28. července 2019

Aoi x Uruha - Kvůli ránu - část 1.

 (hotel)


Uruha

Hyde s Kaiem očividně potřebuji svůj vlastní prostor. No řeknme si to na rovinu, on už by taky rád svůj vlastní prostor, aby se mohli konečně s Aoiem věnovat sami sobě. Vždyť už od včerejška je jak na trní, jenom na ně koukne a když si vzpomene na tu technickou místnost hrozí, že bude mít jistý problém. Naštěstí už jim nikdo nevěnuje pozornost, Rukiho s Reitou zahlédl někde v prostoru ale jen koutkem oka. Jak se zdá, jsou zase v pohodě, takže může být v pohodě i Aoi a s ním i on sám. Když dojdou na parket vystřihne několik sexy kreací a ťukne bokem do svého tanečního partnera s naprosto neviným úsměvem a znovu se od něj oddalí. Jenže všechny jeho plány naruší.... možná spíš podpoří hudba v clubu, protože začnou hrát pomalou píseň. Koukne na Aoie provokativně s mírně pozvednutým pravým obočím a krátce pohodlí vlasy, čekajíc jestli se odhodlá sám nebo ho prostě bude muset popadnout a přitáhnout k sobě násilím, klidně to udělá!




Aoi

Co chvíli mu při tanečních otočkách kouká na ten jeho sexy zadek. Těžko si vyndat z hlavy ty jeho kraťásky a to, co z nich většinou kouká ven a co chce Uruha tak často chválit. Teď je sice nemá, ale Aoiho paměť slouží dobře. Pro sebe se usměje, když se srazí boky a moc si nevšímá okolních pohledů, které zkoumají neobvyklý tanec kluk - kluk. Už pár chvil má oči jenom pro něj, asi tak od okamžiku, kdy si u stolu hrál s třešní. Udýchaně se zastaví a čeká, co za píseň bude teď a DJ pustí ploužák. Uru pohodí vlasy jako mladý hřebeček a on rozhodně neřekne ne, přece mu po koncertu slíbil, že si ten ploužák dají, psali si to v smsce. Byl to hec, ale on necouvne. Teatrálně se mu ukloní, až mu černé vlasy napadají do tváře a zase se narovná, aby mu podal svou dlaň. Vzápětí už přistupuje do jeho těsné blízkosti a jednu dlaň mu položí na bedra, zatímco tu druhou nechá kousek výš pod lopatkami. "Jsi hrozně hubený, pěkně mě s tím štveš." Řekne mu tiše, ale pravda je taková, že se mu líbí až moc. On sám s váhou sem tam zabojuje, ale nikdy nic dramatického. Nemá zase tolik času lítat po venku jako Reita s Kaiem, kytara mu bere všechen. Pořád se mu dívá do očí, zatímco se ty jeho temně třpytí v záři diskotékových světel a od těch hlubin naproti sobě už ho dělí jen malý kousek od jeho rtů.
"Uru-chan...." Protáhne ještě, když přitiskne plné rty na ty jeho krojené.





Uruha

Pohledem sklouzne k němu při úkloně a následně i k jeho dlani a naprosto upřímně se usměje s jasným blýsknutím v očích. Na tohle přesně čekal, jestli jim to dneska nevyjde nejspíš se půjde utopit, protože by už osud měl hodně divný smysl pro humor. Pomalu přistoupí k němu s pohledem upřeným do pro něj velmi okouzlující tváře a krátce vydechne, když ucítí jeho tělo na svém. Ta energie mezi nimi je pro něj hrozně spalující, vždycky to věděl, ale od událostí včerejšího večera je to stonásobně horší. Bez váhání ovine své paže kolem jeho krku, pro něj se právě svět točí jen kolem nich dvou, nikdo jiný v jeho vesmíru není.
"Neštvu...líbí se ti to..." Prohodí sebevědomě, když na něj laškovně mrkne, ale jeho oči už těkají ke rtům, jež ho vábí k sobě a nejradši by se od nich už neodlepil. Připadá si skoro jako holka na prvním rande, prostě se dalšího polibků nemůže dočkat. Mírně pootevře rty, když se ty Aoiovi přiblíží a po jeho oslovení už nečeká na nic a prostě se na ně přitiskne s neskutečným přívalem vášně, která ho naprosto pohltí. Paže mezitím trochu povolí své omotání kolem krku a bez váhání mu jedna z nich zajede přes krk do vlasů a jemně je stiskne. Boky se mezitím přitiskne na ty dokonalé Aoiovi a s nádechem provokace s nimi pohne otírajíc se o ně.




Aoi

Takovou odezvu skoro nečekal. Nejdřív to vypadalo, že se ani jeden z nich neodváží ten pohyb dokončit a vzápětí se na něj Uruha vrhne s razancí sobě vlastní, až ho to přiměje zvednout obočí a usmát se do jeho rtů. Polibky mu ale oplácí a i z jeho strany se stávají naléhavější a hlubší. Uruhuva dlaň ve vlasech je jako rudý hadr na býka a jeho ruce neposlušně sjedou dolů na ten perfektní zadek. Kopíruje jimi pohyby jeho boků při tanci, to jak jimi dráždivě vlní, ale on už je vidí někde úplně jinak a tanec to je jen stěží... on se svým romantickým náhledem na svět by to k tomu sice přirovnat mohl, ale nic menšího, než tango by to nebylo. Někdo v okolí pronese, jestli si to nechtějí nechat na doma a on celkem neobezřetně zvedne jednu ruku z Uruhova zadku a ukáže někam do davu vztyčený prostředníček. Chvíli na to je ten dotyčný nejspíš homofob bere za ramena od sebe a jemu málem přistane jedna do nosu, ale byl rychlejší a uhnul. Strčí ho od sebe ale se zvednutýma rukama naznačí, že prát se nechce a že oukej. Klidně si ho vezme a odjede s ním domů. Totiž do hotelu!





Uruha

Vydechne naléhavě do jeho rtů, když ucítí stisk na svém zadku, tohle už je nesnesitelné. Ještě chvíli a bude mu opravdu jedno, kde jsou a kdo je kolem nich. Prostě už to nevydrží ani vteřinu. Rozehrává vášnivou hru s Aoiovým jazykem, když ucítí ruku, jak zmizí z jeho zadku a nespokojeně zamručí do plných rtů. Koutkem oka pohlédne za Aoie, kdo že je to otravuje a v duchu si přísahá, jestli je to Ruki nebo Rei, vážně jim jednu střelí; tohle už by totiž nebylo možné. Jenže to není ani jeden z nich. Cítí cizí ruku na svém rameni a chtě nechtě musí pustit Aoiovo tělem ze svého objeví.
" Co si myslíš..." Začne pomalu ale vyděšeně zamrká, když ho málem trefí, následně stáhne obočí k sobě a hodně naštvaným výrazem.
"Nesahej na něj..."+ Co na něj má co sahat, to můžu jenom já...+Proběhne mu majetnicky hlavou a měřící se neznámého s našpulenými rty. Klidně mu dupne na nohu, to mu vůbec žádný problém dělat nebude, možná by se odhodlal i na nějakou tu facku. Nebývá většinou konfliktní, ale z druhé strany, taky si nenechá všechno líbit. Navíc, když si k tomu připočítá, další vyrušení během jejich...náklonosti, je to už i na jeho hlavu opravdu příliš.



Aoi

Naštěstí mají oba dva dost rozumu, aby se do něčeho nezapletli, protože být tady Reita, tak už jsou s tím klukem v jednom klubku a neoddělí je od sebe jinde, než v nemocnici nebo na hřbitově. Vymění si vzájemně ještě několik poznámek, ale nakonec vezme Uruhu za tu jeho pacičku a prostě ho odvede k jejich stolku, kde už překvapivě nikdo není. Jasně, není to úplně oukej takhle po sobě vyjet na veřejnosti, ale nejsou tu zdaleka jediní a on by si vsadil, že kdyby byl Uru holka, nikdo by to neřešil. Podmračeně na něj věší jeho kabát, pak oblékne sám sebe, popadne tašku, tu jeho mu vrazí do ruky a ruku v ruce s propletenými prsty si razí cestu davem. Je pořádně namíchnutý a když je namíchnutý, prostě jedná a nemluví. Uruha cupitá za ním, už ho dobře zná, takže se mluvit asi ani nepokouší, hlavně, že mu neodporuje. Před klubem sáhne pro mobil a zavolá jim taxi, i když to není zas tak daleko. Pak vyloví krabičku cigaret a zapálí si. Taky mu nabídne a uklidňuje rozhozené nervy. Byl to jen malý kousek a býval by se popral a mohli by mít problém. O Reitově roztržce zatím nic nevěděli. Studený vzduch mu ochladí hlavu a brzy stočí na Uruhu už klidné oči.
"To nic." Dotkne se ho konejšivě na rameni a pokývá rozvážně hlavou.





Uruha

Mračí se na toho zmetka a neopustí si taky pár poznámek. Není výbušný, takže se klidně nechá odvést ale neopustí si ještě zvednutý prostředníček za své záda. Tak, přece si to nenechají jen tak líbit. Nic neříká, vidí moc dobře, jak se Aoi tváří a v tu chvíli je lepší jen poslušně cupitat za ním a raději mlčet. Moc dobře ví, že se za chvíli uklidní a bude zase ok. Je rád, že se nic nestrhlo, není tak zodpovědný, aby v tu chvíli řešil zájmy kapely, ale představa, že by se mu noc stalo...ne ta se mu vůbec nelíbí. Vezme si od něj cigaretu a zapálí si společně s ním. Koukne na něj až ve chvíli, kdy ucítí příjemný dotek na rameni.
"Jsi hodný, že jsi ho nezabil..." Popíchne jeho ego, protože vůbec nepochybuje, že by ho neporazil, vidí ho v těch nejlepší barvách, ať se jedná o cokoliv. Dokonce si neopustí na něj mrknout. Udělá krok směrem k němu, než jej políbí na tvář s mírným úsměvem, když před nimi zastaví taxi. Uvnitř se bez váhání natiskne na jeho tělo a rukou mapuje Aoiovo stehno, které se opírá o to jeho. Po chvíli už to nevydrží a řidič neřidič, prostě si najde jeho ouško a začne se o něj provokativně otírat rty.




Aoi

Usměje se a vymění si s ním pohled.
" Máš o mě moc vysoké mínění. " Řekne a chce pokračovat ve smyslu, že si není jistý, zda by neschytal spíš on sám, protože je pacifista, ale to už mu na tváři přistane pusa, on zmlkne, mírně se začervená a víc, než spokojeně dokouří cigaretu. Taxík je u nich a oni nastoupí. Uruhovo stehno se ihned dotýká toho jeho a ne jen ono. I jeho dlaň má položenou na něm, přejíždí mu po něm, sahá na vnitřní stranu, až ho brní konečky prstů a po chvíli se k tomu přidají i jeho rty. Přivře oči, dlouze se pomalu nadechne a nechává příjemné mrazení, aby mu běhalo po páteři nahoru a dolů. Pak k němu jemně pootočí tvář, otře se o něj nosem a rty a opatrně ho znovu políbí. Další vyrušení není sice rána pěstí, ale je to taxikář, který jim oznamuje, že jsou před hotelem, opřený celou paží o sedačku a otáčející se na ně s nataženou dlaní. Odtáhne se od Uruhy, omluví se a vytáhne peníze, aby cestu zaplatil. Pak si spolu vystoupí, tak nějak v rámci slušného chování projdou recepcí a zapadnou do výtahu, ale v něm už ani nepočká, až se za nimi zavřou dveře. Za pas si ho přitáhne k sobě, dvěma kroky ho natiskne na zeď a Uruha svými zády pomačká všechny knoflíky. Zastavují v každém jednom patře, pokaždé se dveře otevřou a zavřou a on jen sleduje číslo na chodbě, jestli není jejich. Jinak ho celou tu dobu vášnivě líbá. Naštěstí nikdo nikde, už je docela pozdě v noci.




Uruha

Dotek jeho rtů je sice jemný a opatrný, ale pořád stejně elektrizující jako v klubu. Přitahuje jej to němu neskutečnou silou a začíná proklínat všechno od klubu až po taxík, protože to prostě moc dlouho trvá. Už už by si chtěl jeho rty uzmou víc, když se ozve hlas taxikáře a chtě nechtě prostě musí protočit oči v sloup. Celý svět se proti nim spikl, to si nenechá vymluvit. Musí ještě přetrpět cestu přes recepci, celou tu dobu si kouše spodní ret a snaží se tvářit naprosto nezúčastněně, jenže mu to vůbec nejde. Hned jak vstoupí do výtahu a pohledem tlačí dveře, aby se konečně zavřely. Jenže, než se stačí jakkoliv pohnout je přitlačen Aoiovým tělem na stěnu a slyší cvakání knoflíků. Tiše se uchechtne do jeho rtů, ale ruce už se rozběhnou po jeho těle míříc přímo pod triko a je mu upřímně jedno, jestli se někdo ve dveřích objeví. Oplácí mu polibky se sevřenými víčky a tlačí jej daněmi vzrušeně na sebe. Konečně se ocitnou na jejich patře, ale nehodlá ho pouštět, přestává myslet, přestává vnímat cokoliv kolem nic a prostě ho mírným tlakem svého těla směruje ze dveří výtahu směrem k těm k pokoji a můžou se všichni stavět na hlavu. Už se ovládal dost dlouho. Dokonce úplně neodhadne směr a bokem narazí do stolku, na kterém je kytka. Ten se zakymácí a s tlumeným žuchnutím dopadne na koberec na podlaze. +ehm to se uklidí ráno..+




Aoi

Jsou doma, jak se zdá, takže pod tlakem Uruhova těla a jeho dlaní vycouvá z výtahu, aniž by se spolu přestávali líbat a dojdou až ke dveřím jejich apartmánu. Cestou shodili nějakou vázu, ale je tu koberec, takže se nerozbila. Musí ho na chvilku pustit, protože musí najít čipovou kartu, aby je pustila do dveří. Uvnitř je tma a o pokoj dál rozhodně někdo nespí, ale on nemá čas na to řešit, co se tam děje. Logickou úvahu by býval došel k tomu, že Kai s Hydem jsou asi někde jinde a že ten pokoj je vlastně Rukiho!!!!, ale teď neuvažuje logicky. Nerozsvítí, prostě ho jen objímá, přejíždí dlaněmi po jeho těle, líbá ho a stahuje z něj kabát. Nechá ho spadnout někde po cestě, vrazí do konferenčáku, který odjede kus dál a sám zahazuje svou tašku. Málem srazí stolek u dveří do jeho pokoje, když hrábne po klice a vmáčkne Uruhu dovnitř. Dveře se zaklapnou a pak už je všechno jedno. Jsou tam, u něj, sami... v rámci možností. Netuší, kdy přesně přišel o svůj kabát, ale v tuto chvíli z Uruhy svléká jeho košili, spíš mu ji rve pře hlavu, protože rozepínat jednotlivé knoflíčky by byla jeho smrt a už je ze všeho značně udýchaný. Pořád ho tlačí před sebou až k posteli, která je pro dva docela malá, ale shodí ho na ni a černá látka jeho vlastní košile sklouzne z ramen a odhalí medovou pokožku.




Uruha

Skoro až nespokojeně zamručí, když se musí na chvíli oddálit, aby Aoi našel kartu a pustil je dovnitř. Je mu upřímně úplně jedno, jestli je ještě někdo vzhůru, prostě ho do jeho pokoje zatáhne a následky bude řešit...nejspíš až ráno. Hned za dveřmi po tmě, najde dlaněmi jeho tělo s tichým vzdychnutím do jeho rtů a nechá si klidně svléct kabát, kam letěl...to je fuk, však on nikam neuteče. Tiše se zasměje, když Aoi málem srazí stolek a spokojeně zapluje do jeho pokoje, kde se snaží s pomocí jeho rukou dostat z košile, chvíli dokonce zápasí s tím, aby ji dostal přes hlavu i oblečení, jak se zdá stávkuje. Zavrávorá trochu, když narazí nohama do postele a dopadne na ni s tlumeným zavrzáním, sledujíc jak Aoi postupně odhaluje své tělo, které na něj křičí, aby ochutnal aspoň kousek. Zvedne se do sedu, když hmátne po lemu Aoiových kalhot a prudce si ho přitáhne mezi své nohy, aby se mohl rty přitisknou, co neblíže k jeho klínu, kam jen mu to látka kalhot dovolí. Líbá jeho medovou kůži, dráždí jí zoubky a mezitím prsty hbitě najde zapínání a za pár vteřin už souboj vyhraje a jedním pohybem je stáhne z dokonalých boků. Věnuje mu ještě pár polibků otříc se tváří o jeho chloubu, než si ho se smíchem přitáhne k sobě do postele.





Aoi

Košile se s vlněním snese k zemi, zatímco on má oči přibité k Uruhově tváři, ale udělá rychlý krok k němu, jak si ho Uruha přitáhne mezi kolena, ležet vydržel asi dvě vteřiny. Usměje se, když se pere s jeho širokým páskem, pod pupíkem cítí jeho horké rty a dlaněmi mu při tom vjíždí do vlasů. Hluboce vydechuje skrz pootevřené rty, když na něj shlíží dolů, co provádí s kůží jeho břicha, které je teď pěkně pevné a napíná se přes štíhlé boky a pánevní kosti. Pak už jedou dolů včetně spodního prádla a Uruha vzápětí udělá něco nečekaného. Otře se o něj tváří přímo v těch místech a on tiše zasténá do noci, jak jím prolétne elektrizující vibrace a jeho mužství se pohne vzhůru. Možná by se měl červenat nebo se jinak pozastavovat nad tím, že jsou kolegové a přátelé, ale nejde to. Flirt mezi nimi existoval vždycky a teď je to doslova bláznivé poblouznění. A jemu je to jedno. Všechen rozum je ten tam. Pak ho Uruhovi ruce vtáhnou za ním do postele a tak vystoupí z kalhot a klesne za ním na jedno koleno, přesouvajíc svoje tělo jako šelma nad svou na zádech ležící oběť. Lopatka střídá lopatku, jak posouvá dlaně podél jeho těla výš, až se ocitne rty nad těmi jeho a znovu ho políbí. "Sundej si to." Zašeptá mu vzrušeným hlasem a mluví o jeho kalhotách. Kdo ví proč ho chce vidět, jak si je sám svléká
.


(Konec první části)

1 Bara-chan Bara-chan | Web | 17. března 2019 v 20:41 | Reagovat
Grrrrr, přerušit to v tom nejlepším momentu... No teď abych se bála, že se nestačí ani povysvlíkat a někdo je doopravdy vyruší :D
Tihle dva jsou prostě zlatíčka :33 No moc se těším a hned jdu na druhou část :33
2 Akurai Akurai | Web | 18. března 2019 v 17:58 | Reagovat
[1]: Já bych se asi v tu chvíli opravdu neudržela a pěst by mi vyletěla XD Provádíme jim hrozně nehezké věci. Vůbec jim to nezávidím :O
3 Tenshi Tenshi | Web | 18. března 2019 v 18:01 | Reagovat
Už jsou ve fázi, kdy se svléknou i před lidma asi XD Zoufalství!

Žádné komentáře:

Okomentovat