama." Broukne naléhavě.
"Pomůžu mu, vím co dělat, ale potřebuju tvou sílu a uzdravím všechny." Podívá se na něj naléhavě a pak trochu srovná svůj postoj a pohled mu ztvrdne. 
"Podmínkou je, že pomůžeme i těm dvěma." Kývne hlavou nahoru na vyhlídku. 
"Kamijo už dlouho nevydrží. Přines ho nahoru, připravím to. Žilo se nám dobře, dokud nepřišel Hyde. Moc není všechno." Naposledy se mu podívá do očí, krátce těkne pohledem ke Kamijovi a pak vzlétne, aby se vrtil k Aoimu a Inoranovi, kde začne chystat vše potřebné a kreslit svou vlastní krví pentagram. Vůbec netuší, jestli neublíží anděli, když na něj vyzkouší démonický rituál, ale jinak to nejde. Musí to alespoň zkusit, protože cítí, jak z obou vyprchá život. 
 Tora zatím jen zůstává zírat, protože Kai povolá své padlé předky a to je něco, na co můžete jen zírat s otevřenou pusou. Hydových monster byly stovky, ale mrtvá vlkodlačí smečka je dokáže dost dobře zdolávat. Hledí na to asi pět minut, než je vůbec schopný se pohnout a pomoct jim přemoci temné stvůry, které se po nic snaží sápat. Je to nechutné, někteří obzvlášť a úplně nejvíc, když ležíte na zemi a máte divný obličej několik centimetrů do toho svého. 
"Hrozně ti táhne z držky." Prohodí, ale vzápětí o své nepřítele přijde a sleduje, jak ho mrtvý vlk cupuje na kousky. Postaví se hbitě na nohy a pak očima vyhledá Kai, který už míří mezi stromy. Vydá se za ním, protože cítí sílu, která se u domku probouzí.
"Ten nejlepší!" Stihl jen Zye Taijimu přitakat, než se všechno tak hrozně zvrtlo. Cítí hadí tělo, jak drtí jeho kosti, které jen stěží odolávají. Uvnitř Zyeho se hromadí neskutečné množství energie, které lomcuje s jeho tělem, ale kvůli hadovi nemůže vůbec ven. Je to nějaký druh temné síly, která ho svírá i zevnitř. Slyší volání Taijiho a zvládne se podívat tím směrem a co vidí, ho málem připraví o dech. Do očí se mu nahrnou slzy a chce na něj zavolat, že už jde. Nic ale z jeho krku nevyjde a tím že vypustí víc vzduchu z plic, se hadí tělo kolem jeho hrudníku stáhne. +Tai-koi. Už nemůžu. Prosím vydrž, ještě chvíli.+ V duchu ho prosí a modlí se za to, aby někdo přišel a pomohl jim. Sám bojuje, jak jen to jde a nedává to hadovi zadarmo, ale je příliš silný i na něj a má ho v hrsti. Najednou se tu však objeví Kai a v závěsu za ním i Tora. Strhne Tajiho ve chvíli, kdy se portál zavře a za chvíli už jsou oba zase na nohou. Tora rychle pohledem prozkoumá situaci a vidí hadí tělo, jak proletí vzduchem společně s Kaiem. V jeho očích je vidět strach, jestli je v pořádku, ale je tu Boo a dokud s ním něco neudělají, nepomůže mu. Zye už je na nohou, i když pořád popadá dech. Jeho vlčí tělo už září nahromaděnou energií, která nutně potřebuje opustit svou schránku. Je to jakoby kolem sebe měl plameny světlé energie, která při každém jeho kroku nutí trávu povyrůst a zelenat se. Dokonce to zní, jak kdyby kolem nich byli ptáci s zpívali. Je to jen iluze tvořenou jeho životní energií. 
"Hyde je tu ten, co vyšel proti nám. Nikdo z nás bojovat nechtěl. Nemůže mu dovolit dělat z lidí a jiných entit tohle." Kývne Zye hlavou s mrtvým monstrům.
"Tak chceš, aby svět vypadal?" Štěkne po něm, a i když je vlk, očividně je schopný mluvit. Pomalu dojde před Taijiho s Torou a postaví se jako hradba mezi ne a Boogieho. 
"Každý den budou umírat další a další lidí. To nemůžeme dovolit a ty bys taky neměl." Zavrčí na něj a pak se bezmyšlenkovitě rozběhne proti Boogiemu a svým tělem i energií se ho pokusí srazit k zemi. Zemí otřese mohutná exploze, kterou tentokrát Zye ovládal a spustil schválně. Manu to oslabilo, třeba to půjde i s Boogiem. Jestli to ale vydrží jeho vlčí tělo, to je jen těžko říct. Tamaki se po chvíli vzpamatuje a zmizí v podrostu. Hadí tělo se dostane oklikou, až k Booigemu a ostatním. Kaie nechá být, protože teď má v hlavě jen jedinou osobu. Vrátí se v okamžiku, kde se Zye rozběhne proti Boogiemu. On sám se dostane k nim a svou kletbou se snaží Boogieho ochránit ze všech sil. Z jeho těla začne stoupat rudá aura, která se snaží postavit štít, aby se mu nic nestalo. Vyčerpává ho a sbírá poslední zbytky jeho sil. +Boo-chan, prosím vydrž to.+ Prosí ho v duchu a sám cítí, jak se jeho tělo pomalu rozpadá nárazem Zyenovy životní energie. Nakonec asi může umřít, ale ne obyčejně. Prostě se rozpadne na prach. +Miluju tě.+ Pošle Boogiemu poslední myšlenku kdy ucítí, jak se část něj pomalu rozpadá.
Uruha se objeví s Hydem zpátky na louce. Teprve v tu chvíli ho Hyde nepustí a on klesne na kolena na zem. Musí se zapřít dlaněmi o zem a začne vykašlávat krev. Má pocit, že mu rozdrtil žebra. Nemůže vůbec dýchat. Potřebuje nutně pomoct, tohle sám prostě nezvládne. Hyde je příliš silný. 
"Hide-kun, kde jsi?" Šeptne do všeobecného ticha a pak ho opravdu uvidí. Sám už je na pokraji sil, ale pokud se Hidemu podaří odhalit Hydovu pravou podstatu je schopný ještě posbírat všechny své zbývající síly a zatočit s ním. Pomalu se postaví a setře si koutek, kde mu zůstalo trochu vlastní krve. Vzdorovitě pohodí hlavou a sleduje, jak se Hydovo tělo mění. Hide na něj začíná působit. Odhaluje kousíček po kousíčku jeho démonickou podstatu. Obličej se mu začne protahovat, oči dostávají temnou hloubku a odhalují pobyt v démonické dimenzi. Jeho tělo začnou pokrývat roztodivné šupiny, které vypadají, jakoby za chvíli měly odpadnout. Kůže se stává mírně našedlou a hrudník vypadá podobně jako Urhuva tvář a odhaluje, jak dlouho pobývá na tomto světě. Prsty se mu protahují, stejně jako se prodlužují nehty na rukou v děsivé drápy.
"Děláš mě silnějším? Hide-san, nejspíš jsi opravdu dodržel své slovo." Rozesměje se Hyde hlasitě, ale to už se mění i Uruha. +Moje poslední možnost. Díky.+ Uruhovy myšlenky patří momentálně Kaoru, když se jeho tělo dokonale propadne stínům a stane se z něj jen stínový opar. Docházejí mu síly, ale ještě jí trochu má a použije ji všechnu proti Hydovi. Proletí skrze něj a zůstane uvnitř démonického těla, které začne trhat zevnitř. Hydova síla je neskutečná, nejde to tam snadno, jak si představoval a hrozí, že spíš rozerve sám sebe. Vnímá sílu temnoty, která ho dokonale pohlcuje, a když se znovu objeví na louce jeho tělo, je poseté hromadou šrámů a na některých místech mu odumírá kůže i s masem. 
"Někdo ho musí dorazit, teď to půjde." Zašeptá s posledních sil Uru. Hyde před nimi klesne na jeho koleno a drží se za hrudník. Částečně za to může to, co mu provedl Uru a částečně taky to, co se děje s Boogiem. Najednou má pocit, že by za ním měl jít a společně by měli zmizet. Takto rozhodně nechutná vítězství. Narovná se a podívá se na Uruhu. 
"Stálo ti to za to?" Vysměje se mu a hodlá vyrazit mezi stromy, aby zachránil Boogieho.



Žádné komentáře:

Okomentovat