11. srpna 2019

Reita x Hide (Uruha, Myiavi) - Chceš hrát pexeso? - Část 2.

(Hideho hacienda)






Hide

Hidemu vůbec neujde, jaký vliv má jeho přítomnost na Reitovo svědomí a je s tím vnitřně spokojený, protože to poslední, co by snesl je, aby si z něj někdo dělal dobrý den. Nicméně se věnuje chlapcům, až dokud je Ayane nezačne oblékat do čistého a vinou jeho přítomnosti jsou najednou docela hodní, jenom ten starší si na nos nasazuje jeho brýle a jsou mu velké. Pak se teprve podívá do Reitovy tváře a poslouchá jeho omluvu. Ještě pořád mlčí a nechá ticho a jeho provinění natahovat, dokud se Rei sám od sebe neotočí a nesvlékne se. Guvernantka hned stočí oči někam jinam, protože součástí její smlouvy je nemít pletky s nikým ze zdejších chlapců a plně se věnovat jenom dětem. Obvykle jich hlídá i víc, protože Hide samozřejmě není jediný, kdo se stal otcem, ale jakmile jsou doma jeho mladší bratři, Ayane mívá volno, protože se o kluky v jednom kuse tahají. Hide se stále upřeně dívá na svaly, hrající na Reitových zádech, i na to, jak si nasazuje masku zpět, až dokud se zase nenarovná. Ayane už má kluky obstarané a chce s nimi odejít, ale ti začnou jako na povel oba dva brečet a od táty se jim nechce. A k tomu nový strýček. Hide okamžitě udělá výraz Ale nééé a dřepne si k nim, aby vzal každého jednou rukou pod zadkem a zvedl je, zatímco se oba drží jako klíšťata jeho krku.
"To jsou, celý tatínek, hlavně, co se energie týká." Řekne s milým úsměvem Ayane a Hide se pousměje.
"Půjdeme k bazénu. Tvoje smlouva už bude připravená." Rozhodne Hide, kluci jásají, Ayane jde uctivě dva kroky za nimi a stále není jasné, jestli má Rei průšvih nebo ne. U bazénu se s nimi Hide posadí na lehátko a kluci se začnou hemžit okolo jako pytel blech. Lezou mu na klín a za hlavu, zase dolů, pak zas lezou na Reitu a dvě dívky se je snaží nalákat a hrát si s nimi, ale nový strejda s maskou je očividně baví mnohem víc. Objeví se u nich starší muž v obleku a košili, malý a hubený a předloží jim na stolek všechny papíry. Stolek je dost daleko, takže Hide popadne malého Hikaru, vstane, udělá s ním letadlo a nechá ho přistát rovnou do Reitovy náruče jen proto, aby vzápětí popadl stolek za okraj a s hlasitým kraválem ho po dlaždicích přitáhl k sobě.
"Tak." Okomentuje to a ignoruje poškrábané dlaždičky. Snaží se ve větru otočit stránky na patřičná místa, zatímco Hikaru zírá na Reitu a natahuje ruku po jeho masce. Hideaki stojí vedle Hideho, drží se ho za kalhoty a s ručkou v puse sleduje Reitu a počínání bratra.



Reita, Uruha, Miyavi

Rei už zase trochu zírá, když se klukům od táty očividně nechce. Prostě obraz mafiánského bosse a starostlivého táty, je to taková zvláštní kombinace. Jenže ti kluci ho mají očividně rádi a tohle je prostě hrozně hezký. Sám si v hlavě přebírá, jak moc bude potrestaný, že si dovolil vstoupit do jeho koupelny a hrát si s nimi, i když klukům to očividně nevadilo. Kráčí zatím jen tiše vedle nich s hlavou sklopenou k zemi ale koutky mu trochu cukají vzhůru, když ji sem tam zastudí mokré triko. Užil si to a ne že ne. U bazénu zůstane stát kousek od Hideho sedícího na lehátku a kouká na to, co ty blešky provádí, dokud nejsou u něj. Prostě to neovládne a už jde do podřepu, aby si nechal ukazovat bílé čáry na obloze od letadel a společně s nimi jim mává. Pak už u něj zůstane jen Hikaru a snaží se mu sundat masku.
"Hm to nejde, lekl by ses...až budeš větší hm." Snaží se ho s trochu posmutnělým výrazem odradit ale moc to nejde. Naštěstí promluví Hide a očividně má nachystanou smlouvu. Střelí pohledem k papíru k němu a zase zpátky a přijde takové to uvědomění, že už není cesty zpět. Ale přece tu nebude tak špatně. Přece nemůže být tak šílený, když má tam skvělé syny no ne?
"Pomůžeš mi to podepsat?" Zeptá se malého Hikara s mírným pousmáním, když se mu na záda kdosi nalepí.
"Hika-kun, copak jsi mi to ulovil...Teda takový dárek pro strýčka Miyho." Hledí Miyavi zboku Reiovi do tváře s hlasitým smíchem a koukne s pozvednutým obočím na Hideho, cože to má být vlastně zač.
"Pojď za mnou a pořádně mě obejmi." Natáhne po malém ruce a on jen zavrtí hlavou, že od nového strejdy nechce.
"To jako vážně?Co to je za rozvraceče rodiny?" Zamumlá skoro až ublíženě Miyavi, když přejde za Hideho záda a nahlédne do papíru.
"Aaaw čerstvé maso...já ho chci...prosííím!" Teď vypadá jako malé dítě spíš Miyavi.
"Čekal jsem, kdy se ukážeš Rei-kun." Ozve se tichý hlas, když se k nim z domu přidá i Uruha svým elegantním krokem s jednou z nejhezčích holek u svého pasu. Byl v klubu už několikrát, moc dobře ví, co se mu stalo a kdo to je. Ono to ví v podstatě všichni. Démoni to roznesli jako odstrašující příklad. Plácne holku po zadku, než dojde až k Hidemu a skloní se k Hideakimu, aby mu rozcuchal vlásky.
"Něco jsem ti přinesl." Zavrní tichým hlasem a podá mu naleštěný model autíčka. Jenže i on spíš zírá na Reitu a auta si skoro nevšimne.
"Tsech, to už jsme okoukaní nebo co?" Rozhodí Uru rukama, vypadá skoro až uraženě a zavrtí nad tím nesouhlasně hlavou. Tohle se jim ještě nikdy nestalo.
"Máme novou chůvu?" Zeptá se s pobavenými jiskrami v očích Miyavi, narovná se a zamíří Reitovým směrem, který na něj zpoza masky přivírá oči a je vidět, že se před nimi má na pozoru.
"Umí vůbec něco kromě kradení děti?" Zamručí nespokojeně, protože kluci jsou z něj na větvi a to se mu nelíbí. Jsou to jejich kluci, obrazne samozřejmě ale prostě je většinou hlídá on a Uru, když mají volno a teď si přijde nějaký kluk a co? To ne, takhle to přece nejde. Miyavi se zastaví těsně za ním a bez váhání se natiskne na jeho tělo, aby si ho hezký otlapkal, co pod hadry je a není a vyslouží si Reiovo trhnutí a naštvaný pohled, odtáhne se od něj, aby mohl krok ustoupit.
"Máš tu málo holek?" Brání se Rei a už ho zase jedné z kluků tahá za kalhoty.
"Copak se děje?" Zeptá se klučiny Rei a přidřepne si k němu, aby se podíval, co mu to donesl. Však tu smlouvu podepíše za chvíli.
"Ehm je to dobrý nápad? Dost, že Ino je zatím spíš problém." Prohodí Uru zamyšleně směrem k Hidemu se svou typickou skepsí a sám si protáčí mezi prsty nový náhrdelník, který mu poslal Takeshi. Poslední dobou mu posílá podobné dárky pořád a jemu to nevadí, dokud to může beztrestně využívat, nedělá mu to vrásky. Však on se ho o nic neprosil a hlavně...ta pozornost je rozhodně příjemná. Nakonec natáhne ruce k Hidemu mladšímu a ten se od něj nechá vzít do náruče. Začne si s ním láskyplně povídat ale pořád má jen polovinu pozornosti.
"Asi si taky pořídím masku nebo co?" Protočí Uru očima v sloup. Jak to tak vypadá nebude to mít tady Rei jednoduché. Ještě ani nic neudělal a už má vroubek. No skvělé.


Hide

Hide stočí koutek očí po Reitovi, který vysvětluje jeho synovi, proč maska nemůže dolů, na místo, aby se věnoval podepisování vlastní smlouvy.
"Uvidí jenom realitu, nic víc. Neuč ho bát se neznámých věcí. Nebo sebe..." Řekne tiše, ale docela vážně a chce mu tím říct, že kdyby na to přišlo, masku sundat může. Musí to být hrozné v jeho věku přijít o krásu a vypadat trochu jako Fantom opery, ale stalo se. A najednou se tady objeví Miyavi a on si s ním vymění pohled a uchechtnutí.
"Líbí se mu maska." Broukne Hide na vysvětlení a nechá Miyaviho, aby si prohlédl přes jeho záda papíry.
"Byl jsi u Steveyho? Nechal jsem ti tam dárek." Zeptá se ho potom, ale zvedne ukazováček do vzduchu a zavrtí hlavou na znamení, že Reitu Miyavimu nedá.
"Ulov si ho, když ti to dovolí, ale jinak ne." Řekne a natáhne ruce po malém Hidem, co se ho stále drží za kalhoty, že si ho stáhne na klín. A to už k nim míří i jeho druhý bratr, který Reitu očividně poznal.
"Nejsi okoukaný, ale moc ho rozmazluješ. Přes všechny dárky už v pokojíčku zakopává." Broukne znovu a Hideaki stále upírá oči na Reitu. Nutno dodat, že jsou to oči jeho otce, stejně zvláštní a taky trochu podezřívavé. A pak se Hide pořádně podívá po těch třech. Kluci nádherně žárlí a jeho to hřeje na srdci. Je rád, že jim na synech záleží. A jak to tak vypadá, Reitovi by mohlo taky. Nechá Uruhu, aby mu Hideakiho vzal a popožene Reie ke smlouvě.
"Přečti to a podepiš. Mám radši, když všichni bydlí tady. Alespoň většinou. Nutit tě ale nebudu." Řekne a vstane, aby si dva kroky od kluků mohl zapálit, zatímco se Miy snaží osahat Reitu a Uruha se strachuje, aby nebyl potížista.
"To uvidíme, jestli je to dobrý nápad nebo ne. Určitě lepší, než se dívat, jak bezdůvodně umírá, hn?" Vydechne obláček kouře a kdoví proč se mu ty Miyaviho ruce na Reitov břiše vůbec nelíbí. Zatím neřekne nic a pokuřuje a děti jsou středem pozornosti. Hideho oči se upřou na Uruhu.
"Dej si pozor na to, kolik dárků si od něj bereš. Než zajdeš tak daleko, že budeš muset změnit střechu nad hlavou. To tě snad radši sám zabiju." Řekne mu, ale myslí to smrtelně vážně a míří tím na náhrdelník kolem jeho krku. Kluci začnou ukazovat na bazén, očividně do něj chtějí a Hide zvedne obočí.
"Tak který strýček se předvede hn?" Popožene je a sám si začne vyzouvat boty. Srdečně kašle na to, že nemá plavky, boxerky jsou to samé, ale to zářivě žluté tričko, co má pod mikinou si nechá, když přejde k okraji bazénu a i s cigárem v koutku do něj skočí úhlednou šipku. Kluci začnou okamžitě ječet, že chtějí za ním a Hide při tom nahodil holku na donutu, která s pištěním díky té přílivové vlně přepadla do vody. Půjčí si od ní donut a připlave s ním k okraji, aby mohli být kluci naloženi.
"Ale budete hodní, je tady hloubka a nemáte křidýlka." Nabádá je a Ayane se omluví, že pro ně zaběhne.



Reita, Uruha, Miyavi

Rei jen na chvíli zakotvil pohledem v Hideho očích, když mu připomněl jeho vlastní strach ze sundání masky. Je to všechno v hlavě, on to ví ale nejde to jen tak přejít. Srovnal se s tím, že nosí masku ale ne tak úplně s tím, co pod ní je. Není to hezké, sám to ví a nemá v plánu to prostě vystavovat na veřejnosti. Jen chvíli mu vydrží opětování pohledu, než odvrátí oči stranou a raději se věnuje prohlídkou okolí. A to Miyavi po něm neustále pokukuje a šklebí se nad tím, že mu ho Hide nechce dát. Vůbec nechápe, co se děje, však on si ho zkusí ulovit. Mlaskne, když mu připomene dárek a začne se culit jako sluníčko s trochu sadistickým blýsknutím v očích.
"Hmm…říkal jsem si, že jsem musel být mooooc hodný." Zavrní spokojeně, když si vytáhne z kapsy ve skleničce kost z malíčku, ze které je trochu neuměle odřezané maso a kůže.
"Ještě s tím ale budu mít práci." Ušklíbne se a skleničku zase schová s naprosto nevinným výrazem.
"Škoda, klidně bych si ho na starost vzal." Dodá ještě Miy, když se neustále motá kolem Reie, který už z něj začíná být značně nervózní, prostě se mu nelíbí, jak se na něj kouká a to co viděl v jeho rukách a vzápětí zmizelo v kapse, z toho se mu akorát tak obrátil žaludek. Tak tohle rozhodně dělat nebude!
"Já ho nerozmazluju a i kdyby, proč by nemohl mít to nejlepší, vždyť si to zaslouží..." Tváří se trochu dotčeně Uruha, protože on tohle prostě nepochopí. On sám si to to musel vydobýt a chce pro kluky mnohem lepší cestu a bude je hýčkat a rozmazlovat, však on může je přece strýček. Zatím sleduje s mírně staženým obočím, jak se Rei probírá papíry a čte si opravdu poctivě všechno.
"To nespíš ano, prý má na triku vroubek z mládí…nebyl rozhodně žádný svatoušek." Prozradí mu, co se dozvěděl náhodou z klubu, k němu se prostě sem tam dostanou informace, které ani vědět nechce. Mezitím nemůže spustit oči z náhrdelníku.
"Dokud dává…nikdy jsem mu nic neslíbil. Zamknout mě asi nikam nezamkne." V tomhle ohledu umí být pěkně naivní a dokud se věci třpytí je spokojený, to je přesně jeho slabost.
"Nehodlám se nikam stěhovat." Dodá ještě s okouzlujícím úsměvem a mrkne na Hideho, který už se svléká ale triko si samozřejmě nechává.
"Mě do vody nikdo nedostane, zničil bych si vlasy." Pohodí hlavou a nechá si přinést sklenku s ledem a usadí se do stínu s kotníky zaklenutými o hranu stolu. Ani nepostřehl, že ho Miyavi sleduje víc, než zaujatě, hlavně jisté partie. Ale on se rozhodně do bazénu nenechá pobízet dvakrát. Miyavi si okamžitě přetáhne triko přes hlavu, stáhne kalhoty i s prádlem a vrhne se saltem do vody hned za Hidem. Samozřejmě za hlasitého povyku kluků. Rei se jen ohlédne k bazénu, když smlouvu podepsal. Ještě chvíli kouká na písmena na ní a dlouze vydechne, než odloží propisku a vydá se s rukama v kapsách k vodě. Periferně zahlédne Hikara, jak proběhne kolem kraje a hbitě po něm hmátne, když uklouzne a málem se odporoučí do vody.
"Dávej pozor hm." Broukne tiše, než ho popadne pod pažemi a předá ho Hidemu na donut. Je to zvláštní pocit, že si tu připadá tak nějak dobře, zatím mu to nepřijde nějaké jiné. Vlastně se tu má zatím dobře ale je mu jasné, že je to jen prozatimní pocit.
"Vlastně tu můžu klidně být, můj byt stojí za houby, jen si musím pro věci, moc jich není." Pokrčí krátce rameny a usadí se kousek od kraje a zapálí si. Už zase má za krkem Miyaviho, který vylezl z bazénu a má ručník kolem boků, doteď si dobíral a tlapkal po Uruhovi, který ho samozřejmě odpálkoval s naprostým klidem a nakonec mu poslal ironický vzdušný polibek. Ne, prostě Miyaviho bude pálkovat pořád. Snaží se srovnat si myšlenky. Rei se znovu ošije, když ho má zase na zádech a snaží se ho střepat.
"Nesahej na mě slyší, já nejsem žádná Tvoje rajda a nikdy nebudu rozumíš, ještě chvíli a vyřežu ti do něj stopku a bude ti k ničemu." Zavrčí už nepříjemně a v očích mu plane, jak se zdá není daleko k výbuchu. Opravdu se snažil krotit ale on na sebe prostě takhle nenechá sahat a jestli tu má být, tak takhle to rozhodně nepůjde. Miyavi ho popadne za bradu a v očích mu zaujatě zasvítí.
"Ale ale ono to vystrkuje růžky už první den."


Hide

Kluci neměli nejmenší šanci postřehnout, co mu mu to Miyavi ukazoval, takže se jen usměje a pokývá hlavou.
"Hlavně dej pozor, ať za tebou nejdou k těm hlavám." Nabádá Miyaviho měkce, ale je celkem běžné, že tu kluci vidí zbraně, on sám je má na sobě, když je chová. Je to mafie, jinak vychovaní nebudou, vyrostou tu s ním a takhle a jednou to všechno dostanou. A je mu srdečně jedno, co si o tom, kdo myslí. Na mučené vězně jsou ale ještě opravdu malí a dlouho budou. Není Hideho cílem, aby se z nich stali úplní maniaci nebo se budili ze sna nočními můrami. Pak stočí zvědavý pohled na Uruhu, zatímco jednoho synka už má na donutu.
"Vážně? A co přesně jsi slyšel o jeho minulosti, Uru-chan?" vyptává se a nepochybuje o tom, že jim to řekne. Tohle zní zajímavě, aspoň nebude mít pocit, že tu kazí nějakého andílka.
"Nám přece vroubky nevadí. Ty sám jich máš víc, než kde kdo tady." Teď je to on, kdo pošle vzdušný polibek Uruhovi. Ne, nemyslí vroubky u něho, jen ty proti zákonu. Hide zůstane mlčet, když vidí naivitu svého mladšího bratra, ale vůbec se mu to nelíbí. V tomhle dokáže vidět dál, než Uruha a ví, jak nebezpečné by to mohlo být. Vymění si pohled s Miyavim, aby ho v tomhle směru trochu víc hlídal a taky hodil očkem po tom, jak moc se kolem něj motá Takeshi a proč.
"Já vím, já vím, otouto-san." Ubezpečí Uruhu, ale zatímco jemu věří bezmezně a moc pro něj znamená, Takeshimu nevěří vůbec nic. Tím, že stáhl Reitu k sobě si zajistil, že za střelbu v klubu nebude potrestán, s tím Gackt určitě počítat nebude. Kdo by taky vymyslel, že někoho ohrozíte, poničíte mu majetek a ještě dosáhnete toho, že se k vám připojí, když se celé roky vyhýbá jakékoliv straně? Ha ha geniální. Brzy voda v bazénu vycákne podruhé, když do něj skočí úplně nahý Miyavi a donut se znovu zakolíbá. Děti se smějí a Hide si od Reity převezme i druhého syna, kterého mu podává.
"Díky." Vydechne tiše, když zabrání jeho pádu a kluci už se vozí na donutu po obvodu bazénu. Hide plave pozadu a dělá na ně obličeje a oba div smíchy nespadnou do vody. Účetní sbalí smlouvy a s úklonami odejde a Hide zvedne černé oči z bazénu k Reitovi, když mu řekne, že tu klidně bude žít s nimi.
"Výborně. Než se s tím vrátíš, dostaneš svoje pokoje. A instrukce kam ano, kam ne a jaký je režim domu. Nepochybuju, že na tom vyděláš. Dům je krásný." Oba kluci se ohlédnou s pusinkami dokořán, když se Miyavi začne špičkovat s Reitou a zároveň s tím se objeví také Ayane s rukávky, ale Hide je zatím nechce. Uruhovi to strašně sluší
na tom jeho lehátku, ale on nějak nedokáže odtrhnout oči od Reity a jeho vzpurného počínání, stejně jako od Miyaviho a jeho dominantního já. Nezasahuje jim do toho, dokud to před dětmi nebude příliš. A stejně se neubrání přiotrávenému výrazu. Jistě, že Rei Miyaviho zajímal, když byl nový a neosahaný a Hidemu to obvykle bylo jedno, ale teď prostě není a on nemá žádný pořádný důvod k tomu, aby se začal vztekat nahlas. Zamává rozmrzele na Ayane, aby si kluky převzala a vytáhla je z vody a sám se vytáhne za ruce přes okraj, nacucané tričko nalepené na těle. Přejde k Uruhovi a vytřepe si nad ním rudé vlasy, aby ho mohl taky trochu potrápit. Pak si k němu sedne a zmáčí mu lehátko i bok, natáhne se po jeho skleničce a ukradne mu brčko.
"Máš to dobrý." Usměje se na něj, ale uši má u těch dvou.



Reita, Uruha, Miyavi

"Hej ale no ták, víš, jak dlouho mi trvalo dát si dohromady účes". Zabrble Uru naoko naštvaně. Přemýšlí a doluje ze své hlavy všechny potřebné informace, které o Reitovi slyšel. Má jich v hlavě tolik, že se mu občas poštěstí některou z nich zapomenout ale to se stává opravdu málokdy. Jsou tam prostě někde uložené a on se zavřenýma očima potahujíc z cigarety loví ty nejlepší. To už je Hide u něj a zmáčí mu oblečení. Samozřejmě to okomentuje našpulenými rty a nejspíš se bude muset převléknout a nahodí výraz - to myslíš vážně-, když mu vezme i jeho drink.
"Jeden by řekl, že jich tu máš nedostatek." Rýpne si do něj s nádechem ironie ale jeho oči jsou vřelé. Po očku pozoruje Reie a Myiaviho u bazénu a raději těkne pohledem k drobkům a úsměvem sleduje, jak se jim nechce z vody.
"Co vím, tak samé mladické blbosti. Drobné krádeže, rvačky na ulici, sprejerství. Žádné velké přestupky až na ten poslední. Prý jednoho malém vykuchal na místě nožem ale proč to netuším. Ten ho nakonec i udal." Prozradí mu, co ví a zkoumá Reitu pohledem.
"Ale je to zvláštní nikdo o něm víc neví, minulost žádná, rodina žádná…prostě nic. Od té doby ani jeden vroubek ani pokuta za rychlou jízdu. Jen ta událost s Démony, když jim odmítl dát klub." Pokračuje dál a uzme si koktejl zpátky. Rei jen kývl hlavou na Hideho slova a jeho vlastním…moment řekl pokojích? Bude jich tu mít víc? Mnohem snáze by se mu nad tím přemýšlelo, kdyby ho Miyavi ještě pořád nedržel za bradu a nepřejížděl nosem pole jho krku.
"Varuju Tě." Zavrčí znovu a už zatíná ruce v pěst, za to Myiavi se tomu jen pochechtává. Prostě jeho výhružky nebere vůbec vážně ale on neví, jak dokáže být Rei výbušný a když má svoje rudé zatmění, tak nevidí a neslyší a je mu jedno, kdo je kolem nich. Tohle je pro něj vždycky nejnebezpečnější rozpoložení. Jenže taky na tom není tak dobře, co se týče zkušeností jako Miyavi ale to mu v tuhle chvíli vůbec nedochází.
"Neboj, nebude to bolet, budu na Tebe poprvé něžný vážně." Šeptá mu Miy a culí se u toho, protože má zatím pocit, že mu celkem vychází a že se Rei brání jen na oko a vyhrožuje. On prostě nemá takovou tu pověstnou brzdu a je zvyklý dosáhnout svého a ukecat každého. Na Uruhu si nedovolí sáhnout, protože Hide ale tohle je úplně jiná meta, pravděpodobně bezpečná. Reiovi už bělají klouby na rukou a vlastně se podvědomě krotí jen kvůli Hideho synům, oni taky nemusí vidět všechno a to je snad poslední zábrana, aby nebouchl jako papiňák. Jenže Myiaviho slova a jeho blízkost už je na něj prostě moc. Pomalu poskládá nohy do lepšího úhlu a využije moment překvapení, aby se mírně odrazil a přetočil se, vytáhl z boty nůž, kterým klukům vyřezával hračky z houby a snaží se ho dostat pod sebe a ukázat mu, jak se věc mají. Miyavi je na tom ale podstatně lépe a taky mnohem větší, takže se Rei nakonec ocitne pod ním s rukama nad hlavou.
"Hm…budeš se tak se mnou prát i jinde, to by mohlo být zajímavé." Nakloní se Miy blíž k Reitovým rtům a sleduje to odmítání v jeho očích, o to víc by si dal říct. Bože je to skoro jako prokletí.
"Můžu se trochu zavrtět a uvidíme, jak se ti to bude líbit. Víš kolik takových, se jen tvářilo hm." Pokračuje dál a už úplně vypíná okolí, jen drží Reitovy boky v sevření svých stehen, nárty jistí nohy, aby ho nemohl kopnout do partií, kde by to bolelo.
"Budu se o Tebe hezky starat věř mi." Zasměje se tiše v očích své typické šílenství.
"Na to zapomeň, hned jak se z toho dostanu, je po Tobě rozumíš." Zavrčí Rei a plivne mu do tváře. Samozřejmě se celou tu dobu snaží vymanit z jeho sevření a v duchu si přísahá, že mu hrozně ublíží, jakmile dostane příležitost asi ho uškrtí vlastníma rukama, tohle přece není možný. Kam to do háje vlezl. Bude trénovat třikrát tolik, aby se mu tohle příště nestalo, to si v duchu přísahá. To už má Miyaviho rty na svém krku a prudce pohne hlavou do strany, aby ho donutil ránou svou vlastní čelistí přestat.



Hide

Hide poslouchá Uruhovo vyprávění, pokyvuje u toho hlavou a do toho slyší řev kluků, když je Ayane hubuje, že zlobí a nechtějí se oblékat. Nebrání jí, má ji vyzkoušenou a prověřenou a ví, že by pro ně nasadila život, kdyby na to došlo. Má rád její výchovu.
"Zjisti to." Poklepe Uruhovi o koleno, když se mu podívá do očí a vidí jeho vřelý pohled, který pro Hideho má. Sám se na něj podívá na oplátku úplně stejně a natáhne k němu dlaň, aby ho pohladil po tváři.
"Dávej na sebe večer pozor, hn?" Řekne mu a pak se otočí po těch dvou.
"Oni se pelou!" Volá malý Hide a ukazuje na ně prstem a tím spíš ani jeden nechtějí odejít s Ayane. Reita se vážně snaží, ale Myaviho trénink je velmi dobrý a navíc má pěkně namakáno. Na zádech se mu leskne orlí tetování, ručník kolem pasu spíš nemá, než má a navíc Reitova agrese způsobuje, že dělá drobné chyby, kterých umí Miy zneužít. Jenže jak se mu tu na očích začne zapomínat a vypadá to, že ho snad přede všemi znásilní, dojde mu s ním trpělivost. Vstane od Uruhy, přejde ke stolku a vloží si do koutku další cigáro, které si připálí. Pak odejde k zamykatelné skříňce opodál a vytáhne zní pistoli z rudého kovu. Odjistí ji, natáhne, za Uruhova pohledu se rozejde k nim, namíří jim podél hlav a vystřelí z takové blízkosti, že jim bude oběma pištět v uších ještě za týden, pokud jim ty bubínky rovnou nepraskly a nepoteče jim krev z uší.
"Zmizte mi z očí. Do zítra od vás chci mít klid." Zamumlá Hide skrz cigáro, když zajišťuje zbraň a otočí se k nim zády. Vrátí se k Uruhovi a u něho si svlékne mokré tričko. On ho viděl. Je to jen malá chvilka, kdy odhalí rozsáhlé tetování zad a rudého draka na nich, než ho schová jasně oranžová mikina. Pak udělá to samé i s prádlem a vymění ho za kalhoty, než si přidřepne, aby si mohl zavázat boty. Jeho špatná nálada z rána je zpátky. Nějak prostě nedokáže snést, že Rei skončil pod Miyavim na zádech, a že Miy už ví, jak chutná jeho kůže. Kromě toho, perou se mu tu jako psi, jemu na očích! Hovada jedna. Kluci už jsou z doslechu, ale tu ránu z pistole museli stejně slyšet. Rozhodně ne poprvé v životě.



Reita, Uruha, Miyavi

Uru se mírně pousměje a přikývne Je to jeden z jeho naprosto upřímných úsměvů, který věnuje jen málokdy. V očích mu jemně zasvítí, když mu Hide připomene, aby na sebe dával pozor. On umí být dost lehkovážný a ví to o sobě, i když si po většinu času nedokáže poručit.
"Budu neboj, mě jen tak někdo nechytí." Zavrní s trochu hrdým blýsknutím v očích a uvelebí se pohodlně na lehátko, když popíjejíc svůj koktejl sleduje peroucí se kluky. Tváří se u toho hodně pobaveně a hlavně, když vidí, že se Hide zvedá a hodlá tomu očividně udělat přítrž. On by se klidně škodolibě koukl, jak to dopadne. Uruha ani nemrkne, když se ozve výstřel, on ho totiž čekal. Za to Miyavi sebou trhne a v očích mu zasvítí, byla to pořádná rána, bude hluchý ještě chvíli ale je to zbraň, kovový miláček a on jí to nemá rozhodně za zlé, spíš by to mohl na vrub připsat Hidemu ale to si samozřejmě nedovolí. Za to Rei bolestně zakňučí, protože on rozhodně na tohle není zvyklý dost to s ním zamává. Ale najednou má volné ruce a hbitě i přes bolest se vyhoupne na nohy. Propálí pohledem Miyaviho, střelí očima i k Hidemu, který se k němu otočí zády a odchází. Vztekle si něco zamumlá pod nos, vytasí prostředníček na Miyaviho a už si to dupe pro helmu a pryč. Oni dva rozhodně jen tak kamarádi nebudou. Však co, může jít, tak proč by tu zůstával. Musí stejně pořádně vychladnout. Za bránou nasedne na motorku a snad po sto letech ji žene do klubu, kde pořádně vypustí páru. Ať si pro dnešek trhnout a Myiavi obzvlášť idiot jeden.
"S vámi je taky houby zábava." Protočí Miy očima a beze spěchu si znovu omotá ručník kolem boků, než se rozhlédne po holkách. Dvě si vybere a za chvíli s nimi zmizí v baráku ve svých pokojích.
"Mají moc energie, chtělo by to nějaké rozptýlení." Okomentuje to Uru a krátce vystoupá pohledem po Hideho těle až k očím a podá mu suchou mikinu.
"Miyavi by spíš potřeboval někoho, kdo ho úplně zničí." Dodá ještě a protočí očima v sloup.
"Pojď koukneme na zápas, než budu muset jít." Nahodí Uru rozptýlení a pomalu vstane popadne ho za ruku a vede ho sebou k velké televizi v obýváku a nechá jim připravit občerstvení.








2 komentáře:

  1. Tak veľmi som sa na tento okamih tešila! ♥ Vrátiť sa sem na čítanie, to je pre mňa ako odmena a ak ešte nadviažem na váš komentár k môjmu minulému, tak sa ani nečudujem, že Hide je srdcovka, pretože ja mám presne takéto postavy rada, také neopozerané, ktoré sa nedajú vopred odhadnúť, správajú sa nenútene a človek im to papá aj s navijakom, pretože to nie je žiadna póza, ale niečo, čím sú a rovnako tak Reita, ktorý nie je nijako ustrašený, a predsa si dokáže zachovávať takú až nevinnú zvedavosť a údiv, ja sa tak veľmi teším! ♥♥♥ a všimla som si, že pribudla táto a ešte jedna časť, no teda, dievčatá, len píšte píšte, robíte mi obrovskú radosť, ale teraz už... čítam! :D ♥

    tí jeho synčekovia sú tak zlatí! a to, ako ich opisujete, naozaj úžasné vidieť túto Hideho stránku a čo viac, fakt som zvedavá, s kým ich má :O aj to tam spomeniete? ja som teraz zvedavá na úplne všetko a teda otcovstvo Hidemu ozaj pristane a ako sa na Reitu kukal ešte kým mal vyzlečené tričko 3:)

    a ten nástup Miyaviho! :D Aaaw čerstvé maso...já ho chci...prosííím!" Teď vypadá jako malé dítě spíš Miyavi. Toto je niečo podľa mňa pre neho typické, ten jeho spôsob, akým sa díva na svet, ale tuším, že v ňom je oveľa viac a táto pasáž, ako sa tam zjavil mi hneď vyčarovala úsmev na tvári (no dokelu, už to vidím, zase budem mať potrebu okomentovať každú časť a nebude mi stačiť počet znakov)
    Tsech, to už jsme okoukaní nebo co?" (toto sa mi páči :D ako tam prídu obaja aj s Miyavim a zistia, aký veľký poprask urobila Reitova prítomnosť, to ich žiarlenie podarené, lebo vidieť, ako majú chlapcov radi a sami tak chlapčensky pôsoia a pritom ich oboch Reita tiež zaujíma ♥ Miyaviho najviac :D )

    Vydechne obláček kouře a kdoví proč se mu ty Miyaviho ruce na Reitov břiše vůbec nelíbí. (anoooooo, tak táto veta mi vyčarovala na tvári diabolský úsmev! ♥ a ten záver! musela som sa smiať, všetko od toho okamihu s akou nonšalantnosťou Hide skočil do toho bazénu aj s cigaretou a ako odhodil to dievča na nafukovačke prílivovou vlnou :D neviem to presne vystihnúť, ale ten jeho charakter, tá povaha, je jednoducho skvelý! chvíľu vyzerá skoro priateľsky, ochranársky a potom tá pasáž ako Uruhovi povie, nech si dá pozor na prijimanie darčekov, inak sa o neho postará sám, tam bolo jasne vidieť, že by to ozaj urobil)

    (čítam)

    už som povedala, ako veľmi tento príbeh zbožňujem? presviedčam sa o tom zakaždým, každá jedna časť, každý odsek, každá pasáž sa mi páči a evokuje tak tisíc ďalších predstáv no tie vaše opísané sú zakaždým ešte lákavejšie, to ako sa tam Miyavi hodil do bazéna úplne nahý! :D a ako potom prišiel za Reitom, ktorý z toho ide zošalieť, no ale aleee, tá predstava, že býva u Hideho je úžasná! joooj tam sa toho ešte zomelie, cítim to v kostiach ♥ hlavne preto, že Hideho veľmi zaujíma ♥

    (čítam)

    ten Miyavi si vážne koleduje! :D :D aj keď musím uznať, že to jeho dráždenie skutočne pôsobí, má v sebe taký náboj, samozrejme Reitovi je to proti srsti, ale keď vnímam len Miyaviho tak sa mi na ňom páči presne táto jeho provokatívna stránka a zároveň to v tom kontraste s Reitovým odmietaním pôsobí ozaj tak pobavujúco Mnohem snáze by se mu nad tím přemýšlelo, kdyby ho Miyavi ještě pořád nedržel za bradu a nepřejížděl nosem pole jho krku. (Reita by z neho urobil sekanú :D ) no ale teraz som zvedavá na Hideho! a ešte aj to ako uruha opisoval Reitovu tajuplnú minulosť, tam je tak veľa vecí, ktoré ma zaujímajú a dúfam, že budú niekde spomenuté, že sa ešte odkryjú ♥

    aaaa tak toto bolo! ako tam vystrelil a aký z toho ostal pekne namrzený a Reitaaa, dokážem si ho predstaviť tak poriadne nahnevaného, ako prepľauje Miyaviho pohľadom, zatiaľ čo Uruha to iba uvoľnene sleduje, akoby sa ho to ani netýkalo, tedaaaaaa ja toto milujem vážne veľmi, tento príbeh je úžasný a zakžadým sa teším na ďalšie čítanie!! ♥♥♥ rannu kávu mám za sebou, kopec práce pred sebou, ale obedná prestávka to istí! ♥♥







    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hide je pro mě téma na několik večerů a čím víc o něm vím, tím je to horší. Neskutečně komplikovaná osobnost a ne zrovna pan vzorný a vždy hodný obdivu, ale já ho žeru se všemi jeho stránkami.
      Ty děti jsme si vymyslely ani nevím jak, ale teď semi tam hrozně líbí a hodí a jsem za ně ráda. Hodí se to k nim a Reie s Hidem to vlastně přivedlo k sobě. No jistě, že se koukal, kdo by se nekoukal XD Jen si ještě úplně neuvědomoval, proč přesně se kouká a co ho žere.
      Mě se tenhle příchod kluků taky strašně líbil, dokreslilo to celou Hideho základní rodinu a vztah, jaký k sobě navzájem mají. Miy by si Reitu rád vyzkoušel, ale buď by se zabili nebo by ho zlomil, takže je dobře, že o něj má emeritní zájem hlavně Hide XD A Uru je na to moc pyšný, aby si o něj v tuto chvíli otřel botky, ale na kluky drží oba dva a to víš, najednou nejsou nemilovanější a nejlepší strýčkové, no to se nedá nechat jen tak XD Akorát Rei jim neleze do zelí strýčkování, on chce dělat mamičku, ale pššš ještě to neví. Miy je tady hodně dráždivý, protože jsme jeho šílenství nedaly klasický dobrácký podtext, ale přesně ten opačný, nebezpečný a sadistický.
      Hah Hideee ❤ Jsem ráda, že tahle scéna tak zapůsobila, já to mám přesně takhle před očima. A ano, on by za ně dýchal a zároveň by je asi radši oddělal sám, než aby to udělal někdo jiný nebo jim jakkoliv jinak pošlapal hrdost. A hlavně Hide nevyhrožuje jen tak do větru, takže já se trochu začínám bát následků konání lidí v jeho okolí.
      Hele Reitova tajuplná minulost zajímá i mě, tak doufám, že Aku vymyslí něco kulervoucího XD Jinak kluci po sobě vyjeli tak, že to Hideho chudáčka úplně otrávilo a radši šel hrát s Uruhou to pexeso XD Ale má ho pod svou střechou!!! A to je hlavní. Teď jen zařídit, aby se na něj Miy už takhle nelepil, i když my na to rády koukáme XD Takže... Su, miláčku, kdepak jsi?

      Vymazat