28. července 2019

Hromadné - Vezmeš si mě? část 6.

(klub)



Ruki, Aoi, Kai, Gackt

Asi to trochu přepálil, protože kaz to nejspíš vzal jako jasnou výzvu, spíš něž jako náznak, že třeba na kluky vůbec není a v okamžiku, kdy má jeho ruce na svém zadku, do něj zapíchne ukazováček a s kýváním hlavy ve znamení, že ne se od něj vzdálí, ale nejde to moc, protože Kaz ho pořád drží. V okamžení je přitažen zpět k němu a podívá se mu zpříma do očí.
"Jdeš na to dost přímočaře, co?" Pronese, vysmekne se mu a roztančí se v duchu té rychlé skladby jako by byl na pódiu. Teď je to on, kdo si to začne užívat, pohazuje hlavou, dělá na něj blbosti a láká ho prstem k sobě, zatímco se ztrácí v davu. Nějak se mu vlil život do žil a jemu se chce neskutečně pařit.
"Můžeme si dát battle na kytaru. Když mě přehraješ, můžeš si dělat, co chceš." Zbláznil se do čista, ale když se Ruki může ženit, může on udělat tohle.
Kai je vedle Uruhy pořád maximálně v klidu a jen se vesele zubí své dnešní odvázanosti. Nemají před sebou moc tajemství, vědí o sobě úplně všechno za ty roky.
"Kdo nás ponese oba." Zdůrazní, protože se asi cítí dost podobně.
"Horko? To je z toho pití a vzduchu tady." Zase se hihňá, jenže Uruha se ho dotkne v tom jemném gestu, on za ním trochu překvapeně otočí tvář a v dalším okamžiku má jeho rty na svých. Je z toho tak zaskočený, že si vůbec neuhlídá reakci a prostě mu položí dlaně jemně na ramena. A ten polibek mu velmi opatrně vrátí. Oddálí se od sebe a asi vypadají oba stejně překvapeně. Mohl by mu říct co blbne, ale... to on blbne taky.
"Uru-chan...?" Vydechne jenom, zatímco se mu stále dívá do očí.
Reita ho naštěstí netrefí, na to byl dost rychlý, ale když už stojí na nohou a otáčí se po něm stále s tím podmanivým úsměvem na rtech, vidí jak z něj létají blesky. +Potřeboval bys zkrotit. Možná trochu nařezat.+ Pomyslí si v duchu. Zastaví se po té jeho poslední poznámce a natočí tvář mírně k rameni.
"Jsou nudní. Už jsem viděl všechno." Řekne mu neomaleně vůči okolnímu světu a je mu to jedno. Umí být parchant, když chce.
"Netroufl by sis být se mnou sám ani na pět minut." Hecne si a jeho přátelé pořád vysedávají u stolku opodál a baví se spolu.
"Vypadáš jako ostrej kluk, ale jsou věci, které nezkusíš." Broukne a otočí se k němu zády. Rukimu při té poznámce konečně dojde, že stojí jako zařezaní uprostřed parketu pařících lidí a objímají se v hrozně zvláštní chvilce. Takové nějaké moc osudové. Najednou se mu nechce ho pustit. Ani nevnímá, jak Hydovy ruce sjíždí dolů po jeho zádech, ale v dalším okamžení je má na holé kůži a trochu sebou trhne.
Je to prostě moc rychlé… ne, on je zabržděný, v tomhle ano. Prostě z něj a z tohohle má strach. Hyde je moc sebevědomý, moc zkušený. Hyde se mu vzápětí omluví, ale ruce nechává tam, kde jsou. Někdo do nich omylem vrazí. To mají z toho, jak tady pitomě stojí.
"Pojď aspoň na stranu." Řekne mu tiše, protože to poslední, co chce, je začít tu teď trsat. Užívá si tuhle svatbu svým hodně specifickým způsobem. Zatím ani skoro nic nevypil. Vlastně jen to šampaňské. Pomalu ho pustí, vezme ho za ruku a odvede ho stranou parketu k jednomu koutu, kde nikdo nepostává.

Hyde (Kei), Reita, Uruha, Kaz

Ne vůbec ho nehodlá pustit, i když mu zabodne ukazováček a vrtí hlavu, ať se třeba staví na hlavu, on už je moc rozjetý.
"Jasně, že jo, když se budu upejpat, dostanu tak kulový." Odpoví mu naprosto narovinu, někdy by si možná mohl trochu dávat bacha na jazyk, ale to ho ani nenapadne, rozhodně ne v tuhle chvíli. Jenže on se mu nakonec přece jen vysmekne, zatváří se hodně nespokojeně a pohledem zkontroluje stav ve svých kalhotách, no jenom pro jistotu, je to dobrý, nic vidět nejde. Jakmile ale vzhlédne, začne mít zase problém, protože to, co vidí před sebou je dokonalá proměna v něco co neskutečně chce.
"Mmm, nezdáš se." Broukne si spíš pro sebe s jasným blýsknutím v očích, když ho následuje davem ale vůbec se neobtěžuje tancovat, jen z něj nespouští pohled a dokonce si na to i zapálí, jinak to nejde. Nakonec pažemi rozhrne dav i s cigaretou, je dost možné, že někoho popálí a usadí se se na zem do tureckého sedu, dokud jej hodně zálibně pozoruje. Tohle představení si nemůže nechat ujít.
"Battle říkáš?" Chytne se toho okamžitě, na kytaru je schopný čehokoliv v jakémkoliv stavu a ještě s takovou odměnou.
"Fajn, jdeme na to, cokoliv a kdekoliv." Doplní ještě podmínky o tu svou, než vstane, popadne ho za ruku a táhne k baru, kde domluví všechno potřebné a nachystají jim na podium dvě kytary. Přehodí si pás přes hlavu, uvelebí si rudou krásku na přesné místo a jeho výraz je na chvíli úplně jiný, soustředěný, tak jako vždycky, když má hrát. Párkrát si zkusmo brnkne, jestli je všechno v pořádku.
"Tak jdeme na to." Mrkne na něj, když si provokativně oblízne rty a prsty se rozběhnou po strunách automaticky, stejně jako když dýchá.
Uru kouká na Kaie trochu zaraženě, protože sám neví, co ho to vlastně popadlo. Chtěl to zkusit a ano, líbilo se mu to. Chtěl by to udělat ještě minimálně jednou, asi už se dočista zbláznil nebo je příliš opilý...to bude ono.
"Ehm já, no..." Začne ze sebe pomalu koktat odpověď, jazyk se mu už taky trochu motá, ale spíš má zmatek v hlavě.
"Čert to vem, chutnáš skvěle." Zamručí, zahazujíc s tím všechny své pochybnosti v hlavě a znovu se k němu nakloní, aby ho políbil, tentokrát mnohem víc, pořád ale trochu opatrně a zkoumavě.
Reita jen mlaskne nad Gacktovou odpovědí, že jsou nudní, vždyť ho to vlastně vůbec nezajímá, byl přece na odchodu. +tak už běž a já budu mít klid..+ Proběhne mu hlavou nespokojeně, když k jeho uším dolehne další poznámka. +On a netroufl..? Sakra co si o sobě myslí zmetek..+ Posilněn alkoholem a společně z jeho výbušnou povahou to v něm vře jako už dlouho ne. Co na tom, že je to známý ksicht, přece si od nenechá všechno líbit.
"Víš o mě houby, tak co tady zkoušíš?" Zvedne se prudce ze židle, až s hlasitým prásknutím spadne na zem stoupne si před něj. Z očí už mu vážně lítají blesky, ruce zatnuté v pěst a svaly na pažích zatnuté.
"Klidně i půl hodiny a budu se tvářit pořád stejně. Mně je upřímně úplně jedno. jak vypadáš" Vrčí na něj už celkem dost, měl by se začít ovládat, když on ho ale tak vytáčí.
"A vůbec, co je to po tom, co já zkusím nebo ne." Dokončí ještě a on se k němu otočí zády? jako vážně...?
 Neotáčej se zády, když s tebou mluvím." Řekne naštvaným hlasem, takhle se k němu prostě nikdo chovat nebude. Položí mu ruku na rameno a zkusí s ním trhnout, aby se k němu otočil čelem. Přece nebude nadávat jeho zádům, to dá rozum.
Hyde se mezitím pěkně mazlí s Rukim na parketu a hodně si to užívá. V hlavě si promítá, co všechno si o něm myslel, když viděl poprvé na terase, musí se nad tím mírně pousmát. Trochu protočí očima, když do nich někdo vrazí, ale nic na to neřekne, nějak se nemůže dostat ze spokojeného módu. Nechá se odvést k jednomu pěknému koutku, líbí se mu je takový opuštěný. Vezme ho za druhou dlaň a pomalu ho donutí zacouvat až ke zdi, aby se o ni mohl opřít. Udělá ještě jeden krok, cítí teplo jeho těla,když se dotknou a spokojeně zavrní. Proplete své prsty s jeho, než se k němu opatrně skloní a špičkou nosu začne putovat po kůži na jeho krku až ke tváři a rtům, o které se nakonec zlehka otře těmi svými.
"Taková krásná laň se z tebe stala. Každou z tvých tváří bych si mohl užívat ještě dlouho." Broukne podmanivým hlasem, když ho konečně zase políbí, nejprve jen opatrně, jakoby se bál, že ho vyděsí, ale s každým další vteřinou ho stále víc a víc pohlcuje vzrušení a vášeň. Chuť jeho rtů ho dostává do kolen a on si jí neodkáže do sytosti užít. Právě si začíná uvědomovat, jak moc v háji z něj je.

Ruki, Aoi, Kai, Gackt

Něco na tom Kazově dravém počínání začíná být pro něh zajímavé. Způsob, jakým si tenhle potetovaný hudebník razí cestu skrz dav, jakým si u toho připaluje a on sám je jako proměněný. Prostě ho tu nestydatě svádí svými pohyby a rukama ve vlasech a samozřejmě tím svým specifickým způsobem úsměvu, který se holkám většinou líbí. Rozesměje se, když si na to Kaz sedne na podlahu, zatímco ho ostatní celkem ochotně míjejí a dávají pozor, aby na něj nešlápli. Asi jim taky připadá, jako by dráždili Yakuzu, kdyby do něj třeba strčili nebo tak. Jdeme na to? Přestane tancovat a svěsí paže podél těla. Nemyslel to tak jako že tady a teď. Myslel, že se prostě domluví, někde se sejdou... pohodička... a hlavně by si asi trochu potrénoval. Kaz vstává, bere ho za ruku a ona začíná malinko panikařit. +Je to oukej, hraju fakt dobře, tohle dám, hraje je asi o deset let dýl, než já, pohoda.+ Uklidňuje sám sebe. Jenže mu už někdo podává kytaru, může jen doufat, že je naladěná, že budou v pohodě struny a všechno.. musí na ní zahrát. Pověsí si ji na krk a následuje ho na pódium. Začínají na sebe přitahovat pozornost. Musí si všechno testovat, není toto, co by si vybral, ale zvládne to. Zazní i jeho zkušební tóny a uvažuje, co dát, co by mohlo být v jeho prospěch. Nakonec si vybere jeden legendární kousek od Slipknotů, ať se lidí baví. Odpočítají si to a show může začít.
Kaiovo srdce vynechává každý druhý úder jak tak na sebe s Uruhou hledí, ale pak jen vydechne při té jeho větě, která jasně říká, že kašle na všechno, co bylo dosud a nastává nový přístup. Jako kapelník by tohle neměl dovolit. Měl by to okamžitě zarazit. Ano, to udělá. Zajede mu oběma dlaněmi do vlasů a vrací mu polibek, který se stává vášnivějším, než předpokládal. Nějak mu to nevyšlo. Je mu pod jeho rukama najednou nějak dobře, tím spíš, že jsou pro něj velmi známé a důvěrné. Zítra, až budou střízliví, budou možná dost na rozpacích, možná se na něj bude Uruha i zlobit, ale teď to nedokáže utnout. Utne to až Aoi. Na pódiu se něco děje, dav začíná ječet jako na koncertu a jeho pozornost to samozřejmě přitáhne taky. Odlepí svoje rty od Uruhových, podívá se tam a málem mu vypadnou oči.
"To je Aoi-san!" Namíří natažený prst rovnou tím směrem.
Gackt za sebou uslyší prásknutí převržené židle a v duchu se připraví na možný útok pěstí, protože Reita to možná trošičku přepálil s pitím. Ucítí dotek na svém rameni, otočí se čelem k němu, ale naštěstí se nic nestane a to je dobře, protože v baru je samozřejmě taky jeho
Všudypřítomná ochranka. Asi to hodně špatně podal, nemyslel to tak, že to nevydrží, protože on je celebrita. Spíš proto, že on je muž a před chvílí na něj sáhl, jak na něj sáhl a Reitovi se to nelíbilo. Přivře na něj oči, ale pořád se na něj usmívá tím svým milým způsobem.
"Testuju hranice. Jsou dost tenké, hm?" Opáčí mu klidně a vloží dlaně do kapes kalhot, aby mu dal najevo, že v něm agrese nebublá. Jinak by se asi za chvíli zabili navzájem. Něco se děje na pódiu, ale ani to teď neodtrhne jeho pohled od očí, které vypadají jako vroucí olej, jen škrtnout sirkou. Jenže to se musí škrtnout správně, aby z toho on něco měl.
"Sázka… vzdáš to, já se otočím a odejdu a bude po sporu. Nebo" Na chvíli se odmlčí.
"Půjdeš se mnou a ukážeš mi všechno, co o tobě nevím. A odměnu si vybereš sám."
Ruki se najednou tak nějak dostane do pozice, kdy sám couvá, až za svými zády ucítí stěnu a o tu se zastaví. Prsty obou rukou proplete s jeho a nastaví mu trochu krk. Ty doteky jsou jako od motýla, velmi něžné. Otřou se o sebe rty a on se mu znovu podívá do očí. Ano, proměnil se během jediného odpoledne ze strany explozivní testosteron na stranu rozněžnělý extrogen. Proboha… samotnému mu to připadá divné a strašidelné a Hyde to tady adoruje. Ochutná jeho rty, ano ty totálně legendární rty a zvolna prsty vyplete, když zvedne paže a položí si je kolem jeho krku, aby ho mohl opravdu dobře obejmout. Už mezi nimi není ani skulinka. Srdce mu bije velmi silně, ale poměrně klidně, začíná mu s ním být dobře. A pak hudba vypne a začne něco dočista jiného. Chvíli mu trvá probrat se z polibků, ale nakonec se nejdřív podívá trochu zaraženě do Hydových očí a vzápětí přes jeho rameno na dav a pak nad jejich hlavy na to, co se děje na pódiu. A otevře pusu.

Hyde (Kei), Reita, Uruha, Kaz

Kaz sleduje po očku Aoiho, jak se taky chystá. On sám už má kytaru celkem v malíku, netrvá mu to příliš dlouho si na nějakou zvyknout, i když jeho zlatíčko, je prostě jeho a teď leží smutná doma chuděrka. Až přijde domů, musí se jí omluvit, jenže nemá na výběr, kdyby to neudělali hned silně pochybuje, že by k tomu nakonec došlo. Aoi by si to za střízliva určitě rozmyslel. Pokýve si hlavou nad první tóny, které zahraje, zkusmo naposledy brkne přes struny, než začne i on. První ale chytí kytaru za tělo a jedním máchnutím si ji nechá protočit kolem těla, když se zhoupne vepředu bez problému chytne hmatník na správném místě a rozehraje se pořádně také. Hodlá tu udělat pořádnou show. Je jako šílený, naprosto pohlcený hudbou, z očí mu létají divoké jiskry a když se kolem podia nahrne dav. Vyplázne na Aoiho jazyk a s velkým odrazem seskočí z podia mezi lidi, kde si to snad užívá ještě víc.
Hned jak se Uruhovi rty dotknou těch Kaiových, odstartuje to v něm zvláštní vlnu chtíče, kterou v sobě už dlouho nezažil a jakmile cítí dotek ve svých vlasech, neubrání tichém zavzdychání do jeho rtů. Vůbec se nedokáže soustředit na jiné myšlenky, než jsou měkké rty, natož tak jaký z toho bude mít pocit ráno. Probere ho s téhle vášně, až hluk davu a jasné tóny kytary, zde přítomné kytary a ne zvuku z repreáků. Odtáhne se od Kaie, který už kouká na pódium a ještě chvíli si prohlíží jeho tvář, než taky stočí pohled tím směrem. Vyškrábe se bez váhání, i když s menšími problémy z rovnováhou na sedačku a začne skandovat Aoiho jméno k tomu ještě zapíská na prsty, přece musí kamaráda podpořit, fandí mu, on to určitě vyhraje.
Reita mezitím kouká Gacktovi vztekle do očí, vůbec se mu nelíbí jak na něj kouká, je úplně v klidu na rozdíl od něj a to ho snad vytáčí ještě víc. S tím pitím by měl být nejspíš oparrnější, jenže teď nad tím rozhodně uvažovat nemůže.
"Jaké hranice k čertu?" Zamračí se na něj trochu nechápavě, když mu v hlavě něco cvakne...
"Jsi na kluky nebo co, v tom případě máš smůlu." Mávne rukou jeho směrem a chystá se otočí, že zapluje zpátky k baru a pokusí se tam zchladit si žáhu. Jenže tam nedojde, protože mu v uších zazní slovo sázka, jeho ego po něm hlasitě křičí, že to má samozřejmě přijmout a ukázat mu, že si z něj nikdo srandu dělat rozhodně nebude. Druhé, hodně malinké já schované někde v koutku ho varuje, že by toho mohl litovat. Jenže ego momentálně vede a taky, co by mu mohl někdo jako on udělat, prostě tu sázku přijme a bude.
" Tak fajn, přijímám sázku, ale pak už chci od tebe pokoj." Zamručí na něj s prstem zapíchnutým do jeho hrudníku, když se znovu otočil jeho směrem. Není to první sázka, kterou přijal a zatím se mu cekem dařilo je vyhrávat, tak proč by ne dnes.
Hyde vnímá Rukiho ruce na svých ramenech, ovíjejících se kolem krku. Je to velmi příjemné, když cítí jak jeho tělo pod těmito doteky povoluje. Tohle je snad poprvé, kdy své kouzlo začal opravdu používat cíleně. Jasně, na podiu to tak vypadá, ale to je postě něco jiného, tam to taky příliš neovládá. Spokojeně si vzdychne, když je jeho tělo zase o kousek blíž a vážně by nejraději popadl jeho ruku a zamířil rovnou domů, s radostí by ráno sledoval, jak se probouzí. Tahle myšlenka ho trochu zaskočí a trhne sebou, když zaslechne kytary za zády. Nakonec se na pódium přece jen ohlédne a dlouze si povzdechne.
"No jistě, jak jinak." Broukne když uvidí Kaze na podiu, jak skáče mezi lidi.
"Má někdo za kámoše takovýho šílence?" Zeptá se sám sebe a pak si i odpoví.
" Má a zrovna já. " Dokončí s upřímným zasmáním, než koukne zpátky na Rukiho.
"Berme to pozitivně, nejspíš nám oběma udělají pěknou reklamu." To by nebyl on, kdyby to bral příliš vážně, může se jen modlit, že si Kaz neuřízne nějakou ostudu, ale aby tam šel a zasáhl? Tomu říká opravdu ztráta času, jen by ho zajímalo, jak se mu podařilo ukecat Aoiho; ze začátku vypadal hodně...slušně. Vůbec by ho nenapadlo, že to nebyl Kazův nápad.

Ruki, Aoi, Kai, Gackt

Aoi se pobaveně usměje, když vidí jeho číslo s kytarovou otočkou, ale sám se podobnými věcmi rozptylovat nenechá. Kaz je prvotřídní showman, hodně pro lidi, jenže když hraje on, trochu se ocitá ve svém vlastním chrámu a přestává vnímat realitu kolem sebe. Ne jednou se mu stalo, že se mu o ucho otřely Rukiho rty a on se jich skoro lekl, protože o něm ani nevěděl. Teď se navíc soustředí na netypickou skladbu a cizí hudební nástroj. Zůstává na pódiu, doprovází Kazovu show z tohoto místa a vypadá to, že se prostě nespletou. Píseň dozní a on se na něj zezhora podívá s vítězoslavným blýsknutím v oku. Nepokazil ji, ale těžko se tady určí, kdo vyhrál. Udělá publiku několik úklon, zasune si vlasy za ucho jako pravá dáma a přejde po pódiu sem a tam, s očima upřenýma do jeho. U toho si několikrát dravě a vyzívavě brnkne, zatímco na jeho tváři sedí velmi vyrovnaný úsměv.
Kai se rozesměje Uruhovu fandění, připadá mu hrozně roztomilé a od něho milé a okamžitě se k němu přidá. Píská na prsty společně s ním, křičí z plna hrdla a trochu víc u toho kouká na Uruhův profil. Pak vstane, bokem zavadí o stůl a posune ho o notný kus stranou, protože špatně drží rovnováhu. Vezme Uruhu za ruku a vede ho za sebou skrz lidi. Probojují si cestu davem až dopředu, aby byli u Aoiho a zároveň viděli na Kaze v uličce a skandují o to víc. Je jasné, komu patří jejich sympatie, ale tak to prostě musí být. Že by mu došlo, že si sám od sebe opletl Uruhovy dlaně kolem vlastních boků a jemně se o něj zapřel zády, to ani náhodou. Za to Aoi to vidí, ale...asi alkohol?
Gackt na chvíli vystřelí očima někam nad Reitovu hlavu. Tohle by tady vykřikovat nemusel. Samozřejmě další z těch, co zastávají tento striktní postoj, jak typické pro tuto zemi. A jemu dojde, že je nejvyšší čas vyklidit pole. Rozhodně si nemůže dovolit, aby tohle o něm kdokoliv začal vykládat. Chystá zvednout dlaň na rozloučenou a kývnout na přátele, že je čas vyměnit klub, ale Reita tu sázku přijme. Zvedne ukazováček a udělá s ním ve vzduchu Ne, ne, ne.
"Buď ji přijmeš takovou jaká je, protože ji chceš přijmout, nebo na to kašleme. Žádné ode mě pokoj. Jestli chceš mít pokoj, nepřijímej ji." Řekne mu dál melodicky a pak se konečně podívá, co se to děje u toho pódia. On to není Hyde? Nezvrací někde? Vrátí oči na Reitu.
"Tvůj kamarád má koncert." Řekne mu.
Ruki otočí oči zpět na Hyda a pousměje se.
"Hodíte se k sobě." Řekne mu. V tu chvíli mu to tak nějak dojde. Ano, ti dva se k sobě dokonale hodí. Ne on a Hyde, ale Hyde a Kaz. Najednou ví s neochvějnou jistotou, že spolu spí a že ta Kazova poznámka nebyla zase tak do větru, jak se tvářila a jak ji nejdřív všichni brali. Proboha proč on? Je někdo úplně jiný. Naprosto jiný. A je si jistý, že tím bude Hyda za nedlouho nudit. Aoi zrovna přechází sem a tam po pódiu, docela rád by věděl, co to tam dělají a proč, ale… má trochu důležitější věci na práci. Zvedne dlaň k Hydovu obličeji, když je ještě otočený na kluky, pomalu si ho za bradu vrátí na sebe a velmi něžně ho pohladí po lícní kosti. A pak vykročí, mine ho bokem a je to on sám, kdo oběma rukama roztáhne dav do stran jako oponu, aby si zasunul ruce do kapes kalhot, nadzvedl tak klopy saka a jako pan král vkráčel Kazovi pomalu do cesty. Protože kdyby zůstal tam, klub by jim byl malý a on nemůže odejít bez rozloučení. Prohlíží si jeho výkon totálně nezúčastněným pohledem. Schválně, to kvůli Aoimu.
"Takhle se kluci nebalej." Řekne mu a někdo se zasměje.

Hyde (Kei), Reita, Uruha, Kaz

Kaz protáhne obličej, když dohrají oba dva. Ne, tohle už není tak úplně o sázce, ale hlavně o tom, jak dobře se u toho bavil. Neuniklo mu ani jediné gesto Aoiho, pořád jaj po očku sledoval, i když mezi lidmi to bylo chvilkami dost obtížné. Vlastně mu je úplně jedno, kdo vyhrál, ono by to asi úplně rozsoudit nešlo. Dal by si klidně ještě ze tři skladby, tak moc s tím výkonem je spokojený. Zůstane koukat na Aoiho na podiu s jasným blýsknutím v očích. Po chvíli se spokojeně pousměje s kytarou visící u boku, rozpřáhne ruce a hluboce se mu ukloní. Byl vynikající, to on dost dobře dokáže ocenit. Nakonec mu to přece jen nedá, s rukama stále od těla padne pod podiem na kolena, sepne je na levé straně hrudníku a naznačí bušící srdce. Pro tohle má rozhodně slabost a nebojí se to dát patřičně najevo. Nakonec přece jen pomalu vstane, aniž by z něj pustil oči a bez legrace mu zatleská.
Uru si užívá každý detail toho, co se děje opodál. Je to super, Aoi jede a dává kytaře, co proto. Jenže sem tam mu pohled zabloudí na Kaie. Vůbec nechápe, co se to sním děje. Nechá se od něj klidně chytit za ruku a odvést až do davu a jeho hlas je slyšet, čím dál víc jak povzbuzuje. Jen do chvíle, kdy se v jeho objetí ocitne Kaiovo tělo a doslova na něj zaútočí jeho vůně. Přivře nad tím mírně očka, když si opře bradu o jeho rameno a aniž by si to uvědomil, otře se svými rty o jeho krk. Zase je moc blízko, tohle prostě nešlo ovládnout.
"Provokuješ." Broukne mu do ucha, hlasem mírně ovlivěným nastupujícím vzrušením z jeho blízkosti.
Reita se mezitím pobaveně ušklíbne, když vidí ten jeho pohled. Hezky se do něj trefil, za tohle by se mohl poplácat po rameni, ale zase...no ne nebude tolik provokovat. Je to typický japonec, prostě je tole nepřípustné a kor, když to o něm řekne nahlas a na veřejnosti. Už už by mu odpověděl něco sebevědomého, když k němu dolehnou slova o vzdávání. Tak to ne, on přece nikdy nic nevzdává, ne tahle lehce. Krátce těkně pohledem k pódiu, kde se nakrucuje Aoi, jindy by ho zajímalo, co tam dělá ale ne teď, teď má mnohem vážnější věci na práci.
"Fajn, přijímám ji, protože chci, stačí?" Hodí po něm pohledem se staženým obočím k sobě, ale je jasné, že to myslí smrtelně vážně. Taky, co by si o něm kdo pomyslel, kdyby vzdal sázku.
Hyde se usmívá na Rukiho, který na něj podívá, ale vzápětí mu úsměv dokonale zmrzne. +Proč to říká?+Nepochopil jeho poznámku vůbec, oni dva pohromadě jsou pohroma, ale to přece neznamená...těkne pohledem k pódiu ale jakmile ucítí jeho dotek na své bradě, otočí ji zase zpátky.
"Já chci ale tebe." Řekne mu naprosto vážně, vypadne to z něj, ani neví jak, rozhodně je to ale upřímné. S mírně pootevřenými rty, sleduje, jak Ruki míří směrem do davu a ke Kazovi. Pomalu se rozejde za ním a začíná mít trochu obavy, co se bude dít. Zastaví se ale několik kroků od nich s rukama v kapsách a zapálí si, nemá z toho vůbec dobrý pocit.
Kaz se mezitím vyškrábal na nohy, než se dav rozestoupí a on kouká do očí Rukimu. nakloní po jeho poznámce hlavu mírně na stranu a v očích se mu pobaveně blýskne.
"Vážně? Je z tebe expert, teď když ses oženil?" Neodpustí si rýpnutí, možná by mohl trochu ubrat konečně, ale jemu se prostě vůbec nechce.

Ruki, Aoi, Kai, Gackt

Sleduje Kazovu úklonu a znovu se mu ukloní také, rovněž stejně hluboce. Diváci jsou z toho evidentně nadšení a skandují o pokračování. Pak se rozesměje, když vidí Kazvo počínání s bušícím srdcem a sám nechá kytaru viset na krku, když taky zatleská s očima upřenýma do davu. Byla to nakonec parádní show. Jenže pak si všimne Rukiho na druhé straně, co i se svým metrem šedesát momentálně vypadá jako bůh pomsty a radši seskočí z pódia, aby se k nim vydal. Cestou si stahuje kytaru přes krk a podává jí obsluze baru a v dalším okamžiku už slyší Rukiho odpověď. "Vždyť si ho klidně nechal vyhrát." Kývne dlaní k přicházejícímu Aoimu, ale oči upírá do těch Kazových a jasně tím demonstruje svou pravdu, že Aoi byl lepší. Hecuje Kaze a to úplně schválně. Když mohl před tím rýpat do něj a sahat mu na bradičku a vzápětí na to balit jeho kamaráda.... co by ho nepoškádlil?
"Takže se nabízí otázka, jestli je můj kytarista lepší a umí to líp, nebo tě tak rozhodil, že jsi to pokazil." Pokračuje dál a v očích se mu škodolibě blýská.
"Ruki..." Ozve se Aoi a položí mu smířlivě dlaň na rameno. Už ho zná, ví že je to legrace, ale Kaz by to pochopit nemusel a Ruki problém klidně vyprovokuje. Jenže on prostě chce vědět, proč mu za to Aoi tak moc stojí. Na to je ten kluk moc hodný a férový, aby ho tady tahle vichřice, co mu mimochodem ještě někdy včera nebo kdy sahala na manžela, jen tak opíchala a zase šla.
Kaiovi naskočí husí kůže, když ucítí Uruhovy rty na citlivém krku a jeho šeptání o tom, že ho provokuje. Přetočí se pod jeho rukama čelem k němu a s jiskřícíma očima se podívá do těch jeho.
"Já jsem si ale přece vůbec nezačal." Culí se, pořád je pěkně opilý a zrovna si omotává paže
kolem jeho krku, už úplně bez jakýchkoliv zábran včetně veřejnosti, když k nim dolehne, co se děje na opačném konci parketu. A jde o Rukiho. Takže se na sebe zase podívají a opět zamíří k nim. Zrovna si vyslechnou Rukiho proslov směrem ke Kazovi.
"Kdybych mu chtěl půjčit kytaristu, řekl bych, že by byli legendární, ale já nechci." Zasměje se Kai a poplácá Kaze přátelsky po rameni, ale pak se trochu zarazí, když uvidí Rukiho přísné oči a tak nějak se vsákne zády do Uruhy za sebou.
"Už to nepijte kluci." Řekne jim Aoi, který celý večer moc dobře pozoruje to jejich zvláštní jiskření.
Tohle všechno je volné jen jedné další dvojici v klubu a tou je Gackt a Reita. Gackt se pousměje a kývne bradou směrem k východu z klubu.
"V tom případě jedeme." Řekne mu, pak od něj odvrátí pozornost a najednou jsou u něj jeho
Přátelé a taky ochranka. Přátelé se otočí a docházejí pryč sami, ochranka něco přikývne a vzdálí se taktéž, asi k východu a tak podobně. On sám vykročí na čerstvý vzduch před klubem, kde si zapálí a čeká, až mu přivezou auto, které parkuje o kus dál. Je o něm dost známé, že je svými auty doslova posedlý a tento fialový kousek je momentálně jeho zkáza, od které se nedokáže odlepit, když nemusí. Počká si na Reitu a provází auto očima, když mu ho řidič přiveze. Už aby z něj vypadl, nesnáší to. Převezme si klíčky, obejde ho k místu řidiče a vybídne ho, ať se posadí.





Hyde (Kei), Reita, Uruha, Kaz

Kaz ještě krátce těkne pohledem k příchozímu Aoimu a mrkne na něj, než svou pozornost plně stočí k příchozímu Rukimu. S naprostým klidem vytáhne z kapsy krabičku, klepnutím dnem do dlaně se vysune cigareta, kterou si vloží do koutku a zapálí si. Teprve pak, když dým opustí jeho rty se nadechne k odpovědi.
"Ale podívejme se, tady se nám někdo rozhořel a nebo jí se rýpat." Začne s naprostým klidem, když si ho přeměří od hlavy až k patě, ale rozhodně se nepřestává usmívat.
"Mm, asi jsem se nechal rozhodit, ukážu ti to." Odpoví mu s krátkým pokrčením ramen, ale v očích už mu hoří provokativní plamínky, když se rozejde směrem k Aoimu a zastaví se za jeho zády, opírajíc si bradu o jeho rameno.
"Ty oči...." Broukne Kaz jako první, je to sice provokace Rukiho směrem, ale taky je to vlastně pravda, líbí se mu a on to rozhodně nemá v plánu maskovat.
"Ty vlasy..." Pokračuje dál, když krátce těkne pohledem k profilu Aoiho a pohraje si s jeho prameny.
"Ty boky...mm..." Jeho dlaně se přesunou na boky, a krátce přitiskne svůj klín na jeho zadek.
"A ještě k tomu vystřihne z patra takový battle, ale no ták...Prostě jsem roztál." Řekne nakonec úplně klidně, když vlepí Aoimu pusu na tvář a znovu ho obejde nepokrytě míříc k Rukimu. Zastaví se těsně před ním a shlédne mu do tváře.
"A co ty Ruki? Kdy přesně jsi začal mít pro Hyda slabost? Před hodinou, před dvěma? U něj je to hodně rychlé že?" Mluví tiše, aby ho slyšelo, co nejméně lidí, ale je jasné, že jestli někdo hodlá provokovat bude to právě on.
Uru kouká do tváře Kaie, který se k němu natočí čelem a dlouze vydechne s jistou spokojeností. Zítra se bude nenávidět, to je jasné, jenže teď to nejde.
"To se tu taky musí pořád něco dít." Zamumlá si nespokojeně pod nos, když se vydají k tomu rozruchu. Ruki? Vůbec nechápe o co mu jde...Zrovna se chystá něco říct, když zase ucítí Kaiovo tělo na tom svém a musí se hodně dlouze nadechnout, kouká někam do stropu, tohle je už na něj příliš moc provokace a on netuší, jak dlouho to vydrží. přes to všechno Kaie ochranitelsky uzamkne v náruči.
"Už pít nebudu." Broukne si spíš pro sebe odpověď na Aoiho poznámku.
Reita už nestačí nic říct, když je vyzván, aby ho následoval. Když se k němu otočí zády, trochu nejistě přešlápne na místě, přemýšlejíc, do čeho se to vlastně uvrtal. nakonec napíše smsku Aoimu, že jde ještě na jednu párty, ať ho nehledají a vykročí ven z klubu. Na tváři si ale nechává sebejistý výraz a jistotu, která se ale uvnitř nenachází. Dojde až před klub, kde už stojí Gackt u svého auta. No, za prvé mu hrozí, že z toho lesku oslepne a za druhé mu nejspíš upadne brada, jestli má do tohohle sednou.
"Ou, nemám tě rád, ale tole je bomba." Vypadne z něj dřív, než se stačí zarazit a jeho výraz na chvíli opravdu povolí. Pomalu má strach se auta dotknout, když ho vybídne , aby se usadil, ale nakonec to přece jen udělat a interiér...je snad ještě lepší. Těká očima z jednoho místa na druhé. moc se snaží, aby na něm nebylo vidět nadšení, ale když on má prostě pro tyhle věci slabost, hodně velkou.
Hyde mezitím stojí opodál celé té provokovací scénky s rukama v kapsách a hlavou mírně na stranu. Sleduje pohledem střídavě oba dva, jak Rukiho, tak Kaze a chvíli přemýšlí, jestli se má smát nebo zasáhnout. To mu vydrží přesně do doby, kdy Kaz vykročí k Rukimu a je u něj blízko. Na jeho vkus až moc blízko a něco mu říká. Mírně stáhne obočí k sobě, u něj velmi nezvyklé gesto a...on snad vážně na stará kolena začne žárlit nebo co? Prostě se rozejde jejich směrem a stoupne si vedle Rukiho.
"Já myslím, že už by to stačilo." Broukne tichým hlasem do které se vkrade zvláštní podtón a kouká na Kaze s jasným znamením, komu ta slova patří. Ten mu vrátí pohled první trochu nechápavě, než nakonec protočí očima v sloup a rozhodí ruce v rezignovaném gestu. Jasně, srandičky jsou jedna věc, ale tenhle výraz nevidí u Hyda často. Ví, že v tuhle chvíli by se měl stáhnout a nejlíp někam uklidit, on je snad jediný, kdo ho dokáže alespoň částečně zklidnit.
"A mám po zábavě." Neodpustí si Kaz komentář, ale přece jenom ustoupí o několik kroků dozadu.


(konec šesté části)

Žádné komentáře:

Okomentovat