27. června 2021

Hromadné - Tatíčci dorazí později? - část 4.

(pláž)




Reita, Zyean, Shinya, Ju-ken, Tora, Miyavi, Daichi

Reita se královsky baví nad tím, jak se kluci předhánějí, jak kdo daleko hodí a kdo si dřív nabije nos. Za ty roky…Jsou prostě jeho a může si o tom myslet, kdo chce, co chce. Byl by schopný vraždit, kdyby řekl kdokoliv něco proti. Musí se mírně pousmát, než svůj pohled stočí na Hideho a začne mu pomáhat s přípravou jídla. V tyto chvíle se cítí úplně nejlíp. Obyčejné chvilky s rodinou, to je pro něj nejvíc.
"To zase bude sexy. Trochu mě mrzí, že jsem tak daleko od domova." Broukne tiše Hideho směrem, protože on a oheň…To je prostě něco pro něj. 
Zye se snaží tvářit, že vlastně o nic nejde, ale v hlavě už si nic nalhávat nemusí. Die je vážně nádherný a on si dokonce dovolí očima sjet celou jeho postavu a zastaví se na těch plavkách. Podepře si prsty bradu a tváří se zamyšleně. Moc k němu ten výraz nejde.
"Vidím, jsou na místě. Někdo by klidně mohl říct bohužel." Pokrčí nenuceně rameny.
"A myslím, že když se pořádně rozhlédnu, uvidím těch párů očí hned několik, které mi přesně řeknou, kde by ty plavky měly být." Jeho pusa příliš nejde zastavit, když se rozjede, ale Die ho vzápětí připraví o slova. 
Shin zatím věnuje spíš pozornost Mir. Neznají se dlouho, ale vždy mu byla sympatická a dokázali si dlouho povídat o takových těch…No holčičích věcech.
"Někde tu bude." Odsouhlasí jí to. Bylo to dost pravděpodobné, protože tu byli každý rok. V tomto ohledu byli příliš předvídatelní. Nadechne se, aby Mir ještě něco řekl, ale Zye sám není jediný, kdo přišel o slova. Shin dokonce sáhne po slunečních brýlích, aby je stáhl kousek po nose níž, a pozoruje Dieho, jak se svléká. Ve vteřině mu oči klesnout k jeho dokonalému pozadí a když se krátce ohlédne přes rameno, není sám. Zasměje se tiše a nakloní se blíž k Mirai.
"Máš opravdu skvělý vkus." Vydechne skoro zasněně a už zase očima doprovází Die, které míří do vody.
"Myslím, že mu ty plavky ukradnu, byla by takový škoda, kdyby to schoval." Zachichotá se podruhé, ale to už je u nich Zyean.
"Tvé přání." Mrkne na Shina, snažíc se co nejvíc probrat z opojení jménem Dieho tělo. Prostě mu ty plavky sebere a se smíchem mu je odběhne schovat. Nakonec se i on vydá k moři. Vždycky vodu miloval a během vteřiny je pod vodní hladinou. Udělá několik temp, než se vynoří a pohodí hlavou. Na tváři mu září spokojený úsměv. Ani si příliš neuvědomuje, že se rozhlíží, kde je Die. Zatím spíš jen vidí Miyaviho, který si dost veřejně užívá Sugizovu blízkost. Ne, oni dva se taky asi nikdy krotit nebudou. Skoro to vypadá, že jsou právě v nejlepším. 
Shin se mezitím rozhlédne kolem, ale zatím nevidí nikoho, o kom by mohl říct, že by to byl policajt. Nakonec se začne pomalu zvedat z deky.
"Půjdou se rozhlédnout." Prozradí Mir s nevinným úsměvem.
"Cestou vezmu ledovou kávu?" Nahodí, kdyby náhodou měla chuť. Počká si na odpověď, než vyrazí po pobřeží k několika malým stánkům. Nejsou blízko a zároveň mu dávají možnost trochu splynout s okolím. On rozhodně splývat nechce. V ruce pořád svírá knihu. Zastaví se malého pultíku a začne se skoro zoufalým výrazem pročítat nabídku. Udělá několik kroků dozadu, aby dal prostor ostatním, než se on sám rozhodne a do někoho narazí.
"Ah, gomen. Jak jsem v koncích, nedávám vůbec pozor." Omluví se a začne se otáčet, aby na dotyčného upřel velká očka barvy moře.
"To je pravda, nechodím. U mě ale není tolik na co koukat. To u tebe…" Nedořekne Tora a konečně osvobodí jeho nožky z kalhot. Nespustí si několik letmých doteků navíc. Nakonec svou dlaň nechá položenou těsně nad Boogieho kotníkem. Vzhlédne pomalu, když mu řekne, že není jeho typ.
"Neříkej, že by tě to mrzelo." V očích se mu blýskne a pak se pobaveně ušklíbne.
"Myslíš, že kdybys nebyl můj typ, tak tady klečím a pomáhám ti se svlékat?" Poslední slovo vysloví s patrnou provokací.
"Vypadám jako někdo, kdo si jen tak klekne?" Přijde i druhá otázka a pak se upřímně rozesměje.
"Ty se vážně stydíš." Zkonstatuje, když začne v jeho těsné blízkosti vstávat.
"Na mě nikdo nečeká, Boo-chan a já jsem vždycky tam, kde chci být." Prozradí mu, když mu kouká do očí z téměř stejně výšky.
"Můžu ti klidně pomoct i s tím posledním kouskem." Hravě se dotkne prsty lemu jeho prádla.
"Třeba by tě to pak přešlo." Zaujatě sjede očima po jeho těle, až ke své dlani a pak zase vystoupá nahoru.
"Tak dobře, ale pod podmínkou, že se společně projedeme na skútru." Kývne hlavou opodál k malé půjčovně.
"Rád tě povozím, jestli se nebojíš." Mírně pozvedne pravé obočí, ale pak o krok ustoupí a opravdu se otočí. Zamíří ke svému autu, kde se začne klidně svlékat. Kdyby si myslel, že ho někdo pozoruje, asi mu to bude dělat větší problémy, ale teď je mu okolí ukradené. Nakonec stáhne i prádlo a natáhne si pohodlné volné plavky, které vypadají spíš jako kraťase. 
Ju se mírně zamračí, jakmile přijde Kaiova kousavá poznámka. Nadechne se, aby mu na to něco řekl, ale pak jen zavrtí hlavou.
"To nic." Svými slovy nad tím v podstatě mávne rukou. 
"Je to pro tebe pořád těžké." Vezme ho kolem ramen a vykročí s ním k lodi.
"Nemusíš toho nechávat, jestli s tím potřebuješ ven, klidně to udělej. Ať řekneš cokoliv, víš že můj pohled na tebe to nikdy nezmění." Ujistí ho, že si o tom klidně povídat můžou.
"Nevyrůstal jsi v tom, já ano. Možná nejsem ta správná osoba, která by to měla poslouchat. Bylo mi Aoiho líto, to nepopírám, jen…Takhle to na světě chodí. To ty žiješ a možná proto, abys vychovával našeho syna, když sám o otce přišel. Všechno má svůj důvod i to, že jsem tě tehdy nechal žít." Podívá se mu do tváře. Není si jistý, jestli to není příliš tvrdé, říct to takto, ale on to nikdy moc neuměl jinak. Sám dokáže loďku dost dobře řídit a zanedlouho je dostane na moře, kde je nikdo rušit nebude. Hide…to jistě nakonec pochopí.
Rei zatím z jedné z tašek tahá pivo a jedno z nich podá Hidemu. Tuší, co přijde a stačí mu jen vidět pohled.
"Tobě se to celé nelíbí, že? Myslíš, že Mir…?" Nadhodí jako první a mírně se zamračí. Sám si dost dobře prohlédl Die.
"Jestli to někdo vyšťourá tak Zye." Pokývá hlavou.
"Byl jsem v clubu na jižní straně města. Potřeboval jsem zkontrolovat pár věcí a taky…" Povzdechne si.
"Schází se mi tam sebranka a dělá bordel. Tora už o nich ví taky. Byl si došlápnout na jejich rádoby vůdce. Jsou to jen kluci a moc se nerozhlíží, ale mají kontakty. Zatím jim jen pohrozil, jak to umí a uvidíme. Pokud neposlechnou, bude ta párty mnohem větší." Prozradí Hidemu, co zatím ví. Neví toho moc, ještě s Torou od té doby nemluvil. Pak se zadívá do dáli a do oka mu padne Tora, který se drží u Boogieho, musí se uchechtnout.
"Jen mám obavy, že jestli tohle uvidí Ju, budeme si hledat nového člena rodiny. Taky si nedá pokoj." Protočí nad tím očima v sloup a podá pivo Rickovi.
"Co si o tom myslíš? Ne, nemyslím Toru, ale ty kluky v clubu. Co s nimi?" Zeptá se ho na názor a krátce se napije. Pak pivo odloží, aby roztáhl několik dek opodál a mohli se v klidu usadit. 
Zye si dopřává několik temp ve vlnách, než zamíří o kousek dál k jednomu malému molu, které spíš vypadá, že ho postavili děti. Rozhodně nevypadá příliš stabilně. Vyhoupne se nahoru, pohodlně se usadí a přitáhne si kolena pod bradu. Očima pozoruje své otce a Ricka. Musí se pousmát. Často byl jejich život o nebezpečí, ale on by ho za nic na světě nevyměnil. Měl skvělou rodinu a nejlepšího bráchu. Sám neměl ambice, aby převzal Tokyo, ale po Rickově boku bude vždycky stát. Podle něj by to Ricko klidně zvládl. Samotného ho v tom ale nikdy nenechá. Prudce sebou trhne, když už skoro suché tělo zasáhne sprška od vodního skútru, který u něj v podstatě smykem zastaví. Na něm je kluk s dlouhými, hnědými vlasy, které jsou tak napůl mokré. Má skoro tak velké oči jako jejich Shinya, jen jsou temně hnědé.
"Promiň." Zatváří se neznámý naprosto nevinně, ale místy se uculuje. 
"Sedíš na špatném místě." Klidně ho obviní a zasměje se tiše. Pak se prudce se ohlédne za sebe, kde na něj křičí postarší muž a snaží se ho dohnat na dalším skútru.
"Uhm, hezky se mi s tebou povídalo, ale…Trochu mě tlačí čas." Uchechtne se znovu a s hlasitým řevem mu začne ujíždět. Ne Daichi za podobné věci nikdy neplatil. Po chvilce zmizí dál, až v místech, kde kotví lodě. Nechá skútr skútrem a ztratí se mezi lidmi. Cestou loví oblečení ze svého batůžku a převléká se, aby nebyl hned k poznání. Pak už bezstarostně prochází davem a sem tam se mu něco nově….koupeného objeví v ruce. Sem tam peněženka a telefon mizí v kapsách jeho kožené bundy, která má spoustu všitých kapes, aby v ní mohl cokoliv schovat. Má dneska očividně naprosto skvělý den a nejspíš se zase pořádně nají.

Hide, Ricko, Mirai, Die, Kai, Boogie, Sugizo, Yoshiki


Mirai se doopravdy královsky baví, když pánové mohou na Die oči nechat. Ten je zády a už jejich pohledy nevidí, ale ona vidí úplně všechno a vážně to nemá chybu. Když jí Shinya pochválí vkus, jenom jemně pokrčí rameny a dál nechává tajemstvím, jestli s ním něco má nebo ne. Kluci začnou vymýšlet krádež Dieho plavek, ale upřímně… asi by to udělala sama, když vidí, jak nad ním slintají. Nakonec se toho chopí Zye a někam s nimi uteče. Oni dva samozřejmě vůbec nic neviděli. Nejspíš byli zrovna zády. 
"Chceš namazat?" Nabídne Shinyovi a mezitím s ním probírá všechno možné, ale především nějaké lákavé novinky na nákupní třídě na Ginze. Nejspíš tam pojedou navečer spolu. Dneska nikdo z nich pracovat nebude. Nakonec Shinya navrhne, že dojde pro kávu a zároveň se podívá blíž k promenádě. Možná pana tajemného odhalí. Mir souhlasí, nasadí sluneční brýle a položí se na záda, aby mohla chystat ve stínu ještě bledší odstín kůže a především neviděla obličej Die, až se bude pokoušet dostat z vody. Chtěl by, aby mu něco donesla a ona přece vůbec netuší, že je nahý! Mezitím se několik desítek metrů odtud prochází mezi stánky jistý detektiv. 
Yoshiki není jen tak někdo. Pracuje u policie už hezkou řádku let, je velmi úspěšný a efektivita jeho práce je nesmírně vysoká. Z toho důvodu si může určovat jisté podmínky, jako například to, že nechce žádného parťáka. Mělo to svoje nevýhody, nebyl tu nikdo, kdo by mu kryl záda a také se říkalo, že víc očí víc vidí, ale jeho povaha a způsoby práce byly tak nepředvídatelné, že se prostě s nikým nesnesl a jenom to všechno komplikovalo. Vyřešené případy se pak rovnaly nule. Jeho šéfům se prostě vyplatilo nechat ho dýchat čerstvý vzduch. Na někoho Miyaviho kalibru bylo potřeba nasadit speciální dohled a tak je teď jeho případ na nějakou dobu Yoshikiho. Nemůže ho hlídat neustále, často se střídá s běžnými jednotkami, ale všechno má na povel a dnešní výroční den rodiny Rudého Draka je tak speciální, že to vzal radši sám. Kdo ví, co by toho maniaka mohlo popadnout pod vlivem emocí. Stačí, že momentálně souloží všem na očích nebo co to tam dělá. Yoshiki má na sobě bílé tričko, poměrně přiléhavé šortky nad kolena a žabky a v ruce kelímek s frappé. Oči má momentálně přilepené na dění na pláži. Všiml si, že ten blonďák, co se často objevuje poblíž nich, někam odešel, ale to není jeho hlavní cíl, takže nepostřehne, že je najednou až u něho a o vteřinu později už ho má málem v náručí. Při tom trocha jeho kávy vycákne na bílé tričko a Yo nafoukne tváře. Být to kdokoliv, neskutečně mu vynadá, ale je to ten Hideho blonďatý kluk, takže zase vyfoukne a vyčaruje na tváři okouzlující úsměv. On přece není policista a tudíž netuší, kdo Shinya je. 
"To se stává. Je příliš slunečný den a paprsky oslepují. Jeden nevidí na krok." Dobře, tohle znělo trochu rýpavě, ale zvláštní oči za slunečními brýlemi naštěstí není moc vidět. Ten chlapec je opravdu nádherný. K čemu ho mají? 
Boogieho tváře pokryje nová červeň, když mu Tora složí další kompliment. On by se hádal, jestli je na co koukat nebo ne, ale… ne, radši bude ticho. Odstín jeho pokožky dostává mnohem sytější nádech, když se na něj Tora tak podívá a ptá se ho, jestli si myslí, že by tu klečel. 
"Co já vím? Třeba mě jenom trápíš za tu síť. To ty bys měl být trestaný." Připomene mu, ale momentálně spíš pípá a popírá tím svou pověst. Nepatrně rozhodí rukama a uhne pohledem, když ho Tora prokoukne s tím studem, ale brní ho celé tělo, když vstává tak těsně u něho. Pomalu k němu oči zase vrátí a trochu zadržuje dech. Kruci… neměl by z něj být tak mimo, ale sálá z něj divná aura nebezpečí. Je to vzrušující. Totiž…! Trhne sebou dozadu proti autu, když se ho Torovy prsty dotknou na lemu prádla a v jeho žaludku to silně zarezonuje. Proč si za jeho slovy o vození představuje něco úplně jiného? Tora na nic nečeká, doopravdy se otočí a Boo se začne převlékat tak rychle, až si u toho málem zlomí obě nohy. Co kdyby se otočil? A není ho vidět v okýnku auta? Sám ale podvádí a po očku sleduje Torovu nezvykle statnou postavu, tetování i ten holý zadek. Mimochodem pěkný zadek. Chápe, co na něm Shinya má, ale nahlas to neřekne. 
"Už." Hlesne, že ho málem není slyšet a předstírá, že si prostě jenom tak omotává vlasy koženým řemínkem. Po pravdě se mu z něj ale klepnou nohy. Mimoděk se ohlédne, kde jsou rodiče a vidí je už jenom v dálce u lodiček. Ti se už pro dnešek nevrátí, to ví a vypadá to, že Su a Miy taky odcházejí někam...ehm do soukromí. Zrovna se loučí s Drakem a celkem spěchají, proč asi…? Boo protočí očima a vrátí pozornost k Torovi. 
Hide v hovoru s Reitou utichne, když se u nich objeví zrovna Miyavi se Sugizem. O jeho podezření a Mir by rozhodně neměli nic slyšet ještě hodně dlouho. Rozloučí se s nimi, chápavě je poplácá po ramenou a počká, až uslyší motor auta. Teprve potom si dovolí pokračovat. Přikývne.
"Nelíbí." Řekne jenom a hledí do grilu a řeřavých uhlíků v něm. Víc nedodá. Nechce ji očernit, dokud nemá důkazy, ale Reita i Ricko jistě chápou, co si myslí. Požádají Zyeana, jakmile přijde blíž. Ricko se po něm mimoděk ohlédne a je to ve chvíli, kdy se kolem něj motá nějaká holka na skútru. Ne moment, to není holka…! Odtud nevidí zase tak dobře, ale zato dobře vidí, co to pachole dělá, jen z mašiny sleze. A taky, že za ním někdo běží a fakt to není známý ani jeho táta… 
"Jé tati, hele..." Zamumlá polohlasem, aniž by od kluka odtrhl oči, než se mu ztratí v davu. Když se ale na oba otce podívá, zjistí, že ho nejspíš vůbec nezabrali. Teď při téhle diskuzi nemůže prostě jenom tak odejít, ale… jestli kluk krade v téhle čtvrti, třeba by se mu mohlo podařit zjistit, pro koho dělá. A jestli jede na vlastní pěst, moc dlouho živý nebude. Je to jen intuice, co ho k tomu vede, podobných zlodějíčků tu byly stovky a nikdy by o ně ve svém postavení nezavadil pohledem, ale… Konečně potřese hlavou a uvědomí si, že právě spálil klobásky. 
"Gomen..." Zamumlá, když zjistí, že na něj tátové zírají. 
"Nemá horečku? Neříká to tak, aby to slyšelo celé Tokyo..." Strachuje se Hide, ale Draci nikdy neměli horečky… Byli přece z ohně… Ricko se ušklíbne, ale stejně v hlavě pořád převaluje toho kluka. Zye dneska vůbec neútočí. Kluci mu doslova padají do náruče, Die, Shinya a teď tenhle a on tam sedí a… dumá??? Zyean? Je to vůbec on? 
"Ahá..." Vydechne jenom Hide na Reitovu informaci o těch klucích v clubu. Takových se za jejich život objevilo už desítky, ale občas byli někteří z nich nebezpečnější a úspěšnější, než jiní. Pravdou bylo, že si v poslední době zvykli na svůj klid a trochu upadli do jisté pohodlnosti, kdy všichni ve městě poslouchali a užívali si míru. Mohli mít tihle kluci spojitost s… Ne, to určitě ne. Jestli Mirai něco podnikala, tak elegantněji. 
"Dobře." Řekne jenom na to, jak se s tím Reita vypořádal a pousměje se. Podívá se stejným směrem, kde Tora poskakuje okolo Boogieho. 
"Ten kluk má odvahu, co? Ju-ken ho nechá viset za koule v průvanu tři dny, dokud z něj nevyrazí přiznání nehynoucí lásky a oddanosti až do smrti. Pak bude možná moct vzít Boogieho na rande, ale jedině s garde." Ricko vyprskne smíchy a úplně přeslechne Reitovu otázku. 
"Cože? Hmm… promiň, neslyšel jsem tě." Řekne a prostě oběhne pryč. Už zase letí za Zyeanem. Hide vytáhne obočí nahoru a přemýšlí, jestli ho doběhnout a přerazit o něj grilovací náčiní. 
"Ne, my ještě nemůžeme do důchodu, Rei-chan..." Ušklíbne se. Kluci potřebují lekci, aby dospěli. Tvrdou lekci… Takové uděluje jenom život a ten stín se mihne Hidemu v očích. Nejradši by je od toho uchránil, jenže to by nesměli žít tenhle život. 
Z myšlenek ho vytrhne až volání Die, který se snaží upoutat něčí pozornost. Očividně mu něco chybí a on nemůže z vody. Hide se ďábelsky usměje a mrkne na Reitu, než se oba na dece otočí zády a pustí se společně do jídla. 
"Před tím měl tolik odvahy a najednou ho nechce ukázat. Proč asi?" Rýpne si Hide. 
"Zye-kuuuun!" Řve už zase Ricko, očividně zpět ve své kůži. 
"Boo-chan si chudák nikdy nevrzne, viděls toooo?" Běží k bratrovi na molo.

Reita, Zyean, Shinya, Tora


Shin se mírně ohlédne přes rameno, aby viděl neznámému do očí. Postřehne jen koutkem oka rychlou změnu emocí, která může značit hodně věcí. Rozhodne se to otestovat trochu víc. Pomalu se protočí před jeho tělem a plynulým, skoro provokativním pohybem stáhne brýle z nosu dolů. Vystoupá modrýma očima od skvrny na jeho svršku, kterého se dotkne konečky prstů až ke tváři, kde mu Yoshikiho brýle momentálně neskutečně překáží. Nakloní hlavu mírně na stranu a nechá část světlých pramenů zahalit kousek jeho tváře.
"Je mi to tak líto, zničil jsem vám oblečení. Ani slunečný den mě neomlouvá." Tváře mu nepatrně zrudnou a znovu klesne očima k pozůstatku kafe.
"Taková škoda." Povzdechne si a konečně nechá dlaň sklouznout v téměř neznatelném gestu po jeho hrudníku. Buď se neznámému líbí nebo je tu z úplně jiného důvodu. Už jen ta první reakce mu napovídá, že kdyby mohl tak mu pěkně vynadá. Je možné, že rovnou narazil na tu správnou osobu anebo si sprostě jen užije. Rád potkávala nové lidi, když si musel dávat dobrý pozor.
"Můžu to nějak odčinit? Kávu?" Zeptá se jako první, než ho něco napadne.
"Kousek odtud je skvělý obchod, mají tam opravdu hodně nádherných kousků. Jistě bychom společně našli košili, která by tuto nahradila." Proplete dlaně před tělem a mírně ustoupí o krok, aby mu dal prostor na rozmyšlenou.
"Nemohl bych několik měsíců spát, kdybych tohle pořádně neodčinil." Broukne ještě tiše.
"Nebo mi můžete říct, kde vás najdu a já vám novou přinesu." Zkusí ještě jinou možnost.
Tora se usmívá pro sebe, když se převléká. Mohl ho šmírovat, ale neudělá to. Je to zvláštní, jindy by to bez rozmyslu udělal. Nakonec přece jen počká na to, až ho Boo vyzve. Otočí se pomalu a prohlédne si ho okázale dlouho v plavkách.
"Nemůžu se rozhodnout, co bylo lepší." Dojde na další kompliment a krátce očima proskenuje okolí. Vidí Ju-kena a Kaie, jak míří pryč a nastupují na loď. No výborně, tohle možná přežije. Ušklíbne se pobaveně nad svými myšlenkami, než Boogieho vezme kolem ramen.
"Tak pojď, něco vymyslíme." Pobídne ho.
"Pak tě klidně hodím domů, když se zdržíme." Nabídne mu bez rozmýšlení. O Shina nemá strach, mohl by ho nechat na druhém konci planety a ten malý andílek by si našel odvoz i tak. Navíc to mezi nimi bylo jen…Dával na něj pozor, ale nebyly v tom city. Prostě jen společnost na dlouhé večery, ale to zní hrozně, to by ani on nikdy nahlas neřekl. Zamíří k půjčovně skútrů, kde je jejich majitel už zpátky. Vypadá hodně rozčarovaně a obhlíží ukradený stroj, jestli mu náhodou nic není.
"Půjčíme si jeden." Prohodí Tora a podává mu obnos, který prozatím svíral v ruce. Vyfasují vesty, teda spíš Tora začne soukat Boogieho do jedné z nich. Vypadá u toho dost zaujatě a při utahování řemínků s ním trhne proti sobě a druhou rukou ho zachytí kolem pasu.
"Škoda, že to netrvá o trochu déle." Prohodí s nádechem provokace, než ho konečně pustí a nasedne. Ohlédne se na Boogieho a natáhne k němu ruku, aby mu pomohl za svá záda.
"Znám tu pár míst, která za to stojí. Vezmu tě tam, ale neručím za to, že se ti se mnou nebude líbit až moc." Dojde na další provokaci, než si protáhne Boogieho paže kolem svého pasu, možná i víc, než by vůbec musel a nakopne motor. 
Rei zatím obstojně odhaduje, co se Hidemu prohání hlavou. Počkají oba, než se rozloučí s Miyavim a Sugizem, kteří si to očividně potřebují odžít po svém. Ostatně nebylo to poprvé. Krátce pokývá hlavou, když mu Hide potvrdí jeho myšlenky.
"Budu poslouchat, kde se co šustne." Slíbí mu, když ho vezme za rameno a líbne na tvář. Trhne sebou trochu, jakmile Ricko poukáže na honičku na vodě. Jako první mu vyskočí koutky nahoru.
"Asi mu je líto, že to nenapadlo jeho." Dobírá si ricka Rei, než se ohlédne na Toru, který si vede Boogieho s sebou.
"Myslím, že spíš úplně nepřemýšlí. Tohle s odvahou nemá nic společného, vůbec neví, co ho čeká." Prohodí, než nerozesměje nad možným Ju-kenovým trestem.
"Jen mám obavy, že Tora mu to klidně odkývá i po tom všem a pak mu ukáže prostředníček, až budou dostatečně daleko, nakopne Camaro a už je nikdy nikdo neuvidí. Tohle před ním říkat nahlas nebudu nebo Boo nevytáhne paty z baráku." Ricko je očividně myšlenkami úplně někde jinde a Reitovi to zvedne trochu obočí nahoru. Jsou to pořád ještě kluci. V jeho očích asi budou pořád, ale už dávno by tak popřemýšlet neměl.
"Ten pocit budeme mít pořád Hide-chan." Osloví ho měkce a nevypadá zrovna nadšeně, že to říká.
"Mám obavy, že to bude brzo, kdy se budou muset postavit na vlastní nohy." Skoro si povzdechne.
"Vím, že to zvládnou, ale mám strach." Řekne mu upřímně.
"Pořád mají za tátu největší postrach Tokya." Podívá se na něj a sáhne po kousku grilované zeleniny, kterou mu vloží mezi rty.
"Když bude nejhůř, necháme to celé vyletět do povětří." Už se zase mírně usmívá, protože tohle byl samozřejmě vtip.
"Asi hromada komplexů. To víš, naše rodina je vyhlášená tím, jak skvěle vypadáme." Dojde na další pobavenou poznámku.
"Nechceš se taky svléknout, ať vidí, že se má za co stydět." Nakloní se blíž k Hidemu. Nějak na to jídlo úplně chuť nemá.
Zye sebou trochu trhne, když se ozve Rickův hlas. Je vážně lepší, jak siréna a nikdo hlasitost příliš krotit neuměl. Jenže tuhle jeho přirozenost na něm měl Zye hrozně rád.
"Už Ju přišel na to, že mu Tora po něm šlape?" Křikne k Rickovi a rozesměje se.
"Jo viděl a i cítil, jsem zase celý mokrý." Rozhodí rukama, než se jimi zapře dozadu a hledí k lodím.
"Očividně ho nechytil, byl dost rychlý." Zasměje se upřímně.
"Copak to se ti líbil tolik, že ho budeme hledat?" Rýpne si dobrácky do svého bratra a už se zase široce usmívá. Sám se zastaví očima na postavě ve vodě. Je to Die samozřejmě.
"Mám tvoje plavky." Křikne Zye odvážně na Die opodál. 
"Co za to když ti je vrátím?" Dostojí své vlastní povaze i genetice a zubí se.
"Už ho vidím, jak mi bude nosit celou noc pivo." Rozesměje se upřímně a koukne na Ricka. Svoje myšlenky, které měl před chvíli, si zatím nechá stranou. Popovídají si o tom později. Mir Diemu taky zrovna neběží pomáhat, což Zyemu vyhoupne koutky nahoru znovu. Že by mezi nimi nic nebylo a jen se tak tvářili? A proč nad tím vůbec přemýšlí? Zatřepe hlavou.
"Uděláme mu nějakou pěknou fotku a pověsíme ji na sítě…Jen od pasu dolů, víš jak. Ať Mir nezavaříme, ale budeme to vlastně vědět všichni." Uchechtne se tiše. Takový menší vtípek. Jen si u Die úplně není jistý, že se to setká s úspěchem.
"Jo, abych nezapomněl, u té půjčovny je kamera. Možná z toho vytáhnu nějaké záběry toho, kdo ukradl ten skútr." Dloubne do Ricka loktem a povytáhne obočí.
"Ale aby sis pak dával pozor a doma o něco nepřišel. Třeba o ty tvoje časopisy pod postelí." Do Ricka prostě musí šít, jinak by to nešlo.

Hide, Ricko, Mirai, Die, Boogie, Yoshiki


Shinya nemá ponětí, před kým stojí, za to Yoshiki moc dobře, ví kdo je Shinya, i když neví, k čemu přesně ho Yakuza využívá. Nikdy u něj neviděli odznak rodiny, byli si jistí, že oficiálně k nim vlastně nepatří a na jeho zádech by jen marně hledali tetování, ale byl s nimi neustále a dokonce v úzkém rodinném kruhu v tak významný den, jako byl ten dnešní. On na to prostě přijde. Jen zase sám nemá tušení, že Shin je na lovu jistého detektiva a má podezření, že by jím mohl být. Teď by si ho za žádnou cenu neměl nechat utéct. Musí s ním nějak nenuceně navázat kontakt, ale zase ne moc okatě. Přešlápne z nohy na nohu a napodobí jeho gesto s brýlemi, když do jeho tváře shlédne vlastníma, divnýma, ale teď už vřelýma očima a kouzelně se usměje. 
"Novou kávu si dám rád, děkuji." Nechá se pozvat. Jeho nabídce s obchodem se musí pousmát a volnou dlaň zasune do kalhot. 
"To není nutné, tohle půjde hravě vyčistit." Ubezpečí ho a jakmile je objednávka vyřízena, vezme do volné ruky nový kelímek a pokyne Shinyovi bradou, aby šli kousek stranou. Miyavi je pro dnešek zapomenut. Nemůže se tam teď ani podívat, aby se neprozradil, takže ani nepostřehne, že Orel právě opouští pláž. V tuto chvíli o něj bohužel přišel. Opře se bokem o zábradlí nad pláží a nechá vítr, aby mu čechral vlasy, zatímco si prohlíží Shinyovu nevšedně krásnou tvář. 
"Hmm, musím říct, že bych nikdy nečekal, že zabřednu konverzaci s někým, s kým se srazím ve frontě. Co kdybychom nechali celou záležitost s kávou být, příjemně si popovídali a já vás pak svezu domů?" Kývne bradou pro změnu k šedému Ferrari, které je zaparkované opodál a budí trochu rozruch. Třeba alespoň zjistí, kde Shinya bydlí?
Boo poměrně statečně čelí Torovu pohledu, ale stejně několikrát uhne očima do strany a ne a ne se zbavit té červeně ve tvářích. 
"Ty mě ještě přinutíš nosit na pláži tričko..." Prohodí, ale plaše se usměje, když se nechá brát kolem ramen a po Torově boku vykročí směrem k půjčovně. 
"Tak dobře, díky." Souhlasí s odvozem. Sice v tom autě přijel ještě někdo, ale… asi to nevadí? Kolik má vůbec míst? Pojedou všichni tři? On ale přijel s rodiči a ti odjedou kdo ví kdy… Poslušně zvedne ruce nahoru, aby mu Tora mohl přetáhnout vestu přes hlavu a pak sleduje jeho ruce, jak si zkušeně poradí s vázáním. Boo už na sebe navlékal kde jakou výstroj, ale stejně ho nechá všechno udělat, jako by sám viděl jakýkoliv řemínek poprvé v životě. Tiše vydechne, když to s ním hrkne proti Torovu tělu a zarazí se dlaněmi o jeho prsa. Zvedne oči k jeho a pořád pokračuje ve své nevinné roli, která je jednou z jeho vražedného arzenálu. 
"Těším se." Pípne trochu provokativně, než si nechá pomoct na skútr a pak už vyrazí neskutečnou rychlostí po vodní hladině. Majitel jim sice říkal, že na pláži mezi lidmi musí jet pomalu, ale Tora je další výtržník dnešního dne. Chudáček majitel… Nakonec spolu stráví prima odpoledne plné narážek a pokusů o nějaké svody, ale i když by to Boo nikdy nepředpokládal, Tora je nakonec dokonalý gentleman, který ho ve vší slušnosti vrátí doopravdy až před dveře. V podstatě si spolu jenom povídali. Jednomu by to snad i bylo líto? Z auta zmizel radši rychle, aby ho tátové neviděli a nevyptávali se, ale… moc se mu líbilo a celé odpoledne taky.
Hide zamyšleně pokývá hlavou, když se společně s Reitou dívají za dvojčaty. 
"Já taky, Rei-chan, já taky." Souhlasí s ním. Bude to brzo, to tušení mají oba dva. Jak to tak vypadá, každý si jde pomalu svou cestou. Děcka se chtějí bavit, ne truchlit a grilují tady nakonec sami dva. Je nejspíš na čase to tady zabalit a odejít společně k vraku, zavzpomínat na Aoiho s Inoranem. 
"Taky mám o ně strach, ale stejně jako ty si myslím, že na to mají." Podívá se mu dlouze do očí. Nakonec se rozesměje. Když nebude kudy kam, pozvou všechny na jedno místo, tak jako tehdy Gackt, ale na rozdíl od sjednocování klanů, se jich zbaví pěkně v ohnivém stylu…? No proč ne? Alespoň dostojí své pověsti naprostého šílence. Vyprskne smíchy a polije se pivem, když dojde na jejich dech beroucí vzhled. V případě kluků to platilo, ale Rei měl svoje jizvy, i když to byl nádherný chlap a on sám… no na to radši nebude myslet. Proč asi chodí zapnutý až po krk i uprostřed léta? Málem se zakucká a polije znovu, když Rei prohlásí, že by se vedle něj Die styděl. Taková primadona s dokonalou tváří i tělem… Když si Hide představí sebe vedle něho v plavkách… 
"Ty jsi někdy strašný idiot, miláčku." Plácne ho dlaní do zad a s cigárem v puse začne balit. Pak se dojdou rozloučit s Mirai a odjedou vstříc vlastnímu důstojnému rozloučení s duchy jejich přátel, kteří na ně čekají na druhém břehu.
Ricko dosedne na molo vedle bratra a zcela bezstarostně se podívá směrem k nadávajícímu Die. 
"Lev najednou nemá zuby, co?" Prohodí poměrně tiše. 
"Nějak mu zmokla hříva." Zubí se dál, aby na chvíli odvedl řeč od svého malého objevu, který vlastně ani pořádně neviděl. Chvíli se zamýšlí a pak se na Zyeana zvesela podívá. 
"Vlastně proč ne? Šlape nám po revíru, malý zlodějíček. Má tu smůlu, že jsme si ho dneska všimli. V nesprávný čas na nesprávném místě." Prohodí, zatímco k nim doléhá hlas Die. 
"Když mi je vrátíš, slibuju, že se ti pomstím jenom trošku. Věř mi, že to umím vážně skvěle!" Zlobí se a Ricko pískne. 
"No tohle, vyhrožovat Drakovi!" Křikne taky na Die a Die vztekle plácne dlaní do vodní hladiny. 
"Už se zlobí." Poukazuje zrovna Ricko a řehtá se představě Die jako sluhy. 
"Ještě chvíli a vyhecujeme ho. Vyleze bez plavek, uvidíš." Říká bratrovi a hlasitě se rozesměje tomu pranku se sociálními sítěmi. 
"Aby mu pak nechodily rekordní honoráře za porno fotky… to bychom mu spíš pomohli." Směje se dál. Oklikou se společně vrátí v rozhovoru zpět k zloději skútrů a Ricko přikývne. 
"Tak jo, mrkni se na to. Tátové pro tebe taky mají džob. Bavili se o tom u grilu." Svěří mu i detaily toho, co se probíralo a dlouze se na bráchu zadívá. Pokud mají tátové pravdu, mohl by totiž Die stát na opačné straně barikády a Zye by si s ním neměl nic začínat. Jednou by mu ta šelma mohla bodnout dýku do zad. Je mu jasné, že tohle teď Zye asi zjišťovat nechce, ale tátové se málokdy pletli. Ricko měl Mir upřímně rád, nechtěl by, aby se z ní stala jejich sokyně, jenže Die byl její. Teď už možná taky pokrevní bratr a bylo lepší, když s tím Zye počítal od začátku. Nakonec ho poplácá po rameni
"To nic, probereme to večer." Řekne mu a vstane, aby zamířil z mola k Mirai. Zatím se nic nepotvrdilo a on si s ní chce prostě jenom tak pokecat. Natáhne se vedle ní na deku, sáhne po jejím drinku, který jí dávno donesl někdo jiný, než Shinya a prostě jenom tak klábosí o ničem. Jakmile je pryč, Die zaplane v očích. Ohlédne se, ale nikdo už tady není a Mir s Rickem jsou zády. Vykročí vodou směrem k Zyeanovi, který celou tu dobu hledí někam úplně jinam a vypadá zaskočeně a zamyšleně a rovnou se dotkne jeho nohou, co si máchá v moři. 
"Rozhodl jsem se, že nebudu čekat, ani nebudu hodný. Dej sem ty plavky." Vzhledem k tomu, že teď má vodu sotva do půli stehen, je to už stejně všechno jedno, ale jediný, kdo to vidí, je Zye přímo před ním. Na chvíli uvězní jeho boky mezi svými dlaněmi a pak ho rovnou stáhne oblečeného do vody, aby se v ní pěkně vyráchal. 
"Ty jedno malé Dráče. Nikdy si nemysli, že si ze mě uděláš otroka nebo že ti všechno stonásobně nevrátím." Skoro vrčí a chvíli není jistý, jestli si dělá legraci nebo ne, než mu vymáchá obličej pod vodou a při tom šoku se ho pokusí připravit o jeho vlastní plavky. Stane se z toho pranice plná smíchu a cákání za hlasitého skandování Mirai a Ricka a nakonec Zye dostojí svému jménu a vážně se z toho mrštně dostane jako opice. Die nakonec vybojuje alespoň ty plavky, když už ne celého Zyeana. Ne, z nich nepřátelé nikdy nebudou…



Žádné komentáře:

Okomentovat