28. července 2019

Ruki x Tetsuya - Proč mi tvůj pes kouká na zadek? - Část 2.

(Rukiho byt)




Tetsuya

Jeho obratné prsty už běhají po Rukiho těle, hledají si cestičky na ty nejzazší místa, kam jen dostanou. Nakonec se ale většinou zastaví na jeho bocích nebo zadečku, který si nikdy neodpustí stisknout společně s vydechnutím vzduchu z plic.+Bože, kdyby se viděl, jak dokonale vypadá...+ Pochválí ho v duchu a představa, že ho má jen pro sebe ho nutí spokojeně přivírat víčka.
"Přinesl jsem ti pozvánku." Opáčí mu na jeho otázku jako první trochu škodolibě, aby mu nemusel hned ze startu vyklopit pravdu. Jenže stačí jediný pohyb jeho prstů na zapínání kalhot a už není schopný nad něčím podobným přemýšlet. Začíná mu být úplně jedno, kolik ze svého nitra vydá na odiv.
"Nedostaneš mě ze své ložnice ještě týden a všechno tvoje oblečení ti schovám." Odpoví mu nakonec úplně jinak, než nejspíš čekal, ale pro něj je to dost dobré vysvětlení jeho vlastních pocitů. Rty si najde cestičku k jeho šíji, kterou si dokonale vychutná nejen jimi ale i jazykem a zuby, ne však nějak drasticky k jeho překvapení spíš hravě. Pravou paží jej pořádně objeme kolem pasu, když už nedokáže dál vydržet jeho blízkost a mít na sobě to překážející oblečení a prostě ho přetočí pod sebe na postel, aby mohl vstát a přímočaře se zbavit oblečení. Nestydí se, však taky nemá za co. Kalhoty plynulým pohybem odkopne bokem a začne se přesouvat nad něj na postel. S každým hybem a přesunem o kousek výš se skloní k jeho kůži první na stehně, kterému věnuje dlouhý polibek, pak i pokožce těsně nad jeho chloubou, ale ji okatě mine, na to bude čas později, nejspíš. Další pupíku, do kterého vklouzne krátce jazykem a nakonec se nechá natolik unést, že si jím razí vlhkou cestičku až k jeho bradavce, již políbí.


Ruki

"Pozvánku?" Zamumlá okamžitě, protože neví, o čem to mluví a zároveň tohle není to, co chtěl slyšet. Zajímá ho teď vůbec nějaká pozvánka. Ani ve snu by ho nenapadlo, od koho je, určitě je to nějaký Tetsuyův večírek pro celebrity a placené prostitutky jako posledně. Ihned to pustí z hlavy, protože Tetsu mu v jednom kuse mačká pozadí a to se nedá vydržet s jasnou hlavou.
"Myslím, že budeš celý ten týden jenom schovávat to oblečení." Naráží na to, kolik ho tady všude je. On se bude válet v posteli a sledovat ho, jak se s tím moří. A stejně na nic nedojde. Zaklání hlavu a nastavuje mu krk, když se jeho prsty zastaví v rozepínání, protože není schopný soustředit se na oboje najednou. Tiše vzdychá a poddává se pocitům, které v něm Tetsuya vzbuzuje. Mohl to mít všechno mnohem dřív, ale nelituje toho, co se mezi nimi stalo a svých drahot. To poslední, co by chtěl, by bylo dát se mu lacino. Navíc se utvrdil v tom, že není jen hračka na noc. Snad... nemělo by to tak být. Tiše se rozesměje, když skončí pod ním v posteli a chvíli tam jen leží s vlasy rozprostřenými kolem tváře, když ho sleduje, jak se svléká. Rychlými a razantními pohyby rukou a Rukimu se z toho točí hlava. Jemně se kouše do spodního rtu a když se Tetsu začne vracet k němu, natáhne po něm ruce. Dotkne se jeho ramenou, když ho na stehnu zapálí jeho rty a jemně se proti němu prohne, když vklouzne jazykem do pupíku. Zaboří prsty do jeho vlasů, když začne dráždit jeho bradavku a náruživě se jimi prohrabuje.


Tetsuya

"Seženu si na to lidi." Broukne naprosto odhodlaně do jeho kůže. Však on by se tím rozhodně nezdržoval, v tomhle případě si umí hodně dobře poradit a v tom, co má před sebou taky. Slyšitelně si vzdychne, když ucítí dotek jeho prstů ve svých pramenech a stiskne jeho kůži těsně nad bradavkou zuby v návaznosti na to, jak moc příjemné pocity mu jeho výskání způsobuje. Mohl by klidně i víc, on by se rozhodně nebránil. Přenese váhu na levou ruku, aby tou pravou mohl začít mapovat jeho tělo, zastavíc se po své pouti v klíně, kde obemkne jeho přirození prsty a velmi zlehka jej stiskne.
"Taky chci něco slyšet Ru-chan." Zavrní smyslně, když přejde rty po klíční kosti tam zase zpátky.
"Zasténej jenom pro mě." Vydechne vzrušeně, když se párkrát pohne na jeho chloubě nahoru a dolů.
"Udělej mi radost." Pobídne ho s provokativním úsměvem a mírně se od něj odtáhne, aby mu mohl pohlédnout do očí a vychutnat si záchvěvy slasti ve tváři, které mu způsobí.
"Můžou tě klidně slyšet až na ulici, mě to vadit nebude." Ne, nedokáže se teď zastavit, chce to všechno a hned, chce mu způsobit něco, co s nikým ještě nezažil a je odhodlaný pro to udělat cokoliv.
"Řekni, že mě chceš." Broukne mu ouška, opírajíc se svou tváří o tu jeho a začne se pomalu avšak konečně pravidelně pohybovat v jeho klíně.
"Už žádný fan….tohle je skutečný a víme to oba." Odhalí mu tok svých myšlenek, než sem přijel.On sám se rozhodl, že už kašle na to, co si řekne celé prokleté Japonsko. Ať si myslí, co chtějí, on se Rukiho vzdát nehodlá a všem jim ukáže, jak moc si za tím bude zatvrzele stát, ať se zkusí jen trochu špatně podívat!


Ruki

On si snad myslí, že by někoho nechal, aby chodil po jeho ložnici a sahal na jeho věci? To ani náhodou! Jenže mu nestačí nic takového říkat, protože vnímá jeho rty okusující jeho pokožku a přivírá oči pod každým dotekem jeho rtů. Tetsuyova ruka pak zamíří nekompromisně do Rukiho klínu a on sebou citelně trhne, jak je ten dotek intenzivní a pro něj ne zcela obvyklý. V uších mu zní jeho hlas, jeho trošku perverzní slova, která ho vzrušují, líbí se mu, chce, aby je říkal, mohl by klidně přitvrdit. Vnímá, že Tetsu není žádná křehotinka, bude to pěkný dravec, když se rozjede a někde v Rukim to taky je. Má rád hýčkání a zároveň ho vzrušuje drsnější zacházení. Tetsu se poodtáhne a on stočí oči do těch jeho. Drží víčka od sebe jen s velkou námahou, když se mu takto pohybuje v klíně a jeho pohled je jasně zamlžený touhou. A pak doopravdy vzdychne. Nejdřív jen slabě, pak o něco víc a nakonec přikývne.
"Ano, chci." přizná mu. Jeho tělo to na něj křičelo už v Sapporu, ale teď je o tom přesvědčená i jeho hlava. Vyrazí ze sebe něco jako hlasité oh, když mu Tetsu šeptá slova o tom, že tohle mezi nimi je naprosto reálné. On to myslí vážně? Chce oficiálně jejich vztah? Připravit se o svobodu a své večírky a čelit ohrožení své popularity mezi většinovým obyvatelstvem? Jim jako rockové kapele to tak neublíží, ale oni jsou pro lidi jako pro důchodce dechovka, haha! Musí mu to někdy říct nahlas. Jenže teď se moc špatně přemýšlí, když se pod ním kroutí a sténá už pravidelně a z té slasti se mu ohýbají prsty u nohou, jak propíná tělo. Popadne ho oběma rukama za tvář a podívá se mu naléhavě do očí, protože to na něj jde nezadržitelnou rychlostí.


Tetsuya

Je to neskutečný pocit, když slyší jeho vzdechy a vzápětí i potvrzení, že ho chce. Tak hrozně to toužil slyšet, že se mu z toho skoro zatmívá před očima a podněcuje to v něm touhu, kterou už nedokáže ovládnout. Musí, ještě chvíli se potřebuje udržet na uzdě, aby mohl Rukiho vybičovat k nepříčetnosti a odhalit, co se vněm skrývá. Ještě pár pohybů mu dopřeje až do chvíle, kdy mu položí dlaň na tvář, v tu chvíli ruku z klína stáhne a vyjede jí po kůži směrem nahoru s provokativním pozvednutím koutku rty vzhůru.
"Ještě ne…" Oznámí mu jednoduše a jeho případné protesty umlčí v další vlně vášnivých polibků, které ale taky nemají dlouhého trvání.
"Týral jsi mě Ruki-chan." Doslova si užívá vyslovení jeho jména a znovu mu pohled padne na bradavku, kterou podráždí jazykem.
"Teď budu trochu trápit já Tebe." Vydechne silně zastřeným hlasem a je mu jasné, že ani on tohle dlouho nevydrží, musí to aspoň zkusit! Dlaněmi přibije jeho boky k posteli a posune se o kousek níž mezi jeho stehna, kterým věnuje několik polibků a kousnutí o něco silnějších, než byli do teď. Znovu se poposune a skoro až mučivě pomalu ho donutí ohnout nohu v koleni, pak následuje i druhá. S blýsknutím v očích se mu podívá do tváře a vyzývavě na něj kývne hlavou, než se skloní a přejede jazykem přes vchod do jeho nitra. Několik sekund počká, než své laskání zopakuje. Nejspíš si to pak pěkně poslechne, ale pochybuje, že na to teď Ruki bude mít myšlenky.


Ruki

Už to skoro bylo, ví to. Málem se udělal, ale Tetsu přestal a zastavil ten příval slasti. Na jednu stranu by ho nejradši proklínal a na druhou ví moc dobře proč to tak je a že dostane něco ještě mnohem lepšího. Znovu se vášnivě políbí, než se Tetsu vrátí k jeho bradavkám a on se znovu položí do peřin vonících po něm samotném. Tetsu se začne posouvat níž mezi jeho nohy a on se skoro zatetelí blahem. On to jde udělat? Udělá to! A Ruki se na to těší! Už žádný stud, on ho tam opravdu chce. Je rozjetý a žádostivý, cítí se s ním sexy a i když by to ještě včera nepřiznal ani za cenu Zpěvák historie, cítí se s ním dobře. Trochu sykne skrz zatnuté zuby, protože tohle kousnutí zabolí, ale jemu to vůbec nevadí. Naopak ho to rozpaluje ještě víc. Poslušně ohne jednu nožku v koleni a posléze i druhou, i když už začíná mít všechny smysly v pozoru a jeho hlava se začne zase hlásit o slovo. Co to s ním dělá? To nevypadá jako že by se ho chystal uspokojovat orálně, tohle vypadá jako by...
"Oh proboha!" Vyhrkne hlasitě a zasténá do prostoru ložnice, protože ten pocit je ryzí slast. Stydí se, už zase, ale ani nechce, aby Tetsuya přestal s tím, co s ním dělá. Tohle mu ještě nikdy nikdo neprováděl a je pro něj nemožné zůstat ležet v klidu, nekroutit se a nereagovat. Zavírá oči, dýchá už velmi rychle a kroutí se jako užovka v pasti.
"Tetsu-chan..." Opakuje stále dokola jeho jméno a tahá za prostěradlo.


Tetsuya

Musí se chtě nechtě usmát, když uslyší to jeho pro boha. Má toho plné uši a neskutečně moc práce tady dole a i s jeho boky, které se neskutečně kroutí, skoro má pocit, že nemá šanci je udržet na místě. Nemusel to dělat, ale chtěl. Chce ho slyšet, jak moc se mu to líbí, chce ho trápit až na samý okraj příčetnosti, nic víc, nic míň. Někde v koutku hlavy si připouští, že ho to baví. Však mu taky slíbil, že ho bude hýčkat a tohle k tomu přece patří ne? Sám jen stěží odolává, aby si ho nevzal hned a dopřál mu, co nejvíce slasti. Dráždí jej, proniká do něj jazykem, ale i na něj je už tohle moc. Ještě několik pro něj velmi mučivých minut to dokáže vydržet, než se začne přesouvat nad Rukiho žhnoucí tělo a s blýsknutím v očích si prohlédne výraz, kterého je strůjcem. Ano, tohle přesně jeho ego potřebovalo vidět, aby stouplo na nejvyšší možnou hranici a nic míň už u nich v posteli vidět nechce. Ne v téhle posteli, u něj doma, protože tady on žít rozhodně nebude, potřebuje svůj vlastní prostor! To ale vyřeší později. Skloní se k jeho šíji, kde si označkuje malý kousíček kůže s hlasitým vydechnutím, když se dotkne špička jeho mužství Rukiho vchodu.
"Teď už jsi můj." Vydechne s víčky přimknutými těsně k sobě, když se milimetr po milimetru dostává hloub do jeho nitra. Útočí na něj všechno, jeho vůně, jeho vzdechy, jeho chvějící se tělo, stejně jako jeho těsnost. Jen několik málo vteřin mu dopřeje, aby si na něj postupně přivyknul, než provlékne obě paže pod jeho koleny a přizvedne je, zapírajíc se vedle jeho boků do měkkých pokrývek a začne se v něm pomalu pohybovat, postupně přidávajíc na tempu. Teď už se ložnicí rozléhají i jeho steny, které nedokáže a ani nechce kontrolovat.
"Ru-chan.." Vydechne jeho jméno, když nastolí doslova vražedné tempo a z pramínků podél tváře zteče několik kapek potu. Nevydrží dlouho, ani to není možné. S posledním prudším přírazem a hlasitým zasténáním vyvrcholí do jeho nitra. Drží jen silou vůle váhu svého vlastní těla na svých chvějících se pažích. Oddechuje, jak po maratonu a se skloněnou hlavou se snaží ovládnout své zběsilé srdce. Teď, když má sklopenou hlavu zahlédne Korona sedícího ve dveřích.
"Proč mi tvůj pes kouká na zadek?" Zamručí s ironickým pobavením v hlase a s mírným, naprosto přirozeným pousmáním si uzme polibek, než se svalí vedle něj na postel, výskajíc jej ve vlasech.
"Mmm jaký pán…"


Ruki

Kdyby mohl vidět Tetsuyovi do hlavy, ne jen že by se asi hodně divil, že uvažuje o jejich společném bydlení, ale navíc by se s ním pravděpodobně okamžitě pohádal, protože by došlo na konflikt názorů ohledně místa bydliště. Jiní už asi nebudou. Tetsu se pak přesune nad něho a udělá mu... cucflek??? To si dělá srandu? Tak o tomhle si budou ještě muset promluvit. Co to mají za ujetý zvyk v tom jejich Laruku? Jak to asi bude maskovat a vysvětlovat? Ale rozhořčení mu nevydrží dlouho, protože ucítí jeho mužství proti sobě, v příští chvíli už dojde na jeho tolik očekávaný vpád. V uších mu zazní jeho Teď už jsi jenom můj a on prudce otevře oči, když se podívá někam nad ně. Je? Chodí spolu? Cítí k sobě něco? Pro pána... Má ho plnou hlavu a plné tělo. Vůbec si neumí představit, jak s ním jde za klukama a říká jím, že tohle je teď jeho přítel a už vůbec si neumí představit, že jde za členy jeho kapely. Propadne se rovnou na druhou polovinu zeměkoule. Ložnicí se nese teď už i Tetsuyův hlas a plní jeho uši. Je pro něj stále tak nový a neokoukaný, neoposlouchaný. Jejich tempo se brzy začne agresivně zvyšovat, ale on to zvládne. Chce to a navíc ta Tetsuyova zkrácená verze jeho vlastního jména. Tak mu nikdo neříká. Je to neskutečná smršť, podle něho až příliš krátká, ale jak by něčí tělo mohlo vydržet víc? Dýl? To jeho to nedokázalo. Udělá se, jakmile uvnitř sebe ucítí jeho horkou tekutinu a záškuby jeho penisu. V prvních vteřinách vůbec neví, kde je a co se s ním děje. Silně mu hučí uších a jeho tělo hrozí, že se rozplyne pod návalem slasti, kterou mu Tetsuya způsobil. Už začíná chápat výhody zkušeného milence, protože tohle bylo něco naprosto božského. Jen co se sebere, bude chtít pokračovat! Určitě... jeho tělo se chvěje naprostým vyčerpáním a víčka se přivírají, i když bojuje, aby je udržel otevřená. Nechce čekat do rána, až se probudí. Později mu dojde, jak to vlastně přemýšlí. Vůbec nechápe, jak teď bude normálně fungovat, jak se přinutí vstát a dělat něco jiného. Tohle je upsání duše peklu. Tetsu pronese něco, co naprosto nedává smysl. Cože? O čem to mluví? Natočí se trochu stranou a pohlédne ke dveřím ložnice, kde stojí Koron. Těžko říct, jestli chápe, co tady dělali, ale díval se a Ruki se cítí naprosto přistiženě. No kruci...
"Je zvyklý spát se mnou v posteli." Mumlá jako omluvu a Koron jim do nohou postele skutečně s rozeběhem skočí. Neotravuje je, stočí se do klubíčka a dá jim najevo, že se jde spát. Tetsu jeho tělo opustí a on si okamžitě přitáhne přikrývku k nosu, aby moc nevychladl. Je úplně splavený, ale stejně. Radši... no ano, už se zase stydí.


Tetsuya

Vloží si ruce za hlavu ve spokojeném gestu, aniž by se staral o to, že se tu válí nahý a řešil nějaké přikrývání. Dle jeho názoru, je to naprosto zbytečná starost. Nakonec se přeci jen přetočí na bok podepírajíc si hlavu dlaní a těkne pohledem ke Koronovi zase zpátky. +Budu spát v posteli se psem?+ Optá se sám sebe v duchu a jen se opravdu modlí, aby to nebyl jeden z těch psů, kteří i se svými pěti centimetry v kohoutku dokážou zabrat celé dva metry postele a jeho vystěhovat na zem. Tak to ani náhodou! Dlouze si povzdechne, když se pes stočí do klubíčka a částečně se mu i uleví, dokonce si dovolí mírně se pousmát. Vydrží mu to přesně do chvíle, kdy se Ruki zahalí až po nos. Protočí nad ním oči v sloup a zavrtí hlavou, tohle je jedna z věcí, kterou rozhodně nikdy nepochopí.
"Na tohle si nezvykej." Vynadá mu měkce, když pomalu vystoupá prsty po pokrývce, až k jejímu lemu u jeho tváře a bez okolků jej sevře mezi prsty, aby ji mohl stáhnou až kamsi k jeho bokům.
"Trpím už od té chvíle, kdy jsem se Tě dotkl poprvé, tak zapomeň na to, že si odepřu aspoň se koukat, než…" Původně chtěl říct, než se vzpamatuju, ale když sleduje jeho odhalený hrudník a ten výraz, přinutí se semknout víčka pevně k sobě a dlouze se nadechnout. On by už zase mohl! Poposune se kousek blíž, aby mohl pohodlně zaplout za ním pod deku a skloní se k jeho bledé kůži, aby po ní mohl přejet rty v provokativním gestu.
" Máme na sebe čas do zítra do večera…pak musíme na večírek, který pořádá Yoshi." Oznámí mu úplně klidně mezi jednotlivými doteky, jakoby šlo o nějakou obyčejnou tiskovku.
"Do té doby nehodlám vytáhnout paty z postele" Dokončí už skoro šeptem, než si uzme jeho rty v dlouhém polibku.
"Jak dlouho vydržíš nespat Ru-chan?" Zeptá se ho s nádechem provokace v hlase s jasným náznakem, že on rozhodně nemá dost a ještě chvíli mít nebude. Hodlá ho naprosto odrovnat a sledovat, jak se bude na večírku k uzavření benefice tvářit a usínat za chodu. Zničí ho, chce ho příjemně zničit, už jen proto, aby mu ukázal, čeho všeho je schopný.


Ruki

Celou tu dobu, co Tetsu pozoruje Korona se na něj dívá a jemně se usmívá. Zajímavé, jak si za tu chvilku stačil vytvořit vztah nejen s ním, ale i s jeho psem, kterého nejdřív nechtěl jít ani vyvenčit. Pak se ho ale skoro lekne, když ho Tetsu napomene za pokrývku a začne mu ji zase pomalu stahovat dolů.
"Ale mě by byla zima." Šeptne a začervená se tomu jeho komplimentu. Bude si muset hodně zvyknout na to, že se na něj takhle dívá, když na sobě zrovna nic nemá. Tetsu se posune k němu pod deku a on se znovu jemně pousměje. Okamžitě ho na těle zahřeje jeho sálající teplo a spokojeně přivře oči, když ho políbí na citlivé kůži. Všechna místa na jeho těle jsou ještě velmi citlivá od předchozího milování. Pomalu se nadechne, když mu Tetsu zašeptá, že by s ním rád byl až do zítra. Tady? Spolu? Vůbec si nemůže vzpomenout, co měl na zítra v plánu. To byla ta pozvánka, kterou mu přinesl? Yoshiki někam zve všechny účastníky benefice? I sem by kluky býval rád vzal. Vlastně se na tuhle akci těší o hodně víc, než na tu předešlou, protože s Yoshikim není nic obyčejné. Podívá se mu do očí, které trochu zajiskří a nechá se od něho políbit.
"Ty se chceš se mnou až do zítra válet v posteli?" Ubezpečí se, že dobře slyšel a ten plán se mu moc líbí.
"To ale budeš muset dát Korona za dveře." Vydechne svůj první požadavek. On nechce, aby je u toho sledoval! Chudák Koron, nebude chápat, proč ho vyhazují.


(Konec)

Žádné komentáře:

Okomentovat