10. listopadu 2019

Sena x Hyde - Mám hezkýho kluka, prý. - Část 1.

(Zkouška, Hospoda)

Sena

"Hmm ty máš ale veeeelkou.... kytaru..." Ozve se kousek za Hydovými zády v den první zkoušky, kterou mají mít společně. Sena si počká, až se otočí a zvědavě si prohlédne jeho půvabnou tvář, zatímco mu v očích hravě zajiskří a jemně si zkousne plný spodní ret. Je tady zatím sám, zbytek jeho kluků ještě nedorazil, ale i když na sobě nemá obvyklou vrstvu make-upu, modré čočky a pudrově růžové vlasy jasně prozrazují, že bude jednou z hlavních hvězd. Sám je kytarista, takže ho zajímá každý, kdo hraje na stejný nástroj. Porozhlédne se nikde tu nevidí ani zbytek Hydovy kapely. Přijel taky sám? Přijedou každý zvlášť? Má na sobě sněhově bílou mikinu s nasazenou kapucí, ale z pod ní koukají proklatě krátké latexové kraťásky, které po stranách přecházejí v pásky spojené s vysokými botkami nad kolena. Jestli někdo víc mate pohlavím, je to rozhodně on, ale v téhle branži to není zase tak neobvyklé. Pomalu přijde blíž, kolem něho se nese poměrně sladký parfém a i když na první pohled působí jako nevinná panenka, hřích mu doslova sálá z očí. Pomalu ho obejde, naruší mu osobní prostor a malou dlaní se štíhlými prsty a nalakovanými nehty na rudo, mu několikrát přejede po krku kytary tam a zpátky. Pak k němu zvedne černé řasy a znovu se usměje.
"Vždycky musím vyzkoušet zvuk, víš, jak sté.... hraje. Prostě hraje..." Mine ho a plynule zasune dlaně do kapes, když se vydá k technikům na protější straně místnosti, aby se podíval, jak vybalují věci pro jeho kapelu. Neohlédne se po něm, buď to udělalo dojem, nebo ne. Někteří jsou tak přísně hetero a on jim nechce zkazit spolupráci hned zkraje. I když jsou tady na jejich pozvání. Chvíli se nezaujatě baví, poukazuje na kde co a asi po deseti minutách se velmi okázale předkloní, nohavičky vyjedou ještě výš a on opravdu moc dlouho zapojuje jeden neposedný kabel, než se zase narovná. Právě včas, kluci jsou tady a měli by poznámky.

Hyde

Ano, nakonec jim přece jen kývli, že Hyde s ostatními budou dělat předskokany. Tedy hlavně Tetsuya byl pro, a když je pro Tetsuya není radno se s ním hádat. To nikdy nekončilo dobře. Však jednou to přece jen přežije a třeba se jim otevřou další dveře, do kterých Hyde samozřejmě bude chtít nakouknout jako první. Ať byl jakýkoliv, Hyde nikdy nebral práci lehkovážně, i když se mohlo zdát, že je to jinak. Takže tu byl mezi prvními, tedy Tetsu dorazil společně s ním, ale jako první si šel pravděpodobně obhlédnout celou budovu, technické zázemí a možná i záchody, aby přesně věděl, kde co je a nic ho nevyvedlo z míry. To Hyde byl víc v klidu a šel rovnou do zkušebny, kde si zatím jen připojil svou vlastní kytaru a ponořil se do hudby. Myšlenkami ale nebyl úplně přítomný, možná jen ve chvílích, kdy si poupravoval košili padající z pravého ramene. Vlastně se tak trochu točí kolem Aoiho s Kazem, přemýšlí, jak se mají a jestli jim je smutno. Trochu by být mohlo. Trochu víc. Zanedlouho jistě dorazí i kluci a taky je přesvědčený, že do zkušebny právě vstoupil někdo z nich. Jenže se nemohl víc mýlit.  Viděl ho samozřejmě na fotkách, ale s realitou se to vůbec nedá srovnávat.
"Nejen kytaru." Vypadne z jeho rtů bez zaváhání, protože na tohle někdo jako on nedokáže odpovědět jinak, to by musel být nejspíš mrtvý. Pak se ohlédne a rty mu klesnou mírně od sebe, jak je dokonale mimo z toho, co vidí v tom nejlepším slova smyslu samozřejmě. Jestli má pokušení nějakou podobu, kromě odrazu sebe samého v zrcadle, tak právě vešla do zkušebny a na něj je jenom ten pohled moc. K tomu ten výraz, který by mu mohl závidět samotný Satan a vlastně i on sám. No nemá daleko od toho, aby padl na kolena a poprosil ho, jestli si jej vezme. Z druhé strany…tak snadno se nedá. Konečně se mu podaří odtrhnout ocelové oči od Senovy tváře a pomalu jimi klesne na pohyb na krku kytary, který mu  připomíná úplně něco jiného,  teda přesně to, na co když pomyslí, může se jít zavřít na záchod nebo jej hezky poprosit o pomoc. Hmmm.
"Možná bys mi mohl pomoct s laděním, ať to zní líp." Neubrání se ještě poznámce, když pozoruje jeho zadek v krátkých kraťáscích, jak míří dál od něj a skoro se zmučeně ušklíbne.+Moc daleko.+
"Zapomněl si zapojit…" Ozve se Hydův sametový hlas, když se za ním dveře znovu otevřou a nahrne se za nimi několik další osob. Mezi nimi i Tetsuya samozřejmě, ale ten si jde po svých a kontroluje úplně všechno s naprosto soustředěným výrazem.
"Ještě tenhle." Dokončí, když kývne hlavou ke kabelu těsně před ním.+No tak pojď, aspoň se pořádně kouknu.+ Pobízí ho v duchu a s naprosto nevinným výrazem udělá krok blíž ke zmíněné aparatuře, v očích mu jiskří a trochu vyzývavě hrábne do strun. Je mu úplně jedno, kdo se kouká nebo ne. On si s tím nikdy hlavu nedělal.

Sena

Pro sebe zvedne koutky v ďábelském úsměvu nahoru, když se mu dostane odpovědi ohledně ladění kytar, ale zatím se neohlédne. Chytil se a den je hned mnohem krásnější. Nebude nudný.
"Ano? Co jsem zapomněl?" Ozve se až ve chvíli, kdy už nejsou sami a místností projde Tetsuya, který se s ním ale vůbec nejde pozdravit, přehlédl ho? To jde??? Zase se narovná, vykročí nejdřív k basákovi, aby se mu představil a potřásl mu rukou a pak s novým úsměvem zamíří zpět k Hydovi. Je to tak příjemné být tu s někým, kdo je stejné výšky... i když  konstituci má rozhodně lepší. Prostě pánskou. Sena se nenechá rozhodit ani příchodem své kapely, které mávne a nechá je, aby dál zaměstnávala Tetsuyu opodál představováním. Zpět u něho se znovu předkloní a předvede to samé, co u prvního kabelu, jen z těsné blízkosti. Velmi omylem udělá malý krůček dozadu a skoro cítí, jak se pozadím otře o jeho tělo. Jen skoro. Narovná se, pohodí si vlasy na rameni a přeostří na kluky, kterým věnuje ten nejnevinnější úsměv.
"Takže, až budete všichni..." Významně pohlédne na hodiny na stěně, aby dal všem najevo, že už tu měli být...
"Možná bychom si mohli zkusit, jak bude vypadat váš nástup. Nejste přímo metalová kapela, ale my bychom dali přednost, kdybyste si vybrali něco tvrdšího, co vy na to?" Ví, že Tetsu je přesně opačného názoru, že chce lidem ukázat naopak jejich hudbu, ale schválně jestli má slovo také jeho půvabný zpěvák nebo vůbec ne. Po bok se mu postaví jeho basák Boogie a on si s ním vymění pohled. Nahnou k sobě hlavy a chvíli si něco špitají. Podle gest to na okamžik vypadá jako by se bavili o něčím zadku, ale za chvíli toho nechají, to když se uráčí i zbytek Hydovy kapely. Samí... prostě kluci. Visual Kei nebude jejich topovka, ale to jim nevadí.

Hyde, Tetsuya, Ken

Hyda ani nepřekvapí, že Tetsuya je imunní vůči komukoliv, i když vůči Senovi, dle jeho názoru nikdo imunní být snad ani nemůže. Tetsuya ale bere tuhle příležitost smrtelně vážně a málem i přeslechne, že se mu přišel představit. Nakonec se přece jen otočí a s profesionálním výrazem hodným muzikanta světové úrovně si s ním podá ruku a pak i se zbytkem jeho kapely. Hyde sám zatím nepokrytě zírá, jak se Sena přesouvá směrem k němu a nikdy nebyl snad víc vykolejený něčím vzhledem a celkově způsobem chování. O to víc, když se u něj opravdu předkloní a jemu se hlava natáčí stranou, aby viděl i to, co snad není možné. Tak tenhle zadek by si rozhodně nechal líbit v plné kráse. Hyde neváhá ani na vteřinu, když se dokonalé pozadí ocitne v tak těsné blízkosti a tu vzdálenost zruší s dlouhým výdechem. Pak už se k nim nahrne i zbytek jeho kapely a je tam rušno jak na náměstí.
"Haido, kytara, zpěv, hudba. Zkus si vzpomenout, co to je." Neopustí si poznámku Ken, když projde kolem něj a moc dobře vidí ten pohled. Zná ho příliš dobře, aby nevytušil, jak moc s ním Sena a jeho chování bude mávat. Ne, že by pak něco odflákl ale…není na škodu mu připomenout, proč tu jsou. Hyde se ohlédne, když si uvědomí, že na něj někdo mluvil. No tak takhle zkouška bude spíš testem pro něj, aby se vůbec soustředil.
"Ehm cože?" Otočí se na Kena, jak kdyby vůbec netušil, o čem to vlastně mluví a potká se s pohledem Tetsuyi, který dává jasně najevo, co si o tom myslí.
"Nebuď prudérní." Osočí ho se smíchem, když pozvedne kytaru na znamení, že on je vždy připraven a vlastně i na cokoliv.
"Já myslím, že to nebude problém, že ne?" Nadhodí otázku do prostoru o tom, že by mohli trochu přitvrdit, sám přitvrdí klidně hodně věcí a hlavně tu jednu, jestli se ještě jednou Sena předkloní.
"Máme svůj vlastní styl." Ozve se Tetsuyův nekompromisní hlas, který jasně dává najevo, že teď by se s ním nikdo hádat rozhodně neměl.
"Jednou se to taky nezblázní, pár věcí by se přece našlo hm? Buď hodný a nekousej. Já pak budu možná taky." Usměje se na něj Hyde zeširoka, pošle mu vzdušný polibek a je mu jasné, že pak bude minimálně tichá domácnost, pokud z nich nesedře na další zkoušce kůži.
"Jen si trochu zalaškujeme. No ne?" Podporuje své vlastní rozhodnutí a očima těkne po zbytku kapely, jestli s ním souhlasí nebo ne. Jak se zdá, nikdo kromě Tetsuyi není proti.
"Fajn ale jestli to zkopeš…" Zamračí se na Hyda Tetsu a sáhne po své base, kterou už stihl vybalit. Hydovy oči se mezitím stočí na hlavní hvězdy koncertu s vítězoslavným výrazem hodným komentáře –jsem schopný všeho.-  Pak už jim s plnou parádou předvedou, co vlastně umí a čeho jsou schopní i přes Tesuyovy protesty.

Sena, Boogie, Ricko, Zyean


Kluci se rozesmějí, když Ken jasně a přede všemi usvědčí Hyda z toho, co se mu honí hlavou a jaké choutky na něj jdou. To vypadá, že už měli tu čest. Že by si vybral snadný cíl? Nevadí mu to... Skoro jako na povel otočí hlavy na Tetsuyu, na kterého Hyde promluví a kterému to evidentně tolik po chuti není. Nechtějí je prudit, když už si je vybrali, ale koneckonců jsou tady kvůli nim, takže Sena nasadí jasně výmluvný pohled, u kterého trochu špulí rty a když Tetsuya povolí, rozhihňají se na novo. Zároveň z jejich vzájemného dobírání pochopí, že ti dva to spolu rozhodně táhnou. No přece to nenechá bez odezvy! Nakloní se mírně dozadu a opře se o Boogieho rameno, zatímco si na prst namotává dlouhé vlasy a nespouští z Hyda oči. Boo ho v tom nenechá, když ho líbne na spánek a v Senových očích znovu divoce zajiskří. Chtějí se přetahovat? No klidně!
"Jestli to zkopeš!" Ozve se taky a dělá na Hyda ty ty ty, zatímco se kapela zase řehní. Boogie za Tetsuyovými zády dokonce naznačuje, jaký bude sekec na hotelu a s páskem v ruce a ostatní se dusí smíchy. Zdá se jim to, nebo už se culí i Hydův bubeník? Sympatický chlapec! Nakonec se ale uklidní, když si poslechnou solidní rocknroll a především Hydův dokonalý hlas. Zdá se, že jejich zpěvák Ricko trošku zbledl, ale plácají ho po rameni, aby se nestyděl a jdou si s nimi vyměnit místa. Taky jsou jenom čtyři, ale Ricko nehraje, takže mají o nástroj míň. Jejich píseň už je ryze metalová i s nějakým tím řevem, co Ricko dokáže, ale Sena si u toho dokáže zachovat grácii princezny a gesta prvotřídní šlapky.
"Umíte to ještě tvrději?" Ozve se, když znovu přejede dlaní po krku kytary a schytá výchovný pohlavek od bubeníka. Další smích.
"Neříká se nadarmo, že ti nejmenší mají nejblíž k Peklu, co?" Pronese Zyean a doje si pro lahev s vodou. Rozhodnou se dát ještě dvě další a pak se s nimi opět vystřídají. Sena se tak nějak připlete pod nohy Kenovi a protáhne se kolem něj ve velmi úzkém prostoru s velmi výmluvným pohledem. Naschvál! Doslova s ním šijí všichni čerti.

Hyde, Tetsuya, Ken

Hyde ani nehne brvou, když se všichni kolem rozesmějí, tedy kromě Tetsuyi. No co ať se klidně smějí, však to je jen dobře. Jenže pak přijde i cílená provokace a Hydova povaha to nenechá jen tak. V očích mu zajiskří stejně jako Senovi a ohlédne se na Tetsuyu s pohledem hodným zhrzené manželky.
"Vidíš…" Ukáže na Sena s Boogiem, jak se k sobě mají a snaží se opravdu moc, aby mu koutky necukaly.
"A já ani pusu nedostanu." Tentokrát přijde na řadu smích jeho kapely a prostředníček Tetsuyi, kterým jasně dává najevo, že ví, o co se tu Hyde snaží. Ne, že by něco proti tomu měl ale on si to nechá čistě na soukromí a rozhodně něco podobného nebude praktikovat před ostatníma, nakonec je to jen mezi nimi, tak co je všem do toho. Hyde vyplázne jazyk, když je počastován gestem Sena a už se opravdu pustí do hraní, pak je vystřídají oni. Jistě, dokáže ocenit dobrou hudbu ale prostě si nemůže odpustit sledovat jen svůdné pohyby jediného člena kapely. Tohle už hraničí s tím nejhříšnějším pokušením a to by nebyl on, kdyby takovému vábení odolal. Místo toho, aby si na židli hezky sedl, otočí ji opěradlem dopředu, vytáhne nohy nahoru do podřepu. Zapře se o loket a podepírá si skoro zasněně bradu, jak kdyby nic lepšího v životě neviděl. Tetsu na to nijak zvlášť nereaguje, protože sice s Hydem občasně spí, ale nároky si rozhodně nedělá. Prostě v tom u něj city rozhodně nejsou a nikdy nebudou u nikoho, tak. Vypadá však zaujatě výkonem kapely před sebou a v duchu si hodnotí jednotlivé party, společně s tím zatím jen pro sebe kritizuje jejich vlastní předváděcí show. Mohlo to být lepší samozřejmě. Dravčí pohled má chvilkami přišpendlený k jejich basákovi, je to přece jenom jeho parketa a …ne, jde jenom o hudbu samozřejmě.
"Tvrději, rázněji…ještě nějaké přání?" Odpoví mu bez váhání Hyde, jak kdyby připravený čekal na jakoukoliv poznámku, aby na ni mohl patřičně reagovat. Ken se mezitím trochu zarazí,  hlasitěji polkne, on sice choutky ostatních nesdílí ale tohle bylo i na něj sakra blízko.
"Očividně hodně blízko a začíná tu být celkem kvalitní horko." Okomentuje to Ken se zavrcením hlavou, jak kdyby se chtěl probrat a první střelí očima k Boogimu a pak i k Hydovi se vzkazem, aby si toho malého ďábla radši hlídali. Hbitě chytne lahev s vodou, která mu přeletí od Hyda.
"Ledová, třeba ti pomůže." Dobírá si ho jejich zpěvák satanáš s andělskými křídly a jestli existuje peklo, právě dostalo reálnou podobu.
"Tohle bude koncert století a Tokyo lehne popelem." Blýskne se v očích Hydovi, když se zavrtí na židli a seskočí z ní, jak kdyby nedokázal dlouho vydržet na jednom místě.
"Šel bych to někam trochu hmm oslavit." Dodá ještě, když se mu špička jazyka opře o koutek. Jasně, mají zkoušku ale po tom? No tááák přece nepůjdou spát.
"Trochu ukázat tomuhle městu, jak to může vypadat." Zavlní se rozverně v bocích a schytá plácnutí přes zadek ani pomalu neví od koho, jak se tu všichni hemží.
"To ty bys šel vždycky." Protočí očima Tetsu s úšklebkem, když si položí basu na stehno a loupne po něm pohledem.

Sena, Boogie, Ricko, Zyean

Sena se zatváří hodně spokojeně, když se pod jeho pohledy ošije i Ken a ještě chvíli ho s úsměvem pozoruje, než si povšimne výmluvného pohledu k Boogiemu, jako by si ho snad měl hlídat. Jen ať si to klidně myslí, to ničemu neuškodí. Ohlédne se po Hydovi.
"Tvrději, rázněji... rychleji?" Připojí další, co ho napadne a je zrovna zády, když si Boo konečně všimne, že se na něj Tetsu dívá a vyloží si to samozřejmě úplně špatně. Něco pokazil? Nebylo to podle něj dost dobré? Uhne před ním očima, když nasadí nezvykle plachý úsměv a hledá cosi v tašce, jen zapomněl, co to bylo.
"To doufáme, to máme v plánu." Odpoví Ricko na Hydova slova a vypadá to, že i on je pro jakoukoliv zábavu. Podívá se po členech své kapely a všichni kývnou. Proč by ně? Spát se bude v hrobě... To plácnutí bylo nakonec od něho a Sena okázale pozvedne bradu výš, jako by se ho to vůbec netýkalo, ale Ricko byl dost zábavný a sexy, aby se s ním ještě musel přetahovat.
"A ty bys nešel?" Ozve se Boo tím nevinně znějícím hlasem a Sena se rozesměje. Nakonec odehrají všechno, co je potřeba a on se jim na dlouhou dobu ztratí někde vedle. Toho by nikdy nebylo, aby on šel nepřipravený a nenalíčený. Honem dožene všechno, co na sobě před tím neměl, převlékne se do džínových kraťásků, které nejsou o moc delší, než ty předchozí, ale skoro je překrývá nová, černá mikina, ve které se mu ztrácejí i ruce. Doplní to o kotníčkové botky na mírném podpatku a ve vší parádě se objeví jako by nic a jako by takhle vypadal i před chvílí.
"Už máte sbaleno?" Vydechne, když se zastaví proti zrcadlu, vytáhne lesk na rty a začne si je přetírat, i když to vůbec nepotřebují. Skrz sklo hledí přímo na Hyda. "Tak jdeme." Ohlásí, všichni vyjdou ven, zhasnou a zamknou a on se nechá vzít Boogiem kolem ramen, sám ho drží kolem pasu a tiskne se na jeho bok a dá si zatraceně záležet na vrcení zadkem, až v čele všech povedou ostatní k vybranému podniku.
"My vám ukážeme, kde je to tady nejlepší!" Vyberou si klasickou hospodu, žádný taneční klub. Je tu rušno, kouří se tu a pivo teče proudem, je tu hodně mladých mužů, nějaké páry a sport v televizi. A taky billiárd, šipky a pachinko!

Hyde, Tetsuya, Ken

"A pak pomaleji…." Neodpustí se trochu zasnít Hyde, když padlo od Sena další doplnění jeho vlastních slov. On by jich ještě pár určitě vymyslel ale zatím si je nechává u sebe v hlavě, však ony se tam neztratí a rozhodně je hodlá využít při nějaké podobné příležitosti.
"Hm, tak na tom se očividně shodneme." Prohodí se smíchem Sakura, když kývne hlavou směrem k Tetsuyovi, který očividně neprotestuje. Všem okolo ale očividně ujde jeho další pohled směrem k Boogiemu, jak něco usilovně hledá v tašce ale nakonec nic nevytáhne. Pravý koutek mu téměř neznatelně těkne nahoru. Je to už podruhé, co na něj kouká a tentokrát nehraje. Zvláštní. ¨
Ken si mezitím řádně přihne z lahve s vodou a málem se zakucká, když se chce začít smát společně s ostatními. No, Sena rozhodně nevypadá jako někdo, kdo by se podobnému slavení bránil. Všichni tak nějak balí věci, aby mohli společně vyrazit. Tedy všichni kromě Hyda, který si znárodní menší zrcadlo a dává svým očím mnohem širší rozpětí, ne že by už od přírody nebyly velké. Prohrábne si vlasy a převlékne si rudou košili i svršek, aniž by se staral, jestli je zkušebna plná lidí nebo ne. Sena tu ale není…škoda. Vymění všechno za obyčejnou bílou košili s příliš dlouhými rukávy a nechá jí zapnutou tak z půlky, však to stačí.
"Tebe jsem ještě nesbalil." Neopustí si poznámku Hyde, když uklízí svou vlastní kytaru a vzhlédne k němu. Jestli má chuť padnout na kolena po druhé, tak je to práv teď.+Nevydržím ani minutu.+ Povzdechne si pro sebe v duchu, ale není to nic, co by mu vadilo. Kolem něj zrovna prochází Tetsu, který vytáhne kapesník a přejede mu jím kolem koutků.
"Neslintej." Zavrní s nádechem ironického pobavení a je to poprvé za celou zkoušku, kdy se rozesmějí nad něčím, co prohodil on. Cesta jim netrvá dlouho, bar je jen kousek a všichni se do něj nahrnou jak velká voda. Ken se ujme objednávání a snaží se všechny překřičet, aby zjistil, kdo si co dá.
Sakura se na chvíli ztratí z dohledu, jen Tetsuyovy oči ho pozorují, jak kdyby tušil něco víc a trochu se mu toho stahuje obočí k sobě.
"No neee…billiard." Zavrní spokojeně Hyde, když mu padne pohled na stůl potažený zelený plátnem, na kterém by se dalo dělat milion věcí, tedy kromě billiardu. Skoro protočí sám nad sebou očima.
"Kdo jde se mou?" Nadhodí do prostoru a setká se s odmítavým pohledem Tetsuyi, který se usadí k jednomu ze stolů a nejradši by si vytáhl podklady ke zkoušce, které u sebe ale bohužel nemá.+Tohle bude utrpení.+ Pomyslí si s dlouhým výdechem, než křikne na Kena, aby přinesl rovnou celou flašku, tuhle bandu rozhodně bez alkoholu nezvládne. Ohlédne se za sebe, jak kdyby hledal Sakuru, ale ten pořád nikde.
"Zvláštní." Zamručí si tiše pro sebe a tak nějak doufá, že si ostatní půjdou po svých.
Hyde už jde ke stolu, Ken po objednávce pití pro všechny míří k pachinku, Sakura pořád nikde a kluci z Jiluky, ti se určitě brzo rozprchnou taky. Nic mu nebrání, aby se za chvíli vypařil. Hyde už mezitím sahá po tágu, dělá s ním všechno možné, tedy kromě mazání křídou a tváří se u toho, jak kdyby to bylo největší potěšení v jeho životě. To, že na něj kouká polovina hospody, je mu momentálně jedno. Hlavně ať se kouká Sena a bude naprosto spokojený a připíše si body k dobru.

Sena, Boogie, Ricko, Zyean

Všichni se usadí k jednomu velkému stolu jen proto, aby se většina Hydovy kapely zase rozprchla. Sedět zůstal vlastně jenom Tetsuya, ale to nevadí. Všichni si poručí velké pivo a Ricko ho do sebe otočí skoro na ex. Jakmile Sena spatří Hyda s tágem, už zase vstává a hrne se k němu.
"Já, já si zahraju!" Vytahuje se na špičky u stěny, aby si jedno tágo taky podal. "Ty? Netrefíš se ani do té bílé!" Dobírá si ho Ricko a vstává taky, aby jim to šel dozorovat, jak to hrají blbě.
Boo si chvíli povídá se Zyeanem, než stočí na okamžik oči na Tetsuyu vedle sebe, vlídně se pousměje a radši uhne pohledem do lokálu. To, že naprosto zmizel Sakura, zdá se nikdo neřeší.
"Tak začni." Vybídne Sena Hyda, zatímco se opírá o tágo, zapíchnuté jedním koncem do podlahy a obtáčí ho nohou jako tyč. Hyde rozstřelí a Ricko obdivně hvízdne.
"Hele pojď mi radit, na takovýho můžeme být dva." Mává na něj Sena dlaní a společně se domlouvají, jak nejlépe zahrát. Jakmile to vymyslí, Sena oběhne stůl a důkladně se nad něj nakloní, aby mohl řádně zacílit na svou kouli. Zaujatě u toho opírá jazyk o koutek a podaří se mu celkem suprový šťouch. Jenže ho hned na to taky někdo řádně plácne po zadku.
"Takovej pěknej zadek bys měla schovat do něčeho pořádnýho, když jsi v baru plným chlapů." Pronese místní štamgast, Sena se vykolejeně narovná a ohlédne a hned na to zamračí.
"Až nějakou holku potkám, vzkážu jí to." Odpoví svým rozhodně ne holčičím hlasem a ten chlap na okamžik vypadá dost vykolejeně, než si něco zamumlá pod nos a odklidí se. Kluci u stolu se rozesmějí, Sena roztáhne rty do úsměvu a ohlédne se na Hyda.
"To se stává pořád, nechápu to." Řekne hraně a pokrčí u toho ramenem. Zatímco je Hyde na tahu, sundá ze sebe mikinu, pod kterou má podobně velké tričko bílé barvy. Vytvoří si vpředu uzel nad břichem, aby mu tak nepřekáželo a nakrčí nos, když Hyde zahraje ještě líp.
"Uhni." Vydechne s cukáním koutků, když znovu obíhá stůl na další šťouch a Hyde stojí přesně tam, kde chce být. Vecpe se před něho, trochu se o něj zapře dozadu, jako by si chtěl položit hlavu na jeho rameno, přinutí ho nadechnout jeho šampón a pak se znovu předkloní k míření. Ricko už je ohnutý v pase smíchy a zrovna bere z ruky Kenovi panáky, když se s nimi vrací zpět. Jednoho do sebe musí hned poslat.


Žádné komentáře:

Okomentovat