28. července 2019

Ruki x Reita - Až si uvědomíš...část 1.

Pokračování z Klubu - Ruki x Reita

(klub)




Ruki

Obrátí se čelem k baru s protaženým výrazem, když Kai odcupitá s Keiem, jen co je to trochu možné. Vlastně jsou oba hrozně roztomilí, ale na to on nikdy nebyl, obličejem ho Kei dostat nemohl, i když byl asi jediný v celém Japonsku. Dostane do ruky nový drink, tentokrát si taky nedá koktejl, ale rovnou celého panáka whisky a pak se otočí bokem k baru a čelem k Reitovi. Musí pohledem vystoupat kousek nahoru.
"Náš bubeník má holku." Pronese svým hlubokým hlasem a vytáhne obočí nahoru. +Reita má holku.... tebe ty pitomče...+ Projde mu hlavou.... +Aoi má holku....+ V tu chvíli už vyprskne smíchy, protože vidí Uruhu v těch svých kraťasech a tričku spadlém z ramene a připadá mu to najednou strašně vtipné. Je to to jeho typické pubertální zasmání s dlaní hřebetem přitisknutou na rty. Vyslouží si tím pravděpodobně Reitův nechápavý pohled a udělá gesto dlaní, že tohle snad ani radši nechce slyšet.
"Zítra je focení..." Pronese jen tak. Má ho rád. Vždycky se těší na jejich nové, stylizované fotky. Nějak neví, co s rukama. Stalo se mezi nimi dost, ale vlastně ještě pořád nic. Popadá ho jeho běžná nervozita, čím dál tím víc. Opírá prsty v rukavičkách o sebe, hledí někam za bar, strká do skleničky, aby jí vždycky kousek posunul někam jinam... Za všechno může Reita...



Reita

Nespouští z těch dvou, co odcházejí pohled. Hlavně z Hyda ne, prostě se mu nebude pozdávat nikdy. Kouká na něj s mírně staženým obočím k sobě, aby jasně pochopil, že pokud se Kaiovi něco stane, zabije ho! (pozn. to bych chtěla vidět.) Nakonec mu ale nezbude nic jiného, než koukat a dlouze vydechne, když mu ten fakt dojde. Hned na to přijde Ruki se svou poznámkou a on bez přemýšlení vyprskne smíchy.
"Už to tak vypadá...šaty mu budou slušet.." Neodpustí si přisadit, když na něj koukne. Něco se Rukimu honí hlavou a evidentně ho to hodně pobavilo. Mírně pozvedne obočí, ale radši se ptát nebude, jak ho tak pozoruje, tak to opravdu vědět nechce. Sám si objedná panáka rumu a všimne si jak posrkuje panáka a celkově vypadá nervózní. Tiše se uchechtne, když se podívá směrem k parketu, kde zrovna začne hrát něco pomalého.
"Něco mi dlužíš...vzpomínáš?" Houkne jeho směrem s jasnou výzvou v očích a je jasné, že se nenechá jen tak odbýt.
"Nebo máš strach, že mi šlápneš na nohu?" Přidá ještě rýpnutí, než se odlepí od baru a natáhne k němu dlaň. Jsou dvě možnosti, buď přijme nebo tu zůstane stát s rukou nataženou jak pitomec, no co, zažil už i horší situace.




Ruki

Trvá mu přesně dvě vteřiny, než mu dojde, co Reitovi asi slíbil a o čem to mluví. Okamžitě mu zatrne. Ne, on netančí. Na pódiu. Někdy.... to je něco jiného. Tady a před lidmi? Obrátí k němu strnule hlavu s výrazem Do háje, nezapomněl. Pak popadne panáka a obrátí ho do sebe. Hned si objedná dalšího a pošle ho tam za prvním a má chuť vylézt na bar a natáhnout se pro celou lahev, ale to už k němu Reita natahuje ruku a pár lidí je sleduje od baru. Pomalu se nadechne nosem a vloží svou dlaň do té jeho, když se za ním nechá odvléct na parket. Ty dva není nikde vidět, tím líp! Ještě by si pořizovali fotky a dávali to na Instagram nebo něco takového. Nakonec skončí v jeho těsném obětí a vystoupá očima nahoru k těm jeho. V téhle pozici vždycky nějak přestane moci vzdorovat. Může za to, že je vyšší, že hrozně nabral na svalech a taky... víc si všímá jeho očí, rtů, vůně... musí očima klesnout níž, když se spolu začnou pomalu otáčet po parketu. Na tu nohu mu prostě nešlápne, nesmí! Znovu si nervózně olízne rty, vypadá rozhozeně, ale zároveň se slabě červená. To rychlé naházení dvou panáku mu trochu stoupá do hlavy, je docela rád, že ho drží. Ale přijde si stejně nemožně jako na svém prvním rande.



Reita

Už to chvíli i vypadá, že tam vážně vystojí důlek. Má co dělat, aby se nezačal tvářit pobaveně, když do sebe kopne dva panáky za sebou. Taky by se mohlo stát, že by ho tím rozhodil úplně a to zas nechce, nemá za potřebí, ho lovit někde z kabinky na záchodech, když nebude chtít jít ven. Jeho dotek, když vloží dlaň do té jeho, jej příjemně zabrní a donutí ke spokojeném pousmání. Klidným krokem si jej odvede na parket, na místo, kde nebudou tolik na očích a zároveň ne úplně mimo, no prostě akorát. Přitáhne si jej k sobě, je vidět, že se musí o něco více nadechnout, když ucítí jeho tělo na tom svém a asi se bude muset trochu ovládat, aby si neuhnal trapas v jistých partiích. Nějak si úplně neuvědomil, jaký účinek by na něj mohla Rukiho blízkost mít. Vidí, že trochu zkrotl, vůbec netuší, jak se mu to vždycky podaří ale rozhodně to není poprvé. S provokativním blýsknutím v očích se skloní k jeho uchu.
"Zdáš se mi trochu nesvůj Ruki-chan... proč?" Zeptá se jej tichým hlasem, téměř neznatelně se dotýkajíc tváří té jeho, ale prozatím se neoddálí. Vdechuje jeho vůni, kvůli které přestává vnímat cokoliv jiného.
"Tohle je šílený..." Zamručí mírně zastřeným hlasem, když se skloní o něco níž a dotkne se rty jeho krku.



Ruki

Kdy přesně začal být jeho hlas tak hluboký? Jeho tělo slušně přitopí a najednou je tady v saku a rukavičkách neskutečné vedro. Hledí někam do strany, ale sotva z něho dýchá. Nejradši by mu řekl, že je pitomec. Ano, to je úplně přesné. Je to šílené. A taky mu to řekne, že je pitomec!
"Ty jsi hrozný pitomec, víš to?" Zamračí se na něj kvůli té jeho otázce, pootočí nalíčené rty na něj a v tu chvíli už je tiskne k jeho podobně jako v té kabince na záchodě. Ani neví, kdy přesně se jeho ruce přesunuly kolem jeho krku, div si nemusí stoupnout na špičky, ale pořád ho líbá, zatímco se snaží pokračovat v tanci. Točí se mu z něj hlava. Tak nějak mu připadá, že si udržel nejvíc takové té typické mužnosti z jejich skupiny i přes fakt, že má na sobě stejnou tunu makeupu jako on sám. Až na ty rty. V tu chvíli už mu vjíždí pravou dlaní oděnou do kůže do vlasů a silně je hrne dozadu. Kolem nich se ozve jakési zapískání. To je jako na ně? Neochotně se odtrhne a vrhne přistiženým pohledem po svém bezprostředním okolí. Kdyby zjistil kdo to byl, snad mu nakope. A pak bude pokračovat.




Reita

Už by se skoro chtěl zasmát jeho slovům, ale v podstatě k tom nedostane příležitost.
"Umm" Je jediné, co stihne, než ucítí jeho rty na těch svých a v tu chvíli je dokonale v koncích. Vůbec netuší, jak se to přihodilo, ale bez váhání mu začne polibky oplácet se spokojeným zamručením do jeho rtů. Víčka mu v tu chvíli klesnou a tiskne jej k sobě, naléhavě a s narůstajícím vzrušením, které v něm jeho chování a blízkost probudilo. Jediné, na co stíhá ještě myslet, je krotit se v jistých partiích, protože tohle už je opravdu moc. Jeho ruce si mezitím najdou cestu k Rukiho zadku a v závislosti na intenzitě polibku a hlavně, když mu vjede dlaní do vlasů, jej stiskne, když vydechne slastně vzduch z plic. O něčem podobném by se mu ani zdát nemohlo. Jenže pak přijde to písknutí a on se ohlédne, kdo si co o sobě sakra myslí. Vztek mu vydrží asi dvě vteřiny, přesně do doby, kdy se znovu podívá do jeho tváře.
"Kašli na to.." Zamumlá už slyšitelně podbarveným tónem a bez přemýšlení jej začne tlačit pryč z parketu s jasným cílem, jedno prázdné neobsazené účko v jejich blízkosti. Jde skoro poslepu, protože při první příležitosti se zase hladově vrhne na jeho rty, jakoby na to čekal celý svůj život.




Ruki

Kdyby měl Reita za krkem ostny, teď by se mu naježily tím agresivním pohledem okolo. Vzrušuje ho to na něm. Má rád jeho třaskavou výbušnost. Někdy mu to bude muset říct, až bude hodný a bude chtít skládat komplimenty. Možná mu to spíš napíše... jak typické pro něj. Reitův hlas je snad ještě hlubší, než před chvílí, ale to už jsou zase v sobě a on couvá před jeho tělem, občas ztrácí půdu pod nohama, ale Reita nedovolí ani na chvíli, aby kamkoliv padal. Jediné místo, na které klesne je to jejich sezení, na které začínali, ale nepouští ho ze svého sevření s rukama kolem jeho krku, když ho Reita pokládá. Levou nohu opře bez okolků i s botou o sedačku, tu druhou nechává na podlaze a jeho má prostě na sobě, doslova mezi nohama. Na veřejnosti. Bude otázka času, kdy na ně někdo ukáže a půjde si pro ně vyhazovač. On sám už má v kalhotách naprosto těsno a pořád dlaněmi vjíždí do jeho vlasů a na spánky, nejradši by ho za ně tahal, zatímco drancuje jeho rty. Nevzpomíná si, kdy ho někdo takhle zapálil. Nikdy...




Reita

Jen trochu zakolísá až ve chvíli, kdy se Ruki posadí, upřímně tu sedačku nečekal tak blízko. Jenže z druhé strany už se nemohl dočkat až tam budou. Bez váhání se přesune mezi jeho nohy, aniž by ho přestal vášnivě líbat, dokonce mu i v jednu chvíli unikne tichý sten. Skoro si připadá, jak kdyby to deset let nedělal. Je mu úplně jedno kde jsou, i kdyby na ně koukali všichni okolo, nejspíš jim ukáže prostředníček a tím to pro něj hasne. Jednou dlaní se opírá, aby udržel rovnováhu, protože je ta sedačka přece jen na jeho vkus trochu moc úzká, ale tou volnou už mapuje celé jeho tělo, s krátkou zastávkou na boku, který ne moc jemně stiskne. Nečekal, že to bude až takové, že ho to doslova odpálí a nastartuje s takovou razancí. Rty se na chvíli oddálí, aby se mohl nadechnout a koukne mu do očí, vzrušený výraz na jeho tváři by nemohl přehlédnout nikdo, než se dravě pustí do jeho krku, dlaní mezitím putujíc do jeho klína. Chce mu vyhnat z hlavy všechny myšlenky a nezáleží na tom, kde jsou. To, že se někde v okolí potuluje Uruha s Aoiem...no co, oni už mají jistě něco za sebou, jistě mají svých ehm starostí dost. Jenže v ten samý okamžik mu přistane cizí ruka na rameni a táhne ho z Rukiho těla pryč s jasný povelem, že si to mají nechat na doma. S naštvaným zavrčením se prudce narovná ohlédne a dobře mířenou ranou trefí vyhazovače pěstí do tváře. Prostě na něj takhle sahat nikdo nebude a říkat mu, co má dělat a co ne. Vzápětí mu dojde ale, že to nejspíš dělat neměl; je to dvakrát takový chlap, než je on sám.



Ruki

Cítí, jak se na té sedačce Reita snaží udržet a zároveň mu nastavuje krk k jeho nezřízenému nájezdu a pak se prohne a hlasitě vzdychne, když mu jeho ruka skončí v klíně.
"Ano...silněji..." Vydechne mu do ucha, jenže o něj vzápětí přijde. Zmateně provází očima jeho vzdalující se tvář a společně s tím se posazuje a vidí, jak se Reita napřahuje. Stačí jen zvednout dlaně k ústům a přitisknout si je na něj, Reita u toho vypadá vážně božsky. V očích mu zlomyslně zajiskří, když se vyhazovač chytne za nos, ale jen krátce a už pakuje Reitu do ne moc příjemné pozice s rukou bolestivě stočenou dozadu. V tu ránu je na nohou a prudce ho z něj strhne.
"Nesahej na něj!" Urve se na vyhazovače a v tu chvíli je to on, kdo dostane ránu a odporoučí se několik kroků dozadu. Jednu dlaň si tiskne na krvácející nos a druhou se drží v pase, se sakem nadzvednutým. Před očima mu jiskří a má problémy udržet se na nohou. Z tohohle bude pěkný průser, minimálně to hodně zaplatí, aby klub zůstal potichu. Někdo v davu začne fandit a on se ohlédne. Nemusí být génius, aby věděl, že tohle si Reita líbit nenechá a to je průšvih ještě větší. Dost se diví, že už tady nelítá Aoi s Uruhou a nerovnají všechny do latě. Asi jsou opravdu kdesi.... možná už ani ne tady.



(Konec první části)


1 Bara-chan Bara-chan | Web | 12. března 2019 v 22:25 | Reagovat
ÁÁÁ, až se dozvím, kdo to hvízdnul, natrhnu mu gatě! :D A ten vyhazovač... nejradši bych mu taky jednu flákla... Tak krásně už to vypadalo, mmm :33 Ta představa :33 Jen doufám, že z toho nebude nějaký obrovský průšvih, a že to ty dva neodradí... Hm, tak mě napadá, mohlo by to Rukiho touhu ještě víc posílit vůči Reitovi, přeci jen naštvaný Reita je ještě víc sexy Reita... hm hm... a když na něm má rád tu výbušnost... :33
Awwh, letím na další část, protože tohle nevydržím :D
2 Tenshi & Akurai Tenshi & Akurai | Web | 14. března 2019 v 21:39 | Reagovat
Noooo...nedivím se, já byla taky pěkně v ráži, když jsem to četla po druhé. XD Takhle jim to chudákům zkazit!! To se přece nedělá, jsme zlé...huh a je to tady, nemám ráda samu sebe!! XD Nicméně, mneme si ruce, že to nemůžeš vydržet, jen tak dál. XD
Tenshi: Souhlasím s tím, že Reita vypadá naprosto božsky! Navíc Ruki je škodolibý, takže se mu líbí, když kvůli němu mlátí jiné lidi! XD
3 Jin Jin | 21. května 2019 v 19:10 | Reagovat
Pridávam sa do fanklubu a po tejto prvej časti, ktorú som čítala dvakrát (angelface), sa už neviem dočkať ďalších pokračovaní. Hlavne sa mi veľmi páči tá ľahkosť, s akou obe píšete, ako sa krásne striedajú obrazy a hlavne to, že sa nestratíte v nejakých slovných kučierkach, ale pritom dokážete vystihnuť Rukiho nervozitu a vzrušenie, keď mal ísť tancovať s Reitom a Reitovu hravosť a zároveň vášnivosť... tá časť, kde si Ruki pomyslel, že ak zistí, kto to písal, tak mu nakopezadok. A potom bude pokračovať. - to nemalo chybu :D :D a Reito ako z fleku dal päsťačku tomu vyhadzovačovi, s ním človek jednoducho nebude zametať a tedaa, nejako horúco tu ostalo po tejto časti  (devil), ten vyhadzovač sa mal ozaj starať o iné! :D
4 Tenshi & Akurai Tenshi & Akurai | Web | 22. května 2019 v 20:29 | Reagovat
[3]: Aaaw  díky moc, snažíme se v tom opravdu neztratit a vystihnout, co nejlépe dané emoce. O to víc nás těší, že se nám to povedlo. No jo Rukiho osobitý pohled na věc nás dostává do kolen, stejně jako Reiův pravý hák. Ten se snad nikdy neomrzí. XD Jen strašně super vědět, že team R x R dostane i ty, kteří skupinu neznají. ;)
5 Jin Jin | 23. května 2019 v 19:11 | Reagovat
Ja by som povedala, že som v tomto až nebezpečný závislák, že tam niekde vo mne drieme a keď si nedám pozor, potom kukám anime, seriály, čítam si príbehy, brúsim po internete, len aby som sa dozvedela viac a vtedy si zúfalo uvedomím, že by som musela mať asi tisíc životov, aby som sa v tom úplne vyznala, preto je super, čo robíte vy :) zbierate infošky, pekne ich triedite a vďaka tomu a týmto skvelým príbehom sa ani nedá nezamilovať :)
6 Tenshi & Akurai Tenshi & Akurai | Web | 24. května 2019 v 18:14 | Reagovat
Závislák, to jsi řekla moc hezky. XD To je přesně to slovo, kterým by se dalo popsat naše rozpoložení nad celým blogem. Ze začátku to byla jen sranda ve stylu „Hele, založila jsem nám blog“ a jak to dopadlo? :D  
Informace jsou pro nás zábava i potřebná věc, bez nich to prostě ani nejde. Postavy se sice vyvíjejí v každém story jinak ale snažíme se díky dostupným informacím, držet nějaké reálné představy, a každý byť jen nepatrný detail je v takovém případě důležitý.
Budeme doufat, že se s každým příběhem zamiluješ ještě víc.❤😍

Žádné komentáře:

Okomentovat