12. února 2021

Mana x Hyde x Saga - Sekne ti to v kuchyni. - část 4.


(chata u moře)




 Saga, Hyde


Mana se zatím ani nepohne a Hyde už přesně rozeznává výrazy ve tváři, které se mění v závislosti na tom, co řekli. Jak dojde na šaty, přesně takový výraz čekal. Saga se neobtěžuje, aby se jakkoliv upravoval. Kalhoty mu drží na bocích sami od sebe, i když nejsou zapnuté a Hyde ho kvůli tomu ani nenapomene. Očividně mu to je jedno.
"Tak dobře, šatům nic neuděláme. Přísaháme." Ohlédne se přes rameno na Sagu a ten přikývne. On sám z Many nespouští oči a čeká, kdy dojde na hranici a pošle je do háje. Nezná ho tolik jako Hyde, aby věděl, že jakmile se přes tu hranici dostanou, uvidí něco, co by ho ani ve snu nenapadlo. Pravý koutek se Sagovi zvedne, když se Mana zastaví o linku a hned by vymyslel patnáct věcí, které by tam s ním mohli provést. Kdyby viděl do tváře Hydovi, bez obtíží odhadne, že se mu hlavou prohání to samé. Prozradí ho přejetí jazyka po horním rtu.
"Kampak nám utíkáš, Mana-chan?" Vábí ho dál Hyde svým hlasem.
"Přece se nás nebojíš?" Padne i druhá otázka.
"Nebojí, ale měl by." Kontruje Saga, když malinko zrychlí, aby se dostal do úrovně Hyda. Polštář nečekají ani jeden a společně se rozesmějí. Stačí jen, aby se na sebe podívali a rozdělí si domek na dvě půlky, aby jim Mana nemohl nikam utéct. Dostat ho do peřin, už je ten nejmenší problém. Oběma už hladově svítí v očích. Saga tam má ale ještě něco navíc. Mírně obavy, se kterými se podívá na Hyda, jsou zahnány jen nepatrným kývnutím hlavou. Zdá se, že jeho kamarád s tím nemá problém, pokud si to Mana bude přát. Vážně by tady podobným způsobem mohli žít? Nechápe, co se změnilo, ale ptát se nebude, byl by blázen.
"Teď už nás neuplatíš, to ti je doufám jasné." Ozve se hlas Saga, který dosedne stejně jako Hyde na postel a mávnutí rukou odežene vznášející se bankovky.
"Saga chce asi zaplatit něčím úplně jiným." Provokativní stránka Hydovy povahy na sebe nenechá dlouho čekat. Sám pozoruje, jak se štíhlé Sagovy prsty dostanou až k nadkolence a potáhnout její kraj, aby za něj mohl nahlédnout.
"Už tam víc nemáš?" Zajímá se, ale peníze jsou mu úplně ukradené. Oba se malinko zarazí, když se Mana začne zvedat a první bankovky vytáhne, než je zase schová. Ani se nestačí vzpamatovat a málem jim vážně utekl. Naštěstí působí alkohol a mají ho zase zpátky. Oba současně vydechnou pod dotekem jeho dlaní a Hyde už se zase usmívá.
"Hranice právě padla." Okomentuje to a nic si nedělá ze Sagova nechápavého pohledu.
"Teď se ti představí Mana osobně. Být tebou, těším se." Zavrní melodickým hlasem a vezme Manu za dlaň na svém stehnu a posune ji o hodně výš.
"Už nebudeš utíkat, že?" Pobídne ho s úsměvem a přiblíží se rty k jeho oušku, aby ho malinko podráždil. Saga tomu pořád úplně nevěří, ale cítí, jak se Manova dlaň propaluje srze stehno. Jak se před chvílí dokázal ovládat, teď už to nejde a odezva v klíně je patrná.
"Těší mě." Podaří se mu dostat ze rtů a už není prostor pro nějaké váhání. Zvedne ruku, pohladí Manu konečky prstů po vzdálené tváři a pomalu ji otočí k sobě. Podívá se mu upřeně do očí a v těch jeho zahoří mnohem víc, než jen touha.
"Postaráme se o tebe, oba dva." Slíbí mu tiše a bez váhání a klidně před očima Hyda ho políbí. Je to dlouhý polibek a užívá si každé prolnutí a jeho dlaň pomalu klouže z tváře, přes krk až na vzdálený bok. Pomalu ho začne pokládat na postel. Hyde jde společně s nimi a jeho rty začnou hýčkat Manovu šíji.
"Jsi ze zámku, musíme se o tebe i tak starat." Pošeptá mu do hebké kůže.
"Peníze nám nic neříkají, jsme od vždycky chudí kluci. Odměna je úplně někde jinde." Zabrouká mu do ouška a dlaň, kterou mu položil na stehno, se začne nebezpečně sunout nahoru.

Mana


Hyde má pravdu. Hranice právě padla a Mana navíc dobře slyšel, co s nimi udělal jeho jediný dotek na jejich nohou. Dostat je na kolena by měla být hračka. Tohle už přece umí, přece se teď nezačne zase stydět. Nejraději by si došel pro lahev a ještě z ní alespoň polovinu vypil, aby je trochu dohnal, ale to už by teď moc sexy nebylo. Mana osobně… Je tohle opravdu jeho pravé já, které bylo pečlivě ukryto někde hluboko, protože ho na zámku nesměl projevit a Hyde ho dostal na povrch? Někdy si připadal jako by neznal sám sebe, ale líbí se mu už jenom ta Hydova věta, že by se Saga měl těšit. Ještě je má pořád za svými zády, když ho Hyde vezme za ruku a začne ji přemísťovat tam, kde by ji právě chtěl mít. Mana se pomalu nadechne a podrží vzduch v plicích, zatímco upírá modré oči před sebe. Jejich ruce nedojdou až tak vysoko, jak by mohly, ale stejně mu to rozproudí krev v těle. Na oušku ho pohladí jeho hlas a Mana se něžně pousměje tak, jako se usmívá jenom na něho. Jeho přítomnost ho rozechvívá a vždycky si uvědomí, jak moc ho miluje. Teď je tu ale ještě něčí dlaň a je stejně hřejivá jako ta Hydova. Nechá si za Sagou pootočit tvář a podívá se mu přímo do očí. Vidí v nich všechen jeho probuzený cit, ale nestačí mu ani kývnout hlavou na jeho Těší mě, protože jejich rty už jsou spojené, Manovy víčka klesnou a konečně se mu poddá a přestane bojovat s pochybnostmi. Ta chemie mezi nimi fungovala od začátku a teď je to stejně rychlé. Poslechne tlak jeho dlaně, i když chtěl před tím udělat něco úplně jiného a vzít situaci do vlastních rukou. Položí se na záda do pokrývek, aniž by se přestali líbat a po svém druhém boku ucítí i Hydovo teplo. Opravdu ho znovu přemlouvá k tomu, aby zašli mnohem dál, zatímco dráždí citlivou pokožku krku a Mana nezná žádné společenské zábrany, které by mu v tom měly dál bránit. Chudí kluci se očividně chtějí bavit po svém a on už je vlastně taky jeden z nich. I kdyby snad někdy měl celá zámek zdědit, nikdo by ho k němu nedostal ani dvěma páry volů. I ta půda pod ním musí být prokletá. A on teď na něj nechce myslet. Hydova dlaň právě putuje po jeho stehnu nahoru, až se přiblíží k lemu krajkové sukně a on ji nechává, aby se dostala tak daleko, jak jenom chce. Už si nepřeje nic jiného, než jejich doteky a vůbec není těžké, odevzdat se do jejich rukou a nechat je, ať si dělají, co chtějí. Vždyť je to tak příjemné. Jeho nitro probouzejí nové a nové nepoznané pocity, které hoří k oběma z nich. Ke každému jinak, ale o nic méně intenzivně. Konečně zvedne jednu svou dlaň, kterou položí na Sagovu čelist a tu druhou posune na Hydovu dlaň na noze, aby mohli stoupat společně. Jak jim má vzdorovat a zatopit jim tak, jako to chtěl před chvílí udělat? Copak je schopný se jim vymanit? Nejdřív se nechá trošičku zhýčkat a pak jim ukáže… určitě ano…

 Saga, Hyde


Hyde ani nemůže mít nic proti. Stačí jen Manův pohled a vážně by mu dovolil cokoliv. Tehdy v baru to bylo nečekané a měl pocit, že by mu Mana mohl odejít, teď ho to ani nenapadne. Kdyby chtěl, už to udělá a Saga si ho odvede. Nějak konečně pochopil, že něco takového se nikdy nestane a přestal mít strach. Je toho ještě mnohem víc, protože si to vážně užívá. A očividně není sám. Jemu prozatím stačí Manova kůže, které si užívá a sem tam po očku koukne, co se děje malinký kousek dál. Skrze rty se mu vydere lehký povzdech. Je to něco pro jeho oči, když se podívá, jak se líbají. Je to prostě vzrušující a hrozně sexy. Saga teď na rozdíl od Hyda nestíhá vnímat vůbec nic jiného. Tolik si přál, aby se něco podobného stalo, tedy bez Hyda s nimi v posteli a teď ho vytlačí úplně stranou. Nic pro něj neexistuje kromě Manových rtů, se kterými si něžně pohrává a přitom se nedokáže odprostit od nastupující touhy. Je to neskutečná kombinace, kterou už nic netrumfne, vážně tomu věří. Jakmile se ocitnou na posteli, Hyde se na chvíli oddálí, aby si je pořádně prohlédl. Nechá svou dlaň vést po Manově stehně mnohem výš a nezastaví se, dokud mu nesáhne do klína. Tam se mu taky líbí a taky se tam hodlá zdržet. Saga se konečně přinutí na chvíli opustit Manovy rty. Zapírá se o předloktím pokrčené paže a koutky se mu nepatrně pozvednou.
"Jsi krásný." Pošeptá mu tiše, hladíc ho konečky prstů po tváři. Je mu vidět na očích, jak moc mu propadl, ale zároveň ví, že ho Mana nikdy tolik milovat nebude. Je snadné se s tím smířit teď, když mu může být takto blízko. Už jenom pro tu možnost, že by se to mohlo kdykoliv opakovat.
"Oba jste." Ozve se Hydův hlas a na vteřinu se střetne se Sagovýma očima. Kývne mu hlavu na důkaz, že je to v pořádku. Jestli se má trochu podělit o svou lásku a způsobí tím, že se bude mít ještě líp, s radostí to udělá. Jeho úsudek je dost ovlivněný alkoholem, ale pochybuje, že to přejde, když vystřízlivý. Sám se začne znovu zvedat do sedu a pak se posune mnohem níž. Začne pomalu osvobozovat Manovy nožky a stejně jako na zámku hýčká kůži nad nadkolenkami svými rty. Sagovi nechá prostor nahoře, prostě si ho pomyslně rozdělí. Botky jsou dole za chviličku a uvažuje, jestli mu dát dolů i ty podkolenky, ale nakonec je nechá na svém místě, jen si pohraje s jejich lemem, aby vydráždil sovu fantazii mnohem víc. Rty se pomalu přesouvá, až k lemu sukně a pak ji začne hrnout nahoru, aby se dostal ke klínu. To prádlo je na něj skoro příliš a přijde na řadu i jeho hlas s tichým, spokojený zasténáním. Saga si mezitím znovu uzme Manovy rty a dlaní už bloudí po jeho těle. První si jen vtlouká do paměti jeho hrudník, i když je zahalený v šatech a pak zamíří mnohem níž. Odsune lem sukně víc nahoru, aby se ho mohl dotknout v klíně, kde jsou Hydovy rty a látka očividně nepřekáží ani jednomu. Zasténá si do měkkých rtů, když ucítí Hydovy rty na svých prstech a musí se nutě podívat dolů.
"Tohle mám jako příplatek?" Nadhodí poznámku vzrušeným hlasem a pak si i hlasitěji zasténá, jakmile mu Hyde dlaň pozvedne a obemkne rty kolem ukazováčku a prostředníku. Podívá se na něj s výrazem, co myslíš?
"Dobře, já už se neptám." Podaří se Sagovi říct, než se zlehka vymaní, vezme Manu za ruce a posadí se společně s ním. Přesune se na posteli za jeho záda, odhrne prameny z ramene a začne se věnovat jeho šíji a u toho povoluje tkaničky šatů, aby ho mohl svléknout.
"Nutně už tě potřebuju vidět celého." Pošeptá mu, než sáhne pro jeho dlaň, dá mu ji za záda a navede do vlastního klína.
"Cítíš, jak moc nutně?" Provokuje ho dál a přes rameno pozoruje Hyde mezi Manovýma nohama, jak olíbává jeho klín a do toho pravidelně zvedá očka, aby si ten pohled dostatečně užil.
"Pořád se nemůžu rozhodnout, jestli se na vás jenom dívat nebo být tady." Prozradí jim své myšlenky, když se nahoru podívá znovu. Dlaněmi masíruje Manova stehna a tak trochu i celé výstavní nožky. Není si jistý, že se zvládl jen dívat, ale možná by si to mohl poprvé vyzkoušet.
"Ale asi až potom, co ti pomůžu se svlékáním." Dodá, když vidí, jak už Saga obratně bojuje s rozvazováním.  On sám neodolá pokušení provokativně skousnout kůži Manova stehna.
"Co bych si bez tebe počal? Už v tom máš trénink co?" Rýpne si Saga s krátkým povzdechem, jak to na něj je už vážně příliš.
"Co myslíš Mana-chan? Má se jen koukat nebo mi má pomoct?" Vrátí pozornost k Manovi.
"S čím vším mu mám pomoct?" Přidá se Hyde bez váhání.

Mana


Začíná se propadat do slastného poblouznění a realita kolem něj se stírá. Dovede jenom otevřít oči a podívat se do těch Sagových blízko sebe, když mu skládá ten kompliment, ale nezvládne mu vůbec odpovědět, protože to už cítí Hydovu dlaň v klíně a ze rtů se mu vydere jenom dlouhý povzdech. Povšimne si, že se Saga dívá někam nad něj, nejspíš na Hyda a i on dostane svůj kompliment. Pak už cítí, jak se Hyde přesouvá dolů. Koutky se mu vyhoupnou vzhůru, když ucítí dotek jeho dlaní na kotnících, jak mu Hyde zouvá botky jednu po druhé a začne si hrát s jeho chodidly. Tohle naprosto miluje a už si na toto jeho počínání zvykl. Saga znovu zaútočí na jeho rty a Manova pozornost se začne tříštit mezi ně oba. Dvojité dráždění je skoro k nesnesení a to teprve začali. Nikdy by si nedovedl pomyslet, jak dokonalé by to mohlo být. Mohl by příst blahem, kdyby to šlo a čím výš se Hyde dostává, tím větší problém má udržet sebe a své boky na místě. Nejsou to ale jenom jeho ruce, které se ho dnes rozhodly připravit o rozum. Cítí i Sagovy doteky na těle a asi tak nějak spontánně klesají rovnou k jeho klínu, protože se tam potkají s těmi Hydovými. Mít tolik rukou v klíně je na jednoho skoro příliš, ale jakmile si kluci mezi sebou vymění pár slov, je mu jasné, že se tam děje něco dráždivého a tak otevře oči a pozvedne se alespoň na předloktí, aby na ně taky viděl. Ty Sagovy prstíky mizející v Hydových rtech už neviděl, ale za to vidí pohled, který si společně vymění. Pak už se Saga zase obrátí tváří k němu a pomůže mu do sedu. Z přemíry vší té pozornosti se mu trochu točí hlava, ale má ho pořád za sebou a může se o něj i trochu opřít. Chvíli se dlouze dívá přímo do Hydových očí a jeho tváře, než musí ty svoje zavřít, nechá hlavu padnout dozadu a výrazně si zavzdychá, protože Sagovy rty na šíji jsou neskutečné blaho. Korzet začne povolovat jak Saga rozvazuje jednu tkanici po druhé a on naslouchá jeho hlasu, který rozechvívá celé jeho nitro, když ho tolik moc chce vidět. Nechá si stáhnout dlaň dozadu a ucítí pod prsty pevnost jeho klína. Okamžitě v něm exploduje divoká vlna vzrušení a touhy a sám ho trochu stiskne, protože se mu ten dotek opravdu líbí. Přikývne na jeho slova, že doopravdy líbí, málem by mu byl snad i odpověděl, ale naštěstí se zarazí včas. Hyde už ho nějaká slůvka přiměl říkat, ale to bylo jenom mezi nimi. Zrovna si opírá týl o Sagovo rameno, jinak by se asi zhroutil někam pod postel a už se nikdy nezvedl. Tak moc šikovné jsou Hydovy rty mezi jeho nohama a to ho ještě ani nesvlékli. Rozezná jeho hlas, ale jeho mozku se nechce skládat slova dohromady a uvědomovat si jejich význam. To až když na něj začnou dorážet oba dva a dožadují se svých odpovědí. Přimějí ho, aby hlavu zase narovnal, krátce se ohlédne na Sagu za sebou a pak se dlouze podívá do Hydových očí dole. Jeho tělo sžírá touha a snaží se odhadnout, co by se jim mohlo oběma líbit nejvíc. Pak zvedne do vzduchu dva prsty – dvě kola. Nejdřív ukáže na Sagu za sebou a potom na oba dva. Přece se nenechá o to hýčkání oběma zcela připravit? Zároveň však mezi jím a Sagou existuje tajemství a on… by mu chtěl udělat radost. Alespoň jednou, když se to dnes smí. A ví, že pro Sagu by to nebylo takové, kdyby byl Hyde po celý čas s nimi. Připadá si najednou jako hrozný hříšník, možná to není fér, ale on Hyda nechce vyměnit, to nikdy. Chce jenom hýčkat oba… oba své milence. Miláčky? Nad tím teď není schopný přemýšlet. Vůbec nad tím nemůže takhle uvažovat, jinak se zblázní a nejspíš nejen on. Sám stáhne svůj korzet stranou a štíhlé tělo už halí jenom jemná látka. Pohybem ramen se z nich sveze, odhalí horní polovinu těla a pak si sáhne do vlasů, aby je rozpustil. Jsou celkem dost dlouhé. Znovu se ohlédne na Sagu, zamíří jednou dlaní dozadu, aby si ho za bradu přitáhl a tentokrát je to on, kdo přitiskne rty na jeho ve spalujícím polibku. Je hladový a nechce se držet zpátky. Jen ať to Saga cítí.

 Saga, Hyde


Už jen to, jak si Saga pohrává s tkanicemi, je něco, čeho by neměl dlouho dost. Vybaluje si svůj dnešní dáreček a rozhodně nikam nespěchá. Dřív byl hodně spokojený, když si užil a pak měl ještě čas pro sebe, ale poslední dobou se jeho názory převrací na opačný konec. Může za to Mana, to už ví. Oči mu utíkají i dolů, kde si zatím hraje Hyde a lhal by, kdyby mu to nepřišlo vzrušující. Už zažil hodně, ale tomuto zážitku se nic nevyrovná a to ještě ani pořádně nezačali. Hyde se očividně taky vůbec nestydí a to je dobře. Kdyby ano, tohle by se nikdy nestalo. Je si očividně jistý jejich láskou, ale Saga jim to nechce rozbít, už ne. Spíš by toho chtěl být jakousi divnou a pro dost osob nepochopenou součástí. Stočí oči k Manovu profilu, který mu tak krásně nabízí, když zakloní hlavu a on sám se přidá se svým hlasem, jakmile pořádně ucítí jeho dlaň ve svém klíně. Mohl by ji tam mít jen položenou a stejně by se za pár minut nejspíš udělal taky, tolik s ním jeho přítomnost cloumá. Hyde si mezitím pohrává s Manovým pořád ještě zahaleným klínem. Ani on se neubrání občasným pohledům a u toho rozverně tahá za látku prádla, aby Manovo vzrušení vybičoval na maximum. Malinko už tuší, co by mohlo přijít za odpověď a rozhodně se jí nebojí. Proč by měl? Přežili toho společně tolik, že se to nutně muselo překlenout v něco, co běžný smrtelník nepochopí. S tichým povzdechem sleduje, jak korzet pomalu povoluje a odhaluje to, co je pod ním, ne však nic navíc. A to jeho představivost dráždí ještě víc.
"Viděl jsi něco krásnějšího?" Zeptá se Sagy a ten se ani neodlepí od Manovy šíje, jen zlehka zavrtí hlavou, čímž ho rty pohladí. Oba dva jako na povel zpozorní, když přijde na jejich odpověď, na kterou se oba rozhodně těší. Možná o malinko víc doufající pohled hází Saga na Manův profil. Teď by mohla přijít jeho odměna a dostal by to, po čem už nějakou dobu touží a ještě se svolením Hyda. Mohl by být večer lepší? Hyde si mezitím opře předloktí o Manova stehna, spojí tak ruce a položí si na ně bradu, aby se na ně mohl zespodu koukat. Jako poslušné štěňátko, ale teď jím klidně bude, hlavně kdy uvidí ještě několik podobných výrazů, které předvedl Mana před chvílí. Saga vypadá překvapeně, když dojde na dvě kola. Tahle gesta pochopí i on. Je pravdou, že si s Manou už povídal bez větších obtíží, ale pořád na tom nebyl tak dobře jako Hyde.
"Hm, Mana-chan, přiznej se. Ty si to chceš pořádně užít." Popíchne ho a políbí na stehno s hříšným úsměvem. Mohl by se zlobit, že mu třeba nestačí, ale to není jeho hlava schopná vymyslet, spíš se na to podobným způsobem vůbec dívat. Jakmile zazní i zbytek odpovědi, Hyde rozpřáhne ruce v rezignovaném gestu, než se pomalu zvedne na nohy. U toho si nepustí pohladit ty Manovy po celé délce. Nakloní se pro poslední polibek, než se trochu oddálí a podívá se mu do očí. 
"Nerozbij ho." Dobírá si ho malinko.
"Ale nepočítejte s tím, že se půjdu projít, tohle chci vidět." V očích mu toužebně zaplane, než se nakloní k Sagovi a půjčí si na chvíli jeho rty. Jejich polibek je malinko jiný, ale je vidět, že si ho dost užívají. Pak se odebere stranou a usadí se pohodlně do křesílka, kde si udělá pohodlí a hlavně...Má na ně skvělý výhled. Saga doprovodí Hyda pohledem, než si jeho pozornost ukradnou Manovy prameny, které se rozprostřou a vynikne jejich délka. Hravě ho za pár vezme a jemně zatahá, než se nechá pohltit dalším polibkem. Vášeň se v něm rozhoří během okamžiku a ani mu nedochází, že ho zvolna pokládá na postel a pomalu se přesouvá nad jeho tělo. Jakmile je nad ním, zapře se o jednu dlaň, aby tou druhou mohl započít svůj průzkum, který mu byl tak dlouho odepřen. Doteky jsou čím dál nenasytnější, stejně jako jeho polibky a několikrát se ozve si tlumené zasténání do jeho rtů. Víc se na něj přitiskne a poškádlí jej svými boky, než pomalu vsune svou paži pod jeho pas a s tichým smíchem se s ním přetočí, aby ho dostal na své tělo. Už jen to v něm zažehne mnohem víc touhy. Pohladí jej po linii boků a konečky prstů zajede pod lem prádla, aby si užil jeho pozadí. Dráždí svou vlastní fantazii a doufá, že tím i Manu.
"Udělej, cokoliv chceš. Chci tě vidět, tak jak nikdo jiný." Pobízí ho, když se trochu nadzvedne a přiblíží rty k jeho oušku. Tam si na chvíli uzme jeho lalůček, který zlehka vsaje mezi rty. Hyde trochu sjede v křesle níž, když vidí, jak to tě dvěma společně sluší. Vnímá každý jejich pohyb a kdyby tu měl...ale moment. V očích mu ďábelsky zasvítí, když na chvíli zmizí. Jistě si toho ani nevšimnou. Když se vrátí, v ruce svírá trochu trochu starší, ale pořád funkční fotoaparát. No co, video natočí i s ním a paměť taky není nejmenší. Znovu se pohodlně usadí, zapne nahrávání a pozoruje ty dva skrze displej. Jeho soustředění se malinko tříští, protože už má svou ruku v klíně a dopřává si zatím jen lehké doteky.

Mana


Oba dva mu zas a znovu opakují, jak krásný pro ně je a Manovi to připadá naprosto neuvěřitelné. Opravdu se tak díky nim cítí a po ulici se nosí jako páv. Už Sagu líbá, když se mu koutky zvednou nahoru po té Hydově poznámce. Ano, to chce, ale můžou za to oni dva, on by s něčím podobným sám od sebe nepřišel. A teď, když si o to řekli, se už nebude držet zpátky. Ještě chvíli cítí Hydovy ruce a vnímá, jak se postel zhoupne, když se od nich vzdaluje. Už teď se těší, až bude zase zpátky, ale zároveň se už plně věnuje Sagovi, který je teď u něho. Je to vzrušující, když si uvědomí, že se při tom na ně Hyde budě dívat, ale jeho Hydova přítomnost vždycky spíš uklidňovala, než aby ho to vyvádělo z míry, bez ohledu na to, co se tu děje. Kdyby šel pryč, asi by se po něm zmateně ohlížel a cítil se kvůli tomu nepříjemně. O chvilku později už ho Saga chce položit na záda, takže ho poslechne, sám položí dlaně na jeho boky a aniž by přerušili svůj polibek, nechá ho, aby si sáhl kamkoliv chce a vzal ho s sebou na výlet, kdy dají rozumu a myšlenkám sbohem. Cítí naléhavé doteky na svém těle a sám se osmělí, aby si začal osahávat i jeho. Nikdy se nedotýkal nikoho jiného, než je Hyde a je to doopravdy jiné. Je za to rád, asi by ho hodně mátlo, kdyby si byli až moc podobní. Všechno tohle poznávání mu posílá vzrušující vibrace rovnou do klína a když se k tomu ozve i Sagův hlas, trhaně se nadechne do jeho rtů. Dotek jeho klína je skoro neúnosný, ale pořád se mu daří udržet svůj hlas zamčený ve svém hrdle. Jen při tom trochu zmučeně zakloní hlavu. Pak už ho Saga jako nic dostane jediným pohybem nad sebe. Mana sevře pevněji stehny jeho boky a opře se dlaněmi o jeho hrudník, ale ne na dlouho. Hladí ho v krouživých pohybech a očima se propaluje do těch jeho. Černé vlasy se mu přelévají po ramenou a na bocích má ještě pořád nevlečené ty šaty. Saga se tak celkem hezky připravil o pěkný výhled, ale třeba ho to tím spíš podráždí. Mana se zlobivě pousměje, když si to uvědomí a kdyby to snad jeho milenci ještě nedošlo, samozřejmě mu to připomene výmluvným pohledem ke svému klínu. Hydovi se ale tehdy ta jeho noční košile taky líbila, třeba jsou si v tomhle podobní? Najednou mu to připadá tak dávno, když spolu na zámku leželi v posteli a Mana nevěděl nic. Pěkně se za tu dobu zkazil, ale vůbec mu to nevadí. Takhle to přece oni chudí kluci mají. Na pozadí ucítí Sagovy dlaně, které mezitím zabloudily až tak daleko a když se ozve i jeho pobídka, podívá se mu do očí a v těch jeho zajiskří, dokud mu nenastaví svoje ouško k hýčkání. Udělat cokoliv chce? Hmm… Sáhne křížem přes svoje tělo k lemům šatů a přetáhne si je přes hlavu, takže na něm zůstává už jenom to prádlo. Pak vezme do rukou Sagovy dlaně, přesune je na kraječky tak, aby je uchopil a silně trhne do stran. Hravě povolí a víc už nejsou a nikdy nebudou potřeba. U toho trochu pohodí hlavou a i když se v jeho tváři nepohne ani sval, jeho oči planou jednoznačnou touhou. Nekompromisně se Sagy dotkne oběma dlaněmi v klíně, když ho jednou rukou sevře a začne si s ním hrát a tu druhou používá ke škádlení bezprostředního okolí nebo ho citelně škrábe na kůži stehen. A u toho se doopravdy kochá jeho výrazem, protože až do teď to byl Saga, kdo byl na koni a dostával Manu do rozpaků, ale teď… teď tu jednoznačně vládne a on a chce tohohle pana sebevědomého převálcovat a zanechat po sobě naprostou spoušť.

 Saga, Hyde

Sagovy oči jsou přilepené na Manovi a v prvním okamžiku si vůbec nevšimne, kde je Hyde nebo co dělá. To už se mu prostě do hlavy nevejde, protože tam má jen jedinou osobu. Nemůže se na něj vynadívat, jak mu nahoře sluší a asi by mu trvalo roky, než se podobného výhledu dostatečně nabaží a pak...si to možná prohodí. Kdyby k tomu měl příležitost. No rozhodně doufá, že tohle není naposledy. Smyslně se pousměje a nechá víčka na chvíli klesnout, když přijde na krouživé doteky na jeho hrudi. Je to víc než příjemné a zvedá to vlny touhy, které ani nehodlá krotit. Dlaněmi svírá jeho pozadí, sem tam sklouzne na stehna, aby si je pořádně užil a zatím mu stačí doteky pod látkou šatů. Je to v tuhle chvíli dost dráždivé, když se spoléhá jen na jeden smysl. Ten zlobivý výraz, který mu ukáže, je na něj skoro příliš. Kde se tohle naučil? Vůbec nechápe, kdy přišla ta změna, ale hrozně se mu líbí, musí to na něm být i vidět. Zatají dech, jakmile se Mana začne svlékat a přísahal by, že není sám, kdo něco podobného udělá. Nejradši by se podíval na Hyda, ale nedokáže odtrhnout oči. To se mu povede, až přijde na trhání prádla. Hlasitěji si povzdechne, jakmile látka povolí.
"Hm, tohle si mi neměl ukazovat. Víš, kolik bych toho mohl ještě zničit?" Nadhodí provokativně. Je vidět, že by z něj klidně serval naprosto všechno, i když nikdy podobné ambice neměl. S Manou je všechno jiné, měl by si začít zvykat.
"Kruci." Zanadává si s roztouženým úsměvem a zatím se snad ani nepohnul. Je toho na něj příliš najednou. Tolik po něm toužil a teď ho má na svém klíně a představení, které Mana předvádí, ho připravuje o soudnost. Stiskne ho víc na bocích, kam přesunul dlaně, když ucítí první doteky ve svém klíně a už své hlasivky nekrotí.
"Hm, ano." Zavrní si jako první, než ho pobídne ještě víc, aby s tím rozhodně nepřestával. Ale taky už nehodlá jen tak ležet, tedy ležet bude, ale konečně sebere poslední zbytky svobodné vůle, aby mu jeho péči oplatil. V klíně už by Hyde, tam se zatím pouštět nebude. Vystoupá dlaní po jeho hrudí až ke tváři. Palcem mu přejede po spodním rtu, než ho podobně pohladí i ukazováčkem a krátce pronikne mezi ně.
"Potřebuju se ohřát." Prohodí smyslně, než své prsty zase stáhne a zamíří jimi rovnou mezi polovičky. Potřebuje ho trochu vyvést z míry tak, jak se to povedlo jemu. Druhou dlaní masíruje Manovo pozadí, užívajíc si každý kousíček, než znovu sáhne po jeho boku a roztouženě s ním trhne proti sobě. Zopakuje to ještě podruhé, tentokrát je ten pohyb o něco pomalejší a nejspíš i dráždivější. Sám to tak vnímá. Hyde se občas přistihne, že mu ruka s foťákem klesá o malinko níž, jak se spíš soustředí na svou vlastní dlaň v klíně a to, co se mu odehrává před očima. Je to neskutečné pozorovat Manu, jak si to užívá a žárlivost se prostě nedostaví. Je to provokativní, sexy, smyslné a Mana je...Na to ani není slovo. Místo toho, aby se je snažil najít, jen zakloní hlavu přes opěrku a zasténá si, jakmile stiskne sám sebe víc. Kalhoty už mu vážně začínají překážet, tak si je bez váhání rozepne a nakonec svlékne úplně. Přece v nich nebude jen tak na půl, to by ani nebylo pohodlné. Odkopne je někam stranou a už zase míří foťákem, teď vlastně kamerou na výjev, co má před očima. Když vidí Sagovy prsty, jak míří dozadu a částečně i na ty Manovy, které už si pohrávají s chloubou, neubrání se dlouho, aby sám nesevřel své přirození a nezačal s pomalými pohyby. Nechce spěchat, chce si to vychutnat až do konce společně s nimi. Začíná sice pochybovat, že to vydrží, ale minimálně se o to pokusí. Chtě by něco říct, možná je i oba pobídnout, ale nemůže se přimět rušit jim jejich chvilku. Tohle je pro něj poprvé a začíná si být jistý, že ne naposledy. +Rozhodně ne naposledy, tohle je lepší, jak kdejaké video.+ Ujistí sám sebe společně s dalšími hříšnými myšlenkami, které rozhodně v tuhle noc nebudou poslední. +Jen se moc nezničte, rád bych vás dorazil.+ Neodpustí si poznámku v duchu a málem to na něj přijde, když si představí, co všechno je ještě čeká. Musí se trochu víc sevřít, aby se uklidnil. Byl by schopný se zničit jen v křesle a to nechce.




Žádné komentáře:

Okomentovat