28. července 2019

Hromadné - Vezmeš si mě? část 5.

(klub)




Ruki, Aoi, Kai, Gackt

Aoi docela pobaveně sleduje celé dění se servírkou i to jak ji vypakuje. Kluci jsou očividně zvyklí chovat se jako králové. Jenže oni sem ty flašky vážně začnou nosit. Vlastně se ani nevejdou na stůl, takže jim přirazí ještě jeden kulatý stoleček a dávají to na ten. Kaz mu začne flašky předvádět, když mu dává před oči jednu po druhé, některé snad nikdy ani neviděl.
"Co třeba kvalitní rum?" Zeptá se ho, protože neví, která z nich to je, ale pak nad ním zavrtí hlavou.
"To by ani nebyla otrava, to by byla náhlá smrt." Řekne mu Aoi a zatím celkem zdařile přechází všechny jeho narážky na jejich potencionální pletky. Prostě to bere jako takové kočkování. Nakonec nastaví čistou skleničku, aby mu mohl alkohol nalít a ťukne si s ním.
"Takže, nějaké novinky, co chystáte?" Pokusí se otočit téma hovoru na hudbu a stůl sebou uhne do strany, když do něj Kai omylem kopne. Vrhne po nich pohledem, ale ti dva nevnímají nic. Kai honem využívá chvilky klidu k dýchání, ale Uruhovi se to nelíbí. Co? Proč?
"Mnohem snáz by mi šlo, kdybych měl odpovídat na to, co na tobě nejvíc nesnáším." Směje se dál, když ho dráždí.
"No dobře, dobře! Máš hrozně zvláštní tvar rtů, fakt moc pěkný!" Takhle za chvíli dojde na každý jeho rys, protože jsou prostě příliš nevšední.
Gackt se u baru znovu otočí, když jeho omluva nezabrala a ten kluk ho dokonce ani nepozná. Za to on pozná jeho, podle pásky. Pokud to není nějaký... fanoušek, ale nepřipadá mu. Sklouzne očima na skvrnu na jeho tričku a potlačí nutkání dát mu na nové. Stáhne si z nosu brýle a upře na něj modrý pohled, když je zasouvá za okraj černé košile. Vykouzlí úsměv a podá mu ruku.
"No tak se nezlob, to nebylo naschvál. Obvykle nepolévám hosty v klubech."
Řekne mu svým hlubokým hlasem. Poslechne si, co si Reita objednává a pak ukáže na barmana, aby to připsal na něho a rovnou vytáhne bankovky. Platí se hned.
Rukiho oči se upřou do Hydových, když mu řekne, že se mu ten dotyk taky nelíbil a něco v nich trošičku změkne. Podívá se na něj z trochu jiného úhlu, než dosud.
"Vážně?" Broukne pořád podmračeně, ale v tu chvíli už se kolem něj sevřou ruce a on pocítí jeho zvláštní parfém. Zvedne ty své, které jsou teď pod jeho pažemi a dotkne se jimi jeho lopatek, když mu to obětí nejistě opětuje. Začíná se mu do hlavy dostávat fakt, že je jeho a že tohle chování je v pořádku. Silně se zachvěje, když ucítí jeho rty na svém krku, vzápětí jeho slova a slabý náraz boků o boky a připomene se mu všechno, co se mezi nimi stalo v autě. Trochu se oddálí, otočí oči k těm jeho a v dalším okamžiku už se jemně dotýká jeho rtů svými. Opatrně, skoro zkoumavě, vtahován do té konejšivé přítomnosti bez ohledu na to, že se právě rozrazily dveře, někdo vstoupil a s omluvným huhláním zase odešel. Pousměje se a vymění si s ním pohled.
"Špatné místo."


Hyde (Kei), Reita, Uruha, Kaz

Kaz se dostane asi k šesté flašcce, když si Aoi poručí kvalitní rum.. vstane celkem hbitě a mnouc si bradu hledá ten nejlepší rum, jaký tu mají. Nakonec přece jen ten nejlepší najde, odsune všechny stranou až jedna z nich spadne ze stolu na zem.
"Sabotére!!!" Ukáže směrem na flašku, ale pak se přece jenom usadí na to samé místo a nalije oběma do sklenky.
"Smrt? Ale ne, to bych nedovolil, byla by tě škoda, veeelká škoda." Věnuje mu svůj typicky skoro až přehnaně široký úsměv, když málem dostane nohou stolu do kolene, jak se posune.
"Hej, radši si to rozdejte, to bude mnohem bezpečnější." Protočí nad nimi očima v sloup, než má zase jeho plnou pozornost Aoi, který začne řešit práci.
"No vlastně máme teď chvíli pauzu. Hyde obráží nějaké televizní show a postupně chystáme nové CDčko, trochu mi teď chybí inspirace." Prohodí najednou zamyšleně, jako by v něm někdo něco přepl a jeho výraz už není tak šílený, jako před chvílí, ale jen na chvíli.
"Kašli na práci teď, nebaví mě sedět jdeme tancovat." Kopne do sebe panáka na ex, popadne ho za ruku, odhodlaný ho vytáhnout na parket, i kdyby ho to mělo stát život a je mu úplně jedno, kdo se po nich otáčí.
"To by možná bylo jednodušší, ale pak bych tě pouštěl zadarmo." Prohodí Uru ke Kaiovi a přemýšlí nad jeho další odpovědí, když k němu dolehne hlas Kaze.
"To víš, že jo a ty se s radostí budeš koukat, na to zapomeň." Houkne směrem k němu s vyplazeným jazykem, když se jeho pozornost zase stočí směrem ke Kaiovi...
"Tak rty říkáš, hmm. To už zní mnohem líp. Netušil jsem, že mi koukáš na rty." Rýpne si do něj a přemýšlí, jestli ho opravdu pustit. Možná už by mohl, aby ho vážně neulechtal k smrti. Pustí ho tedy, jednou dlaní mu prohrábne vlasy a usadí se na sedačku, sledujíc, co všechno se na stole objevilo.
"Mmm, tomu říkám výběr. Co si dáme?" Zeptá se zrudlého Kaie s mlsným výrazem ve tváři.
Skrze krátké trochu vzteklé zatmění před očima si Reita ani nevšiml, kdo že to do něj vrazil. Když se po jeho nové omluvě konečně pořádně podívá, málem mu spadne brada a panák z ruky. Právě vynadal Gacktovi...no paráda, tohle se může stát jenom jemu.
"Ehm, to je v pohodě." Prohodí ze začátku trochu rozpačitě, když si prohrábne rukou vlasy.
"Zas taková katastrofa to není." Dokončí s jasnou zprávou, že za něj opravdu platit nemusí. To triko by si vlastně nakonec mohl nechat zarámovat a vystavit.
"Dej mi chvilku, ať rozdýchám, že jsem právě vynadal Gacktovi." Prohodí s nádechem pobavení a radši do sebe panáka obrátí, snaží se to nějak rozdýchat.
Hyde se krátce odtáhne, když se ho zeptá, jestli to myslíš vážně.
"Samozřejmě, že to myslím vážně, Ruki-chan." Broukne klidně do jeho kůže, kterou znovu políbí. Nechá ho, aby se od něj mírně odtáhnul, když mu koukne do očí, vztáhne svou dlaň k jeho tváři. Polibek mu bez váhání oplatí, zvedá se v něm opět vlna vzrušení i vášně, i když je polibek úplně jiný, než v autě, vůbec ne horší, ale takový opatrnější. Svým tělem se pořád tiskne k němu a neubrání se spokojeném vzdychnutí, dokud sebou mírně neodtrhne, když se ozve hlas za jejich zády.
"Bože, ani po svatbě nemá jeden chvíli klidu." Protočí očima v sloup, ale vesele mu v nich jiskří.
"No, záchody nejsou zrovna na mém seznamu, kde bych chtěl něco zkoušet, věděl bych o stovce jiných a rozhodně lepších." Neodpustí si poznamenat, než na něj koukne a chvíli si kouše spodní ret, než se rozhodne znovu promluvit.
"Ruki-chan, ať je to jakkoliv, hra to pro mě přestala být už před obřadem svým způsobem. Pokud se něco bude dít, chci to vědět, okey?" Upřímnost na sebe nenechá dlouho čekat, vlastně by byl rád, kdyby byl spokojený. Jasně občas se chová všelijak, ale to přece neznamená, že je mu všechno jedno. Zvedne jeho ruku tou svou, kde se nachází stejné prsteny a krátce se na ně podívá.
"Postarám se o tebe, když o to budeš stát a teď už dost sentimentu, nebo uteču sám před sebou. Jdeme je zachránit." Dokončí, když políbí hřbet jeho dlaně a aniž by ji pouštěl vykročí směrem ze záchodů.



Ruki, Aoi, Kai, Gackt

Aoi sleduje ze svého místa v sedě Kazovu tvář z profilu zatímco má nohu přes nohu a jednu paži přes opěru. Trochu s nohou kýve a uvažuje nad tím, jak zvláštně vypadá. Něco na něm je hodně jiného, takového znepokojivého a při tom je docela sympatický. Charismatická osobnost, určitě pro skupinu jako je Vamps. Jedna z lahví spadne a rozbije se na střepy a on na to docela vyvalí oči.
"To je škoda." Řekne a čeká, kdy někdo přiběhne, aby jim to minimálně naúčtoval. Ucítí znovu jeho bok na svém, stáhne paži z opěry a sáhne po sklence. Uru na napomenutí zareaguje vysloveně po svém a trápí Kaie dál, což je jejich oblíbená kratochvíle, takže se tomu vůbec nediví.
"To není o sexu, to je o cíleně šikaně našeho bubeníka." Vysvětlí mu s úsměvem.
"CDéčko?" Zeptá se zvědavě, protože o hudbě může mluvit prostě pořád a pak moc neví, kdy se zastavit. Jenže nic víc už mu není přáno, protože ho ho Kaz vytáhne na nohy. Ještě se chvíli zapře na místě, aby do sebe otočil i svého panáka a následuje ho na parket. Tak trochu vyčkává, co ze kreaci nastaví on, i když má sám dobrý rytmus.
Kai stačí koutkem oka zaregistrovat odchod kluků i Kazovu poznámku a trošku se začervená. On s kýmkoliv z kapely, taková blbost. Nicméně Uruhova poznámka ho znovu rozesměje.
"Koukám ti úplně na všechno pitomče. Po těch letech." Řekne mu, když ho hravě plácne po paži a hned na to si nechá rozcuchat vlasy. Takhle se chovat ke svému kapelníkovi. Vyškrábe se do sedu, je od něho řádně pomordovaný a taky se rozhlédne po stole.
"No páni, to si necháme líbit. A jenom pro nás." Řekne mu, když se natáhne po něčem, co nikdy neviděl a co má hodně divnou barvu a nalije jim oběma. Hned si s ním přiťukne a napije se.
"Panebože." Zakření se a drží si hřbet dlaně na ústech. Ta mentolová pachuť je šílená.
"Co je tohle?" Ukazuje na něco jiného.
"Budeš mi držet vlasy, až budu zvracet?" Pokračuje.
Gackt zaregistruje Reitovo uvědomění moc dobře, ale jen se dál nenuceně usmívá. Najednou je celý krotký a všechno je v pohodě, to je milé. Pak se ale dokonce nahlas zasměje, když mu řekne to s tím, komu vynadal a taky se vytáhne na barovku.
"Vyrazil jsi sám nebo tady máš někde kolem přátele?" Zeptá se ho, zatímco protočí v prstech svoje pití a snaží se nevidět slintající pohled jedné z barmanek. Je to kočka, ale on je... velmi imunní. Jeho vlastní doprovod se drží opodál a nechává ho dělat si, co chce, jako by za to snad taky byli zaplacení. Vlastně je má trochu vycepované všechny. Zůstává tělem natočený na Reitu a prohlíží si jeho profil.
Ruki naslouchá Hydovým slovům a konečně jim začíná taky věřit. Uběhl mezi nimi jeden jediný den, ale jemu to trochu připadá jako celý rok. Stalo se to všechno tak rychle včetně přerodu jeho odmítavého já v naslouchající já. Alespoň trošku. Není zase tak zvyklý vylévat si srdce, ale přes to přikývne. Sleduje pozorně rysy jeho tváře, když si prohlíží jejich prsteny a pak jeho rty, které se dotknou jeho kůže. Jsou skutečně jako samet. Mohl by se vztekat, že se o sebe dokáže postarat sám, ale nějak toho najednou není schopný. Mohl by se nechat naprosto schválně rozmazlovat tímhle mužem? Je to tak špatná myšlenka? Proč by ne, když ho chce? Znovu přikývne a kráčí za ním ze záchodů. U stolu je jenom Kai a Uruha a vypadá to, že mají několik panáků za sebou. Rozhlédne se kole, Reita pořád nikde a o kus dál je vidět Kaze, který Aoiho skutečně udolal. Jemně šťouchne do Hyda a ukáže mu na ně bradou.



Hyde (Kei), Reita, Uruha, Kaz

"No já ti nevím, koukal si na ně pořádně. Já bych tomu dal tak měsíc, maximálně dva." Zareaguje Kaz na Uruhu s Kaiem a na rozbitou flašku, už si ani nevzpomene. On ten binec někdo uklidí, tím si je jistý. Momentálně věnuje plnou pozornost Aoimu, který se ptá na Cdčko, evidentně je zvědavý.
"To je taková kulatá věc, většinou na něm bývá hudba." Rýpne si do něj, než se konečně dostanou na parket. Čekal, že se bude víc bránit. Zrovna se chystá na nějakou tu parádní otočku, když rychlá hudba dohraje a začne ploužák. Prostě má víc štěstí, než by si kdy myslel a že si většinou myslí hodně. Nečeká na jeho reakci, vlastně mu ani ani nedá žádný prostor a popadne ho za boky a přitáhne si jej k sobě.
"Mám ti přinést flašku nebo už to zvládneš?" Zeptá se jej provokativním tónem, je jasné, že vůbec nepočítá s variantou, že by mu mohl zkusit utéct. Prostě se začne hýbat do rytmu, takový ploužák je vždycky nejlepší příležitost, jak se dostat blíž a on to moc dobře ví.
"Nebo máš strach, že tě někdo uvidí?" Uhodí na něj skoro až s ďábelskými jiskrami v očích.
Uru se zatím s pozvednutým obočím podívá na Kaie, kterému mírně zrudly tváře.
"Oh, ty jsi zčervenal." Ukáže na něj prstem a rozesměje se, on osobně by si to dokázal představit, tu jeho tvářičku v určitých chvílích...jenže na jeho rozpoložení se to vůbec neprojeví, byl by to průšvih, kdyby se zakoukal do někoho z kapely. +Byl? A jak moc velký?+ Proběhne mu hlavou, než se radši zase věnuje rýpání do něj.
"Neříkej mi, že sis to představil, Kai." Zamumlá s nádechem provokace v hlase, než popadne panáka a trochu nejistě si ho prohlédne, než ho do sebe přece jen obrátí. Třeba ho pak přestanou napadat různé narážky...možná...snad...
"Mmm, držet vlasy, Kai děláš mi návrhy?" Neubrání se znovu, tohle je šílené, měl by si konečně zavřít pusu na zámek, to ten alkohol...určitě. Raději se natáhne po další flašce a oběma nalije, musí to splácnout....tohle je vážně divný.
Reita se po Gackovi ohlédne, když se zasměje. Tohle vážně nečekal, možná i myslel, že bude nějaký...no prostě celebrita, ale on se chová úplně jinak, než Hyde a Kaz....ještě chvíli si to omílá v hlavě, než na něj padne přímá otázka.
"No někde v prostoru jich pár je, jeden z nich se dneska dokonce oženil, šílenec." Protočí očima v sloup a pobaveně se uchechtne, když k tomu vidí i pohled barmanky má sto chutí se upřímně rozesmát.
"Myslím, že by jsi jí měl půjčit kapesník, jinak ty sklenky budou vážně klouzat." Neubrání se rýpnutí, on už asi lepší nebude; maximálně ho pošle do patřičných míst a s tím se celkem smíří.
Hyde je rád za výraz v Rukiho tváři, může být bohém, může být rocker, ale to pořád neznamená, že by se měl chovat zrovna k němu jako dobytek no ne? Má pro něj prostě slabost, pro jeho tvář, pro jeho povahu a ať se klidně celý svět postaví na hlavu, nejhorší, co by ho teď vlastně mohlo potkat je rozvod, ano tak to je. Rozhlédne se po okolí, kdo kde je a v jakém stavu je celý klub. Tak trochu čekal, že už z toho bude kůlnička na dříví, nedivil by se tomu. Ohlédne se po Rukim, když do něj šťouchne a koukne na Kaze a Aoim uprostřed parketu.
"Mmm, jak se zdá, Kaz si našel objekt. Pozitivní na tom je, že tobě už dá pokoj, prozatím." Prohodí pobaveně a ještě chvíli je sleduje, když se s Kazem krátce střetnou pohledem. Zamává mu konečky prstů v uvolněném gestu a rozhlédne se znovu, když mu pohled padne na Gackta u baru, ano opravdu je to on.
"Heleme se, jak se zdá, tak na party už nikdo nechybí." Neubrání se poznámce, ale prozatím za ním nemá v plánu zamířit, to může i později. Místo toho pustí Rukiho ruku stoupne si před něj a věnuje mu naprosto dokonalou poklonu s pravou rukou nataženou jeho směrem.
"Smím prosit?" Zeptá se jej, když se pomalu narovná, možná to bylo trochu teatrální, ale přece je to jejich večer a on si nemohl pomoci.


Ruki, Aoi, Kai, Gackt

"Měsíc... nesmysl, kluci by...." Mávne za nimi rukou, ale o mnoho víc toho nestihne. Hudba jak naschvál přestane, on se rozhlédne, když chvíli čeká, co přijde a je to ploužák. No sakra, Kaz se ho vážně dočkal. Nakloní hlavu mírně k rameni, když se na něj podívá očima To myslíš sakra vážně? Jenže to už má jeho ruce na svých bocích.
"Ty jsi hrozný pankáč." Zasměje se, když ho chytí za ramena, spíš kvůli rovnováze, ale už tam ruce nechá.
"Na parket se s flaškou nesmí." Broukne k němu líbezně a zavrtí hlavou, že strach nemá. Je to jenom tanec, a ještě v udergroundovém klubu. Odsud většinou fotky nebývají. Najde si svůj nový rytmus a když k němu znovu zvedne oči, trochu znejistí. Pořád si hlídá, aby mezi nimi byly dva centimetry místa, ale hudba ho pomalu dostává a tančí dost uvolněně. Dokonce si trochu pohazuje vlasy a vždycky se u toho na něj usměje.
Kai otočí na Uruhu tvář trochu dotčeně.
"No jasně, on to pochopil úplně jinak!" Brání se, když rozhodí rukou s panákem a půlka obsahu vylétne a rozcákne se kolem.
"To jsem ještě nestihl, ale nech toho! Jak o tom mluvíš, to ani jinak nejde si to nepředstavovat!"Brání se a znovu ho plácne, teď přes stehno. Nakonec se znovu rozesměje, předkloní a zavrtí hlavou.
"To jsi pěkný chudák, jestli je tohle všechno, co tě se mnou čeká." Řekne mu a pošle tam třetího panáka v pořadí, když se nad nimi objeví Hyde a Ruki. To jim to trvalo.
"Neviděli jste Reitu? Není to už divné?" Zeptá se, ale neviděli a jdou taky tancovat. Kdyby tolik nepil, šel by ho hledat. Jenže pije, smůla.
Gackt se zatváří překvapeně.
"Oženil? Má jí s sebou?" Zeptá se s novým úsměvem a pak natočí tvář k baru.
"Mě to stačilo jednou. Znova už ne."
Mávne rezolutně rukou. To určitě... Ani poprvé nechtěl, jenže ho tlačily okolnosti a drby. Je rád, že se toho břemena zbavil. Pak ale vyprskne smíchy, tekutina alkoholu ho zapálí v krku a stočí po něm znovu oči.
"To je pěkně nechutné, Reita-chan." Použije hned tohle důvěrné oslovení, ale nakonec sáhne do kapsy a ty kapesníčky vyndá. Podá je přes bar slečně, ona si je vezme a podá mu je zpět s fixkou. Takže je ještě podepíše a ona s nimi utíká někam dozadu. Znovu se podívá na Reitu s výrazem A takhle to chodí. Jsou to skoro nevinné oči.
Ruki sám se ještě chvíli dívá za Aoim a diví se, že se nechal ukecat, ale je za to docela rád. Když je Hyde jeho manžel a Kaz Hydův přítel, měli by se asi seznámit a trochu se kamarádit, jinak by mohli mít problém. Pak následuje Hyda pohledem, o kom to mluví. Jako první ale uvidí
Reitu a trochu mu spadne kámen ze srdce, že je stále tu, že je v pořádku a že se dokonce s někým baví. Prostě se zakecal. Moment… s Gacktem??? Vyvalí na to oči, ale už se nediví, že se zatím nevrátil a sám má docela chuť, jít se s ním taky seznámit. Očekával, že tam Hyde zamíří, ať už z jakýchkoliv důvodů, ale on ne. Postaví se před něho, upře na něj svoje dokonalé oči a vyzve ho k tanci. Sleduje jeho počínání s rukama klidně podél těla a pak mu svou dlaň podá a světe div se, usměje se zpět. Odejde s ním na parket a skončí spolu v poněkud těsnějším obětí, než ti dva o kus vedle. Jednu dlaň má v té jeho, druhou opřenou předloktím o jeho hrudník a nos dost blízko jeho s očima upřenýma do těch protějších.
"Ještě jsme nejedli ze společného talíře. Měli bychom se krmit." Připomene mu opomenuté zvyky.


Hyde (Kei), Reita, Uruha, Kaz

"Pankáč? Ale jo tak mi říkat můžeš, už jsem slyšel i horší výrazy." Protočí nad tím Kaz očima, tohle je vlastně jedno z těch lepších oslovení, na to by si mohl zvyknout.
"Ne? Myslíš, že by mi to tu někdo zakázal?" Kdyby neměl plné ruce jeho boků, nejspíš by nad tím mávl rukou a pro tu flašku šel, jenže to by byl vážně pitomec, vůbec se mu od těla Aoiho nechce, klidně by se ještě víc přitisknul a... tak to taky udělá.
"Mmm, jsi vážně sexy, za chvíli s takovou budu mít jistý problém." Houkne provokativně, když vidí, jak si pohazuje vlasy, ano tohohle by si klidně sebou vzal domů, takové rozptýlení by si nechal líbit, když se na něj Hyde vykašlal....ještě by mu to měl pořádně spočítat, ale to si nechá rozhodně na později, do té doby vymyslí nějak super vtípek.
Uru se zatím směje rozpakům Kaie, je roztomilý...moment...vážně ho napadlo tohle při pohledu na něj? Začíná mít podezření, že v těch flaškách musí být něco víc, jinak to není možné.
"A co si představuješ, tohle mě začíná celkem zajímat?" Snaží se tvářit jen zvědavě, ale v očích se mu objeví zvláštní jiskřičky, asi by už neměl pít, jenže říkejte to někomu, kdo už má upito. Shlédne na jeho dlaň, která ho plácne přes stehno, naštěstí k nim přijde Ruki a Hyde, tak do sebe může kopnout dalšího panáka, aby se trochu vzpamatoval, ale je to ještě horší. Začíná vážně chtít vědět, co si Kaii představuje.
"Tak už mi to povíš?" Zkusí do něj dloubnout ramenem, ale ztratí trochu rovnováhu a sveze se se smíchem na sedačku.
"Už nepiju."
"Ano, má HO sebou." Zdůrazní a kývne hlavou směrem za sebe, kde už tancuje Hyde s Rukim ploužáka. Když mu na ně zase padne pohled, rozesměje se nad tím faktem, jak to všechno muselo probíhat a má, co dělat, aby se znovu napil.
"Musel bys vědět, jak k tomu došlo." Prohodí na vysvětlenou ale sám není schopný slova.
"Já bych do toho nešel ani za zlaté prase, naštěstí se mnou nikdo dlouho nevydrží." Dodá nakonec s vítězoslavným a skoro až hrdým výrazem, než prstem ve vzduchu pomyslně odškrtne úkol. Zarazí se přesně ve chvíli, kdy použije ono oslovení a koukne na něj s trochu staženým obočím.
"Myslím, že ses přeřekl." Neopustí si poznamenat a zavrtí nad tím hlavou. Ani od něj si takhle říkat nenechá a mohl by být třeba ředitelem zeměkoule, to je mu úplně fuk, ani ten nevinný výraz mu nesežere, to ať si zkouší na někoho jiného. Zase se bude radši chvíli věnovat svému pití a klidně rozebírat, co si o sobě myslí, když mu tak říká. Ani kvůli jeho očím mu to rozhodně neopustí jen tak, musí si na něj dávat bacha!
"Nekoukej na něj tak nebo budu žárlit." Prohodí Hyde, když se přitiskne víc na jeho tělo a samozřejmě myslí Rukiho pohled na Gackta. Jak je to dlouho, co se neviděli, no dost dlouho, aby některé věci byly zapomenuty. Koukne na něj s úsměvem, když připomene jede ze zvyků, nakloní hlavu mírně na stranu a znovu vyhledá jeho blízkost svými rty.
"Je ještě spousta věcí, které jsme nedělali, můj Drahý, ale myslím si, že to brzy doženeme. Tohle můžeme natrénovat při snídani třeba?" Nadhodí se skoro nevinným výrazem a krátce se otře tváří o tu jeho, vlastně by úplně nejradši nasedl společně s ním do auta a jel domů, když se tak hezky jeho led rozpustil, hrozně rád by si ho užil, co když bude nepřístupnost ráno zpátky?



Ruki, Aoi, Kai, Gackt

"To je náhodou poklona, říkám tam všem neskutečně praštěným lidem." Zasměje se Aoi, ale to už se jeho boky srazí s těmi Kazovými a on ještě pronese to o jeho problému. Nejde si pro nic daleko ani pomalu a klidně mu tu oznámí, že mu z něj bude stát. Pokud to myslí vážně. Třeba nemyslí? Je to hra....zábavná. Přitáhne si rameno k tváři a mrkne, když si oběma dlaněmi opět vyjede do vlasů a zvedne je, vzápětí ruce a u toho pohupuje boky. že by mu to holky mohly závidět. Pak se rozesměje a chytne se ho znovu za ramena. Sám se přitáhne blíž a se rty u jeho ucha mu zašeptá.
"Vždycky jsem randil jenom s holkama." Zase se oddálí a znovu mrkne. Je to pravda. Není zaujatý ani odmítavý, jen ho to prostě nikdy nenapadlo. Vůbec si neuvědomuje, jak nebezpečné by jeho prohlášení mohlo být v přítomnosti tohohle muže.
Kai obrátí obličej na Uruhu a chvíli studuje rysy jeho tváře. Oba dva už mají značnou náladičku vepsanou v očích.
"Já nevím...asi... by to navazovalo tady na tu polohu." Poplácá sedačku vedle sebe, na které před chvílí ležel. Dobrovolně se umístil dolů, ale při pohledu na Uruhu, kdo by to chtěl obráceně, ha ha ha...moment. Kdo by to vůbec chtěl? Teď si nalije znovu on a pošle tam další várku. Uru se sveze po sedačce kousek níž a on má strach, že když se sám pohne, skončí až na zemi. Skousne si jemně spodní ret.
"My asi radši tancovat nepůjdeme." Řekne mu, opře se vedle něj a sveze níž, aby byl ramenem vedle toho jeho. Pak k němu posune pohled.
Gackt se ohlédne směrem, kterým Reita ukazuje a zároveň s tím si v hlavě přerovnává, že si skutečně on vzal jeho, protože to je jeho malé velké....tajemství? Tabu? Asi oboje... jenže se zastaví zeměkoule, když tam uvidí svou femme fatale tančit s frontmanem The Gazette. Tohle je naprosto celý on. Hyde byl pro něj ztracený už dlouhé roky, ale stejně těžko kousal všechno, co se kolem něj dělo. Přiměje se nadechnout, vrátit se očima na Reitu a zatvářit se znovu zcela poklidně. Je dobrý herec.
"Jak ho tak znám, bylo to něco naprosto šíleného, co ho napadlo v jediné vteřině." Okomentuje Hydovo chování.
"Hm a pročpak ne?" Zeptá se ho na jeho mínění o sobě samém, ale Reita se začne ježit. Jemu se zablýská v očích a jemně si přejede jazykem po rtu. A heleme se.... malý plamínek. Začíná se v něm probouzet lovec. Zvedne dlaň a sotva znatelně ho konečky prstů pohladí po spánku. "Myslím, že nepřeřekl." Řekne mu a sklouzne ze stoličky, jako že půjde.
Ruki obrátí oči od Gackta na Hyda a zachce se mu zlobit.
"Proč ne, je na co. Je to krásný chlap." Dobírá si ho. Jenže Hyde mu to vrátí i s úroky, když začne narážet na další něžnosti. Takové ty opravdu vážné. Gackt je zapomenut. Jemně se začervená a promne rty o sebe. Hydova tvář se otře o tu jeho a on zněžní ještě víc. Ještě kousek a bude tady jeho druhé, velmi skryté já. Lekne se toho. Zatváří se jako poplašená laň a místo jakékoliv odpovědi ho přitáhne k sobě, položí si bradu na jeho rameno a pokračuje v pomalých otočkách, dokud hudba nedohraje. Vůbec si neuvědomuje, jak silně svírá látku jeho košile na ramenou. Samozřejmě, že začnou s rychlou, ale on nějak pozapomene a zůstává v téhle pozici a blízkosti.




Hyde (Kei), Reita, Uruha, Kaz

"Výborně, tak to je přesně pro mě." Ne, nebude se rozhodně bránit, Kaz moc dobře ví, jak na tom je a nestydí se za to. Jenže už vážně začíná mít problém, protože Aoi se začne nebezpečně pohupovat v bocích a je fakt hodně blízko. Začíná vážně zapomínat na všechno kolem, to mu šlo vždycky hodně dobře. Silně stiskne jeho boky, když se k němu přitáhne blíž a ještě mu šeptá do ucha, o tak tohle je na jeho povahu vážně moc.
"Mmm, ani nevíš o co přicházíš, ale rád ti to ukážu." Prohlásí bez přemýšlení, než se jeho ruce bez váhání přesunou z boků na zadek a se stiskem prsty si jej k sobě ještě víc přitiskne.
"To randění můžeme klidně přeskočit." Zaútočí na něj na přímo, on nerandí...nikdy nerandil, na to ho prostě neužije, nejspíš na to ani nemá buňky, když by nad tím začal přemýšlet (nemožné!), tak to nikdy nepotřeboval, ani si nepřipouští, že by na to někdy mohlo přijít.
"Tak navazovalo na polohu? Z téhle debaty mi začíná být trochu horko a zároveň žasnu, co všechno z tebe padá." Zamumlá Uru ze své pozice v pololeže na sedačce a ani se mu vlastně nechce zvedat, jen se pobaveně zahihňá.
"Ne, myslím si, že bych odpadl po první kroku, jsem zvědavý, kdo mě potáhne domů."Poznamená naprosto upřímně a mávne nad tím rukou, jakoby mu to bylo úplně jedno, však on se někdo najde, snad. Přece by ho tu nenechali jen tak ležet, že ne? Koukne mu do tváře, když je tak hezky blízko v podobné pozici jako on sám a najednou si uvědomuje jak moc blízko...stačilo by natáhnout ruku a...a tak ji natáhne směrem k jeho tváři, kterou pohladí a palcem zavadí o spodní ret. Nakonec se přece jenom k němu pomalu nakloní, zarazí se těsně před jeho rty, než přece jen překoná milimetry a krátce jej líbne. Alkohol dělá divy.
"Jo šílené to bylo, potkali se při show a pak se vzali." Vysvětlí Gacktovi mu Reita hodně ve zkratce, on sám vlastně nic z podrobností neví. Tohle by ho stejně v životě nenapadlo. Jenže momentálně si spíš bručí v hlavě nad jeho oslovením, takhle mu přece říkat nemůže, měl by mu jednu vrazit....
"Jsem po většinu času naprosto k nesnesení." Zamručí jako odpověď, aniž by nad svými slovy pořádně popřemýšlel, začíná se v něm probouzet jeho výbušnost a může si za ni sám. Trhne hlavou, když ucítí jeho prsty na spánku a ožene se, jak kdyby chtěl odehnat otravnou mouchu.
"A já myslím, že jo a vůbec, máš tady málo osob na které by jsi mohl sahat? " Zavrčí už opravdu nepříjemně, co si vůbec myslí, že ho může takhle ochmatávat. Za prvé je to chlap a za druhé, on mu ji klidně natáhne, jestli to ještě jednou zkusí.
"Mmm, tuhle poznámku jsem jako neslyšel." Zamumlá Hyde klidně a usmívá se u toho, takové malé škádlení ho rozhodně nemůže rozhodit. Klidně si nechá jeho bradu položenou na rameni a zamoří tvář do jeho vlasů, nadechuje se jeho vůně, která mu připomíná, že se bude muset v nejbližší době napít, pokud má v jeho společnosti setrvávat. Myslel si, že Ruki bude víc odporovat nakonec se přece jen za několik dní rozvedou, jenže tohle...překračuje hranice a jemu to vlastně vůbec nevadí...bude muset ale být velmi opatrný.
"Začínám mít pocit, že kvůli tobě by se mohl zastavit celý svět." Zašeptá s nádechem spokojenosti, když kolem nich už hraje rychlá skladba a oni jsou pořád v objetí. Jeho dlaně mezitím zamíří pomalu až k lemu kalhot a úplně nenápadně se propletou pod jeho svršek, ne tomu se prostě nedalo odolat.
"Promiň, to samo." Broukne s nádechem nevinnosti v hlase, ale koutky mu cukají, jen krátce si dovolí zavadit pohledem o Gackta zvedajícího se z barové židle. +Moc dlouho tu nevydržel, celkem by mě zajímalo, co si myslí+ Proběhne mu hlavou pobaveně.


(konec páté části)

Žádné komentáře:

Okomentovat