9. června 2022

Hromadné - Sebedůvěra je základ úspěchu. - část 2.

(Tetsuyův club)



Tora, Tetsuya


"Možná." Usměje se Tora, když ho Aqui v podstatě obviní. Mohl se bránit, ale jeho společnost nevypadá, že by chtěl utíkat. Nakonec má víc odvahy, než se na první pohled zdálo. Možná měl Ga pravdu a tím, že díky tomu, že ho Mana držel doma, chce teď Aqui vyzkoušet všechno možné. Ohledně vybírání drinku stihne jen kývnout hlavou a už vymýšlí, co by mu nechal připravit, ale to by tu nesměl být Tetsu. Ten z Aquiho nepouští oči a přemýšlí, jak se Tory co nejrychleji zbavit. Bohužel to musí udělat dost obratně, aby zajistil, že nebude nikdy dělat bordel a ideálně ho poslat k Aoimu, aby ho hlídal. Nebo Hyde, ono to vyjde na stejno.
"K tvé smůle a smůle všech ostatních mi tento klub říká pane. Takže i kdybych tu dělal věci, které si ani nedokážeš představit, já můžu." Zdůrazní slovíčko já a s ironickým úsměvem se Torovi podívá do tváře. Ten vypadá trochu nafouknutě, protože on žádný klub nevlastní. Kromě svých pověstných dovedností a jedné tašky nemá skoro nic. V tomto ohledu může s Tetsuyou jen těžko soupeřit, ale…
"To možná jo, ale nikdo s tebou v jedný místnosti nevydrží víc, jak pět sekund. Ani se jim nedivím." Nemůže nechat pusu zavřenou. Značně se mu uleví, když se na scéně objeví Ga. 
"Pohlídáš?" Pozvedne nepatrně Tetsu pravé obočí s pochybovačným výrazem.
"Jestli to dopadne jako minule, kdy jsi proletěl hlavou napřed do mého salónku, tak se má Aqui na co těšit." Klidně práskne, co se tu dělo minule. Ga propálí, jak se sem dostal a Tetsuyovi se pobaveně blýskne v očích.
"Vidíš, Aqui-chan." Začne jako první. 
"Jsou upíři, kteří musí pokoutně prolézat zadními vchody, jen aby se dostali dovnitř. Je to trochu…Mrzuté, ale asi musím ocenit snahu. Asi jsi dovnitř opravdu moc chtěl, je to trochu ponižující, ale mám pro to pochopení, proto tě nenechám vyhodit. Mimochodem, účet za rozbité věci z minula už jsem ti poslal." Mluví naprosto klidně, jak kdyby ho nic nemohlo rozházet. Pomstychtivost mu ale kouká z očí. 
"Nic jsme nerozbili." Brání je Tora bez váhání a už zatíná ruce v pěst. Vzápětí se uchechtne, protože představa, jak se Tetsu blíží k baru, jen aby Aquimu nenápadně hodil něco do pití je zábavná. 
"Vidíš." Prohodí k Aquimu.
"Já jsem ti to taky říkal. Nedej na první dojem." Přidá se ke Gacktovi. Tetsu se prozatím ušklíbne. 
"Vypadám jako někdo, kdo má potřebu někomu něco házet do pití? Ve svém vlastním podniku?" Ga vzápětí propálí Torovy možné problémy a ten vypadá, že se nejspíš propadne do země. 
"Díky, vážně kámoš, to se musí nechat. Víš, Aqui-chan, na všechny upíry je potřeba si dávat pozor, nikdy totiž nevíš, co na tebe prásknou. Vlastně jsem tu ta největší oběť." Vytasí na Gackta prostředníček. On sám by klidně nechal Gackta, aby Aquiho odvedl, ale Tetsu v žádném případě. 
"Tak na to zapomeň. Moje pověst mi nedovolí, aby sis ho dovedl zrovna ty. Ještě ho někdo s tebou uvidí a bude mít problémy. Mana-sama tě vzápětí srovná se zemí a…." Odmlčí se na chvíli, než mu to dojde. 
"Vlastně to není špatný nápad. Nikdy jsem ještě neviděl upíří karbanátky." Pokrčí v první chvíli zlehka rameny, ale vzápětí stiskne jemně Aquiho rameno. 
"Ztraťte se oba dva." Sykne na Toru s Gacktem.
"Mylsím, že jsou věci, které by někteří neměli vědět." Nebezpečně se mu blýskne v očích. 
"Co kdyby jistí upíři zjistili, co tu děláte. Zatím se mi podařilo všechno ututlat." Začne jim klidně vyhrožovat. Je jasné, že by si pár věcí klidně přibarvil a po poslední návštěvě tady…Nepochybuje, že mu budou věřit. Z druhé strany jen on ví, že to nemůže udělat, kvůli Torovi a tomu, aby na něj nepřišli. Pak už stočí oči k Aquimu, takže nevidí, že Tora vypadá trochu vyděšeně. Kdyby se Aoi dozvěděl cokoliv navíc, je vážně po něm. Zdá se však, že se Tetsu chytl, takže klidně můžou domů. A odkdy je takový podpantoflák? To je jedno.
"Aqui-chan, pojď se mnou prosím, bude mi potěšením ukázat si celý klub i s místy, kam se jen tak někdo nepodívá." Nabídne mu Tetsu a snaží se ignorovat pochechtávání Tory. Ten se pomalu přesune ke Gackotvi a dloubne do něj ramenem. 
"Dáš si panáka?" Stočí k němu pomalu pohled s blýsknutím. Kdyby tu byli z jiného důvodu, asi Tetsuyova slova nějakým způsobem okomentuje, ale…Mají, co chtěli, tak se asi ani vztekat nebude.

Gackt, Aqui


Aquiho domněnka se vzápětí potvrdí, když se Tetsuya prohlásí majitelem, ale pokud se tu takto vybavuje s těmito dvěma a rovnou je nevyhazuje, asi nebudou zase tak nedůležití, jak to vypadá. Začíná to být čím dál zajímavější. Skoro jako nějaká detektivka. Co se tady asi děje a co je všechny spojuje? V očích mu plápolají spokojené ohníčky, když přeskakuje pohledem mezi nimi všemi. Tora panu majiteli tyká, dokonce je hodně drzý a pak se dozví, že se tady něco dělo dokonce i v soukromém salónku. „Co jste všichni zač?“ Nevydrží to a zeptá se a Gackt na něj stočí pronikavý modrý pohled. Není zcela v jeho zájmu, aby Aqui doma vyprávěl Manovi, kdo přesně je, co přesně tady říkal a tak dále… Začínají se do toho nějak moc zamotávat, ale když se Tetsuya dostane do problémů s Manou, bude taky potřebovat pomoct a pak konečně zbaví Hyda toho obojku. Možná ještě dnes v noci. +A ty si konečně za...+ Ne, jenom o to samozřejmě vůbec nejde!!! Víc se vypne v ramenou, když mu Tetsuya začne říkat, jak je jeho vstup ponižující a udělá výraz jakého si Ech, prosím tě mlč už, ale i tak se pořád lehce ironicky usmívá a dobrosrdečně se na Aquiho usměje. 
"Vidíš, on si mě prostě nedovolí vyhodit a na podobné účty samozřejmě mám. Mám plno peněz." Prudce se na Tetsuyu zamračí. Bohužel to vypadá, že vedle Hyda je naprostý žebrák, ale jinak se má skvěle! On nemůže za to, že má tři rozhazovačné syny a sám rozhazuje víc, než oni všichni dohromady. Tora se ho pokouší zastat a navíc má pravdu, ale on se o tom hádat nebude, protože jemu je finanční stránka prostě jedno!! Rozhodně na veřejnosti! Aqui se baví čím dál víc, v obou rukách drží koktejl a už z něj má polovinu vypitou a pořád se na všechny culí. 
"Co se tady stalo, že došlo na škody a průlety dveřmi?" Vážně by to chtěl vědět. Gackt už se nadechne, aby si díky tomu nějak rýpl do Tetsuyi, ale Tora si zrovna stěžuje na to, co o něm řekl. Rozhodí rukama a naznačí upřímné Promiň. To mu nějak ujelo, ale bylo potřeba něco říct. Znovu se naježí a trochu nafoukne tváře, když mu Tetsuya zakáže odvést Aquiho kvůli pověsti a kvůli Manovi. +Ještě uvidíš, z koho budou karbanátky.+ Pomyslí si, ale nic na to neřekne. Už má vlastní plán. Jen ať si ho Tetsuya odvede. Jakmile ale Tetsu zmíní, že se mu všechno daří držet pod pokličkou, Gackt zpozorní. Byl tohle vstřícný krok? Jen nad tím trochu pozvedne obočí, ale už plácá Toru po rameni, aby se tedy vzdal své dnešní kořisti. 
"Jací jistí upíři? A co tady děláte?" Ozve se zvědavý Aqui. Chvílemi má pocit, že na něj zapomínají, ale ono je to vlastně dobře, protože se toho dozví mnohem víc. V Torově tváři se objeví upřímně vyděšený výraz a Aquiho to zaskočí. Myslel si, že se ho nevzdá tak snadno, vážně se mu líbil a jakmile ho Tetsuya začne odvádět s sebou, ještě se po něm několikrát ohlédne a je mu to vidět na očích, ale pak už mu Tora zmizí mezi dalšími lidmi. Gackt místo toho vypadá vážně pobaveně. 
"Klid. Všechno bychom v pohodě ukecali. Kluci nás zbožňují a jemu by nikdy nevěřili." Řekne sebevědomě, ale dneska mu moc věcí nevychází. Možná by měl radši mlčet. Aby se mu za zády neobjevil Hyde a nechrstl mu pití do obličeje. 
"Dáme si panáka. A pak se stavíme za Manou. Měl by se přijít podívat, co se tady děje." Řekne mu s ďábelským úsměvem, zatímco ho vede k baru. Aqui mezitím cupitá po Tetsuyově boku a několikrát se podívá na jeho profil. Zatím mu nikdo nevysvětlil ani jedinou věc, na kterou se ptal. 
"Je to hezké, že se mi věnujete. Neruším vás?" Řekne slušně, protože je to přece pan majitel. Nerad by, aby se s ním zdržoval jen proto, kým je a taky… nechce být pod dohledem a aby se pak jeho táta všechno dozvěděl. S Torou by to nehrozilo…

Tora, Tetsuya


Tetsuya samozřejmě slyší Aquiho otázky, ale na ty bude čas později, první se musí zbavit těch dvou otrapů, aby měl konečně klid. Nejradši by je oba popadl za límec a vyhodil ven, aby tady nepřekáželi, ale to by pak musel poslouchat Hyda a na to nemá buňky. Navíc je pořád lepší varianta, když bude Tora zalezlý tady, než aby se toulal po ulici a vymýšlel pitomosti. Nepochybuje o tom, že by došlo na nějaký pořádný průšvih a na to nemá dnes večer čas. 
"Neprovokuj mě." Blýskne se Tetsuyovi v očích, protože on ho klidně může vyhodit kdykoliv se mu zamane. Nedělá to jen proto, že na to teď nemá čas samozřejmě. Vzápětí se ironicky uchechtne. 
"Jistě." Doplní na tu jeho spoustu peněz. Nebyl chudák to vůbec ne, ale ty jeho dětičky. On moc dobře ví, proč si žádné nepořizuje, narušily by jeho neživotní standart. Tora Gacktovu omluvu odmávne rukou. Ve výsledku to nejspíš přežije a je rád, že se jim to všechno podařilo i přes jeho neskutečné pochybnosti. Usadí se společně s ním u baru, ale cestou se ještě několikrát ohlédne ne odcházejícího Tetsuyu s Aquim.
"Je mi toho kluka líto. Nejsem si jistý, že to byl dobrej nápad." Prozradí mu své starosti. Je jasné, že se mu úplně nezamlouvá takto někoho využívat. Přece jen to nebyl úplně jeho styl. 
"Odnese to sice Tetsuya, ale podle mě i Aqui." Sáhne po panáku a pozvedne ho Gacktovým směrem, než ho do sebe obrátí a rovnou si objedná druhého. Kopne do sebe i toho, než se na Gackta znova podívá.
"Já nevím, neměli bychom to radši odpískat?" Napadne ho úplně idiotsky. Chce Hydovi pomoct, ale z druhé strany…Ohlédne se ne Tetsuyova záda a vzpomene si na všechno, co udělal a co jim řekl. 
"Ne, rozhodně neměli." Ušklíbne se nevypočitatelně. +Promiň, Aqui-chan.+ 
Tetsyuovi jdou zatím všichni z cesty. Není problém pro něj ani jeho společnost projít klubem, aniž by do nich někdo vrazil. To by byl taky jednosměrný lístek do propadliště dějin. 
"Ptal ses na spoustu věcí, je čas ti na ně odpovědět." Stočí na něj chvíli pohled a pak se opře do dveří svého vlastního salónku, kde budou mít klid. 
"Gackt je jeden z nejstarších obyvatel této části města. Žije tu už opravdu dlouho a má celkem početnou rodinu. Do nedávné doby s nimi nebyly žádné problémy." Odmlčí se na chvíli, než ho dovede až k velké pohovce a sám odejde k baru, kde mu bez váhání nachystá jeden z barevných koktejlů. Sladký a přitom s ostřejším koncem. 
"Bylo to vlastně do doby, než jsme u nich ubytovali Toru. Je to jeden z problémových jedinců, který by měl být co nejvíce pod dohledem, ale asi jsem přecenil jeho schopnosti." Teď trochu lže, protože Ga ani trochu neví, co je za tím vším. 
"Naposledy, když tu byli, si pánové něco přimíchali do pití a měli za to, že za přátelským popovídáním mezi mnou a jejich milenci je něco úplně jiného." Zatváří se pobaveně. 
"Rozbili několik židlí a pak sem vpadli hlavou napřed a chtěli mi to vrátit." Pokrčí nenuceně rameny a už se vrací k Aquimu, aby mu podal jeho koktejl. Sám má obyčejnou širší sklenici s krvavou whisky. 
"Stálo mě hromadu vysvětlování a zametání pod koberec, než to trochu utichlo. Klub byl v tu dobu samozřejmě plný. Je to nevděčná práce, ale někdo to dělat musí." Stočí oči k Aquimu a pozvedne koutky. Je to pořád trochu ledový úsměv, ale v očích mu tancuje zájem. 
"A k té poslední otázce. Ne, rozhodně mě nerušíš. Vlastně jsi po dlouhé době příjemná společnost. Doufám, že mě o nic jen tak neokradeš." Pozvedne svou sklenku a nabídne mu ji k přiťuknutí. 
"Je tu spoustu známých tvého otce, Aqui-chan. Musím tě varovat, že tohle je jedna velká drbárna a měl by sis dávat pozor, s kým se stýkáš. Můžu ti pomoct a ukázat, kde je zábava nejlepší, aniž by o tom tvůj otec věděl." Nabídne mu a trochu tím riskuje. Mohl by si pěkně zavařit, kdyby někdo zjistil, co mu tady nabízí. Zvedne ruku, aby se dotknul jeho brady a mohl palcem pohladit jeho rty.
"Byla by velká škoda, kdyby tě už nebylo nikde vidět. Schovávat někoho takového by mělo být vážně trestné. Nemusíš mi vykat, jsi jeden z mála těch, u kterých mi to spíš překáží, než abych to vyžadoval." V očích se mu dravě zablýskne.

Gackt, Aqui


Gackt se elegantně vyhoupne na barovou židličku a na okamžik shlédne dolů na svou mokrou nohu. Ještě to neuschlo, ale kdo by teď zkoumal jeho boty? Torova starost o Aquiho ho upřímně zaskočí. Udiveně se na něj podívá. Ještě doma byl Tora pomstychtivost sama a bylo mu úplně jedno, kdo Aqui je. 
"To na tebe udělal takový dojem?" Zeptá se ho, ale nic kousavého v tom není, pokud upír může něco podobného říct. 
"Odpískat co? Aqui sem přece přišel dobrovolně, my jsme ho z domu nevylákali. Mohl by tady na něj narazit o chvíli později i bez nás. Vlastně je to s Tetsuyou dost pravděpodobné. Nevěděl jsem, že je to taková hezká panenka, toho by Ogawa nepřešel bez povšimnutí." Dodá a pokrčí rameny, zatímco před ním přistane nový drink. Pak se na Toru nevěřícně ohlédne, ale trvá to jen pár vteřin, než si Tora odpoví sám. 
"Skoro jsem se začínal bát, že se ti ten kluk líbí. Protože on se málem vykroutil, když odcházel. Musím říct, že kdybys byl single, měl bys dost vysoké šance. Nechápu, proč si nevěříš, když sbalíš Aoiho a o pár dní později i Aquiho a ani se u toho nezapotíš." Připomene mu realitu a usměje se. Pak do sebe obrátí několik loků i on a přemítá, kde teď asi Mana může být. Doma určitě ne, když je synek tady.
Mezitím Aqui cupitá po Tetsuyově boku klubem a nemůže si nevšimnout, jak se davy rozestupují, aniž by jim vlastně někdo věnoval větší pozornost. Je to jako nějaké kouzlo. Projdou nějakými dveřmi, které odhalí soukromé prostory, i když je tu také malý bar. Pečlivě se rozhlíží, zatímco poslouchá Tetsuyově vyprávění. Gackt nevypadá jako tak starý upír a on o něm vlastně asi ani moc neslyšel. Částečně to ale bylo proto, že Aqui zatím neměl ambice ani povinnosti v otcově oboru. Na to bylo v upířím světě hodně času a na něj bylo pořád nahlíženo jako na takové odrostlejší dítě. Jakmile dojde taky na Toru, Aqui skloní oči, aby na něm příliš nebylo poznat, co si myslí a natáhne ruku po koktejlu. S tichým děkuji vsune brčko mezi rty a upije. Má to docela říz, musí opatrně. Tora byl tedy problémový jedinec, který musel být pod dohledem. S Gacktem ale nevypadali jako hlídaný a jeho opatrovník, spíš jako dobří přátelé. Nakonec se měl mít před Torou asi opravdu na pozoru, ale stejně si nemůže pomoct a zatím k němu má největší sympatie. Jakmile ale dojde na to, že pánové mají milence… OBA… Aquiho tvář trochu zvadne, pokývá hlavou a začne ho z ní konečně pouštět. Proč tu asi nebyli spolu? Jak vypadá? A zahýbá mu Tora nebo to flirt vůbec nebyl? Teď už nemělo smysl nad tím přemýšlet. A proč s těmi milenci jednal Tetsuya tady a to tak, že to ty dva tolik rozlítilo? Něco se tu prostě dělo. Něco tajného. Aqui byl mladý a naivní, ale nebyl hloupý a měl docela postřeh na věci, kterým jiní nevěnovali pozornost. Konečně zvedne oči k Tetsuyovým a dlouze se do nich podívá, když mu prozradí, že se Toru nakonec rozhodl krýt. Upřímně se na něj za to usměje. 
"Zatím domů nespěchám." Řekne mu a pohrává si rty s brčkem, aniž by tím cokoliv sledoval. Vypadá u toho provokativně stydlivě. To jeho zatím ale skrývá tichou hrozbu v podobě jeho otce. Lekne se, když dojde na to přiťuknutí, protože on už dávno pije, aniž by to udělal a to je neslušné. Honem to napraví a teď je jeho omluvně nevinný úsměv cílený. Ještě víc mu zatrne, když dojde na známé jeho otce. To vůbec nedomyslel. Mimoděk se rozhlédne, i když jsou tady zrovna sami. Nakonec pohledem znovu zakotví na Tetsuyovi, který mu nabízí doprovod, ochranu a taky krytí. Rozhodně se vyzná a bude tady mít dobré jméno. Dotek na rtech je nečekaný a snad až příliš, ale neucukne mu. Jen ho to znatelně vykolejí. Ví, že by ho otec mohl na dlouho zavřít doma a to nechce ani on. Nakonec by to vážně asi bylo nejlepší takto. Touha objevovat svět je velmi silná. Nabídka tykání mu znovu vykouzlí jemný úsměv. 
"Dobře." Řekne velmi tiše s decentním úsměvem a honem skloní oči.

Tora, Tetsuya


Tora vypadá na vteřinu přistiženě, když se ho Ga zeptá takovým způsobem. 
"To neeee." Brání se a už protáčí dalšího panáka mezi prsty. 
"Jen jak si říkal, že ho není nikde vidět a jestli to byl jeho první výlet…" Chtěl dodat, že má malinko černé svědomí, ale to si nechá radši pro sebe. Pak už jen krátce přikývne, protože Aqui hezký vážně je, o tom není pochyb. Už předtím si to myslel a asi nemá smysl cokoliv zapírat. Nakrčí trochu obočí, když mu Ga začne říkat, že se na něj Aqui díval. Je to vlastně příjemné a zároveň tomu jen těžko uvěří. Vypadá, že je trochu na rozpacích. Byl už prostě takový, ať už navenek vystupoval jakkoliv. Podívá se na něj s mírně pozvednutým obočím, ale nakonec se přece jen pousměje. 
"Na tom asi něco bude." Připustí, i když to zní pořád trochu neochotně. 
"Díky." Kývne mu hlavou a objedná mu ještě jednu skleničku na něj. Je to snad poprvé, kdy mu přijde, že má vedle sebe přítele. Je to hodně příjemný pocit. Měl Hyda, ale tam to bylo spíš o dohledu a jakémsi druhu rodičovství, v tom nejlepším slova smyslu. S Gacktem je to úplně jiné a je mu za to neskutečně vděčný. Po těch letech na ulici, kdy vyváděl kraviny a měl kolem sebe jen upíry, kteří by ho kdykoliv potopili, je to příjemná změna. Ne, už se nechce nikam stěhovat, chce zůstat s nimi. 
"Počkáme si na to největší peklo nebo se radši vypaříme?" Zeptá se s nádechem pobavení. 
Mezitím Tetsuya po očku pozoruje, jak to Aquimu pomalu dochází. Samozřejmě, že to řekl schválně, aby na oba přestal myslet, ale neřekl nic špatného, je to pravda, proč by mu lhal? Obzvlášť ve chvíli, kdy se mu to skvěle hodí. 
"Ale no tak, nebuď smutný, ti dva ti za to rozhodně nestojí." Věnuje mu o něco vřelejší pousmání, ale v očích zůstává pořád stejně studeno. Pozoruje upřeně jeho hru s brčkem a musí si trochu povzdechnout. Přemýšlí, jestli ho taktovým způsobem trápí cíleně nebo si to vůbec neuvědomuje. Trochu sází na tu druhou variantu a o to je to snad ještě horší. Vážně s oblibou sledoval podobné zdánlivě nevinné kousky, probouzelo to v něm patřičnou touhu a tentokrát to není jinak. Sebevědomě si ale nepřipouští možné nebezpečí. To se prostě jemu stát nemůže. 
"To je moc dobře, noc teprve začala." Blýskne se mu v očích. Dokonce ho ani nenapomene z to pití, najednou mu jeho chování vůbec nevadí. 
"Skvěle, formality máme za sebou." Pozvedne pravý koutek a trochu sklouzne prsty na jeho bradu, aby mu tvář pozvedl. 
"Jen se na mě hezky dívej, já se dívám hodně rád." Pochválí mu svým způsobem oči a pak se skloní, aby ho mohl líbnout na tvář. 
"Jsi roztomilý a velmi krásný, Aqui-chan. Byla by škoda se na to nedívat." Ujistí ho, že o to zájem rozhodně má. Pak ho velmi pomalu a taky dost neochotně pustí. 
"Jsi v jednom z nejstarších podniků ve městě. Vznikal společně se zdejší Radou jako místo, kam můžou upíři z vyšší třídy beztrestně chodit. Nakonec se stal místem, kde se potkává většina z naší komunity. Tvůj otec tu strávil najeden večer." Vzpomene si na některé okamžiky.
"Myslím, že každý v nejbližším okolí." Očividně je na své dítě patřičně hrdý. 
"Ale ač nerad tak přiznávám, že v Hydově clubu, který je na druhé straně města by se ti líbilo mnohem víc. Tady je to spíš o obchodech o pokeru a sázení a podobných neřestech. V Hydově podniku je to o těch fyzičtějších potřebách. Nakonec, mohl bych tě tam třeba vzít. Příště?" Nabídne mu další možnost se někam podívat.
"Nebo snad rovnou dnes?" Láká ho dál. Rozhodně mu nemá v plánu vykládat, co se kolikrát děje za zavřenými dveřmi tohoto salónku. Má z něj pocit, že by mu nejspíš velmi rychle utekl a to rozhodně nechce. 
"Osobně bych s tebou raději zůstal tady a poznal tě mnohem víc." Probodne ho pohledem, který připomíná dravce na lovu. Ne, nepotřebuje, aby na něj koukal ještě někdo jiný. Nejspíš by opravdu začal po dlouhých letech žárlit.

Gackt, Aqui


Gackt pochopí, odkud vítr vane a jenom se na Toru usměje. Je to vlídný úsměv. Tahle reakce značí, že Tora je v jádru dobrý kluk, přesně, jak si myslel a jeho problémy pramení z něčeho úplně jiného. Bylo dobře, že má svědomí. Přikývne na to jeho poděkování a protočí panáka mezi prsty s dalším vlídným úsměvem. 
"Já bych ještě chvíli počkal." Odtuší Gackt a hrozně nenápadně se rozhlíží okolo nich, zatímco dál popíjí.
"Aqui je nezkušené mládě, nezůstane tam s Ogawou zavřený celý večer. To by Tetsuya sám nevydržel a pochybuju, že by mu Aqui hned dal. Tetsu se na něj nevrhne, protože bude mít strach z Many…" Rozvíjí nahlas svoje dedukce. On sám neví, kde by Manu hledal a jak by mu dával vědět. Rozhodně nedisponuje něčím takovým jako je jeho soukromé číslo a při jeho práci může být kdekoliv. Buď budou mít štěstí nebo to prostě zabalí později. 
"Užívej si svobodu. Naše polovičky jsou na nás naštvané a řádí někde jinde, co nám zbývá." Připomene mu. +Možná jsou u Hyda?+ Napadne ho. Měli by tam později nahlédnout? Zase aby nevypadali jako stíhačky, co je chodí šmírovat… Chtělo by to důvod. 
Aqui se znovu usměje, když mu Tetsu řekne, že je rád, že neodchází a pořád svírá mezi zuby brčko. Podaří se mu do něj udělat špičákem díru, ale to nevadí. Jde z něj pít i tak, jen je to obtížnější. Přestane s tím, když na tváři ucítí Tetsuyovu dlaň a doopravdy se mu do očí podívá. Mírně pootevře rty a cítí, jak se mu do obličeje hrne červeň, ale jednak je upír a jednak má hodně silný make-up, takže je to vidět spíš trochu na krku. Dotek na tváři ho silně vyvede z míry, trochu zkamení, nohy mu vrostou do země a cítí, jak se rozechvívá, ale ty komplimenty se poslouchají moc hezky. Tetsuya je o hodně starší, vážený, dobře situovaný a má skvělý parfém. To všechno dost působí. Tohle o jeho klubu vůbec nevěděl. 
"Napadlo to přímo tebe? Založit ho?" Zajímá se o to, jestli je jeho autorem nebo ho jenom po někom koupil? Jak je to asi dávno? Jeho věk si z toho ale stejně nedopočítá. Když dojde na to, že sem chodil i jeho otec, je to logické, ale… chodí sem pořád? Jak velká je pravděpodobnost, že tu na něj narazí? No, Tetsu mu slíbil ochranu, snad by ho protáhl ven jinudy, kdyby na to došlo? Z ničeho nic se zasměje. 
"Jaký je, když se uvolní?" Rád by viděl svého otce za mlada, doopravdy pařit. Je to zvláštní představa. Viděl to vůbec někdy někdo? O tom Hydově klubu už slyšel. Stejně si raději vybral tento. Právě proto, že si nevěřil na to, co se tam děje.
"Obchodu ani pokeru nerozumím, ale… líbí se mi tu." Řekne mu upřímně.
"I když sem nepatřím." Dodá, co si z jeho slov vzal. Pak ale znovu znejistí. 
"Jaké fyzičtější potřeby máš na mysli?" Řekne a utíká před ním pohledem, i když se snaží mít bradu zvednutou. Ta nabídka ho ale zaujme. Tetsuya chce zůstat tady… 
"Pojďme hned." Vymyslí si a je zvědavý, jestli Tetsu půjde nebo s ním rychle ztratí nervy. 
"Můžeme se přece poznat i tam?!" Nadhodí. 
O chvilku později zahlédne Gackt periferním pohledem pohyb směrem ke dveřím. Nespletl se. 
"Odcházejí!" Vyhrkne na Toru, div nespadne ze stoličky, ale je tu dost rušno na to, aby si jich ti dva vůbec nevšimli. 
"Za nimi!" Pošeptá mnohem méně naléhavě. Nechají jim nějaký náskok a pak se vyplíží ven. Předními dveřmi, protože on už záchodem nepoleze. 
"Ogawa nic nepil, určitě pojede autem." Řekne a taky, že ano. Jeho auto zahlédnou na silnici, když vyjíždělo ze soukromého parkoviště. Oni dva pili asi tak stejně. 
"Nedá se nic dělat." Hrne se k vozidlu.



Žádné komentáře:

Okomentovat