15. června 2021

Gackt x Hyde - Zpátky k nezletilosti. - část 3.

(hrobka)




Gackt


V klíně mu přistane všechen obsah kyblíku s ledem, ke kterému klesne očima. Ještě, že teplotu zrovna moc necítí. Shodí to ze sebe na podlahu a vypadá jako by se pomočil. Až to pod ním roztaje, už to rozhodně neokecá a je to zralé na nějaké klepy o stařecké inkontinenci. Hned se na Hyda zamračí. 
"Ale prosím tě, rada není svatá inkvizice. Kromě toho můžeme být všichni rádi, že upírky sotva kdy otěhotní." Teď se na něj taky zlobí, za ten mokrý klín. 
"K tobě? To těžko, musíš mě poslouchat a já mám rodinu." Ohrne trochu arogantně nos, jako by měl doma deset malých dětí a všechny zplodil osobně. Pak rozhodí rukama a pohodí hlavou ve stylu Ale prosím tě, nezveličuj to. Rozhodně nebude ani trošičku myslet na to, že by mu kdy někdo měl někdo sáhnout do klína jinak, než jak se očekává. Protočí očima při pubertálním vtípku o pytlíku, ale taky se tomu zasměje a zvedne oči společně s tím, jak si Hyde stoupá. Má teď pěkný výhled na jeho zadek. Asi tak dvě vteřiny, protože to už se Hyde otáčí čelem k němu a sklání se nad ním. Zapře se do opěry, ale hledí mu do očí a pousměje se, jak napětí mezi nimi roste. Škoda výhledu na ten pitomý obojek. Jednomu to hned otráví celý večer a to ani nemusí být ten, který ho má na krku. 
"Hmmm..." Udělá jenom, když mu Hyde začne vyhrožovat. Je schopný slušné odvety, ale tohle bude peklo. Na Hyda se stačí jenom dívat, ten jeho úsměv je něco, pro co by hory přenášel, kdyby se měl přiznat a vlastně s tím přiznáním ani nemá takový problém. Jen se mu nelíbí, že nemá oči jenom pro něho, ale stihne u toho flirtovat ještě s polovinou města. Všichni jsou po něm jako diví, i ti, co jsou hetero. Jak kdyby nestačil jeden dav, musí se k němu přidat i ten druhý. 
"Hm, hlavně jenom věci, Hydo-chan, jenom věci." Nabádá jeho vzdalující se záda a pozoruje každý jeho pohyb, když sálu oznamuje, že se zavírá. Vypadají jako štěňata, odkládaná do útulku. Povzdechne si a přemýšlí, co má asi dělat s těmi kalhotami. Musí si svléct bundu a nějak si ji nenápadně a hlavně elegantně nést před sebou. Vstane a chce se pomalu přesunout před club, ale to už si Hyde vytváří ochotné otroky a k tomu se na něj tak provokativně podívá. Zastaví se na místě, protože tohle rozhodně znamená něco konkrétního. A taky že ano. Hned si vyhlédl kořist a vypadá to, jako by ji měl v plánu ještě obskočit, než odsud půjde. Nebýt toho zákazu, jistě by to udělal. Takhle je Gackt v klidu a jako malou pomstu si poklepe dvěma prsty na pomyslný obojek, než kmitne obočím a vykročí před club. Tseh… tohle bude hrůza. Kluci se pominou, až ho uvidí, bohužel spíš v Gacktův neprospěch. Nejdřív si vezme na triko Hydova kluka a teď Hyda osobně… peklo. Na čerstvém vzduchu mu není zase o tolik líp. Vrací se domů s pasažérem navíc a netopýrem k tomu a i když není přehnaně žárlivý, co se týká toho, komu Hyde ukáže svůj zadek, když na něj jinak nikdo nesahá, stejně o tom musí přemýšlet, i když se tvářil, jak je nad věcí. O čtyřicet minut později doopravdy uvažuje, že si skočí do hospody naproti pro cigára, aby tady přežil. Ještě deset minut a pak ho odtamtud vytáhne za vlasy s tím, co stihl zabalit a zbytek tu zůstane. Ať u toho Hyde klidně piští jako holka. Tak. Rovnou objedná taxi pro osm osob, které do té doby dorazí. Pro osm schválně, aby pobralo ta jeho zavazadla…

Hyde


"Vypadám snad jako někdo, kdo by dokázal sbalit víc, než věci?" Provokuje ho ještě, když k němu pošle svůj hlas od schodů a zatváří se naprosto nevině, takhle na dálku mu to dost dobře jde, kdyby byl blíž…Ne, už by to tak jednoduché nebylo. Usměje se přes rameno a pošle mu vzdušný polibek, když mu naznačí gestem, co má na krku a nakonec vypadá i vypláznutí špičky jazyka po kterém se snad rozsype na prach polovina z těch, kteří kráčí s ním. Pak už zmizí na schodech ve svém malém, velkém kutlochu, který je prostě až po strop nacpaný věcmi, se kterými se rozhodně rozloučit nechce. Postupně musí poslat i několik z pomocníků, aby mu sehnali další kufry. Pořád má pocit, že jich bude málo a pro svou sbírku kytar se bude muset vrátit později. Bruna tu ale určitě nenechá a svého netopýra taky ne. I ten má svůj kufřík se zlatou ručkou a česnekovým dekorem. Takový malý vtípek. Připne mu jeho vlastní malý baťůžek ve tvaru rakvičky, když mu visí na prstu a pak ho konečky prstů jemně poplácá po hlavě.
"Neboj, je tam Uru, ten se ti naposledy hrozně líbit, když před tebou utíkal. Bude nám tam dobře." Snad poprvé zazní v jeho hlase jistá obava. Ještě nikdy nebyl tak dlouho na jednom místě a rozhodně s nikým nežil. Nebyl zvyklý brát ohledy na někoho kolem sebe a většině z jeho návštěv nevadilo, když se po bytě producíroval jen ve spodkách. A to asi teď nepůjde. Ušklíbne se a najednou trochu rozumí Torovi, že dlouho nikde nevydržel. Trochu k tomu nutil a nikdy se nad tím nezamýšlel z té druhé stránky. Teď je to on, kdo bude pod dohledem. Hodně sexy dohledem, ale i tak. Je zády k ostatním, když si tak pro sebe přemýšlí a u toho se opravdu převléká. Někomu z nich upadne kufr s hlasitým prásknutím, jakmile stáhne kalhoty a to mu vykouzlí upřímný úsměv na tváři. Zavrtí se smíchem zadkem, než ho zase schová v jiných kalhotách a nakonec přijde i nová košile, tentokrát nevinně bílá. To se k němu rozhodně hodí. Netopýr se přesune ze svého malého stromečku v rohu místnosti zpátky na Hydův prst a ten konečně vykročí po schodech dolů. Ani neví, jak dlouho tam byl, ale má to nejdůležitější sbaleno. Za ním kráčí asi deset upírů, každý z nich má kufr. Očividně jim vůbec nevadí, že s tím táhnout a Hyde kráčí s absolutně spokojeným výrazem v jejich čele. Když zamyká dveře klubu, na pár vteřin se zarazí, přepadne ho smutek. Vážně to tady měl rád. Ne, že by byl nějak extra daleko, kdykoliv sem může přijít, ale stejně. Vydrží mu to do chvíle, kdy se podívá na Gackta. Teď je přesně ta chvilka, kdy by se nejradši schoval u něj v náruči a to se mu snad ještě nestalo. Hned to v sobě celé pohřbí, protože se na něj samozřejmě pořád zlobí za tu kastraci a sebevědomě vykročí k autu. Ga má štěstí, že ho napadlo objednat takové, jinak by museli jet asi na pětkrát.
"No, tohle se ti povedlo." Věnuje mu okouzlující úsměv a vyhoupne se v jeho blízkosti na špičky, ale jen rty mine ty jeho a s blýsknutí v očích zapluje dovnitř. O kufry se nemusí starat, o ty se postarají jiní. Když je vše naloženo, pošle jim skrze sklo vzdušný polibek, zamává jim konečky prstů a pak se o okno opře spánkem. Najednou vypadá křehce a zamyšleně, zase to na něj dolehlo v plné síle. Očima pozoruje mizející zdi klubu. Objímá celou dobu plyšového ptakopyska, opírá si o něj bradu a odmítá se ohlédnout kamkoliv jinam, dokud nezahnou za roh. Nakonec přece jen těkne očima ke své společnosti.
"Myslíš, že jim to bude vadit?" Zeptá se ho s obavou v hlase. Myslí samozřejmě jeho děti. Tora rozhodně nebude skákat radostí, to už ví teď. Bude mít pocit, že je příliš pod dohledem a Hyde se začíná bát i o to, aby se nesnažil víc nezapadnout.

Gackt, Ruki


Když se Hyde konečně objeví, už si s taxikářem stihl povědět snad úplně všechno, včetně toho, kdy měli promoci jeho vnuci a kdy byl naposled na vyšetření prostaty. Taxikář, samozřejmě! Gackt nic takového nepotřeboval, byl naprosto v kondici a tak to už na věky zůstane! Okolo nich projde procesí upírů, kteří nakládají Hydova zavazadla a asi deset minut se perou s kapacitou nákladového prostoru, než se jim podaří zavřít kufr od auta. Gackt mezitím nevěřícně pozoruje jednoho z nich, jak na zadní sedačku opatrně ukládá maličkatý kufříček s nálepkou jména Hydova netopýra. Má tu malou krysu na prstu a Gackt snad ani nechce vědět, co je uvnitř toho kufru. Snad nebude moc pískat a narážet do věcí? Netopýři prý nebyli slyšet, ale i kdyby neměl supernaturální sluch, stejně to nebyla pravda. Vrátí užaslý pohled i k Hydovi samotnému, když si povšimne obrovského plyšáka v jeho druhé ruce, kterého k sobě tiskne a naprosto to popře všechno, co měl možnost vidět uvnitř klubu. Zatímco tam byl ztělesněný hřích, tady na něj valil ublíženě dětské oči a objímal… no ptakopyska. Gackt to zvíře nikdy živé neviděl, ale… nebyl si jistý, že je po čem toužit. Připadal mu vážně divný. Nastoupí si za Hydem a konečně se vydají na cestu domů. Chvíli hledí jenom tak před sebe do krátící se noci, než stočí oči na Hyda. To neměl dělat. Povzdechne si, protočí očima a chvíli tomu vzdoruje, ale vypadá tak nešťastně, že by ho jeden prostě umačkal. +Je to jenom klub...+ Pomyslí si, ale zakáže si říct to nahlas. 
"Netruchli, jednou ti ten obojek sundají… za pár desítek let určitě." Popíchne ho místo toho, ale nemá to ten správný efekt. Hyde se na něj sice podívá, ale tón jeho hlasu je vážný. 
"Ne tolik, jako když přišel Tora." Prohodí a chvíli je ticho. 
"To byl vtip. Líbí se jim, hned šli s Aoim na rande a…" To už si povídali. 
"Ru je pořád v pubertě, pokousaný v nesprávném věku a Tora je ochotný dělat s ním pitomosti. Myslím, že Uruha postrádá někoho, kdo by tam byl zase pro něj." +Vůbec nikdo neříkejte Mámu...+ On je táta a… Kruci… 
"Ale nevím, jak mu vysvětlíš toho netopýra." Třeba ho Hyde dá kvůli Uruhovi do útulku? Ne, to asi ne… Nakonec po něm natáhne svoje ruce a přitáhne si ho po sedačce k sobě do objetí. Obojek zarezonuje okamžitě, oba od sebe odskočí a Gackt podrážděně rozhodí rukama. 
"No co je krucinál, vždyť v tom nic nebylo!" Zanadává, jako by ho Tetsuya mohl slyšet, ale jen se po něm ohlíží vyděšený taxikář. 
"Promiňte..." Zamumlá Gackt a radši už se ani nehne, dokud nevystoupí před domem. Stočí oči na všechny ty kufry a ví, že uvnitř není vůbec nikdo, kdo by mu s nimi pomohl. S novým povzdechem vezme dva do rukou a vyjde schody. Otevře dveře a nakoukne dovnitř. 
"Tora-kun? Pojď mi pomoct!" Zavelí rázně. Pobral by jich i víc, sílu má, ale mají malá madla. Jako první se na schodech objeví zvědavý Ruki. Běžel po nich jako vichřice a na předposledním se zastaví a zírá na nově příchozího. S těmi kufry si umí domyslet, že nejde jenom na AB negativní. Zaraženě si Hyda prohlíží a pak obrátí oči ke Gacktovi. 
"Říkal jsi, že nemáme sbírat všechno, co najdeme na ulici?" Gackt má chuť mu rovnou jednu střihnout. Propíchne ho očima a Ru umanutě stiskne rty. 
"Dobrou noc." Řekne a Gackt se zamračí ještě víc. Ru rozhodí rukama. 
"A co mám říct, den není!" On přece nebyl neslušný, nechtěl Hyda poslat hned do rakve. Tedy ne pod zem, jenom spát.

Hyde, Tora, Uruha


Hyde si není v tuhle chvíli úplně jistý sám sebou. Převaluje v hlavě poslední roky svého neživota a jeden by se skoro rozbrečel, když ví, že teď bude muset být hodný. Ale úplně. To jednomu otráví večer, i když vedle sebe má Gackta. Ani ty zástupy, co mu pomohly s kufry do auta, ho nedokázali úplně rozptýlit. Ušklíbne se na něj načuřeně, když zmíní pár desítek let.
"Měl bys truchlit taky, mohli jsme si dnešní večer pořádně užít." Vyplázne na něj špičku jazyka a už si zakládá ruce na hrudi. Teď není ta nejlepší chvíle na humor, i když ho měl jindy přebytek. Trochu pookřeje, když dojde na Toru a to, že se jim líbil. To se nestávalo vlastně vůbec. Většinou si dělali názor už když otevřel pusu. S jeho poznámkami to nikdy nedopadlo dobře.
"Aspoň na něj trochu dohlédnu." Prohodí nakonec smířlivěji a konečně se pousměje, když dojde na pitomosti. Pak se ale zarazí a podívá se na Gackta, jakmile zmíní Uruhu. Je pravda, že si s ním vždycky rozuměl. Možná to nebude zase tak špatné.
"Niku-chan z něj bude nadšený, tomu věřím. Uru asi o něco méně, ale oblíbí si ho. Niku má vkus." Pokývá rozhodně hlavou, jak si tím je jistý.
"Neplete se do vlasů, je to poslušný netopýr." Pochválí svého mazlíčka, jen umí být občas trochu vlezlý a chce být u všeho. Úplně u všeho. Hydovi to zvedne koutky na chvíli nahoru. No co, on teď stejně souložit nemůže, tak asi nebudou ani ostatní. Ano, budou je oba hrozně milovat. Chce se znovu podívat z okna, ale to už cítí Gacktovy ruce. Málem by si spokojeně povzdechl, protože nic jiného ani nechce. Klidně se rád přitulí. Nemůže.
"Vidíš, a pak nemám mít mizernou náladu. Ani facku ti dát nemůžu." Tohle byl vtip zase od něj.
"Co když se mi něco stane, kdo mě zachrání, když se mě nemůžou dotknout?" Rozhodí rukama tentokrát on, jak kdyby ho kdokoliv z rady mohl slyšet. No dobře, asi se mu nic nestane, když je upír, ale co kdyby náhodou! Jeden nikdy neví. Hyde se zase zasune do sedačky a probere se trochu, jakmile vystoupí před domem, kde teď bude žít. Jeho club to teda není ani náhodou. Projde dveřmi i s netopýrem a rozhlédne se kolem. Nahlíží, odkud vyleze Tora. První se objeví Ru a začne s poznámkami, které Hyda u něj prostě nepřekvapí.
"Ahoj Ru-chan." Zavrní svůdně, jak to umí jen on.
"Přece bys zrovna mě na ulici nechal ležet." Použije na něj všechno, co jen umí, aby si trochu vylepšil náladu.
"Byla to dobrá noc." Rozhodí rukama. 
"Než přišel jeden pitomec z rady a nezkazil ho úplně." Řekne klidně nahlas.
"Co kdybys mi pomohl napsat anonymní dopis? Nějaké pěkné urážky." Nabídne Rukimu hned a vůbec ho nenapadne, že by ho mohl třeba trochu kazit.
"Svést ho nemůžu a je to možná dobře, asi bych se přitom rozpadl na prach." Hyde očividně nemá v plánu s kufry vůbec pomáhat. Jako druhý se na schodech Tora a…
"No skvělý…u mě v posteli je plno!" Oznámí Hydovi rovnou a ušklíbne se, než sejde dolů a chce ho obejmout.
"Nedělej to." Upozorní ho Hyde a ukáže na svůj obojek
"Už to byl poslední hřebíček do rakve?" Napadne Toru hned, že za to může rada. Hyde měl dost problémů už dřív.
"Kde máš svoje slintavce?" Zeptá se, když vidí kolik kufrů má. Nakonec ale zajde pro pár a míří za Gacktem, aby je odnesl. Pak vyleze ze svého pokoje i Uruha. Hydův hlas by poznal absolutně kdekoliv. Září jako měsíček v úplňku, když schází elegantně schody. Možná bude za chvíli slyšet i vlkodlaky.
"Hyde-chan." Usměje se vřele, když dojde až k němu a chce se mu vměstnat do náruče. Hyde už vypadá naštvaně, když musí odmítnout i jeho.
"Promiň Uru-chan, tulit se budeme, až mi to sundají. Vypadáš naprosto dokonale." Pochválí ho Hyde.
"A taky moc hezky voníš." Zavrní na něj se svůdným podtónem.
"Tak co už jsi ho sbalil?" Zeptá se ho ještě a Uru se dost zarazí.
"Já nikoho balit nechci." Brání se rovnou a tváří se, že Hyde přece nic neví.
"Koho?" Zareaguje Tora, který už míří k dalším kufrům.
"Na Aoiho ani nemysli." Upozorní Uruhu rovnou a ten nafoukne tváře.
"Jsi tu den a už je tvůj?" Prskne po něm trochu.
"A vůbec, co je ti po tom." Založí si ruce na hrudi a pohodí hlavou.
"Vidíš Ru, jak mu to sluší, když to dělá. Je k sežrání." Pustí se Hyde hned do dohazování.

Gackt, Ruki, Aoi


Ruki se ještě chvíli navzájem propaluje s Gacktem očima, než vrátí pozornost k Hydovi a strne. Co tohle mělo znamenat? On ho tady jako balí nebo co? 
"Nech si zajít chuť!" Odsekne hned, ale stejně ho celého sjede pohledem, podivně se usměje a začne si na prst namotávat pramen vlasů. 
"Nenakrucuj se!" Sprdne ho hned Gackt, když to vidí a Ruki našpulí ústa. 
"Já se nenakrucuju!" Brání se Ruki, ale pravda je, že se nakrucuje. Vždycky je příjemné, když se někomu líbíte a tónu Hydova hlasu ve svém věku není schopný vzdorovat. Pak se ale objeví i Tora a to ho trochu probere. Sleduje ty dva, jak se pachtí s kufry, zatímco jeho ani nenapadne, aby jim třeba pomohl a pořád si prohlíží Hyda. Jakmile dojde na dopis, zase ožije a nadšeně přikývne. 
"Tak jo, ale nesmí na mě přijít. Já podobný obojek rozhodně nechci. Tora-kun mi pomůže, on se v těch jejich kouzlech vyzná." Kývá rozhodně hlavou a moc nedbá na to, že Tora už je taky jednou nohou v podmínce. Jsou tady, zdá se, samá vyvedená kvítka. Ruki vyprskne smíchy, když Hyde okomentuje přitažlivost člena rady. 
"Toho bych chtěl vidět." Řekne. 
"Nechtěl." Vloží se do toho Gackt a Ru vyprskne znovu. Torově poznámce se vůbec nediví, všichni tady už vědí, jak je z Aoiho hotový. O chvilku později už kolem něho proplouvá pan Dokonalý a když mu Hyde složí kompliment, Ruki se plácne do čela. Ne, že by neměl pravdu, ale přijde mu, že je v tom vypočítavost, aby ho měl Uru rád. Jakmile ale Hyde pronese, že Uruha voní a zrovna TÍM tónem hlasu, Ru zvážní, předkloní se a obočí se mu nebezpečně stáhne. Co to jako mělo být??? Dotaz na něčí balení Rukiho vyvede z míry. Takže Hyde nebalí Uruhu? A koho teda balí Uruha? A proč si ON ničeho nevšiml? Vymění si dokonale zmatený pohled s Torou a rozhodí rukama. Nemohl by to z něj Tora nějak vytáhnout? V tu chvíli ho něčí ruka poplácá po čupřině a on se doopravdy lekne. Rychle se ohlédne. Je to Aoi, který jako tekutá noc propluje kolem něj a se zájmem se podívá nejdřív na Toru a potom na Uruhu. Bylo to tak krásné, když ho Uru bránil. I přes všechno špičkování mezi nimi byli opravdoví přátelé a kdysi si myslel, že budou i víc. Tehdy, když ho Uruha připravil o život… to bylo, než se objevil Ruki a, ehm… všechno se otočilo. Trochu se o něj tahali, aniž by to Ru věděl, z nejlepších přátel byli chvíli nejlepší nepřátelé a pak to celé pohřbili. Je možné, že to Uruhu ani po těch letech nepřešlo a svěřil se zrovna Hydovi? Rozhodně na něj ale nic nepoví. Ať se Tora chvíli koupe v nejistotě a to ještě netuší nic o jejich dávné válce o benjamínka téhle rodiny. Ať žijí milostné trojúhelníky a to snad ani radši nechce vědět, co pro Uruhu znamená nebo znamenal Gackt. Ruki po Hydových slovech stočí oči na Uruhu a s trochu otevřenou pusou nechápavě přemýšlí nad tím, proč má být zrovna teď k sežrání. 
"Nikdy mě ze sebe pít nenechá." Je s tím hned hotový, otočí se na patě a projde halou do kuchyně. 
"Kde bude Hyde bydlet?" Nadhodí Aoi. 
"Poslední volný pokoj dostal Tora." Gackt se krátce zamyslí. A jsou u toho, že v domě není dost místa. 
"Nejspíš u mě." Povzdechne si a zajede si dlaní do vlasů. Má jen jednu postel, vedle něj bude ležet nejkrásnější upír na světě a on se ho nebude smět dotknout. Neživot nebyl fér. Jenže nemůže sestěhovat Aoiho s Torou, když spolu ještě nic nemají. Tedy ještě… nic nemají, chtěl říct, samozřejmě!

Hyde, Tora, Uruha


Uru jen protočí očima, když ho Hyde začne osobitě dohazovat. Má ho vážně rád, ale pod jednou střechou s ním, to bude něco. Založí si ruce na hrudi a už má zase hrdý výraz, který značí, mě se to samozřejmě vůbec netýká. No ano, on Rukiho ze své hlavy nikdy nepustil, i když se o to opravdu snažil. S Gacktem to byl nikdy podobný pocit, ani se to k němu neblížilo. Ostatní si sice mysleli, že s ním měl čert víc co, ale tak to nikdy nebylo. Byl pod jeho ochranou, stal se jeho mentorem na cestě neživotem, ale…Pro něj tohle byla hranice, za kterou nechtěl přejít. Potřeboval něco víc…No fajn i upíři mají city, které staví nad všechno ostatní. Teda on to umí, spíš bez toho nedokáže moc existovat a to je s každým rokem, kdy nežije složitější. 
Tora málem upustí zbytek kufrů, když se objeví Aoi. Hned nasadí úsměv, který očividně pobaví Hyda.
"Tušil jsem, že to nebude jen tak, ale že to bude tak vážně to mě nenapadlo." Neodpustí si poznámku a spokojeně se culí.
"Tora-chan, moc ti to sluší. Měl bych Aoimu sehnat nějakou pěknou krvavou bonboniéru." Pokračuje dál ve své malé provokaci a dostane se mu tichého odfrknutí a vzápětí i zavrčení.
"Nech si to." Ozve se nakonec Torův hlas a oddupá nahoru s posledním kufrem, aby ho pohodil do Gacktova pokoje. Jen ať si Hyda pořádně užije, on by ho v pokoji rozhodně nechtěl. Kdo by ho celou dobu poslouchal? No jo, má ho hrozně rád. Uchechtne se nad sovu vlastní hlavou. Uru dole jen malinko nakrčí obočí, když dojde na pití z jeho krku. Ne, že by ho nechtěl nechat, jen…Povzdechne si, jakmile Ruki odejde do kuchyně.
"Dej mi cucnout fakt není moc pěkná otázka." Tváří se trochu nafouknutě. Přece to musí mít úroveň. Kdyby to bylo v jinou chvíli a jinak řečeno, copak by se mu bránil? Zachytí Hydův pohled, kterým ho trochu propaluje.
"Nedívej se na mě tak." Zamračí se na něj a sleduje, jak k němu Hyde přijde a aniž by se ho dotkl, mu něco pošeptá.
"Tak dobře, já to zkusím." Kývne rozhodně hlavou, než se vydá do kuchyně. Po cestě se ještě ohlédne.
"No tak to se má Ga na co těšit. Najdeme ho v rožku, jak se bude klepat, že si nemůže sáhnout." Mrkne na oba a zmizí. To on se bude klepat, až vyzkouší, co mu Hyde poradil.
"Já bych se klidně přestěhoval." Je Tora v cuku letu u nich a je jasné, kam by se nejradši rovnou nakvartýroval. To už Hyde nevydrží a musí se rozesmát.
"Není to tak špatný nápad, co Aoi-chan? Když už nemůžu já, můžete vy dva a netopýr." Opravdu moc se snaží tvářit vážně, ale příliš mu to nejde.
"Tak to teda ne, té krysy už mám plné zuby, jenom mě šmíruje." Vzteká se Tora a díky tomu se mu nepodaří uhnout náletu toho okřídlence a dostane pěkně vyfackováno.
"Ty jeden mrňavý…" Pozoruje ho a je jasné, že přijde k úrazu, jakmile k tomu bude mít příležitost.
"Jen ho nechej na pokoji, Tora-chan. Jen se brání." Hájí Hyde svého mazlíčka, než stočí oči na Gackta.
"Takže tvůj pokoj." Zavrní měkce a málem by se k němu natiskl, rozmyslí si to ve vteřině.
"Tak to bych se měl jít pořádně zabydlet." Prohodí svůdným hlasem, než vykročí směrem, který mu ukáže Tora. O pár kroků dál se zastaví a ohlédne přes rameno.
"Půjdeš se dívat, jak se zabydluju?" Pozve Gackta bez známky studu, do pokoje, který mu právě tak trochu krade a Tora už se skoro válí smíchy.
"Přijdeš o skříň, o veškeré volné místo a nakonec nejspíš i o postel. Ležet vedle něj bude dost o neživot." Stoupne si vedle Gackta a poplácá ho po rameni. Pak dá ruce k sobě, když je zlehka odtáhne ukáže všem moc pěknou iluzi pout.
"Něco podobného si pořiď, bude se ti to hodit. Buď k něčemu připoutáš jeho nebo sám sebe." Dobírá si ho a u toho kouká na Aoiho s dravějším odleskem v očích. Z Gacktova pokoje se mezitím ozve hlasitá rána.
"Gomen." Dolehne k nim i Hydův hlas.
"Ta polička prostě nevydržela." Přijde i vysvětlení, co tam právě provádí. Kolem něj je totiž hromada oblečení a různých drobností. Část z toho se snažil narvat do skříně, ale bylo toho prostě příliš.
"Asi budeš potřebovat novou skříň a ne jednu." Dolehne k nim ještě Hydův smích.

Gackt, Ruki, Aoi


Aoi tam ještě pořád postává s rukama založenýma na prsou, když začne klouzat černým pohledem mezi Torou a Hydem. Už mu dochází, co to asi má být za narážky, jen se mu nechce věřit, že to není vtip. Ještě pořád. Nakonec zakotví očima na Torovi a dívá se na něj tak dlouho, že by ho snad mohl zhypnotizovat i bez očního kontaktu, jen aby zjistil, jestli je to pravda. Nakonec se ale zase vrátí pozorností k Hydovi, když dojde na sladké. 
"Mám rád naložené višně." Klidně si bez obalu nadiktuje, jaká bude nejlepší a věnuje mu kouzelný úsměv. Klidně může, jednak po něm Hyde nepálí a jednak stejně na nikoho nesmí sahat. Vlastně by mohlo být docela zábavné úmyslně ho svádět a bavit se tím, jak se v tom plácá… Nechá si svoje zlobivé myšlenky radši pro sebe a jen se tak potutelně usmívá pod vousy. Nakonec vyprskne smíchy, když Uru nahlas prohlásí, jak přesně si mu Ruki říká o pití. 
"Divíš se? Je mu pořád asi tak patnáct. Budeš si ho muset vychovat. Tedy..." On vlastně nechtěl na plná ústa narazit na to, že po něm kdysi pálil, ale co… Ruki už tady stejně není, aby to slyšel. Aoi jenom pokrčí rameny a mírně rozhodí rukama, ale pořád se tak trochu rýpavě usmívá. Za chvíli to od někoho asi schytá, ale nemůže si pomoct. Tora je u něj vzápětí a už se řeší nový pasažér v jeho pokoji. 
"To těžko, ještě nesplnil úkol..." Pronese tajemně Aoi, ale Hydovi to vysvětlit vlastně ani nechce. A pak se naježí. 
"Netopýr? Ten parchant, kvůli kterému jsme se přes den ani nevyspali?!" Vyjede a Gackt nastraží uši a ožije. 
"Vy jste dobrovolně spali spolu v jednom pokoji? V tvém pokoji?" Pronese nahlas a ještě, že tady nejsou alespoň ti dva, Uru by se pominul a Ruki ztrhal smíchy. Aoi protáhne obličej, ale v ten samý moment se netopýr až moc přiblíží a on honem zacouvá. Jde sice po Torovi, ale stejně nevěřícně sleduje, jak na něj útočí jako vzteklá čivava a diví se, že s ním Tora nepraští o okenní tabulku. 
"Nemá vzteklinu?" Obává se. Uru udělal vážně dobře, že odešel včas. Toho netopýra se štítil a kdyby tohle viděl, snad by spal raději za vlkodlačím plotem, než tady. Gackt mezitím rozhodl, kde bude Hyde bydlet a ten se tam okamžitě nadšeně vydá. Aoi se za ním ještě chvílí divá na schodech a pak se nevěřícně podívá na Gackta. 
"Hmm, nechci podceňovat tvé jasnozřivé vedení, ale… odkdy patříš do sekty sebemrskačů, že sis pořídil tohle..." Ukáže za Hydem oběma rukama. 
"S tímhle..." Naznačí obojek kolem krku. Gackt zavrčí a protočí očima. Očividně nepotřebuje, aby mu zrovna tohle Aoi připomínal. 
"Dávej si pozor, ať neskončíš podobně." Poradí mu a Aoi si odfrkne. 
"Já???" Rozhodí rukama. Proti nim je svatý ve všech ohledech. Gackt zauvažuje, že by se vážně měl jít dívat, jak se Hyde zabydluje. Torova slova se mu pranic nelíbí a navíc má strach, že to nejsou vtípky. Zírá na schody a krčí obočí čím dál tím víc. Když stočí oči na pouta, která Tora naznačí, už tiše úpí. Dovede si představit, jak se snaží zamknout sám sebe, protože tohle bude šílené odříkání. Po té ráně sebou všichni trhnou, vymění si pohledy a pak se ozve Hydův hlas. Gackt už vypadá vážně vyděšeně. 
"Ty košile jsou podle barev!!!" Vykřikne, protože Hyde mu tam nehezky úřaduje a bere schody nahoru po dvou. Aoi se za ním ještě chvílí dívá, pak pokrčí rameny a naznačí Torovi bradou, že by mohli jít kouřit. 
"Kdyby měl jen černé jako já, nemusel by teď vyšilovat..." Nechápe.



2 komentáře:

  1. Hehe, doufám, že má Gackt pojištění proti požárům. Vypadá to, že budou přeskakovat jiskry...
    Ale musím se přiznat, že mi je Hyda přece jen trochu líto. Ten už pomalu přišel úplně o všechno. Ale tak, může si za to sám. Jen Gackt to teda taky pěkně slíznul. Možná ještě hůř než Hyde.
    Takže Uru pálil po Aoim a pak se to nějak pokazilo a oba pálili po Rukim? A přitom je Ru takovej puberťák. XD Se nedivím, že mu Uru nechce dát, slova "dej mi cucnout" je fakt jak ledová sprcha.XDD
    Teda už se těším na další díl a jsem fakt zvědavá, co Hyde poradil Uruhovi, dle reakcí, to bude stát za to.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako upír s panickým strachem z ohně je myslím pojištěný oed hlavy až k patě na nereálné částky, ale překsakování jisker by si prý užil XD
      No tak na jednu stranu si za to Hyde může sám XD Já myslím, že jak ho znám, najde si z toho cestičku ven :) Jo Gackt to slíznul no, ani neví, jak k tomu přišel. Na druhou stranu má doma Hyda a to už za nějaké trápení stojí XD
      Přesně tak XD Uru si proměnil Aoiho, ale asi to nebylo takové, jak si namalovali a pak si přijde nějaký odrzlý Ruki a hodí jim do toho vidle XD Legrační je, že o tom Uruhovi ani neví XD Tady jsme z něj udělali hroznýho puberťáka, to je pravda, ale tak je to komedie XD
      Moc sexy to není, ale to asi škodolibý Ru ani nezamýšlel XD
      Tak na to jsem zvědavá taky XD Díky za komentář!

      Vymazat