29. července 2019

Hromadné - Tak střílej, Hide-kun! Zastřel nás oba! - Část 1.

(Reitův club)




Inoran, Reita

 
Blíží se devátá večerní a v clubu v jedné z rušných ulic Tokya to začíná pořádně žít. Ještě, aby ne protože jeho majitel si dává obzvlášť záležet na kvalitě akcí, které se tu pořádají. Je to jeden z vyhlášených klubů pro střední třídu a Rei si na tom vyložen zakládá, hlavně teda na kvalitní muzice. Jeho klub byl přesně hranící mezi Hideho tlupou a tou Gacktovou. Přeli se o něj a on ani jednomu na špek neskočil. Oba dva to dle jeho názoru byli šílenci. Jednomu z nich se vzepřel a od té doby jeho tvář kryje maska. Už nad tím nepřemýšlí, už se s tím srovnal, že část jeho tváře okusila oheň. Dřív nedokázal vytáhnout paty ze svého bytu a málem přišel i o club ale teď? Je už pár let zpátky v plné síle. Platí výpalné oběma, vydělává dost, aby si to mohl dovolit a tím jeho club zůstává na pomyslné hranici mezi nimi a platí tu jistá pravidla, za kterými si stojí. Několik goril u vstupu hlídá, aby dovnitř nikdo nevešel se zbraní, první a to nejdůležitější pravidlo a k jeho překvapení s tím většina nemá problém. Taková neutrální zóna, která slouží k nekalým, díky zákazu, však většinou k poklidným obchodům. Mafie toho využívá s tím ale nic nenadělá. Zrovna točí pivo, když se ohlédne a vidí u vchodu Kaie s úsměvem na tváři. Moc hezky se směje, jak kdyby dovnitř přišlo sluníčko, má ho rád, je to jeho hodně dobrý kamarád.
"Dneska jdeš pozdě Kai-kun." Dobírá si ho hned ze startu a už mu točí pivo.
"Málem tu zteplalo. Postřeh." Houkne na něj s další salvou smíchu a pošle mu ho po barové desce. Jsou dny, kdy si za ten bar prostě stoupne, baví ho to, vždycky tomu tak bylo.
Za to Inoran svou práci moc v lásce nemá. Nevadí mu řízení, to vůbec. Hrozně rád řídí, problém je spíš pro koho jezdí. Kluk jako on si ale příliš vybírat nemohl. Taxikáři jsou hrozná sebranka, navíc je jich jak hub po dešti. S takovou musí jeden nespát týden v kuse, aby vydělal dost a zaplatil si byt. Pak přišla nabídka od Hideho, viděl ho totiž na amatérských závodech a od té doby pro něj pracuje. Nabídl mu takovou výplatu, že by váhal jen šílenec a on ty peníze opravdu potřeboval. Zavírá oči před tím, co vidí; snaží se neslyšet, co mu občas do kufru zavřou. Prostě se tváří, že nic kromě cesty a volantu neexistuje, jeho svědomí to ale vidí jinak. Už dvě hodiny se toulá po ulici s rukama v kapsách jeanů s cigaretou v koutku a míří rovnou do klubu. Narazil na něj teprve nedávno, tedy věděl o něm ale on nikdy příliš nikam nechodí. Tam se mu líbilo, taková klidová zóna v tomhle šíleném, nebezpečném městě. Před vchodem se nechá prošacovat bez protestů a vejde dovnitř míříc rovnou k baru. Za ním vidí Reie, zná ho, často se sním baví. Natáhne se přes bar a podá si s ním ruku
"Ale ale copak uhnal jsi obsluhu, že musíš za bar sám. Ahoj Kaii." Pozdraví i jeho s příjemným úsměvem, a usadí se k nim.
"Kde máš šéfíka? Odbarvil se na blond, tak radši zůstal doma?" Dobírá si ho Rei a už mu točí pivo.
"Ne." Zamručí zvláštně podbarveným hlasem Ino a těkne očima kolem sebe. Pak se natáhne po lemu jeho košile trčícího zpoza kožené bundy s tříčtvrtečními rukávy a přitáhne si jej ke své tváři, Pořád se na Reie mračí.
"Promiň, rád bych se dožil zítřka." Vypadá to spíš, jak kdyby si s ním vyřizoval účty. Rei se tváří taky vztekle ale v očích se mu blýská. Nakonec rozhodí rukama v obraném gestu.
"Jo jasný." Rei si vůbec neuvědomil, jak by mu tím mohl zavařit a vtípky na adresu jeho šéfa si pro příště rozhodně odpustí.
"Tak co Ino, nechceš si jít zahrát, pult je jenom Tvůj, dneska tu nikoho nemám." Pobízí ho Rei a kývne hlavou k podiu, kde je rozložitý mixážní pult.
"Hm, půjdu se tam podívat a možná…" Rozesměje se upřímně Ino, protože je mu úplně jasné, že jak za to stoupne, už odtud nesleze. Jo, kdyby se tím dalo živit, stejně by ho Hide jen tak nepustil, o tom si nedělá vůbec žádné iluze.


Kai, Aoi


Kai měl docela velkou restauraci na druhé straně této třídy, přesně naproti Reitovu klubu. A byla vedená pro stejné poměry jako měli návštěvníci tady - prostě střední vrstva. Měl jen jediné štěstí, mafie se mu zatím vyhýbala a kdo ví proč ho nepřišli otravovat s tím, že jeho podnik jim musí taky platit. Asi to nebylo dost nóbl nebo jim vynášel klub tady, těžko říct, ale co Kai věděl, tady platil i prodejce novin ve stánku na rohu. Podle něj to byla otázka času, kdy si ho všimnou taky. Kai z toho měl upřímně strach, byl prostě obyčejný občan, jako každý jiný, zbraň viděl tak možná v televizi a prát se neuměl - tedy, myslel si to. Zamává Reitovi ode dveří a vesele se na něj zazubí, aby na druhé straně pultu chytil do obou dlaní pivo.
"Neseděla mi kasa." Omlouvá se hned a stočí zvědavé oči na dalšího návštěvníka lokálu. Ví moc dobře, kdo to je, s Reiem si říkají v podstatě všechno. Pozdraví ho taky, ale jinak se od těhlech lidí drží radši dál. Posadí se na barovku ob dvě místa od Inorana a snaží se nehledět na něj ani na Reitovu masku. Viděl jenom jednou, co je pod ní a přišlo mu to strašné. Zohavili krásného, mladého kluka, ani při tom nemrkli. Všechno to byla jedna banda, ale tahali se spolu o vliv nad čtvrtěmi a o to, kdo stoupne nejvyššímu šéfovi nejvíc v očích. Tohle místo bylo nebezpečné. Rudý drak a Král démonů byli nebezpeční, oba dva šílenci. Jeden chladnokrevný, plánující a velmi chytrý a ten druhý prý naprostý blázen, který neznal žádné mantinely. Šli si vzájemně po krku a před šéfem se tvářili, že jsou jedna krev a obyčejní lidé tady to odnášeli. Kam si mohli jít stěžovat? Lidi jako Rei? Na policii? Druhý den by byl mrtvý a to věděli oni oba dva. A pak se stane svědkem jakési slovní potyčky mezi nimi dvěma. Někdy vůbec nechápe, jestli to myslí vážně nebo to jenom hrají, kdyby je viděly nevhodné oči, ale tohle je další z důvodů, proč se od Inorana drží dál, i když vypadá jako milý chlapík. Prostě se nechce zaplést. Dveře se otevřou znovu a pustí dovnitř trochu denního světla a Kai tím směrem otočí hlavu. A pak by se nejraději vypařil. Jestli existovala další nebezpečná osoba, než ti dva mafiánští bossové, tak to byla tahle. Černá labuť mu říkali. Netušil, jak se jmenuje jménem, jen ho viděl v novinách vedle Krále. Jeden z nejkrásnějších obličejů v Japonsku s těma nejčernějšíma a nejsmutnějšíma očima, jaké kdy kdo viděl. Jenom mluvit s ním prý bylo na trest smrti, kdyby si Král náhodou zamanul, že to bylo moc nevhodné. Kai netušil, zda byl tenhle taky takový bastard jako jeho majitel, nebo snad přítel, ale nehodlal to zjišťovat. Minimálně bylo nejlepší vůbec se s ním nepotkat. Byl jako smrt. Kam přišel, tam byl problém, i když všechny okolo lákal jako světlo můry. Aoi má vrchní prameny dlouhých vlasů sepnuté na temeni a zbytek mu volně padá na ramena v černé záplavě, zatímco na sobě má něco jako krajkovou černou košili, hodně stříbrných doplňků a sluneční neprůhledné brýle, které neodloží ani tady. Všechno doplněno o černé elegantní kalhoty a na první pohled neskutečně drahé. Propluje tímhle teritoriem a očekává úplně všechno. Byl to totiž Král, kdo mohl za Reitův obličej, to on k tomu dal rozkaz a Aoi občas rád dělal věci, u kterých se testovaly hranice všech. U něj žádnou zbraň nenašli, většinou ji nenosil. A pokud, pak to byly nože a ne pistole. Koneckonců není tady obchodně, je tady, aby utekl přede všemi a trochu si oddechl. U baru vpluje rovnou mezi Kaie a Inorana, opře štíhlé prsty pěstěných rukou o desku stolu a sejme je vlastním parfémem s dozvuky šeříku, i když je pánský.
"Gin s tonikem, prosím." Pronese a skrz brýle se dívá na masku přímo před sebou.


Inoran, Reita, Ju-ken


Rei si moc dobře všiml a jak se Kai drží zpátky. V tuhle chvíli by mu nejraději řekl, že nemusí. Zná Ina, povídali si společně velmi dlouho a on moc dobře věděl, že není zlý. Ne, to že patřil k mafii ho dle Reiova názoru hned neodsuzovalo, protože někteří to dělají jen kvůli potřebě, kvůli tomu, aby byli schopní přežít. Ať se jemu stalo, co se stalo, mohl za to démon Gackt, to on vydal ten rozkaz a pokud někoho nenávidí, tak je to on. A to co prováděl Hide, Rudý drak, to bylo v podstatě stejné. Měl spoustu známých, kteří odnesli jeho špatnou náladu. Neměl je rád oba, ale neodsuzoval lidi, kteří pro ně pracovali, dokud nevěděl, jací jsou. Zrovna se chystá roztáčet další piva, když gestem dlaně popožene Ina k pultu, ale ten se pořád ostýchá. Ten kluk má talent a nejen na řízení jak slyšel. V tu chvíli club, jak kdyby na vteřinu ztichne, když se ve dveřích objeví on. Kai už se ohlíží, Rei se jen ušklíbne, tohle je to poslední, co tu potřeboval, protože s Aoiem přichází problémy a to on moc dobře ví. Už viděl několik rvaček rozpoutaných vůli jeho pohledu a i jemu, který je přesvědčený, že je na holky se něco pohne v žaludku, když ho vidí. Ino se zrovna pokouší neutopit, jakou já žízeň a pomalu si otře pěnu ze rtů, když postřehne stejně jako ostatní to ticho. Zamračí se, než se přetočí na židli celým tělem a hned toho zalituje. Musí se zhluboka nadechnout, aby rozdýchal jeho vzhled. Nikdy ho neviděl takto zblízka a on se blíží k nim k baru. Otočí se radši rychle zpátky a pohrává si s vlastní sklenkou, než se Aoi opře mezi nimi. Krátce si dovolí stočit pohled jeho směrem a v očích se mu zvláštně blýskne. Je nádherný. Mohl by přijít o oči, kdyby na něj koukal příliš dlouho. Stočí pohled zase zpátky, když dopije své pivo vstane rychle z barovky, aby se protáhl kolem něj a nechal na sebe dokonale zaútočit Aoiho vůni. Je příliš omamná a on si je jistý, že ji z hlavy nedostane ještě dlouho.
"Pardon." Omluví se klidným hlasem, ke kterému se rozhodně nutí a raději zamíří k mixážnímu pultu, kde se bude cítit mnohem bezpečněji. Pohled mu ale sklouzne tím směrem, zrovna se k Aoimu přes bar naklání Rei, aby mu podal jeho objednávku, jen se strohým kývnutím hlavou. On moc dobře ví, ke komu má tahle labuť blízko ale tohle je neutrální zóna a on ho obsloužit prostě musí, jinak by porušil svá vlastní pravidla. Zaregistroval taky rychlý odchod Ina, který už má sluchátka na uších a začíná jeho vlastní show, jen si pošteluje ještě pár desek.
"Vítejte všichni přeživší dnešního dne!" Pozdraví všechny, když už se clubem začíná rozléhat hudební poklad pro jeho hlas.
"Dneska začneme pěkně zostra, tak mi ukažte co ve vás je." Pokračuje dál a sleduje jak se parket před ním plní, když díky pár pohybů prstů na deskách vytváří dokonalý mix svůdné, sexy hudby.
"Chci vidět tanec, po kterém se nedočervenám ani za týden!" Pobízí je dál a v mezipauze tleskne rukama nad hlavou, aby začal pořádně kombinovat hudbu a že mu to jde; srší z něj energie a uvolněnost. Mezitím se ve dveřích objeví vysoký muž, ve tváři zvláštně tvrdý výraz a je jasné, že někoho hledá. Zakládá si ruce na hrudi a je vidět, že ani on zbraně němá, on je totiž nepotřebuje. Jeho svaly na rukou značí, že je schopný někomu utrhnout hlavu, když na to přijde. Minimálně se tak tváří. Skrze širší ramínka nátělníku prosvítá rozsáhlé tetování na zádech. Zakotví pohledem na Aoim u baru a vydá se jeho směrem.
"Zlobí se." Řekne mu stroze a je vidět, že mu na tom příliš nezáleží, dostal příkaz na něj dávat pozor a jen mu sděluje na co se má připravit. Opře se prackami o bar a poručí si panáka vodky, ideálně dvojitého. Jakmile se muž u baru objeví Reiův výraz dokonale ztvrdne a v očích mu vztekle zahoří, to on ho držel když... Má sto chutí mu do vodky minimálně plivnout a nejradši by se otočil a udělala to ale…Zachová si tvář a prostě mu toho panáka nalije ale rozhodně se netváří přívětivě. Ju-ken se mezitím otočí na Kaie na baru a sjede ho pohledem od hlavy až k patě, jak kdyby zjišťoval potencionální nebezpečí.
"Zajímavá společnost." Okomentuje to trochu suše a obrátí do sebe panáka s hlasitým třísknutím o desku si vyptá druhého.



Kai, Aoi, Hide

Rei si zachová tvář a neudělá nic, jen podá Aoimu jeho drink a on si ho k sobě s díky přitáhne. Cítí na sobě pohledy spousty lidí, ale je tím tak otupělý, že se vůbec nikam nepodívá. Stočí oči na Inorana až v okamžiku, kdy začne vstávat a pronese decentní omluvu. Nepozná ho, neví, že je to Drakův řidič, ale je to pěkný chlap a tak se za ním jen velmi krátce ohlédne, když míří k mixážnímu pultu. Kai si nervózně poposedne, když se Aoi pořád motá tady a připadá si vedle něho trochu jako bezdomovec od popelnic. Vším. Oblečením i vlastním vzhledem. Nikdy se nepovažoval za ošklivého, ale s tímhle se nedá bojovat a Aoi se nechce hnout. +Jdi pryč. Jdi radši pryč.+ Pomyslí si a na chvíli je mu ho snad i líto. Tohle musí totiž běhat hlavou úplně každému, kdo se s ním potká. A pak se na baru ocitne další postava. To už musí Kai vysloveně zaklonit hlavu, protože ten chlap je hodně vysoký a statný a mluví na Aoiho. No skvěle... Střelí rychlým pohledem po Reitovi a radši stále mlčí i po té jeho poznáme, která mu evidentně patří. To myslel jak? Dneska je extrémně natvrdlý. Prostě těmhle lidem nerozumí. Možná by mohl jít radši tancovat? Nebo si vlézt k Reitovi za pult a dělat personál, asi by se cítil bezpečněji.
"Hmmm..." Protáhne Aoi na oko znuděně, když se živě rozhlíží po okolí a konečně si stáhne brýle z nosu. To si mohl myslet, že mu Gackt pošle hlídání. Obrátí se k Ju-kenovi s okouzlujícím úsměvem na rtech a zasune mu své brýle za výstřih tílka.
"Pohlídej mi to, Tora-chan." Řekne a mu vykročí na parket, využívaje všech svých svůdných zbraní, které má. Může si dělat, co chce a zároveň nesmí dělat nic. Je to k zešílení. Ju-ken to s ním nemá snadné, ale ať si zkusí na něj něco donést, labutě pěkně štípou a křídly přerazí stehenní kost. Protáhne se davem skoro až před pult, kde zvedne oči k DJovi a zajede si oběma dlaněmi do vlasů. Nadzvedne je a dá se do tance. Přesně takového, jaký si Inoran přál, a když se ohlédne po Ju-kenovi na baru, mrkne. Kai to celé sleduje a nakloní se blíž k Reiovi.
"Tohle nedopadne dobře Rei-kun..." Hlesne, aby ho ten vysoký neslyšel. Nedopadne. Vzduch prořízne nový hlas a za dveřmi nestojí nikdo jiný, než samotný Rudý drak a jemu zbraně rozhodně nikdo nevzal.
"Ale ale, říkali mi, že jsi tady, tak jistě pochopíš, že tohle jsem si nemohl nechat ujít! Kde máš hlídání Aoi-chan?" Zařve Hide, pravačkou sáhne do levého podpažního pouzdra, vytasí rudý desert eagle na zakázku, zamíří přes parket davy nebo ne a vystřelí.


 Klubem se ozve ohlušující rána, lidi začnou řvát a padat k zemi a Hide neohroženě vykročí směrem k Aoimu, který se po něm vyděšeně ohlédne a naschvál ustupuje do davu a dělá si z lidí živé brnění.
"Zapomněl jsi na tlumiče, za chvíli je tu policie!" Křikne zpátky.
"Nic jsem nezapomněl! Pojď sem, než tě chytím sám!" Zařve znovu Hide, v černých očích hotové peklo a vystřelí znovu, nutno dodat, že dost na slepo a ze sloupu naproti se vydrolí omítka a beton. A pak si všimne Iorana.
"Co tam děláš?! Chytni toho parchanta a přitáhni ho sem, tak pohni!" Nařídí mu. On je tady s Labutí a ani mu nezavolal? To si vyřídí! V ten moment už je Kai někde mezi barovkami a snaží se podél pultu zmizet. Tohle byl hotový zlý sen. Jenže nepočítal s tím, že se Aoi dostane oklikou poblíž, vytáhne ho za límec na nohy a podrží před sebou.
"Tak střílej, Hide-kun! Zastřel nás oba!" Hecuje Draka a Kaiovi se zatmí před očima. On se snad počůrá strachy o život. V tu vteřinu si vážně myslí, že je po něm, protože Hide vypadá, že o tom přemýšlet nebude.



Inoran, Reita, Ju-ken

Klub už dokonale žije z Ina proudí čím dál víc energie, jenže v další chvíli se dav mírně rozestoupí a před podiem se objeví Aoi, který mu ukáže, jak přesně by jeho pobídky měly být uskutečněny. Nezarazí se, pokračuje ve své hudbě, aniž by bylo poznat, že na něj chvíli koukal s mírně pootevřenými rty. Je dokonalý, nikdy neviděl nikoho, kdo by vypadal tak úchvatně už jen při chůzi, natož tak při tanci a jeho hudba se nyní tvoří podle Aoiho, místo toho, aby tvořil hudbu a on na ni tancoval. Je dokonale v transu přesně do chvíle, když se ozve clubem hlas jeho šéfa. Je to tady, přišel a on bude mít problém, to ví už teď. Zanedbal své povinnosti a čeká ho trest ale…i kdyby na to měl čas…ne, pravděpodobně by mu nezavolal. Ju-ken se jen ušklíbne, když mu tady zůstalo jeho pití a brýle, protočí očima v sloup. Tohle hlídání Labutě mu občas přijde spíš za trest, než za odměnu, jak mu Gackt-sama vždy rád připomínal. Jako ten nejlepší dostal tento úkol a už se ho nestřepal. K tomu ještě fungoval jako živá pouta, samé lepší. Ale nestěžuje si, je mu jedno, co dělá on je loajální, protože ho kdysi vytáhl z bordelu na ulici. Reita ho tu nevidí rád a on ví proč. Necítí lítost ale tehdy nesouhlasil s tím, co mu bylo provedeno. Jenže jemu nepřísluší hodnotit jeho rozhodnutí. Nemá pro majitele tohoto baru ani slovo, ani omluvu, nemá důvod. Tváří se po většinu času, že jen prázdná schránka, i když to tak úplně není. V další vteřině už se klubem rozlehne hlas jejich úhlavního nepřítele. Nevšiml si ho, bylo to prioritně jeho pochybení a v další chvíli už stojí před Aoiem a Kaiem, aniž by si uvědomil, že svým tělem brání oba. Ne, nemá v plánu nechat připravit o život někoho, kdo s tím nemá nic společného, pokud nemusí neudělá to.
"Hodláš rozpoutat válku Draku. Zastřel mě a neodejdeš odtud živý?" Sekne jeho směre hlasem a obočí se mu stáhne, trochu blufuje, ale jinak to v tomto případě nejde. Nakráčel si sem, aniž by věděl, kolik Démonů tu je a na to on dost sází. V tu chvíli je už u nich i Ino, který se plynulým pohybem přesunul přes pult, seskočil z pódia a už stojí mezi nimi a Hidem. Bude ho bránit vlastním tělem, aby odčinil své pochybení, které si jistojistě ještě odnese.
"Doragon-sama, obchod s Takeshim." Připomene mu velmi tiše zítřejší schůzku s mužem, který ctí neutrální půdu a tímto incidentem by mohl ohrozit všechno. Zároveň se snaží zabránit masakru, který je na spadnutí. V očích mu zvláštně zasvítí.
"Labuť dostaneme později, lépe, bude nám užitečnější živý a tak by to v tomto případě nedopadlo." Pokračuje dál šeptem přes své rameno s úctou v hlase, když už se k nim přidá i Reie a stojí bokem ode všech. Střelí pohledem po Kaiovi, který se k tomu dostal, jak slepý k houslím. "Dovolím si mezi vás vstoupit pánové, Matsumoto-sama, mám pro Vás připravenou sklenku a s překvapením, byl bych vděčný za zachování podmínek naší dohody." Oznámí Hidemu, když mu věnuje mírnou úklonu hlavou, aniž by z něj spustil oči, v nichž se rojí blesky. Ví, jak se má chovat ale to neznamená, že by svůj postoj změnil nebo přehodnotil. Obálku měl Drakům předat zítra ale pokud tím zabrání nejhoršímu…není důvod čekat, už tak se v jeho klubu dějí věci, které by neměli. Nejradši by mu řekl, co si o něm a o tom, co tu předvádí myslí ale to nemůže. Má svůj život celkem rád a Kai za nic nemůže.
"Prosím…" Pokyne mu paží k baru a vyčkává jeho reakce, může je tu odstřelit všechny, nepochybuje o tom, že by to udělal ani by nemrkl ale…třeba se nic podobného nestane. Ju-ken už mezitím pomalu tlačí svým tělem na ty dva za sebou, aby se pohnuli z místa a zmizeli, co nejrychleji pryč. Možná to odnese kulkou ale co naplat, to je jeho práce a taky, že ji hodlá dotáhnout do konce.
"Čekej pozdrav Hide, bude doručen brzo." Ozve se Ju-kenův medvědí hlas, když už ty dva má skoro za dveřmi k zadnímu vchodu, který mu trhnutí hlavy poradil Rei. Ne, nechtěl pomoc jim ale Kaiovi, i tak jeho nabídky využije, byl by blázen, kdyby to neudělal.



1 Jin Jin | 24. července 2019 v 11:54 | Reagovat
Čožeeeeeeeeeeee!!!! Tak toto je geniálne, akciou nabité, úžasne prepletené, temné, vzrušujúce a návykové!! A zabudla so dopísať, venované mne O:) čiže je jasné, že to milujem!! Veď toto by mohlo ísť rovno do knihy a čo viac, mne to akoby bežalo v mysli v dvoch linkách, lebo teraz pozerám také jedno akčné anime, tak sa mi to v mysli rovno prehadzovalo aj do kreslenej podoby, len nadávam, že kresliť neviem, lebo toto ma dostalo ♥♥♥♥ a viete čo? Ja mám tetovanie draka, takže sa to perfektne hodí aj ten názov:D Ďalší úžasný námet, že ani neviem, kde to mám začať ospevovať. Veľmi sa mi páči, ako ste Reitovi vymysleli to zmrzačenie tváre a dôvod, pre ktorý nosí masku a dokelu! Nemohli ste im vymyslieť lepšie povolanie, napríklad Inoran ako šofér, ako človek, ktorý nemal na výber a zaplietol sa do toho celého a keď videl Aoiho, nemohol vedieť, že je to nepriateľ, úžasné konflikty tam vznikajú, úžasné iskrenie, celkovo ten nápad klubu ako neutrálnej zóny, ten opis, že je to priestor, kde sa dejú nekalé obchody, ale bez zbraní, ma strhol. A celkovo tí dvaja úhlavní nepriatelia, Kráľ démonov a červený drak, páni! Tie prezývky majú v sebe skvelý náboj a ešte aj ten ich opis očami Kaia. Asi tu tak mišmašovito preskakujem, ale to preto, že som nadšená. Reita je za barom skvelý a tá jeho doplomacia nemá chybu, rovnako ako Inoranova, ktorý neuveriteľne šikovne Hidemu našepkával, aby nerozpútal peklo a Aoiiiii, ako muž, pôvodbný ako labuť, Čiarna labuť, pre ktorú má Gackt (on je tu zlýýýý? :O ♥) slabosť z nejakého dôvodu - a ten dôvod mi šteklí predstavivosť. Rovnako ako to, prečo sa Kaiovi doteraz darilo unikať výpalnému, tu tuším niečo veľké. Je to ako ohromné mafiánske, kapuletovo a montekovo, ale načisto originálne a bez kopírovania. A teraz mu musíte sľúbiť ďalšie časti!! A knihu O:)
2 Jin Jin | 24. července 2019 v 11:55 | Reagovat
A všimla som si, že sa oddnes zmenila aj bočná lišta s obrázami a pribudli nové ♥♥♥♥ ja ich očumujem pri čítaní ♥
3 Tenshi Tenshi | Web | 24. července 2019 v 20:59 | Reagovat
[1]: Hele my jsme se včera sázeli, jestli to rozečteš, když jsi k Turné začala ještě Deníky a ty fakt jo! A my máme strašnou radost! <3 Já jsem se trochu bála, jestli to na tebe nebude moc, jestli nechceš spíš romantiku, ale ta bude taky, slibujeme!
Vážně? Já jsem zase drak ve znamení a mám na ně slušnou obsesi XD To by bylo, aby Hideček nebyl Rudý Drak XD
Moc děkuju za všechnu chválu na plynutí příběhu! Jsem ráda, že nám povídky nesplývají v jedno, že je to pořád nějak originální a pro čtenáře zajímavé. Nás svět muziky baví, ale tohle taky XD Pro Reie si to vymyslela Aku, všechnu chválu tam! XD Musím říct, že AxI nás zatím sundávají nejvíc. My máme v každé povídce top pár a tady jsou to oni. No zlý... XD No zlí jsou jako mafiáni všichni, ale Gackt je tu za tvrďáka, protože musí, jinak by si svoje postavení dlouho neudržel. Není bez srdce, ale je to grázl, jenže to jsou všichni svým způsobem. I Aoi. Největšího sadistu jsme udělali z Miyaviho, ale to přebíhám XD Hraju Yakuzu Kiwami a tam je figura, které říkáme Miyavi právě kvůli téhle povídce. Vždycky - jé hele zas je tam Miy-chan! XD
Moc a moc děkuju, tohle přirovnání je dech beroucí <3 Moc si toho vážíme. Kniha by byla skvělá, co? XD
[2]: Ano, už to chtělo aktualizaci. Včera jsme zabili večer vybíráním pictů a jejich laděním na rozměry blogu. Já jsem svoje kluky vyměnila asi 3x, chudák Aku, furt to předělávala.
4 Jin Jin | Včera v 20:51 | Reagovat
No jasné! Na to by som nemohla čakať, aj keď ma teraz zase na pár dní zahltili povinnosti, ale ja som práveže uchvátená tým, ako ste poňali tie nové hry a aké majú úžasné potenciály! ♥♥♥♥♥ som nimi nadšena!Práveže by som vás chcela pochváliť ešte viac, verím, že keby som tam pri vás, tak si vezmem blog a mala by som čo povedať ku každej vete :D a práveže sa mi páči, že to je také dejové, ale to u vás vždy, jednoducho geniálny námet a úžasné možnosti viesť osudy postáv a ja som veru veľmi veľmi zvedavá ♥... a čo vám bráni v knihe? O:) ja vás veľmi rada povzbudím a podporím ♥... sa tu teraz rozplývam nad tými obrázkami, to je taký vizuálny zážitok popri textovom

Žádné komentáře:

Okomentovat