18. prosince 2021

Gackt x Zyean - To vypadám tak hrozně? - část 4.

(u Gackta)



Zyean


Dovolí si jen přikývnout, protože má zrovna plnou hlavu toho, co v něm Ga provádí. Moc rád by se soustředil na něco jiného, ale jde to hodně ztěžka. Slastné pocity zaměstnávají celé jeho tělo a on si může tak maximálně gratulovat, že už dávno neskončil. Nedivil by se, kdyby mu zaneřádit postel, už když ležel na břiše. Naštěstí se nějakým záhadným způsobem dokázal krotit. Spíš si nechtěl uhnat ostudu, aby se udělal ve chvíli, kdy na něj sotva sáhl. Gacktova přítomnost a to, co s ním provádí, ho žene daleko za hranice jeho chápání. Je to šílené, ale vůbec nechce, aby s tím přestával, sám je zvědavý, co ještě vydrží. Nechává své ruce na jeho pozadí, nepomáhá mu ani ho neomezuje, chce si plně užít všech jeho zkušeností a ano, je trochu sobecký, ale to ještě vypiluje. Je naivní, ale zůstane při tom, radši. Vážně se trochu lekne, že to přehnal, protože slova mu z pusy vypadla úplně sama a není to nic, co by dokázal ovládat. Ga mu ale začíná dávat co proto a nejspíš už toho víc nestihne říct. Má co dělat, aby vůbec stačil s dechem a do toho se ještě jeho hlas ozývá s pravidelným sténáním. Koutky se mu roztouženě pozvednout. Ne, že by Ga nutně musel přidávat, už tak to je celé celkem šílené a jemu asi brzo odejdou plíce, ale zas má chuť ho trochu popíchnout.
"Kecám pořád a celý den. Co s tím uděláš?" Dostane ze sebe trhaně, hravě mezi prudkými nádechy a dalším slastným sténáním. Vytřeští na něj oči a vzápětí je zavře, aby se mohl trochu prohnout v bedrech. Má pocit, že každou vteřinou musí nutně dojít k vrcholu a to ho ještě Ga trápí a obrací jeho vlastní slova tak, jak je opravdu nemyslel.
"To ne, já…" Vydoluje ze sebe jen stěží.
"Jen jsem myslel, že se ti to u toho stolu líbilo." Snaží se trochu bránit, ale polovině slov není ani pořádně rozumět. Dobře, on už to nejspíš vzdá, jen odmítavě vrtí hlavou a u toho boří prsty do jeho pozadí, jak se přes něj přelévají čím dál vyšší vlny slasti. Na jeho tváři se objeví už jen úsměv, který napovídá, jak moc mimo a je a že se mu všechno to, co mu slibuje, hrozně líbí. Možná by ještě dal dohromady souhlas na poznámku, že si to rozhodně užije, ale to už se ho Ga dotkne v klíně a odpálí v něm neskutečně velkou explozi. Nepotřebuje moc, aby vylétl do oblak nějakou chvíli tam prostě jen tak levitoval. Nevidí nic, jen tancující hvězdičky, plíce už dávno přestaly fungovat a jediné, co registruje, je Gacktův dech a teplo jeho těla. Vůbec nepostřehl, že se nožkami zapřel o jeho stehna, aby mu byl při vrcholu, co nejblíže. Ani to, jak moc zatnul prsty do jeho kůže. A už vůbec neví, že se mu vlasy lepí ke zpocené kůži na tváři a lemují zářící, velká očka, která koukají do stropu. Až po chvíli několikrát zamrká a pomalu je začne vracet k jeho tváři. Uculí se a dochází mu, že místo, aby byl totálně vyčerpaný a bez energie, je to právě naopak.
"Můžu jen doufat, že z toho nevylezu se špatným hodnocením." Prohodí, když se mu podaří popadnout dech. Konečky prstů u toho přejíždí po kůži na Gacktově pozadí.
"To by pak bylo na opravný test a co kdyby na to náhodou bylo moc málo času, jak bych pak mohl přijít domů?" Začne zase podívat a povídat, i když mu to dělá velké problémy. Důvod je jen jeden, je zvědavý, co si na něj Ga vymyslí, protože mu přece slíbil, že ho žvanění přejde. Přešlo, ale už je zase zpátky a je to cílená provokace. Jemu úplně jasné, už teď by měl problémy vstát, ale to nevadí, on přece nikam chodit nechce, takže pak prostě a jednoduše upadne do kómatu na dalších pár dní. Za to to rozhodně stojí. Ke svým slovům přidá ještě téměř neznatelné plácnutí po polovičce jeho pana učitele.

Gackt


Přijde mu to trochu jako fata morgana, když Zyean zase promluví. Dvě vteřiny ustane v pohybech a hledí na něj, jestli si z něj dělá legraci nebo ne. Tak on ho chce doopravdy hecovat? Zavrtí nad ním hlavou, ale pro tuto chvíli mu neodpoví. 
"Činy jsou víc, než slova… nech se překvapit." Řekne po chvíli už se značnou námahou. Naštěstí má všechno jeho snažení konečně taky nějaký účinek a nejen, že ho o ty hlasivky konečně připraví, ale dokonce mu způsobí pořádný orgasmus. Tiše se zasměje, zatímco ho trápí dál, tak trochu drancuje jeho nitro, zatímco Zyeanem lomcují slastné vlny a teprve po tom, když už z toho nemůže dostat o moc víc, si dopřeje vlastní vrchol. Propne se proti němu, co to jenom jde a zůstane tak se zády prohnutými a hlavou zakloněnou, dokud to všechno pomalu neodpluje a nezůstane jenom ten pocit neskutečného naplnění. Teprve potom svoje tělo povolí a podívá se dolů do jeho tváře. Vypadá nádherně. Jeho oči září spokojeností. Najednou mu to prostě sluší ještě o hodně víc. Je to zvláštní, co sex s lidmi udělá, ale je to tak. Vřele se na něj usměje a ještě chvíli setrvá, než zvolna opustí jeho nitro a přilehne si k jeho boku. Sáhne dozadu ke stolku pro krabičku s kapesníčky a podá mu je, kdyby si chtěl posloužit. Každý to stékající mokro nesnese. Těch jeho zatínajících se prstů si ani nevšiml a nejspíš na to dojde až ve chvíli, kdy se pořádně podívá do zrcadla. Sám ho má plnou hlavu a taky něco vydrží. Není nic lepšího, než pořádné a upřímné projevy slasti. 
"To nevím, nemíním tě zrovna moc pouštět domů..." Zavrní hluboce a dá mu tím jasně najevo, že na opravný test to rozhodně nebylo. Zyean je očividně plný energie a to je dobře, protože Ga by mohl taky skoro neustále. Tahle nikdy nemizející chuť je neskutečná. 
"Sluší ti to." Řekne mu konečně, co se mu celou dobu honí hlavou a převalí se na břicho, aby se do toho stolku podíval ještě jednou. Hledá něco velmi konkrétního. Už si skoro myslí, že to má, když vytáhne předmět černé barvy a chvíli ho drží před očima. Je to erekční kroužek a anální kolík v jednom a nasazuje se to najednou. 
"Ne, to není ono." Radši se na něj ani nepodívá a předmět odloží stranou na postel. Mohl ho tím docela vyděsit, ale pro sebe se směje a sám je zvědavý, jestli se Zye přijde podívat blíž nebo ne. Mirai tenhle šuplík samozřejmě objevila a hodně ji zajímalo, co chce s tím kroužkem dělat v jejím případě. Netrvala vysloveně na tom, aby se ho zbavil, protože ona je ženou a tím pádem mu bude k ničemu, ale viděl jí to na očích. No, a jak by se mu to teď mohlo hodit. Vytáhne jinou věc, také černé barvy. Je to jakási tyč, skoro jako vibrátor, ale na jejím konci je cosi, co připomíná měkký pěnový násadec. 
"To je na masáž." Řekne mu, když mu věc položí do dlaní a zapne první stupeň z devíti. Dalo se s tím masírovat cokoliv, ale v místě před chvílí drážděného spojení by to mělo hodně slibný efekt. Ta potměšilost mu září z očí, ale třeba si na to Zye přijde sám i bez jeho nápovědy? Předmět spokojeně vrní v jeho klíně a Gackt k němu natáhne ruku, aby ho posunul o kus výš k jeho chloubě. U toho udělá cosi jako neslyšné ops a honem se mu podívá do očí, co on na to. Najednou je samá hravost. Asi to po těch několika dnech pekla potřebuje, nějak se vyventilovat, aby mu z toho nepřeskočilo. Boogie bude potřebovat to samé, jenom… to asi nějakou dobu nebude v posteli. Jednoho dne… časem… až to všechno přebolí… by mu měli sehnat někoho šikovného. Nějakého experta na postelové hrátky, který alespoň částečně zaplní to prázdné místo. Znovu posune ruku k té hračce a zajede jí trochu víc mezi jeho stehna, dozadu, kde přesně by měla být.

Zyean


Zvládne se jen usmívat, v první chvíli rozhodně. On se přece rád nechá překvapit a je mu jasné, že tyto zkušenosti z hlavy jen tak nedostane. Celého Gackta už z ní nedostane vůbec nikdy. Je úplně ztracený, uvědomuje si to a vůbec mu to nevadí. Pootočí tvář Gacktovým směrem, když se položí vedle něj. Hlavou mu proběhne cosi o tom, že klidně mohl zůstat ještě o chvilku déle a on by ho rád k sobě tisknul. Přetočí se na bok, aby na něj měl lepší výhled, dlaní si podpírá tvář a jen si ho prohlíží. Natáhne k němu ruku, aby se ho mohl dotknout a objevit ještě pár místeček na kůži, kde ještě nebyl.
"Nemám v plánu jít domů." Zazubí se, aby mezi nimi bylo jasno, i když to asi ani není potřeba říkat. Vděčně od něj přijme kapesníky a dá se do pořádku. Nevadí mu to, co se z něj právě vyhrnulo, ale stejně mu nechce zase tolik zaneřádit postel, ale ono už je stejně asi pozdě. Připadá si trochu pitomě, ale není to nic, co by mu sebralo skoro zasněný úsměv z tváře.
"Díky, nikdy by mě nenapadlo, jak moc to dokáže dobít baterky. Kdybych to jen tušil…" Nechá větu vyznít do ztracena, ale je to jen další z menších provokací. Pozoruje ho zvědavě, když se převalí a vystaví mu tak svůj zadek. Hned k němu zabloudí očima a pak po něm i zlehka poklepe konečky prstů. Tomu nešlo odolat. Až se bude trochu méně stydět, asi ho přes něj i pláce, ale teď si to netroufne. I když po tom všem, co se tu stalo… V očkách mu hravě zajiskří a vážně to udělá. Jen zlehka, skoro to nebylo cítit, ale udělal to! Víc se povytáhne, aby viděl, co našel a najednou ho polije horko. Ten tvar je usvědčující, dokáže si dost dobře domyslet, k čemu a na co to je. Nejradši by stydlivě odvrátil tvář, ale zvědavost je mnohem silnější. Nakrčí obočí, když si uvědomí s kým tu žil před tím a nedokáže si dát úplně dohromady, proč to tu má.
"Počkej, počkej, tohle mají všichni učitelé v šuplících?" Jazyk je zase rychlejší a celkově jeho impulsivní chování ho nutí, aby se dostal až k němu, nahnul se přes něj a podíval se, co všechno tam je. Je zase drzý, ale vůbec si to neuvědomuje. Nakrčí zlehka obočí, protože tam pořádně nevidí. Vzdá to aspoň prozatím a znovu se natáhne vedle něj. Neleží ale úplně klidně a je znát, že je zvědavý, co nakonec vytáhne. Oproti tomu kolíku, tohle vypadá celkem neškodně. Ne, že by se vyloženě bál, ale přece jenom je to něco, co vážně ještě nezažil. Mírně pozvedne ruce a sleduje, jak přístroj zapne a položí mu ho do klína. Má pocit, že jeho pokožka vnímá vibrace ještě stokrát víc, než kdy dřív. Koutky se mu zvednou nahoru, protože tohle rozhodně příjemné je. Určitě to někdy musí vyzkoušet na záda. Než mu dojde, co Ga dělá, už má přístroj v klíně. Tak tohle je vážně něco. Zvládne jen zatnout konečky prstů a mírně se prohne v bocích, aby si první slastné pocity užil. Kruci, tohle je ještě lepší, než ta záda. Střelí po něm pohledem, který se ho jasně ptá, jestli se dobře baví. Očividně ano, protože s tím ještě nekončí. Prohne se ještě víc, jakmile se dostane i do míst víc mezi stehny a jeho rty opustí tichý povzdech.
"Bavíš." Odpoví si už maličko udýchaně. No spíš nestačil ani pořádně zklidnit své plíce. Podívá se mu do tváře a pak ho něco napadne. Chtěl přece, aby se projevil, tak….V očích mu hravě zasvítí, když sáhne po oné hračce, vytáhne ji ze svého klína a převalí se na Gackta, donutíc ho váhou svého vlastního těla, položit se na záda. Nevinně se uculí a pak se začne posouvat níž. Přidá své rty, kterými ochutnává jeho kůži a nechává hračku, aby kopírovala tu samou cestu. Zvedne k němu oči když už je opravdu nízko, položí si bradu krátce na předloktí, které má položené na jeho stehnech, těsně pod klínem.
"Měl bych si přece některé věci prakticky vyzkoušet, bez toho by nebyla hodina kompletní." Neprozradí mu, co má v plánu, ale nepochybuje, že už to tuší. Posune násadec do jeho klína a několikrát jím velmi opatrně pohladí jeho chloubu. Těká očima z jeho tváře do klína, aby přišel na to, kde je to mnohem lepší a kam se zas tak často vracet nemusí. Když má pocit, že to nebude čekat, přiblíží se rty k jeho špičce a krátce ho na ni líbne. Stydí se a hodně, ale pořád to dokáže ovládnout a udělat to, co chce.

Gackt


Tiše se zasměje a pokývá hlavou. Ano, ano, on ví, jak moc to nabíjí, jenom si není jistý, že Zye potřebuje cokoliv dobíjet. Myslel si, že ho alespoň maličko vyčerpal, ale očividně pojede nadoraz a pak bude spát týden v kuse. Krátce se po něm ohlédne, když ho tak plácne po zadku, ale v tu chvíli má ještě práci u šuplíku. Líbí se mu, jak se do něj Zye naklání, aby něco viděl, nechce, aby podobné věci odmítal. Později ho nechá, ať si to celé proleze sám a třeba bude chtít něco vyzkoušet, aniž by mu to Gackt navrhoval. 
"Tohle by měl mít v šuplících úplně každý, jestli nechce, aby se z jeho sexuálního života stala bezbřehá nuda. Kromě toho… to umožňuje netušené prožitky a každý, kdo se o to vědomě okrádá, je podle mě hlupák." Řekne mu otevřeně svůj názor. Pravdou ale bylo, že erotické hračky byly ve společnosti docela tabu. Ne, že by je snad lidi nepoužívali, ale určitě ne všichni nebo měli oblíbenou třeba jenom jednu. Jako kdyby měli všichni poznat, že jste včera odpoledne vešli do sex shopu a nechali tam polovinu výplaty. Určitě by to byly lépe investované peníze, než do spousty jiných věcí. Zyeanova reakce na jeho novou hračku je okamžitá. Vidí to na tom, jak mu bělá kůže na prstech i na tom, jak se tělem pohne proti ní, aby mu to bylo příjemnější. 
"Víš, pohled na tebe je velmi..." Obtáhne jazykem rty. 
"Potěšující..." Jak jen najít to správné slovo? 
"Mám rád přirozenost a fakt, že se to někomu líbí. Nemusí to být beze studu, je to roztomilé, ale prostě..." Mlaskne jazykem o patro a naklání hlavu střídavě na jednu a pak zase na druhou stranu, jak se nemůže vynadívat. Mladé tělo přímo před ním si všechno dovede užít, aniž… 
"Není to vulgární." Konečně to pojmenuje. Zye nevystupuje prvoplánově jako nějaká rajda. Nehýří přehnaným sebevědomím a zároveň se ho ani nebojí a to je pro Gackta přesně ta správná vyváženost. Zyean ho nařkne z toho, že ho trápí schválně, aby se nad tím bavil, ale tak to přece není. Stejně mu ale z obličeje přesně takový pobavený úsměv nemizí. 
"Jenom doháním mezery ve tvém vzdělání, je toho hodně, nemůžeme se moc zdržovat, jinak neuzavřeme semestr." Řekne mu. Mohl by mu taky říct, že by mohl propadnout, ale… to by se ho musel sám vzdát a to se nikdy nestane. Příliš nepočítal s tím, že by teď Zye sebral odvahu k nějaké větší iniciativě. Myslel si, že celý dnešek bude výhradně pod jeho taktovkou, ale to se spletl. Příjemně spletl. Skončí bez odporu na zádech, zatímco se mu v očích odrazí jisté očekávání a zvědavost a na těle ho zahřeje to Zyeanovo. Dvě vteřiny se neděje nic a pak se Zyen pustí do hýčkání Gacktovy pokožky jeho vlastními rty. Společně s nimi ucítí i masážní přístroj. Je to příjemné, ale Zye osobně je teď příjemnější. Nechá skrz rty uniknout několik spokojených vydechnutí, zatímco nechává jeho tělo prokluzovat mezi svými prsty. To aby Zye věděl, že se mu to líbí a že nedělá nic špatně. Jak se Zye blíží dolů, Gacktův dech se prohloubí. Musí se zvednout na předloktí, aby viděl na všechno, co dole chce dělat. Vždycky se rád díval a dneska to nebude jinak. Nevydržel by zírat někam do stropu. 
"Ano, samozřejmě, to máš pravdu." Řekne mu a přikývne a pak ucítí vibrace ve svém vlastním klíně. Nechá hlavu na chvíli spadnout mezi lopatky s několika tichými povzdechy, než ji zase pozvedne, aby se na něj mohl znovu podívat. Zye už s drážděním nepřestane. Gacktovi se rychle připomenou všechny příjemné pocity, které před chvílí společně zažívali. Jeho klín je okamžitě připravený k čemukoliv a když se ho dotknou i Zyeanovy rty, nejraději by zvolal Jo a zatnul ruku v pěst jako při gólu. Ale nechce ho vyděsit a tak si dovolí zavřít krátce víčka a ty první doteky si doopravdy užít.

Zyean


Podívá se na něj se zvědavostí v očích, když dojde na to, co by měl dělat každý. Jeho by to doteď asi nenapadlo, ale není z těch, kdo by nad tím ohrnoval nos nebo rovnou řekl, že na tohle není stavěný. Když vidí zaujetí v Gacktově tváři, musí nutně začít přemýšlet, jaké by to mohl být. Ostatně, kdyby to bylo k ničemu, tak se to neprodává a těch obchodů je nakonec celkem dost, hlavně je toho plný internet. Asi na tom něco bude.
"Tak to jsem se asi doteď hodně okrádal." Prohodí s nádechem pobavení. Ne, tímhle prohlášením ho rozhodně nevyděsil.
"Ale tedy ne vědomě." Pokrčí rameny, aby bylo jasno, že proti tomu nic nenamítá. On si tenhle svět objeví klidně a rád, Gacktovi věří, tak proč by se měl bránit? Zatím bylo všechno naprosto skvělé a pochybuje, že by to bylo jinak, ať na něj vytáhne úplně cokoliv. Čeká, jaký je pohled na něj a je vidět, že mu na tom hodně záleží. Nemohl by se sebou žít, kdyby to bylo jinak. Tak není vulgární. No dobře, teď se trochu stará, aby to víc vulgární bylo, ale pořád v rámci jeho typického já, které se sice tolik nebojí, ale rozhodně nechce být za pitomce nebo nahazovat ramena. Chce zkoušet, co si může dovolit a co mu půjde. Objevit všechno, co by se Gacktovi mohlo líbit a podle jeho reakcí, se zatím celkem trefil.
"Uzavřeme semestr a já si dám klidně ještě dalších pět, abych to dotáhl k dokonalosti." Koutky mu vyběhnou nahoru, když vidí, jak na něj masážní dotek přímo v klíně zapůsobil. Tohle asi bylo to správné, co mohl udělat. S tím dalším si zas tak jistý není. Tohle nikdy nedělal a nerad by to zkazil, ale když už se do toho pustil…Sklouzne pomalu očima k pevnému přirození, ke kterému mu pomohl a hned se cítí zase o něco jistěji. Kdyby to bylo jinak, asi se lekne, že je něco špatně, ale to se neděje, naštěstí. Dopřeje mu ještě několik, opatrných polibků, u toho střídavě zvedá očka, aby se podíval, co on na to. Občas mu koutky vyběhnou spokojeně nahoru.
"Uvidíme, jak moc rychle se umím učit." Pošeptá si spíše pro sebe, ale nevadí mu, že ho Ga uslyší. Nemá potřebu si hrát na profesionála, oba ví, že to tak není. Skloní se znovu a velmi opatrně ho vezme mezi své rty. Zvyká si na ten pocit a chvíli mu to přijde zvláštní, než si připomene, jaké to musí být a tak s tím nepřestane. Masážní přístroj nechá položený u kořene Gacktovy chlouby tak, aby mu nepřekážel a zároveň ho dál dráždil. Nemyslí si, že by si napoprvé vystačil jen sám, tak proč si trochu nepomoct? Ostatně, proto to Ga vytáhl no ne? Sám se víc osmělí a pohne pomalu hlavou nahoru a dolů. Zatím si není jistý, jak moc nízko může zajít, aby neudělal něco, za co by se vážně musel stydět. Hledá si to nejlepší tempo a hloubku, která mu vyhovuje, zároveň kouká na svého milence, aby odhadl, kde to bylo lepší. Nakonec to jde poměrně snadno, pokud člověk věnuje pozornost drobným náznakům, které jsou stále patrnější. Prostě stačí jen pozorovat. Napadne ho něco trochu hravějšího a tak se víc oddálí a vyzkouší, jak moc se mu bude líbit jeho jazyk. Jen zkusmo přejdeš špičce, než to celé zopakuje mnohem intenzivněji a vrátí zase jeho přirození mezi své rty. Přístroj posune kousek níž, víc mezi jeho stehna, kde se to jemu samotnému hodně líbilo. Už je pohodlně uvelebený mezi jeho nohama a očividně odtud nechce jen tak pryč. Trochu zrychlí své pohyby rty, a když se ujistí, že je to správně, ještě trochu přidá. Před chviličkou si umanul, že mu dopomůže k dalšímu vrcholu a užije si pohled na něj, protože při tom vypadal naprosto neskutečně. Vůbec netuší, jak v nebližší době vyleze z postele a donutí s podobné věci nedělat. Nejspíš ti, co chodí do práce a do školy se v posteli nudí, jinak si nedokáže vysvětlit, jak ji můžou vůbec opustit.

Gackt


"Do doktorátu daleko, neboj se." Vydechne s námahou, zatímco se snaží statečně čelit Zyeanůvým rtům i té věcičce, co si na něj vybral. Nechává hlavu zatím svěšenou dozadu mezi lopatky, zatímco ho Zye nesměle olíbává, ale ne na dlouho. Oči se mu rozšíří překvapením, když ho celého sevře pekelné vlhko a těsno jeho úst. Kdyby se býval díval, tak jak chtěl, tak by o tenhle moment nepřišel! Honem to napraví a podívá se dolů, co přesně se tam děje. Skrze rty nechává ventilovat tiché povzdechy. Přenese váhu na jedno předloktí, aby mu volnou rukou mohl zaběhnout do pramenů. Netahá ho za ně, ani ho nikam netlačí a nesměruje, jenom se jimi probírá a nechává ho jeho vlastní iniciativě, dokud nebude mít pocit, že si je jistější. Tohle byly křehké chvilky a on by nerad navždycky pošlapal jeho sebevědomí nějakými větami o tom, že tohle bylo horší a že by měl spíš tamto. Kruci, v těch místech bylo všechno skvělé. Něco samozřejmě víc, ale to si můžou něžně vysvětlovat i příště. Zyeanovy pohyby jsou zatím velmi opatrné, nesmělé a on si dovede domyslet proč. Bylo hodně znát, že byli oba mužského pokolení. Dívky většinou měly jasnou představu o tom, co s tím a myslely si, že všechno spočívá hlavně v rychlosti a intenzitě. Samozřejmě, pokud chcete dojít na vrchol. Často ale netušily, co přesně si k těm místům mohou dovolit. Je to mučivé dráždění, ale Gackt má velmi dobré sebeovládání u vůli. Co chvíli se potká s jeho očima a pokaždé se mu snaží naznačit, že je všechno přesně takové, jako má být. Když se Zye osmělí ještě víc a použije i svůj jazyk, unikne Gacktovi první hlasitější sten. Mohl by to dělat klidně častěji, ale jsou to ty chvíle, kdy nevíte, jestli to doopravdy chcete, protože pak by musel opustit horko jeho úst. K nesnesení úžasné! V určitý okamžik se něco posune za dosavadní hranice, protože Zye se rozhodne přidat a ne jen to. Gackt brzy ucítí vlastní mučící nástroj mnohem dál, než by čekal dnes a možná i jindy. Trochu neklidně se zavrtí, ale okamžitě Zyeanovi zase podlehne. Nečeká, že by došli tak daleko, aby se Zye pokoušel o jakékoliv dobývání míst, kam Gackt rozhodně nikdy nikoho nepustí. To ale neznamenalo, že tam nebylo plno úžasných a vzrušujících nervových zakončení, na které by byla škoda zapomenout. Tak proč ho nenechat, aby si hrál zrovna s tímto přístrojem přesně tam? Začíná toho být docela hodně najednou, čemu se bránit, aby vydržel co nejdřív, ale teď není ten okamžik, kdy by to bylo nutné. V tuto chvíli nejde o to, aby byl Gackt pánem tvorstva, co vydrží neskutečně dlouho, to bude potřeba, až bude v něm. Teď chce přece svojí lásce udělat radost, že to s ním umí a tak se poddá všemu, co mu Zye nabízí. Jakmile se jeden upne na to, co chce a nastaví se tak, jak je to nejlepší, trvá to už jenom chvilku. Nakonec je to on sám, kdo zespodu zatlačí na jeho tvář a přinutí ho oddálit se, aby ho nezaskočil nechtěným překvapením. Na poprvé to bude šetrnější. Gackt jako každý muž miluje polykání, ale nechce, aby se mu Zye zakuckal nebo zjistil, že tohle je prostě moc. Musí rozdýchávat silné zatmění před očima a poslepu nahmatá kapesníky, aby mu je znovu podal, protože nepochybuje, že něco skončilo i na jeho obličeji. Když oči konečně otevře, zjistí, že je to doopravdy tak.
"Promiň." Broukne, sáhne po jednom kapesníku a setře mu pár kapek z čela. 
"Ale je to sexy." Zavrní. Ani si neuvědomuje zpocené vlasy, které se mu lepí k čelu. Zye s ním nakonec zamával silněji, než očekával. Vypne tu zpropadenou věc, aby už nevrněla a na chvíli zůstane jen tak ležet na zádech, aby se přes něj mohly přelévat všechny spokojené pocity.

Zyean

Nepřestává ani na chvilku. Čím větší a znatelnější odezvu jeho laskání má, tím si je jistější, že nic nedělá špatně. Je rád, že mu dokáže přivodit příjemné pocity, protože to byl zatím Gackt, kdo to měl všechno pevně v rukách. Ne, že by měl ambice zkoušet něco podobného, na to nikdy nebyl, ale je fajn vědět, že s ním přece jen svede maličko zamávat. Teda doufá v to, jinak se mu nakonec asi bude špatně spát. +Budeš dneska spát s ním, rozhodně špatně spát nebudeš.+ Proběhne mu hlavou a hned na to by se uculil, protože ho taky napadlo, že tak úplně spát nebudou. Má ale plná ústa práce a tak podobné grimasy radši vzdá, aby mu ještě neublížil. Přistihne se, že spokojeně přivírá víčka, když ucítí prsty ve svých vlasech. Na podobných dotecích mohl být klidně závislý a vydržel by tak i několik hodin a ani by se nepohnul, což bylo samo o sobě zvláštní, ale tohle je asi jediné, co opravdu zabírá. No, teď už by věděl ještě o jedné věci. Posouvá pomalu i s přístrojem, aby našel další a další místečka. Možná by to mohl později vyzkoušet úplně jinak a okusit kůži i na jiných místech, ale na podobné věci se rozhodně ještě necítí. Zase tak hrr být nemusí. Pokračuje dál v nastaveném tempu, trochu přidává, aby se pokusil vyhnat až na vrchol. Netrvá to tak dlouho, jak si myslel, že bude. Možná se tak dobře baví, že mu čas plyne rychleji, než ve skutečnosti, ale už cítí Gacktovy prsty na své bradě. Trochu neochotně se odtáhne, prsty si jemně setře koutky a vzápětí ucítí na své tváři něco úplně jiného. Několikrát překvapeně zamrká, než se tiše rozesměje. No tak to bylo tak tak. Asi by mu nevadilo, kdyby si to vyzkoušel se vším všudy. Však co je na tom, ale Ga má asi pravdu, nemusí v první večer vyzkoušet hned všechno. Však co, nejsou spolu naposledy a do rána je ještě daleko. V očkách mu hravě zasvítí, nad tím, co se mu prohání hlavou. Uchechtne se znovu, když se mu Ga omluví a vzápětí se trochu zastydí. On si nikdy nepřipadl sexy a teď musí vypadat vyloženě pitomě, ale pokud se mu to líbí.
"Arigato. Nenapadlo by mě, že zalepený budu sexy." Uculí se, když vděčně sáhne po kapesníčcích a pokusí se něco málo dostat dolů.
"Z druhé strany to může mít i nějaké ty výhody." Jak nemá plnou pusu, tak mu to zase hezky mluví. Odloží špinavý kapesníček k těm ostatním, později to nejspíš vyhodí, jestli na to zapomene, ale představa, že se tu bude promenádovat s holým zadkem…Ga už viděl všechno, ale i tak se mu do toho zatím nechce.
"Třeba to…" Posune se po jeho těle nahoru a přitulí se k němu se spokojeným výrazem ve tváři. Pravou líci přitiskne k jeho hrudníku a trochu se zavrtí.
"Že se přilepím a už se neodlepím, to není tak zlá představa." Dobírá si ho malinko. Konečky prstů se prochází po jeho hrudníku a u toho se nepřestává usmívat. Za jediný večer toho zažil celkem dost, ale pro něj je nejlepší pocit, že tu vůbec může být. Pozoruje své prsty, u toho si mne rty o sebe.
"Je super pocit, že nikam nemusím odjíždět. Bude to znít hrozně pubertálně, ale přijde mi, že bych se zbláznil, kdybych byl daleko." Prozradí mu nakonec opatrně, co se uvnitř něj odehrává a ani mu nedojde, že práskl něco úplně jiného. Jen je mu dobře a nechce se o to připravovat. Podívá se nahoru, mírně se povytáhne, aby ho mohl líbnout na rty.
"Ono to vyrušování při hodinách má nakonec své pro. Co se mi stane, když to zkusím znovu?" Hravost skrývat nedokáže a už si představuje, že by ho mohl v hodinách trochu potrápit. Ostatně on ho bude trápit jenom tím, že se na něj bude koukat a nebude moci vůbec nic. Bude mít chuť mu to malinko vracet a ty slintající holky vepředu…V duchu si povzdechne, protože to nebude jednoduché. Není tolik sebevědomý, aby si myslel, že by nebylo možné, aby ho za nějakou z nich vyměnil. Nežárlí, jen se trochu bojí, že jednou pro něj bude moc málo. Další znamení, že není nikdo s přemrštěným sebevědomím.
"Ale válet po zemi už se vážně nebudu, slibuju." Uculí se, když se zase vzpomene na první hodinu.

Gackt


O to ale přece vůbec nešlo. Zyean ani netušil, jak vzrušující je pohled do tváře někoho, kdo je potřísněný, ehm… no prostě tím. Je to trochu lascivní, to je pravda, ale tím spíš to funguje. Tedy pro jeho oči a vzrušení rozhodně. Přitáhne si ho do své náruče, zatímco mu Zyean vysvětluje výhody a nevýhody a tiše se zasměje. 
"A já už jsem si myslel, že je to zdravé na pleť nebo tak něco..." Dodá k tomu a jemně přejíždí konečky prstů po jeho zádech, zatímco upře oči na strop nad nimi. Ztrácí se v šeru pokoje. Povytáhne obočí nad tím jeho odjížděním. Nedovede si to prohlášení k ničemu přiřadit, protože Zye nikdy nic takového nezmínil. Možná tím má na mysli, že je dobře, že mohou zůstat spolu? Možná to souvisí s Toshiyovým odchodem a Zye v jejich případě nechce myslet přímo na smrt, tak mluví o odjíždění? 
"Ne… ty nikam odjíždět nemusíš..." Ubezpečí ho tiše a pozvedne se, aby ho mohl líbnout do vlasů, než se zase položí. Vlastně mu to dělá dobře, že by se bez něj Zye cítil takto, i když Gackt často musel na různé služební cesty a přednášky a jako učitel jazyků brával studenty taky na pobyty v zahraničí. To ale nebylo nic na takové úrovni, aby těch pár dní společně nezvládli. Zye byl takové jeho ptáčátko, přece ho nenechá samotného. Znovu se podívá dolů, když na sobě ucítí jeho pohled.
"To teprve uvidíš, přece ti to neprozradím předem. Odezva ale určitě přijde." Slíbí mu. Není ten typ, co by ho později potrestal, spíš ho vymáchá v nějaké pekelně erotické situaci na místě, kde každou chvíli hrozí, že to uvidí i někdo jiný. Zasměje se, když si spolu s ním vzpomene na okamžik, kdy si jeden druhého pořádně všimli. Byly to kouzelné chvilky. 
"Víš na co vzpomínám rád já? Na to, jak jsme spolu jeli autobusem..." Řekne a znovu se podívá někam na strop. 
"Nedopadlo to sice podle mých představ a donutil jsi mě vystoupit, ale… byly to takové obyčejné chvilky plné jiskření… Už tehdy jsem cítil, že doma na mě čeká nesprávná osoba. Neudělal bych nic, co by tě přivedlo do vztahu se mnou, kdybys o něj doopravdy nestál. Neohrozil bych tě tím, kdo jsem, kdybys vytrvale říkal ne a tak jsem prostě odešel. Ale ta cesta… víš, jak je to legrační, když se autobusu skoro štítím?" Znovu se na něj pobaveně podívá. Jezdili v nich divní lidé, sahali na tyče, které nikdo nedezinfikoval a kdo ví, kdo seděl na sedačce před vámi, ale mělo to kouzlo. Jeho drahé auto, luxusní byt a i vzhled a vystupování byly jedna věc a tohle zase úplně jiná. Stávalo se jen málo kdy, že se v Gacktovi zvedla tahle vlna, kdy chtěl o věcech mluvit a svěřovat se. Většinou vsázel na to, že to druhý vycítí a chápe i beze slov, ale dnešek byl jiný a nejen proto, co si Boo a Toshiya už nikdy neřeknou. Dnes jsou oni dva poprvé doopravdy spolu a nemyslí tím sex. Jsou věci, které by muž měl říct. Před očima se mu objevují známé tváře a nejvíc z nich ta Toshiyova a pak Mirai, kterou nejspíš zklamal. Možná se zklamali navzájem a možná taky vůbec ne. V jednu chvíli byli šťastní a ve druhou věděli, že je konec. Gackt získal všechno, ona nic. Přesto nad tím nedovede cítit lítost. Přivine ho k sobě ještě víc. 
"Je toho hodně, co spolu musíme ještě prožít." Řekne mu. 
"V posledních letech jsem zapomněl na spoustu obyčejných věcí a ty jsi naopak nevyzkoušel ty neobyčejné." Naznačí mu, že se budou učit navzájem. Pohladí ho dlaní po tváři, společně s tím ji jemným tlakem pootočí proti sobě a políbí ho. Jejich noc ještě rozhodně neskončila, ale teď se asi bude chvíli doopravdy jenom mazlit. Možná pak na chvíli usnou a pak budou zase pokračovat, dokud nebudou mít jistotu, že tahle postel vydrží všechno. 
"Jestli ráno pořád budeme mít na čem spát, mohli bychom na internet napsat recenzi na tuhle postel. Možná bychom je mohli napsat i na všechny hračky v šuplíku." Přenese se na něj něco ze Zyeanovy rozvernosti, než ho trochu přizalehne a vrhne se na jeho rty s novou razancí. Nejspíš to skončí až s ránem, ale jenom proto, aby mu dalším jednáním neublížil. Jinak by ho prostě nepustil…



Žádné komentáře:

Okomentovat