8. května 2022

Hromadné - Začínáš mě trochu děsit. - část 2.

(Senova vila)




Ruki, Sena


Zaraženě se na Toru podívá, když dojde na ta vylepšení. 
"Ty si myslíš, že potřebujeme něco vylepšovat?" Řekne a zní to docela nebezpečně. Asi to vzal za úplně jiný konec, než Tora podle svého dovětku myslel. Jenže co když to nebylo dost dobré a Tora mu chce naznačit, kde má mezery? Kousne se do spodního rtu. Pak dojde na to stavění do pozoru, Ru uhne očima a začne červenat, ale jakmile Tora dodá, že si v mnoha věcech nevěří, okamžitě se na něj zase podívá. Podruhé za minutu na něj hledí stejným pohledem. Cože? Někdo jako on? S jeho vzhledem, postavou, prací, namachrovanýma kecama, motorkou a tím vším? Nejradši by mu to řekl, ale je tím tak vyvedený z míry, že jenom zírá. Tora mu tím o sobě odkryl něco nového a asi docela zásadního. Na konci celého tohohle myšlenkového procesu se něžně usměje. Znovu se vytáhne na špičky a pocuchá mu dlaní vlasy. 
"Ty jsi trdlo." Řekne místo všeho. 
"Dobře, tak já ti věřím." Řekne mu na to, že tohle video nikdy nikam neunikne. Co by na to řekli rodiče nebo ve škole, to teda neví. Tora ho začne ukecávat, aby se ještě zdrželi, ale dokonce i jemu začíná být Seny líto, jak tam od rána čeká. Kdyby nešlo alespoň o jeho bezpečí… ale má tam Reitu. +Co by se mohlo stát?+ Pomyslí si jako klasická náctiletá naivka. Když jste čerstvě zamilovaní, prostě chcete být se svým objevem. Možná to má Sena stejně? Teď je to on, kdo nad ním protočí očima, když dojde na sex hned a všechno ostatní potom. No dobře, on by si taky dal říct, ale mají povinnosti! 
"Opravdu mám říkat já tobě, co je důležité? Já, rebel a puberťák, tobě dospělému osobnímu strážci?" Připomene mu jejich role. Pevněji sevře dlaněmi jeho předloktí, když mu Tora zašeptá do ouška to s tou sprchou. Okamžitě jím projede silné mrazení, ale ve stejnou chvíli znovu zvoní telefon. Možná je to Reita, kterého už jednou nepěkně utnuli a teď to hrozí zas. Vypískne, když si ho Tora hodí přes rameno. Vůbec to nečekal, zaryje mu nehty do zad a ramene a snaží se nějak udržet na místě. 
"Co to děláš?!" Vyjede po něm, ale Tora už telefonuje a vůbec si ho nevšímá. Málem se zakucká po tom, co Tora do telefonu řekne, ale už je zase zavěšeno a oni dva v té sprše opravdu skončí. Pak už nemyslí vůbec na nic, kromě něj a hodiny, to je na něj moc i normálně. Stejně by bez sprchy nikam nešel… 
U Seny doma zatím plyne poměrně poklidný den, všechno je uklizeno, on se cítí odpočinutě, ale taky tady mají hodně práce. Reita je v jednom kole, musí všechno zařídit a nainstalovat a do toho se jejich přátelé neuráčili přijít. Sena jim to nemá úplně za zlé, jenom by rád, aby měl tohle šílenství co nejdřív z krku a takhle se to asi nikdy nestane. Vypadá to na další zpoždění a on už přemýšlí, že si prostě zajede někam do města třeba na nehty, ale z toho by Reitu asi porazilo. Když mu Rei položí tu otázku, stočí k němu oči, které mluví za všechno. Jeho výraz by nemohl být udivenější, protože Rukiho zná a ví, jaký je pod tím vším stydlín. On a do sprchy s dospělým mužem po té, co se znají jednu noc? 
"Moc velká ne." Zavrtí nad tím hlavou a tím je to pro něj hotovo. 
"Oběd, jistě..." Řekne dutě a sáhne po vnitřním telefonu, aby mu někdo přinesl salát. 
O hodně, hodně, hodně později na příjezdovce před domem konečně zarachotí motorka. Sena už nemá ani snahu zvedat se z lehátka u bazénu, protože je skoro večer. Ať si to Reita vyřídí sám. Líně otáčí stránkami časopisu s módou, na sobě velké brýle, nalíčené rty a velký sluneční klobouk a pak cosi, co by klidně mohly být bikiny, jenom tak nějak pro pány a samozřejmě v růžové. Sáhne po drinku, který sevře stejně růžovými nehty s množstvím kamínků a usrkne z růžového brčka. Docela mu to pomáhá na nervy. Jakmile se Rukiho tenisky dotknou asfaltu, konečně si vnitřně vydechne. Tyhle motorky ho vážně zabijí a najednou jsou úplně všude. Už mu tady chybí jen růžová pro Senu. Když se mu Tora pokusí dát ruku kolem ramen a pak si to zase rozmyslí, trochu udiveně se na něj podívá. 
"Stejně vědí všechno o tom, co jsme tam dělali." Rozhodí nechápavě rukama. 
"Pracuješ pro Senu, ne pro mě." Řekne a je to vyřešeno. Kromě toho… jestli se chce stěhovat, bude si muset vymyslet, jak to vyřeší s rodiči a co přesně jim řekne. Tohle bude ještě legrace.

Tora, Reita


Rei se víc než starostlivě podívá na Senu, který je zdá se duchem nepřítomný. Není to už jen typická starost zaměstnance, který má dohlížet na jeho bezpečí. Je v tom už i osobní rovina, díky které si uvědomí, jak moc mu na něm záleží. O to víc se zatvrdí, že se mu nic nestane. Kývne jen krátce hlavou, a když kolem něj Sena prochází, položí mu ruku krátce na rameno. Mělo to být jakési ujištění, že je tu pořád s ním a že nikam nepůjde. Je jen těžko říct, jestli se to setkalo s úspěchem, ale udělal by to klidně znovu. Sám má moře práce, kterou je potřeba dotáhnout do konce a tak se do toho pustí. První se setká s vedoucím, který koriguje podle jeho instrukcí pohyb mužů po domě a kolem něj. Ještě trochu upravují službu, aby měl možnost každý z nich si pořádně odpočinout. Je taky potřeba naplánovat doprovod na Senovy schůzky. To si bere na starosti Rei sám, aby mu byl pořád nablízku. Za hodinu už začíná být nervózní z toho, že tu Ru ani Tora není. +Já tě zabiju, přísahám.+ Vyhrožuje v duchu svému bratrovi. Chce najít Senu, ale zastaví se kousek od bazénu protože pohled na něj je….Jak se vůbec dýchá? Už ví moc dobře, jak hebká je jeho kůže, provokuje tím všechny jeho smysly, aby si to dokázal dost dobře představit. +Víš, co mi provádíš nebo vůbec?+ Ptá se ho v duchu s nádechem pobavení, než vykročí jeho směrem. Usadí se k němu na lehátko a neodpustí si položit dlaň na hebké stehno. Jen zlehka, téměř nenápadně po něm přejde.
"Jak se má jeden soustředit na práci, když tě vidí?" Složí mu kompliment a doufá, že ho tím potěší. Koukne na hodinky a pak se rozhlédne kolem. Další hlídka tu bude za pět minut….V očích se mu blýskne, než se skloní k Senově tváři.
"Nesoustředím, vůbec ne. Jen na tebe." Pošeptá mu skoro do rtů, než se o ně zlehka otře. Jejich chvilku jim zkazí řev motorky.
"No konečně." Zamručí si Rei pro sebe, ještě Senu naposled líbne a začne vstávat.
"Jdeš se mnou?" Nabídne mu dlaň, aby mu pomohl vstát a pak očima sjede celou jeho postavu.
"Chce to župan, minimálně." Výmluvně se podívá na svůj klín. Nic vidět nejde, ale brzo asi půjde. 
Tora nadává v duchu sám sobě. Přemýšlí odkdy je v podobných věcech tak opatrný. Dojde mu, že je to nejspíš proto, aby na něj Ru nebyl naštvaný. Ve všem jiném mu to vadit bude, klidně ho bude trápit, ale teď nechce.
"Hm, na tom něco bude." Odsouhlasí mu to jako první.
"Jen jsem nechtěl, abys…" Zarazí se v půli věty.
"To je jedno." Usměje se zeširoka, když mu přehodí ruku přes ramena a přitáhne si ho ke svému boku. Jen ho krátce líbne do vlasů, než společně vykročí k domu. Okázale ignoruje pohledy všech mužů, kteří ho znají. Vážně má pocit, že odněkud slyšel písknutí. +Pitomci.+ Vynadá jim a pak jim otevře dveře, aby prošli do haly.
"To nemyslíš vážně, Tora-kun." Vyjde na něj hned Rei, aniž by se dveře ještě stihly dovřít.
"Sám bys měl nejlépe vědět, jak je teď odmluva mezi námi důležitá." Pokračuje dál a pak se zarazí, když se podívá na Torovu paži, která ještě Rukiho nepustila. Torovi jde obočí nahoru, aby mu dal svým výrazem jasně najevo, že přesně proto se malinko zdrželi.
"Hlavně klid, psal jsi, že zatím nemáš žádné nové zprávy, tak jsme nepospíchali." Snaží se to zahrát do autu.
"To přece na věci nic nemění, potřebuju se na tebe spolehnout." Rozhodí rukama Rei. Ani neví, co ho tolik vytáčí. Kdyby se v tom vrtal hodně hluboko, tak mu dojde, že možná vážně malinko žárlil, i když nemá vůbec důvod. U toho automaticky bere Senu za ruku. Tora se neovládne a vyprskne smíchy.
"Vážně? A jak moc jsi ho hlídat ty?" Rýpne si do něj bez problému a rozesměje se ještě víc, když vidí, jak nechápavě se jeho bratr zatváří. Natáhne volnou ruku směrem k nim a poukáže na Senovu dlaň v zajetí Reitových prstů.
"Jo tohle." Rei se poškrábe rozpačitě ve vlasech a hned se zas zamračí.
"Ale to na věci vůbec nic nemění. Dohodnuté věci prostě musí platit, jinak to můžeme zabalit." Stojí si paličatě na svém.

Ruki, Sena


Sena se Reity lekne a jemně sebou škubne. Vůbec ho neslyšel přicházet. Honem k němu otočí tvář a věnuje mu milý úsměv. 
"Myslel jsem si, že jsi někde úplně jinde." Řekne mu a v jeho očích se mihne cosi spokojeného. Jsou ale schované za brýlemi. Sáhne po nich a odloží je stranou na stoleček. 
"Chceš?" Dá mu usrknout z osvěžujícího koktejlu. Je sice alkoholický, ale ten jeden doušek nemůže nic ovlivnit. Reita se k němu skloní a otře se rty o jeho, až se mu z toho rozvibruje břicho. Trhaně se nadechne ale o moc víc toho nestihnou, protože pánové jsou konečně tady. Přikývne a nechá si pomoct se vstáváním. Vklouzne do pantoflíčků a natáhne se na druhé lehátko pro pestrobarevnou košili, spíš tuniku z chladivého materiálu. Přetáhne si ji přes hlavu. Plavky se pod ní pořád rýsují, ale jeden se musí trochu víc zaměřit, aby je viděl. Přece jenom je sice exhibicionista a instagramová hvězda, ale nemusí vidět všichni všechno. Mezitím se i Ruki spokojeně usměje, když uvidí, jakou tím Torovi udělal radost a společně s ním jde k domu. Pohledy ostatních jasně cítí, ale nedívá se na ně a snaží se působit sebevědomě. Jde to docela těžko, i když mu na názoru okolí nijak nemusí záležet. Projdou dveřmi a Reita na ně okamžitě spustí. Hned jak ho Ruki uvidí, vzpomene si na svoje naštvání a zamračí se, ale na jednu stranu má Rei pravdu a na další si Ruki už vybral a tím pádem je mu to všechno už jedno. Ta ranní nejistota ho ještě pořád trochu trápí a chce tak dát najevo Torovi, že si ho nevybral jen proto, že ho Rei nechce. A proto mlčí a nepustí se do Reity. Sena stojí Reitovi po boku a jemně se na Rukiho usměje. Oplatí mu to a oba poslouchají pánskou výměnu názorů. Sena jasně ucítí, jak jeho dlaň sevře Reitova a pevně ji stiskne. V tu chvíli se Tora rozesměje a Ruki užasle vyvalí oči. To málem rozesměje Senu, ale očividně si tu nikdo nemá co vyčítat. 
"Víš, Ru-chan, a já jsem si myslel, že bys na sebe nikdy tak rychle nedal sáhnout a navíc jsem do dneška neznal tvůj vkus." Řekne Sena a Ruki nepokrytě zrudne. I pro ten první důvod i proto, že kdyby byly věci při starém, líbil by se mu Rei a to bylo tak trochu z bláta do louže. A přesto byli každý jiný a nakonec je rád, jak se všechno během noci otočilo. Jasně cítí, že stojí na správné straně pomyslné barikády. Sena se nezačervená vůbec, ani když dojde na to hlídání. 
"Přece tak nejlíp, jak to jenom šlo." Ubezpečí Toru, že je to přesně tak, jak si myslel a nemá ani ponětí, že je jediný z nich čtyř, kdo netuší o tom, že se Rei Rukimu líbil. 
"Rei-chan má pravdu." Řekne nakonec Sena a Ruki neurčitě a umanutě něco zamumlá s pohledem upřeným do strany, ale u toho přikývne. Tohle bude těžké, protože s Torou nemají rozum ani jeden. A čas jim taky dělá problém oběma. 
T"ak co? Našlo se něco z těch nočních záznamů? Jsme o krůček dál?" Zeptá se, aby se konečně dostali k té práci. 
"Myslíte si, že když jsme ho málem dostali na ulici, zase přijde do domu? Říkám si, jestli bychom ho neměli nalákat, aby se to stalo. Je to sice nebezpečné, ale mohli bychom ho chytit hned." Řekne a Sena maličko zbledne. Ne, že by klukům nevěřil, ale dělat volavku? Asi se bojí. 
"A co jít ven? Třeba my dva. Úmyslně zajdeme někam, kde není moc lidí..." Navrhne Sena a Ruki vytáhne obočí. 
"Ale dům mají kluci obšancovaní, venku není nic." Připomene. 
"No právě..." Dodá Sena. 
"Nemyslím si, že by si hned troufl zase se vrátit."
"Musíš ho nějak provokovat." Řekne Ru. 
"Co napsat na sítě, kam se půjdeš opalovat a naše jednotka si udělá odpoledne s dalekohledy, jestli si nevšimne něčeho divného?" Pokračuje Ru. Ani jeden netuší, jak by měli postupovat a podívají se na kluky, co chtějí dělat oni. Už v noci padalo hodně možností. 
"Musíš to rozhodnout." Řekne Sena Reitovi.

Tora, Reita


Reitovi je trochu líto, že Senu vyděsil. To vůbec nechtěl a už vůbec ne teď, když po něm někdo jde. Přesto se mu dostane úsměvu a málem zapomene, co chtěl všechno udělat. S ním to bylo vážně snadné. Nenechal se dvakrát pobízet, aby ochutnal z jeho koktejlu a rozhodně by si rád tuhle chvilku udržel, co nejdéle, ale nejde to. Popravdě tím ho Tora vytočí ještě víc. Kdyby aspoň napsal hodinu, kdy hodlá dorazit, to by věděl, jak si celý den naplánovat a místo toho na ně jen čekají. Trochu překvapeně pozvedne obočí, když se na něj Ru mračí. Ještě pořád nepochopil, co mu vlastně udělal a čeká, že se to vzápětí dozví. To se ale nestane a jeho to zmate ještě víc. Nadechne se, že se přece jen zeptá, ale nakonec jen naprázdno zavře rty. Jestli to někdy budou řešit, tak nejspíš jen oni dva společně. Jak se zdá, nikoho jiného se to netýká. Nemá v plánu to však nechat jen tak plavat. Pokud něco provedl, rád se mu za to omluví, i když si to vůbec neuvědomuje. Vůbec mu nedošlo, co udělal, dokud se Tora nerozesměje. Klesne očima ke spojeným dlaním a pak těm dvěma před ním. Asi to teď vypadá, že je trochu pokrytecký. Upřímně teď úplně neví, jak by se měl zachovat. Senovu ruku ale nepustí, když ani nepřichází žádné odmítavé reakce. I když Torův smích...
"No co je?" Trochu se na něj utrhne. Ale Tora jen mávne rukou.
"Nic, jen jsem čekal kázání, jak neprofesionálně se chovám." 
Rei se nadechne, aby mu řekl, že to vážně neprofesionální bylo, než mu zase dojde, že na tom není o nic lépe.
"Berme to jako mnohem lepší motivaci. Nedávno jsem byl na školení. Asi jsem si z toho odnesl víc, než by se dalo čekat." Zavtipkuje a pak se rozesměje znovu, když vidí, jak se Tora nafukuje.
"Stačí se na mě podívat, kdo by mi odolal." Protočí očima, protože to je snad jasné a okázale ignoruje Reitovo pochechtávání, protože moc dobře ví, že Tora není zase takový suverén, jak se tváří.
"Spíš pocta Rukimu, že to s tebou tak dlouho pod jednou střechou vydržel a nezbláznil se z tebe." Rýpne si do bratra a ten si jen odfrkne.
"Ru má pravdu, zábavy bylo dost teď zpátky k práci." Kývne hlavou Tora a Rei na něj hledí, jak kdyby ho viděl poprvé.
"Prosím? Můžeš to říct ještě jednou, já jen že bych si to nahrál." Tora už se po jeho slovech nafukuje znova.
"Říkáš to, jak kdyby mi na práci nikdy nezáleželo." Vypadá hodně dotčeně. Na to Rei jen pokývá hlavou ze strany na stranu jako by říkal, no to úplně nevím. Hned na to ho žerty přejdou.
"To není podle mě dobrý nápad." Tváří se nesouhlasně, ale to Tora taky.
"Rei-kun." Začne opatrně.
"Jindy bys to udělal, věříš si dost na to, abys to zkusil." Tora totiž tuší, co v tom je.
"Je to příliš nebezpečné." Zamítá to Rei rovnou.
"A proto, že je to opravdu tak moc nebezpečné s celým arsenálem těch nejlepších kluků nebo proto, že Senu držíš za ruku." Trefí se Tora rovnou do černého. Rei vypadá, že mu první spíš natáhne, ale pak se zamyslí.
"Možná máš pravdu." 
Tora se pohne směrem k němu a dá mu ruku na rameno.
"Ty víš, že pokud neuděláme krok navíc, můžeme tu na zadku sedět i měsíce. Nejde o to, že bych si to neužil, ale já bych ho vážně rád vzal na rande a ne, že budeme čekat, odkud to přijde." Snaží se ho nenásilně přesvědčit.
"Jsme přece ti nejlepší. Oba to víme." 
Rei vypadá hodně nalomeně a nakonec i kývne hlavou.
"Na mě to nezáleží. Sena by se měl rozhodnout, jestli do toho chce jít. Je to přece celé o něm." Vymaní se z Torova sevření. Pomalu vezme Senu za ruce a přitáhne si ho k sobě.
"Sena-chan. Přísahám, že udělám všechno, aby se ti nic nestalo, ale nemusíš to dělat, pořád tam riziko je. Všichni pochopíme, když se ti do toho nebude chtít." Ujistí ho, že žádná odpověď není ta špatná.
"Jistě ho najdeme i tak, Tora má pravdu jsme nejlepší, ale bude to trvat." Nakonec úplně zapomene, kdo stojí za ním a pohladí ho zlehka po tváři. Tora udělá několik kroků dozadu a mrkne povzbudivě na Rukiho.
"Navíc je tu Ru, ten bude trhat jenom za špatný pohled. Už jsem to viděl a to zažít nechceš." Ne, že by chtěl úmyslně odlehčovat atmosféru, ale to by nebyl on, kdyby nepřišel s nějakou poznámkou.

Ruki, Sena



Ruki se Senou poslouchají, jak se kluci špičkují a vyměňují si u toho pohledy. Sena to nakonec nevydrží, rozesměje se a přitiskne si volnou dlaň na ústa, zatímco Ruki se nevěřícně dívá na Toru, když o sobě hlásí, že by mu nikdo neodolal. Jakmile ale dojde na to, že Tora osobně zavelí k práci a Rei z toho málem omdlí, už se směje i Ruki. Oni jsou vážně bratři k pohledání. Rei ten nápad s volavkou odmítne a Sena si vnitřně vydechne, ale vzápětí na to Tora otevřeně řekne, že to udělal jenom kvůli jejich vztahu a jinak by do toho šel. Pro Senu je tohle chování silně matoucí, protože si není jistý, co by tedy měl udělat? Těká mezi bratry očima, poslouchá všechna pro i proti a jakmile Tora vysloví přání, že by rád šel beze strachu na rande, něco se v něm zlomí. Má pravdu. Všichni chtějí žít normálně, on, jeho ochranka a hlavně Ruki, který ke všemu přišel úplnou náhodou jenom proto, že je jeho kamarád. Tohle přece nemůže dopustit, nemůže ho do toho takhle namočit a pak neudělat nic proto, aby ho ochránil a všechno skončilo. Sám chce být v bezpečí! Nechá se vzít za ramena a vážně se podívá Reitovi do tváře. Jakmile přijde ta poznámka o Rukim, podívá se na svého malého přítele a krátce se zasměje. 
"Já vím. Uděláme to. Uděláme to hned zítra. Teď už je večer, nemá smysl chodit na pláž. Půjdu k počítači, napíšu na Instagram, že se tam chystám nebo něco podobného, aby věděl, kde mě hledat a kdy. Říkali jste, že projdete všechny mail, jestli v nich nenajdete nějaké vodítko. Třeba se objeví i v komentujících nebo tak něco." Připomene jim. Jestli se ten muž objeví na pláži, mohli by ho poznat podle toho tetování. Měli sice jenom jeho silně rozmazanou podobu, ale třeba už se technikům povedlo ji vyčistit? Nakonec udělají tak, jak se domluvili, užijí si příjemný večer ve čtyřech a kupodivu jdou všichni spát. Včerejšek i na noc byly velmi náročné a na všechny to pomalu dolehlo a navíc museli být maximálně odpočinutí na druhý den. Sena po pravdě vůbec neměl myšlenky na cokoliv jiného, když byl před ním takový úkol. Měl strach, i když o tom nahlas nemluvil. Na druhý den je už jeho síť plná odpovědí na uvedenou informaci, přáními pěkného dne nebo oznámeními o tom, jak je ta pláž pěkná a podobně. Sena si dá samozřejmě záležet na vzhledu, protože jde přece fotit další fotky a Ruki jede s ním jako jeho kamarád a někdo, kdo ty fotky pořídí. Jedou sami, se Senovým řidičem, tak jako by jeli i obyčejně, ale jsou neustále sledování ostatními. 
"Jsou v tom vážně dobří, vůbec nevím, kde jsou." Řekne Ruki, když se snaží v dopravě přijít na to, jaká auta patří ke klukům. Nakonec jsou na pláži, vyberou si VIP lehátka, kde nikdo neotravuje, ale lidí je tu i tak dost. Jsou to ale samí boháči, kteří si sami připadají dost slavní na to, aby šíleli z jednoho Seny. Několik lidí s Rukim znají, občas někdo pozná Senu a chce se s ním vyfotit a jinak je klid. Hodně dlouhý klid. Už jsou tu bezmála dvě hodiny, nic zvláštního se neděje a Ruki dokonce často odchází, aby tady Sena byl úplně sám a na ráně. Nic. Nakonec se Sena nechá ukolébat, že se ten chlap prostě bojí. Už ví, že má dům prolezlý osobními strážci, musí tušit, že tady někde taky budou a po tom incidentu, kdy ho Ruki venku málem doběhl se mu asi nebude chtít do další konfrontace. Nejspíš někde plánuje nebo se jen dívá z místa, na kterém ho nenajdou. Stejně je to divné. Sena se při té představě silně oklepe. Natáhne se na lehátko na sluníčko a prostě se snaží prohřát strachem ledové prsty. Za chvíli se půjde vykoupat.

Tora, Reita


Tora chvíli těká očima z jednoho na druhého a přemýšlí, jestli měl skutečně pravdu nebo to byl jen příliš velký risk. Sám si není jistý, jak by se zachoval, kdyby šlo o Rukiho. Ano, nejspíš opravdu chápal Reitu a jeho pohnutky. Možná proto se říkalo, že vztahy do práce nepatří. V té jejich to asi platilo dvojnásob. Odvrátí od těch dvou pohled a přitiskne Rukiho víc k sobě. Je to vlastně takový náznak toho, co se mu právě prohání hlavou. Rei pozoruje Senovu tvář a někde v hloubi duše si přeje, aby odmítl. Má o něj opravdu velký strach. Musí si věřit a být ten, který ho bude podporovat, ať se rozhodne jakkoliv. Jak by mu pak Sena mohl věřit, že ho zachrání, kdyby se choval jinak? Povzbudivě se na něj pousměje a první jen přikývne, když se rozhodne.
"Dobře, jdeme do toho. Dám vědět klukům, aby se zaměřili na tvůj účet a komentáře pod ním. Pokud se tam objeví, najdeme ho." Slíbí mu, i když je to takové nejisté. Pokud si dával dobrý pozor neozve se tam, ale půjde rovnou na místo. Byl příliš chytrý, ale oni jsou přece chytřejší. Tora se na večer postará o část občerstvení, hlavně trochu alkoholu. Probírají i Rukiho novou možnou kariéru ohledně tetování. Dokonce mu nechá přivézt nějaké věci, aby klidně mohl začít a ráno už se probouzí s novým tetováním, zatím jen malým na hřbetu dlaně. Ani netuší, že problémy se spánkem neměl jen on, ale i Rei. Ten celou noc nezamhouřil oči a jen pozoroval Senu ve spánku. Ráno je ve znamení příprav. Rei úkoluje své muže. Probírají kolem a dokola místo, kde se bude Sena nacházet. Jednoho poslal, aby jim všechno nafotil a díky těm fotkám už mají jasnou představu, kde kdo bude. Budou mít pod dohledem celou pláž a i přilehlé okolí. Rei prostě nedává neznámému vůbec žádnou možnost, aby mu ublížil. Z půjčovny si nechají přivézt auta, na motorkách by sice byli rychlejší, ale taky nápadnější. Dorazí na místo kousek nad pláží, odkud budou mít skvělý rozhled. Jsou tam s Torou. Někteří muži jsou na pláži a buď se opalují, plavou nebo obsadili workoutové hřiště opodál. Je jich tu dost, aby jim neproklouzla ani myška. Tedy Rei i Tora si to myslí. Oba mají v ruce dalekohled a zkoumají každého, kdo se k Senovi nachomýtne. Dopředu se snaží odhadnout různé typy. Po pár hodinách si začínají být jistí, že to dneska prostě nepřijde. Možná ho minule příliš vyděsili, než aby se odhodlal přijít znovu za tak krátkou chvíli. Oba pozorují pohyb kolem Seny a Rei to trochu proklíná, když leze do vody. Tam se taky může stát cokoliv, ale bez toho, by jeho pobyt tady nejspíš nebyl věrohodný, stejně se mu to nelíbí.
"Nemůžeš jít plavat za ním." Upozorní ho Tora, jak kdyby mu viděl do hlavy. Rei se na něj trochu vyčítavě podívá, ale musí uznat, že má pravdu, tak ani nic neřekne. Kolem Senova lehátka prochází několik lidí, ale ani jeden z nich se nechová podezřele. Rei pozoruje Senu ve vlnách a pak i ve chvíli, kdy leze z vody. Tora pomalu přeostří na okolí lehátka, ale nic už nevidí. Nikdo kolem není nebo ne v blízkém okolí. Když však taky přeostří zpátky na Senu, vypadá to, že z lehátka něco bere. Oba dva se zamračí jako na povel, ale zatím ještě setrvávají na místě. Kdo ví, kdo by je mohl pozorovat. Rei úkoluje své muže a přikazuje jim, aby se co nejvíc přiblížili a měli Senu na dosah. Ani jeden z nich si ničeho nevšiml. Zvláštní.
"Viděl jsi něco divného?" Zeptá se Tora Reity, protože on sám nic nepostřehl. Ani malinkatý náznak divného chování. Ten někdo bude očividně větší oříšek, než si oba dva mysleli. Rei pomalu bledne a už zase drtí dalekohled v prstech, aby viděl všechno, co se dole stane. Podvědomě napíná své tělo, aby byl schopný vystřelit během vteřiny. Tora je připravený úplně stejně.





Žádné komentáře:

Okomentovat