4. srpna 2021

Gackt x Hyde - Možná by to chtělo dlouhou dovolenou. - část 4.


(pláž)





Hyde


Kontroluje výraz v Gacktově tváři, když se mu podaří ho sevřít a nemohl by být spokojenější. Funguje to a očividně dost dobře. V očích je mu vidět, jakou radost z toho má. Jen ať ví, čeho všeho je schopný, pak by si to mohli ještě někdy zopakovat. Nějak není schopný přemýšlet nad tím, že by to mohlo být jen jednou a dost. Na to se mu to příliš líbí a teď když ví, že nějaká šance je, nepřestane ho provokovat. Ostatně půjde to dobře, když se budou vídat denně. Gackt ani neví, jaký hrob si právě vykopal.
"Samozřejmě, že chci." Protočí nad ním očima v sloup, kdo by to rád neposlouchal, když to budou jen pozitivní recenze. Na těch si zakládá. První pohyby jsou jen pomalé, ale dlouho jim nevydrží. Jednou dlaní svírá jeho ramena, druhou se mu probírá ve vlasech a tahá ho za ně, když je slasti příliš. Melodickým hlasem mu sténá do ouška a v hlavě zatím formuluje odpovědi. Vypadá to, že se mu přemýšlí snadno, ale zas taková pravda to není. Poslouchá zatím jeho větičky a musí se několikrát uchechtnout.
"Takže vlastně negativní reakce bude mít pozitivní dopad." Shrne to nakonec a musí se znovu zasmát, i když už je to dost udýchané. Jeho stehna mu rozhodně zítra nepoděkují a zadek taky asi ne, ale to není nic, co by mu mělo zkazit den, právě naopak. Stačí si jen uvědomit důvod toho všeho.
"Myslím, že tě budu s radostí trápit, abys to musel pořád vylepšovat. Přece tě nenechám zahálet." Provokuje ho klidně dál a nakonec už to nevydrží a zaboří tvář do jeho ramene. Začíná to být příliš a děkuje za svůj trénink. Kdyby ho neměl, už dávno by byl hotový.
"Když dojde na věc, jíst nepotřebuju." Řekne mu něco, co by si nejspíš předtím pomyslel jen těžko. Ano, vydrží bez jídla, ale potřebuje hodně dobré rozptýlení a tohle je přímo skvělé.
"Není to vůbec nebezpečné." Vydechne a hlas se mu zlomí v hlasitějším zasténání.
"Je to skvělé." Přijde na první recenzi a hned teď. Nešlo to neříct. Překvapeně vydechne, když ucítí uvnitř sebe horoucí tekutinu a je jasné, co se stalo. Nemohl by být šťastnější. Stejně tak se i usmívá, když se mu podívá do tváře, několikrát po ní přejde konečky prstů a pak podráždí špičkou jazyka jeho spodní ret.
"Tomu se říká odměna pro mě." Prohodí nadmíru spokojeně a ještě mu dopřeje několik sevření svého vlastního nitra, než se mírně pozvedne a nechá ho vyklouznout. Musí nutně dolů nebo ráno nevyleze ani z postele. Dojít v podobném stavu do práce by asi způsobilo klepy na měsíce dopředu. Rychle se ho chytne, když zjistí, že pro něj je ta voda tady ještě dost hluboká.
"Ani slovo!" Napomene ho, než se rozesměje. Vezme ho zlehka za ruku a táhne sebou blíž ke břehu, tedy spíš k molu.
"Jen pojď, ještě jsme společně neskončili." Ujistí ho, že nemá v plánu jen tak z té vody vylézat, dokud nebude muset. Několikrát se ohlédne přes rameno se svůdným úsměvem, aby ho nalákal. Jakmile je až u mola, otočí se k němu čelem a přitáhne si ho až k sobě. Tady je vody o něco méně a už tu může mnohem lépe chodit. Vzdychne si, když se jejich těla potkají a pak zabloudí ručkou do Gacktova klína, aby si užil všechno, co tam má. Musí si ho pořádně prohlédnout, po svém. Promne si rty o sebe, když ho zlehka sevře. Počká si, než ucítí tu správnou odezvu a pak už mu dopřeje několik líných pohybů.
"Potřeboval bych větší ruce." Postěžuje si provokativně a přidá i tu druhou. Tu spíš využívá k hlazení a sem tam přejetí po jeho špičce. Dlouho si nehraje, už ho zase potřebuje uvnitř. Stačí jen jednoduché čelem vzad, opře se o hranu mola a znovu se podívá přes rameno. Jeho zadek se napůl pod vodní hladinou zavlní.
"Nebo už nechceš?" Pozvedne nepatrně obočí a zavrtí s ním znovu.
"Řekne ne a věř mi, že ti to vy… Ehm, dostanu z hlavy." V očkách se mu zablýskne a těkne očima ke svým lopatkám, kde jsou vytetovaná křídla.
"Jen se trochu proletíme, na večeři budeme doma." Slibuje mu klidně.
"Jen ještě nevím, který den."

Gackt


"Tomu se jen… těžko věří..." Musí se uprostřed věty odmlčet, protože za těch pár dní si nevzpomíná na dvě hodiny v kuse, které by Hyde dovedl strávit bez jídla a v těch zbývajících minutách měl alespoň žvýkačku. V jednom kuse mu nabízel tiktaky nebo jiné bonbóny a Gackt je v jednom kuse odmítal a tak pořád dokola. Ale zdálo se, že sex má ještě mnohem raději. Dokud mu nedrobí housku na prsa přímo v nejlepším, tak mu to snad je i jedno, že pořád jenom jí. Nakonec se spokojeně usměje, když ze sebe Hyde vyrazí, jak skvělé to je. +No proto.+ Pomyslí si v duchu, ale tohle mu k blaženosti stačí. Podobné ujištění a skvělý sex a nic víc nepotřebuje, nejspíš ani jíst, tak jako Hyde. Je rád, že jeho dřívější vrchol Hyde nevnímá jako negativum, ale spíš něco, co ho potěší, jinak by asi musel strčit hlavu do písku a pak se odstěhovat zpátky na Okinawu, jak by se styděl za vlastní neschopnost. Jenže to už prostě nešlo snést. Když Hyde uvolní stisk svých stehen, aby se mohl postavit, je mu to snad i líto. Jeho horké tělo na jeho mu bylo velmi příjemné. Vzápětí se ale hlasitě rozesměje, když zahučí pod hladinu, i když se ho pokouší okamžitě chytit. I tak si Hyde pořádně lokne. Gackt by lhal, kdyby měl říct, že na tu hloubku a jeho výšku sám nezapomněl. 
"Tohle je zase odměna pro mě. Ne to, že ses málem utopil, jen to, že jsi díky mě zapomněl, kde jsi." Mrkne na něj, ale sevře jeho menší dlaň a nechá se vodou vést směrem k molu. Nejsou u něj žádní lidé ani lodě, je ponořené do tmy a stínů a v podstatě poskytuje o trošku větší krytí, než otevřená hladina. Kdyby je tam býval někdo pozoroval dostatečně dlouho, nejspíš by mu došlo, že tam jenom tak nestáli ve vlnách a možná by bylo i znát, že Hyde rozhodně není děvče. Tak oni ještě neskončili? Přizná se, že ho tím Hyde zaskočil. Samozřejmě velmi příjemně. Mimoděk se rozhlédne kolem dokola, ale nikde nikdo. Hyde na nic nečeká, znovu ho vtáhne do svého objetí a on ho pevně obejme kolem pasu. Cítí jeho nově narůstající vzrušení. Voda tiše zašplouchá a pak už ucítí i jeho dlaň ve svém klíně. Nepotřebuje moc, aby na tom byl stejně jako on a tiše si povzdechne do jeho rtů. Oči už má zavřené a je na něm znát, že se soustředí hlavně na prožitek a na to, aby byly jeho polibky co nejefektivnější. Cíleně trápí určitá místa, nad kterými by se většina lidí ani nepozastavila a nechává ho, aby mu sahal kamkoliv jenom chce. Když mu Hyde složí ten kompliment, oči otevře, shlédne do jeho tváře a v té jeho se odrazí něco nového. Udělalo to na něj dojem, tohle všechno. Jako by Hyde přesně věděl, co potřebuje slyšet. Co obecně k životu potřebuje, aby byl šťastný a spokojený. Na nikoho podobného jemu nikdy v životě nenarazil a ve chvíli, jako je tato, kdy má mozek trochu jinde, než v hlavě, to pro něj začíná být nebezpečné. Přece jenom je mladý a v podobných věcech vlastně nezkušený. Vždycky si myslel, že se nikým nenechá polapit a závazkům se bude obloukem vyhýbat po celý život a teď mu jeho milenec dost silně plete hlavu napříč všem jeho předsevzetím. Měl se za silného muže s pevnou vůlí a kde je to všechno teď? Když se Hyde otočí zády, je v tom něco neskutečně vzrušujícího. Umí si říct o to, co chce a ta pobídka ho vytrhne ze zasněného tranzu. Automaticky se pohne blíž k němu a položí dlaně na jeho boky. Konečně sklouzne očima po jeho těle a po křídlech, která má na zádech a pousměje se. Dnes v noci se mu Hyde dostal do hlavy a jestli tam bude i ráno, bude mít velký malý problém, který měří asi metr šedesát a jídlo se v něm vstřebává do ztracena, protože pak neváží ani o gram víc. Málem by vyprskl do pokožky jeho zad, když Hyde prohodí to o dnech návratu, ale zvládne jenom protočit očima a opanovat se. 
"Až někdy nebudu chtít, rovnou mě utrať. Toho dne se nikdy nechci dožít." Broukne do jeho ouška, než do něj znovu opatrně vstoupí.

Hyde


"S tebou budu hodně rád zapomínat, kde jsem. Můžeme to klidně později vyzkoušet." Jindy by se asi načuřil, když se mu tak smál, ale co si budou…On by se smál taky. Vážně úplně zapomněl, jak moc malý proti němu je a ta voda byla v tomto hodně zrádná. Gacktovy polibky jsou neskutečné, trápí jeho touhu, aby byla ještě větší. Ještě nikdy nepotkal někoho, kdo dokázal jen svými ústy a jazykem tolik. +Co všechno ještě umíš?+ Zeptal by se ho nahlas a byla by to užasná provokace, ale momentálně nemůže. Ne, kvůli tomu se odtrhávat vážně nechce. Zeptá se ho později, až to bude nejméně čekat. Ideálně někde v práci, aby to mělo ten správný efekt. Už se prostě hrozně těší, až ho bude něžně trápit a že to umí. Dojde i na několik povzdechů, jak moc příjemné to je. Přidá si k tomu jemné vlnění v bocích, aby náhodou nebyl příliš pozadu a Gacktova plná pozornost mu naznačuje, že nic není špatně. Klidně by se v tuhle noc s ním pořádně zničil, ale zítra musí do práce. Stejně má pocit, že to tak dopadne. Podobné hrátky mu nebyly cizí a pokud s nimi strávil noc, byl ráno plný energie, i když oka nezamhouřil. Spokojeně zavrtí pozadím, když je k němu zády a vybízí ho, aby jej nenechal vychladnout. Je mu jasné, že vůbec nemusí, ale stejně si přes rameno kontroluje jeho výraz.
"Copak?" Zeptá se s hříšným pousmáním.
"Čekal jsi, že se budu stydět? Zrovna já? To ti nevěřím." Dobírá si ho trochu a mrknutím, ale pak se jeho úsměv změní v o něco něžnější.
"Hrozně ti to sluší, když vypadáš skoro zaskočeně, asi to budu dělat častěji." Dodá ještě, aby Ga věděl, co ho v následujících dnech čeká. Horší bude, až se z toho vyspí a ráno na sebe budou koukat jako ze začátku. Možná, když si přehraje to, jak na něj v některých momentech koukal….Tohle asi nebude momentálně vzplanutí nebo ano? Ne, rozhodně ne, nad něčím podobným mu jeho povaha ani nedovolí přemýšlet. Spokojeně si zavrní, jakmile ucítí jeho dlaně na svých bocích a zapře se víc dozadu, aby se dotkl jeho klína. Už jen díky tomu se jeho tělo zachvěje. Má za sebou dostatečnou pauzu, aby zase něco vydržel. Věří si dost na myšlenku, že tentokrát dojdou k vrcholu společně. Udělá proto všechno, protože by to byl rozhodně dokonalý závěr jejich plážové chvilky.
"Já ti na to ani nedovolím pomyslet." Utne jeho myšlenky na nějaké utrácení. Bude ho klidně svádět pořád, aby ho to ani nenapadlo. On má v hlavě nápadů dost a dost, aby se mu něco podobného dařilo ještě pár let. Natočí mírně hlavu jeho směrem a pak ji zlehka zakloní, když ho ucítí znovu ve svém nitru. Ten pocit snad nikdy neomrzí, jak moc je jím pomalu plný.
"Já teď nemám myšlenky vůbec na nic jiného, co ty?" Dožaduje se odpovědi, aby podle jeho hlasu zjistil, jak na tom je. Dlaní zašmátrá vzadu, sevře jeho bok a tak od poloviny ho prudčeji přirazí k sobě. Jeho hlas se roznese okolím, jak moc mu dovolí vyjít z hrdla a dokonce se mu na chvíli zatmí před očima. Tohle bylo skvělé. Blaženě se usmívá, troch visí na molu a musí se hodně držet, aby se neudělal hned. Dlaní několikrát plácne do dřeva, čímž se trochu probere a znovu se pomalu ohlédne přes rameno se smyslným pousmáním.
"Uděláš to ještě jednou?" Pobídne Gackta k rychlejšímu pohybu a rozvlní své pozadí, aby ho víc vydráždil. Hraje si s ním a ještě chvíli klidně bude, pokud se mu to líbí. Měl různé milence, každý měl své oblíbené hry, ale s ním ho to baví nejvíc. Vypadá to, že si nakonec svým způsobem budou hrát oba. Dost velký bonus je jeho vzhled, který vábí jeho oči od první chvíle a když si představí ten zadek…nutně ho musí někde vidět. Asi ho vyžene z vody jako prvního a bude na něj obdivně koukat.
"Jé, někdo jde." Zaostří, když na chvilku očka otevře a podívá se před sebe, zrovna se musel víc zapřít při dalším přírazu. Pobaveně sleduje přibližující se siluetu, který se v půli cesty zarazí, otočí a míří zase pryč.
"Šel se koukat domů na porno a kruci..." Hlas se mu zlomí, když ho znovu ucítí v plné délce.
"Je to brak, natočíme si vlastní." Opře si čelo předloktí a tentokrát nevědomky sevře Gacktovu chloubu svým nitrem. Je to jasné znamení, že ještě pár vteřin a on sám se podívá mezi hvězdy na obloze. No spíš už tam nějakou chvíli je a tohle bude spíš výbuch, který je všechny smete.

Gackt


Hydovi taky nic neujde, to je strašné. Hned si musel všimnout, jak zaskočeně vypadal a podle toho to okomentovat. Jeden by si myslel, že mu slova dojdou alespoň ve chvíli jejich nového spojení, ale ono ne. Gackt se zapře jednou dlaní o hranu mola vedle Hydovy ruky, zatímco druhou svírá jeho bok pod hladinou a při tom musí přemýšlet, jestli se ho Hyde vyptává kvůli vlastní nejistotě nebo prostě jenom tak. Musí se nad tím pousmát, je to vlastně docela roztomilé. Mohl by ho tím trápit, ale raději mu odpoví. 
"Ne, ani já ne." Zní to hluboce a namáhavě, protože jemu se teď mluví vážně těžko a svoji energii raději věnuje mnohem přímočařejším pohybům. Prudce vydechne, když ho k sobě Hyde přirazí a celým jeho tělem projede vlna intenzivních pocitů. Jako by to do jeho krve vyplavilo neúnosnou dávku testosteronu, protože má najednou silnou potřebu ji vybít podobným způsobem. Hydova reakce je neskutečná a ještě víc to v něm rozvíří tyhle skoro zvířecí touhy. Jeho hlas byl slyšet tak moc, že pokud byl někdo v okolí, asi už mají jeho plnou pozornost, ale nedovede se nad tím jakkoliv pozastavit. Začne do Hyda pronikat v divokém tempu, které nemá s něhou moc společného, ale v tuhle chvíli to takhle chtějí oba. Trochu se zničit při pořádném sexu. Vnímá, jak se tělo před ním musí silou zapírat proti molu, sám ho tiskne možná až příliš silně, zatímco prsty ruky na molu mu bělají a oči má upřené k místu jejich spojení. Není vidět, protože je pod hladinou a voda je vinou jejich pohybů příliš rozvířená, ale stejně si paličatě stojí za svým. Když ho Hyde upozorní, že někdo jde, střelí tvrdým pohledem někam na pláž před nimi, ale postavu nedovede zaostřit. Je mu to nejspíš úplně jedno. I kdyby ten člověk běžel pro policii, do té doby budou dávno hotoví. Cítí prudké stahy těla kolem své chlouby a ví, že vrchol není daleko. Nechce se mu ho oddalovat, teď ne. Na to bude prostor zase při jiných číslech. Dělá všechno proto, aby Hydovi splnil jeho přání a dohnal ho k šílenství v rekordním čase a jakmile dojde na nejvýraznější sevření, propnutí jeho těla a nezaměnitelný hlasový doprovod, nechá se tím vystřelit v jeho stopách. To uvolnění, které přijde, je přímo neskutečné. Tak moc ho už potřeboval. Nejradši by se svezl do té vody a napůl se utopil. Místo toho však přidržuje svého milence, dokud si není jistý, že pevně stojí na nohou a všechno je v pořádku. Teprve potom přejede svými rty po orosené kresbě na jeho zádech a znovu opatrně vystoupí. Zaujme místo vedle něj s dlaněmi opřenými o dřevo a chvíli se vydýchává, zatímco se rozhlíží po přelévajících se vlnkách. 
"Co jsi to říkal s tím pornem?" Pomalu se podívá na jeho profil a překvapivě měkce se usměje. V podobných chvílích byl obvykle ten tvrďák, co natáhl kalhoty, poděkoval za příjemný zážitek a odešel, i kdyby mu jeho partner padal ke kotníkům, ale teď se k tomu nedovede přinutit. Hydova tvář přímo září a nevypadá ani trochu unaveně. Jak tohle dělá? Po chvíli mu hlavou začne vířit ještě jedna myšlenka. Když teď nepůjdou domů každý zvlášť, jak se dostane k té vizitce? 
"Co kdybychom se stavili každý u sebe doma pro věci do práce a pak předstírali noční sledování nepřítele na nějaké pěkné vyhlídce? Jestli to zní jako pozvání na východ slunce s milkshakem z KFC v ruce, tak takhle to samozřejmě není, aleee…." Už zase se na něj pitomě usmívá. Právě ho doopravdy pozval na rande.

Hyde


Tempo se stává mnohem rychlejší. Gacktův dotek na boku, je čím dál víc cítit a je si téměř jistý, že si z něj odnese památku. To mu žene koutky nahoru a v očích plane něco mnohem hříšnějšího. Jen ať s tím nepřestává, rozhodně není holka, co by se pod takový dotekem rozsypala, naopak si ho dost užívá a dává to najevo svým hlasem. Už trochu křečovitě svírá molo, aby mu mohl pozadím dostatečně vycházet vstříc, možná ještě zrychlovat, pokud je to vůbec možné a nakonec se celé jeho napne a rozechvěje příchozím orgasmem. Jestli předtím pochyboval, že ho není slyšet, tak teď si je jistý. Možná až do centra, ale ať si to ostatní užijí. Má plné uši Gacktova hlasu, stejně jako své nitro jeho….a že je toho dost. Oddechuje, jak kdyby právě uběhl maraton a stejně by si dal za chvíli říct znovu. Jakmile ho někdo podobným způsobem dostal, bylo pro něj těžké tomu odolávat. Překvapí ho, když si uvědomí, že ho jeho milenec pořád jistí. Ohlédne se překvapeně přes rameno a věnuje mu svůj nejlepší úsměv. Bylo to roztomilé, klidně by ho tak občas jistit mohl, užil by si to. Potřeboval takovou stránku u sebe, aby byl spokojený. Práce byla jedna věc a intimní život věc druhá. Když se o něj někdo staral, líbilo se mu to. Ne nějak přehnaně, ale tohle gesto…To bylo přesně ono.
"Kdy mě ještě budeš jistit?" Zeptá se ho s provokací v hlase. Málem zapluje pod hladinu, když ucítí dotek na své kůži, které se leskne pod světlem hvězd díky potu. Takhle přesně dokáže to, že po svých svačinkách nepřibere. To mu taky musí říct, ale bude muset pořádně popadnout dech. Nechá víčka klesnout a užije si celou cestu jeho rtů. Naskočí mu husí kůže, jak příjemné to bylo. Už by si měl přiznat, že se mu to víc než líbilo. Potřebuje nutně zjistit, jestli je to momentální pocit nebo se to stane i příště. Podvědomě tuší, že to není jen pro tuto chvíli. Opře si bradu o své ruce a povolí drobné tělo, aby se částečně nechalo unášet vlnkami. Jen ať si hraje, on si pak bude hrát tak, ale trochu někde jinde.
"Že proti nám je všechno ostatní brak. Byli bychom za hvězdy." Rozvede to, co řekl před vrcholem.
"Jen mám obavy, že by většina kameramanů tu kameru upustila." Prohodí a je jasné, že je pro každou špatnost. Někdo by je u toho měl vidět? No a co, byl by to přece profesionál a i kdyby nebyl…
"Snad se nestydíš?" Sjede pohledem celou jeho postavu.
"Neměl bys." Pokrčí rameny s pobavením po tváři a znovu si položí hlavu. Přál by si, aby každý nejeli domů a pokračovali, když už tak pěkně začali, ale není si úplně jistý, že se něco podobného stane. Ga ho naštěstí ujistí, že dnešní večer neskončil. Ani ve snu by ho nenapadl opravdový důvod, proč chce jet domů. Nebo spíš, kde se chce zastavit. Opře si o dlaň tvář a pozoruje ho. Neubrání se smíchu, jakmile dojde na milkshake a KFC.
"Ty si ani nedokážeš představit, co s takový milkshakem dokážu." Provokuje ho svým hlasem a podněcuje jeho představivost. Zapře se dlaněmi o molo a okázale pomalu se vytáhne nahoru, než na něj odloží své nahé pozadí. Nakloní se k němu a špičkou jazyka ho drcne do horního rtu.
"Kdybys to tušil, sedáš do auta a za pět vteřin ho tu mám." Mrkne na něj, než se narovná.
"Tak dobře." Souhlasí s ním.
"Domů pro věci, do KFC a pak si mě můžeš vyzvednout." Vstane, aby se mohl klidně projít po molu a pak přejde ke svým věcem.
"Ale musíš si pospíšit, na rande se pozdě nechodí." Oblékne si první vršek, než se pomalu skloní ke svým kalhotám a vytáhne z nich cigaretu. Připálí si a podívá se na něj.
"Tak už pojď, těším se na sex v autě." Řekne mu klidně na plnou pusu.
"Tedy na dosledování, samozřejmě." Rozesměje se upřímně. Trochu Gacktovy ztěžuje oblékání, ale nakonec se do toho auta za neustále provokace přece jen dostanou. Skoro to vypadá na další kolo rovnou tady. Stejně mu po cestě názorně předvede, jak svou provokaci na křižovatce ovládá na jedničku. Užívá si Gacktovu ruku ve svém klíně, když zrovna nemusí řadit a u toho mu vyjmenovává, co mu má přivézt. Před svým domem se ještě opře o rám okénka u řidiče a nakloní hlavu na stranu. Nakonec se nakloní blíž, skoro k jeho rtům. Takhle na půl a v autě je stejně nemá šanci nikdo vidět.
"Kdyby sis to náhodou chtěl rozmyslet…." Odmlčí se na chvíli a poklepe si ukazováčkem na rty.
"Je ještě hodně věcí, které musíme před kameru natrénovat a ještě jsem ti je neukázal. Můžeš mi pak říct, co by sis představoval." Skoro to vypadá, že ho políbí, ale pak se odtáhne a zamává mu konečky prstů. 
"Nezapomeň na milkshake. Pak je jistota, že budu potřebovat spalovat." Zamíří ke dveřím domu, kde bydlí.
"Pozor na pokuty. To by Takeshi nebyl rád." Křikne na něj se smíchem naposledy.

Gackt

Ta otázka ho trochu překvapí. Chtěl by, aby ho jistil ještě někde jinde, než při sexu? 
"Při naší práci? Úplně všude." Řekne mu, ale spíš proto, aby věděl, že se na něj může spolehnout. Že mu prostě bude pořád krýt záda. Ne jen u mola ehm… Konec konců, už spolu překročili asi všechna pravidla, která existují, dopravní, společenská i pracovní. Udělá jakési eh, když mu Hyde pochválí jeho vzezření a předstírá, že se dívá někam před sebe, ale on vlastně moc dobře ví, že není tak docela obyčejný a svůj vzhled si hodně hýčká. Nechává se kolébat na vlnách svého ega a je naprosto spokojený. Tohle potřebuje zase on. Mít pocit, že je ten dominantní, naprosto neodolatelný, který se postará úplně o všechno, i když vedle sebe nechce mít žádného submisivního blbečka. Má rád, když může někoho krotit a zároveň, když ten někdo ví, kdy brát věci vážně. Je to těžké vybalancovat, má asi přehnané požadavky, ale Hyde vypadá jako ten pravý. Kdyby jen nebyl jeho kolega a šéf. Trochu si povzdechne a skloní hlavu. Jeho tělo už se ve vodě ochladilo a trochu uklidnilo, přestalo mu hučet v uších a je připravený pohnout se zase dál. Koutky jeho rtů jdou už zase nahoru, když mu Hyde začne dráždit fantazii kvůli tomu koktejlu. 
"Kdyby sis ho udělal doma, z pořádného ovoce..." Nabádá ho, ale před očima mu tančí jeho rty od čehosi bílého a… Ne, musí z vody, jinak tady budou do rána a rozmočí se. Hyde se pohne z místa a začne přímo před ním vylézat na to molo způsobem jako by si to tak rok v kuse cvičil. Ani nezaškobrtne, svaly na jeho rukou zahrají a voda začne stékat po jeho nahé, bílé pokožce. Gackt zapomene dýchat, klesne očima po všem, co je k vidění a zase jimi jede nahoru a v tu chvíli by mohli střílet kolem jeho hlavy a nejspíš by si toho nevšiml. Hyde je prostě nádherný, tohle bylo nesmírně smyslné gesto a on… probere se po jeho škádlení rty a konečně vydechne. Má silné nutkání pro ten shake doopravdy jet. Tak jak je. Mokrý, nahý… Nechápe, proč je Hyde detektiv někde na vraždách, místo aby vládl světu jako dokonalá mořská panna, král všech modelingových agentur a kdo ví co ještě. Pozoruje ho celou tu dobu, co se obléká a sám zůstává pořád na stejném místě. Hyde si dává na čas a místo kalhot dokonce nejdřív sahá pro cigaretu. Až na jeho pobídku se konečně přiměje pohnout a sám dojde ke svým věcem. Chvíli to trvá, než se mu je podaří navléknout na mokré tělo a především písek v botách vážně nesnáší, ale nedá se nic dělat. Doma musí stihnout rychlou sprchu, ale dovede spěchat, když je to potřeba. Cesta vedle něj je doslova o život. Hyde není schopný nechat svoje ruce v klidu, on nechce, aby je nechal v klidu a oba jsou jak malí kluci, co sex nikdy neměli a teď se snaží všechno dohnat. Je mu skoro líto, když ho vysazuje u něj před domem, ale nejde to jinak. Kdyby v noci pršelo, vizitku by už nikdy nenašel. Myslel si, že do toho prokletého KFC pojedou spolu, ale Hyde mu mezitím dá seznam, který si snad ani nemůže zapamatovat a prostě odejde. Gackt odjede trochu rozčarovaný. Tohle byl určitě chytrý tah, jak ho zdržet, aby se mohl doma v klidu vykoupat a kde co… Přesto zajede jako první k restauraci a kanálu. Musí do něj svítit baterkou z mobilu a pak si kleknout, aby vizitku vylovil. Vypadá u toho vážně divně, není to úplně liduprázdná ulice, ale nakonec ten papírek má a schová ho na bezpečné místo. Doma to stihne v rekordních deseti minutách a už běží pro osobní auto a směr KFC. Vůbec nic si nepamatuje, jenom ten shake, ale řekne jim, ať mu dají od všeho, co mají a malý kufřík sportovního vozu je brzy plný vonícími taškami. Jestli po tomhle Hyde nebude mít dost energie, tak už jedině kilová nutella! Služební auto už radši nechal zaparkované, aby nedostali za projetý benzín a nesmyslné kilometry a tak trochu doufá, že i jeho vůz udělá patřičný dojem. Má v plánu v něm vyzkoušet dost věcí na té nejhezčí vyhlídce, jaká jde v Tokyu sehnat. To znamená, že spolu musí málem až pod horu Fuji a noční výhled na ni i na třpytící se město je možná to nejkrásnější, co kdy viděl. Tohle bude opravdu úchvatný východ slunce.



Žádné komentáře:

Okomentovat