14. června 2021

Gackt x Hyde - Zpátky k nezletilosti. - část 2.

(Hydův club)




Hyde


Jen neurčitě pokrčí rameny, když se ho Gackt zeptá na Uruhu. Očividně nic netuší a při poslední návštěvě se mu Uru s něčím malinko svěřil. Ne, že by měl na výběr.
"Ale nic, přijde den, kdy se některé věci dozvíš." Zatváří se jako nevinnost sama a radši nedlouze napije. Gackt nejspíš nevěděl všechno, možná ještě méně, než si myslí, ale to mu zatím povídat nebude. Myslel si, že se nepozastaví nad jeho trestem a taky, že už o něm všichni ví. Podobné věci se podle něj neutají dlouho, ale asi se to nerozkřiklo tolik, jak si myslel. Že by to někdo schválně tutlal? Nejspíš.
"Hm, už to tak bude, ale jsem v tom úplně nevinně samozřejmě." Tváří se tak a pak začne nafukovat tváře, když si o Gackt dobírá. On by mu nejradši ukázal, jak moc zletilý je a klidně rovnou tady na baru, ale to by taky mohlo být dalších padesát let. Jak se znal, určitě by to viděl někdo, kdo by to vidět neměl.
"Chm. Vidím, že se dobře bavíš. Myslím, že bych ti mohl šeptat věci, ze kterých se bude červenat i upír jako ty." Blýskne se mu v očích a je jasné, že své výhrůžky bez mrknutí splní. Aby se pak nedivil, co všechno někdo jako on dokáže. Stejně nedokáže odolat jeho pohledu a tak se zase pomaličku odfoukne. Později si řekne o něco hezkého, co by mu k odpuštění mohlo pomoci, možná mu to spíš ukáže. Nakonec se ozve i dlouhý povzdech.
"Tak napůl. Důrazně mi doporučili, že bych se měl nějakou dobu zdržovat na jednom místě. Neřekli kde, ale jinde by mě to tolik nebavilo." Už zase očkama visí na něm a pak krátce přikývne. Nechá si namíchat ještě jeden koktejl, ten první už skoro dopil a vydá se vedle něj k místu, kde se posadí. Schválně jde o krok za ním a u toho nepokrytě obdivuje jeho zadek. Dokonce to vypadá, že má problém od něj odtrhnout oči. Pak kdo koho svádí? Posadí se bez váhání těsně vedle něj a dotek stehen je něco, co si nedokáže opustit.
"Ano, ovšem, kdo by se neměl skvěle." Přikývne se svůdným podtónem, vzápětí ale zavrtí hlavou.
"To jsem neřekl, jen je tam ještě Tora a nerad bych, abyste se kvůli mně a mému přání cítili stísněně. Větší dům je jen maličkost, kterou vám můžu zařídit jako poděkování. Promysli si to." Mrkne na něj a tentokrát se usměje, ale naprosto upřímně. Gackt si ale vzápětí znovu naběhne s tím dozorem a tohle nenechá Hyde jen tak být. Počká si, až od něj odvrátí oči a nakloní se víc k němu, aby se rty dotýkal jeho ouška. Jeho dění na parketu už tak moc nezajímá. Jeto hezké, ale podobné věci už několikrát viděl.
"A co když to tak" Šeptne mu. Jeho hlas sklouzne skoro k melodii a dává mu v plné parádě pocítit svou schopnost. Rozhodl se, že s ním pořádně zamává, aby prolomil tu hranici. Vždycky měl pro něj slabost, pro to speciální kouzlo, které mezi nimi bylo a teď se tu zdrží a chce…Ano, jeho.
"Ga-chan, dokážeš si představit, že máš dozor nade mnou? Můžeš mě hlídat, omezovat a já nejspíš budu malinko bránit." Šeptá mu dál a už pokládá svou dlaň na jeho stehno.
"Můžeme to vzít klidně doslovně. Budeš kontrolovat, jak se oblékám, svlékám. Možná i teplotu vody, když se rozhodnu dopřát si dlouhou vanu." Jak sám jednou začal, je hrozně těžké přestat.
"Ale máš pravdu, opravdu se bojím." Otře se rty o jeho ouško.
"Poprvé v životě i neživotě mám strach, že mé kouzlo prostě fungovat nebude. Ne tolik, jak bych si přál a vůbec to není příjemný pocit. Mám rád úplně jiné a myslím, že jsi právě úplně jediný, kdo mi ho může dát. Jen ty a nikdo jiný." Sklouzne rty i na kůži pod ouškem a poškádlí ho špičáky, ale neublíží mu, jen si hraje.
"Přece bys mě nenechal trpět?" Dlaní na Gacktově pevném stehně vyjede mnohem výš a vzápětí ho stiskne.
"Copak není vidět, jak moc se mi stýskalo?"

Gackt


"Nevinnost je něco, co k tobě nešlo, ani když ses narodil." Řekne mu s milým úsměvem a nejradši by ho do těch tváří píchnul ukazováčkem. Je vážně roztomilý. 
"Ach ano, samozřejmě." Řekne nepřesvědčeně na to červenání, shovívavě se usměje a přehodí si nohu přes nohu, zatímco se pohodlněji rozvalí na svém místě s paží přes opěrku Hydova místa k sezení. U toho si prohlíží sál a určitě tím zvyšuje jeho načuřenost. Za koho ho má, za pannu Marii? Jeho vysvětlení se pobaveně rozesměje. 
"Tak zdržovat na jednom místě? Mají strach, že naděláš víc škody a špatné pověsti? Copak jsi jim provedl, Hydo-chan? Tohle zní mnohem závažněji, než jak se tváříš. Určitě jsi mi neřekl všechno." Koho tahle siréna přinutila dělat věci, ze kterých plyne tolik nemalých trestů? Svým hlasem dovedl mnohé a někdy byl jak incubus. Klidně našeptal lidem, aby dělal bláznivé věci na ještě bláznivějších místech a tentokrát šlo dokonce o upíří radu. Ten kluk neměl žádné brzdy, chtěl se jenom bavit. On by to se svou schopností taky dokázal, ale byl přece dospělý a věděl, co se slušelo. 
"Abych se nedostal do řečí jenom tím, že s tebou vůbec mluvím." Prohodí, ale upřímně je mu to fuk, co si o něm budou říkat, dokud ho někdo neomezuje podobným způsobem jako Hyda. Hyde zdá se myslí svou nabídku vážně i přes to, že pokoj pro Toru mají a jejich dům není zase tak malý. Rozhodne ně na japonské poměry. Aoi je konzervativní nebude se mu chtít stěhovat, už slyší ty řeči. I jemu se vlastně nechce, ale něco lepšího a modernějšího by si přece zasloužil? Vylézt z kobky, kterou by jim kde kdo přisoudil jako filmovou rekvizitu a začít žít jako součást tohoto století? Slušelo by mu to. Uruhy ani Rukiho se ptát nemusí, ti by mu nejspíš utrhly ruce už v ramenou. 
"Hmm..." Udělá zamyšleně, ale zatím na to neodpoví a zamyšleně klouže očima po okolí, i když se vlastně nedívá na nic konkrétního. V nestřežený okamžik ucítí na oušku Hydův dech v kombinaci s jeho hlasem a zabrní ho v konečcích prstů. Používá na něj tu svojí schopnost a ani trochu se nestydí. Nevěřícně k němu obrátí svoje oči, ale zároveň to začne působit a už se k němu natáčí celou horní polovinou těla. Jeho podvědomí se snaží mávat rudou vlajkou, aby si získalo jeho pozornost a řeklo mu, že s tím má udělat přítrž, ale jeho kalhoty si myslí něco úplně jiného a koneckonců tam sídlí i část jeho mozku. Musí se zhluboka nadechnout, když mu Hyde podsune představy, které jsou něco na něj. Mimoděk si ho celého důkladně prohlédne. Oficiální dohled… mohl by mu nařizovat a zároveň by ho vzrušoval ten vzdor… tak moment! 
"Tohle přesně jsi zkusil na toho člena rady? Ovládat jeho vůli skrz tvou schopnost?" Trochu se probere, ale kouzlo jako na povel zesílí. Na noze ucítí jeho stisk. Je to hodně vysoko, aby si to získalo pozornost jeho klína a k tomu další návrhy. Není žádný dominant, ale klidně si pohlídá, jak se… ne obléká rozhodně ne… Tiše, ale dlouze vydechne a pak se zase pomalu nadechne nosem a společně s tím do sebe natáhne jeho osobní vůni. Neskutečná… Když mu Hyde řekne, že se bojí, zafunguje jeho samčí ochranitelský pud a skoro naježeně loupne očima po sále. Nikde nikdo. Tedy ne dost blízko. Mají štěstí! Znovu se mu zblízka podívá do očí. Není schopný rozeznat, jestli si s ním Hyde jenom hraje, aby dostal to, co chce nebo jestli to může myslet alespoň trochu vážně, ale vinou toho kouzla je mu to úplně jedno. Na krku ho potrápí jeho zoubky, ale ani se nehne a drží. Normálně by už dávno bral věci do vlastních rukou. Otře se nosem o jeho tvář a testosteron v něm vyšlehne jako příboj, když Hyde stiskne jeho nohu. To už klouže paží z opěry kolem jeho ramen, aby ho k sobě přitiskl víc a nemá ani ponětí, že se k nim někdo blíží.

Hyde, Tetsuya



Plnými doušky si vychutnává Gacktovu blízkost i reakce jeho těla. Je to tolik opojné a přesto malinko jiné, než s kýmkoliv jiným. Užívá si tu atmosféru, kdy se sice může dotýkat, ale zatím si nedovoluje nic víc. Pod konečky prstů vnímá jemné napětí jeho těla a stejně i to, jak mu pomalu podléhá. Dlaní ho hladí po stehně a užívá si, jak vysoko míří. Vždycky ho trošičku poškádlí a pak zase sjede zpátky až ke kolenu. Skoro to vypadá, že si nemůže rozmyslet, jestli mu tam sáhnout nebo ne. Houby, moc dobře ví, že to nakonec udělá, ale taky tuší, že tím rozpoutá peklo na Zemi a hrozně se na něj těší. Gackt by mu mohl dát přesně to, co potřebuje. Už jen díky jeho schopnosti nebo tím, jak vypadá a jak se na něj dívá. Jsou věci, bez kterých to prostě není ono a vedle něj sedí dokonalý balíček toho všechno. A ještě je k nakousnutí a sexy.
"Hm, ne tak úplně." Odporuje mu trochu a stejně je pořád dost blízko. V podstatě vydechuje svá slova na kůži.
"Teď se snažím mnohem víc, jsi moc sexy oříšek." Nechá špičku jazyka, aby zakotvila v koutku. Působit na něj nepřestane ani na chvíli.
"Já přece vím, že to taky chceš. Neboj, čekal jsem na to tak dlouho. Na to mi nebude stačit jen jedna noc. Ještě, že nežijeme, mám rád na všechno dost času." Láká ho klidně dál, aby si byl jistý, že mu neřekne ne. To by prostě nepřežil.
"On se chtěl nechat ovládat, ani jsem se nesnažil, jen se trošičku bavil." Dovysvětlí mu to celé a zlehka u toho pokrčí rameny. Je to tak, šlo to úplně samo, jen to mělo následky. Spokojeně se uculí, když výhrůžně prohlédne sál. Ano, to se mu taky líbí. Klidně se nechá ochraňovat i když to dost dobře umí sám. Ale proč by ho nenechal, když mu tahle role tolik sluší.
"Roztrhal bys všechny, kdyby se na mě špatně podívali?" Zeptá se ho a nastaví mu tvář, aby si mohl užít víc jeho doteku.
"Roztrhal." Zkonstatuje nakonec.
"A nezachrání je ani to, že já se na nikoho jiného dívat nechci." Zasměje se tiše a už se natáčí, aby si konečně dopřál první polibek. Je sotva milimetr od Gacktových rtů. Zřetelně cítí, jak se téměř dotýkají a ty vibrace vnímá naplno, když se kousek od něj ozve ledový, avšak známý hlas.
"Hydo-san, copak to vidím?" Sekne ostře, aby bylo jasno, že ho vidí a že se mu to nelíbí.
"Tet-chan, ty opravdu víš, kdy se objevit." Protočí Hyde očima, ale odtáhne se od Gackta, mírně pozvedne ruce v rezignovaném gestu a ušklíbne se. 
"Jsem Tetsuya, nemáš ještě tolik, aby ti paměť nesloužila." Do hlasu se mu vloudí pohrdavý podtón a krátce střelí rudýma očima na Gackta. 
"Dobrý večer. Váš zahlédnout je taky umění. Ale když vám nezáleží na našich jednáních..." Pokrčí rameny.
"Důležitější je nechat dětičky hrát si na vlkodlačím písečku. Nemilé, rada stočila pozornost vaším směrem." Podívá se znovu na Hyda. 
"Nejspíš jsi zapomněl, co k tvému trestu kromě domácího vězení patří." Připomene mu s nádechem ironického pobavení. Tetsuya se krátce ohlédne přes rameno na ty orgie, které tu probíhají, mírně pohne dlaní a doprostřed parketu dopadne masivní stůl, který všechny donutí poslouchat. Uklidní se skoro vzápětí, jakmile všem dojde, kdo to způsobil. Natáhne nosem vůni krve, která je všude kolem.
"Budu se tvářit, že tohle jsem neviděl, ani necítil." Upozorní ho, když stočí oči zase zpátky.
"Nezapomínej, že tě máme pořád na očích. Nepokoušej svoje štěstí." Varuje ho a Hyde si odfrkne.
"Zakázali jste mi úplně všechno. Pak, že upíři mají svobodu. Ani náhodou." Nespokojeně si mlaskne. 
"Řešili jsme jenom takovou malou akci se stěhováním. Aby měli pohodlí." Snaží se to obratně zamluvit, ale Tetsuyovi stoupne obočí vzhůru.
"Tak to se vlastně skvěle hodí." Přejde k němu blíž, zapře se dlaní o opěrku vedle Hydova ramene a podívá se mu do očí. Ten v tu chvíli vypadá, že dokonale ztuhl, jak kdyby ho k té pohovce někdo přikoval.
"Je třeba tě hlídat víc." Pošeptá mu studeně. Za ním už stojí několik jeho mužů, kdyby se chtělo zvrtnout. Rychlým pohybem nasadí Hydovi stylový obojek.
"Hezké." Pochválí ho s poplácáním po tváři a obojek začne vibrovat.
"Hm, vidím, že funguje a nepokoušej se ho sundat, nepůjde to." Zamává mu klíčem před očima.
"Museli by ti useknout hlavu, je v něm roztavený jistý artefakt. Druhá část je tady. Budu okamžitě vědět, když se někoho dotkneš a někdo se dotkne tebe. Poznám, co za pocity to je." Narovná se.
"Vlastně vám chtěla rada dát mírné varování. Je potřeba dodržovat utajení a aktivita před vlkodlačím brlohem byla…Příliš nápadná a ten běžec..." Zavrtí nad Gacktem hlavou.
"Trest je jednoduchý, máte ho na dohled." Zatváří se skoro spokojeně.
"No tak tedy, příjemný večer." Tváří se u toho, jak kdyby čichl k vlkodlačím ponožkám.
"To snad není pravda." Čuří se Hyde hned, jak je Tetsuya dost daleko, stejně se po něm ohlédne a zatváří se pobaveně.
"No a máme po…" Podívá se na Gackt a vedle sebe.
"Tohle už ani není vtipný." Sjede po sedačce skoro pod stůl.
"Tohle je tak na česnečku a kůl."

Gackt


Udělá na něj obličej jako by se mu snažil říct, že je neskutečný, když mu řekne, že se v jeho případě snaží mnohem víc, ale stejně visí očima v jeho a pozorně poslouchá všechno, co mu říká. Hyde opravdu ví, co říct, aby to zapůsobilo. 
"Ty si na mě myslíš už dlouho?" Někdo takový jako on má v hlavě Gackta a nestalo se to dnes? To jednomu pohladí ego. Stejně jako jeho další slova o tom, že mu jedna noc nebude stačit. No, to Gacktovi taky ne. 
"Hmm, tyhle úchylky si dovedu představit, jenom jsi mu jeho přání asi splnil dost po svém. Pletky s tebou jsou na vlastní nebezpečí, ale já..." Naschvál se odmlčí, aby ho malinko znejistěl, zatímco si přejede palcem po vlastních rtech. 
"Se nebojím..." Dodá nakonec a pousměje se. Je si jistý, že by ho zvládl, stejně jako kohokoliv jiného. Sebevědomí mu rozhodně nikdy nechybělo. Jeho otázka ho zaskočí a na chvíli se nad tím musí zamyslet. Kdyby byl Hyde opravdu jeho… odpověď nestihne, ale ani ji nahlas říkat nemusí. Hyde si odpoví sám a má pravdu. Představí si sám sebe, jak krvelačně rve hrdla všech kolem na kusy. Kdyby mu někdo ublížil, nejspíš by toho byl schopný, i když se jinak snažil problémy řešit spíš diskuzí. Byly ale jisté hranice, po kterých si nešel pro ránu daleko. Například nesnášel, když někdo urážel ženy. Pak chodilo maximálně jedno varování a někdy ani to ne. 
"Hmm..." Protáhne líbezně, usměje se a podívá se mu do očí. Teď možná nechce, ale jak dlouho to někomu jako je Hyde vydrží? Jemu by nejspíš stačila i jedna noc, ale bylo by těžké nechat ho odejít a je si jistý, že Hyde to moc dobře ví. Je si sebou hodně jistý. Gackt má sebevědomí rád. Hyde se začne přibližovat, on sám se ani nehne a opravdu zatají dech v očekávání jeho rtů a ani jeden nepostřehnou příchod někoho třetího. Krucinál, tohle by se mu nemělo stávat!! Okamžitě se narovná a vrhne nazlobeným pohledem do tváře muže nad nimi, ale zkrotne rychle. Členy rady nikdy nezkoušejte naštvat, pokud se nechystáte urvat si jejich místo. Gackt měl velké ambice, ale tenhle strnulý kruh hlídačů ho moc nelákal. 
"Ogawa-san..." Vydechne v jisté slušnosti, ale okamžitě dostane vynadáno a nasadí dotčený obličej, když s jakýmsi eh uhne očima do strany. Ano, ano on ví, jako hlava upíří rodiny by na ně měl chodit, ale… strnulý kruh hlídačů… a takové ty řeči okolo. 
"Jak vidíte, ještě existuju a daří se mi dobře." Ubezpečí ho, že mu jeho absence určitě nijak vadit nemusí. Přece si vzal na starost ještě Toru, to nestačí? Nechtěl ho nikdo. Pohled zase vrátí, když dojde na jeho děti a na to, že jsou kvůli tomu pod drobnohledem. Proč??? Zatřást s vlkodlaky se vždycky považovalo za plusové body! Očividně se tam stalo víc, než sám ví, protože Tetsuya mluví o nějaké běžci. 
"Někdo je viděl?" Nechápe. To bude za klukama vážně muset chodit jako výzvědné komando a hlídat každý jejich krok? Kam tahle společnost spěje… už si ani nemohou dát k večeři běžce… to za jeho mladých let se na lidi skákalo i za bílého dne! Ti ječeli strachy a utíkali do kostela, panečku! 
"Jak se mají děti naučit lovit?" Mrmlá si pod vousy. To jim za chvíli budou zakazovat i pití přímo z tepny a budou chodit pro sáčky do sámošky nebo co? Pak se stane svědkem malého představení ne úplně zanedbatelné schopnosti, která přinutí všechno kolem, aby se přestalo bavit. +Kazišuk.+ Pojmenuje ho v duchu a dělá, že na něj to rozhodně dojem neudělalo. Nejradši by mu řekl, že moc dobře ví, kdo kouřil trávu ve Woodstocku pár let zpátky, ale radši ho nebude dráždit víc, než je nutné. Jakmile Hyde začne zamlouvat, co tady dělali, je Gacktovi jasné, že to neměl říkat. Tohle dostane jeho a jeho rodinu do hledáčku rady ještě víc a kromě toho Tetsuya dokázal otrávit jakékoliv jablíčko. A taky že ano, protože Gackt dostane na triko ještě navrch i Hyda a k tomu ultimátum, které ho málem donutí vyskočit na nohy. Co to říkal před tím o ranách pěstí? Že to nedělá? Blbost! Zapíchne modrý pohled do Tetsuových pichlavých oček a drtí čelist o sebe. 
"Máme plno." Brání se. Z tohohle zešílí on i Hyde a nejspíš i všichni okolo a navíc jemu čtyři děti docela stačí. Teď nafasuje ještě jejich mámu. Dělá, že nevidí Hydův načuřený pohled, protože ho doma nechce. Tetsu nereaguje a místo toho nasadí Hydovi obojek, který už Gackt viděl. Tohle nenafasoval ani Tora. Navíc to je jak pás cudnosti. 
"Ale no tak, není středověk, to to ten váš papaláš vážně nerozdýchá? Nechceš ho rovnou vykatsrovat?" Už Tetsuyovi tyká a znovu si nevšímá Hyda, když se baví o jeho kastraci. Jenže Tetsuya nehne ani brvou a odejde. Tak… to by měli… Sáhne po sklence, vyloví z ní led a nasype si ho do klína, než sjede víc pod stůl společně s Hydem. 
"Tak abychom šli domů… zavři club a sbal si …" Ne, pět švestek to vážně nebude. Hydův šatník byl jak pro kompars k natáčení davových scén.

Hyde


"Určitě je někdo viděl, jinak by takhle nevyváděl." Prohodí Hyde, čímž odpoví za Tetsuyu. Pokud tam byl Tora, nejspíš nepůjde jen o to, že se s někoho napili, ale spíš o tom, co si k tomu dali. Jo, to ty jejich koktejly, to rada nemá v lásce. Asi řeší to, že se po určité dávce neovládají. A co je jim do toho vůbec? Překvapeně pozoruje, jak Gackt vyskočí na nohy a předvádí mu to, co by si přál vidět ještě stokrát. Hrozně mu to sluší a asi by si podepřel bradu a zasněně na něj koukal, kdyby nedošlo na to, že mají plno.
"Cože?" Ozve se téměř okamžik a už se opírá do pohovky a zakládá si ruce na hrudi. Tak teď se ho vážně dotkl a bude to žehlit ještě dost dlouho. Ten obojek na krku je něco, co ho štve ještě víc a za chvíli asi praskne jako příliš nafouknutý netopýr. +No počkej, budeš mít co dělat, abys mě uhlídal.+ Slibuje mu v duchu pomstu. Nakonec to stejně skončí tím, že bude stát metr od něj a svádět ho, ale to si zatím taky nechá pro sebe.
"Jak vlkodlak v zadku." Počastuje šeptem Tetsuyu a skoro vyděšeně se podívá na Gactka, jakmile dojde na kastraci.
"No ty se úplně zbláznil!" Vyjede po něm nevěřícně a nemá daleko k tomu, aby zmizel na druhý konec světa. Už jen ta představa…Co by si bez Hyda menšího počal? To je jak kdyby řekli, tady máš člověka, je mladý hezký, má naprosto dokonalou krevní skupinu, ale teď ho nechám vykrvácet a můžeš si ho vzít. Ne, nebude na to myslet, ale na tváři je mu vidět, že se vážně zlobí. 
"Přidej si tam toho ledu ještě víc." Sykne po něm Hyde, když vidí led na jeho kalhotách. Sáhne po kbelíku nedaleko a vysype mu ho tam celý.
"Pořád málo, možná spíš celý ledovec." Nafoukne tváře, když se na něj podívá.
"Proč jsi mu něco takového říkal? Neznáš ho? Klidně by to udělal." Rozhodí rukama, než je znovu založí na hrudi.
"A vůbec, nemusíš mě celou noc ani vidět a stěhujeme se ke mně, je ti to jasné." Pohodí hlavou a odvrátí od něj pohled.
"By mě zajímalo, jak by ses tvářil, kdybych o kastraci mluvil ve spojitosti s tebou…" Odfrkne si tiše a pak se na něj nevěřícně podívá znovu.
"Zavřít? Zabalit? Víš, kolik mám věcí? To se tam vůbec nevleze." Protáčí očima v sloup.
"No fajn, jak chceš, ale až se ti tam nevlezeni pytlík, tak si nestěžuj." Zarazí se a vyprskne smíchy.
"Dobře, ten bych tam nestrkal." Zavrtí nad sebou hlavou a pak prudce vstane. Otočí se na patě a zapře se dlaněmi o opěrku vedle Gacktových ramenou. Přiblíží se tváří, skoro se dotýká jeho rtů a zapojí všechno své umění.
"Přísahám, že ti led stačit nebude." Nakloní hlavu mírně na stranu a oblízne si horní ret.
"Budu tě mučit a ani se tě nedotknu. Jsi připravený, Ga-chan?" Vydechne krátce a nechá víčka klesnout, vypadá u toho, jako by byl v nejlepším.
"Jdu balit." Narovná se prudce a rozejde se doprostřed parketu, kde někteří vypadají pořád dost zmateně.
"Je mi líto, ale pro dnešek musíme zavřít. Pozítří se tu opět sejdeme a připravím vám něco mnohem…dráždivějšího." Slíbí svým hostům a do hlasu se mu začnou vkrádat chapadýlka jeho schopnosti.
"Teď bych potřeboval malou pomoc." Sleduje, jak se kroužek kolem něj zmenšuje a povzdechne si skoro nešťastně.
"Mám moc věcí a musím je přestěhovat. Co si počnu?" Několikrát zamrká jako panenka, než stočí oči na Gackta a v očích se mu blýskne.
"Třeba ty?" Ukáže na jednoho, co má opravdu dost svalů. Provokativně sklouzne konečky milimetr od jeho kůže na paži.
"Užiju si to stejně jako pozorování člověka při transfuzi. To je pěkně romantický film." Usměje se na muže.
"Kdo další?" Za chvíli má za sebou asi dvacet upírů, které vede nahoru a možná viděl i pár komárů.
"Ještě, že vás mám. On mi očividně ani nechce pomoct, no chápete to? A to jsem mu toho chtěl hodně ukázat. Třeba jak se krotí…uhm… ale vy víte, co bych rád řekl, že?" Zavrtí nesouhlasně hlavou a společně s ním vrtí hlavou i oni, jako nemocní osli. A pak…vážně slintají? Jeden určitě. Zábavné.
"Určitě přijdu na nějakou hezkou odměnu." Zamyslí se, když míří ke schodům do svého bytečku a u toho se konečky prsů hladí po rtech.
"Třeba…se můžete dívat, jak se převlékám." Vyplázne na Gackta špičku jazyka a mizí nahoře. Jen ať přemýšlí, co se tam děje. Kdyby nebyl takový, ukáže to jenom jemu, ale…



Žádné komentáře:

Okomentovat